Stagiair Visual Design

Stagiair Visual Design - afdeling Product

Omschrijving bedrijf/organisatie

Tweakers is met gemiddeld vier miljoen bezoekers de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België. De site behoort tot de top twintig drukst bezochte websites van het Nederlandstalige internet.

Stagiair Visual Design

Heb je een passie voor visual design, UX en mobile, en droom je ervan mee te mogen denken over de look and feel van de grootste techsite van Nederland? Dan zoeken we jou! Als stagiair visual design ben je onderdeel van het Product-team van Tweakers. Je ondersteunt het team bij de dagelijkse werkzaamheden en werkt concepten voor nieuwe pagina’s en functionaliteit uit tot visuele ontwerpen. Wij bieden een uitdagende stageplaats in een ambitieuze en boeiende leeromgeving, met afwisselend werk, goede begeleiding en leuke collega's. Een unieke stage om design- en UX-ervaring op te doen bij een mooi merk, met de meeste userfeedback denkbaar.

Taken

• Je ondersteunt de leaddesigner bij het maken van designs.
• Je vertaalt wireframes in prototypes en uitgewerkte visuals.
• Je doet proactief voorstellen voor het verbeteren van de gebruikservaring en het visuele ontwerp.
• Je denkt mee over A/B-tests en usabilitytests.
• Je werkt nieuwe concepten voor kleine UX-vraagstukken uit.
• Je denkt mee over grote designvraagstukken.
• Je test de kwaliteit van nieuwe functionaliteit voor release.
• Je maakt deel uit van het scrumteam van Tweakers.
• Je helpt bij de dagelijkse werkzaamheden van het team.

Wie zoeken wij

We zoeken een gemotiveerde en enthousiaste hbo-student die zich specialiseert op het gebied van visual design en UX/UI. Je hebt het vermogen om wireframes tot leven te brengen in een visueel ontwerp en nieuwe wensen om te zetten in prototypes. Je hebt een passie voor mobiel design, maar weet mobiele designs ook goed te vertalen naar desktop. Je bent niet bang om feedback te vragen (en te ontvangen) en haalt energie uit continue verbetering. Je durft te proberen en bent in staat om een goede balans te vinden tussen prototyping en het ideale design. Je hebt een passie voor online en loopt zelf voorop in technologie. Je kunt goed zelfstandig werken, maar weet je ook in een team staande te houden.

Interesse?

Uiteraard geven we je een prima stagevergoeding. Interesse? Lijkt het je wat om als stagiair aan de slag te gaan? Stuur je motivatie en cv dan naar Maite de Jong, Director of Product & Engineering: m.de.jong@tweakers.net


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True