Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
39 reviews

Google Home Mini Wit

Prijs
Specificaties Mono-speaker met Bluetooth/WiFi - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Google Home Mini Wit. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
26
Score: 3
3
Score: 2
5
Score: 1
0
Toon reviews van:
+3
victor1701 14 maart 2018 Product gekocht

Google Home Mini Zwart

Leuke en handige gadget met vele aansturings mogelijkheden betreft smarthome producten. Zeer makkelijk te gebruiken. Dit ruikt naar een snel groeiende markt met vele toekomstige mogelijkheden.

Pluspunten

  • Leuke gadget met meer toekomstige mogelijkheden
  • Aansturing van Smarthome producten
  • Aansturing van Chromecast en chromecast audio
  • Stem geluid is uitstekend
  • Volume van geluid is simpel te wijzigen
  • Goedkoop
  • Fraai uiterlijk
  • Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken

Minpunten

  • Voor muziek af te luisteren is de luidspreker te klein voor
  • Voorlopig alleen in engels te gebruiken
  • Micro usb kabel had ook in zwarte (Charcoal) kleur gemogen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5

+1
tweakers65 10 november 2017 Product gekocht

Google Home Mini Wit

De mini versie van de Google Home die zich laat kenmerken door dezelfde functies als de normale versie, maar met een lagere prijs komt ook een iets slechtere geluidskwaliteit. Hierdoor is deze goed als 2e device, maar niet aan te raden als jouw main hub voor je eigen Google home.

Pluspunten

  • Prijs
  • Mogelijkheden Google assistant
  • Design

Minpunten

  • Geluidskwaliteit

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
bunnybugs_007 24 december 2018 Product gekocht

Google Home Mini Zwart

Prima product voor een uitstekende prijs. Niet geschikt voor muziek, wel uistekend in combi met chromecast (audio).

Pluspunten

  • Stabiel
  • Robuust gebouwd
  • Goede spraakherkenning
  • Voegt wat toe
  • Goede Smart home integraties

Minpunten

  • Geluid is te slecht om muziek af te spelen
  • Nederlands is beperkt vergeleken met Engels.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

0
cdwave 9 januari 2018 Product gekregen

Google Home Mini Wit

Voor een Google microfoon met luidspreker nogal aan de prijs. Al wat het doet is alle geluid na "ok google" naar een Google server sturen. Die doet de rest, en kan eventueel het apparaat als luidspreker gebruiken. Iets simpels als muziek afspelen werkt dus niet zomaar.

Pluspunten

  • Redelijk geluid
  • Voelt stevig

Minpunten

  • Stroomgebruik
  • Bediening
  • Geen bluetooth
  • Speelt geen lokale media
  • Shuffle werkt niet

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 1

Marzman 21 april 2021 Product gekocht

Google Home Mini Zwart

Het werk best goed. Hij kan typische Google vragen opzoeken, vertalen, muziek spelen en is ook te koppelen als bluetooth speaker.

Pluspunten

  • goedkoop (gratis bij tandenborstels)
  • luisterd goed
  • kan typische google vragen beantwoorden
  • kan via bluetooth spelen, radio spelen, youtube music, spotify
  • klinkt redelijk voor het kleine formaat

Minpunten

  • kan niet uit
  • geen batterij

Eindoordeel

Score: 4
Twanne 25 september 2020 Product gekregen

Google Home Mini Zwart

Klein gadget dat gemakkelijk kan weggestopt worden. Als hij toch in het zicht staat, is hij ook geen oogzeer. Google assistant integratie is perfect in ht engels, Nederlands is wat matig. geluidskwaliteit is niet geweldig, maar voor even wat muziek is hij goed genoeg.

