Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

Verfijn resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

3.338 reviews - Pagina 1 van 34

Preview - Apple macOS Monterey - Vooral voor de M1-gebruiker

10-06 - Begin juni kondigde Apple Monterey aan, de nieuwe versie van macOS. In deze preview werpen we een eerste blik op de eerste bėtaversie van het besturingssysteem.

123

Review - Microsoft Surface Laptop 4 - De snelste dankzij oude AMD-hardware

08-06 - De vierde generatie Surface Laptop heeft een cpu-upgrade en een prijsverlaging gehad. Wij kijken wat dat oplevert.

112

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2021

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2021 gaan we op zoek naar de beste Chromebook tot 500 euro, budgetlaptop tot 500 euro en thin&light tot 1000 euro.

143

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2021

01-03 - We hebben voor deze editie een barebone office-pc en twee gamingsystemen samengesteld: een op 1080p en 60fps, en een systeem voor wqhd- of 1440p-schermen.

204

Review - Apple iMac 24" 2021 - Maakt de M1 van elke Mac een feestje?

03-06 - Apple is op een missie; het wil ook zijn Macs volledig gaan voorzien van zelfontworpen processors. Nu is het de beurt aan de iMac 24" 2021.

395

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2021

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500, 700 en 1000 euro.

111

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2021

01-05 - De processors van zowel AMD als Intel zijn weer redelijk verkrijgbaar, al is het nog niet tegen de ooit aangekondigde adviesprijzen. Wat videokaarten betreft houdt de malaise echter...

199

Gebruikersreview - +1Lenovo IdeaPad 5 Pro 14ACN6 (82L7006PMH) review door IH95

09-06 - Voor de prijs krijg je een laptop met een goed scherm met genoeg helderheid om buiten te kunnen werken, stevige behuizing, een snelle 6/12 processor geschikt voor de meest algemene...

Score: 4

8

Review - Apple MacBook Pro M1 - Verhulde revolutie

09-12 - De eerste Apple-laptops met een eigen Apple-processor werden in het najaar van 2020 uitgebracht en dit is de eerste daarvan die we hebben getest: de MacBook Pro.

Tweakers zegt: Excellent

508

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2021

01-02 - In de eerste Laptop Best Buy Guide van 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een basislaptop van 700 euro en een thin&light van 1000 euro.

143

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2021

01-01 - In deze eerste editie is die verkrijgbaarheid van veel hardware nog altijd niet denderendmaar we willen de BBG niet nog langer uitstellen, maar je nog wel nogmaals op het hart drukken:...

229

Gebruikersreview - +1Chuwi GemiBook review door Thomas H

11-06 - Als je in de doelgroep voor dit apparaat valt: fantastisch ding! Het is een bijzonder samenstel: een super fijn scherm (gelamineerd 2160x1440 IPS), ruim voldoende geheugen, ruime SSD en...

Score: 4

4

Review - Lenovo Legion 5 Pro - 2021-update geeft gamelaptop desktopkracht

22-04 - Lenovo heeft zijn Legion 5-laptop voor modeljaar 2021 volledig van nieuwe hardware voorzien. Er is nu ook een 'Pro'-model en in deze review werpen we daar een uitgebreide blik op.

158

Gebruikersreview - +2Twelve South StayGo USB-C Hub review door renssies

06-06 - Dit lijkt zo'n beetje de enige "goedkope" USB-C Hub met een lange kabel die goed werkt op Mac. De hub maakt ook gebruik van een Realtek ethernet controller ipv Asix op veel goedkopere...

Score: 5

0

Gebruikersreview - +1HP Envy 15-ep0175nd review door Eef1992

12-06 - Hele fijne laptop met het mooiste computerscherm dat ik ooit gebruikt heb. Vet irritant dat de enige manier om de ventilator te beheersen via de HP software is en ik krijg met geen...

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 4

2

Review - Lenovo IdeaPad 5 15ARE - Ryzen 5 4500U presteert uitstekend

07-'20 - De IdeaPad 5 15ARE is de eerste laptop met Ryzen 4000U-processor in ons testlab. De Ryzen 5 4500U in dit model is snel én levert een uitstekende accuduur op.

Tweakers zegt: 8,5

196

Round-up - Vier game-pc's met RTX 3000 - Prebuilts die op kunnen tegen zelfbouw?

21-01 - Tweakers test vier game-pc's met de nieuwste hardware, zoals Nvidia's RTX 3000-videokaarten. Kunnen deze vooraf in elkaar gezette systemen op tegen zelfbouw?

189

Review - LG Gram 14, 16 en 17 - Lichtgewicht laptops met lange accuduur

04-05 - Medio mei komen LG's Gram-laptops ook in Nederlandse winkels te liggen. De modellen van 14", 16" en 17" onderscheiden zich vooral door hun lage gewicht.

60

Review - ASUS TUF Dash F15 FX516 - Spiksplinternieuwe hardware in slanke laptop

09-02 - Met een dikte van 2cm is de Dash F15 de dunste notebook in ASUS' TUF-serie. Niet alleen daarom is deze gamelaptop het bekijken waard.

57

Review - Lenovo Yoga Slim 7 - Snelheidsmonstertje met acht Ryzen-cores

08-'20 - De Slim 7 is de eerste dunne laptop met acht cores die we testen. In deze review kijken we naar de snelheid van de AMD 4800U-chip, en natuurlijk naar de laptop die Lenovo eromheen heeft...

Tweakers zegt: 9

160

Review - Eerste Ryzen 5000-laptop - Snelle Medion met AMD 5900HX en Nvidia RTX 3080

26-01 - Nvidia greep de CES aan om zijn nieuwe RTX 3000-serie voor laptops te introduceren. AMD deed hetzelfde voor zijn 5000-laptopchips. De Medion-laptop heeft beide.

68

Review - HP Envy x360 13-ay0001nd - Ryzen-hexacore in strakke 13,3"-klapper

08-'20 - HP's Envy x360 13 is een compacte convertible met een stevige metalen behuizing. We bekijken in deze review het nieuwste model met AMD Ryzen 4000U-processor.

Tweakers zegt: 9

116

Review - ASUS ZenBook Flip vs. Dell XPS 13 - High-end Tiger Lake-laptops vergeleken

21-11 - De eerste laptops met Intel Tiger Lake-processors komen beschikbaar. In deze review kijken we naar de high-end modellen van Dell en ASUS: XPS 13 en ZenBook Flip.

129

Review - Raspberry Pi 400 - Terug naar keyboard-pc's

17-12 - De Pi 400 brengt ons terug naar de tijd van pc's die in een groot toetsenbord zijn ingebouwd, maar dan wel in een modern en uiterst tweakervriendelijk, jasje.

135

Round-up - Gaminglaptops met RTX 3080 - Heeft de beste een AMD- of een Intel-cpu?

29-05 - In deze review vergelijken we drie laptops met een Nvidia GeForce RTX 3080-videokaart. Heeft de beste een AMD- of een Intel-cpu?

169

Gebruikersreview - +2Apple MacBook Air 2020 M1, 8GB ram, 7-core GPU, 256GB ssd (Qwerty) Zilver review door lud70

09-01 - Great value for money. De M1 versie van de MacBook Air is zo goed, dat de vraag zich opdringt of je nog wel een Pro nodig hebt: prima processor prestaties en batterij efficiëntie, een...

Lees alle 18 reviews van dit product

Score: 5

12

Videoreview - Apple iMac 24" 2021 Review - Maakt de M1 van elke Mac een feestje?

03-06 - Apple is op een missie. Na de telefoons en de tablets wil het Amerikaanse bedrijf ook zijn Macs volledig gaan voorzien van zelfontworpen processors, zodat het niet langer afhankelijk is...

1

Review - Lenovo IdeaPad Flex 5 14" - Ryzen 3 4300U vergeleken met Ryzen 5 4500U

08-'20 - In deze review vergelijken we twee uitvoeringen van Lenovo's IdeaPad Flex 5-convertible: een versie met Ryzen 3 4300U-quadcore en een variant met Ryzen 5 4500U-hexacore.

Tweakers zegt: 7,5

109

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2020

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2020 gaan we op zoek naar de beste laptop voor 500 euro, 700 euro en 1000 euro.

144

.Deals - De grootste prijsdalers van Black Friday - Ons overzicht van de beste deals

27-11 - Benieuwd naar welke deals tijdens Black Friday échte deals zijn? In dit artikel vind je een overzicht van de échte deals, op basis van onze Pricewatch-data.

300

Gebruikersreview - 0Lenovo 40AS0090EU Thinkpad USB-C Dock Gen 2 review door Smokeyy_TR

26-05 - Een prima dockingstation dat via USB-C werkt en niet via Thunderbolt. Met veel aansluiting om je randapparatuur aan te sluiten. Werkt perfect met mijn Legion 5 Pro.

Score: 4

4

Round-up - Chromebooks van het afgelopen jaar - Meer kwaliteit om uit te kiezen

12-'19 - In deze review kijken we hoe Chromebooks zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en wat voor apparaten nu te koop zijn als je niet het goedkoopste van het goedkoopste wilt.

77

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2020

07-'20 - Voor duizend euro kun je weer even mee op een 1080p-scherm. Voor hoge resoluties en hoge framerates moet je meer betalen. De special deze maand is een thuisserver in twee smaken.

211

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2020

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2020 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop van 500 en 700 euro en de beste thin&light tot 1000 euro.

140

Review - Microsoft Surface Laptop 3 - Klein met Intel- of groter met AMD-cpu

11-'19 - Voor de derde generatie Surface Laptop voegde Microsoft een 15"-model toe. Wij hebben dat model met AMD-processor en de 13,5"-variant met Intel getest.

119

Review - Apple MacBook Pro 2020 - Nieuw toetsenbord, oude hardware

07-'20 - De 2020-uitvoering van de MacBook Pro kreeg als laatste een nieuw Magic Keyboard ter vervanging van de butterflytoetsenborden. Hoe voelt dat aan en is er nog meer vernieuwd?

Tweakers zegt: 8

260

Review - Apple MacBook Pro 16" - Meer MacBook voor minder

12-'19 - Als opvolger van de 15,4"-MacBook Pro introduceerde Apple eind 2019 een 16"-model. In deze review kijken we op welke punten Apple de oude MacBook verbeterd heeft.

Tweakers zegt: 8

352

Review - Apple iMac Pro - Waardig alternatief verzacht het wachten

04-'18 - De professionele gebruiker leek sinds 2013 niet meer bediend te worden door Apple, maar gelukkig kwam de fabrikant in 2017 met zijn eerste professionele iMac. Hoe presteert dat?

Tweakers zegt: 8,5

454

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020

02-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro.

91

How-to - AMD Ryzen overklokken - Workshop voor Ryzen 3000 en 5000

06-02 - Het overklokken van een AMD-processor werkt significant anders dan bij een Intel-processor. Wil je het maximale uit je Ryzen-cpu halen? Lees dan deze workshop.

Plus

198

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

08-'20 - In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorieën dan gewoonlijk.

216

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

06-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van juni kijken we welke laptops de meeste waar voor je geld leveren in de categorieën tot 500 en 700 euro, en kijken we naar thin&lights tot 1000 euro.

147

Achtergrond - Tweakers 21 jaar: De servers achter Tweakers

09-'19 - Ter gelegenheid van het 21-jarige bestaan van Tweakers blikken we terug op de server- en hostinggeschiedenis van de site.

206

Review - HP Envy 15 - Oledscherm voor beeldbewerkers

20-10 - De Envy 15 is de duurste laptop in de Envy-serie en is te krijgen met oledscherm. In deze review kijken we naar de versie met i9-cpu en RTX 2060-gpu.

Tweakers zegt: Excellent

113

Review - Dell XPS 13 9300 - Maximaliseren in alle dimensies

05-'20 - In deze review kijken we naar Dells XPS 13 9300, die ten opzichte van zijn voorganger een breder toetsenbord en een hoger scherm heeft gekregen.

