Hoofdcategorieën

Website http://www.acesdirect.nl/
E-mailadres info@acesdirect.nl
Telefoonnummer 013-5300122
KVK 18046060
Betaalmogelijkheden Creditcard, iDeal, Op rekening (achteraf overmaken), Rabodirect betalen, Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Creditcard tot € 2.500,- 2%
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 5035 prijzen
Prijsindex 101,8 (1,8% boven gemiddeld)
101,8 (1,8% boven gemiddeld)

Shopomschrijving

ACES Direct is opgericht in 1996 en is één van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. Onze klanten bevinden zich met name in het bedrijfsleven en bij de overheid. Wij streven ernaar, om het winkelen voor ICT-producten voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Bedrijven en instellingen verwachten van hun ICT-leverancier dat zij hun orders snel, voordelig en zo makkelijk mogelijk op de plaats van bestemming krijgen. ACES Direct heeft als antwoord hierop een inkoopoplossing voor u ontwikkeld waarin webwinkel, catalogus en professioneel account management een eenheid vormen.

Waarom kiezen voor ACES Direct?
- Vaste persoonlijke accountmanager
- Voor 16:00u besteld, dezelfde dag verzonden (op werkdagen, mits op voorraad)
- Bij ons betaald u geen verzend- of orderkosten!
- Binnen 7 werkdagen niet goed, geld terug garantie (zie onze voorwaarden)
- Betalen via iDeal, overboeking, creditcard en bedrijven kopen natuurlijk op rekening (na goedkeuring).
- Realtime voorraad- en prijsinformatie
- Bestel makkelijk via webwinkel, telefoon, fax, e-mail of post

Persoonlijk
U heeft altijd een aanspreekpunt. Uw persoonlijke accountmanager helpt u graag of dit nu verkoop, financieel of technische vragen betreft.

Deskundig
ACES Direct investeert uitgebreid in het kennisniveau van haar medewerkers. Uw accountmanager is dan ook in staat u deskundig te adviseren over hard- en software oplossingen op het gebied van onder meer netwerken, datastorage, softwarelicenties en infrastructuur.

Gemakkelijk
U bestelt op de manier die u het beste uitkomt, dus telefonisch, via e-mail, per fax of post of rechtstreeks via onze webwinkel. Hier vindt u tevens een totaaloverzicht van al onze producten. Bedrijven en overheidsinstellingen kunnen natuurlijk op rekening kopen (na goedkeuring kredietlimiet).

Compleet en snel
Van ruim 350.000 zakelijke ICT producten (van meer dan 300 verschillende merken) vindt u op onze webwinkel realtime voorraad- en prijsinformatie. Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur, dan verzenden wij uw order nog dezelfde dag, mits op voorraad.

Duidelijk
ACES Direct zorgt voor duidelijkheid over producten, prijzen en voorwaarden. Zo betaalt u bij ons nooit verzend- of orderkosten. De prijzen die u ziet zijn de prijzen die u betaalt. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop, dan geldt binnen 7 werkdagen onze “niet goed, geld terug garantie”.

Servicegericht
ACES Direct levert producten en oplossingen. Dus ook voor pre-configuratie, imaging, inruil, en logistieke diensten bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer naar onze maatwerkoplossingen, ook op projectbasis. Aan bedrijven bieden wij gunstige leasetarieven.

Betrouwbare partner
ACES Direct is onder meer e-preferred partner van HP, Microsoft Gold partner, Cisco SMB select partner, Acer, Linksys, Xerox, Adobe, Kingston etc. Ook zijn wij ISO 9001:2000 gecertificeerd. Dit geeft u nog meer zekerheid zaken te doen met een erkend en bonafide bedrijf. Wilt u meer weten over vertrouwd online ICT producten bestellen, download dan HIER onze brochure.

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
20 Algemeen Beoordeling: goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed
18 Verzending Beoordeling: zeer goed Beoordeling: goed Beoordeling: goed
12 Aftersales Beoordeling: geen Beoordeling: zeer goed Beoordeling: goed

Gepost door Kailash, woensdag 16 juli 2008 22:26
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Ik zocht een (managed) switch - het werd er een van Linksys. Omdat AcesDirect hem als een van de weinigen in het programma had, en omdat ze vanwege een actie (geen vervoerskosten) op dit moment een van de goedkoopsten waren, heb ik meteen besteld.
De website is inderdaad niet een van de overzichtelijkste of intuitieve, maar ik kon met de zoekfunctie redelijk snel vinden wat ik wilde. Je kunt op verschillende kriteria zoeken en al gaande je keuze verfijnen. Die mogelijkheid vind ik heel prettig werken.

