Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
9 reviews

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Prijs
Specificaties Android, iOS compatibel en 43g - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
2
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:

Garmin vivoactive 3 Grijs (Zwart)

Prima sporthorloge met veel smartfuncties die de fervente indoor- als outdoor sporter niet teleur zal stellen. De betrouwbare hartritmemeting, lange accuduur en nauwkeurige GPS maken het tot een veelzijdig trainingsmaatje.

Pluspunten

  • Betrouwbare en nauwkeurige hartfrequentiemeting
  • Lange accuduur
  • Nauwkeurige GPS met snelle fix
  • Veel verschillende sportprogramma's
  • Veel naar eigen smaak in te richten

Minpunten

  • Geen opslag voor muziek

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 5
Ergonomie Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
Kolky 23 september 2017 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Ik heb deze direct na de release gekocht, op basis van de goede ervaring met Garmin, de uitgebreide featureset, de concurrerende prijs en de eerste veelbelovende previews. Ik ben in geen enkele manier teleurgesteld.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Veel features
  • Garmin Connect geeft uitgebreide data
  • Batterijduur
  • Scherm always on

Minpunten

  • Traploopmeter werkt niet vlekkeloos
  • Schermkwaliteit en backlight vallen mij ietwat tegen anno 2017

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 5
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

0
antonmolendijk 25 december 2017 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

sporthorloge met uitstraling, ik heb hem gekocht als vervanger voor de Samsung S3. De Samsung heb ik op proef gehad, die is retour gegaan vanwege gebrekkige samenwerking met iphone 7, niet waterdicht, niet te koppelen met strava. De hartslagmeting via pols gaat ook goed. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • uitstraling
  • uitwisseling met andere apps
  • uitwisseling met Iphone
  • uitwisseling met Strava

Minpunten

  • bedieningsgemak - menu structuur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

coolkiller 16 november 2018 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Prima product voor een goede prijs. Alles wat je kan verwachten van een activity tracker. Wat de meerwaarde van sideswipe hoort zijn, dat zie ik niet.

Pluspunten

  • Licht en klein design
  • Batterij
  • Verwisselbare 20mm bandjes

Minpunten

  • Touchscreen is te gevoelig

Eindoordeel

Score: 4
bloodlynx 4 augustus 2018 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 Grijs (Zwart)

De Garmin connect is een erg mooie Smartwatch om te zien. De Garmin connect app zit bordevol functies. Echter is het geheel duidelijk overzichtelijk en werkt het synchroniseren van de instelling niet altijd goed. Daarnaast had Garmin voor de prijs wel iets van een oplaad dock erbij mogen doen.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Batterijduur
  • Scherm goed af te lezen in buitenlicht
  • Mogelijkheden sport tracking

Minpunten

  • Garmin connect app layout
  • geen onboard storage voor muziek
  • Trill motor
  • Scherm kwaliteit
  • Manier van opladen
  • Erg beperkte opslag (1mb)

Eindoordeel

Score: 3
Rixter223 2 juli 2018 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Geweldig horloge, het kan alles en doet dat goed. Software is prima, zowel voor de prestaties als nieuwe wijzerplaten. Is er niks fout? Jawel, het scherm! Dat is echt waardeloos anno 2018 en ook bijna niet te lezen in zonlicht. Dat is de reden dat ik hem retour heb gedaan.

Pluspunten

  • Opties
  • Kwaliteit
  • Software

Minpunten

  • Scherm!
  • Scherm
  • Scherm

Eindoordeel

Score: 2
chomsnl1 25 maart 2018 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Mooi horloge, zit lekker, goed te bedienen, maar heeft wel wat tekortkomingen, niet een aanbeveling na vier maanden gebruik. De traploopfunctie werkt niet. Ik heb daarover geklaagd, kreeg een lang verhaal terug hoe die traploopfunctie werkt, maar dat lost het probleem niet op. Vandaag is ineens vanzelf het activiteitenmenu veranderd.

Pluspunten

  • comfortabel
  • makkelijk te bedienen
  • veelzijdig
  • prima voor harlopers

Minpunten

  • erg slechte gebruiksaanwijzing
  • trapfunctie werkt slecht
  • doet soms onverwachte dingen (menu ineens veranderd)
  • bij skiŽn binnen een dag batterij op

Eindoordeel

Score: 3
Naveda 4 december 2017 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Mooie comfortabele smartwatch / sporthorloge maar met 313 euro wel aan de prijzige kant. Je zit vast aan het Garmin eco-systeem en dat kan niet met elke smartphone goed overweg. Het horloge kan niet goed zelfstandig worden gebruikt.

Pluspunten

  • Accu gaat 5 dagen mee
  • Volledig rond scherm
  • Licht, draagt comfortabel
  • Klok staat altijd aan
  • Stappenteller is goed, hartslagmeter zeer behoorlijk
  • Prima gegevensschermen tijdens activiteit. De schermen zijn zelf in te delen.

Minpunten

  • Gesloten Garmin eco-systeem
  • Synchroniseren met smartphone of PC lukt niet of niet altijd
  • technische support is matig. Zo werkt het support forum bijvoorbeeld niet.
  • De trappenteller zegt maar wat.
  • Zonder account in de Garmin cloud werkt GPS niet en kan je bijvoorbeeld de datum niet instellen.

Eindoordeel

Score: 3
jokke 21 oktober 2017 Product gekocht

Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)

Ik ben hiervoor eigenaar geweest van een Moto 360 (1st gen) en een VivoActive HR. Dit horloge is qua looks een mooie stap voorwaarts ten opzichte van de HR, pluspunt is het tonen van het spotify nummer. Het horloge is een zeer geslaagde combinatie geworden van smartwatch, activitytracker en sporthorloge.

Pluspunten

  • Lange accuduur, zonder sporten 6 a 7 dagen
  • Makkelijk te wisselen bandjes
  • Compatible met veel Ant+ sensoren
  • Smartwatch mogelijkheden (agenda, meldingen)
  • Automatische dagelijkse doelen
  • Stress indicator
  • Ondersteund veel sporten oa zwemmen en yoga
  • Hartslagmeter op de pols

Minpunten

  • Traploopmeter werkt niet top

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Garmin vivoactive 3 RVS (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True