Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
11 reviews

Garmin vivoactive 3 RVS (Wit)

Prijs
Specificaties Android, iOS compatibel en 43g - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
3
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.

Garmin vivoactive 3 Grijs (Zwart)

Prima sporthorloge met veel smartfuncties die de fervente indoor- als outdoor sporter niet teleur zal stellen. De betrouwbare hartritmemeting, lange accuduur en nauwkeurige GPS maken het tot een veelzijdig trainingsmaatje.

Pluspunten

  • Betrouwbare en nauwkeurige hartfrequentiemeting
  • Lange accuduur
  • Nauwkeurige GPS met snelle fix
  • Veel verschillende sportprogramma's
  • Veel naar eigen smaak in te richten

Minpunten

  • Geen opslag voor muziek

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 5

+2
Kolky 23 september 2017 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Ik heb deze direct na de release gekocht, op basis van de goede ervaring met Garmin, de uitgebreide featureset, de concurrerende prijs en de eerste veelbelovende previews. Ik ben in geen enkele manier teleurgesteld.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Veel features
  • Garmin Connect geeft uitgebreide data
  • Batterijduur
  • Scherm always on

Minpunten

  • Traploopmeter werkt niet vlekkeloos
  • Schermkwaliteit en backlight vallen mij ietwat tegen anno 2017

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 4

0
Bigs 19 januari 2019 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Voor €229 een uitstekende fitness tracker met lichte smart functies. Doet alles wat hij belooft. Hard- en software beide goed afgewerkt. Hartslag functie werkt goed voor een polsband. Tijdens intensievere trainingssessies kun je beter een borstband koppelen (werkt met elke willekeurige ANT+ band). Garmin Pay maakt het compleet!

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • LCD scherm is ook af te lezen als backlight uit is (zie foto)
  • Goede tracking en workout functies
  • Garmin Pay icm Rabobank Maestro werkt overal
  • App integreert goed met iOS

Minpunten

  • Contrast van scherm met backlight aan is echt om te huilen (zie foto)
  • Uitgebreide analyses voornamelijk in app
  • IQ store bevat vooral hobby apps

Eindoordeel

Score: 4

0
antonmolendijk 25 december 2017 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

sporthorloge met uitstraling, ik heb hem gekocht als vervanger voor de Samsung S3. De Samsung heb ik op proef gehad, die is retour gegaan vanwege gebrekkige samenwerking met iphone 7, niet waterdicht, niet te koppelen met strava. De hartslagmeting via pols gaat ook goed. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • uitstraling
  • uitwisseling met andere apps
  • uitwisseling met Iphone
  • uitwisseling met Strava

Minpunten

  • bedieningsgemak - menu structuur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Ergonomie Score: 4

P8ter 23 mei 2019 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 Grijs (Zwart)

Het is lang geleden dat ik enthousiast werd van een gadget. Sinds enkele maanden heb ik de RABO, Mastercard en enkele ABN-rekeningen op mijn Garmin horloge (Vivoactive 3). Barcodes in het scherm oproepen, zoals Bonuskaart en Air Miles. Net een week UK gedaan: geen cash of kaartje aangeraakt.

Pluspunten

  • Muziekgeheugen (3 Music versie)
  • Veel sporten worden ondersteund
  • Vervangt veel plastic

Minpunten

  • Verbaasde blikken winkelpersoneel

Eindoordeel

Score: 5
coolkiller 16 november 2018 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Prima product voor een goede prijs. Alles wat je kan verwachten van een activity tracker. Wat de meerwaarde van sideswipe hoort zijn, dat zie ik niet.

