Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

Verfijn resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

2.537 reviews - Pagina 1 van 102

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2017

01-08 - In deze Best Buy Guide zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop (§600), mainstreamlaptop (§900) en multimedialaptop (§1200)

136

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2017

01-07 - In deze editie van de Best Buy Guide hebben we drie systemen samengesteld. Twee ervan zijn voor gaming en de derde is voor een zeer beperkt budget en samengesteld in drie formaten.

171

Review - Asus RoG Zephyrus GX501: dunne gamelaptop met dikke specs

07-08 - De Asus GX501 is de eerste laptop in ons testlab met een GTX 1080 Max-Q-gpu. Dat is een zuiniger variant, die geschikt is voor dunne laptops. De prestaties blijken wel wat onder te doen...

Tweakers zegt: 8

47

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2017

01-05 - Nu Ryzen geland is, kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, en nu de reviews binnen zijn, doen we dan ook een paar interessante aanbevelingen.

198

Review - Apple iMac 27" (2017): bekend verhaal met kleine upgrades

26-07 - Het 2017-model verschilt niet dramatisch van de versie die in 2015 en in 2012 werd uitgebracht: Apples iMac-ontwerp daarnee is al zo'n vijf jaar qua behuizing niet echt veranderd.

Tweakers zegt: 7

237

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2017

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2017 zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop, multimedialaptop en thin&light.

75

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2017

02-06 - In de Best Buy Guide van juni gaan we op zoek naar de beste high-end chromebook en high-end ultrabook.

100

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2017

01-02 - In de LBBG van februari 2017 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en gamelaptop.

108

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2017

01-03 - Met Ryzen voor de deur kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, maar voordat de reviews binnen zijn, kunnen we nog geen gedegen aanbevelingen doen.

116

Koophulp - Tweakers Koophulp voor laptops

22-11 - Wie weinig ervaring met laptops heeft, zal moeilijk uit het omvangrijke aanbod kunnen kiezen. In dit Tweakers koopadvies zetten we enkele belangrijke zaken waarmee je als consument...

0

Review - Asus ZenBook UX410: groter scherm in beproefde behuizing

22-04 - De Asus ZenBook UX410 heeft dezelfde behuizing als de UX310 van vorig jaar, maar dankzij de dunnere bezels een 14"-scherm. In deze review zoeken we uit wat dat in de praktijk oplevert.

Tweakers zegt: 8

147

Review - Gebruikersreview van de Maand - Juli 2017

08-08 - In dit overzicht zetten we de beste userreviews van de maand juli op een rij. Daarnaast lichten we er enkele artikelen van beginnende reviewers en enkele Tweakblogs uit.

16

Review - Microsoft Surface Laptop - Eerste laptop hinkt op twee gedachten

29-06 - Na de Surface-tablet, de Surface Book en de Surface Studio volgt nu de eerste door Microsoft gebouwde laptop. Hoe bevalt die Surface Laptop?

Tweakers zegt: 8

262

Review - Asus ROG Strix GL553VD - Stevige GTX 1050-laptop met fikse prijs

16-03 - In deze review kijken we naar de ROG STRIX GL553VD-gaminglaptop van Asus. Het blijkt een snelle, stevige en degelijke laptop, die echter flink aan de prijs is.

Tweakers zegt: 7

44

Review - Asus FX502VM: snelle gamelaptop voor scherpe prijs

24-05 - We waren benieuwd of de Asus FX502VM-FY109T de prijsknaller is die hij lijkt te zijn. Asus kon ons niet precies dat model leveren, maar wel de grotendeels vergelijkbare...

Tweakers zegt: 9

74

Review - Dell XPS 13: ultrabook met een gouden randje

02-'15 - Dell heeft zijn nieuwe XPS 13 van een extreem dunne schermrand voorzien. Dat levert een mooie en compacte ultrabook op maar er valt meer te genieten bij dit systeem.

Tweakers zegt: 9

218

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2017

01-01 - Het nieuwe jaar is van start gegaan en traditiegetrouw hoort daar een Best Buy Guide voor de desktop bij. We staan aan de vooravond van een jaar dat hopelijk zeer interessant wordt op...

140

Review - Peaq-laptops: schermen met het scherm

04-'15 - Onlangs bracht de Media Markt laptops uit onder de merknaam Peaq. Wij testten de duurste twee modellen van dit 'huismerk'.

87

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2016

10-'16 - In de LBBG van oktober zijn we samen met de community op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en high-end ultrabook

153

Round-up - Basislaptop round-up: wat te kiezen onder de 600 euro

09-'14 - Wat is de beste laptop onder de zeshonderd euro? In deze round-up vergelijken we zeven laptops en kijken we bij welke fabrikant je de meeste waar voor je geld krijgt.

128

Review - Asus Zenbook UX305: 'ultrabook' zonder fratsen

02-'15 - Asus maakte zijn nieuwe Zenbook dunner en lichter, maar verving daarbij ook de Core i-processor voor Core M. Wij testten hoe dat nieuwe concept uitpakt.

Tweakers zegt: 9

146

Review - Beste laptop onder de vierhonderd euro

13-06 - In deze review kijken we welke laptop van maximaal vierhonderd euro de beste is: de Medion S6219 of de HP 14-am006nd.

71

Review - Dell XPS 13 en XPS 13 2-in-1: een indrukwekkende laptop in twee smaken

28-03 - In het begin van 2017 introduceerde Dell de nieuwe XPS 13 2-in-1 en kreeg de oude XPS 13 een upgrade met nieuwe hardware. We testten ze allebei.

105

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2016

11-'16 - In de laatste Desktop Best Buy Guide van dit jaar hebben we uiteraard weer volop aandacht voor zelfbouwgamesystemen. Daarbij gaan we voor high-end systemen die games op hoge resolutie...

259

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2016

08-'16 - In de lbbg van augustus gaan we samen met de community op zoek naar de beste basislaptop, multimedialaptop en thin&light.

121

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 102


Nintendo Switch Google Pixel XL 2 LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*