Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
18
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
thermoskanTestpanel 7 september 2020 Testpanel

LG XBOOM PL2

Ik ben altijd weer benieuwd wat zo’n klein apparaatje aan geluid kan fabriceren. Meestal word ik teleurgesteld, maar ik ben met de LG XBOOM GO PL2 blij verrast! Natuurlijk, het houdt ergens op, maar vergeleken met het zakformaat van deze speaker komt er een heel prettig geluid uit.

Pluspunten

  • sound boost knop voor extra vol geluid
  • lange batterijduur voor een hele dag
  • super eenvoudig in gebruik
  • te koppelen met meerdere speakers
  • schakelt automatisch uit
  • maakt indien gewenst contact met spraakassistent smartphone

Minpunten

  • geen verlichte ringen zoals grotere versies
  • Wordt geleverd met alleen een USB-kabel, geen stekker
  • rolt makkelijk om vanwege smalle onderkant

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 4
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 4

0
AC456Testpanel 16 september 2020 Testpanel

LG XBOOM PL2

Het is echt een lekker klein handzaam speakertje. De toegepaste meridian technologie komt goed tot zijn recht. De toetsen bovenop de speakers zijn duidelijk genoeg om aan te geven wat de bedoeling is. Fijn dat de speaker spatwaterdicht is! Al met al een prima speaker voor een een prima prijsje!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Prima prijs
  • Handzaam

Minpunten

  • Rolt snel om

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 4

0
ADvdBNewbie 17 september 2020 Product geleend

LG XBOOM PL2

Een compacte box met een krachtig geluid

Pluspunten

  • Compact
  • Lange batterijduur
  • Vol geluid

Minpunten

  • Geen verlichting op de box

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 4

0
JGwenNewbie 17 september 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG XBOOM PL2

Goed geluid wat uit een kleine box komt. Perfect om mee te nemen of om in de badkamer te gebruiken. Makkelijk te bedienen en te verbinden via bluetooth. Een topper in zijn prijsklasse.

Pluspunten

  • Makkelijk mee te nemen
  • Goed geluid voor formaat
  • Spatwaterdicht
  • Rubberen behuizing

Minpunten

  • Geen inzicht in batterijstatus
  • Geen Apple app

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 4

0
Andy DPNewbie 16 september 2020 Product geleend

LG XBOOM PL2

De LG XBOOM Go PL2 is een kleine speaker die voor de meeste mensen wel zal voldoen.

Pluspunten

  • compact
  • lange baterijduur

Minpunten

  • usb kabel zonder stekker
  • klein voetje

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 3
Film/gameweergave Score: 3
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 3

0
VivafestaNewbie 16 september 2020 Product geleend

LG XBOOM PL2

Prima product voor een leuke prijs. Door zijn formaat makkelijk mee te nemen.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • easy to connect
  • lange accuduur

Minpunten

  • rolt makkelijk om
  • niet geschikt voor luide muziek

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 3
Basweergave Score: 4
Mid- en hoogweergave Score: 3

0
Ka125Newbie 8 september 2020 Product gekocht

LG XBOOM PL2

Deze speaker is klein maar fijn: ideaal voor weekendjes of dagjes weg.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Design

Minpunten

  • Geen stekkerblokje

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 4

0
Nynke1988Newbie 7 september 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG XBOOM PL2

Sinds een paar weken de LG XBOOM GP PL2 aan het testen. Wat een toffe boombox! Erg mooi design ook. Het geluid is erg goed, voor zo'n klein formaat boombox. Ben daar best door verrast.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Batterijduur

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 4

0
BiesjoeNewbie 6 september 2020 Hands-on

LG XBOOM PL2

Superleuk boxje in mooie chique kleur blauw, koppelt snel en makkelijk met mijn muziek en telefoon via een speciale X-Boom app, en er komt een verrassend goed geluid uit de box.

Pluspunten

  • kleur
  • geluid
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • rolt snel om maar dat is niet eens een min-punt

Nath80Newbie 25 september 2020 Product gekocht

LG XBOOM PL2

Gemakkelijk in gebruik, mooi design. De rubberenrand zorgt ervoor dat hij tegen een stootje kan. Geluid is mooi en fijn dat je een Sound Boost functie hebt hiermee versterk je het geluid en verbreedt je het geluidsveld. Batterij gaat lang mee en apparaat is gemakkelijk op te laden.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Handzaam
  • Goed geluid

Minpunten

  • Rolt soms om

Eindoordeel

Score: 4
JustdimiNewbie 21 september 2020 Product geleend

LG XBOOM PL2

Dit klein formaat draadloze boxje is heerlijk om erbij te hebben. Makkelijk mee te nemen, goed vrij vol geluid. Makkelijk te bedienen met je gsm met de app. Bluetooth verbinding gaat snel en automatisch ( na 1x instellen).

Pluspunten

  • Gewicht
  • Design
  • Batterijduur

Minpunten

  • Voor feestjes heb je wel 1 extra box nodig denk ik

Eindoordeel

Score: 4
marjoleinlokNewbie 21 september 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG XBOOM PL2

Ik kocht dit speakertje omdat ik een klein, handzaam apparaatje wilde. Het volume dat er uit komt had ik niet verwacht! De vormgeving is erg tof. De bediening zit bovenop: een strook met 6 knoppen. De strook is in dezelfde kleur als het apparaat. Prima prijs-kwaliteitsverhouding!

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • ligt prettig in de hand
  • waterdicht!

