| Shopgegevens | ||
| 2 | 2 | 1 | |
| Totaal | 2 | 2 | 1 |
| Gepost door tecnik, woensdag 28 maart 2012 11:24 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Gamepc.nl is een webshop waar je volledige systemen besteld die vervolgens aangepast kunnen worden (3-4 keuzes per onderdeel, variërend in prijs). Het gemak hiervan en het vertrouwen dat alle onderdelen bij elkaar passen heeft mij besloten hier te bestellen.
Uiteindelijk betaal je wel meer dan wanneer je alle onderdelen los besteld, maar dat verwacht je ook. Je krijgt hiervoor terug: assemblage, 2 jaar garantie, ontzettend goede service (snelle reacties) en installatie van alle software/drivers, dus Ready To Play, en dat alles in maximaal 3 dagen in elkaar gezet en gratis thuis bezorgd.
De prijs is voor een dergelijke service dus alsnog scherp.
Ik denk dat er ongeveer 50 liter lucht in grote bubblewrap verpakkingen in de doos zaten. Hij stond op de kop in de gang (afgetekend door huisgenoot) en er is niks verschoven, kon ook amper iets horen schuiven, perfect dus. Één kant van de doos was met minder tape dichtgemaakt let daar even op, maar hierdoor weet je dus wat de bovenkant is ![]()
Heb zeker 10 mails gestuurd en 2x gebeld om zelf wijzigingen in mijn bestelling door te geven en vragen te stellen over onderdelen. Altijd fantastisch snel antwoord en correct afgehandeld. Hierdoor krijg je vertrouwen iin de webshop, wat cruciaal is.
Ik begrijp dus niet hoe Marty11 aan zijn ervaringen komt.
| Gepost door Frankwz, dinsdag 27 maart 2012 10:07 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Zeer tevreden met gamepc, heb een complete PC besteld omdat mijn oude gecrasht was. Twijfelde eerst maar toen toch gedaan. Ze belde gelijk na de bestelling dat ze de videocard die ik graag wou. Niet op vooraad hadden. Na overleg een andere betere videocard uitgekozen. Al met al zeer goeie ervaring. Zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van deze webshop.
Zeer netjes, pakje kwam in een Groote doos binnen, met daarin de gamepc in zijn origineel verpakking goed met piepschuim en plastic verpakt. Kon niks mee gebeuren. Levering was snel en te volgen via Track&trace.
| Gepost door will3m, zaterdag 25 februari 2012 15:20 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
De medewerkers hebben verstand van zaken en houden ook rekening met de consument. Ik wou iets anders dan normaal bestellen (iets andere processor e.d.) waar ook niet moeilijk over werd gedaan.
Super service en tot de volgende keer!
Conform afspraak en zoals eerder vermeld is voor 12 uur besteld is morgen binnen. Ook was dit bij mij van toepassing en kon dus de volgende dag al genieten van mijn pc.
| Gepost door marty11, donderdag 23 februari 2012 22:54 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Er word duidelijk aangegeven wat je krijgt.
De site is duidelijk, Met vragen is over het algemeen wel een goed snel antwoord. De bestelling word bevestigd met factuur en klant nummer.
ik ben zeer ontevreden over de aftersales. Toen de Pc werd geleverd was er een onderdeel kapot, heb via email contact opgenomen maar kreeg geen antwoord. Daarna gebeld en mensen aan de telefoon gehad die vertelde dat ik moest mailen, nu al meer dan een half jaar later nog steeds geen antwoord. Erg jammer.
| Gepost door NS2007, donderdag 23 februari 2012 14:43 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Deskundig advies van de heren van GamePC. Vragen (e-mail) werden snel en netjes behandeld. Webshop is goed op orde en volgens mij kan er weinig verkeer gaan bij het samenstellen van je computer (alle componenten die je er in wilt hebben kunnen ook met elkaar gecombineerd worden). Prijzen liggen naar mijn idee wel goed. Fijn is dat de PC niet direct standaard geleverd wordt met Windows zoals bij "Merk PC's" het geval is. Na het bestellen krijg je uiteraard een bevestigingsmail en vervolgens nog een mail met track&trace nummer.
