×

Help Tweakers weer winnen!

Tweakers is dit jaar weer genomineerd voor beste nieuwssite, beste prijsvergelijker en beste community! Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland weet dat Tweakers de beste website is. Stem op Tweakers en maak kans op mooie prijzen!

Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

Verfijn resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

2.576 reviews - Pagina 1 van 104

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2017

01-10 - In de LBBG van oktober 2017 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, gamelaptop en businesslaptop.

151

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2017

01-09 - In deze september-editie van de Best Buy Guide hebben we door omstandigheden een zeer beperkt aanbod aan systemen, namelijk alleen een high-end game-pc.

205

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2017

01-07 - In deze editie van de Best Buy Guide hebben we drie systemen samengesteld. Twee ervan zijn voor gaming en de derde is voor een zeer beperkt budget en samengesteld in drie formaten.

171

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2017

01-08 - In deze Best Buy Guide zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop (¤600), mainstreamlaptop (¤900) en multimedialaptop (¤1200)

142

Review - Asus Zenbook Pro: betalen voor de buitenkant

14-10 - De Zenbook Pro is het snellere en duurdere broertje van de gewone Zenbook. We keken hoeveel wat dat Pro-achtervoegsel toevoegt en hoeveel waar je krijgt voor je geld.

Tweakers zegt: 7,5

78

Gebruikersreview - +3MSI GT75VR 7RE(Titan SLI)-039NL review door Pentiumdualcore

23-10 - Zeer dure laptop(?) met alles erop en eraan. Zoals: een overclockbare i7, 1070 SLI, M2 SSD's in RAID 0, 32GB DDR4 en nog veel meer!

Score: 4

5

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2017

01-05 - Nu Ryzen geland is, kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, en nu de reviews binnen zijn, doen we dan ook een paar interessante aanbevelingen.

198

Gebruikersreview - +2MSI GS63VR 6RF-023NL Stealth Pro review door L0la

19-10 - Krachtig gaming laptop van MSI. Dit is een leuk apparaat om te gamen en voor school/werk. Helaas moet er voor zwaardere games (bijv. Battlefield 1 - op "ultra" video setting) de...

Lees alle 3 reviews van dit product

Score: 4

4

Gebruikersreview - +2Acer Aspire A715-71G-76Z5 review door Tranze

21-10 - Laat je niet misleiden door z'n eenvoudige uiterlijk, want hardwarematig is het goed toeven met de laptop. Geen taak is te zwaar voor de dikke i7 cpu! Met de GTX 1050 kan je ook wat...

Lees alle 4 reviews van dit product

Score: 4

5

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2017

01-03 - Met Ryzen voor de deur kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, maar voordat de reviews binnen zijn, kunnen we nog geen gedegen aanbevelingen doen.

116

Koophulp - Tweakers Koophulp voor laptops

11-'16 - Wie weinig ervaring met laptops heeft, zal moeilijk uit het omvangrijke aanbod kunnen kiezen. In dit Tweakers koopadvies zetten we enkele belangrijke zaken waarmee je als consument...

0

Review - Apple iMac 27" (2017): bekend verhaal met kleine upgrades

26-07 - Het 2017-model verschilt niet dramatisch van de versie die in 2015 en in 2012 werd uitgebracht: Apples iMac-ontwerp daarnee is al zo'n vijf jaar qua behuizing niet echt veranderd.

Tweakers zegt: 7

237

Review - Microsoft Surface Laptop - Eerste laptop hinkt op twee gedachten

29-06 - Na de Surface-tablet, de Surface Book en de Surface Studio volgt nu de eerste door Microsoft gebouwde laptop. Hoe bevalt die Surface Laptop?

Tweakers zegt: 8

262

Round-up - Zakelijke laptops - Wat is het beste werkpaard?

03-10 - Om zakelijke laptops te vergelijken hebben we vijf laptops verzameld van bekende merken, maar wellicht types die je meestal niet bij de computerwinkel op de hoek tegenkomt.

260

Review - Drie high-end Chromebooks in het strijdperk

25-06 - In deze round-up testen we drie high-end Chromebooks vanaf zeshonderd euro: van Acer, Asus en HP.

190

Review - Gebruikersreview van de Maand - September 2017

10-10 - Wat waren de beste gebruikersreviews van de maand september? We zetten ze hier op een overzichtelijke rij.

31

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2017

02-06 - In de Best Buy Guide van juni gaan we op zoek naar de beste high-end chromebook en high-end ultrabook.

100

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2017

01-02 - In de LBBG van februari 2017 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en gamelaptop.

108

Round-up - Basislaptop round-up: wat te kiezen onder de 600 euro

09-'14 - Wat is de beste laptop onder de zeshonderd euro? In deze round-up vergelijken we zeven laptops en kijken we bij welke fabrikant je de meeste waar voor je geld krijgt.

128

Review - Dell XPS 13: ultrabook met een gouden randje

02-'15 - Dell heeft zijn nieuwe XPS 13 van een extreem dunne schermrand voorzien. Dat levert een mooie en compacte ultrabook op maar er valt meer te genieten bij dit systeem.

Tweakers zegt: 9

218

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2017

01-'17 - Het nieuwe jaar is van start gegaan en traditiegetrouw hoort daar een Best Buy Guide voor de desktop bij. We staan aan de vooravond van een jaar dat hopelijk zeer interessant wordt op...

140

Review - HP Spectre x360 15": de top in convertibles

13-04 - Wil je tweeduizend euro aan een laptop uitgeven, dan mag je verwachten dat daar wat tegenover staat. Het duurste model uit HP's Spectre-serie kost zoveel en wij keken wat hij te bieden...

Tweakers zegt: 8,5

91

Videoreview - Asus Zenbook Pro - Betalen voor de buitenkant

14-10 - Asus gaat, zoals wel meer fabrikanten, zo nu en dan expliciet de strijd aan met concurrent Apple. Bij de presentatie van de Zenbook 3 somde Asus op welke punten die laptop beter...

0

Review - Beste laptop onder de vierhonderd euro

13-06 - In deze review kijken we welke laptop van maximaal vierhonderd euro de beste is: de Medion S6219 of de HP 14-am006nd.

71

Gebruikersreview - +3Chuwi Lapbook 14.1 review door Danny.G

01-05 - Voor ¤230 de beste budget laptop mét een full HD IPS scherm, SSD uitbreiding mogelijk, draaiende op Windows 10 (en Linux ondersteuning!) en met 4GB RAM. Een keurige behuizing, prima...

Lees alle 3 reviews van dit product

Score: 5

121

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 104


Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*