Compuzone is in mijn ogen een prima webshop. Ik had er een externe geluidskaart besteld. Omdat ik de naam al wist had ik 'm met de zoekfunctie snel gevonden. Bij het bestellen wordt er een account voor je aangemaakt zodat je je orders kan volgen en zodat je niet iedere keer je gegevens hoeft in te vullen. Nadat ik geld overgemaakt had kreeg ik netjes een mailtje dat het geld was aangekomen.
De doos met de geluidskaart was verpakt in een relatief grote doos met kartonsnipper-vulling. Via de e-mail had ik het track&trace nummer van TPG post gekregen. Ondanks dat het produkt volgens Compuzone niet op voorraad was had ik 't binnen een week in huis :-)
Aftersales
nvt, de geluidskaart doet het prima.
Op zoek naar speciaal papier voor mijn Canon IPX4000R kwam ik bij deze shop terecht. Was veruit de goedkoopste.
Eerst even gebeld over de voorraad (had daarvoor bij andere shops paar keer besteld en na bestelling bleek voorraad toch te laag te zijn). Bleek in orde te zijn, dus 's avonds bestelling geplaatst (dinsdagavond). Zaterdag kwam TPG aan de deur om het pakketje te overhandigen. Was keurig verpakt. Doos was ietwat te groot voor mijn bestelling, dus men had er extra karton ingedaan om te voorkomen dat het teveel zou bewegen.
Heb goede indruk gekregen van deze shop en gezien de prijzen ga ik er vast vaker wat bestellen.
Via mijn advertentie in V&A kreeg ik een mailtje van Compuzone met een mooie aanbieding.
Door mijn eigen schuld (te laat geld overmaken) was het product al verkocht.
Compuzone kwam met een nieuwe aanbieding en heeft alles netjes opgelost!
Ook fijn is het snelle en correcte mailverkeer
Ik heb een dvd brander van btc besteld bij ze (onder rembours). De zelfde avond kreeg ik nog een bevestiging.
Het werd de volgende dag verstuurd en kreeg het de dag erna binnen. (sneller kan eigenlijk niet dus)
Het was niet alleen het goedkoopste bedrijf dat er bij stond, maar ik kreeg ook nog eens compuzone merchandise (een compuzone pet).
Ik ben uitermate tevreden. :-)
Aangezien ik in Boxmeer woon kom ik hier vaak.
Het is een prima shopje, en ik kom er meestal voor de aanbiedingen via de Nieuwsbrief, die vaaj scherp geprijd zijn.
De sfeer is er heel goed, aardige medewekers en eigenaar, en toen de gekochte Webcam (goedkoop) het niet deed kreeg ik een nieuwe.
Ook technisch gezien hebben ze genoeg verstand.
Een aanrader dus!
Wanneer ik voor klanten iets nodig heb bestel ik het bij Compuzone.
Goed, Betrouwbaar en Snel.
Precies wat ik m'n klanten ook beloof.
Nu weer S0 SDRAM geheugen.
Heb het binnen 2 dagen in huis !
Echte aanrader !
Ik heb een webcam gekocht (zeer concurrerende prijs) en kreeg helaas door een foutje de verkeerde bestelling binnen. Heel netjes opgelost in samenspraak met de 'benadeelden'. Twee dagen later alsnog het product binnen gekregen.
Vorige week een BTC DVD brander besteld. Omdat ik niet zo bekend was met het merk even gebeld voor wat antwoorden. Hierop kreeg ik deskundige antwoorden. Technische vragen die de man aan de telefoon niet kon beantwoorden legde hij voor aan een collega.
Vervolgens heb ik de order geplaatst en tot mijn GROTE verbazing was de brander de volgende ochtend al binnen. Hulde
Een maand geleden een simpele headset aangeschaft. Na twee weken begaf deze het, en ging ik er mee terug naar de winkel. De aankoopbon en de originele verpakking waren al de schroothoop op, dus ik vermoedde het ergste. Ik werd echter zeer vriendelijk te woord gestaan en de headset zou worden gerepareerd. Een paar weken later kreeg ik een mailtje dat ik een nieuwe (!!!) headset gratis kon ophalen. Fantastisch dus.
Goede service, zelfs als het om kleine producten gaat.
Heb bij compuzone een webcam besteld via de site 2dehands.nl, hij was goedkoop dus ik dacht kopen die hap.
Bij andere sites was deze webcam veel duurder
Nou heb ik al wat vaker spullen voor de pc gekocht op het net, en het duurt dan altijd zeker na betaling een week of anderhalf of twee voor dat je de goederen in huis heb.
Maar bij compuzone was het als na 3 dagen geregeld.
En er zat een goede beschrijving bij, en je krijgt een vriendelijke mail of het allemaal goed is aangekomen.
En als er vragen zijn kan je ze bellen en dat vind ik top.
Gerrit
Goede winkel met groter assortiment dan op de site staat. Heb vandaag mijn Athlon64 systeem mogen ophalen. Werkelijk een prachtig systeem en binnen redelijke termijn gelevert.
Ze doen erg hun best om iets goeds neer te kunnen zetten.
Ook hebben ze een mooi ingerichte winkel met zo nu en dan goede aanbiedingen. Dat geeft een goede algemene indruk.
Ik geef geen 10 omdat er geen perfecte winkels bestaan maar deze komt erg in de buurt.
Kortom een echte aanrader!
Koen
te sloom met verzendne...
heb wel vaker sneller meegemaakt
zoals schlecker.nl
maar ze zijn wel redelijk goedkoop
dus pluspunt
Ik had een keer een kast (xenon XB) nodig dus heb naar compuzone gemail. En kreeg al na 15 minuten bericht terug. Dus ook maar gelijk gekocht. Daarna heb ik ook nog een mp3 speler gekocht, ook eerst gemaild (nu duurde het 1 dag ik had op zondag gemaild). Toen ik hem thuis had werkte het knopje niet om hem aan en uit te zetten. Ben de dag erop terug gegaan en heb gelijk een nieuwe gekregen.
Maar ik heb ook een minpunt over compuzone. Een vriend van mij heeft bij compuzone een computer gekocht. Maar de voeding wordt veel te heet. Je kunt die computer boven de voeding bijna niet vasthouden. Hij is terug geweest naar compuzone maar daar zeiden ze dat het een stille voeding was. Hij blaast niet eens. Maar de computer werkt nog steeds dus ik kan er verder weinig meer over zeggen. Iedere computerzaak heeft wel iets. Ik vind het een goede winkel.
kHad een I-will moederbord besteld. Dacht eerst dat ie t niet deed, maar t bleek aan de processor te liggen. kStuurde voordat ik dat wist een meeltje, en kon m omruilen als ie t niet deed. Aardige gasten. Tevreden
Ik zocht een dual-proc moederbord, en Fred de Hoog van Compuzone reageerd op mijn vraag/advertentie.
Het moederbord dat hij in het lijstje had staan was prima geschikt, en alles is daarna vlot afgehandeld.
Moederbord keurig en in uitstekende staat ontvangen.
Patrick
Ik heb een mobo van ze gekocht en de afhandeling ging uitstekend. Ze reageren direct via de mail en de levering was snel.
Prima om zaken mee te doen. Over verdere service kan ik niks zeggen omdat ik het niet nodig heb gehad.
Besteld moederbord was volgens afspraak nog voor het weekend binnen. Prettig !
Tevens nog de originaliteitsprijs voor de creatiefste verpakking. Dank U zeer voor de extra doosjes die dienden om de doos op te vullen ter bescherming van m'n mobo. Zeer creatief en humorvol. (Nu nog een grotere vuilbak om ze in te mikken..)
Prima zaken gedaan.
na het overmaken van het aankoop bedrag was het paktje de volgende ochtend al binnen!
Snel en perfect geleverd !
Klasse !
Ik had nog wat oude simms nodig voor een opknappertje. CompuZone zat onder elke andere prijs (zelfs van particulieren). Bestelling was netjes 2 dagen later thuis, de service ging via email heel snel (ook buiten kantoor uren) en vriendelijk. Het pakketje zag er netjes uit, antistatisch verpakt met voldoende bescherming.
Correcte en vlotte afhandeling, ondanks dat het om een kleine bestelling ging (webcam). Inclusief betaling was de webcam al binnen 2 werkdagen in huis. Verder ad-rem in de E-mail, kortom, een aanrader.