Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
Fryingdutchie 3 juni 2014 Product gekocht

Soundmagic E10 (Zilver, Zwart)

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. In deze prijsklasse onovertroffen. En een prima bouwkwaliteit want na ruim 3 jaar intensief (dagelijks) gebruik werken ze nog prima. Hulde!

Pluspunten

  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • In deze prijsklasse onovertroffen
  • Warm en prettig geluid met een goede balans
  • Soundstage is prima voor deze prijsklasse / dynamische drivers
  • Bouwkwaliteit is super! Drie jaar oud en nog steeds prima geluid zonder grote problemen
  • Compleet (veel tips, handig bewaardoosje)

Minpunten

  • Bas is tegen het randje qua aanwezigheid
  • Hoog mist soms wat nauwkeurigheid en detail
  • Hierdoor is bijsturing met de equalizer nodig
  • Rechte 3,5mm plug

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
oef! 1 mei 2017

Soundmagic E10 (Rood, Zwart)

Dit model gaat al een aantal jaren mee en als je ze hoort snap je waarom. Goed geluid voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Mooi, vol geluid
  • Uitgebreide accesoireset
  • Prijs
  • Weinig last van kabelgeluid

Minpunten

  • Kabeltjes lijken wat dun

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Hessebezzel 5 juni 2015

Soundmagic E10 (Zilver, Zwart)

Mits ze goed in je oren passen, zijn de Soundmagic E10 oordopjes een prima keus.

Pluspunten

  • Goed gebalanceerd geluid
  • Neutraal design

Minpunten

  • Door de slechte pasvorm komt het geluid niet tot zijn volle potentie
  • Relatief korte levensduur

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Deodutie 2 mei 2014

Soundmagic E10 (Zilver, Zwart)

Pluspunten

  • Goede bas
  • Heldere hoge tonen
  • Strak, metalen ontwerp
  • Stevig opbergdoosje
  • Prijs

Minpunten

  • Middentonen zijn minder
  • stugge kabel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

Gabbertjuuh 31 oktober 2014

Soundmagic E10 (Goud, Zwart)

Heb hem nog niet zo heel lang, maar doen het heel goed, heel mooi helder geluid en mooie bass. Erg fijn dat je er een hoesje bij krijgt en extra opzetstukjes. Ik vond eerst €39,99 te veel maar, heb het toch gedaan, zeker geen spijt van

Pluspunten

  • zitten lekker
  • Mooi geluid
  • Mooie bass

Minpunten

  • Draad is een beetje raar spul

Eindoordeel

Score: 5
theBIGone 21 oktober 2014

Soundmagic E10 (Zilver, Zwart)

Gewoon de beste oortjes die ik heb gehad (prijs/kwaliteit)

Pluspunten

  • Veel verschillende doppen erbij geleverd.
  • prijs kwaliteit
  • niet te veel bas

Minpunten

  • kabel voelt een beetje raar.
  • niet te veel bas

Eindoordeel

Score: 5
Robbertvw1 9 januari 2014

Soundmagic E10 (Zilver, Zwart)

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
vehpol 12 november 2013

Soundmagic E10 (Rood, Zwart)

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Dragono313 30 september 2013

Soundmagic E10 (Rood, Zwart)

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Reinoud1963 6 september 2013

Soundmagic E10 (Goud, Zwart)

Pluspunten

  • afwerking

Minpunten

Eindoordeel

Score: 4
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Soundmagic E10?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True