Pluspunten

  • klein
  • mooi design
  • Google assistant werkt zeer goed (Engels)

Minpunten

  • geluidswkaliteit
  • weinig bas

Eindoordeel

Score: 5
noda32 20 april 2020 Product gekocht

Google Home Mini Wit

Leuke gadget die sommige taken wat gemakkelijker maakt. Schakelt zonder problemen m’n tradfri lampen individueel of in groepen, leest het nieuws voor, speelt (spotify) muziek of een film (Netflix) via chromecast.. luisterd niet altijd even goed.. Engelse taal werkt beter

Pluspunten

  • Intergratie met tradfri/chromecast
  • Nieuws horen terwijl je koffie drinkt bij je ontbijt
  • Vragen tot hoe laat de dichtstbijzijnde appie open is..

Minpunten

  • Luistert niet altijd even goed
  • Privacy? (Google weet toch alles al)

Eindoordeel

Score: 4
semantaNewbie 19 februari 2020 Product gekocht

Google Home Mini Wit

Doet waar ie voor verkocht is en werkt prima met onze chatbots op botlibre. Hey google "Praat met zorgverlener van Lingvistica".

Pluspunten

  • goed kwaliteit
  • robuust
  • goede software ondersteuning dialogflow

Minpunten

  • Geen usb aansluiting

Eindoordeel

Score: 4
nielsprins 13 januari 2020 Product gekocht

Google Home Mini Wit

Een goed volume en werkt samen met bijna alle smarthome apparaten. Na update kan hij zowel Engels als Nederlands spreken (Ook door elkaar).

Pluspunten

  • Update voor Nederlandse taal
  • Kan twee talen tegelijk spreken
  • Compatibel met bijna alle smarthome devices
  • Een goede prijs
  • Ziet er clean uit
  • Touchcontrols
  • Voice assistant werkt goed
  • Ondersteunt 5g wifi

Minpunten

  • Moest hem een keer resetten om settings te updaten
  • Speaker naar mijn mening niet goed genoeg voor (harde) muziek

Eindoordeel

Score: 4
WahedPoloPet 5 december 2019 Product gekocht

Google Home Mini Zwart

Prima apparaatje voor wat smart-home en automatisering. Nederlandse taal begint steeds beter te worden. Alleen nog wat kleine bugs wanneer deze ingesteld staat op engels + nederlands. af en toe geeft deze in het engels antwoord wanneer je een nederlandse vraag stelt.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteits verhouding
  • Klein en pas overal
  • weining stroom verbruik
  • te koppelen aan een groot aantal smart home hubs
  • onzichtbare volume toetsen

Minpunten

  • witte kabel bij een zwart product is wat minder
  • geluidskwaliteit
  • geen pauze knop (voor muziek etc)

Eindoordeel

Score: 4
Harmpie2404Newbie 30 september 2019 Product gekocht

Google Home Mini Zwart

Goed product, goedkoop alternatief voor de Google home. Erg tevreden maar het geluid is niet super

Pluspunten

  • Volledige Google assistant
  • Klein formaat
  • Robuust gebouwd

Minpunten

  • Matige geluidskwaliteit
  • In het Nederlands nog niet alle functies beschikbaar

Eindoordeel

Score: 4
simbatommy 15 augustus 2019 Product gekocht

Google Home Mini Wit

Een echt leuk hebbedingetje, zeer vlot aangesloten via mijn iPhone. Het geluid valt me niets tegen( hoe duurder hoe beter gaat hier wel op, maar ik ben tevreden.) De speaker reageert goed en snel op je commando en je hoeft niet te schreeuwen . De mogelijkheden zijn echt giga.

Pluspunten

  • Zeer makkelijk verbinding maken.
  • Echt redelijk geluid.
  • Leuk hebbedingetje
  • Niet duur.

Minpunten

  • Had hem veel eerder moeten kopen!!