De geboden productinformatie is vrij volledig maar vaak wel in de Engelse taal. Niet altijd te vermijden als je fabrikant-informatie niet wilt gaan vertalen maar voor wie engels niet goed beheerst kan dat een minpuntje zijn.

Bij het plaatsen van de bestelling kun je onder meer kiezen uit betalen per iDeal of overmaken.
Hoewel ik naast goede ook mindere ervaringen met iDeal heb gehad, koos ik toch hiervoor vanwege de snelheid. Helaas ging dat (weer) tot 2x toe mis... Ten slotte maar bij vooruitbetaling voldaan.
Een klant krijgt een eigen Manager toegewezen. Deze jongeman is zeer behulpzaam (wat ook wel nodig was bij het corrigeren van de mislukte iDeal-bestellingen).
Het artikel was tijdelijk niet op voorraad, maar wel bij hun leverancier, wat ook is aangegeven op de website.
Ik werd netjes per mail op de hoogte gehouden van de status en wanneer ik mijn pakketje kon verwachten.
Deze belofte werd inderdaad waargemaakt. Klasse!

Het pakketje was eenvoudig in een kartonnen doos gestopt en met DHL meegegeven. Nu zat de linksys in een stevige eigen doos, met CD en voeidingsblokje in een kartonnen schokbestendig inlegvak (a la eierdoos) verpakt en ook nog eens shrinkwrapped in plastic, dus het was wel goed verpakt.

DHL stond hier op de afgesproken dag voor de deur. Helaas was ik niet thuis (moet ook wel eens werken danwel boodschappen doen)...
Op de mail waarin stond dat pakketje verstuurd was stond ook dat er iemand tussen 8:00 en 17:00 thuis moet zijn om bestelde te ontvangen. Ik heb teruggemaild dat ze dit pakketje ook bij buren achter mochten laten, maar dat heeft DHL niet gedaan. Ze zijn de volgende ochtend teruggekomen. Gelukkig was ik toen wel thuis.

Het grote 'nadeel' van DHL, UPS, TGP en nog zo een paar vind ik tegenwoordig dat ze niet meer in staat blijken hun ritten te plannen, noch goed bereikbaar zijn.
Je word geacht de hele dag thuis te zijn om op hen te wachten. Ben je er niet dan komen ze nogmaals langs, ben je er dan ook niet dan kun je het pakketje nog ergens afhalen. Als je pech hebt kan dat alleen op een punt ver uit de buurt.
Een telefonische afspraak maken (levering in de ochtend of in de middag?) of info opvragen kan niet meer, althans niet bij TGP en DHL. Slechte zaak.
Maar dit aspect is niet helemaal in de handen van de verkoper.

Aftersales

Nog niet mee te maken gehad.

Gepost door Johnvh, woensdag 25 juni 2008 17:21
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Op de website is het even zoeken, qua overzichtelijkheid blinkt deze niet uit. De informatie van de producten is (vaak) in het Engels, maar wel erg compleet.

Ik heb een externe harde schijf gekocht en het kopen hiervan via de website gaat erg eenvoudig en duidelijk. Hier kan menig webshop nog iets van leren.
Bij het aanmaken van een account krijg je ook een persoonlijke accountmanager. Het voelt op deze manier erg veilig om te bestellen. Prima!

Ik heb gisteren rond 14.00 uur besteld. Vanmiddag stond de chauffeur van DHL aan de deur met een grote doos. Diverse luchtzakjes hierin beschermde de doos van de harde schijf. Snel geleverd en goed verpakt, wederom erg goed!

