Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door Tweakers Partners

Test de OnePlus 6T - Een superieure Android-ervaring?

23-01-2019 • 08:00

147 Linkedin Google+

​De opvolger van de OnePlus 6, de OnePlus 6T lijkt veel moois te bieden voor een aantrekkelijke prijs, waaronder een vloeiende Android-ervaring, een lange accuduur en een mooi scherm. Maakt de OnePlus 6T dit alles ook waar? Om de proef op de som te nemen, zoeken wij vijf deelnemers voor een Tweakers Testpanel.

Ben jij een kritische smartphonegebruiker, weet je wat er speelt op technisch gebied en vragen je vrienden jou ook altijd om advies bij de aanschaf van een nieuwe telefoon? Dan ben jij degene die wij zoeken! Op het Tweakers HQ liggen vijf OnePlus 6T-toestellen te wachten op testers die ze veertien dagen lang willen gebruiken om daarna een review te schrijven in de Tweakers Pricewatch. Uiteraard word je beloond voor je inspanningen.

N=1
De mobileredactie van Tweakers testte de 6T enige tijd geleden en kwam tot de conclusie dat het een ‘uitstekende smartphone is voor een prijs die meevalt’. Het rapportcijfer: een 8. Vooral het grote en heldere scherm, de accuduur en de prettige Android-ervaring oogsten lof. Er was ook een positieve noot voor het gegeven dat de fabrikant de Android-software (nu op versie 9.0) minstens drie jaar up-to-date houdt. Maar ja, N=1 en misschien denk jij er heel anders over. In ieder geval zoeken wij naar meer Nederlandse ervaringen en zijn we benieuwd wat de experts in de Tweakers-community van de OnePlus 6T vinden.

Met 8GB aan werk- en 128GB aan opslaggeheugen, een 6,41"-oledscherm en een achtcore-Qualcomm Snapdragon 845 beschikt de 6T over behoorlijke specificaties. Ook de 3.700 mAh-accu, een vingerafdrukscanner, een zestien- én een twintigmegapixelcamera dragen bij aan dit beeld. We begrijpen dat het misschien lastig is om een dergelijk toestel na afloop van de testperiode weer in te leveren, maar misschien hoeft dat niet, want onder de testers verloten we één OnePlus 6T. Win je hem niet? Niet getreurd, je ontvangt dan een OnePlus Backpack en Bullet Wireless-oortjes als beloning.

Meedoen

Wil je meedoen? Vul dan hieronder de poll in en geef aan dat je de OnePlus 6T wil testen. Uit alle inzenders selecteren we at random vijf winnaars. Ben jij er straks een van, dan ontvang je een e-mail met alle informatie die je nodig hebt om het toestel te gaan testen.

Testpanel OnePlus 6T

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Algemene voorwaarden

  • Je Tweakers-account moet voor 22 januari 2019 geactiveerd zijn.
  • Meedoen kan tot en met 29 januari 2019 09:00u, alleen via de poll.
  • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
  • Je kunt één keer aan de poll deelnemen.
  • De vijf winnaars krijgen uiterlijk 30 januari 2019 bericht via e-mail. Niet-winnaars ontvangen geen bericht.
  • Winnaars worden at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Na de testperiode gaat het product retour naar Tweakers.
  • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
  • Medewerkers van Tweakers en OnePlus zijn uitgesloten van deelname.
  • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname.
  • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.
  • Vier winnaars ontvangen een OnePlus Backpack en Bullet Wireless-oortjes, één winnaar mag het toestel houden door middel van loting nadat alle reviews zijn geplaatst.
  • De vijf winnaars zijn bereid en beschikbaar om het product in de twee weken na ontvangst te testen en een uitgebreide review te publiceren in de Tweakers Pricewatch.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Reacties (147)

Wijzig sortering
Ah leuk. Ben benieuwd. Heb de OP3 inmiddels 2 jaar naar volle tevredenheid. Al wat Pie rommetjes gedraaid, maar die miste wat functionaliteit tov Oxygen OS. Parallel Apps is echt handig met DualSIM...

Volgende kan ook nog wel eens weer OP gaan worden!

Voor mij enige nadeel is het ontbreken van de 3,5mm jack.. Geen BT in de auto, dan moet ik daar weer van alles voor bedenken...

[Reactie gewijzigd door maceddy2004 op 23 januari 2019 08:11]

Ik heb https://www.bol.com/nl/p/...DNhJ8Q.1.2.ProductPageUrl voor in de auto en het heeft al mijn verwachtingen ver overtroffen. Het werkt echt perfect, nog geen ruis of hapering gehad.
Ow, ik heb eens zo'n ding besteld voor m'n vrouw van het merk Caliber...erg zacht geluid en ruis. Gemaild en kreeg als reactie
1) Uiteraard is een fm transmitter die voldoet aan de Nederlandse wetgeving voor zenders niet geheel ruisvrij dit omdat je op de commerciële fm band (87.5MHz tot 108.0MHz) niet meer dan 50nW (0,000.000.005W) als zendvermogen mag gebruiken zonder zendlicentie.

2) Zijn alle bestanden wel mp3 bestanden en zo ja wat voor bestanden zijn het dan denk aan 128kbps of 192kbps of staan er nog andere bestanden op de sd kaart dit geniet namelijk niet de voorkeur.
Maar jij hebt betere ervaring met deze?
Ik heb de Roidmi gekocht (let even welke er in je auto aansteker past). Ik had eerst van die andere setjes van de markt of cheapo sets van Ali, maar nu deze, geen enkele ruis meer, ook als je geen muziek afspeelt. Daarnaast nog bruikbaar als lader :)
ah bedankt voor de info! Dan ga ik misschien toch nog een poging wagen!
Hier ook 2x Roidmi (3S, deze is zonder call functionaliteit, om precies te zijn ;) ) in gebruik, absoluut de beste BT oplossing die ik ooit gebruikt heb en ik heb er een flink aantal gebruikt in verschillende auto's.
Heb hem zelf op 87.5 staan en heb alleen "storing" als ik de A12 bij het prins claus plein oprij onder de NN etc door. Verder gaat het echt prima. Ik gebruik het met spotify op extreme settings dus gewoon 320kbps.
Dat zat ooit in mijn Nokia 808 ingebouwd :) menig feestje mee overgenomen door de radio af te stemmen op mijn Nokia FM frequentie :*)
je kunt ook bluetooth ontvangers met een jackuitgang die je op de auto radio kunt aansluiten. Hoef je niet met FM-transmitters te prutsen.
Ja ik heb een Yatour ertussen zitten met Jack aansluiting. Daar is ook een BT module voor.
Ik zie dat er nu ook een versie is waar meteen BT opzit. Misschien die maar ertussen zetten. Problem solved!
Ik heb ook de OP3T, en heb in m'n auto een bluetooth reciever, met losse mic in en aux uit. Die aux zit dus aan m'n autoradio, in de mic in heb ik een microfoon (met erg lange kabel) gestopt. Die microfoon loopt naar mijn zonneklep, zodat tijdens het bellen de andere partij mij goed kan verstaan.

De module gaat aan wanneer ik de auto start, en mijn telefoon connect direct. Met Tasker heb ik ingesteld dat Spotify gelijk gaat spelen, notificaties (behalve telefoontjes) uit gaan. Helaas moet ik wel te telefoon aanraken om op te nemen..

Het mooiste zou zijn als de OP telefoons ook draadloos laden zouden ondersteunen. Dan kun je hem gewoon op een pad in de auto leggen, en gaat de rest vanzelf!
Dan zou ik een bluetooth adapter met 3.5 mm jack nemen. Dat geeft echt het beste resultaat ipv die radio meuk. TIjdje een auto gehad met carkit maar zonder BT audio. De adaptertjes hebben usb voeding maar dat is op te lossen met een dual usb lader die je mogelijk al hebt. Voor paar euro op ebay te vinden incl verzenden.

edit: spuit11...

[Reactie gewijzigd door CR35 op 23 januari 2019 11:42]

Je kunt toch gewoon de dongle gebruiken?
Ja dan kan ik alleen intussen niet opladen. Gebruik m ook vaak als navigatie...
Tijdens het rijden (1+ uur) heb ik hem eigenlijk nooit in de oplader. Tijdens de hele rit gaat er misschien 10% batterij af en dat terwijl ik bluetooth met spotify en waze aan heb.
-10 procent in een uur red ik niet meer denk ik. Kan het wel eens uitproberen.
Ik merk dat mn OP3 accu na ruim twee jaar wel wat minder wordt :-)
De OnePlus 6T is meer dan 3 maanden oud, als we van de gebruikelijke OnePlus release-cycle uit mogen gaan komt de OnePlus 7 al in juni weer. Komt deze user-test niet heel erg laat?

Ik snap 'm niet echt, er zijn ondertussen al prima veel reviews te vinden.

[Reactie gewijzigd door ikt op 23 januari 2019 08:08]

Ik schat zo maar dat dit (deels) gesponsord is door OnePlus. Maar je hebt gelijk, gezien het release schema lijkt het iets wat aan de late kant. Aan de andere kant, met 2 telefoons per jaar en nog 5 maand voor de volgende... Klinkt het alsnog niet raar
Dit zal wel gewoon gesponsord zijn door Oneplus.
Die zullen tweakers gevraagd hebben of ze hieraan willen deelnemen en tweakers kan 5 mensen gelukkig maken met wat gadgets en 1 iemand met een telefoon, dus waarom niet.
Het is niet dat ze biased zijn door 5 mensen een eigen review te laten schrijven.

Alle, ik gok dat het zo gegaan is.

Oneplus zit even op zijn kont zoals alle chinese telecom providers momenteel (beurs) - (waarom weet ik niet, dat is gewoon hoe de beurs het even met ze doet. Misschien door de problemen met de US).
Dus misschien hopen ze wat extra publiciteit te genereren zo. De voorraad zit misschien wat vol nog met de aankomende release.
We gokken maar wat :-)
Ik snap hier ook niets van. Vldoende userreviews te vinden hier op Tweakers en daarbuiten. Ik dacht heel even dat er iets mis wat met mijn browser en ik een oude cache te pakken had. Datum bleek toch te kloppen. Tweakers slaat plank compleet mis wat mij betreft door in deze reclame te voorzien.
Het is juist zeer goed om ook enkele maanden na de release van een smartphone, reviews daarover te kunnen lezen. Niet iedereen kiest/kan ervoor om bij de release een smartphone aan te schaffen. Na enkele maanden zakt de prijs en dan is het interessant om de meest recente reviews te lezen. Via nieuwere reviews kun je er bijvoorbeeld achter komen of die vervelende bugs bij de release inmiddels zijn verholpen (niet specifiek voor de OP6t, maar gewoon in het algemeen).

Ik ben zelf ook aan het nadenken of ik bijna 1,5 jaar na de release nog een review over de Xiaomi MI6 te schrijven. Waarom? Om bijvoorbeeld het update cyclus aan te tonen, de support weer te geven en om aan te geven of het na 1,5 jaar een goede aankoop kan zijn voor de 2e hands markt.
Na meer dan 1 jaar later wordt het wel weer interessant, met of de leverancier nog wel vaak (beveiligings) updates uitbrengt, of de (batterij) performance begint in te kakken en hoe stabiel alles is na een langere tijd van gebruik, en tevens begint fysieke schade (krassen op het achterkant-glas bijvoorbeeld) zich te tonen na die tijd.

Maar 3 maanden is zo raar, vooral als je precies tussen de huidige en de upcoming versie zit. De release-bugs zijn net gladgestreken, alle updates die uitkomen zijn nog fris en nieuw en ze kunnen zich goed nog focussen op support voor het huidige flagship-model, en de prijs gaat nog lang niet zakken.

Meer reviews is altijd beter, maar specifiek deze actie vind ik raar getimed :P
Door de fabrikant gesponsorde reviews, daar zit toch geen kat op te wachten?!
Simpel: beste telefoon ooit.
Altijd iPhones gehad maar totaal geen spijt van deze overstap en dat voor maar 500 euro.
Voor de prijs misschien, maar de prijs buiten beschouwing gelaten zijn er betere toestellen, objectief gezien.
Tja dat is jouw mening. Ben het er totaal niet mee eens. Overall is het voor mij gewoon de beste telefoon, zelfs als ik de prijs buiten beschouwing laat.
Dat is natuurlijk gewoon onzin. De OnePlus 6T is een prima telefoon, maar er zijn gewoon telefoons beschikbaar die op verschillende punten simpelweg beter scoren.
Ach vergelijk het met een iPhone XS of een huewei mate 20 pro en ze doen bijna niks voor elkaar onder. Mensen kunnen altijd zo overdrijven wat betreft de camera en performance. Alles werkt gewoon super snel en de camera maakt gewoon hele goede foto’s. Als mensen een telefoon willen kopen die bijna 2 a 3x zo duur is terwijl de verschillen minimaal zijn moeten ze zelf weten..
Ik kocht elk jaar de nieuwste Samsung Galaxy (sinds de S5) en heb tussendoor zelfs nog een Lumia 950, Blackberry Passport gehad (en voor de S5 nog een Note 3). Ik was altijd overtuigd dat Samsung in Android land wel het beste totaalplaatje bood. Je leverde wat in op gebruikerservaring, als in dat het allemaal niet zo snappy is (qua functionaliteit daarentegen kwam je niets tekort). Sinds een paar weken na wat twijfel toch een 6T McLaren Edition gekocht en het is een wereld van verschil. De gebruikerservaring is zo snel en ik doe makkeljik 2 dagen op een volle accu lading. De camera is ook echt zeer goed, alhoewel de kleuren even wennen zijn ten opzichte van de Galaxy telefoons. Enige wat opvalt is dat video in een donkere omgeving op 60fps ook erg donker uitvalt en dat was bij de Samsung beter.
Beste telefoon ooit is misschien wat overdreven, maar de 6T is wel echt heel goed. Objectief gezien is er wat mij betreft geen beste telefoon, want elk toestel heeft zijn plus- en minpunten (zo mist de 6T een headphone jack en ik mis ik wat OS functies die Samsung wel had). Maar de 6T doet voor mij op geen enkele manier onder voor andere high-end toestellen op de markt.
Ik zeg ook niet dat het geen goede telefoon is, maar objectief zijn er gewoon telefoons die overall beter scoren. En die zijn een stuk duurder, maar wel beter. De OnePlus heeft echt niet de beste camera, software of accu.
Als je geen overall en telefoons had gezegd had ik er direct in mee gegaan. Maar ik denk juist dat de 6T overall erg goed scoort. Fantastische accuduur, zeer goede camera, bijna clean Android ervaring (met juist heel interessante toevoegingen). Ik kan geen Android toestel bedenken die dit overtreft en kom eigenlijk alleen uit bij de iPhone X(S) die het misschien overall beter doet (geen praktijk ervaring mee, dus kan er niets over zeggen anders dan van wat ik om mij heen hoor van vrienden en collega's).
maw beste prijs / kwaliteit :)
Voor de prijs ook niet. Matige camera, nep tweede camera die geen echte side single is, geen draadloos laden, matige speaker die ook alleen maar mono is, geen IP-certificering, geen USB 3.0, scherm slechts 1080p en geen HDR, en zo zijn er nog wel een paar dingen. Het enige dat voor de OP6-serie spreekt is de goede optimalisatie van de software.

En dit allemaal voor dezelfde prijs (misschien iets minder, maar het ligt in de buurt) als de toestellen van mainstreamfabrikanten die aan het begin van het jaar uitkwamen die al deze features wèl hebben.
Out of the box is de speaker niet heel denderend. Met viper4arise kan je de speaker best goed laten klinken. Dat in combinatie met een stereo mod waarbij de oorspeaker ook gebruikt wordt tijdens het afspelen van muziek. Ik ben iig ontzettend tevreden

Voor wie bovenstaand interessant lijkt https://forum.xda-develop...potential-hidden-t3863822

Benodigd wel root icm magisk
Als je waarde hecht aan features die de gemiddelde gebruiker zelden of nooit nodig heeft heb je gelijk. Dan zijn de bolletjes op jouw lijstje inderdaad in de meerderheid. In de praktijk komt het erop neer dat de gebruikservaring bepaald wordt door wat er WEL (dagelijks) wordt gebruikt bij smartphoengebruik. En mijn mening is dat de OP6T op dat gebied heel hoog scoort. Ik heb ook al de nodige phones gehad en ken mensen om mij heen die high end smartphones hebben. Zoals gezegd mijn gevoel is dat de Oneplus 6/T beter scoort op gebied van gebruikservaring dan de andere high end phones.
Qua gebruikservaring maar het allemaal voor de mainstreamgebruiker weinig uit en is de boel inwisselbaar. Zeker niet als het om bijv. kaal of snel aanvoelend OS gaat. Dat is ook de reden dat in de meeste gevallen nog altijd gekozen wordt voor een iPhone of een Samsung. Deze laatste heeft daarnaast ook nog eens gewerkt aan de gebruikservaring waardoor hun skin erg consistent aanvoelt. Misschien minder snappy dan dat van een OnePlus of Sony, maar wel consistent.

Overigens is het natuurlijk wel erg makkelijk om een IP-certificering, goede camera of een degelijke speaker implementatie af te doen als features waar de gemiddelde gebruiker geen waarde aan zou hechten. Voor draadloos laden geldt hetzelfde.

En de gemiddelde gebruiker kan nog steeds OnePlus niet kopen bij iedere generieke aanbieder.

De discussie ging overigens over de toestellen zelf en niet wat de gemiddelde gebruiker vindt. Je kan ook verdedigen dat de gemiddelde gebruiker prima af is met iets als een Honor P Smart+.
Samsung kaal aanvoelend OS? Haha laat me niet lachen. Een iPhone dat is een heel ander verhaal. Dat zijn smartphone voor gebruikers die totaal geen technische kennis hebben. Aanzetten en bellen/ smsen/chatten en standaar soicial media apps, veel meer doet een iPhone gebruiker doorgaans niet.
Ik ken persoonlijk niemand die zijn smartphone mee in bad neemt of naar het zwembad zelfs al is het waterproof, voor mij zijn dat voornamelijk marketing argumenten, zelfde geld voor speaker. Ik ken niemand die serieus als audiofiel naar zijn smartphone gaat zitten luisteren. Er komt meer dan voldoende geluid uit de OP6/T. Wireless ja dat kan misschien voor sommige een argument zijn en dat vind ik ook beetje vreemd dat OP dat nog niet ondersteund. Het niet kunnen kopen direct in een store vind ik ook geen argument, we kopen tegenwoordig alles online dus waarom geen smartphone, de mensen die ervaring hebben met OP (of via bekenden/familie) weten wat ze kopen. De levering is er doorgaans binnen de 3 dagen zelfs bij gratis standaard levering.
Mijn vriedin had de Galaxy S8 toen ik de OP3 had. Uiteindelijk heeft ze ook een OP en niet omdat ik haar die aangepraat heb maar omdat ze zelf enthousiast was en van mening dat het beter werkt.
En nee inderdaad de discussie was : "Beste telefoon ooit" en daar ben ik het eigenlijk wel mee eens, althans ik zou hem voor geen enkele andere willen inruilen ongeacht de prijs.

[Reactie gewijzigd door TaranQQ op 23 januari 2019 14:49]

Ik zeg niet dat Samsung een kaal-aanvoelend OS heeft. Ik zeg dat de gemiddelde gebruiker het niets uit maakt.
Wat je zegt over iOS en geen technische kennis is ook te makkelijk. Zat mensen hier hebben een iPhone, terwijl de meeste mensen in mijn omgeving, inclusief de ouderen een Android-toestel hebben.

Niemand die audiofiel is gebruikt zijn telefoon als audio-oplossing. Het is een belachelijke claim om te maken dat ik dat ook maar gesuggereerd heb. Maar als je effe een video wil kijken of even naar een talk wil luisteren kan je speaker beter goed zijn dan dat wat er op de OP geïmplementeerd is. Beter is altijd beter, daarom draagt het die noemer ook. Als het niets extra's kost, waarom zou je het niet doen?

Maar goed, je snapt de context van het hele verhaal niet en een discussie over of de OP6 een goed toestel is, is niet relevant. Dat was totaal de insteek van mijn comment en bijdrage aan de discussie niet, een discussie waar je zelf niet aan deelneemt in deze.
Ik laat deze schieten. Ik heb zelf de OnePlus 6T McLaren. Prachtig toestel die ik gebruik naast mijn iPhone X. Voor de prijs is het geweldig, maar ik merk toch wel kleine haarscheurtjes in de gebruikerservaring.

Mooie actie verder wel.
Wat zijn de haarscheurtjes die je ervaart? Ik heb ook de 6T McLaren en ben benieuwd of we dezelfde ervaringen hebben.
Met koude vingers reageert de fingerprint reader niet zo goed meer.
De camera is duidelijk minder dan de iPhone X, zeker als de lichtomstandigheden niet optimaal zijn.
Het onbreken van goede email en calendar apps. (Gmail voor exchange vind ik geen feest, dit is waar Samsung wel goede calendar en mail apps levert.)
De enkele luidspreker bij het kijken van videos laat zich door mijn handen ook eenvoudig blokkeren. Mijn iPhone X geeft stereo geluid wat dan een stuk beter over komt.

En eerlijk is eerlijk: het prijsverschil is enorm, maar je ziet dus wel dat er behoorlijke concessies gedaan zijn

Maar ik wil hier geen review schrijven ;)

[Reactie gewijzigd door Hann1BaL op 23 januari 2019 14:53]

Ik heb nog niet echt in een pikdonkere omgeving gefotografeerd. Maar in een omgeving met weinig licht vond ik het juist erg meevallen (niet minder dan mijn S8 in ieder geval). Die vingerscanner is inderdaad niet altijd even goed (ook als je langer in het wat bent geweest werkt die minder). En het ontbreken van de e-mail en calendar apps had ik ook even moeite mee, alhoewel ik voor mijn werkgever Exchange mail gebruik maak van de Outlook app zelf. Voor een klant gebruik ik de Gmail app voor Exchange en dat is even wennen inderdaad.
Met weinig licht zijn er weinig die goed presteren. De S8 heeft overigens wel een betere camera dan de OP6, en de S9 helemaal. De OP6-serie moet je keus niet zijn als de camera belangrijk voor je is. Ze hebben de plank gewoon misgeslagen met de OP6(T) als het om de implementatie van de camera gaat. Matige hoofdcamera en een tweedecamera die geen meerwaarde heeft en dus een soort nep-implementatie is als tweede camera (daarvoor wil je immers een echte wide-angle camera hebben of een telefoto-implementatie).
Ik ben het met je eens dat de camera op de S8 en S9 beter zijn dan die van de OP6(T). Maar voor mij persoonlijk is de camera van de OP6(T) in ruim 99 procent van de gevallen prima. Het is geen slechte camera, alleen minder dan die van de S8 en S9 bijvoorbeeld. Is foto en video kwaliteit het aller belangrijkste punt op je toestel, dan kan je twijfelen over de OP6(T). Heb je liever een overall goed toestel (prima camera, goede software, uitstekende accuduur, snel) dan is de OP6T zeker het overwegen waard. Zeker als je de prijs ook nog eens meeneemt.
De OP6(T) is sowieso een prima toestel inderdaad. Als 'overall' telefoon vind ik het persoonlijk juist geen beste optie door de alternatieven van de mainstreammerken die in dezelfde prijsklasse of zelfs lager vallen. En die hebben zaken als een goede speaker, draadloos laden, IP-certificering, USB 3.0 en wat andere dingen wèl goed voor elkaar. Dit buiten het gegeven dat die andere merken gewoon in de winkels liggen terwijl de OnePlus telefoons alleen bij selectie aanbieders te bestellen is.

De OP6(T) heeft één voordeel, en dat is de goede optimalisatie van de software waardoor deze het in de benchmarks het goed doet. Maar ik denk niet dat dit voor de mainstream-gebruiker echt relevant is.
Qua kalender- en emailapps kan ik je het volgende aanraden (beide betalende opties): aCalendar+ en Nine. Ik heb een Samsung maar vind de standaardapplicaties voor email en kalender niet zo vlot werken als die twee. Ze zijn beiden ook een pak uitgebreider (bv. de encryptiemogelijkheden op Nine).
Dat is leuk, maar dat zijn voor mij wel functionaliteiten die bij de basis van de telefoon horen. Uiteraard blij met de vrijheid die Android biedt qua keuze, maar voor mij zo essentieel dat er degelijke functionaiteit op de telefoon moet zitten.

Daarbij komt dat ik ook bekijk of telefoons uit te rollen zijn in ons bedrijf. Dat geldt voor de Oneplus mijn inziens niet omdat je toch te IT minded moet zijn.
Moet je naar Tweakers HQ gaan om te testen of wordt het toestel naar je opgestuurd?
Het toestel wordt naar je opgestuurd!
Rond welk moment wordt het toestel verstuurd? Is wel praktisch voor degenen die bijvoorbeeld vakantieplannen hebben. :)
In week 6 ontvangen de winnaars de OnePlus 6T. Dan gaan ze gedurende 14 dagen aan de slag met het toestel.
Al 2 jaar gebruiker van een Oneplus 3T en nog steeds zeer content mee. Maar dit wil ik wel graag een keertje testen!
Ik heb precies deze switch gemaakt en moet zeggen, zeer content. Met name de batterij houdt het veel langer uit!
Ik kwam van een Oneplus One af... liet mij ook nooit in de steek, vandaar bij dit merk gebleven. Mensen om mij heen help ik wel eens met problemen, en meestal (eigenlijk altijd) zijn dat andere merken, met of een geheugenprobleem, of app's die niet zo werken als zou moeten (geen geluid bij bij ontvangen berichten etc. etc.) Daarom Oneplus!
Ik zou hem graag testen. Nu heb ik de Oneplus 3, en ik twijfelde erg of ik de Oneplus 6T zou kopen. Uiteindelijk niet gedaan door;
- De prijs,
- Grotere accu maar geen langere bedrijfsduur,
- Onduidelijk of de vingerafdrukscanner nu wel of niet snel genoeg is (voor mij persoonlijk),
- Uiteindelijk voldoet de 3 nog prima voor wat ik nu ermee doe.
Geloof me, de accu van 6t houdt het langer uit dan de 3, zelf game ik een aantal uur per dag, gebruik ik de telefoon de hele dag en hou gemiddeld 20% over aan het einde van de dag (zeg 0:00). De oneplus 3t was met dat gebruik vaak al rond 1700 leeg.
Excuus ik had duidelijker moeten zijn. De accu/bedrijfsduur was in vergelijking met de 6 en niet met de 3(T). De OnePlus 6T zal inderdaad langer meegaan dan mijn huidige OnePlus 3 ;)
Ik zou misschien mee willen doen, maar hoe staat tweakers er tegenovet dat ik de 6T root en er een custom ROM op zet? Voor een review van een Android telefoon vind ik dit altijd heel fijn om te weten en Oneplus is hier met de OPO ook erg groot mee geworden.
Zou geen probleem moeten zijn. Wanneer je klaar bent met custom rooms dan zet je alles weer terug, inclusief bootloader lock. Gaat iig erg soepel op mijn 5t.
Leuke actie weer.
Ben zelf eigenaar van de OnePlus 3 en zou wel eens willen weten hoe dit wordt overtroffen met de OnePlus 6T in dagelijks gebruik.
ja gelukkig zijn er geen 100 reviews op youtube over de OnePlus6T 8)7
Een review is altijd anders dan zelf het ding gebruiken. Je kan ook 2 auto's hebben die allebei dezelfde specs hebben maar toch anders aanvoelen, is gewoon een kwestie van smaak.
wedden dat er geen ENKEL nieuw feit bovenwater komt in deze tweakers review dan al in deze youtube reviews voorbij is gekomen ?!
Klopt, er is ook niemand die zegt dat er iets nieuws boven water komt. Toch is het fijn als meerdere mensen hetzelfde zeggen. Ik heb liever dat 100 mensen hetzelfde zeggen over een product dan maar 1. Daar komt bij dat niet iedereen op alles let en kan letten, zo zullen de mensen hier op tweakers waarschijnlijk op andere punten letten dan de gemiddelde Nederlander. Mocht datzelfde ook al op YouTube staan dan is dat natuurlijk mooi meegenomen, vanwege mijn punt hierboven.
Leuke actie, ik ben zelf bij de One+ One van de reeks afgestapt, maar ben erg benieuwd naar de vooruitgangen.
1 2 3 ... 9

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Sport

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True