Channels

Bijkomende kosten
Alle verzendingen algemeen € 8,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 5 prijzen
Prijsindex 0,0 (100,0% onder gemiddeld)
0,0 (100,0% onder gemiddeld)

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
4 Algemeen Beoordeling: geen Beoordeling: geen Beoordeling: goed
4 Verzending Beoordeling: geen Beoordeling: geen Beoordeling: zeer goed

Gepost door MisterH75, vrijdag 6 februari 2004 11:24

Had bij hun een linksys WAP54G besteld en is keurig aangekomen alleen is deze helaas stuk gegaan (netwerk poort deed het niet meer) deze retour gestuurd en binnen 2 dagen naar versturen had ik al een nieuwe in huis.

Gepost door Mikie Mike in de middag, woensdag 15 oktober 2003 16:05
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Op maandag 13-10 overdag een harddisk besteld. Direct mailtje ontvangen met een bevestiging van de bestelling. Eind van de middag een mailtje ontvangen dat de bestelling onder rembours verzonden was. Dinsdag 14-10 om 11:00 harddisk binnen. Harddisk was goed verpakt en de faktuur zag er goed uit. Goed werk TWP ga zo door.

Gepost door manta, maandag 23 juni 2003 14:17
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Hele goede ervaringen met deze shop.
Laatst een draadloze desktop set besteld, omdat ze daar incl. rembours verzenden nog goedkoper waren dan wanneer ik er 1 ophaalde bij lokale pc-shop.

Ik heb maandags om 15.30 ongeveer besteld, staat de volgende morgen de postbode al om 10.00 voor mijn deur. Ik had nog niet eens geld voor hem gehaald.
Supersnelle levering dus, met service enz heb ik verder geen ervaring.

Gepost door Kjev, dinsdag 7 mei 2002 14:08

Vorige week dinsdag enige wireless netwerkspullen besteld. Het bedrag direct via internetbankieren overgemaakt. Vrijdag kwamen de spullen aan, goed verpakt en uitstekend werkend.

Hoewel de site er enigzins amateuristisch uitziet, is deze zaak beslist goedkoop en kent een snelle afhandeling van bestellingen (bij rembours zal het waarschijnlijk nog wel sneller gaan, enige nadeel is de vrij hoge verzendkosten). Ik zal er dus ongetwijfeld nog vaker bestellen .

Gepost door GrauweGans, zondag 24 maart 2002 19:59

Per email een SMC Barricade router besteld. Volgende dag werd ik op mijn werk gebeld, want mijn email-adres was onbekend (met dank aan Quicknet). Na mijn bevestiging werd hij meteen verstuurd. Volgende dag inderdaad ontvangen, behoorlijk verpakt. Enige minpuntje: Toen ik over de telefoon informeerde of de router Universal Plug'nPlay ondersteunde (vanwege de vele problemen met MSN en routers die op GoT werden besproken) wist men niet waar ik het over had. Gelukkig bleek er nieuwere firmware bij SMC te downloaden mét MSN-support, maar dat heb ik wel zelf moeten ontdekken.
Technische kennis dus een 6.

Powered by True
RSS VNU Media logo