Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

Terug

Title

Sluit

Verfijn resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

Filters
2.831 reviews - Pagina 1 van 114

Review - Chrome OS met tabletmodus - Android met een dun laagje Chrome

11-12 - Google blijft sleutelen aan zijn Chrome OS en heeft de software onlangs geoptimaliseerd voor tablets. Zo sluipt Android langzaam maar zeker de software voor Chromebooks binnen.

120

Review - Gebruikersreview van de Maand - November 2018

11-12 - Wat waren de beste reviews die in november verschenen? We zetten ze hier op een rij.

40

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2018

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december gaan we op zoek naar de beste laptops in de categorieŽn budget, basis en thin&light.

116

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2018

01-11 - Deze maand hebben we drie systemen samengesteld om de donkere wintermaanden door te komen. Drie gamesystemen moeten je voorlopig kunnen vermaken.

196

Review - HP Elitebook 1050 G1 - Boordevol dure beveiligingsopties

07-12 - De Elitebook 1050 G1 is een zakelijke laptop die volgeladen is met beveiligingsopties. Kun je daar als gewone consument ook nog wat mee?

Tweakers zegt: 8,5

107

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - september 2018

01-09 - De nadruk van deze editie van de Best Buy Guide ligt op kleine, compacte systemen. Daarom kijken we zowel naar twee compacte gamesystemen als een home theater pc

148

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2018

01-10 - In deze editie van de Laptop Best Buy Guide kijken we naar de mainstreamlaptop en natuurlijk de twee goedkopere categorieŽn.

129

Review - Huawei MateBook X - Unieke kijk op de ultrabook

28-09 - De MateBook X Pro is Huaweis eerste ultrabook in Nederland. In deze review kijken we wat het bedrijf voor laptop heeft gebouwd.

Tweakers zegt: 8,5

151

Review - Apple MacBook Air - Alle reden om een MacBook Pro te kopen

21-11 - De eerste grote vernieuwing van de MacBook Air in jaren gaat gepaard met een grote prijsverhoging. Wat krijg je daarvoor terug?

Tweakers zegt: 7

348

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2018

01-08 - In deze editie van de Laptop Best Buy Guide kijken we naar de beste budgetlaptop, basislaptop en thin&light.

115

Review - Asus ZenBook UX430UA - Snel en stil voor een scherpe prijs

31-03 - Asus heeft met de UX430UA een dunne en lichte laptop in huis die goed presteert en veel waar biedt voor zijn geld.

Tweakers zegt: 8,5

110

Koophulp - Tweakers Koophulp voor laptops

11-'16 - Wie weinig ervaring met laptops heeft, zal moeilijk uit het omvangrijke aanbod kunnen kiezen. In dit Tweakers koopadvies zetten we enkele belangrijke zaken waarmee je als consument...

0

Achtergrond - .Build - Bouw je eigen ZX Spectrum

27-05 - Het leek ons leuk om in de stijl van de thuiscomputerpioniers zelf de soldeerbout ter hand te nemen en van losse chips een Sinclair ZX Spectrum uit de jaren tachtig na te bouwen.

127

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2018

01-07 - Ook in de zomer bouwen we vrolijk verder aan pc's en voor deze editie van de Desktop Best Buy Guide hebben we een basisgamesysteem en een mainstreamgamesysteem samengesteld.

136

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2018

01-'18 - We beginnen het jaar met twee gamesystemen. We bouwen in een normale atx-behuizing een budgetsysteem en in een compacte behuizing bouwen we een high-end gamesysteem.

156

Round-up - Convertibles - Vier klappers met een Core i5-8250U

02-'18 - Voor minder dan negenhonderd euro kun je diverse 13"- tot 14"-convertibles met een Core i5-8250U-processor krijgen. Wij vergeleken er vier en keken welke de beste is.

98

Gebruikersreview - +3Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock review door Foritain

13-12 - Nette dock voor onderweg, 'does what it says on the tin' waar wij inhoudelijk weinig aan toe kunnen voegen. Thunderbolt functionaliteit is nimmer goedkoop maar tegelijk onmisbaar voor...

Score: 4

1

Review - Drie high-end Chromebooks in het strijdperk

06-'17 - In deze round-up testen we drie high-end Chromebooks vanaf zeshonderd euro: van Acer, Asus en HP.

190

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2018

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2018 gaan we op zoek naar de beste budget-, basis- en mainstreamlaptop.

108

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2018

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2018 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop, basislaptop en thin&light.

106

Review - Lenovo Yoga 530 - Ietsje dunner, stukje sneller

28-07 - De Yoga 530 is de opvolger van Lenovo's Yoga 520, waarvoor we wel wat verbeterpuntjes hadden. We kijken of Lenovo die ter harte heeft genomen bij deze nieuwe Yoga-convertible.

Tweakers zegt: 7,5

31

Review - Razer Blade 15 - Doordachte degelijkheid

28-06 - De Blade 15 markeert Razers debuut op de Nederlandse laptopmarkt. Hoe bevalt deze Amerikaan als we hem het vuur aan de schenen leggen?

Tweakers zegt: 9

69

Videoreview - Laptop Best Buy Guide - December 2018

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide kijken we iedere twee maanden naar het laptopaanbod in Nederland en BelgiŽ, en daar pikken we de interessantste modellen uit.

0

Review - Dell XPS 13 9370 - Dunner, glanzend en iets minder praktisch

13-04 - Voor het eerst in jaren heeft Dell het uiterlijk van de XPS 13 aangepast. Wat levert dat op en hoe bevalt het?

Tweakers zegt: 8,5

91

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2018

01-05 - In deze mei-editie van de DBBG hebben we een high-end gamesysteem waarop je je vakantiegeld kunt stukslaan, een goedkoper mainstreamgamesysteem en een nog goedkoper budgetsysteem.

175

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 114


Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True