Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer 050-2103404
KVK 02093714
Aangesloten bij Qshops
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Opsturen
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard Mastercard € 4,50
Creditcard Visa € 4,50
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 660 prijzen, 175343 telecomprijzen
Prijsindex 93,5 (6,5% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Wie zijn wij?

Belsimpel.nl is een webwinkel die zich volledig richt op het vergelijken en verkopen van telefonie abonnementen. Bij Belsimpel.nl kunt u de verschillende abonnementen handig vergelijken en tevens het meest geschikte abonnement direct afsluiten. Daarnaast biedt Belsimpel.nl een groot assortiment telefoons met bijbehorende accessoires aan.

Contact

Onze enthousiaste klantenservice staat 5 dagen per week van 9.00-22.00 voor u klaar voor alle vragen die u hebt over bijvoorbeeld mobiele telefoons, abonnementen en bundels. U kunt via onze klantenservice ook telefonisch uw bestelling plaatsen. Buiten de openingstijden treft u onze voicemail. Laat gerust een bericht achter en wij bellen u dan direct de volgende werkdag terug. Wij helpen u graag met al uw vragen! De verschillende manieren waarop u ons onder andere kunt bereiken:

E-mail: info@belsimpel.nl
Telefoon: 050-2103404
Fax: 050-2103405

Levertijd

Belsimpel.nl streeft er naar uw bestelling binnen 24 uur bij u te hebben afgeleverd. Bestellingen worden ook bezorgd op zaterdag. Op de dag dat het ondertekende contract plus bescheiden door ons zijn ontvangen, wordt uw abonnement direct ook verwerkt en verzonden. Indien u een telefoon, evt. in combinatie met een abonnement, heeft besteld dat niet op voorraad is, dan levert dit doorgaans niet meer dan 1 werkdag vertraging op. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 24 uur bezorgd te hebben en proberen u te berichten indien dit onverhoopt niet mogelijk is.

Betaalmethodes

Er zijn bij Belsimpel.nl vier methodes mogelijk om uw betaling te verrichten voor uw geplaatste order:

• iDEAL: Voor betaling via iDEAL rekent Belsimpel.nl geen extra kosten.
  • Vooruitbetaling: U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar dient er wel rekening mee te houden dat de overboeking een tot twee werkdagen kan duren.
  • Creditcard: Voor een creditcard betaling worden ¤4,50 extra transactiekosten berekend.

Verzenden

Belsimpel.nl hanteert voor alle verzendingen, ongeacht de grootte, dezelfde verzendkosten van ¤4,95 (incl. BTW). Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u hiervan automatisch een bevestiging per e-mail. Hierbij treft u ook de barcode van uw pakket aan, waarmee u de locatie en status van het pakket op de website van TNT post kunt volgen.

Verlengingen

Bij een verlenging van uw huidige abonnement ontvangt u doorgaans geen nieuwe simkaart aangezien het abonnement zal doorlopen op uw huidige simkaart. Er worden dan ook geen verzendkosten in rekening gebracht.

Garantie, vragen en klachten

Belsimpel.nl hoopt dat uw abonnement of telefoon u goed bevalt. Wij staan altijd tot uw beschikking mocht er iets niet geheel naar wens zijn. Lastige vragen gaan wij daarbij niet uit de weg. Wij leveren top kwaliteit service en zijn altijd bereid u te assisteren. U kunt voor al uw vragen contact opnemen met de klantenservice. Wij ontvangen tevens graag suggesties voor het verbeteren van onze dienstverlening!

Mocht uw toestel binnen de garantieperiode onverhoopt defect raken, dan dient u contact op te nemen met de klantenservice van Belsimpel.nl op het nummer 050-2103404 . U kunt hier een vereist RMA-nummer aanvragen om de reparatieprocedure te starten. Indien u belt met de klantenservice van Belsimpel.nl, dan is het van belang om uw ordernummer van Belsimpel.nl en het IMEI-nummer van uw GSM bij de hand te hebben. Deze gegevens zijn beiden vereist om een RMA aanvraag te plaatsen.

