Tweakers

Tweakers zegt: 5,5

Beats Studio3 Wireless (Zwart)

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Beats Studio3 Wireless (Zwart). Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 2.5
Score: 5
2
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
3
Score: 1
5
Toon reviews van:
+1
Astrid VriendsNewbie 3 mei 2022 Product gekocht

Beats Studio3 Wireless (Beige, Grijs)

Wat een slecht product. Voor mij nooit meer Apple beats3 koptelefoon. Koptelefoon nieuw gekocht en na 8 maanden zitten er in de koptelefoon en de schroefjes in de hoofdband laten los. Ik heel voorzichtig en zorgvuldig ben met mijn koptelefoon. Beetje teleurstellend dit! zie uitgebreide review en foto's!

Pluspunten

  • noise cancelling
  • prima geluid
  • comfortabel
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • niet robuust gebouwd
  • slechte garantie
  • oorschelpen eroderen snel
  • slechte service apple
  • levensduur is niet in verhouding prijs product
  • broken headband met 8 maanden
  • schroefjes in hoofdband laten los

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
silsil 27 maart 2021 Product gekocht

Beats Studio3 Wireless (Goud, Grijs)

Liefde haat verhouding met deze koptelefoon. Geluid is goed, fijne over-ear die niet te hard drukt. Elke werkdag veel plezier van gehad. Ik heb er 2 van versleten in iets meer dan 3 jaar, want slechte bouwkwaliteit. Voor mij dus nooit meer een Apple Beats koptelefoon. Details: zie uitgebreide review.

Pluspunten

  • Noise cancelling
  • Zowel wireless als jackplug mogelijk
  • Beschermende case
  • Makkelijk switchen tussen Apple apparaten
  • Accuduur ±2 werkdagen met ruisonderdrukking aan

Minpunten

  • Niet robuust gebouwd
  • Micro-USB-poort

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
HumbleIntent 10 juni 2018 Product gekocht

Beats Studio3 Wireless (Goud, Grijs)

Ik ben geen beats hater of lover, ik ben geen audiofiel. Ik ben een dood normale man die impulsieve aankopen doet. Dus deze review is vooral bedoeld voor de gemiddelde consument.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Uitstekend voor apple gebruikers
  • Uitstekende accuduur
  • Noice cancelling
  • Prima geluid
  • Uitstekende connectie

Minpunten

  • Prijs
  • Slechtere functionaliteit met android
  • Geen usb-c poort
  • Oorschelp kan ontzettend warm worden
  • Moet altijd geladen zijn, zelfs bij kabel verbinding

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

Peter BayNewbie 2 mei 2022 Product gekregen

Beats Studio3 Wireless (Goud, Grijs)

Slechte bouwkwaliteit en slechte service voor reparatie. Voor support word je verwezen naar de originele leverancier die het product wil repareren voor Euro 230 euro (vervangende oorschelpen) en uiteindelijk ook nog 40 euro bestekkosten rekent. uiteindelijk goedkope oorschelpen gekocht voor 4 euro en zelf erop geplakt.

Pluspunten

  • Mooi geluid

Minpunten

  • slechte kwaliteit
  • Oorschelpen eroderen snel
  • noice canceling is niet zo goed
  • Broken headband vrij spoedig
  • Slechte service van Apple

Eindoordeel

Score: 2
HastoriusNewbie 26 februari 2021 Product gekocht

Beats Studio3 Wireless (Zwart)

Na een week viel het oorkussen op de grond. Opgestuurd en na een maand terug gekregen. Maar na 10 dagen viel de oorschelp er weer af. Zou niet mogen voor deze prijs.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Slechte kwaliteit

Eindoordeel

Score: 1
HastoriusNewbie 11 januari 2021 Product gekocht

Beats Studio3 Wireless (Goud, Grijs)

Koptelefoon bij sneakerstad.nl gekocht. Na een week raakte een oorschelp los. Schijnt geplakt te zitten. Raad daarom deze koptelefoon af.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Slechte kwaliteit materiaal

Eindoordeel

Score: 2
JeroenKuitNewbie 29 december 2020 Product gekregen

Beats Studio3 Wireless (Zwart)

Het geluid is heel mooi maar de kwaliteit van het produkt is slecht. Na 1,5 jaar erodeert het leer en komen er stukjes los. Dan valt het buiten de garantie en mag je hem laten repareren voor 230 euro bij Apple. Slecht produkt dus

Pluspunten

  • mooi geluid

Minpunten

  • Slechte kwaliteit leer
  • geen garantie
  • 1 jaar looptijd

Eindoordeel

Score: 1
Jorn87 9 september 2020 Product gekocht

Beats Studio3 Wireless (Zwart)

Mooi uitziende koptelefoon die niet te zwaar op je hoofd zit. Het geluid is ook erg fijn. De koptelefoon is alleen te duur voor wat je krijgt. Ook vielen op een gegeven moment de schroefjes uit de koptelefoon. Met als gevolg dat één kant van de koptelefoon brak.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Noise cancelling
  • Lange luistertijd
  • Goed geluid

Minpunten

  • Bediening zijkant werkt niet lekker
  • Bouwkwaliteit
  • Prijs/kwaliteit
  • Slechte service
  • Soms een harde 'pok-geluid'

Eindoordeel

Score: 1
itsbvkaNewbie 6 januari 2020 Product gekocht

Beats Studio3 Wireless (Zwart)

Slechtste Apple produkt ooit. Apple claimt ze ze dit niet kunnen repareren na een botsing, Het enige alternatief dat ik geboden kreeg is een "reparatie" van 280 euro. Dit is zelfs boven de prijs waarvoor je hem nieuw kunt komen. Enorm slechte service en slechte kwaliteit product.

Pluspunten

  • makkelijk te pairen met andere apple produkten

Minpunten

  • Slechte bouwkwaliteit
  • Geen Service
  • Batterij gaat alleen lang mee in combinatie met Apple telefoon
  • wordt geclaimd als 3e partij produkt

Eindoordeel

Score: 1
Just a Goose 2 september 2019 Product gekocht

Beats Studio3 Wireless (Zwart)

Zeer lichte en stijlvolle headset met iOS super. Ook met mijn Samsung goed te gebruiken. Wordt wel warm rondom oren.

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Mooi geluid
  • Super makkelijk connecten

Minpunten

  • oorschelpen alleen in hoogte verstelbaar
  • Wordt erg warm

Eindoordeel

Score: 4
kriswillemsNewbie 19 april 2019 Product gekocht

Beats Studio3 Wireless (Rood, Zwart)

Zuiver geluid met veel diepgang. Noise cancelling werkt zeer goed enkel lichte ruis indien geen muziek geluisterd wordt.

Pluspunten

  • DIepgang muziek
  • batterijduur uitstekend
  • duurzaam

Minpunten

  • lichte ruis (niet storend)

Eindoordeel

Score: 5
MacHopNewbie 14 april 2018 Product gekocht

Beats Studio3 Wireless (donkerblauw)

De Beats Studio 3 is een geweldige headset met fantastisch geluid en zeker niet overdreven bass. Draagcomfort/afwerking is super en connecten met een iPhone kan haast niet simpeler. Punt van kritiek is dat de Active Noise Reduction een lichte ruis laat horen als je geen muziek hoort.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Draagcomfort
  • Afwerking
  • Connecten met iPhone super makkelijk

Minpunten

  • Lichte ruis bij stiltes tussen muziek

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Beats Studio3 Wireless (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee