Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

Verfijn resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

3.338 reviews - Pagina 1 van 67

Preview - Apple macOS Monterey - Vooral voor de M1-gebruiker

10-06 - Begin juni kondigde Apple Monterey aan, de nieuwe versie van macOS. In deze preview werpen we een eerste blik op de eerste bėtaversie van het besturingssysteem.

123

Review - Microsoft Surface Laptop 4 - De snelste dankzij oude AMD-hardware

08-06 - De vierde generatie Surface Laptop heeft een cpu-upgrade en een prijsverlaging gehad. Wij kijken wat dat oplevert.

112

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2021

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2021 gaan we op zoek naar de beste Chromebook tot 500 euro, budgetlaptop tot 500 euro en thin&light tot 1000 euro.

143

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2021

01-03 - We hebben voor deze editie een barebone office-pc en twee gamingsystemen samengesteld: een op 1080p en 60fps, en een systeem voor wqhd- of 1440p-schermen.

204

Review - Apple iMac 24" 2021 - Maakt de M1 van elke Mac een feestje?

03-06 - Apple is op een missie; het wil ook zijn Macs volledig gaan voorzien van zelfontworpen processors. Nu is het de beurt aan de iMac 24" 2021.

395

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2021

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500, 700 en 1000 euro.

111

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2021

01-05 - De processors van zowel AMD als Intel zijn weer redelijk verkrijgbaar, al is het nog niet tegen de ooit aangekondigde adviesprijzen. Wat videokaarten betreft houdt de malaise echter...

199

Gebruikersreview - +1Lenovo IdeaPad 5 Pro 14ACN6 (82L7006PMH) review door IH95

09-06 - Voor de prijs krijg je een laptop met een goed scherm met genoeg helderheid om buiten te kunnen werken, stevige behuizing, een snelle 6/12 processor geschikt voor de meest algemene...

Score: 4

8

Review - Apple MacBook Pro M1 - Verhulde revolutie

09-12 - De eerste Apple-laptops met een eigen Apple-processor werden in het najaar van 2020 uitgebracht en dit is de eerste daarvan die we hebben getest: de MacBook Pro.

Tweakers zegt: Excellent

508

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2021

01-02 - In de eerste Laptop Best Buy Guide van 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een basislaptop van 700 euro en een thin&light van 1000 euro.

143

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2021

01-01 - In deze eerste editie is die verkrijgbaarheid van veel hardware nog altijd niet denderendmaar we willen de BBG niet nog langer uitstellen, maar je nog wel nogmaals op het hart drukken:...

229

Gebruikersreview - +1Chuwi GemiBook review door Thomas H

11-06 - Als je in de doelgroep voor dit apparaat valt: fantastisch ding! Het is een bijzonder samenstel: een super fijn scherm (gelamineerd 2160x1440 IPS), ruim voldoende geheugen, ruime SSD en...

Score: 4

4

Review - Lenovo Legion 5 Pro - 2021-update geeft gamelaptop desktopkracht

22-04 - Lenovo heeft zijn Legion 5-laptop voor modeljaar 2021 volledig van nieuwe hardware voorzien. Er is nu ook een 'Pro'-model en in deze review werpen we daar een uitgebreide blik op.

158

Gebruikersreview - +2Twelve South StayGo USB-C Hub review door renssies

06-06 - Dit lijkt zo'n beetje de enige "goedkope" USB-C Hub met een lange kabel die goed werkt op Mac. De hub maakt ook gebruik van een Realtek ethernet controller ipv Asix op veel goedkopere...

Score: 5

0

Review - Lenovo IdeaPad 5 15ARE - Ryzen 5 4500U presteert uitstekend

07-'20 - De IdeaPad 5 15ARE is de eerste laptop met Ryzen 4000U-processor in ons testlab. De Ryzen 5 4500U in dit model is snel én levert een uitstekende accuduur op.

Tweakers zegt: 8,5

196

Gebruikersreview - +1HP Envy 15-ep0175nd review door Eef1992

12-06 - Hele fijne laptop met het mooiste computerscherm dat ik ooit gebruikt heb. Vet irritant dat de enige manier om de ventilator te beheersen via de HP software is en ik krijg met geen...

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 4

2

Round-up - Vier game-pc's met RTX 3000 - Prebuilts die op kunnen tegen zelfbouw?

21-01 - Tweakers test vier game-pc's met de nieuwste hardware, zoals Nvidia's RTX 3000-videokaarten. Kunnen deze vooraf in elkaar gezette systemen op tegen zelfbouw?

189

Review - LG Gram 14, 16 en 17 - Lichtgewicht laptops met lange accuduur

04-05 - Medio mei komen LG's Gram-laptops ook in Nederlandse winkels te liggen. De modellen van 14", 16" en 17" onderscheiden zich vooral door hun lage gewicht.

60

Review - Lenovo Yoga Slim 7 - Snelheidsmonstertje met acht Ryzen-cores

08-'20 - De Slim 7 is de eerste dunne laptop met acht cores die we testen. In deze review kijken we naar de snelheid van de AMD 4800U-chip, en natuurlijk naar de laptop die Lenovo eromheen heeft...

Tweakers zegt: 9

160

Review - ASUS TUF Dash F15 FX516 - Spiksplinternieuwe hardware in slanke laptop

09-02 - Met een dikte van 2cm is de Dash F15 de dunste notebook in ASUS' TUF-serie. Niet alleen daarom is deze gamelaptop het bekijken waard.

57

Review - Eerste Ryzen 5000-laptop - Snelle Medion met AMD 5900HX en Nvidia RTX 3080

26-01 - Nvidia greep de CES aan om zijn nieuwe RTX 3000-serie voor laptops te introduceren. AMD deed hetzelfde voor zijn 5000-laptopchips. De Medion-laptop heeft beide.

68

Review - HP Envy x360 13-ay0001nd - Ryzen-hexacore in strakke 13,3"-klapper

08-'20 - HP's Envy x360 13 is een compacte convertible met een stevige metalen behuizing. We bekijken in deze review het nieuwste model met AMD Ryzen 4000U-processor.

Tweakers zegt: 9

116

Review - Raspberry Pi 400 - Terug naar keyboard-pc's

17-12 - De Pi 400 brengt ons terug naar de tijd van pc's die in een groot toetsenbord zijn ingebouwd, maar dan wel in een modern en uiterst tweakervriendelijk, jasje.

135

Review - ASUS ZenBook Flip vs. Dell XPS 13 - High-end Tiger Lake-laptops vergeleken

21-11 - De eerste laptops met Intel Tiger Lake-processors komen beschikbaar. In deze review kijken we naar de high-end modellen van Dell en ASUS: XPS 13 en ZenBook Flip.

129

Round-up - Gaminglaptops met RTX 3080 - Heeft de beste een AMD- of een Intel-cpu?

29-05 - In deze review vergelijken we drie laptops met een Nvidia GeForce RTX 3080-videokaart. Heeft de beste een AMD- of een Intel-cpu?

169

Gebruikersreview - +2Apple MacBook Air 2020 M1, 8GB ram, 7-core GPU, 256GB ssd (Qwerty) Zilver review door lud70

09-01 - Great value for money. De M1 versie van de MacBook Air is zo goed, dat de vraag zich opdringt of je nog wel een Pro nodig hebt: prima processor prestaties en batterij efficiëntie, een...

Lees alle 18 reviews van dit product

Score: 5

12

Videoreview - Apple iMac 24" 2021 Review - Maakt de M1 van elke Mac een feestje?

03-06 - Apple is op een missie. Na de telefoons en de tablets wil het Amerikaanse bedrijf ook zijn Macs volledig gaan voorzien van zelfontworpen processors, zodat het niet langer afhankelijk is...

1

Review - Lenovo IdeaPad Flex 5 14" - Ryzen 3 4300U vergeleken met Ryzen 5 4500U

08-'20 - In deze review vergelijken we twee uitvoeringen van Lenovo's IdeaPad Flex 5-convertible: een versie met Ryzen 3 4300U-quadcore en een variant met Ryzen 5 4500U-hexacore.

Tweakers zegt: 7,5

109

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2020

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2020 gaan we op zoek naar de beste laptop voor 500 euro, 700 euro en 1000 euro.

144

Gebruikersreview - 0Lenovo 40AS0090EU Thinkpad USB-C Dock Gen 2 review door Smokeyy_TR

26-05 - Een prima dockingstation dat via USB-C werkt en niet via Thunderbolt. Met veel aansluiting om je randapparatuur aan te sluiten. Werkt perfect met mijn Legion 5 Pro.

Score: 4

4

.Deals - De grootste prijsdalers van Black Friday - Ons overzicht van de beste deals

27-11 - Benieuwd naar welke deals tijdens Black Friday échte deals zijn? In dit artikel vind je een overzicht van de échte deals, op basis van onze Pricewatch-data.

300

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2020

07-'20 - Voor duizend euro kun je weer even mee op een 1080p-scherm. Voor hoge resoluties en hoge framerates moet je meer betalen. De special deze maand is een thuisserver in twee smaken.

