Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
3
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
BUSINESSRA 22 oktober 2018 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

JBL Go 2 Blauw

Mooi, compact, stevig waterdicht speakertje voor een zachte prijs. Ideaal voor onderweg, maar ook om thuis muziek te luisteren waar je maar wilt. Helaas wat minder geschikt zodra je een feest wil houden of je op een andere drukke plek bent.

Pluspunten

  • Compact
  • Strak design
  • waterdicht
  • lage prijs

Minpunten

  • knopjes lastig in te drukken
  • geen goede batterij status indicator

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 3
Film/gameweergave Score: 3
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 4

0
johanneslol 15 december 2018 Product gekregen

JBL Go 2 Zwart

Een prima kleine speaker, die behoorlijk hard kan. Het bereik is voldoende net als de batterijduur.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Diepe bass
  • Groot bereik
  • Ondersteuning voor bluetooth 4.1
  • A2DP v1.2 ondersteuning
  • 5 uur batterij
  • Waterdicht en solid
  • 80 DB max

Minpunten

  • Oplaadkabeltje is heel erg kort
  • De poort voor opladen is erg lastig te openen. Dit om hem waterdicht te houden.
  • Geen pauze of repeat knop...
  • Geen rating tegen stof?!
  • Erg prijzig
  • De knopjes zijn erg lastig zichtbaar. Ze niet verlicht of echt voelbaar.
  • Geen aux kabel meegeleverd
  • Zwaar.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 3
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 4
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 4

matel 28 december 2020 Product gekregen

JBL Go 2 Zwart

Mijn review gaat over de GO2+, maar die staat niet bij de producten. Ik had er niet veel van verwacht gezien het gewicht en de grootte. Maar dit kleine speakertje geeft een behoorlijk geluid. Natuurlijk geen diepe bas, maar een grote upgrade t.o.v. een telefoon. Eindoordeel, voor dit geld; uitstekend.

Pluspunten

  • Beter en voller geluid dan tablet en telefoon
  • Volume meer dan genoeg voor binnenshuis
  • (Spat)waterdicht
  • Bouwkwaliteit
  • AUX input middels 3,5mm jack (niet bijgeleverd)
  • Lange accuduur
  • Play/Pauze en Volgende track (dubbelklik)

Minpunten

  • Micro-usb kabeltje (tevens erg kort)
  • Knopjes in donker lastig te vinden
  • Microfoon klinkt alsof je in de badkamer staat

Eindoordeel

Score: 5
Photonman 26 mei 2020 Product gekocht

JBL Go 2 Zwart

Tip: vraag bij je lokale Albert Heijn of ze deze, maar dan de PLUS variant, (nog) op voorraad hebben. Daar kosten ze 19,99 of 12,00 met 35% korting!

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Accu gaat lang mee
  • Verrassend veel bas
  • Gekocht voor 12 euro!

Minpunten

  • Micro-usb
  • Slecht geluid bij akoestische muziek
  • Hard geluid bij opstarten en afsluiten
  • 'knoppen' lastig in te drukken
  • Meegeleverde kabel erg kort (<10 cm)

Eindoordeel

Score: 4
garlicbread 31 januari 2020 Product gekocht

JBL Go 2 Rood

Gekocht met korting nadat mijn oude JBL Go het opgaf. Niet fantastisch, maar voor de grootte die hij is en de prijs die ik betaald heb doet hij het prima.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi design
  • Geluidskwaliteit prima voor de grootte

Minpunten

  • Als het volume zacht staat is er geruis
  • Geen goeie batterij indicator
  • Als hij een tijdje niet gebruikt wordt gaat hij vanzelf uit

Eindoordeel

Score: 4
Henkie-Jan 25 mei 2019 Product gekregen

JBL Go 2 Zwart

Perfect apparat! Voor de prijs echt een super goed kwaliteit geluid. Ook verassend veel bass. Hij kan ook verbazingwekkend hard. Helemaal ideaal is de aux input. Er is geen app voor helaas en de knopjes zijn wat lastig in te drukken. Maar verder een dikke aanrader!

Pluspunten

  • Perfect geluid!
  • Goede volume
  • Zeer goede prijs
  • Degelijk
  • Compact

Minpunten

  • Knopjes soms wat lastig in te drukken maar ach

Eindoordeel

Score: 5
erikieperikie 20 mei 2019 Product gekocht

JBL Go 2 Kaneel

Veel gave kleuren, goed formaat (echt echt echt portable) en waterdicht. Verwacht geen geweldig geluid (maar geen enkele portable BT speaker is echt geweldig natuurlijk), maar hij klinkt bijzonder goed!

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit: waterdicht en stevig
  • Kleurkeuze is enorm!
  • Opvallend goede geluidskwaliteit voor het formaat
  • Past in je broekzak in tegenstelling tot veel andere BT speakers
  • Telefoonfunctie (met mic), niet getest
  • AUX in met 3,5 mm jackplug

Minpunten

  • Geluidskwaliteit is natuurlijk niet fantastisch
  • Volume is wat beperkt voor grotere afstanden, ruimtes of groepen mensen

Eindoordeel

Score: 4
Xalandra 30 september 2018 Product gekregen

JBL Go 2 Zwart

Geweldige aankoop. Waterdicht, goed geluid en accuduur is voor mijn gevoel lang. Ik mis alleen een knop voor het volgende nummer, maar ook zonder vind ik dit een heel goed product. Inmiddels 6 maanden in bezit en ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Waterdicht
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Oplaadkabel is kort (vind ik niet erg)
  • Oplaadkabel is USB, dus opladen via computer of een usb-oplader (vind ik niet erg)

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een JBL Go 2?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True