Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
1
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
gwystyl 28 oktober 2021 Product gekocht

Denon Home 150 Zwart

Ik had een Denon versterker (AVR-X2000), maar miste de multiroom optie en de mogelijkheid om draadloze achterspeakers aan te sluiten bij mijn stereopaar bedrade speakers. De AVR-X2700H kan dit wel en klinkt veel mooier dan een soundbar. De Home 150's en HEOS app hebben echter wel hun issues.

Pluspunten

  • Erg mooi geluid voor relatief kleine speakers
  • Te koppelen met andere HEOS apparaten
  • Streamen van internetradio, telefoon of NAS

Minpunten

  • Heos app is om te huilen
  • Vertraging bij afspelen via BT of AUX
  • koppeling tussen twee exemplaren soms verdwenen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 4
Mid- en hoogweergave Score: 4

+1
no113 13 augustus 2020 Product gekocht

Denon Home 150 Wit

Geweldig geluid, makkelijke initiële set-up, zeer teleurstellende flexibiliteit voor 'slimme' aansturing. Speaker wordt niet getoond in de Google Home app, kan daar niet in een groep worden geplaatst.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Installatie na unboxing

Minpunten

  • Gebrek aan flexibiliteit HEOS
  • Geen Google assistant (nog)
  • Volumeregeling in HEOS groep

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Basweergave Score: 4
Mid- en hoogweergave Score: 4

+1
Bigs 31 oktober 2020 Product gekocht

Denon Home 150 Wit

Legt het op alle vlakken af tegen de concurrenten. Waar Bluesound speakers Hi-Fi waardig klinken laat deze speaker vooral veel mid-laag en weinig detail in het hoog horen. Qua app en ervaring legt Denon het ook af tegen Sonos en (in mindere mate) BluOS.

Pluspunten

  • Airplay, Bluetooth, streaming services
  • Installatie eenvoudig
  • Veel geluid

Minpunten

  • Lelijke verlichting van aanraaktoetsen (zie foto)
  • Slechte app (iOS)
  • Installeren updates duurt lang
  • Matig geluid

Eindoordeel

Score: 3

0
ArjanLnr 2 oktober 2021 Product gekocht

Denon Home 150 Wit

Mooie speaker om te zien , maar qua geluid en app geen match met de Sonos 1 en IKEA Symfonisk lamp. Geen aanvulling op mijn Denon home 350 die laat horen dat Denon toch wel weet hoe een goeie speaker moet klinken.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Matige weergave middentonen
  • Heos app / volume regeling
  • Onlogische bediening

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 2
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 1

ben_jamin 6 juli 2021 Product gekocht

Denon Home 150 Wit

Speelt niet zomaar bronnen af die via hdmi binnenkomen op mijn gekoppelde Denon 2400H. Gewoon muziek beluisteren via heos lukt goed en syncroon met de versterker. Alsk bvb wil meeluisteren naar wat op tv-decoder speelt dan moet ik een aparte qinch kabel trekken van decoder naar reciever vooraleer het werkt.

Pluspunten

  • Klinkt goed voor zijn grootte
  • Voelt zeer stevig aan

Minpunten

  • Luistert niet zomaar naar AVR hdmi bronnen
  • Geen Accu

Eindoordeel

Score: 3
EvliisfaNewbie 30 oktober 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Denon Home 150 Zwart

Geweldige speaker met warm en vol geluid. Volgende speaker zal zeker een HEOS zijn. Grotere speakers geven nog verfijnder geluid, waardoor de volgende keus er zeker een zal zijn tussen de Denon Home 250 of Denon Home 350.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Fijn, diep geluid
  • Looks

Minpunten

  • HEOS-app mag wat gebruiksvriendelijker.

Eindoordeel

Score: 5
BigJoe88 19 juli 2020 Product gekocht

Denon Home 150 Zwart

Ik heb een twee speakers gekocht om mijn Heos Bar + Subwoofer uit te breiden tot een volwaardig 5.1 home theater, ze worden dus als surround luidspreker gebruikt. Satelliet speaker doet ze echt te weinig recht aan. Ongelofelijk wat er uit zo’n kleine speaker komt.