Minpunten

  • kan makkelijk omrollen
  • de bijbehorende app is voor android

Eindoordeel

Score: 3
SarahSDMNewbie 20 september 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG XBOOM PL2

Gemakkelijk, leuk uitziende speaker. Gemakkelijk mee te nemen, ook kindvriendelijk. Geeft een mooi geluid voor elk soort muziek

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Batterijduur

Minpunten

  • Bellen via box niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
ingnijTestpanel 16 september 2020 Testpanel

LG XBOOM PL2

Ik heb dit toestelletje nu een kleine maand om te testen en ben er super tevreden over. Klein handig ding met een goede geluidskwaliteit. Een supersnelle bluetooth verbinding en de XBOOM is super

Pluspunten

  • snelle bluetooth
  • xboom
  • 2 toestellen verbinden
  • google assistant
  • xboom

Minpunten

  • enkel USB kabel

Eindoordeel

Score: 4
Dilan2006Newbie 16 september 2020 Product gekregen

LG XBOOM PL2

Ik heb de LG box goed getest ik heb hem nu ongeveer een maand en hij doet het heel goed de Bas is fantastisch en hij kan best hard hij gaat ook heel lang mee 10 uur ik hoef hem weinig op te laden hij is ook waterdicht ookl fijn

Pluspunten

  • Heel sterk
  • Waterdicht
  • Goed geluid

Minpunten

  • Opladen gaat moelijk achter een dopje

Eindoordeel

Score: 4
SP0802Newbie 14 september 2020 Product gekregen

LG XBOOM PL2

Ik vind het design van de speaker goed. De speaker is netjes afgewerkt en hij voelt ook aan alsof hij van hoge kwaliteit is. Zelfs het flapje waar de oplaadpoort achter zit voelt degelijk aan. Nergens hoor je goedkoop plastic kraken of iets dergelijks.

Pluspunten

  • compact ligt goed in de hand
  • prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • geluid kan iets beter

Eindoordeel

Score: 4
BR_NL 13 september 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG XBOOM PL2

Het is een uistekende speaker met een goede bouwkwalitiet. Het ontwerp is strak en zorgt voor een aangename ervaring bij het verplaatsen. Hij valt ook niet op in de omgeving en stoort dus zeker niet. De geluidskwaliteit is uitstekend met een goede vertegenwoordiging van het hele spectrum aan tonen.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Strak design
  • Mogelijkheid tot stereo

Minpunten

  • Geen indicator batterij
  • Beperkte functies app

Eindoordeel

Score: 4
gebruiker72Testpanel 13 september 2020 Testpanel

LG XBOOM XBOOM Go PL2

Goed geluid uit een mooi vormgegeven handzame speaker. Spatwaterdicht en en met een extra sound boost. Wat willen wij nog meer. Overal te gebruiken met en goed geluid, kortom waar voor je geld.

Pluspunten

  • mooi vormgeving
  • goed geluid
  • compact

Minpunten

  • rolt gemakkelijk iom

Eindoordeel

Score: 4
JeDeesNewbie 11 september 2020 Hands-on

LG XBOOM PL2

Verrassend mooi geluid. Handzaam product. Vernuftige oplossing voor oplaadmogelijkheid en aux aansluiting. Volume goed te regelen. Heel praktisch voor gebruik buiten op terras, op de camping, maar ook zeer geschikt voor gebruik binnenshuis. Gemakkelijk te installeren. Enigste minpuntje: rolt gemakkelijk vanuit stand door/om.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Mooi gestuled
  • Handzaam

Minpunten

  • Rolt gemakkelijk door/om
MoordwijfNewbie 11 september 2020 Product geleend

LG XBOOM PL2

Gaat ontzettend lang mee qua accuduur. De speaker rolde nog wel eens om. De app van LG was voor mij geen meerwaarde. De speaker connect easy met andere apparaten en behoud zijn verbinding! De soundboost was niet altijd een boost. Erg fijne speaker om handsfree mee te bellen.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • goede kwaliteit voor handsfree bellen

Minpunten

  • rolt om
  • LG app geen toegevoegde waarde

Eindoordeel

Score: 4
SanLeTestpanel 9 september 2020 Testpanel

LG XBOOM PL2

Voor mij een prima apparaatje met een lekker goed geluid. Enige wat ik echt niet begrijp is de app die "aanbevolen" wordt.

Pluspunten

  • Lekker geluid

Minpunten

  • waarom de app

Eindoordeel

Score: 4
RickertsNewbie 9 september 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG XBOOM PL2

Een mooie compfortabele desing speaker met optimaal gebruik gemak. Het is mooie en handige speaker die simpel in gebruik is, eenvoudig te bedienen en ook nog eens waterdicht. Veel leuke extra opties zoals handig koppelen met andere speaker en een sound boost. Al met al leuke compacte speaker

Pluspunten

  • compact
  • Gebruiksgemak
  • Stijlvol

Minpunten

  • Soundboost
  • Beetje wankel

Eindoordeel

Score: 4
LovelyBlueNewbie 3 september 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG XBOOM PL2

Handig en compact. Mooi geluid en spatwaterdicht

Pluspunten

  • Compact
  • Goed geluid
  • Handig in gebruik
  • Spatwaterdicht

Minpunten

  • Beknopte handleiding

Eindoordeel

Score: 4
Noa1984Newbie 3 september 2020 Product geleend

LG XBOOM PL2

het geluid is mooi helder en warm. Voor zo n klein boxje is het erg mooi. Handig om mee te nemen en de batterijen gaan lang mee. Het is even een gefrutsel om her klepje te openen waar de oplader in zit.

Pluspunten

  • Warm geluid

Minpunten

  • Oplader is niet universeel

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG XBOOM PL2?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True