Over het algemeen gezien een dikke aanrader (wanneer je zelf geen zin hebt om te sleutelen) om hier een PC te bestellen.
Ondanks dat het een maatwerk product is, zijn ze de belofte: "voor 12u besteld, morgen in huis" nagekomen. Pakket werd verzonden met track&trace. PC was goed verpakt en is zonder beschadigingen aangekomen.
| Gepost door TheFreaker, maandag 16 januari 2012 12:46 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ik heb voordat ik mijn aankoop had gedaan veel (en dan bedoel ik veel) contact gehad met gamepc.nl Ze reageren erg snel op mailtjes en telefonisch zijn ze ook erg goed bereikbaar. De site is netjes en overzichtelijk, netjes in kvk ingeschreven en hebben het internetkeurmerk. Ook heb ik de locatie nog op maps.google.nl opgezocht om te achterhalen of het bedrijf wel echt bestond. Uiteraard ook veel reviews gelezen (hoewel deze er niet veel waren vandaar deze review)
Zoals ik zei heb ik veel contact gehad met gamepc.nl voor de aankoop. Op elke vraag kreeg ik snel en professioneel antwoord. Het was zelfs mogelijk een onderdeel in mijn pc te laten zetten die niet officieel op hun site stond (ik wilde een AMD 1100t ipv fx6100 en kreeg de mogelijk aangeboden om voor deze processor te kiezen zonder gezeur!). Ik wil in het bijzonder Ruben hartelijk bedanken voor zijn continue toewijding aan het beantwoorden van mijn mails
In zijn algemeenheid ben ik zeer tevreden over gamepc.nl! (underrated company IMHO)
Na mijn lange correspondentie met gamepc.nl heb ik de knoop doorgehakt en mijn bestelling gedaan. Prijs was zeer redelijk en verzending was snel gebeurd (kon bestelling volgen via track en trace). Toen mijn pc was bezorgd merkte ik op dat de doos erg goed beveiligd was. Veel opblaaskussentjes etc. Had echt het gevoel dat mijn pc goed was vervoerd. Alles was makkelijk te installeren, zelfs voor mij (en ik ben een technibeet
Ik heb (gelukkig) nog niet veel ervaring met de aftersales (wees eerlijk: wie wil er nou met aftersales te maken hebben?). Wel had ik bij het aansluiten van mijn pc het probleem dat ik geen beeld had. Gebeld naar gamepc en kwam erachter dat de vga in de verkeerde port zat. Tja kan gebeuren. Ik heb op de site gelezen dat de eventuele reparatietijd max 1 week in beslag neemt (de heen verzendkosten zijn wel voor de koper). Normaal is dit minimaal 4 weken bij andere bedrijven (*alternate.nl*kuch*). Ik heb nog niet kunnen testen of ze zich hier aan kunnen houden, maar het is in ieder geval een goed streven!
Wat mij wel opviel is dat er minder snel op mijn mailtjes worden gereageerd na mijn aankoop. Dit kan toeval zijn (net druk ofzo) of ik was te erg gefocuses op nieuwe info over de levering van mijn pc, maar ik denk dat het wel een puntje is om aan te halen. Verder had ik nog een probleem met mijn beeldscherm. Ik kreeg namelijk van die horizontale lijntjes te zien (net of je een oude film bekeek), dit heb ik op weten te lossen door de vga kabel met een dvi kabel te vervangen. Ik weet nog niet of de vga kapot was of dat mijn beeldscherm (AOC 2236) gewoon beter werkt met een dvi. Het beeldscherm is overigens erg scherp en kleurecht. De instructies zijn echter wel een beetje bagger.
*Update* Ik heb nog wat mail correspondentie met gamepc.nl gehad. Hier kwam naar voren dat ze een met een mailstoring te kampen hadden. Hierdoor kwamen mijn mailtjes niet binnen. Dit hebben ze netjes opgelost.
