Stagiair Redactie

Stagiair Redactie - afdeling Redactie

Volg jij een studie journalistiek of een aanverwante opleiding en wil je je bekwamen op het gebied van internetjournalistiek? Meld je dan aan en wellicht kom je op een van de leukste stageplekken van Nederland te werken. Je kunt het dan het nieuwsteam komen versterken.

Wie zoeken we?

We zoeken meerdere keren per jaar een stagiair die een hbo- of universitaire opleiding journalistiek volgt, maar studenten die een opleiding met journalistieke raakvlakken volgen, mogen ook reageren. De start en de duur van de stage worden in overleg met de opleidingsinstantie bepaald. We zoeken iemand die in principe een volle werkweek tijdens kantooruren beschikbaar is. Tweakers hanteert een marktconforme stagevergoeding.

Wat verwachten we van je?

Je bent een echte nieuwsjager die er niet voor terugdeinst de telefoon te pakken en die er een uitdaging in ziet om in rap tempo 'eigen' nieuws te maken en berichten zo volledig en correct mogelijk te schrijven. Als je je bekwaam genoeg hebt getoond, is er ook een mogelijkheid om naar persconferenties te gaan en achtergrondartikelen te schrijven. Uiteraard heb je affiniteit met de onderwerpen waar Tweakers over schrijft.

Meld je aan

Lijkt het je wat om als stagiair bij het Tweakers-hoofdkantoor aan de slag te gaan? Meld je dan aan door je motivatie en relevante achtergrondinformatie, zoals je studie en interesses, te sturen naar nieuwsposter@tweakers.net.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True