Pluspunten

  • Robuust gebouwd
  • Hoge geluidskwaliteit (beter dan Sonos Play One)
  • Mooi ingetogen design

Minpunten

  • Stevig aan de prijs
  • Heos app kan beter

Eindoordeel

Score: 5
addybenNewbie 13 mei 2020 Product gekocht

Denon Home 150 Zwart

Nu een week in huis,en gaat niet meer eruit. Fantastisch geluid, ook sonos one geprobeert en dan is de Sonons een kleinbroertje. Twijfel je tussen Sonos of Denon,dan raad ik echt de Denon aan. Heel vol geluid, ook als deze op de achtergrond staat is de bass zelfs nog hoorbaar.

Pluspunten

  • Geluid!
  • Looks!

Minpunten

  • HEOS APP

Eindoordeel

Score: 5
Nimma024 15 april 2020 Product gekocht

Denon Home 150 Zwart

Gekocht als uitbreiding op mijn HOME 350. Dit gewoon de beste speaker in zijn klasse ook al is deze iets duurder dan de concurrent. Veel mogelijkheden en erg fijn om langer na te luister op de achtergromnd in mijn werkkamer. Volgende uitbreding gaat er ook 1 op de badkamer worden!

Pluspunten

  • Heerlijk geluid
  • Veel opties o.a. Bluetooth en Airplay 2
  • Voorkeurs touchtoetsen bovenop die oplichten!

Minpunten

  • iets aan de prijs voor formaat
  • Wil nog meer uitbreiden

Eindoordeel

Score: 5
jdewijs90Newbie 8 april 2020 Product gekocht

Denon Home 150 Zwart

Ik heb deze speaker erbij gekocht voor in mijn computerkamer met het doel muziek af te spelen via streaming. Dit gaat erg makkelijk met deze speaker. Het geluid echt heel prettig om naar te luisteren. Ik stream muziek rechtstreeks vanaf mijn iPad en iPhone naar de luidspreker.

Pluspunten

  • Design
  • Presets
  • Airplay
  • Geluid

Minpunten

  • Geen minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Bo1993Newbie 8 april 2020 Product gekocht

Denon Home 150 Zwart

samen met de Denon DHTS516 soundbar gekocht en klinkt ook fantastisch. Door de voorkeuze toetsen speel ik zo mijn favoriete muziek. en als ik een feestje wil bouwen voeg ik de soundbar toe via HEOS multiroom.

Pluspunten

  • heel goed geluid
  • multiroom
  • voorkeuze knoppen

Minpunten

  • iets duurder dan de concurrent

Eindoordeel

Score: 5
joey1985Newbie 8 april 2020 Product gekocht

Denon Home 150 Zwart

meerder merken beluisterd in de winkel maar de Denon springt er kwa klank bovenuit. het apparaat heeft een fraai touch screen. De voorkeuze knoppen op het scherm zorgen ervoor dat je niet per se de app hoeft op te starten voor je favoriete muziek, echt een plusplunt!

Pluspunten

  • kwaliteit geluid
  • Touch screen
  • voorkeuze toetsen

Minpunten

  • weet niks te bedenken

Eindoordeel

Score: 5
Wasabi91 2 april 2020 Product gekocht

Denon Home 150 Zwart

Denon heeft echter een nieuwe reeks uitgebracht en wist niet dat het kon, maar wat een verbetering zeg. schrok eerst van de nieuwe verkoopadviesprijzen, maar na aanschaf van deze producten snap ik waarom. Sonos en Harman opgepast Bizar mooi geluid Laag Midden Hoog. Installatie is 10 seconden. ZEER tevreden klant.

Pluspunten

  • GEWELDIG GELUID
  • Vrouw is blij met het nieuwe design
  • alleen maar lof

Minpunten

  • De buren vinden me niet zo leuk meer
  • moet nog meer geld sparen voor meer speaker
  • App kan wel een verfrissing gebruiken

Eindoordeel

Score: 5
Maartentf69 8 maart 2020 Product gekocht

Denon Home 150 Wit

Top speaker met regelbare equalizer. Denon is klaar met de heos testfase en noemt de speaker dan ook Denon. Dit betekent dat de update ook gereed is om de speaker als smart speaker te gebruiken. Een beest van een speaker en zeker een aanrader

Pluspunten

  • Preset radiostations
  • Geluid
  • Near field touch screen

Minpunten

  • Nog heel even wachten op de Google applicatie

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Denon Home 150?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True