Pluspunten

  • Licht en klein design
  • Batterij
  • Verwisselbare 20mm bandjes

Minpunten

  • Touchscreen is te gevoelig

Eindoordeel

Score: 4
bloodlynx 4 augustus 2018 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 Grijs (Zwart)

De Garmin connect is een erg mooie Smartwatch om te zien. De Garmin connect app zit bordevol functies. Echter is het geheel duidelijk overzichtelijk en werkt het synchroniseren van de instelling niet altijd goed. Daarnaast had Garmin voor de prijs wel iets van een oplaad dock erbij mogen doen.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Batterijduur
  • Scherm goed af te lezen in buitenlicht
  • Mogelijkheden sport tracking

Minpunten

  • Garmin connect app layout
  • geen onboard storage voor muziek
  • Trill motor
  • Scherm kwaliteit
  • Manier van opladen
  • Erg beperkte opslag (1mb)

Eindoordeel

Score: 3
Rixter223 2 juli 2018 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Geweldig horloge, het kan alles en doet dat goed. Software is prima, zowel voor de prestaties als nieuwe wijzerplaten. Is er niks fout? Jawel, het scherm! Dat is echt waardeloos anno 2018 en ook bijna niet te lezen in zonlicht. Dat is de reden dat ik hem retour heb gedaan.

Pluspunten

  • Opties
  • Kwaliteit
  • Software

Minpunten

  • Scherm!
  • Scherm
  • Scherm

Eindoordeel

Score: 2
chomsnl1 25 maart 2018 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Mooi horloge, zit lekker, goed te bedienen, maar heeft wel wat tekortkomingen, niet een aanbeveling na vier maanden gebruik. De traploopfunctie werkt niet. Ik heb daarover geklaagd, kreeg een lang verhaal terug hoe die traploopfunctie werkt, maar dat lost het probleem niet op. Vandaag is ineens vanzelf het activiteitenmenu veranderd.

Pluspunten

  • comfortabel
  • makkelijk te bedienen
  • veelzijdig
  • prima voor harlopers

Minpunten

  • erg slechte gebruiksaanwijzing
  • trapfunctie werkt slecht
  • doet soms onverwachte dingen (menu ineens veranderd)
  • bij skiën binnen een dag batterij op

Eindoordeel

Score: 3
Naveda 4 december 2017 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Mooie comfortabele smartwatch / sporthorloge maar met 313 euro wel aan de prijzige kant. Je zit vast aan het Garmin eco-systeem en dat kan niet met elke smartphone goed overweg. Het horloge kan niet goed zelfstandig worden gebruikt.

Pluspunten

  • Accu gaat 5 dagen mee
  • Volledig rond scherm
  • Licht, draagt comfortabel
  • Klok staat altijd aan
  • Stappenteller is goed, hartslagmeter zeer behoorlijk
  • Prima gegevensschermen tijdens activiteit. De schermen zijn zelf in te delen.

Minpunten

  • Gesloten Garmin eco-systeem
  • Synchroniseren met smartphone of PC lukt niet of niet altijd
  • technische support is matig. Zo werkt het support forum bijvoorbeeld niet.
  • De trappenteller zegt maar wat.
  • Zonder account in de Garmin cloud werkt GPS niet en kan je bijvoorbeeld de datum niet instellen.

Eindoordeel

Score: 3
jokke 21 oktober 2017 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Ik ben hiervoor eigenaar geweest van een Moto 360 (1st gen) en een VivoActive HR. Dit horloge is qua looks een mooie stap voorwaarts ten opzichte van de HR, pluspunt is het tonen van het spotify nummer. Het horloge is een zeer geslaagde combinatie geworden van smartwatch, activitytracker en sporthorloge.

Pluspunten

  • Lange accuduur, zonder sporten 6 a 7 dagen
  • Makkelijk te wisselen bandjes
  • Compatible met veel Ant+ sensoren
  • Smartwatch mogelijkheden (agenda, meldingen)
  • Automatische dagelijkse doelen
  • Stress indicator
  • Ondersteund veel sporten oa zwemmen en yoga
  • Hartslagmeter op de pols

Minpunten

  • Traploopmeter werkt niet top

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Garmin vivoactive 3 RVS (Wit)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Smartphones

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True