Gepost door Microkid, dinsdag 3 juni 2008 22:43
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Ik zocht een Netgear GS108 switch. Aces Direct had hem, en omdat ze geen verzendkosten rekenen, als goedkoopste. Nette site, weinig op aan te merken. Duidelijke product info. Switch was op voorraad dus meteen besteld, netjes een bevestiging per e-mail ontvangen. Meteen betaald via i-Deal op 24/4. So far so good. Maar toen begon het wachten.
5 mei : Na 2 weken wachten maar eens gevraagd wat de status was. Antwoord van Aces dat er momenteel geen voorraad meer was,
9 Mei weer bericht, levering pas over 1 á 2 weken.
13 Mei : levering weer uitgesteld.
26 mei: andere leveranciers leveren de switch wel, Aces niet. Aces geeft aan door hun voorraad heen te zijn.
27 Mei: ik wil niet langer wachten en smoesjes aanhoren, dus ik annuleer de bestelling en vraag om het geld terug te storten. Pas na het 2e mailtje krijg ik een reactie. Excuus: ziekte. Ziekte mag geen reden zijn, dat moet procedureel gewoon opgevolgd worden.
29 mei: nog geen centen gezien,
2 juni : nog steeds geen centen.
3 juni : he he, centen zijn binnen. Waarom dat nu weer zo langs moet duren....

Conclusie: Aces lijkt leuk en doet het voorkomen dat ze veel kunnen leveren, maar blijven je aan het lijntje houden met diverse uitvluchten. Voor mij geen Aces meer. Heb de switch nu bij m'n reguliere leverancier besteld, was binnen 3 dagen binnen. Zo hoort het.

Gepost door Flying Bobman, woensdag 23 april 2008 12:39
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

ACES Direct heeft een redelijke website, het ontwerp komt bij mij een beetje "ouderwets" over, maar functioneel en praktisch is het wel. Bestellingen zijn inclusief verzendkosten, maar exclusief BTW. Na de bestelling krijg je meteen een e-mail met informatie over je bestelling en een contactpersoon. Ik heb bij deze winkel een SATA en later een ATA 2,5" HDD besteld, omdat de SATA schijf niet paste (mijn fout). De SATA schijf kon ik zonder problemen terugsturen.

Als je voor drie uur besteld heb je je product binnen een dag in huis. In de praktijk kun je eventueel ook nog voor vier uur bestellen, ik kreeg mijn bestelling gewoon binnen een dag. De eerste bestelling was een beetje matig verpakt, de HDD lag in een plastic zakje onder een paar luchtzakjes onder in de doos (dan hebben de luchtzakjes dus weinig zin). Bij de tweede bestelling was het product echter perfect verpakt, 1 doos met luchtzakjes en daarin nog een doos waarin de HDD zat opgeborgen. Gemiddeld is de verpakking dus goed.

Aftersales

Toen ik mijn eerste HDD van de koerier in handen kreeg, bleek al snel dat deze niet ging passen in de behuizing waarvoor ik hem besteld had. Ik heb toen meteen opgebeld met de vraag of ik de HDD terug kon sturen. Dat was geen probleem. Telefonisch is de winkel prima bereikbaar, er zijn geen wachttijden. De medewerkers hebben verstand van zaken, ze hebben mij goed geholpen. Een dag nadat ik het pakje met de verkeerde HDD op had gestuurd kreeg ik een bevestiging dat het product was ontvangen. De ATA schijf die ik later heb besteld past wel en doet het goed. Ik heb uiteindelijk niks aan te merken op de service, die is prima.

Gepost door Disaster, donderdag 17 april 2008 10:51
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Op 27 Maart 2008 heb ik bij Aces Direct een Lite-On DVD brander besteld. Gekozen voor Aces Direct omdat zij het goedkoopst waren. Erg duidelijke en inzichtelijke website.

Duidelijke bevestiging van per mail en een eigen manager toegewezen gekregen.

Op de site kan je de status van je bestelling duidelijk volgen en eventuele facturen afdrukken.

Helaas werd het pakketje verstuurd met DHL. Op zich geen enkel probleem, helaas was ik tijdens de levering niet thuis en verdween mijn pakketje ergens in een DHL pakhuis zo'n 20 KM bij mijn woning vandaan in het havengebied in Amsterdam.

Erg onduidelijk van DHL wat er verwacht wordt. Er moest binnen 5 dagen opgehaald worden, maar wat er gebeurde als je dat niet deed is onduidelijk.

Contact proberen op te nemen met het betreffende DHL kantoor, maar kreeg telefonisch niemand te pakken.

In verband met tijdgebrek heb ik in deze 5 dagen het pakketje niet kunnen afhalen.

Aftersales

Aangezien mijn pakketje bij DHL terecht was gekomen en ik geen idee had wat ik vervolgens na de verlopen 5 dagen moest doen heb ik een mail gestuurd naar mijn 'persoonlijke' manager.

Binnen 5 a 10 minuten had ik alweer een mailtje terug. Ze zouden kosteloos een herlevering plaatsen, dit keer op mijn werkadres.

Inderdaad, binnen 2 dagen had ik het pakketje binnen.

Geweldige service!

Gepost door proet, vrijdag 4 april 2008 17:50
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: slecht Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Registreren, bestellen en betalen ging allemaal gemakkelijk en vlot. Ik ontving per ommegaande emails ter bevestiging van alle handelingen.

Deze verzending, in mijn geval via DHL, verliep helemaal niet naar wens. Dat kwam niet door Aces Direct, maar door DHL!. Op een gegeven moment vond ik een briefje dat DHL 2x was langs geweest terwijl er niemand thuis was. Er was geen briefje nav de eerste poging tot bezorgen. Het kwam er op neer dat mijn pakje plm 40 km van mijn huis was en dat ik via Aces Direct moest proberen het pakje alsnog te laten bezorgen.
Ik bestel regelmatig via internet maar zo bont als DHL het maakt is voor mij uniek. Meestal wordt een pakje wel bij buren afgegeven of ik kan het bij het postkantoor in de buurt afhalen. Wat mij betreft doe ik nooit meer zaken met DHL.

Aftersales

Aces DIrect was goed te bereiken met mijn klachten, zowel telefonisch als per email en reageerde snel en positief. Aces Direct heeft duidelijk allerlei moeite gedaan om het pakje alsnog bij mij te krijgen. Ze zijn zelfs zover gegaan het pakje een 2de keer te verzenden zonder daar extra geld voor te rekenen. Alle lof wat mij betreft.

Toen DHL de afgelopen week het 1ste pakje alsnog bezorgde zat ik met een dubbele levering. Omdat Aces DIrect zo symphatiek op mijn klachten heeft gereageerd heb ik de dubbele bezorging gemeld. Ik kreeg een telefoontje dat terugzenden zoveel moeite en geld kost dat ik de dubbele bestelling mag houden.

Gepost door rhvh, donderdag 27 maart 2008 19:55

Ik heb gekozen voor ACES Direct, omdat er geen verzendkosten werden gerekend. Het product is dan misschien iets duurder, uiteindelijk ben je nog goedkoper uit... Ze zijn eigenlijk veel eerlijker dan sommige sites waar je zonder blikken of blozen 15,00 EURO aan verzendkosten erbij opgeteld krijgt.

Via je account (overigens makkelijk aan te maken) zie je direct al je bestellingen van de afgelopen tijd (deze kan je sorteren). Hier is de status van de bestelling te volgen, zoals hoe deze betaald is en wanneer deze is verzonden. Ik kon betalen op verschillende mogelijkheden, waaronder iDeal. Zodra mijn bestelling verzonden was kreeg ik hiervan een mail, met contact gegevens voor als ik vragen had. Prima geregeld.

De verzending is bijzonder snel verlopen, de order was in 1 dag verwerkt en de verzending vond plaats in eveneens 1 dag. Het product was stevig verpakt en goed afgeleverd op het correcte adres (wat bij ons nogal eens misgaat bij de TNT). Erg fijn!

Aftersales

Een factuur in pdf is verstuurd per email, garantie bewijzen zaten bij het product.

Gepost door GeBas, zaterdag 15 maart 2008 17:52
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: geen

Ik heb een DVD brander biuj deze shop besteld, reden:
Ze rekenen geen verzendkosten. De brander was bij andere shops wel goedkoper,maar omdat aces geen verzendkosten berekend wareb hun het voordeligst.

Min puntje prijzen op de site zijn excl BTW.

Wel duidelijke site en je krijgt goede status mails.

Zeer netje en goed ingepakt pakje!!

Alleen In de mail dat m'n pakje verzonden was stond dat hij geleverd ging worden door DHL. Hij is geleverd door TNT Post maar heb geen T&T nummer gekregen dus dat was wat minder. Verder tevreden.

Geen gebruik van gemaakt

Gepost door yahozna, vrijdag 29 februari 2008 13:00
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: goed

In september 2006 een 2 ports Avocent Switchview/DVI gekocht.

