Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 13 december 2019

Google Nest Mini - Zie en hoor de verbeteringen

De Google Nest Mini is de kleinste slimme speaker van Google met de eigen Assistent. Hij biedt veel functionaliteit voor zijn prijs, is compact en ook stevig gebouwd. Ondanks het gebrek aan een line out is dit speakertje wat ons betreft een aanrader als je een smarthome wilt beginnen of uitbreiden. Ten opzichte van de voorganger is vooral de geluidskwaliteit een stap voorwaarts, maar overige verbeteringen zijn marginaal. Lees verder »

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit beter dan voorganger
  • Intuïtieve bediening
  • Prima bouwkwaliteit
  • Veel functionaliteit voor weinig

Minpunten

  • Geen line out
  • Extra microfoon brengt geen merkbare verbetering

Eindoordeel

Tweakers zegt: 8,5
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
4
Score: 4
3
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
1
+1
WalTig 17 mei 2020 Product gekocht

Google Nest Mini Wit

Google Nest Mini is een heel leuke gadget, maar let bij aankoop op met de prijs die je betaalt. Inmiddels doen ze zelfs weer rond de €60. Dat is toch écht te duur, zeker wanneer je er meerdere wilt aanschaffen. Je kunt dan beter even wachten op een aanbieding.

Pluspunten

  • Stabiliteit WiFi verbinding
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Degelijkheid ontwerp

Minpunten

  • Schommelende prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Mid- en hoogweergave Score: 4

0
ShockWave 3 april 2021 Product gekocht

Google Nest Mini Wit

Leuke gadget voor stemgestuurde domotica...als hij eens wat langer verbinding zou houden met het wifinetwerk.

Pluspunten

  • Handige gadget voor stemgestuurde domotica

Minpunten

  • Verliest helaas altijd verbinding met wifi en is dus nutteloos

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 3

HinkienNewbie 18 februari 2021 Product gekocht

Google Nest Mini Wit

Is niet te koppelen aan LG Televisie, software is nog in ontwikkeling schrijft LG mij net, maar weten niet Wanneer de software zover is dat het gedownload kan worden.

Pluspunten

  • Leuk

Minpunten

  • Koppelen met lg kan niet

Eindoordeel

Score: 3
voz 10 februari 2021 Product gekocht

Google Nest Mini Wit

Ik heb er eentje gekregen, later eentje bijgekocht omdat ik graag geluid van twee kanten wil. Beide speakers via de Google Home app aan elkaar gekoppeld zodat ze een stereo-setje vormen. Mooi dat dat kan, en werkt heel redelijk. Wel zweeft de balans af en toe een beetje.

Pluspunten

  • Degelijk gebouwd
  • Goed geluid voor het formaat
  • Uitstekende prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Bij gekoppeld gebruik verschuift de balans soms

Eindoordeel

Score: 4
Scally 25 oktober 2020 Product gekocht

Google Nest Mini Wit

Twee nieuwe exemplaren gehad en niet werkend te krijgen. Twee keer ging de laatste stap (updaten) mis. Resetten helpt niet. Uiteindelijk wordt het apparaat niet herkend, zowel niet binnen de app als spraakopdrachten die niet worden herkend. Minstens 5 keer gereset met een minuut wachten. Terug naar Alexa waarschijnlijk.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Niet werkend te krijgen

Eindoordeel

Score: 1
Guan1 16 juni 2020 Product gekocht

Google Nest Mini Zwart

Ik ben erg tevreden over dit apparaat, zeker die functie dat je via de zijkanten het geluid harder en zachter kan zetten! Bass is ook goed verbeterd vergeleken met de Home Mini. en ook het diepe geluid vindt ik fijn. Kortom Goed Apparaatje Voor 35 €!

Pluspunten

  • Bass
  • diepe geluid
  • stembesturing
  • Mute schuifje ( zijkant)

Minpunten

  • Power Aansluiting
  • verder niks

Eindoordeel

Score: 4
Rukapul 24 januari 2020 Product gekocht

Google Nest Mini Zwart

De Nest Mini is net zoals de Google Home Mini weer een prima muziekspeler. Productontwerp qua stroomvoorziening wel suf: niet langer USB-based (ivm groter vermogen maar niet onmogelijk met USB), ronde adapter past niet altijd naast een andere stekker, korte stroomkabel, kabelkleur niet gelijk aan apparaatkleur.

Pluspunten

  • Prima geluidskwaliteit
  • Degelijk apparaat

Minpunten

  • Geen USB-stroomvoorziening meer
  • Muziekdiensten werken niet zonder delen 'Web- en app-activiteit'
  • Onhandig ontwerp stroomadapter
  • Witte stroomkabel bij zwarte uitvoering

Eindoordeel

Score: 3
vicc56 28 december 2019 Product gekregen

Google Nest Mini Wit

Ik heb deze kerst zowel de Home Mini als de Nest Mini gekregen. De geluidskwaliteit is, zoals gezegd in de review van Tweakers, een stuk beter. Reageert goed en werkt vlot samen met andere smart home apparaten. Ook leuk als kleine wifi-speaker.

Pluspunten

  • Betere geluidskwaliteit
  • Mooi ontwerp
  • Google assistant

Minpunten

  • Soms "OK Google" moeten herhalen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Mid- en hoogweergave Score: 4
Koen1997 20 december 2019 Product gekregen

Google Nest Mini Zwart

Leuk kerstcadeau van Google, fijn apparaat! Zeker aan te raden. Handig te koppelen aan verschillende andere apps zoals Spotify

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Gaat niet snel stuk (heb hem al laten vallen)
  • Handig in te stellen

Minpunten

  • Geen feedback van de knoppen op het apparaat zelf

Eindoordeel

Score: 5
DePruus 11 november 2019 Product gekocht

Google Nest Mini Wit

Ik had al een paar mini’s en koos deze omdat het geluid goed is. Stem wordt niet altijd goed opgepakt. De installatie met mini’s en hone werkt erg soepel. De nest reageert snel op commando’s. De AI werkt. Handig dat knoppen oplichten als je in de buurt komt.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Geluid
  • Installeren
  • Makkelijk als stereo in te schakelen
  • Met Duo kun je bellen naar andere mini’s
  • Handige ophangoog

Minpunten

  • Soms pakt hij een stem niet
  • Geen universele plug: USB-C

Eindoordeel

Score: 5
Onk_the_Monk 6 november 2019 Product gekocht

Google Nest Mini Wit

Heb de nest mini nu een week in gebruik. Installatie was kinderspel. Bouwkwaliteit zis degelijk. Het geluid is zeker niet van topniveau maar voor zo een klein ding zeker goed genoeg. Naar mijn stem reageert hij goed, bij mijn vrouw iets minder en moet ze vaak herhalen.

Pluspunten

  • Installatie
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Niet bij iedere stem even goed.

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Google Nest Mini?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True