Hoofdcategorieën

Website http://www.routercenter.nl
E-mailadres
Telefoonnummer 010 2122067
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Belgie, Koerier, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard American Express € 0,-
Creditcard VISA € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 101 prijzen, 142 unsortedprijzen
Prijsindex 105,2 (5,2% boven gemiddeld)

Shopomschrijving

Coolblue B.V.
Routercenter.nl

RobJe vindt álles voor je router bij Routercenter.nl, dé specialist. Bij ons ben je op het juiste adres voor het grootste assortiment routers, netwerkopslag (NAS) en alle accessoires.

Beloofd.

Voor al onze producten geldt: op werkdagen voor 22.30 uur besteld? Morgen in huis. Je kunt bij ons bestellen onder vooruitbetaling, rembours, met creditcard (Visa en Mastercard) en iDEAL. Het is ook mogelijk je bestelling af te halen bij onze winkels in Rotterdam, Eindhoven en Groningen.

Keuze.

MagazijnKopen via internet kunt je overal. Kopen met zekerheid vergt meer dan aanbod. Kopen is keuzes maken. Routercenter.nl helpt je kiezen met een glasheldere webshop en keiharde voordelen.

• LogistiekVoor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • Winkels in Rotterdam, Eindhoven en Groningen
  • Winkel in Rotterdam ook zondag geopend
  • Volg je bestelling via e-mail en sms
  • Binnen 4 uur inhoudelijke reactie op je e-mail
  • Alle accessoires, ook voor oudere routers en netwerkapparatuur
  • Gratis verzending, geen verborgen kosten

Winkels.

EindhovenIn onze winkels in Rotterdam, Eindhoven en Groningen adviseren onze medewerkers je graag bij het maken van een keuze. Als specialisten met jarenlange ervaring beantwoorden ze al je vragen over onze producten. Aan onze servicebalie kun je bovendien terecht voor al je servicevragen.

AntwerpenLaat je adviseren door onze specialisten.
Onze medewerkers voorzien je graag van persoonlijk advies over al onze producten.

Onze servicebalie staat voor je klaar.
Aan onze servicebalie helpen onze medewerkers je graag met eventuele productproblemen.

WinkelRuime openingstijden.
Onze winkels kennen ruime openingstijden met koopavonden tot 21.00 uur op vrijdag. De locatie in Rotterdam is zelfs 7 dagen per week geopend, met een extra koopavond op donderdag. Bekijk voor meer informatie onze tabel met openingstijden.

Reviews en reacties

Score: 1 0 0 0
Totaal 1 1 1

Gepost door auxillary, vrijdag 11 maart 2011 17:04
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

Na een initieel probleem met de Router, waarop Coolblue perfect heeft gereageerd, werkt de router zonder problemen! Zie mijn beschrijving van de aftersales.

Alles is soepel en snel opgelost en verzonden!

Aftersales

De router heeft het een tijdje redelijk gedaan tot aan het moment dat er konstant 'vastlopers' voorkwamen. Tot op een bepaald moment 6-7 keer per dag. Na kontakt met Coolblue kon ik hem gratis terugsturen, en binnen een week had ik een vervangend exemplaar thuis staan. Ik ben hiermee zeer tevreden over de manier waarop Coolblue mijn klacht heeft afgehandeld. Ook vanwege het feit dat dit vaak niet zomaar en zo netjes gebeurt (in het algemeen!). In ieder geval dit keer bij Coolblue niets dan hulde.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011