Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 3
9 reviews

JBL Everest Elite 750NC (Zilver)

Prijs
Specificaties Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
1
Score: 4
1
Score: 3
5
Score: 2
1
Score: 1
1
Toon reviews van:
+2
Peregrine 5 augustus 2018 Product gekocht

JBL Everest Elite 750NC (Grijs)

Een mooie koptelefoon met slechte bouwkwaliteit maar met goed geluid (na equalizer afstelling). Handig opvouwbaar en past dan in de bijkomende hardcase. Oordoppen zijn groot maar zijn wel wat warm. Noise Cancelling veroorzaakt wel heel iets ruis, maar werkt prima, incl. de optie om omgevingsgeluid terug te brengen.

Pluspunten

  • Goed geluid (na instellen met app)
  • Oordoppen groot genoeg
  • Opvouwbaar
  • Incl. hardcase
  • Accuduur

Minpunten

  • Standaard slechte geluidsinstelling
  • NC standaard aan bij aanzetten
  • Is na een jaar kapot gegaan en moest worden vervangen
  • Is na nog een jaar weer kapot... Bouwkwaliteit is niet best

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+2
Jay.Brookman 21 september 2017 Product gekocht

JBL Everest Elite 750NC (Grijs)

Goede koptelefoon met flaws.

Pluspunten

  • Diepe bass
  • Prima Noise Cancelling
  • Super Comfortabel
  • Opvouwbaar
  • Hard Case meegeleverd
  • Vliegtuigadapter meegeleverd
  • Handige app

Minpunten

  • Knoppen zijn vreemd geplaatst
  • Linker earcup ruist als een opgeblazen speaker
  • Bouwkwaliteit
  • Zonder ANC geluid stuk minder

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

+1
wiseger 25 september 2018 Product gekocht

JBL Everest Elite 750NC (Grijs)

Bedrade geluidskwaliteit uitstekend voor een koptelefoon in de prijsklasse. Bouwkwaliteit laat te wensen over. Je hebt al snel gekraak in de linkeroorschelp bij veel beweging.

Pluspunten

  • Bedraad een geweldige geluidskwaliteit
  • Bluetooth pairing werkt probleemloos

Minpunten

  • Linker oorschelp kraakt hard bij teveel beweging

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3

0
ZakariaaNewbie 30 april 2021 Product gekocht

JBL Everest Elite 750NC (Zilver)

Het is een supergoede headset van jbl! Alleen hammer van de defecten/problemen

Pluspunten

  • Zeer zuiver geluid
  • Goede anc
  • Goede bouwkwaliteit

Minpunten

  • Speakers gaan langzaam dood

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3

0
vj_slof 14 maart 2019 Product gekocht

JBL Everest Elite 750NC (Grijs)

Voelt stevig aan maar electronica binnenin is gevoelig voor defecten.

Pluspunten

  • geluid
  • goede anc
  • lange accuduur

Minpunten

  • snel stuk
  • anc werkt slecht bij beweging
  • slechte garantie

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

robpizza 2 april 2021 Product gekocht

JBL Everest Elite 750NC (Grijs)

Heb deze koptelefoon nu ongeveer 5 jaar in bezit. Helaas 2 keer terug moeten sturen, omdat de linkeroorschelp begon te kraken door waarschijnlijk kabelbreuk. Intussen is hij helaas weer kapot, zelfde probleem.

Pluspunten

  • Geluid
  • Afspeeltijd
  • Mooie case

Minpunten

  • Kwaliteit

Eindoordeel

Score: 3
castmemberNewbie 25 september 2018 Product gekocht

JBL Everest Elite 750NC (Grijs)

Mooi product, goede vormgeving en hij zit ook lekker met bril. Maar de bouwkwaliteit is om te huilen, ben intussen aan de derde bezig en weer problemen met gekraak en soms het verlies van geluid op 1 van de oorschelpen. Nee, ik kan deze niet aanraden.

Pluspunten

  • Goede noise cancelling
  • Vormgeving

Minpunten

  • Slechte bouwkwaliteit
  • Slechte garantieafhandeling
  • Kraakt als je je hoofd beweegt

Eindoordeel

Score: 2
gjisbjortNewbie 21 september 2018 Product gekocht

JBL Everest Elite 750NC (Grijs)

goed product, als ik 1 minpunt zou moeten bedenken is het dat het jammer is dat de knopjes wat los zitten waardoor je de knopjes hoort schudden als je de koptelefoon aanraakt. voor de rest een top product + super goeie noice caneling 1 tip: download de app.

Pluspunten

  • zeer goed geluid
  • de app is super handig

Minpunten

  • knopjes kunnen rammelen BIJ AANRAKING

Eindoordeel

Score: 5
djodjo80Newbie 8 september 2018 Product gekocht

JBL Everest Elite 750NC (Grijs)

prima geluid, handige app. er zit wel een constante piep in je rechteroor. Op het eerste gezicht ook goede bouwkwaliteit, maar na 4 maanden kwam er een erg vervelende en harde ruis in de linkeroorschelp als je hem bewoog. nog wel bruikbaar, maar alleen als je hem perfect stil houd.

Pluspunten

  • prima geluidskwaliteit
  • zit lekker op je oren
  • ziet er goed uit

Minpunten

  • gaat snel stuk
  • piepje in rechteroor
  • wordt broeierig na lang gebruik(1,5 uur)

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een JBL Everest Elite 750NC (Zilver)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True