Tweakers zegt: 9

217

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2020

09-'20 - Deze editie van de DBBG heeft een andere opzet dan gewoonlijk. Waar we normaal systemen samenstellen voor specifieke budgets, hebben we nu gekozen voor specifieke gebruiksscenario's.

161

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2020

05-'20 - Dit jaar is de kans klein dat je van je vakantiegeld daadwerkelijk met vakantie kunt, dus kun je dat geld in je pc steken waar je deze maanden toch al zo vaak achter zit.

243

Review - Huawei MateBook D 14 - Vlotte allrounder met uitklapwebcam

06-'20 - Huawei kiest voor AMD-processors in zijn nieuwe MateBook-modellen. Ook is de uitklapwebcam van de duurdere MateBook X nu in deze serie terechtgekomen.

Tweakers zegt: 7,5

81

Review - ASUS Zenbook Flip S - 4k-oledscherm op 13,3"

23-12 - De Zenbook Flip S is ASUS' duurste Zenbook en voorzien van een oledscherm. Maakt dat scherm de laptop zijn meerprijs waard?

88

Review - Apple MacBook Pro 13,3" Review: upgrade met concessies

11-'16 - Apple bracht in oktober 2016 drie nieuwe MacBooks uit en in deze review kijken we naar het touch bar-loze 13,3"-instapmodel.

Tweakers zegt: 7

449

Review - HP Spectre x360 14 - Lcd versus oled in 3:2-verhouding

15-04 - Met de Spectre x360 14 levert HP zijn Spectre-laptops voor het eerst met een 3:2-oledpaneel. We hebben ook de lcd-versie getest en vergelijken beide met elkaar.

68

Review - ASUS ROG Flow X13 - Gamingconvertible met buitenboord-gpu

08-04 - De ASUS ROG Flow X13 is een van de meest bijzondere gamelaptops van het jaar: een dunne en lichte convertible met een krachtige AMD Ryzen octacore-processor en losse Nvidia-videokaart,...

Tweakers zegt: Innovation

62

Review - Apple iMac 2019 Review - Bijna bij de tijd

06-'19 - Apple heeft het 2019-model van de iMac van een hardware-upgrade voorzien en dat werd na twee jaar wel tijd. We kijken hoe de nieuwe hardware bevalt en naar wat je nog meer krijgt voor...

Tweakers zegt: 7

302

Achtergrond - Hoeveel datacenters kan Nederland aan?

05-'20 - Aan de toename van het aantal datacenters zit een prijs in de vorm van energiegebruik, waardoor de vraag zich aandient hoe de toekomst er met die energieslurpers uitziet.

156

Achtergrond - De Always Connected PC - Snapdragon komt naar Windows-laptops

12-'17 - De eerste Windows-laptops met Snapdragon-soc op basis van ARM zijn aangekondigd. We kijken om wat voor soort laptops het gaat en wat Microsoft en Qualcomm ermee van plan zijn.

217

How-to - Battle of the bottlenecks - Vind de beperkende factor in je game-pc

20-02 - Kies je voor je volgende upgrade een geschikte videokaart aan de hand van de processor of juist andersom?

Plus

142

Review - Microsoft Surface Laptop Go - Een gaatje in de markt

12-11 - Microsoft begon onlangs met de verkoop van de Surface Laptop Go, een kleinere en goedkopere versie van de Surface Laptop. Wat krijg je voor die lagere prijs?

139

Round-up - Convertibles - Vier klappers met een Core i5-8250U

02-'18 - Voor minder dan negenhonderd euro kun je diverse 13"- tot 14"-convertibles met een Core i5-8250U-processor krijgen. Wij vergeleken er vier en keken welke de beste is.

98

Review - Acer Swift 5 - Tiger Lake blinkt uit op de korte sprint

03-11 - Met de Swift 5 geeft Acer zijn lichte laptops als een van de eerste fabrikanten een Intel Tiger Lake-processor. Wij hebben de i5- en i7-versie getest.

96

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2020

03-'20 - In deze tweede editie van de Desktop Best Buy Guide van dit jaar hebben we twee gamesystemen voor je samengesteld: een 4k-gamesysteem en een mainstreamgamesysteem.

174

Achtergrond - Laptops met oledscherm: is er een doorbraak op komst?

01-'19 - Al een paar jaar stoppen sommige fabrikanten een oledpaneel in een laptop. Dat bleef vooralsnog bij enkele uitzonderingen, maar komt nu verandering in.

135

Gebruikersreview - +1ASUS ZenBook 13 OLED UM325UA-KG044T review door WinterX

01-03 - Simply amazing. 2021 begint veel beter dan 2020. Een OLED beelscherm en de nieuwe Ryzen 5 5500U (nu 12 threads ipv 6) voor 899 euro.

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 5

5

Review - Asus Zenbook 13 en 14 - Complete ultrabook met uitstekende accuduur

09-09 - Met de UX325 en UX425 heeft Asus een nieuwe Zenbook uitgebracht met twee verschillende schermgroottes. In deze review bekijken we ze beide.

50

How-to - Geef je laptop een hardware-upgrade

15-05 - Wat kun je wel en wat kun je niet upgraden aan je laptop en waar moet je op letten? In deze 'How-to’ zetten we het uiteen.

Plus

179

Gebruikersreview - +2Apple MacBook Air 2020 M1, 8GB ram, 8-core GPU, 512GB ssd, Spacegrijs review door Rayban89

26-11 - Naar mijn mening zet Apple een nieuwe standaard voor ultrabooks. Geweldige prestaties in een compacte vorm die (voor apple) redelijk geprijsd is en ook top batterijduur heeft. Wel...

Lees alle 7 reviews van dit product

Score: 5

50

Round-up - RTX 2080 Super-laptops - Duurder is niet altijd beter

08-'20 - In deze round-up nemen we vier gamelaptops met een RTX 2080 Super-videokaart onder de loep. We kijken aan welke je het beste je geld uit kunt geven.

108

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2020

04-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2020 kijken we naar de beste budgetlaptop tot vijfhonderd euro, basislaptop tot zevenhonderd euro en mainstreamlaptop tot duizend euro.

113

Benchmark - AMD Ryzen 4000-processors - Eerste tests met Ryzen 4800H en 4900HS

03-'20 - We bekijken de prestaties van de eerste laptops met de mobiele AMD Ryzen 4000-cpu, specifiek de MSI Bravo 17 met een Ryzen 7-4800H en de Asus Zephyrus G14 met een AMD Ryzen 9 4900HS.

124

Review - Medion S15449 Tiger Lake - Veel hardware voor weinig

14-12 - Met de S15449 biedt Medion veel hardware voor je geld en in deze review kijken we of de S15449 dan ook een wijze investering is.

72

Achtergrond - Thuiswerken in alle rust - Maak je pc stiller

04-'20 - Klagen collega's tijdens webcamsessies dat ze de hele tijd een stofzuiger horen? Tijd om je pc corona-proof te maken, met stille koeling en misschien ook een stiller toetsenbord.

222

Gebruikersreview - +2Apple Mac Mini 2020 M1, 8GB ram, 256GB ssd review door saren

23-02 - Snelle, koele en fluisterstille computer, voor een schappelijke prijs. De software, met name Bluetooth laat echter zeer te wensen over.

Lees alle 6 reviews van dit product

Score: 2

23

Review - ASUS Zenbook Duo 14 - Twee verbeterde schermen op een laptop

13-01 - De tweede generatie Zenbook Duo, met twee schermen dus, moet de eerste versie verbeteren. We kijken waar de verbeteringen van deze generatie hem in zitten.

40

Round-up - Compacte laptops - Vier maal 14" Core i5 voor 700 euro

04-'20 - In deze round-up bekijken we vier laptops met een 14"-scherm en een Core i5-processor. Ze kosten allemaal zevenhonderd euro en we kijken aan welke van de vier je het beste je geld kunt...

104

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2020

01-'20 - Het nieuwe jaar gaat van start met drie systemen waarmee je in ieder geval een deel van decennium uit de voeten kunt. De afweging is of je weinig geld wil besteden of iets meer kunt...

238

Review - Microsoft Surface Book 3 - Verbeteringen voor de liefhebber

07-'20 - Microsoft heeft de derde generatie van zijn Surface Book gepresenteerd en in deze review kijken we of deze nieuwe versie de foutjes van de Book 2 kan gladstrijken.

Tweakers zegt: 8

99

Gebruikersreview - +3Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 (81YQ006JMH) review door EMP

06-'20 - Super fijne en snelle laptop voor een scherpe prijs. Goed scherm, fijn toetsenbord en licht van gewicht (voor een 15 inch-er). Bouwkwaliteit niet zo robuust als de Thinkpad lijn, maar...

Lees alle 7 reviews van dit product

Score: 5

77

Achtergrond - Toekomst van Huawei onzeker - De gevolgen van de breuk met Google

05-'19 - Google heeft de Android-licentie van Huawei ingetrokken. De exacte gevolgen zijn nu nog niet duidelijk, maar we proberen toch een beeld te krijgen van waar dit heen gaat.

327

Gebruikersreview - Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 (82A200ABMH) review door ThomasH

01-04 - Goede bouwkwaliteit. Mat scherm met goede kleuren, maar wel met matige ghosting. Uit het rijtje ryzen thin&light was dit de enige optie die bij aankoop te krijgen was met voldoende ram,...

Score: 5

1

Review - Acer ConceptD 3 Ezel - Creatorlaptop met verrassend scharnier

25-01 - De Acer ConceptD 3 Ezel is voorzien van het bijzondere Ezel-scharnier. Hoe bevalt die voorziening in de praktijk, en is de laptop zijn hoge prijs wel waard?

65

Preview - Intel Tiger Lake - Tweede generatie 10nm voor laptops

09-'20 - Intel heeft zijn Tiger Lake-processors voor laptops uit de doeken gedaan. Volgens Intel biedt Tiger Lake 20% betere cpu-prestaties dan zijn voorganger en is de gpu zelfs dubbel zo snel...

55

Review - Asus Zephyrus 14" en 15" - Ryzen 4000-gamelaptops voor niet-gamers

04-'20 - We kijken naar de eerste gamelaptops met een AMD Ryzen 4000-processor. Asus brengt ze onder in de Zephyrus-serie dunne gamelaptops en combineert de AMD-cpu met een Nvidia-gpu.

84

Review - Microsoft Surface Book 2 15" - Premiumproduct, geen premiumprestaties

05-'18 - De tweede generatie Surface Book heeft niet alleen een 13,5"-, maar ook een 15"-uitvoering en die laatste voelen we in deze review aan de tand.

188

Review - Asus ZenBook UX430UA - Snel en stil voor een scherpe prijs

03-'18 - Asus heeft met de UX430UA een dunne en lichte laptop in huis die goed presteert en veel waar biedt voor zijn geld.

Tweakers zegt: 8,5

110

Preview - HP Elitebook Folio G1: dunne laptop met 4k-scherm

01-'16 - Tijdens de CES kondigde HP zijn dunste en lichtste laptop tot nu toe aan. Hij heeft twee usb-c-poorten en een 4k-scherm. Op de beurs konden we de laptop kort aan een eerste inspectie...

148

Review - Nieuwe Lenovo-laptops - Lichte ThinkPad X1 Nano en luxe Yoga Slim 9

04-03 - We kijken naar de ThinkPad X1 Nano en de Yoga Slim 9. Het zijn beide Lenovo's en ze kosten allebei 2000 euro, maar daar houdt het op met de overeenkomsten.

104

Achtergrond - .Build Bouw de ultieme retro-pc - Terug naar MS-DOS, Windows 98 en XP

17-11 - Oude pc-games kun je prima via een emulator spelen, maar soms heeft een echte machine voordelen omdat je die veel uitgebreider kunt tweaken.

247

Review - Asus ZenBook Pro Duo - Mooi concept met veel nadelen

10-'19 - De Asus ZenBook Pro Duo heeft niet alleen een 15,6"-oledscherm, boven het toetsenbord zit nog een lcd dat net zo breed en half zo hoog is als het primaire scherm. In deze review kijken...

Tweakers zegt: 7

88

Achtergrond - De Tweakers Vakantiespecial - De leukste gadgets en tech onder 150 euro

05-'19 - Ook dit jaar hebben we weer een Gift Guide opgesteld waarin je leuke cadeausuggesties voor de zomer kunt vinden.

122

Review - Medion Erazer Defender P10 - Betaalbare RTX 3060-gaminglaptop

10-03 - De Medion Erazer Defender P10 is een gaminglaptop met een gloednieuwe Nvidia RTX3060 voor een scherpe prijs. Is het een goede deal of is elders te veel bespaard?

51

Gebruikersreview - +2Lenovo IdeaCentre G5 14IMB05 (90N900D0MH) review door laven

05-02 - Precies wat ik zocht, voor thuiswerken (Word, Excel) en tijdverdrijf (Internet, grafisch spel).

Score: 5

3

Review - Acer Aspire 5 - Vlotte hardware voor je geld

03-'18 - De Aspire 5 combineert een i5-8250U-processor met een MX130-gpu voor zevenhonderd euro. Goeie deal of nog even doorsparen voor een duurder model?

Tweakers zegt: 7,5

70

Review - Acer Nitro 5 - Gamelaptop met scherpe prijs

02-'18 - De Acer Nitro 5 is een van de goedkoopste gamelaptops met een GTX 1050. Wij bekeken de uitvoering met GTX 1050 Ti, die in andere opzichten vergelijkbaar is.

Tweakers zegt: 8

72

Koophulp - Tweakers Koophulp voor laptops

11-'16 - Wie weinig ervaring met laptops heeft, zal moeilijk uit het omvangrijke aanbod kunnen kiezen. In dit Tweakers koopadvies zetten we enkele belangrijke zaken waarmee je als consument...

0

Achtergrond - Rara wat zit er in je laptop? - Onduidelijkheid over RTX 30-gpu's

08-02 - Er bestaan maar liefst 28 varianten van RTX 30-gpu's voor laptops en als je naar laptopspecificaties kijkt, is vaak niet duidelijk welke je krijgt.

Plus

39

Review - Lenovo ThinkPad E15 - Flinke cpu-upgrade, maar ook downgrades

16-09 - De ThinkPad E-serie is eigenlijk de zakelijke laptop voor consumenten en in deze nieuwste versie heeft Lenovo die laptop van een Ryzen 4000U-processor voorzien.

75

Review - Asus Chromebook Flip C436 - Vlot maar prijzig

03-'20 - In januari onthulde Asus zijn nieuwste high-end Chromebook: de C436. Intussen is hij te koop en konden we testen of deze Chromebook van duizend euro zijn geld waard is.

Tweakers zegt: 7,5

91

Review - Lenovo IdeaPad S540 - Goedkoopste GTX 1650-laptop doet veel goed

08-'19 - Lenovo's IdeaPad S540 is op het moment van schrijven de goedkoopste laptop met een GTX 1650-videokaart en heeft bijzonder weinig nadelen.

Tweakers zegt: 9

247

Review - Asus Zenbook 14 en 15 - Meer scherm in minder behuizing

01-'19 - Asus heeft zijn Zenbooks vernieuwd met de Zenbook 13, 14 en 15. De grootste twee reviewen we en daarbij kijken we hoe goed de nieuwe laptops in de bekende Zenbooks-serie passen.

67

Gebruikersreview - +1ASUS VivoBook 14 M413IA-HM899T-BE review door g4wx3

04-06 - Kijk eens hoe je straalt met deze VivoBook! Beleef de ultieme mobiele ervaring, zelfs in krappe en moeilijke omstandigheden kan je deze bovenhalen. Je steelt ie de show, met zijn looks,...

Score: 5

0

Review - Samsung Galaxy Book S - Eerste tests met Intels Lakefield-chip

08-'20 - De Samsung Galaxy Book S is niet te koop in de Benelux, maar is wel de eerste laptop met Intels Lakefield-processor en dat is reden genoeg om de laptop van dichtbij te bekijken.

54

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 34


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True