Review door de redactie

Overig - Reviews van je medetweakers - PiJuice, HomePod Mini, Edifier G2000 en meer

De redactie van Tweakers test jaarlijks een groot aantal producten, maar de community bespreekt er nog veel meer. Wij lichten er maandelijks een aantal uit.

12 3 jan '21

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
4
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
1
+2
TheKerremenke 12 december 2020 Product gekocht

Apple HomePod Mini Wit

Mooie kleine luidsprekers. Bouwkwaliteit goed. Geluid meer dan prima. Fijne ondersteuning van AirPlay 2. Werkt perfect met een iPhone of iPad samen. Koppelbaar als stereopaar en als apple tv luidspreker. Apple Muziek en Pandora volledig ondersteunt, Spotify en Tidal beperkt (enkel Airplay 2). Zeker aanbevelingswaardig voor de fervente iOS gebruiker.

Pluspunten

  • Klein van formaat, nette afwerking
  • Wit / zwart verkrijgbaar
  • AirPlay 2 ondersteuning
  • HomeKit hub
  • Thread support, voor de toekomst misschien handig.
  • Intercom mogelijkheid
  • Geluidskwaliteit voldoende voor het formaat.
  • Deurbel mogelijkheid bij gebruik HomeKit video deurbel

Minpunten

  • Enkel in wit of zwart verkrijgbaar
  • Als groter was, kwam er misschien voller geluid uit
  • Enkel met iOS devices te gebruiken
  • Niet water en vochtbestendig. Opletten met gebruik in natte ruimtes.
  • Geen Spotify connect op dit moment
  • Airplay 2 kan accuduur van iPhone / iPad kosten

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 4
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 4

+2
lud70 21 maart 2021 Product gekocht

Apple HomePod Mini Wit

Goed geluid voor zo'n kleine speaker, voor Apple begrippen redelijk betaalbaar. Vooralsnog niet in Nederland leverbaar (maart 2021), dat is niet voor niks: alleen bruikbaar in Engels. En voor mensen die diep in het Apple eco systeem vastzitten (Apple Music, Family plan, Homekit). Zie link hieronder naar mijn Nederlandstalige videoreview.

Pluspunten

  • Prijs / kwaliteit
  • Geluid (voor een speaker van deze omvang)
  • Design en bouwkwaliteit
  • Ondersteunt Threading (mesh netwerk voor domotica)

Minpunten

  • Niet Nederlandstalig (maar dat wist ik van te voren)
  • Eigenlijk alleen handig met Apple Music
  • Siri is nog niet echt slim

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 3
Film/gameweergave Score: 4
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 4

+1
slm 30 juni 2022 Product gekocht

Apple HomePod Mini Spacegrijs

Brol, rommel. Dat is in het kort mijn beschrijving van deze 109 Euro per stuk kostende speaker.

Pluspunten

  • Airplay
  • Werkt met AppleTV

Minpunten

  • Geen Ethernet
  • Geluid niet kunnen instellen (hoge, lage, midden tonen, balans L/R)
  • Geen Spotify Connect
  • Wifi problemen
  • Matig geluid
  • Siri niet uit te schakelen
  • Onnodig stroomverbruik
  • Onvervangbare kleine kabel

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 3
Film/gameweergave Score: 3
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 2

+1
leto001 5 februari 2022 Product gekocht

Apple HomePod Mini Spacegrijs

De HomePod mini is sinds kort ook officieel in Nederland leverbaar en met Nederlandse Siri. Ik zocht nog een onopvallende speaker die makkelijk te plaatsen is qua geluid en niet zo opvalt in de woonkamer. De HomePod mini in stereo setup voldoet uitstekend. Klein, mooi geluid en makkelijk te koppelen.

Pluspunten

  • Uitstekend geluid
  • Integreert netjes in Apple domein
  • Makkelijk te plaatsen
  • Koppeling Apple TV

Minpunten

  • Siri
  • Snoer vast aan speaker

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 3
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 3
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 4

0
MadMax12 5 januari 2022 Product gekocht

Apple HomePod Mini Spacegrijs

Mooie kleine en compacte speaker met meer dan behoorlijk geluid.

