Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
20
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+3
Rooieduvel 21 januari 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.Rooieduvel schreef afgelopen jaar 13 reviews, waarvan 53% gesponsord.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

De eerste ervaringen met draadloze oortjes... conclusie: Top product. Zitten heerlijk en het geluid is gewoon dik in orde. Noise Cancelling doet wat hij moet doen en je waant je in je eigen wereld. Touch bediening is wel een punt, want deze is erg gevoelig.

Pluspunten

  • Geluid klinkt erg goed
  • Prima Active Noise Cancelling
  • Zitten comfortabel
  • Stijlvol uiterlijk
  • App is duidelijk

Minpunten

  • Touchbediening is erg gevoelig
  • Niet te koppelen aan twee apparaten tegelijk (Laptop en telefoon)

Eindoordeel

Score: 5

+1
RobStrik 12 januari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Mijn huidige oordopjes zijn van een dubieuze kwaliteit en met de LG TONE FREE FN7 krijg ik een veel betere geluids- en gebruiks-ervaring. Wat een fijne oordopjes!!

Pluspunten

  • Draadloos, zelfs opladen in box
  • Noise Cancelling
  • Ambient Sound modus

Minpunten

  • Niet alle functies zonder app te bedienen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
chocopasta 5 januari 2021 Product gekocht

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Ik vond draadloze ear pods altijd een beetje onzinnig en dacht dat het alleen maar gedoe in de vorm van opladen, kwijtraken, enz zou opleveren maar na ze een tijdje gebruikt te hebben van mijn zoon moest ik ze zelf ook gewoon hebben.

Pluspunten

  • Superrr fijn geluid
  • Active Noise Cancellation werkt top
  • Oplaad case is ideaal
  • Voelt echt aan als kwaliteitsproduct
  • Prima app

Minpunten

  • Als je de de oordoppen even wilt aandrukken in je op zet je al snel de muziek op pauze

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
nmh91 25 januari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Goed, gebruiksvriendelijk product. Audiokwaliteit prima, maar verwacht geen overweldigende audio ervaring. de oordoppen zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Touchknopjes zijn even wennen qua gevoeligheid. Design is prachtig. ANC een erg mooie toevoeging die veel ruis weghaalt.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Erg makkelijk in gebruik
  • Goede accuduur

Minpunten

  • Touchknopjes gevoelig
  • Maar 3 formaten gel dopjes

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

0
danielorsel 13 januari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Ik heb deze oortjes "geleend" van de reviewclub in ruil voor een eerlijke recensie TWS oortjes met goede en minder goede eigenschappen. Geluid is top, ANC ook. Bediening kan beter en er zijn een aantal onlogische keuzes gemaakt.

Pluspunten

  • ANC
  • Batterij
  • geluid
  • App

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

0
Richard Boelens 5 januari 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.Richard Boelens schreef afgelopen jaar 2 reviews, waarvan 100% gesponsord.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Erg blij mee! Mooie stijlvolle Earpods die fijn zitten. Ze kunnen lang mee zonder op te laden en opladen kan draadloos, dus ook daar heb je geen draad voor nodig :) Ik vind de Active Noise Cancelling heel fijn! Het verbinden en de bediening werkt heel eenvoudig.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Draadloos opladen
  • Geluid
  • Active Noise Canceling

Minpunten

  • Hij reageert wel heel snel op aanrakingen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

0
ADvdB 12 januari 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

De dopjes geven een mooi vol geluid. Er worden meerdere formaten dopjes geleverd, zo is het voor iedereen geschikt. De dopjes laden op in de handige case en schakelen automatisch in wanneer je de dopjes eruit pakt.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Handige (oplaad-)case

Minpunten

  • Gevoeligheid dopjes

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
Geert Mark 10 januari 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

De “LG TONE Free FN7” oordopjes zijn strak vormgegeven.

Pluspunten

  • goed geluid
  • goede app

Minpunten

  • start eigenlijk altijd met muziek

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
Annisa59Testpanel 10 januari 2021 Testpanel

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Nu de oortjes 2 weken te in gebruik kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben. Goede geluidskwaliteid en eenvoudig koppelen van de oortjes met telefoon. De zelfreinigende functie en het wegcijferen van omgevingsgeluiden maken het gebruik nog fijner. Opladen in de bewaren op 1 plek is top.