Zodra het mail verkeer weer gaande was hebben ze mij gelijk geholpen met mijn kapotte AOC 2236vwa. Ze hebben gelijk contact opgenomen met aoc en een afspraak voor mij geregeld. Aantal dagen later is een nieuw beeldscherm geleverd. Deze deed het helemaal perfect! Ben zeer te spreken over de aftersales van gamepc.nl Ze reageren snel en staan je vriendelijk te woord. Bovendien gebeurd de gehele aftersales in een rap tempo. Dikke warme douche voor deze shop!
| Gepost door jolanthe, donderdag 15 december 2011 09:23 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Op mijn vragen per mail werd erg snel geantwoord, ik kon de pc zelf ophalen en betalen bij aflevering, alles was op voorraad, heb om 12 uur mijn bestelling doorgegeven en kon hem om 16 uur al ophalen.
De pc werkt perfect, ben onder de indruk van de service.
| Gepost door Jurary, dinsdag 29 november 2011 17:26 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Zeer overzichtelijke website. Toen ik er eerst voor het eerst op stuitte, leek het assortiment mij aan de lege kant, dus ben ik wat reviews gaan zoeken. Ze leken allemaal erg positief met reacties van de admins bij vragen (in de review sectie van de site zelf). Toen er op Tweakers ook een positieve reactie stond heb ik de knoop doorgehakt. Zeer overzichtelijk, eenvoudig, en PC zelf samen te stellen naar wens (het wordt door hen in elkaar gezet). Ook zag ik dat één van de admins zei dat ze bewust het assortiment in de webshop klein hebben gehouden voor overzichtelijkheid, maar dat ze nog veel meer hebben als je ze emailt of belt (overigens zeer snelle reacties via email). Voor gamers door gamers.
Ze hanteren een vóór 12u besteld, morgen in huis regeling. Zondagavond besteld, dinsdag middag half 2 in huis (ik zit in Zeeland en zij in Groningen). Kreeg maandagochtend netjes een bestellings- bevestigingsmailtje, en later op de middag een track&trace. Alles zat in stevige kartonnen dozen verpakt, en in die dozen nog eens in de originele verpakking. en daartussen volgepropt met plastic luchtzakken. Mijn bestelling was o.a. een PC en een LED beeldscherm van Samsung, in perfecte staat uit de dozen kunnen halen. Alles is van de eerste keer geleverd.
Ik heb nu mijn spullen net binnen en aangesloten (zij installeren zelf alles in de winkel, het is eigenlijk plug&play zodra je je bestelling hebt, je krijgt er nog wel gewoon alle cd's bij), maar ik kan zeggen dat de paar vragen die ik had via de email razendsnel beantwoordt werden, kan niet meer dan 20 minuten zijn geweest.
| Gepost door rlkz, vrijdag 21 oktober 2011 12:40 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Een nieuwe shop (onderdeel van CPS Computers), met vooralsnog een onbekende naam op Tweakers. Ik was opzoek naar een Steelseries Sensei en had geen zin op wachten, na enkele Google pagina's kwam ik uit bij GamePC. Eerste indruk was goed, site ziet er overzichtelijk uit en geeft een volwassen indruk. Assortiment is deels aan de kleine kant, maar als GamePC hierin gaat groeien (ook op Tweakers) dan weet ik zeker dat meer tweakers deze shop zullen vinden ![]()
Op tijd (voor 12:00uur bestellen, is volgende dag in huis) geleverd en goed verpakt. Gewoon zoals het hoort, niets op aan te merken.
| Gepost door pizzaking1972, dinsdag 20 september 2011 14:38 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ik heb gekozen voor GamePc.nl omdat ik geen zin had om zelf weer een hele PC in elkaar te zetten.
Het Feit dat GamePc.nl op is gezet door Gamers sprak mij ook wel aan.
Verder is de site zeer overzichtelijk en kan je makkelijk je eigen droom pc samenstellen.
Kwa prijs zijn ze niet duur maar ook niet goedkoop.
Wel worden er A kwaliteit onderdelen gebruikt.
Levering is zeer goed gegaan.
Om 11:00 de bestelling gedaan en de volgende dag om 12:00 stond Post NL voor de deur.
Super snel dus.
De pc was goed verpakt in een grote doos met opvul middel.
In de doos zat de doos van de behuizing waar vervolgens weer de pc kant en klaar in zat.
De doos van het moederbord zat er ook bij met daar in alle software in kabeltjes die nog over waren.
uiteraard was de bestelling ook te volgen met een track&trace code.
© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden
Uitgever van: