Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
8
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
9 reviews - Pagina 1 van 1
wwx 7 augustus 2014

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,5GHz 512GB (Belgisch model)

Leuke, makkelijk mee te nemen notebook met een awesome look en ongeloofelijk scherp scherm. Zelfs Mac OSX is een aanrader, ook al ben ik een die hard Windows user.

Pluspunten

  • Zeer goed gebouwd
  • Componenten van hoge kwaliteit
  • Zeer strak design, zeer dun
  • Ongeloofelijk scherp scherm
  • Super lange batterijduur

Minpunten

  • Duur
  • Wordt snel warm aan het toetsenbord
  • Weinig usb ports

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
magnat505 11 september 2014

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,5GHz 512GB

Heb mijn 5 jaar oude macbook pro vervangen door deze nieuwere versie. Het is gewoon een geweldig apparaat, hij werkt zeer snel en werkt precies zoals verwacht.

Pluspunten

  • Zeer goeie behuizing / Super scherm / Goede batterij duur / Zeer snel / Toetsenbord / Speakers voor een laptop redelijk goed / Zeer stil

Minpunten

  • Prijs had iets lager gemogen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Tantuss 24 november 2014

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,5GHz 512GB

Dit is mijn eerst Apple product. Eigenlijk wilde ik nooit iets van Apple, maar onder de streep kwam deze het dichtste bij mijn wensen. Ik heb hem zo'n 350-400 euro goedkoper gekocht buiten Nederland. OSX is wel even wennen, maar je went er redelijk snel aan.

Pluspunten

  • Zeer goed scherm
  • Voelt stevig aan
  • Erg dun en licht voor een niet ultra-book
  • Zeer stil
  • 16gb geheugen
  • Keyboard en touchpad werken echt soepel
  • Keyboard, je typt midden voor je laptop ipv aan de linkerkant (geen numpad)
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Geen netwerk aansluiting
  • Hoge prijs (waar je wel veel voor krijgt)

Eindoordeel

Score: 5
mykene 9 december 2014

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,2GHz 256GB

Krachtige laptop met zeer mooi, scherp beeld.

Pluspunten

  • Beeldscherm
  • Accuduur
  • Processorkracht
  • Geheugen grote
  • Dubbele Thunderboltpoort
  • Optische uitgang hoofdtelefoon

Minpunten

  • Laggy Wi-Fi (wordt gefixt in Yosemite 10.X?)
  • Soms blijft scherm lang zwart bij wake up

Eindoordeel

Score: 5
master.fean 10 januari 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,2GHz 256GB

Meteen vanuit de doos is het een mooie machine. Hij is erg snel door de I7 en pittige SSD. Het enige nadeel is dat hij maar 256 Gb heeft. Het scherm is gewoon verbluffend scherp en lekker formaatje. Dit is alles zit in een sterke en mooie aluminium unicase.

Pluspunten

  • Snelle cpu
  • Iris Pro beter dan verwacht
  • Zeer snelle SSD (gemeten W: 600 mb/s R: 650 mb/s)
  • Retina paneel met mooie kleuren
  • Unicase hoogwaardig materiaal
  • Wi-Fi 802.11ac

Minpunten

  • SSD aan de kleine kant
  • MagSafe 2 bekrast de behuizing
  • MagSafe 2 zit niet heel erg goed vast

Eindoordeel

Score: 5
N CaffreyNewbie 14 maart 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,5GHz 512GB

Super product! Zou het iedereen aanraden. Er gaat namelijk een wereld voor je open! ;)

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Bijzonder fijn om mee te werken
  • Snel

Minpunten

  • Het is even wennen als je van bijv Windows komt

Eindoordeel

Score: 5
+1
Sea-Dweller 17 juni 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,2GHz 256GB

Beste product ooit aangeschaft. Gekocht toen hij uitkwam in medio 2012: 2,3GHz i7 met 8GB ram en 256GB SSD. Nog steeds waanzinnig snel: op OSX 10.11 start hij met amper 10 seconden op.

Pluspunten

  • Super stabiele OS. Zelden vastlopers
  • Razendsnel, zelfs na 3 jaar op nieuwste OS
  • Scherm was toen al geweldig, nog steeds maar weinig concurrentie
  • Unibody behuizing, geluidskwaliteit, MagSafe adapter, toetsenbord, trackpad
  • Muisstil, perfecte warmte-afvoer, laag gewicht, ontwaakt met 2 seconden
  • Accuduur. Na 3 jaar werk ik er nog dik 7 uur op!

Minpunten

  • RAM en SSD niet te upgraden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
Matsooh 16 januari 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,5GHz 512GB

Fantastische laptop, ongelooflijk dun, uitzonderlijke batterij autonomie, verbazingwekkende prestaties. Minpuntjes kunnen zijn de prijs & de aansluitmogelijkheden.

Pluspunten

  • Prestaties
  • Batterij
  • Design, bouwkwaliteit
  • Stil, wordt niet snel (heel) warm
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Prijs
  • Aansluitingen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
Choasmarkk 18 augustus 2014

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,2GHz 256GB

Een snelle laptop met eigenlijk geen major minpunten. Uit persoonlijke hoek geschreven review met begrijpbare termen en uitleg.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • PCIE SSD
  • 16GB RAM
  • Accu
  • Scherm
  • Speakers
  • Lichte gaming

Minpunten

  • Geen losse GPU

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True