Pluspunten

  • Formaat
  • Apple Ecosysteem
  • Geluid

Minpunten

  • Apple Ecosysteem

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 3
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 4

0
rh1014399 3 januari 2021 Product gekocht

Apple HomePod Mini Wit

Na een aantal HomePods (waaronder een stereo-paar) wilde ik een HomePod in mijn keuken, zodat ik 's ochtends tijdens het ontbijt maken radio kan luisteren. Verschillende kook-wekkers kan zetten en Hue lampen kan bedienen

Pluspunten

  • Stevig product
  • Werkt uit de doos
  • Geïntegreerd in ecosysteem

Minpunten

  • onvervangbare kabel (zit vast aan HomePod)
  • geen Nederlandse ondersteuning
  • beduidend minder geluid dan de grotere modellen

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 3
Film/gameweergave Score: 3
Basweergave Score: 3

Brian399Newbie 10 oktober 2022 Product gekocht

Apple HomePod Mini Spacegrijs

Helder en mooie geluid wat er uit komt! Iets beter dan JBL. Spotify koppel je via AirPlay!

Pluspunten

  • Spotify
  • Snelle installatie

Minpunten

  • Nvt

Eindoordeel

Score: 5
TPar 12 juli 2022 Product gekocht

Apple HomePod Mini Blauw

Heel goed geluid voor zo een klein speakertje. Niet hetzelfde als zijn grote broer maar toch verbazingwekkend. Het enige wat me wat zorgen baart is de mesh rond de speaker. Dit moet op termijn toch een stofmagneet worden (al zijn mijn Homepods na 2 jaar nog steeds clean)

Pluspunten

  • Heel goed geluid
  • Compact
  • USB-C

Minpunten

  • Mesh is nu nog mooi, maar blijft het zo?

Eindoordeel

Score: 4
thakgrandka 11 april 2022 Product gekocht

Apple HomePod Mini Spacegrijs

Kleine speaker voor grote prijs

Pluspunten

  • klein formaat

Minpunten

  • klein formaat
  • duur
  • google home mini klinkt beter voor minder geld

Eindoordeel

Score: 3
jverstraate 22 december 2021 Product gekocht

Apple HomePod Mini Wit

Gezien de grootte prima geluid. Werkt perfect binnen het Apple-ecosysteem, als je dat niet hebt zo goed als onbruikbaar. Siri in het Nederlands (sinds versie 15.2). Voor Apple-begrippen betaalbaar. Je kan er twee koppelen voor Stereo-geluid, in mijn ogen te prefereren boven mono.

Pluspunten

  • fijn compact
  • goed geluid (gezien de grootte)
  • Siri in het Nederlands

Minpunten

  • kabel zit vast
  • kan alleen via stopcontact
  • alleen draadloos te verbinden

Eindoordeel

Score: 4
geojagerNewbie 24 maart 2021 Product gekocht

Apple HomePod Mini Wit

Een geweldige kleine speaker. Helaas werken niet alle homekit apparaten via deze smartspeaker en kent deze (nog) geen nederlands. Razend snel tussen telefoon en speaker.

Pluspunten

  • klein
  • geweldig geluid (zeker gezien de grote)
  • homekit

Minpunten

  • bas bij hoog volume niet mooi
  • niet alles werkt via homekit
  • geen nederlandse Siri

Eindoordeel

Score: 5
cmegens 20 november 2020 Product gekocht

Apple HomePod Mini Spacegrijs

Verrassend fijn geluid uit zo’n klein speakertje. Gebruik hem in de keuken, meer dan genoeg geluid daarvoor. Goed over nagedacht, alles werkt heel intuïtief. Enige nadeel is nog steeds geen Nederlandse Siri. Oh en bij de zwarte krijg je toch een witte adapter. Kabel is wel zwart. Beetje gek

Pluspunten

  • Verrassend goed geluid
  • Integreert makkelijk als je Apple hebt
  • Deurbel via homepod
  • Intercom is echt handig.

Minpunten

  • Nog geen nederlandse Siri
  • Witte oplader bij zwarte speaker

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple HomePod Mini?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee