Hoofdcategorieën

Website http://www.itwijdemeren.nl
E-mailadres
Telefoonnummer 0294-251763
KVK 32112565
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Belgie, Opsturen
Betalingskosten iDeal € 0,-
Vooruitbetalen € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 2188 prijzen, 3862 unsortedprijzen
Prijsindex 98,6 (1,4% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

IT Wijdemeren banner

Wat doen wij?
IT Wijdemeren is een bedrijf dat zich richt op de online verkoop van computer hardware.

Waarom wij zo geliefd zijn bij de winkelende klant?
Geen files, geen parkeerproblemen en niet wachten aan de kassa. Kies voor gemak!

IT Wijdemeren is hierdoor HET adres voor uw online computer hardware aankopen.
IT Wijdemeren heeft een breed assortiment in computer hardware. De producten die wij
aanbieden zijn stuk voor stuk van kwaliteit. In de internetwinkel worden elk half uur de prijzen
en voorraden gecontroleerd. Zo weten wij altijd een scherpe prijs neer te zetten en zijn nieuw
uitgebrachte producten meteen online in ons assortiment.

Ons succes!
Door de scherpe product prijs, lage verzendkosten* en snelle levering**, is de online verkoop
van computerhardware bij IT Wijdemeren een groot succes. Dagelijks verwelkomen wij
"nieuwe klanten" zowel zakelijk als particulier en het belangrijkste is; wij zien tevreden klanten
terug keren!
Overtuig uzelf van onze uitstekende service en regel vandaag nog uw bestelling
binnen 5 minuten.

Wij wensen u veel winkelplezier toe en mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u
altijd contact met ons opnemen.

* Verzendkosten zijn € 5,95 voor België en € 4,95 voor Nederland
** Orders voor 20:00 uur geplaatst, dezelfde werkdag verzonden

Per Telefoon
Maandag t/m Vrijdag op 0294 251763 (Zaterdag alleen per e-mail)

Per E-mail of contactformulier

Score: 1 0 0 0
Totaal 2 2 0

Gepost door w3bb0r, vrijdag 20 april 2012 11:35
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De website is zeer overzichtelijk en bestelling is zeer vlot verlopen. Ik kreeg ook altijd e-mails over de status van het order.
Zeer netjes en vlot geregeld en geleverd

Zeer netjes en vlot geregeld en geleverd. De doos en inhoud van mijn pc case is uitstekend zonder schade

Gepost door zeeuw32, donderdag 1 maart 2012 15:46
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Asus TF201 prime gekocht, bij aankoop zei de verkoper eerlijk dat het een Belgische uitvoering was (i.v.m.toetsenbordinstellingen).
De TF201 prime kan echter zonder dock heel makkelijk omgezet worden naar NL instellingen! TOP!

Site is duidelijk, voorraad van het artikel was ook up-to-date.
Toen ik na bestelling nog een keer op de site bij het artikel keek was ook op de site het aantal in voorraad gelijk verminderd met één.

In namiddag besteld, zelfde middag nog uit magazijn en verzonden. Volgende dag 10:00 al in mijn bezit.

Via Track en Trace te volgen waar je pakket is en wanneer het geleverd wordt.

Gepost door madnessken, vrijdag 6 januari 2012 02:39
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik had zondag besteld bij IT wijdemeren. Alles is vlekkeloos verlopen en heb ook mails gekregen wanner betaling binnen was en wanneer order verzonden was. De prijzen liggen goed (kost niet beter).

De bestelling was na 1 dag toegekomen(Belgie). Je kan het ook volgen met PostNL. Het was goed verpakt. Tip top in orde.

Gepost door chrisborst, donderdag 5 januari 2012 13:41
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Website ziet er netjes uit, maar de uitstraling zou wel wat professioneler kunnen. Verder niet echt op de site gekeken, want kwam direct bij het product via de Pricewatch.

Bestelling geplaatst om 19:30 Om 1945 opdracht gegeven aan het magazijn. Om 2135 status veranderd in verzonden, met direct de Track&Trace code in de mail. Van dit alles wordt je keurig via de mail op de hoogte gehouden.
Zojuist is het pakketje aangekomen, dus erg snel gegaan allemaal. Super dus.
Prijzen liggen iets hoger dan de goedkoopste webshops, maar nu betaal je geen verzendkosten dus dat compenseert weer.

Was mijn eerste bestelling bij IT Wijdemeren, maar zal zeker niet mijn laatste zijn.

