Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
16 reviews

JBL T110BT (Grijs) - Reviews

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
8
Score: 3
0
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
eelkef 3 februari 2018 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

Prima geluid en prijs/kwaliteit verhouding. Gemakkelijk als je 1 apparaat gebruikt. Niet handig als je wifi nog op 2,4 GHz zit.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • 6 uur op accu

Minpunten

  • Zachte ruis
  • Wifi snelheden (2,4 GHz)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
watdachtjijnou 18 oktober 2017 Product gekocht

JBL T110BT (Grijs)

Bluetooth oordopjes die qua prijs-kwaliteit zeker erg interessant zijn voor iemand die zijn analoge oordopjes wil vervangen. De lage tonen zijn erg uitgesproken, al klinken de hoge tonen ietwat dof. Het symmetrische ontwerp door de batterij links en bediening rechts oogt strak. Voor de prijs zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Symetrisch ontwerp
  • Prima prijs-kwaliteit verhouding
  • Bass is zeker aanwezig

Minpunten

  • Gebrek aan textuur op bedieningsknopjes
  • Hoge tonen zijn wat dof
  • Zakken een beetje af

Eindoordeel

Score: 4

+1
Herjan 7 december 2017 Product gekocht

JBL T110BT (Grijs)

Heel fijn product in gebruik. Bij muziek wel even een equalizer gebruiken. Grootste minpunt: laagste volume is soms nog net te hard. Verder een erg prettig setje oordopjes!

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Subtiele ruis
  • Laag volume is nog steeds hard

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4

jaapdjng 8 september 2018 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

Vanwege de positieve reviews deze oordopjes aangeschaft. Toch spijt van gekregen. Ondanks dat ze in drie verschillende maten komen is er geen één maat die goed zit, gedurende het dragen gaan ze losser zitten en vallen ze uiteindelijk uit je oren vanwege de ronde vorm van de dopjes.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Gaan lang mee op accu

Minpunten

  • Zitten niet goed

Eindoordeel

Score: 2
sabelfire 15 augustus 2018 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

Je krijgt waar je voor betaald. De oortjes klinken niet super maar ik verwacht ook niet heel veel van oortjes van 30 euro. Zoals meerdere proberen ze het goed te laten klinken door de bas om hoog te krikken maar dit maakt het niet beter.

Pluspunten

  • accuduur
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Ruis bij laag geluidsniveau
  • Ligt niet lekker in de nek
  • Ontbreken laden en luisteren

Eindoordeel

Score: 4
EwieM 20 juni 2018 Product gekocht

JBL T110BT (Grijs)

Oortjes zitten goed, komt met 3 verschillende maten dopjes voor verschillende oor types. Geluid is mooi, goede bas en prima hoge tonen, verwacht natuurlijk voor onder de 40 euro niet het allerbeste geluid. Kabelclipje erbij was fijn geweest! Enige nadeel is dat je niet kan laden en luisteren tegelijkertijd

Pluspunten

  • Stevig
  • Goed geluid voor de prijs
  • Accuduur(6-7 uur)

Minpunten

  • Niet laden en luisteren tegelijk

Eindoordeel

Score: 5
Jesserik 12 mei 2018 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

Eerste ervaring met bluetooth oortjes en positief verrast. Nooit heel erg last gehad van bekabelde oortjes maar je merkt dat het erg prettig is als dit weg is. Geluidskwaliteit is verassend goed, met aanwezige bass. Ik luister veel variërende muziek, en deze oortjes houden zich tot nu toe sterk.

Pluspunten

  • Lange accuduur (5/6 uur)
  • Zitten naar mijn mening prettig
  • Geluid verassend goed
  • stabiele en sterke verbinding

Minpunten

  • Extra apperaat om op te laden
  • Vallen soms toch uit
  • Geluid toch een beetje minder dan vergelijkbare bedrade oortjes. (t.o.v mijn Sony ap450 oortjes.)

Eindoordeel

Score: 5
Mickeydehond 23 april 2018 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

Deze oortjes zijn voor velen een redding. Menige kabels zijn (in ieder geval bij mij) al gesneuveld door de jaren heen, draadloos is hierbij de oplossing. Het jammere aan draadloos: zodra de batterij leeg is zit je gelijk zonder muziek. Voor de rest is deze meer dan prima.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Draadloos
  • Prima batterij
  • Groot bluetooth bereik
  • Goed design
  • Platte kabel

Minpunten

  • Valt gemakkelijk uit je oor
  • Opladen en luisteren tegelijk niet mogelijk
  • Knoppen zitten aan 1 kant en zijn amper voorzien van textuur
  • Draad trekt nog wel eens scheef in de nek

Eindoordeel

Score: 5
Propheticus 16 april 2018 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

Goede basweergave en geen irritant getrek aan kabels meer. Met de accuduur van 6-7u is het ook niet vervelend dat je ze zo nu en dan moet opladen. Soms een klein kraakje bij BT signaal interferentie.

