Stagiair Graphic Design

Voor de afdeling Concepts, Tweakers van DPG Media zijn we opzoek naar een Stagiar Graphic Design.

Al meer dan twintig jaar is Tweakers dé autoriteit op het gebied van technologie en aankooporiëntatie van consumentenelektronica. Bij Tweakers werken mensen met passie voor technologie en internet. Het platform heeft drie belangrijke pijlers: technieuws en -artikelen, de community (Gathering of Tweakers) en de Pricewatch. Maandelijks gebruiken miljoenen Nederlanders onze site om voorop te blijven lopen op het gebied van snel veranderende technologie.

We zoeken een designer die ons kan helpen bij de realisatie van campagnes met adverteerders. Van branded content en community-activaties tot unieke events en videoproducties. Wij zoeken iemand die zelfstandig te werk gaat en ervoor zorgt dat onze klanten verrast worden met originele en effectieve designs tijdens een samenwerking met Tweakers.

Wij bieden

  • De graphic designer zal genieten van een mooie vergoeding
  • Veel mogelijkheden om te leren
  • Goede, persoonlijke begeleiding
  • Betrokkenheid bij onze actie, zoals deze https://tweakers.net/acties of zoals te zien op ons Youtube-kanaal.

Wat ga je doen

Het Concepts Team bedenkt de campagnes voor de klanten van Tweakers die meer willen dan een bannercampagne. Wij gaan in gesprek met de klanten en zorgen voor creatieve oplossingen voor alledaagse (marketing)problemen. Jij zal ons hierbij helpen. We zien graag dat jij de conceptmanagers ondersteunt en het denkproces versnelt door het maken van designs, concepten & pitches. Jij zal veel van de banners, buttons, landingspages, naamkaartjes, promotiemateriaal maken en bewaakt de gewenste huisstijl van de designs.

Wij vragen

Uiteraard zoeken we iemand die past en zich thuisvoelt bij Tweakers. We verwachten een zeker werk- en denkniveau, waarbij we voor het gemak de clichéterm 'HBO-niveau of hoger' gebruiken. Daarnaast verwacht we een aantal skills:

  • Je hebt ruimschoots ervaring met Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator.
  • Je wilt graag brede ervaring opdoen bij een mediabedrijf
  • Je hebt 4 tot 6 maanden de tijd voor een meeloopstage
  • Je bent creatief en in staat originele design-oplossingen te bedenken
  • Je hebt affiniteit met technologie, gadgets en elektronica

Contact

Mocht je willen solliciteren stuur dan een mailtje naar ilonka.stevens@dpgmedia.nl. Mocht je niet willen solliciteren, maar je hebt toch een vraag dan kan je deze ook stellen aan Ilonka Stevens.


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True