Website is gewoon goed, van de bestelvoortgang werd ik goed op de hoogte gehouden

Verzending was vlot. Track and trace was beschikbaar. Spullen waren goed verpakt.

Aftersales

De switch bleek na een tijd een vaag probleem op te leveren (zie http://robertmaaskant.nl/...jn-vage-DVI-probleem.html voor een uitgebreide probleemomschrijving)

Het probleem gemeld aan mijn accountmanager, die vervolgens mij verzocht het apparaat ter reparatie terug te sturen.
Toen bleef het lang stil......met als oorzaken het zoek raken van mijn KVM-switch en het vertrek van mijn accountmanager bij Acesdirect.

Zijn opvolger heeft vervolgens op de best mogelijke wijze het probleem opgepakt en opgelost (gaf mij de keuze: nieuw exemplaar of geld terug). Gekozen voor nieuw exemplaar en die werd vervolgens al een dag later door TNT bezorgd.

Gepost door pbaranyi, dinsdag 26 februari 2008 11:32

Bij de bestelling van een video kaart bleek de lever duur te lang te zijn. Na overleg werd zonder meer kosten een iets duurdere kaart zonder kosten direct verstuurd.

Zoals andere al hebben genoemd vergt het gebruik van de website wel enig geduld.

Kortom ik vind het zeer goede service ook de snelheid waarmee op vragen wordt gereageerd is erg goed.

Goed verpakt en binnen 1 dag in huis. Kan wat mij betreft niet veel beter. Track and Trace zou inderdaad soms handig zijn. Ik heb er echter geen behoeft aan gehad.

Gepost door Lipton16, woensdag 20 februari 2008 14:37

Via kieskeurig ben ik bij deze mensen terecht gekomen, om 15:30 heb ik een bestelling geplaatst van een HP rugzak, en gelijk betaald via Ideal. Om iets over 18:00 is de rug zak verstuurd geworden.
De site is soms wat aan de onoverzichtelijke kant, je moet wat geduldig zijn wanneer je de website leest / bekijkt.

De verzending was erg snel, en goed de rugzak kwam in een netjes verpakte doos. Het gene wat ik miste was een track and trace systeem. Omdat Aces een termijn van 2 dagen aanhoud is het wat onduidelijk wanneer je het product zal ontvangen. Daarom was een track and trace zeker een must geweest.

NVT

Gepost door kimmelj, dinsdag 19 februari 2008 11:07
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: goed

De website is overzichtelijk en gemakkelijk. De prijzen zjin scherp en de levering snel en heel belangrijk ook accuraat en volledig.

Snelle levering, vaak al de volgende dag.

Aftersales

Hoewel dit veelal via de fabrikanten verloopt ondersteunt AcesDirectn haar klanten zeer goed bij de aftersales. Klopt er iets niet direct na levering dan nemen zij de producten terug en handelen het verder af met de fabrikant. Dat is wel een zorg minder.

Gepost door PiVe, woensdag 16 januari 2008 09:38
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Wij zijn als bedrijf (140 man personeel) al klant van Acesdirect vanaf 2004 en zijn nog steeds zeer content met deze samenwerking! Afspraken worden netjes nagekomen, prijzen zijn (bijna altijd) concurrerend en er wordt netjes "mee gedacht". Tevens is de website (www.acesdirect.nl) duidelijk, intuïtief en ze hebben er veel, heel veel zelfs!
Het grootste voordeel is dat je (als zakelijke klant?) een accountmanager krijgt toegewezen die iets snapt van B2B verkoop. Hij weet waar je over praat en hij is ook persoonlijk verantwoordelijk voor de goede contacten.

Er zijn al vele bestellingen geplaatst en deze zijn bijna altijd binnen 2 dagen binnen. Eén maal is er een probleem geweest met een verzending, maar deze werd netjes door Acesdirect opgelost. Als ik bestel, weten ze ook netjes waneer iets verzonden wordt of aankomt. Op het moment dat je iets besteld krijg je netjes een mailtje en als het verstuurd wordt ook nog eentje, allen met duidelijke en overzichtelijke informatie.

Aftersales

Eigenlijk niet veel ervaring met aftersales, omdat er weinig mis gaat (en we hebben echt al héél veel besteld). Zoals hierboven vermeld, één keer een verzendingsprobleem gehad, maar deze werd snel en netjes opgelost.