Pluspunten

  • Heldere maar niet overdreven bas (bij gebruik juiste formaat siliconendopjes!)
  • Kabel achter de nek langs in balans door 2 'kastjes' voor accu en bediening
  • Accuduur
  • Indicatie resterende lading in Android BT icoon

Minpunten

  • Niet te gebruiken als headset op laptop (met BT), enkel via telefoon gelukt.
  • Soms een kraak(je), vermoedelijk bij signaalverlies

Eindoordeel

Score: 4
helo45th 15 februari 2018 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

1 van de goedkoopste bluetooth oordopjes op de markt. Geluid kan beter maar is prima voor de prijs. Zit prima en als je gewend bent aan waar welke knop zit is controle over muziek en telefonie een eitje. Nu hopen dat ze langer meegaan dan de variant met 3,5mm plug.

Pluspunten

  • Redelijk goedkoop
  • Na leren makkelijk te bedienen
  • Voelt niet anders dan normale in ear setjes

Minpunten

  • Geluidskwaliteit kan beter
  • Andere kleuren waren duurder

Eindoordeel

Score: 4
Nightcrawler28 15 februari 2018 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

Prima Bluetooth koptelefoon tegen een schappelijke prijs. Ondanks dat JBL naar mijn smaak tegenwoordig soms te veel aan geluidskwaliteit inlevert ten koste van de prijs is dat bij deze oordopjes niet het geval. Ze zitten probleemloos en en hebben een goed en helder bereik.

Pluspunten

  • 8 uur accu duur bij vol gebruik
  • kunstof koort dat niet in de knoop kan
  • Heldere tonen vooral in het midden spectrum
  • duidelijke accu status en waarschuwingen

Minpunten

  • Usb-b klepje voelt wat fragiel
  • pairen met meerdere apparaten is wat omslachtig

Eindoordeel

Score: 4
JdeV246 22 december 2017 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

Ik had oordopjes nodig voor onderweg. omdat ik de draad door mijn shirt beu was en normale oortjes er steeds uitvielen door mijn kleren. goede lows, high's zijn soms te scherp. ze zitten erg fijn en de 2 blokken(batterij en control) zijn in een perfecte symmetrie 3 knoppen... als knoppen.

Pluspunten

  • bass
  • symmetrisch
  • dopjes zitten goed (3 groottes meegeleverd)
  • geen draden in de weg
  • 3 knoppen
  • meegeleverd kabeltje die aan de USB-A op bijde kanten erin kan

Minpunten

  • high's
  • Kabel is wel kort voor het opladen
  • kwam een week later dezelfde oortjes tegen voor niets bij de mediamarkt

Eindoordeel

Score: 4
ThijsvanDalen 16 december 2017 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

Erg fijne oortjes voor het geld! Batterij gaat meer dan 5 uur mee. Verbindt snel met bluetooth. En voor het geld dat je betaald voor dit paar oortjes vindt ik het geluid goed te doen.

Pluspunten

  • Licht
  • Prijs/kwaliteit
  • Geluid

Minpunten

  • magneetje is slap
  • had steviger gekunnen
  • geen ''skip-track'' bij dubbelklikken

Eindoordeel

Score: 5
Said.karagozNewbie 5 december 2017 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

De oortjes bevalt me heel goed. Verbindt snel en gemakkelijk. geluid is niet zacht en doen het zeker niet slechter dan de S7 oortjes. De enige minpunt is dat de blauwe LED continu aanstaat. Dit is vooral vervelend bij nachtgebruik. Ook kan opladen en gebruiken niet tegelijkertijd (zoals meeste oortjes)

Pluspunten

  • Verbindt snel
  • Goede kwaliteit
  • Handig magneetsluiting
  • Batterijindicator voor IOS

Minpunten

  • LED licht
  • 1 bluetooth apparaat tegelijk
  • geen batterijindicator voor Android
  • Opladen/gebruiken kan niet tegelijk

Eindoordeel

Score: 4
mzziol 4 december 2017 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

De geluidskwaliteit is slecht, de oortjes ruisen (zelfs bij het opstartgeluidje dat ze zelf genereren) en de microfoon is niet vast te klippen. Mede door dat laatste is het absoluut waardeloos als je aan het bewegen bent. En dat lijkt me toch de enige toepassing van deze dingen..

Pluspunten

  • Accuduur
  • Eenvoudig

Minpunten

  • Ruist
  • Microfoon waardeloos bij beweging
  • Slecht geluid

Eindoordeel

Score: 2
LLB 12 november 2017 Product gekocht

JBL T110BT (Zwart)

het is een prima product en de accu duur is geweldig zeker aan te raden

Pluspunten

  • lange accu duur
  • bleutooth
  • goede bass

Minpunten

  • zakken een beetje af
  • dun draadje

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een JBL T110BT (Grijs)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True