Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Fossil Q Venture FTW6006 Goud (Goud)

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
4
Score: 4
14
Score: 3
12
Score: 2
1
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
Simoon_DNewbie 19 januari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6008 Rosé Goud (Rosé Goud)

Dit horloge is stijlvol en vrouwelijk en heeft alle nodige functies. Het horloge is wat groter maar gezien het design nog steeds elegant. Het is licht en zit lekker om de pols. De smartwatch is makkelijk te bedienen en te koppelen aan mijn telefoon. Batterijduur is ongeveer 48 uur.

Pluspunten

  • Design
  • Kleurenscherm
  • Niet zwaar

Minpunten

  • Batterijduur

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 3

+1
SkayeNewbie 16 januari 2018 Product gekocht

Fossil Q Venture FTW6003 Zilver (Zilver)

Prettig horloge, ziet er uit als een normaal horloge. Prettig draagcomfort. Touchscreen reageert zeer goed. Mogelijkheden zoals terug appen, of bellen door spraak gebruik werkt goed.

Pluspunten

  • design
  • touchscreen
  • accuduur

Minpunten

  • achtergrond wissel door swipen
  • eerste connectie

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Ergonomie Score: 4

+1
AnnebertieNewbie 12 januari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6008 Rosé Goud (Rosé Goud)

Prima smartwatch, ziet er heel stijlvol uit. De beschikbare functies icm en iPhone zijn iets minder dan met Android, (bv niet antwoorden op appjes)maar als ik zie wat ik in de praktijk gebruik is dat voor mij geen gemis.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Stijlvol
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi dames model
  • Batterij (2 dagen)

Minpunten

  • Prijs
  • Minder functies icm iPhone

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 5

+1
OlivetteNewbie 5 januari 2018 Product gekocht

Fossil Q Venture FTW6005 Rosé Goud (Bruin)

De Fossil Q is een eyecatcher! De combinatie met het design en technologie spreekt me enorm aan. Momenteel ben ik een iphone (IOS) gebruiker en overweeg te switchen naar een Android telefoon. Ik merk dat het niet heel erg goed synchroniseert waardoor berichtjes te laat, of niet binnen komen

Pluspunten

  • design
  • functionaliteiten
  • wireless oplader

Minpunten

  • synchroniseert niet ideaal met IOS

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 2
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 4

0
MarliesappelNewbie 16 januari 2018 Product gekocht

Fossil Q Venture FTW6003 Zilver (Zilver)

Horloge zag er erg mooi uit en hoge kwaliteit materiaal. Installeren ging bij mij iets minder soepel, maar na wat google speurwerk toch gelukt. Batterij moet wel elke dag opgeladen worden en door het constante pairen met mobiel. Maar ik ben zeer tevreden over de functionaliteiten van deze smartwatch!

Pluspunten

  • ziet er niet uit als een smartwatch
  • veel verschillende wijzerplaten

Minpunten

  • batterij snel leeg

Eindoordeel

Score: 4

0
ljan1977 21 januari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6003 Zilver (Zilver)

Dit horloge mocht ik testen via de Insiders en ik was al fan van Fossil en de smartwatch functie is een leuke&nuttige toevoeging. Het verbinden met je telefoon gaat makkelijk en je kunt verschillende apps instellen covers kiezen. Het werkt goed met wifi&bluetooth en heb geen problemen ondervonden met verbinding.

Pluspunten

  • mooi design zoals ik gewend ben van Fossil
  • verbinden met smartphone gaat snel en makkelijk (Android)
  • werkt met wifi en bluetooth
  • keuze uit verschillende covers
  • zien wie er belt en antwoorden op berichten gaat ook goed

Minpunten

  • alleen usb kabel meegeleverd en geen stekker
  • niet vergeten op te laden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Ergonomie Score: 4

0
ManonStrootmanNewbie 14 januari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6005 Rosé Goud (Bruin)

Zeer leuke smartwatch, maar Door koppeling met Iphone iets minder toegankelijk ala een koppeling met Android. Leuke features maar helaas houdt de batterij het maar 6-8 uur vol. Dus elke dag opladen is een must.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Batterijduur
  • Koppeling Iphone

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

0
bloesem75Newbie 28 december 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6003 Zilver (Zilver)

Prachtige smartwatch, makkelijke bediening, degelijk, mooi design.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goede touchscreen
  • Scherpe weergave

Minpunten

  • batterijduur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 4

Fossil Q Venture FTW6008 Rosé Goud (Rosé Goud)

Koppelen van de smartwatch gaat erg makkelijk en snel. Werkt erg goed tussen Android en Apple. Je zal nooit meer iets missen dmv vele functies en koppelingen met je telefoon, telefoontjes, whatsappjes, agendapunten etc. Veel mogelijkheden om de wijzerplaten te wisselen. Enige nadeel, batterij gaat snel leeg bij intensief gebruik.

Pluspunten

  • Chique
  • Stijlvol
  • Koppelen werkt snel en makkelijk
  • Heel veel functies
  • Werkt goed met Apple

Minpunten

  • Bij intensief gebruik gaat batterij maar 1 dag mee

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 4

LindaL12345Newbie 8 februari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6008 Rosé Goud (Rosé Goud)

De smartwatch mogen testen via de insiders, Het is een mooi horloge en het zit prettig,fijn om alle notificaties te zien. Wel jammer dat je niet kan reageren of kan opnemen. Het koppelen aan IOS is niet gemakkelijk maar het werkt samen met de Androidwear app,maar vriendjes zijn het niet.

Pluspunten

  • design
  • notificaties

Minpunten

  • IOS koppeling
  • batterij duur

Eindoordeel

Score: 3
RianneKetelaarNewbie 7 februari 2018 Product gekocht

Fossil Q Venture FTW6007 Rosé Goud (Bruin)

Ik wilde de Fossil Q in plaats van mijn Garmin watch. Maar eigenlijk kun je hem daar niet mee vergelijken. De stappenteller van de Fossil Q is volgens mij niet erg nauwkeurig maar als indicatie wel erg handig. Koppelingen met whatsapp, Facebook en mail werken goed.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruikersgemak
  • Mogelijkheden apps koppelen

Minpunten

  • batterijduur
  • verslavend ;-)
  • Nauwkeurigheid Stappenteller

Eindoordeel

Score: 4
Gwen8Newbie 7 februari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6005 Rosé Goud (Bruin)

Het is een mooi horloge, prachtig design en elegant. Wel zwaar aan de pols en niet waterdicht. Kan er geen whatsapp mee uitlezen en de mogelijkheden zijn toch wel beperkt Meer een Android dan iOS horloge

Pluspunten

  • Mooi
  • Elegant
  • Blikvanger

Minpunten

  • Zwaar
  • Niet waterdicht

Eindoordeel

Score: 3
BassiraNewbie 30 januari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6005 Rosé Goud (Bruin)

Het horloge ziet er prachtig uit, maar koppelen met mijn Iphone ging minder soepel. Interface is ook, wat mij betreft, ook iets te simpel voor de prijs. Mooi ding om je pols maar daar blijft het ook echt bij. Wellicht dat het voor een Samsung smartphone gebruiker leuker is!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Interface

Minpunten

  • Werkt niet goed met Iphone
  • Batterij

Eindoordeel

Score: 4
Patricia ThalNewbie 30 januari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6008 Rosé Goud (Rosé Goud)

Zit goed, geweldig design, vele wijzerplaten dus aanpasbaar aan iedere situatie. Helaas was de batterij vrij snel leeg.

Pluspunten

  • Geweldig design
  • Wijzerplaat aan te passen
  • Comfortabel

Minpunten

  • Batterij
  • Teveel instellingen

Eindoordeel

Score: 4
marrelTestpanel 29 januari 2018 Testpanel

Fossil Q Venture FTW6003 Zilver (Zilver)

Groot horloge met mooie achtergronden. Echter de functies zijn te beperkt in combinatie met een iPhone en batterij is snel leeg.

Pluspunten

  • Mooie achtergronden
  • Degelijke behuizing

Minpunten

  • Geen goede combi met iphone
  • Batterij snel leeg
  • Grote klok

Eindoordeel

Score: 2
JadeMNewbie 29 januari 2018 Product gekocht

Fossil Q Venture FTW6005 Rosé Goud (Bruin)

Naar mijn mening is de Fossil Q venture de meest stijlvolle smartwatch van dit moment. In combinatie met een iPhone kun je helaasniet optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden, maar als ik dit vergelijk met de Apple Smartwatch die veel duurder is (en minder mooi) stap ik daar gemakkelijk overheen.

Pluspunten

  • Design
  • Functionaliteit

Minpunten

  • Combinatie besturingssysteem

Eindoordeel

Score: 4
Wil.23Newbie 18 januari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6007 Rosé Goud (Bruin)

prima product.

Pluspunten

  • mooi design
  • prima draagcomfort

Minpunten

  • connectie i phone

Eindoordeel

Score: 4
heleenlNewbie 18 januari 2018 Product geleend

Fossil Q Venture FTW6005 Rosé Goud (Bruin)

Ik vind het een erg mooi horloge dat lekker zit. Er zitten een aantal goede features op, zoals de stappenteller, de berichtweergave, de agendasynchronisatie, etc. Er zijn ook meerdere minder goede dingen, zoals het gebruiksgemak, meldingen worden soms wel, soms niet weergegeven, de agenda is niet ver terug te kijken.

Pluspunten

  • Goede stappenteller
  • Mooi design

Minpunten

  • Batterijduur
  • Gebruiksgemak
  • Meldingen niet altijd weergegeven

Eindoordeel

Score: 3
AngelBiancaNewbie 18 januari 2018
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Fossil Q Venture FTW6008 Rosé Goud (Rosé Goud)

Mooi design smartwatch met leuke functies zoals spotify, whatsapp, stocard, agenda, email etc. Maar wat ik echt mis is de hartslagmeter, zeker voor deze prijs. Voor een vrouwenhorloge is deze ook vrij groot. Voor een gadgetfreak zeg ik doen! Voor een sporter zeg ik, zoek verder!

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • piepende schakels
  • geen hartslagmeter

Eindoordeel

Score: 4
MelissaaaNewbie 17 januari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6008 Rosé Goud (Rosé Goud)

De smartwatch heeft een enorm mooi design en is eenvoudig in gebruik. Icm iPhone zijn de functionaliteiten helaas beperkt. Dit komt waarschijnlijk doordat Apple dit blokkeert, aangezien zij willen dat je een Apple Watch koopt. Met Android heb je wel veel functies. Ander minpuntje is de accuduur (+- 1,5 dag).

Pluspunten

  • Mooi design
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • beperkte functionaliteiten icm iPhone
  • accuduur

Eindoordeel

Score: 3
MJ134Newbie 16 januari 2018 Product gekocht

Fossil Q Venture FTW6005 Rosé Goud (Bruin)

Het horloge is mooi afgewerkt en past hij prima om mijn kleine polsen. Het koppelen sprak voor zich en ging snel. Je kunt tijd, datum, weer, afspraken activiteit zien en bijv Runtastic opstarten. Met een swipe kies een andere watchface of foto’s van Instagram

Pluspunten

  • mooie smartwatch
  • afwerking
  • gebruik

Minpunten

  • snel leeg
  • apps niet allemaal compatible met Iphone
  • Geen gps

Eindoordeel

Score: 4
ChantalreliqNewbie 16 januari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6003 Zilver (Zilver)

Het horloge ziet er mooi en strak uit, afwerking is netjes. De software werkt eenvoudig en is duidelijk, koppelt eenvoudig met je telefoon. De batterij gaat niet heel lang mee en de stappenteller is niet accuraat. De werking met je telefoon is wel goed, belletjes en appjes komen goed binnen.

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Duidelijke bediening

Minpunten

  • Stappenteller
  • Batterij

Eindoordeel

Score: 3
GulnNewbie 14 januari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6003 Zilver (Zilver)

Een stijlvolle smartwatch. makkelijk in gebruik door touchscreen en een knop. Wisselende wijzerplaten, erg handig voor modieuze dames. Ook is de horlogeriem te veranderen, die moet je wel zelf erbij kopen. Alleen duurt het best lang voordat het volledig opgeladen is. Voor een goede prijs een mooi smartwatch!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • makkelijk in gebruik
  • stijlvol

Minpunten

  • geen accu
  • duur opladen
  • minimale gebruiksaanwijzing

Eindoordeel

Score: 3
avalanche_666Newbie 12 januari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6005 Rosé Goud (Bruin)

Erg mooi design voor een smartwatch! Vooral vrouwen vinden deze erg mooi omdat deze op een normaal horloge lijkt en niet zo'n sportief model. Koppelen met iOs was in het begin erg lastig en een beetje zoeken. Maar eenmaal gekoppeld werkt deze Fossil Smartwatch super!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Meerdere wijzerplaten te kiezen

Minpunten

  • Batterij snel leeg (24 uur)
  • moeilijker te koppelen met iPhone

Eindoordeel

Score: 4
Anne87 10 januari 2018
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Fossil Q Venture FTW6003 Zilver (Zilver)

Hij is snel, makkelijk in gebruik. Je hebt ook lekker veel layouts. Het design is dikke prima. Het klokje zelf is dik voor mijn armpjes, maar voelt lekker stevig aan. Kwaliteit. Jammer is de batterij die snel leeg is en elke nacht opgeladen moet worden. Ook het bereik is minder.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel

Minpunten

  • Korte batterijduur
  • Klokje ietwat te dik/lomp
  • Bereik met telefoon is niet groot

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Fossil Q Venture FTW6006 Goud (Goud)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Smartphones

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True