Gepost door paapje, donderdag 25 oktober 2007 09:02

Al tijden onze zakelijke leverancier.
Ze hebben een overzichtelijke website en een overschot aan artikelen (wat het soms wel iets moeilijker maakt een artikel te vinden).

Zodra de bestelling geplaatst is altijd direct een mailtje met de artikelen die je besteld hebt.
ook zodra er een update van je bestelling plaats vind ontvang je netjes een updatemailtje met welke artikelen er verzonden zijn en welke nog niet.

Ik zou het persoonlijk niet bestempelen als een computerdiscount met de allerlaagste prijzen, maar wat voor ons nog veel belangrijker is een goede leverancier met kennis over hun producten en goede adviezen.

Over het algemeen gezien ben ik zeer tevreden over de contacten en producten van aces-drect. heb in alle bestellingen de afgelopen 3 jaar nog geen problemen ondervonden.

Zover ik me kan herinneren altijd levering op de volgende werkdag (mits besteld voor 4 uur en op voorraad)..

De producten zijn altijd degelijk stevig verpakt en mits nodig vastgezet met plastic in de doos.

Aftersales

Bij problemen met producten (garantieafhandelingen e.d.) word ik altijd snel te woord gestaan, en word er gezocht naar best mogelijke oplossing.

Gepost door StarlightNo1, vrijdag 8 juni 2007 15:55
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

De layout van de website is obverzichtelijk te noemen voorraden worden netjes aangegeven. De omschrijvingen van de artiekelen zouden een stuk beter kunnen om foute bestellingen te voorkomen (zie aftersales!) Verder was de account manager nou niet echt erg behulpzaam en kwam hij ook niet deskundig over.

De verzending was per koerier verzonden en was binnen twee uur binnen, super!

Aftersales

Ik heb de accountmanager gevraagd voor een offerte voor workstations met bepaalde specs. Deze stuurde hij netjes op en ik heb deze geaccepteerd. Helaas werd een foute (veel langzamere) configuaratie gestuurd. Dit heb ik gemeld bij de betreffende accountmanager die heeftt geprobeerd dit te herstellen. Helaas kon hij alleen de systemen omruilen tegen een re-stock prijs (-20%) omdat het plakband van 1 van de dozen was doorgeneden daarbij kwam nog eens de extra koerierskosten etc. Al met al een zeer slechte ervaring, een professioneel bedrijf zou de systemen meteen hebben omgeruild. Ik snap ook niet waarom dit bedrijf een zakelijke tak heeft met account managers als deze mensen niets voor je kunnen doen!

Gepost door Compusmurf, vrijdag 16 maart 2007 10:47

De website is zoals ik in een van mijn voorgaande surveys al had gezegd, ronduit goed, alles is goed te vinden en de filter opties zijn erg handig.

Zoals altijd is aces super snel, mijn account manager zorgt er meestal voor dat dit dezelfde dag nog de deur uit gaat, zelfs als ik nog zo leuk ben geweest om net voor 5 uur te bellen met een bestelling.

Aftersales

De aftersales bij aces is gewoon super goed. Even mijn verhaal, ik had een mooi 17" samsung besteld (740B). Alleen bij aankomst bleek dat er 4 pixels dood waren. Dit vond ik wel erg veel en nam er dus ook geen genoegen mee. Ik heb even met mijn account manager gebeld, hij zij dat dit wel goed kwam. Scherm dus retour en dag later had ik alweer een nieuwe.

Maar 1 probleem komt nooit alleen dus dat gebeurde ook nu weer. Ook dit scherm had last van een dode pixel. Dus weer gebeld, scherm weer terug, nu moest ik wel even 2 weken wachten omdat de schermen er niet meer waren, nouja kan gebeuren he. Na 2 weken gebeld, scherm was ook niet meer op voorraad bij samsung en dit ging dan allemaal te lang duren. Daarom heb ik een philips scherm aangeboden gekregen die iets duurder was en dezelfde features had. De prijs bleef hetzelfde. Dag erna netjes ontvangen, deze is perfect.

In principe hoeft aces direct geen schermen terug te nemen. Ik vind dus ook dat de service zeer goed is, hier blijf ik dus zeker bestellen.