Videokaart was netjes verpakt en een grote doos. Nergens beschadiging dus prima aangekomen. In de doos zaten luchtkussentjes om het product te beschermen. Deze waren helaas alleen op het product gelegd en niet eronder. In het vervolg kunnen ze beter de videokaart tussen de luchtkussentjes plaatsen. Afgezien daarvan prima verzending met Track&Trace code.

Gepost door recessieloos, dinsdag 3 januari 2012 21:27
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Gisteren een Netgear NEO TV mediaplayer besteld en vandaag al in huis. Exact zoals andere reviews al aangaven. Men houd je keurig op de hoogte van het wel en wee van je bestelling. Kortom, dik tevreden.

Doos was keurig verpakt zoals het hoort

Gepost door alsfjall, donderdag 24 november 2011 19:29
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Geheugen besteld en 26 uur later draaiend in Pc, helemaal TOP! Ik kom zeker terug als klant bij IT Wijdemeren.

Gepost door Yabada, dinsdag 22 november 2011 14:38
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Afhandeling van de bestelling is heel goed, na bestelling kreeg ik via e-mail telkens een status update van mijn order. Minder goed vind ik de website, met name de detail omschrijvingen ontbreekt bij het gros van hun producten. Geen prettige website om even doorheen te browsen of gemakkelijk producten te vergelijken.

Met track&trace kon ik gemakkelijk de status van mijn bestelling volgen. En ze hebben volgens afspraak binnen een dag geleverd, erg netjes.

Gepost door Clwys, dinsdag 1 november 2011 16:55
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Zondag heb ik een nieuwe koptelefoon besteld bij IT Wijdemeren vanwege de goede reviews hier op tweakers en laagste prijs voor het product in de pricewatch.
Volgens de website was er nog één op voorraad, dus direct maar gekocht. De bevestiging was vrij prompt. Maandag ochtend kwam update dat de order naar het magazijn gestuurd was en later op de middag dat het pakketje bij PostNL afgegeven was, natuurlijk met Track & Trace nummer. Dinsdagochtend voor negen uur nog een emailtje dat ik de zending zeer spoedig mag verwachten.

Op de dinsdagmiddag werd het pakketje geleverd. De inhoud was erg goed verpakt met bubblewrap en stevig in de doos geklemd, zodat er haast geen mogelijkheid tot schuiven met als consequentie beschadigen van het product was. De doos van het artikel zelf was vrij van stof.

Gepost door RTG, donderdag 27 oktober 2011 00:19
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Toch nog maar besloten snel een nieuwe kaart voor de komst van BF3 aan te schaffen en mede door de goede ervaringen van m'n vorige Vapor-X kaart al snel uitgekomen op de HD6950 Flex.

Van de goedkoopste shops in de pricewatch was de shopbeoordeling te slecht en van de shops die daarop volgden waren er nog maar 1 of 2 kaarten op voorraad (bij de leverancier). Voor een paar euro meer stond hij bij IT-Wijdemeren op direct leverbaar (binnen 24h) dus zodoende maar meteen besteld.

Videokaart inmiddels ingebouwd en alles werk naar behoren. Besloten deze shop maar een positieve review te geven aangezien dit voor mij een prima ervaring was en ik vantevoren nog even getwijfeld heb aangezien er niet al te veel reviews waren van deze shop. Dus bij deze.

Maandagavond besteld, dinsdagmiddag stond de bestelling op verzonden en uiteindelijk werd het pakketje woensdag iets na de midddag bezorgd. Geen 24h levering, maar dat is ook niet zo gek als je het 's avonds besteld natuurlijk.

De videokaartdoos zat in een grotere doos met bubblewrap op de bodem en de rest van de doos gevuld met airbags-verpakking. Netjes verstuurd dus.

"Nog even snel op de site gekeken voor eventuele andere dingetjes maar toen ik zag dat er bij de HD's niet eens de capaciteit vemeld stond (als je geluk hebt kun je het uit de productcode herleiden) hield ik het maar voor gezien. "

Hartelijk dank voor uw review. Graag willen wij op bovenstaande reageren.

Wij zijn hiervan op de hoogte en de capaciteit staat "tijdelijk" niet vermeld. Dit door interne data aanpassingen. Sommige harddisk categorieen zijn leeg omdat de hardeschijven slecht leverbaar zijn of de "hoofdprijs" gevraagd wordt bij de distributeur.

Wij willen u in ieder geval hartelijk danken om ons hier attent op te maken.

IT Wijdemeren

In dat geval gaat mijn algemene beoordeling naar zeer goed aangezien ik voor de rest geen enkele opmerkingenn aan m'n bestelling had en het mij voornamelijk om de snelle levering ging. Bedankt voor de reactie.
Gepost door QuadPower, woensdag 26 oktober 2011 17:03
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

12:27 uur - Registratie en bestelling
12:32 uur - Bevestiging verwerking bestelling
12:48 uur - Order update: magazijnopdracht
14:36 uur - Order update: verzending Track & Trace nr.

Kortom, zo zie ik het graag als klant. Houd me op de hoogte en ik maak me geen zorgen of alles goed is gegaan met de bestelling, dank daarvoor!

Door gebruik van Track & Trace nummer zending goed te volgen. Op 26 oktober, dus de volgende dag zoals beloofd, de zending rond 12:30 uur ontvangen. Verpakking in orde, chapeau IT Wijdemeren! Bedankt en tot volgende bestellingen.

Aftersales

Zeer netjes en geduldig te woord gestaan door medewerker i.v.m. eventueel volgende bestelling(en) en hoe de voorraadindicatie werkt. Dit i.v.m. het niet nakomen van levertijden door zeer grote concurrent, waardoor ik nu wel een behuizing heb, maar niet de bijbehorende componenten. Zal in de toekomst ook zeker niet meer on-line bij de "grote jongen" bestellen, maar eerder shops als deze, omdat hier nog persoonlijk contact mogelijk is.

Gepost door Jens VD, zondag 9 oktober 2011 16:11
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Eenvoudige registratieprocedure en een overzichtelijke website. Na bestelling kreeg ik een duidelijke bevestigingsmail met alle nodige gegevens om de betaling (vanuit het buitenland) te kunnen verrichten. De bestelling kan op hun website worden opgevolgd en bevat onder andere het tracking number zodat alles netjes opgevolgd kan worden. Status opdates verschijnen als ze de betaling ontvangen hebben en wanneer het pakket verzonden is.

Ze beschikken over een Belgisch bankaccount wat enorm welkom is. Met name doordat ik bij dezelfde bank klant ben hebben ze het bedrag per direct ontvangen en reeds een uur na de plaatsing van de bestelling was het pakket al verzonden, ik heb het de dag erna reeds ontvangen. Enige minpunt is weer een negatieve ervaring met postnl: ze laten het pakketje voor de deur achter zonder bevestiging.

Gepost door Datafeest, vrijdag 9 september 2011 11:49
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Dit lijkt mij een prima winkel. De website is prima, ik kreeg snel een track and trace nummer, er is kennelijk een prima voorraad. No worries!

Op de pricewatch stond een icoon dat de levering binnen 24h zou worden gedaan. Ik bestelde het product dinsdagavond en kreeg het vrijdag. Dat is dus niet binnen 24h. Misschien ging er wat mis bij NL Post maar dat weet ik niet.
Dit is geen ramp in ieder geval maar om deze reden scoort deze order niet meer dan "voldoende".

Hartelijk dank voor uw review.

Uw order is op 6 September om 19:54 uur verwerkt en om 21:03 uur verzonden via Postnl.

Volgens de tracktrace gegevens van Postnl is uw zending één werkdag blijven hangen in het sorteercentrum als zending nog niet verwerkt. In uw geval is voor uw order de 24hr zending helaas niet gehaald.
Gepost door Guumuus, zondag 24 juli 2011 14:45
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Was op zoek naar een nieuwe muis, na een zooitje reviews te hebben gelezen de Steelseries Xai bij deze webshop besteld vanwege de goede feedback en levertijd.

Lay-out van de webshop is simpel en doeltreffend. Uitgebreid assortiment met strakke levertijden en goede prijzen. Niks op aan te merken dus.

Op zondag 3 juli de muis besteld, maandag verstuurd, dinsdag ochtend binnen. Helemaal perfect dus! Pakketje was netjes verpakt in een omdoos met track&trace code.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling middels: bevestiging, magazijn opdracht en verzonden.

Ze hebben de zaken goed voor elkaar bij Wijdemeren en voor eventuele toekomstige bestellingen zal ik ook zeker deze webshop in overweging nemen!

Gepost door ABVV1, vrijdag 22 juli 2011 18:17
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Zeer snelle levering, vriendelijk te woord gestaan via chat (goeie optie), goede en snelle status updates van de bestelling.

Gepost door kanem0chi, donderdag 26 mei 2011 12:37
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik zocht een nieuwe hdmi kabel en kwam al snel Jua de pricewatch bij verschillende kabels. Voor de 3 meter gegaan en kwam deze winkel als 2de uit de bus die goedkoop is. De eerste winkel had een slechte levertijd vandaar de keuze voor deze winkel die binnen 24 uur kan leveren

De producten waren avonds laat besteld en de volgende ochtend kreeg ik netjes een email met daarin de bevestiging en de mededeling dat het product klaar was voor verzenden. Omdat t om een klein pakket ging geen track en trace code. Nette afhandeling en goed op de hoogte gehouden van de actuele stand van zaken met je bestelling VIA de email

Hartelijk dank voor uw shopreview.

Hier willen wij graag een kleine toelichting geven op uw opmerking dat er geen Track en Trace code bekend is.

Ook bij uw order is een TNT Track en Trace code verstrekt. Deze ontvangt u per E-mail en kunt u terug vinden bij uw orderstatus als u inlogt in onze webshop.

Wellicht is deze update status in uw spam box terecht gekomen of is door de snelle orderafhandeling uw pakket eerder aan de deur afgeleverd, dan dat u uw E-mail / orderstatus heeft kunnen nakijken.

Gepost door Denissen, vrijdag 6 mei 2011 12:07
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Voor het eerst bij IT Wijdemeren besteld. Was op zoek naar een compacte netbooktas.

Website duidelijk en overzichtelijk. Plaatjes van de producten erg klein maargoed. Bij sommige producten wel een pdf linkje erg handig.

Voorraadig dus binnen 24 uur leverbaar, prijs was goedkoop i.v.m. andere shops (zowel lokaal als webshops). Betaling via ideal.

Zeer tevreden over deze bestelling!

Bestelling binnen 24 uur geleverd. Via de mail de nodige status updates inclusief track & trace nummer van TNT.

Product volgende dag netjes geleverd. Ruim voldoende airpads om product goed te beschermen.

Gepost door SmithNL, dinsdag 3 mei 2011 19:36
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Bij IT Wijdemeren een laptophouder besteld. Overzichtelijke site met veel producten en scherpe prijzen.
Na bestelling direct een bevestiging in de mail en voor het verzenden ook nog orderupdates.

Snelle verzending, zoals aangegeven op de site.
T&T wordt verstrekt via e-mail.
Relatief grote doos om het daadwerkelijke product en goed opgevult met luchtkussens. Gewoon prima.

Gepost door newbbie, woensdag 6 april 2011 14:03
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De totale ervaring was heel aangenaam. Ik had een instant online chatten met een magazijn medewerker over de levertijd, en hij zelfs bevestigd toen de bestelling verzonden was.

Zeer goed. Echt binnen 24hrs.

Gepost door PAiNT, zaterdag 2 april 2011 22:33
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Mijn eerste keer bij IT Wijdemeren. Wat mij betreft niet de laatste keer!

Niet de állergoedkoopste - wel levering binnen 24u!

Eenvoudig / gebruiksvriendelijke webshop. Uitgebreide betalingsmogelijkheden.

Relatief goedkoop qua verzendkosten, zowel binnenland als naar België.

Na het plaatsen van de bestelling werd ik per mail (adhoc) op de hoogte gehouden vd statuswijzigingen.

Prima afhandeling / follow up.

Vanaf het moment dat de bestelling werd geaccepteerd - had ik het product binnen 24u in huis. Zoals bij de meeste webshops was het mogelijk om 't pakket te traceren. Stevig / shockproof verpakt.

Dankjewel IT Wijdemeren.

Gepost door oohh, vrijdag 1 april 2011 11:49
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Eergisteren al een voeding besteld, gisteren een videokaart. Omdat die dus kapot was. Nog steeds een prima website, de prijs is misschien iets hoger dan bij andere webshops, er is veel op voorraad en men kan dus supersnel leveren. Emailcontact ging super, werd binnen twee minuten beantwoord. Tevens kreeg ik te horen dat men twee magazijnen heeft, waarvan er een tot 21.00 werkt en producten uit dat magazijn worden tot die tijd ook verstuurd. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen!

Prima verzending in en grote effen doos met veel opvulling. Kon weinig mis mee gaan. Had de order om een uur of zeven geplaatst, de volgende dag stond de TNT al voor de deur om te leveren. Top!

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011