Stagiair UX Product

Stagiair UX Product - afdeling Product

Heb je een passie voor UX, visual design en user testing en droom je ervan mee te mogen denken over de doorontwikkeling van de grootste techsite van Nederland? Dan zoeken we jou!

Als stagiair Product, ondersteun je het product- en productcontent-team bij het verbeteren van de UX van Tweakers. Je ondersteunt het team bij de dagelijkse werkzaamheden en bij het ontwikkelen en testen van nieuwe concepten. Verder help je bij het optimaal inrichten van de Pricewatch en je doet kwaliteitscontroles bij het opleveren van nieuwe functionaliteit.

Werkzaamheden

  • Ondersteuning bij user testing
  • Proactief uitwerken van A/B-tests
  • Concepten uitwerken voor kleine UX-vraagstukken
  • Meedenken over grote UX-vraagstukken
  • Kwalitatief testen van nieuwe functionaliteiten voor release
  • Je maakt deel uit van het Scrumteam van Tweakers
  • Kleine UX-verbeteringen in de Pricewatch
  • Je helpt bij de dagelijkse werkzaamheden van het product- en productcontentteam

Wie zoeken wij

We zoeken een gemotiveerde en enthousiaste student (hbo/wo) die zich specialiseert op het gebied van UX en usability. Je hebt het vermogen om wensen om te zetten in concepten, bent niet bang om feedback te vragen (en te ontvangen) en haalt er energie uit om continu te verbeteren. Je durft te proberen en bent in staat onderzoek, analyse en uitwerking te combineren. Je hebt een passie voor online en loopt zelf voorop in technologie. Je kunt goed zelfstandig werken, maar weet je ook in een team goed staande te houden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende stageplaats binnen een ambitieuze en boeiende leeromgeving met afwisselend werk, goede begeleiding en leuke collega's. Een unieke stage om UX-ervaring op te doen bij een mooi merk, met de meeste user feedback denkbaar. Uiteraard geven we je een prima stagevergoeding.

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar Maite de Jong, Director of Product & Engineering: m.de.jong@tweakers.net


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True