Gepost door jderix, vrijdag 1 september 2006 13:59

Duidelijke overzichtelijke site. Na registratie heb je de mogelijkheid je eigen voorkeuren voor de site aan te geven (bijv prijzen incl/excl BTW). Na je bestelling krijg je direct een eigen accountmanager toegewezen, die zeer alert reageert op je emails (binnen 15 minuten een reaktie).
In de koopjeshoek op de site (een categorie met geretourneerde artikelen) heb ik een Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2085 (512MB/60GB/15.4"WXGA) notebook kunnen bemachtigen voor 599 euro (incl BTW). Op dat moment zo'n 160 euro onder het gemiddelde van de PriceWatch.
De laptop was wel in nieuwstaat en werd geleverd met de oorspronkelijk 1 jaar pick-up and return garantie.

Vlotte verzending, netjes verpakt. Vrijdags heb ik het geld overgemaakt, 's maandag is het product verzonden en op dinsdag had ik mijn bestelling binnen.

Aftersales

De laptop werd geleverd zonder de beloofde gratis tas. Op mijn mailtje hierover aan de 'persoonlijke' accountmanager werd wederom zeer alert en vriendelijk gereageerd en de tas is dezelfde dag nog verzonden.

Gepost door schuit24, vrijdag 7 april 2006 22:39
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: voldoende

De website ziet er prima uit en alles is duidelijk zichtbaar, de informatie die deze site bied is voor mijn bestelling ronduit slecht. Zover ik heb begrepen heeft de leverancier genoeg kennis van zaken en ik kreeg netjes status informatie. Nu even mijn verhaal:

Ik heb op 12 december 2005 een Acer N311 besteld, er stond 3 dagen levertijd. Dat's mooi dacht is zij zijn de enige die hem kunnen leveren. Het bevestiging mailtje zei ook netjes dat het allemaal goed kwam, ik snel mijn geld overboeken omdat ik dacht dat dat het snelst zou zijn. (350 euro, nu niet belangrijk later wel)

Ik was echt super enthousiast, ik had super netjes een eigen account manager toegewezen gekregen. Overigs geen slecht word over hem 'peter kuipers' heel netjes belde hij mij dat het wat langer ging duren en of ik hem misschien ergens anders al op voorraad had gezien dan ging hij hem daar bestellen. (netjes, blijkbaar wist hij prima dat hij nergens anders beschikbaar was. Maar het klinkt netjes)

Weken gingen voorbij 3x vooruit geschoven, een andere account manager toegewezen gekregen. Ik maar eens mailen.3 dagen later ja/nee sorry weer niks. Als u nog 3 weken moet wachten zoeken we een alternatief (natuurlijk iets waarin ik voordeel zou vinden). Helaas na 3 weken nog niks (na zelf bellen) ik kreeg uiteindelijk een shit alternatief. Geld laten terug storten, en gezegd dat ik zelf wel de rente wou trekken, 2 maanden verder is hij op voorraad. Ook hier moest ik weer zelf achteraan bellen.

Grappig genoeg kreek ik dit maal wel 8 euro korting, maar mocht ik wel de verzendkosten a 10 euro dokken. Deze verzendkosten waren mij bij de 1e order al kwijt gescholden. Dus uiteindelijk kon ik 3 maanden wachten en nog 2 euro meer betalen ook! Belachelijk! echt waar, ik baal van de klantonvriendelijkheid! Ik stuur ze een uitgebreide mail over hoe ik vind dat er slecht gereageerd wordt ed. Maar helaas ben ik niet belangrijk genoeg ofzo. Erg jammer allemaal! Bij aftersales het mailtje:

Beste Dhr. van Daalen,

Ik heb vernomen dat bij bestelacer.nl de Acer N311 voorradig is.
Er is mij verteld dat als ze ergens anders eerder beschikbaar zijn dat jullie ze eventueel daar gingen bestellen.
Ik neem aan dat dat aanbod nog steeds geld.
In iedergeval ben ik nog bereid een weekje te wachten totdat jullie ze eventueel op voorraad hebben.
Overigens zou ik van u een mailtje krijgen wanneer ze geleverd zouden worden. (waar is dit? 4e mailtje waar achter ik zelf aan moet)

U begrijpt neem ik aan wel dat ik toch ontevreden ben over de geleverde service.
Uw bedrijf probeert heel hard te roepen dat ze zeer klantvriendelijk zijn, maar wanneer het even anders loopt vind ik toch dat het niet goed geregeld wordt.
Voorbeelden waarvan ik denk dat het beter kan;

* Snelheid van reageren op emails.
* Voorraad systeem.
* Daadwerkelijk meedenken en moeite doen voor de klant.
* Terug bellen.