Pluspunten

  • Gebruiksduur
  • Eenvoudig koppelen
  • Zelfreinigend

Minpunten

  • Vallen soms uit mijn oren

Eindoordeel

Score: 4

0
AES2021 9 januari 2021 Product gekregen

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Super fijne draadloze oordopjes.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Lange accuduur
  • Fijn comfort
  • Laadt snel op
  • Mooi design

Minpunten

  • Gevoelig touchpad op de oordopjes
  • Noice canceling niet optimaal

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
Mteylingen 9 januari 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Voor een ieder die genieten wil van audio en dopjes wil hebben die goed aansluiten in de oren, is dit een pracht oplossing. Ze zijn gemakkelijk aan te sluiten op een device en maken iedere keer binnen no-time connectie, om meteen heerlijk te luisteren.

Pluspunten

  • Active Noise Cancelling
  • (redelijk) lange batterijduur
  • Snel opladen

Minpunten

  • Niet meerdere apparaten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

0
nor1987 8 januari 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Dit zijn hele fijne oortjes, ik heb ze nu een aantal dagen getest en ben positief verrast! De geluidskwaliteit is erg goed te noemen, Er zit een lekkere bass in! Ook de app is trouwens erg handig, hier kan je een hoop in instellen/aanpassen!

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Snel opgeladen
  • Noise canceling

Minpunten

  • Geluid zou iets harder mogen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5

0
Lovin dad of 2 7 januari 2021 Product gekregen

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Clean uiterlijk, gave matte kleur en klein formaat. De case is superhandig en een fijne back-up mocht de batterij toch leeg raken. ANC prima voor elkaar! Prima kwaliteit van het geluid voor type en formaat earphone en app voor eigen wens. Pairen zo gepiept! Jammer dat ik niet kan multi-pairen.

Pluspunten

  • Strakke uiterlijk
  • Formaat
  • Draagcomfort
  • Stabiel vol geluid

Minpunten

  • Geen muli-pairing
  • Gevoelige tiptoetsen (even wennen)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
BiancaRC 5 januari 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Met app kan je geluid na je eigen smaak finetune of instellen dat als je push meldingen op worden gelezen. Fijn dat je omgevingsgeluid na achtergrond kan plaatsen. Op beide oortjes een knopje met meerdere functies was eventjes wennen maar werkt super als je hem goed door hebt.

Pluspunten

  • Geluid
  • Bijbehorende app
  • Kwaliteit
  • Bewaardoosje werkt reinigend

Minpunten

  • Beetje groot qua formaat

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

Annezegt 24 januari 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Geweldige oordopjes. Het geluid bevat een prettige diepe bass, de oplaadcase voegt veel extra batterijduur toe en zorgt voor een luxe uitstraling. Tevens bevatten deze dopjes een goede microfoon, mocht je ze als telefoon headset willen gebruiken. Het doosje zorgt ook nog eens voor reiniging van de dopjes middels UV.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Diepe Bass
  • Zelf reinigend
  • App met veel mogelijkheden
  • Prachtig design

Minpunten

  • Het touch knopje aan de buitenkant is nogal gevoelig.

Eindoordeel

Score: 5
Mipe95 23 januari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Ik heb het product getest voor een paar weken. Top bas! De hardware creëert een vollere en rijkere bas die krachtiger is dan ik ooit heb ervaren. Ook zijn de gesprekken kristalhelder, met weinig achtergrondgeluid en minimale echo.

Pluspunten

  • Bas

Minpunten

  • Touchpanel

Eindoordeel

Score: 4
Mcka 20 januari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Fijne oordopjes, met goede accu. Veel extra opties. De dopjes geven mooi geluid. Zitten in een handige case. Daarin kunnen ze ook opgeladen worden. Er zit noice cancelling optie op. Werkt wel enigzins. Dopjes blijven goed zitten. In case laden de dopjes heel snel weer op.

Pluspunten

  • Mooi geluid.
  • Veel opties

Minpunten

  • ANC werkt niet zo goed

Eindoordeel

Score: 4
Charlotte17 13 januari 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Comfortabele, lichtgewicht, vallen niet uit. Goed bluetooth bereik, "fast pairing" werkt super. Binnen een uur volledig opgeladen. Geluidskwaliteit is fantastisch (Meridian). Grootste nadeel vind ik dat de touch-bediening van deze oortjes naar mijn idee te gevoelig en hierdoor onpraktisch is. Lukt niet goed om tussen nummers te schakelen.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit (ruimtelijk, helder)
  • Strak design, lichtgewicht
  • Snel opgeladen

Minpunten

  • Besturing door aanraken werkt niet naar behoren

Eindoordeel

Score: 4
vanderveen1 13 januari 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Heb deze draadloze oortjes nu 2 weken in bezit en ben erg tevreden. Mooi zwart design, goede geluid en noice canceling techniek, fijne app en zelfreinigend vermogen zodra ze in de case zitten. Vind de knopjes aan de zijkant wel gevoelig, bij bediening vanuit de app gaat het uitstekend.

Pluspunten

  • design
  • goed geluid
  • fijne bedieingsapp

Minpunten

  • gevoeligheid knopjes aan de zijkant

Eindoordeel

Score: 4
Indy65 12 januari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Zeer tevreden over deze oortjes omdat ze naast een mooi uitgebalenceerd geluid een hoog draagcomfort hebben. Daarnaast is het geluid via de tone-free app volledig te personaliseren. Wat ik ook erg fijn vind is de mogelijkheid om omgevingsgeluid te blokkeren. Wel prijzig maar het zeker waard!

Pluspunten

  • Uitgebalanceerd geluid
  • Stijlvol design
  • Licht/goed draagcomfort
  • Spatwaterdicht
  • zelfreinigend
  • Gebruiksvriendelijke app

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 5
SvanR 11 januari 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.SvanR schreef afgelopen jaar 2 reviews, waarvan 100% gesponsord.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Zeer goede geluidskwaliteit en bedieningsgemak. Daarnaast een strak design en goed draagcomfort.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Goede bass
  • Design

Minpunten

  • Wennen aan drukken op het oortje

Eindoordeel

Score: 4
Kaaskop91 9 januari 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Het is mijn eerste setje draadloze oortjes en daarom was ik erg benieuwd naar het batterijverbruik en -duur. Hierover ben ik aangenaam verrast: de oortjes zelf hebben een batterij die zeker lang genoeg mee gaat voor mijn gebruik, uren achter elkaar. De case heeft ook nog oplaadcapaciteit, dus datis top!

Pluspunten

  • Robust gebouwd
  • Fast-Pairing

Minpunten

  • Pauze-touch erg gevoelig

Eindoordeel

Score: 4
Anony Pluis 9 januari 2021 Hands-on

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Het geluid is fantastisch. Zelfs bij 3D geluid en lage bastonen. Gesprekken klinken goed en ik ben goed verstaanbaar, zelfs in de auto. De ANC en ASM functies werken goed. Het formaat is goed. Qua in-earformaat zijn ze minder, ik gebruik de kleinste rubbertjes en dan nog floepen ze eruit.

Pluspunten

  • prachtig geluid
  • goed formaat (buitenkant)
  • mooi design
  • ANC en ASM werken goed
  • goed te gebruiken bij bellen

Minpunten

  • app voegt weinig toe
  • in-ear blijft niet goed genoeg zitten om mee te sporten
Tommmmmmmm 7 januari 2021
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

De oordopjes zitten comfortabel en zien er mooi uit. Ook het geluid wat er uit komt is prima. Alleen het pairen met meerdere apparaten is niet tegelijk mogelijk. Dus omschakelen is wat ingewikkelder. Voor de rest erg tevreden.

Pluspunten

  • pasvorm
  • design
  • geluid

Minpunten

  • moeilijk aansluiten meerdere apparaten

Eindoordeel

Score: 4
Rianne80 6 januari 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN7 (Zwart)

Fijn product, mooi desing, snelle laadt tijd in het doosje en lange batterijduur. Muziek luisteren gaat lekker, al mag er wat meer bass in zitten en bellen gaat ook zeer goed. Active noise canccelling is een fijne toevoeging, het sluit je echt goed af van de omgeving.

Pluspunten

  • active noise canccelling
  • vormgeving
  • batterijduur
  • laadtijd

Minpunten

  • bass

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG Tone Free FN7?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True