211

Round-up - Chromebooks van het afgelopen jaar - Meer kwaliteit om uit te kiezen

12-'19 - In deze review kijken we hoe Chromebooks zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en wat voor apparaten nu te koop zijn als je niet het goedkoopste van het goedkoopste wilt.

77

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2020

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2020 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop van 500 en 700 euro en de beste thin&light tot 1000 euro.

140

Review - Microsoft Surface Laptop 3 - Klein met Intel- of groter met AMD-cpu

11-'19 - Voor de derde generatie Surface Laptop voegde Microsoft een 15"-model toe. Wij hebben dat model met AMD-processor en de 13,5"-variant met Intel getest.

119

Review - Apple MacBook Pro 16" - Meer MacBook voor minder

12-'19 - Als opvolger van de 15,4"-MacBook Pro introduceerde Apple eind 2019 een 16"-model. In deze review kijken we op welke punten Apple de oude MacBook verbeterd heeft.

Tweakers zegt: 8

352

Review - Apple MacBook Pro 2020 - Nieuw toetsenbord, oude hardware

07-'20 - De 2020-uitvoering van de MacBook Pro kreeg als laatste een nieuw Magic Keyboard ter vervanging van de butterflytoetsenborden. Hoe voelt dat aan en is er nog meer vernieuwd?

Tweakers zegt: 8

260

Review - Apple iMac Pro - Waardig alternatief verzacht het wachten

04-'18 - De professionele gebruiker leek sinds 2013 niet meer bediend te worden door Apple, maar gelukkig kwam de fabrikant in 2017 met zijn eerste professionele iMac. Hoe presteert dat?

Tweakers zegt: 8,5

454

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020

02-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro.

91

How-to - AMD Ryzen overklokken - Workshop voor Ryzen 3000 en 5000

06-02 - Het overklokken van een AMD-processor werkt significant anders dan bij een Intel-processor. Wil je het maximale uit je Ryzen-cpu halen? Lees dan deze workshop.

Plus

198

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

08-'20 - In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorieën dan gewoonlijk.

216

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

06-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van juni kijken we welke laptops de meeste waar voor je geld leveren in de categorieën tot 500 en 700 euro, en kijken we naar thin&lights tot 1000 euro.

147

Review - Dell XPS 13 9300 - Maximaliseren in alle dimensies

05-'20 - In deze review kijken we naar Dells XPS 13 9300, die ten opzichte van zijn voorganger een breder toetsenbord en een hoger scherm heeft gekregen.

Tweakers zegt: 9

217

Achtergrond - Tweakers 21 jaar: De servers achter Tweakers

09-'19 - Ter gelegenheid van het 21-jarige bestaan van Tweakers blikken we terug op de server- en hostinggeschiedenis van de site.

206

Review - HP Envy 15 - Oledscherm voor beeldbewerkers

20-10 - De Envy 15 is de duurste laptop in de Envy-serie en is te krijgen met oledscherm. In deze review kijken we naar de versie met i9-cpu en RTX 2060-gpu.

Tweakers zegt: Excellent

113

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2020

05-'20 - Dit jaar is de kans klein dat je van je vakantiegeld daadwerkelijk met vakantie kunt, dus kun je dat geld in je pc steken waar je deze maanden toch al zo vaak achter zit.

243

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2020

09-'20 - Deze editie van de DBBG heeft een andere opzet dan gewoonlijk. Waar we normaal systemen samenstellen voor specifieke budgets, hebben we nu gekozen voor specifieke gebruiksscenario's.

161

Review - Huawei MateBook D 14 - Vlotte allrounder met uitklapwebcam

06-'20 - Huawei kiest voor AMD-processors in zijn nieuwe MateBook-modellen. Ook is de uitklapwebcam van de duurdere MateBook X nu in deze serie terechtgekomen.

Tweakers zegt: 7,5

81

Review - Apple MacBook Pro 13,3" Review: upgrade met concessies

11-'16 - Apple bracht in oktober 2016 drie nieuwe MacBooks uit en in deze review kijken we naar het touch bar-loze 13,3"-instapmodel.

Tweakers zegt: 7

449

Review - HP Spectre x360 14 - Lcd versus oled in 3:2-verhouding

15-04 - Met de Spectre x360 14 levert HP zijn Spectre-laptops voor het eerst met een 3:2-oledpaneel. We hebben ook de lcd-versie getest en vergelijken beide met elkaar.

68

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 67


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True