Nu begrijp ik best dat jullie niks hebben aan een zeur klant, maar misschien kunt u mijn ongenoegen begrijpen.

Freek van der Schuit

edit:

Goed na deze reactie heb ik een persoonlijke brief van de 'sales manager' van Aces Direct mogen ontvangen.
Kort samengevat:
"een welgemeend excuus en een korte maar duidelijke uitleg dat het niet de bedoeling was geweest dat het allemaal zo verliep. Met 'ter compensatie' een cadeau bon van 20 euro. Of ik zo vriendelijke zou willen zijn mijn mening op Tweakers.net te heroverwegen."

Zoals in mijn profiel duidelijk staat ben ik druk bezig met het opzetten van een eigen bedrijf. Ik begrijp ook heel goed dat negatieve pupliciteit niet goed is.
Daarom ben ik ook bereid om Aces Direct een nieuwe kans te geven bij een nieuwe bestelling.
Ik hoop wel dat dit een les is geweest en dat ik de enige klant ben die dit mee mocht maken.

Zoals gezegt; bestel bij Acer en laat je mening achter.
Ik denk dat veel bedrijven van dit bedrijf nog wat kunnen leren. In de zin van; 'mocht het toch allemaal niet goed lopen, maak er dan toch tot een goed einde van'

Gepost door Martin!, donderdag 15 december 2005 12:06

Ik was op zoek naar een usb-stick, via tweakers.net kwam ik terecht bij ACES Direct. Even zoeken en sneupen naar enkele ervaringen, natuurlijk waren die hier snel gevonden.

Het is een usb-stick van het merk Kingston geworden met een opslag capiciteit van 1 gb.

Er zou 15,- euro overheen komen omdat ik onder de 150,- euro zat met de bestelling. Op de factuur bleek dit bedrag op 0,- euro te staan.

Ik had een accountmanager toegewezen gekregen en overal stond als er vragen zijn bel gerust en dat soort dingen. Heb ik hem gebeld, moest even wachten omdat hij in gesprek was. Voordat ik het wist had ik hem aan de lijn, toen heb ik het probleem uitgelegd dat er 15,- euro overheen moest komen maar dat dat niet gebeurd was.
Hij zou even overleggen en binnen 15 seconden was hij alweer aan de lijn, ter compensatie kreeg moest ik 10,- euro betalen in plaats van de normale 15,- euro.

Ik heb de bestelling geplaatst, via de mail kwam er een factuur binnen en deze heb ik meteen voldaan via internet bankieren.

Binnen een uur zag ik de status veranderen van 'wachten op betalen' naar 'verzonden'. Die dag erop had ik hem rond 15.00 in huis liggen.

Het was goed verpakt in een doos die eigenlijk wat aan de grote kant was, natuurlijk geeft dat niet.

De usb-stick was op de bodem vast geplakt zodat hij niet in de doos heen en weer kan schuiven, gewoon netje's!

Gepost door Compusmurf, dinsdag 26 juli 2005 12:34
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: goed

Goede website en ik vind het allemaal goed werken op de website, eindelijk eens een website met super goede productomschrijvingen. Alles netjes geordend en een goede zoekfuntie. Ook de extra specificatieselectie is top.

Nadat ik had gemaild had mijn accountmanager gekeken wat er was gebeurt en dag later is hij op de post gegaan. Netjes en snel was hij een dag later mij mij aangekomen in perfecte staat.

Aftersales

Had een notebook besteld en snel geld over gemaakt want hij was op voorraad. Denk dan heb ik hem morgen in huis maar helaas. Vandaag gemaild en had binnen 45min een duidelijke en goede reactie terug. Dus tot nu toe niets aan de hand want misschien hebben hun het ook druk en is de logistieke afdeling nog niet aan mijn order toegekomen.

Ze zijn een dag later wel aan mijn order toegekomen dus het is gewoon een goede winkel.

VNU Media logo Powered by True