Eindoordeel

Score: 5
Andy99999 12 augustus 2019 Product gekocht

Google Home Mini Zwart

Mooi handig is niet fijne app lastig te gebruiken als je meerdere apparaten wilt koppelen

Pluspunten

  • Hij weet veel
  • Vaak afgeprijsd
  • Altijd handig
  • Niet duur
  • Grappig
  • Oplader is geweldig laat ook super snel telefoon op
  • Kan harder en zachter gezet worden
  • Veel updates

Minpunten

  • Moeilijk app
  • Apparaten koppelen moeilijk
  • Vaak op tv moet afluisteren

Eindoordeel

Score: 4
MijnAccount 2 juli 2019 Product gekocht

Google Home Mini Wit

In vergelijking met de grotere google home is het geluid waardeloos. Ik gebruik hem dan ook niet als primaire speaker. De bijgeleverde usb kabel is lang en gelukkig ook te verwisselen met een andere USB kabel als dat nodig is. De speaker is klein en stevig.

Pluspunten

  • Luistert goed, ook al is er geen directe line of sight.
  • Afmeting
  • Design

Minpunten

  • Kwaliteit geluid

Eindoordeel

Score: 3
sjhgvr 12 juni 2019 Product gekocht

Google Home Mini Wit

Ik begin dit ding een beetje beu te worden...

Pluspunten

  • Werkt als bluetooth speaker

Minpunten

  • Activeerd als je het niet wilt
  • Activeerd niet als je het wel wilt

Eindoordeel

Score: 3
soldier24 2 juni 2019 Product gekocht

Google Home Mini Zwart

De google home mini, het kleinere broertje van de normale google home. Alle functies van de normale zitten ook in deze. De mini is wel gevoeliger waardoor deze regelmatig af gaat als hij denkt "Hey google" te horen midden in een film of gesprek bijvoorbeeld.

Pluspunten

  • Niet duur, goedkoop
  • Zelfde functies als de normale google home
  • Aansturing smarthome systemen
  • Fraaie uiterlijk past in de meeste huiskamers
  • Installeren een fluitje van een cent
  • Nederlands sprekend
  • Schakelaar om microfoon uit te schakelen

Minpunten

  • Trigger gaat soms random af als hij "Hey Google" denkt te horen.
  • Soms oost indisch doof
  • Speakertje wat mindere kwaliteit

Eindoordeel

Score: 4
haro1power 21 mei 2019 Product gekocht

Google Home Mini Zwart

Ik heb er 2 van gekocht, hele handige dingen om even snel muziek te luisteren, timer in te stellen of de lampen te bedienen. Muziekkwaliteit is relatief goed, het is een kleine speaker dus niet geweldig voor in de woonkamer. Maar perfect tijdens het eten koken etc.

Pluspunten

  • Veel features
  • Makkelijk instelbaar
  • Hue integratie
  • Spraakbesturing
  • Muziek kwaliteit (relatief voor formaat)
  • Stabiel

Minpunten

  • Haalt soms Engels en Nederlands door elkaar
  • Ok Google trigger werkt soms niet lekker met veel achtergrond lawaai

Eindoordeel

Score: 4
maikelhennipman 13 mei 2019 Product gekocht

Google Home Mini Zwart

als instap assistant is de google home mini een leuke toevoeging aan de huiskamer. Helaas loopt de software achter in verhouding met de US dus veel functies zijn er niet in het Nederlands. als er veel omgevings lawaai is hoort hij de ok google vaak niet.

Pluspunten

  • mooi design
  • snel
  • makkelijk aan te sluiten

Minpunten

  • microfoon vangt niet altijd de trigger op
  • nederlandse functies beperkt

Eindoordeel

Score: 4
Anoniempje09Newbie 7 mei 2019 Product gekocht

Google Home Mini Zwart

Slecht product. Alleen design is goed. 90% van de dingen kun je nog steeds niet in nederland doen.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Kan veel dingen in nederland nog niet

Eindoordeel

Score: 2
DePruus 1 maart 2019 Product gekocht

Google Home Mini Zwart

Klein, heel handig. Je went er erg snel aan. Wekkerradio niet meer nodig. Staat bij ons op Engels en Nederlands, en dat geeft rare situaties. Vragen in Nederlands worden in het Engels beantwoord. Stuurt bij ons ook lampen en meer automatisering aan. Reisafstanden, vragen, weer en meer, geen probleem,

Pluspunten

  • Uitvoering
  • Kan veel
  • Stuurt lampen etc aan
  • Gemakkelijk
  • Weer, klok, reistijd, afstand

Minpunten

  • Verstaat je soms niet
  • Antwoord in talen door elkaar

Eindoordeel

Score: 4
Timer 17 februari 2019 Product gekocht

Google Home Mini Wit

Nog niet volwassen in Nederlands/Engels. Wake-word kan niet aangepast worden naar iets anders, bijvoorbeeld "Computer" zoals bij Alexa wel mogelijk is.

Pluspunten

  • Werkt goed met Hue
  • Werkt redelijk met Nest
  • Hey Google, get Schwifty

Minpunten

  • Dim de verlichting met de helft. - Oké, ik dim de verlichting met 50 procent procent".
  • Wat is mijn volgende afspraak? - Ik begrijp je niet.
  • Wat staat er voor morgen op de agenda? - Ik kan nog geen toegang krijgen tot je G-Suite agenda, maar ik leer elke dag nieuwe dingen.
  • Gordijnen dicht. - Het lijkt erop dat dit apparaat nog niet is gekoppeld.
  • Gordijnen dicht. - Ik weet niet hoe ik hierbij kan helpen.
  • Vraag Homey Gordijnen dicht. - Oké, laten we Homey erbij halen. Homey: Ik begrijp niet wat je bedoeld.
  • Gordijnen dicht. - Kwantum is momenteel gesloten, maar is om 10:00 open.

Eindoordeel

Score: 2
Hampieee 17 januari 2019 Product gekocht

Google Home Mini Wit

Je moet wel voorkennis hebben van Google assistent. Anders kun je net wat te weinig commando om hem optimaal te kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • Design
  • Voice match
  • 2 mini communiceren perfect samen
  • Reageert goed op het “hot woord”

Minpunten

  • 60 euro aan de dure kant
  • Kan nog een hoop bijleren.

Eindoordeel

Score: 5
CirCusEendNewbie 17 januari 2019 Product gekregen

Google Home Mini Wit

Wat een ongelofelijk onding!!!! Ben net een uur bezig geweest om dit ding te resetten, accounts te ontkoppelen en andere rotzooi. Het apparaat is incompleet en het zit vol met niet werkende functies. Meerdere oplossingen opgezocht op internet, maar tevergeefs. Het is nog niet het kopen waard!!!

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • ALS het werkt is het een leuk speeltje

Minpunten

  • Werkt niet
  • Missende functies
  • Bestaande functies werken niet

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 3
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 3
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 3
Septimamus 18 december 2018 Product gekocht

Google Home Mini Wit

Leuke toevoeging om je huis niet per ze slimmer te laten lijken, maar het kan zeker uitkomst bieden.

Pluspunten

  • Redelijk goed geluid
  • Voegt echt wat toe
  • Zelf lerend in sommige aspecten
  • Macro's toe te voegen
  • Best veel ondersteuning
  • Goed geprijsd
  • Geen overdreven verpakking
  • Werkt, na een firmware van mijn Android tv, er goed samen mee

Minpunten

  • Hoop commando's die je uit jezelf probeert werken niet
  • Laagste volume nog steeds best hard

Eindoordeel

Score: 4
mathijshudepohl 11 december 2018 Product gekocht

Google Home Mini Zwart

Gekocht tijdens black friday voor een aardige prijs, ook voor normale prijs zeker het geld waard en een goed begin van een smart-home. Ook het geluid de speaker is van goede kwaliteit ondanks de grootte ervan.

Pluspunten

  • Zeer goed uiterlijk
  • Goed geluid
  • Handig i.c.m. andere smart producten
  • Zeer goede microfoon, hoort je van relatief verre afstand

Minpunten

  • Af en toe begrijpt de google assistant gegeven commando's niet

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Google Home Mini Wit?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True