Reparatiestatus

Belsimpel.nl zal de reparatieprocedure verder voor u afhandelen. De normale doorlooptijd van de procedure is 5 tot 10 werkdagen. U kunt tijdens kantooruren de status van uw reparatie opvragen. Let er wel op dat u het RMA-nummer en uw ordernummer van Belsimpel.nl bij de hand houdt. Zonder deze gegevens kunnen wij u niet helpen.

Reviews en reacties

Totaal 26 25 17

«  1  2  3  »Resultaten 1 t/m 20 van 60
Gepost door UncleXNL, donderdag 9 februari 2012 09:10
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 1

Ik heb daar een Samsung Galaxy y pro besteld. Dit product was niet Nederlands en zelfs niet Enegels maar in een hele vreemde taal. Er zat een brief bij hoe je hem op Nederlands moest zetten.
Ook was de verzegeling van het toestel reeds verbroken en er zat een valse Samsung zegel overheen.
Binnen 7 dagen was het toestel defect. Ik heb het terug gestuurd, maar men doet moeilijk over de garantie. Terwijl ik daar recht op heb.Bovendien een toestel met verbroken verzegeling is geen nieuw toestel meer!
Als ik geen nieuw toestel krijg van belsimpel.nl zal ik mijn rechtsbijstand verzekering contact met hun laten opnemen.

Dat ging echt goed op tijd en je kon de verzending volgen Prima, maar daarna....

Aftersales

Doen moeilijk over de garantie.
Sturen geen Nederlands product.
Verzegeling verbroken.
Valse zegel over originele zegel geplakt.
Sturen je naar Samsung voor de garantie.
Doen moeilijk over de garantie.
Ik hoop dat ik mijn naar hun teruggestuurde product nog terug krijg!

Gepost door big_tweaker, woensdag 8 februari 2012 23:21
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales: Score: 1

Normaal gesproken ben ik niet zo van de reviews maar dit verhaal wil ik jullie niet onthouden. Nadat ik vergeefs 6 weken op een iphone bij KPN had gewacht wilde ik een bestelling doen en direct geleverd krijgen. Volgens de overzichtelijke website bij belsimpel was mijn gewenste iphone 4S op voorraad en ging ik nog even bellen om me te verzekeren dat dat nog zo was. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd me verzekerd dat als het getekende contract bij hun binnen was er in 1 tot 2 werkdagen aangesloten en geleverd kon worden. Dezelfde dag nog betaald en alles in orde gebracht en de volgende dag gevraagd wanneer ze gingen sturen. Vanaf dat moment was het bergafwaarts. Een andere medewerker wist me namelijk te vertellen dat ze door een systeem upgrade geen zakelijke aansluitingen konden realiseren. Aangezien ik een zakelijk abonnement wilde moest ik dus even wachten. Nadat ik mijn verbazing had uitgesproken dat een andere medewerker daar niets over gezegd had kreeg ik een excuus mail en de medewerkers zou er op zijn aangesproken. Dit was spijtig maar ok, na 6 weken kon dit er ook wel bij. Na 2 weken toch maar weer eens gebeld hoe het er mee stond. Positief is wel dat ze je dankzij nummerherkenning meteen herkennen en je niet elke keer je verhaal hoeft te doen. Minder positief was dat ze nog steeds geen zakelijke aansluitingen konden realiseren. Over 1 a 2 dagen was alles op orde. Na 3 dagen maar weer gebeld hoe het er mee stond en wat blijkt. Ze kunnen weer zakelijke KPN aansluitingen realiseren maar omdat we inmiddels in februari leven kan het gekochte abonnement niet meer door KPN worden verstrekt en of ik dus een ander abonnement wilde. Zoals wellicht bekend zijn de voorwaarden van de zakelijke KPN aansluitingen enorm achteruit gegaan dus een gelijkwaardig KPN abonnement zou voor mij het eerste jaar meer dan ¤250 duurder zijn. Dat vonden ze heel vervelend maar ik kon een screenprotector of auto-oplader ter compensatie krijgen. Dat staat natuurlijk niet in verhouding met de extra kosten die ik moet maken. Verder viel er nergens over te praten en het geld zou worden teruggestort. Volgens mij heeft belsimpel een leverplicht dus ik kijk nog op welke manier ik mijn recht kan halen maar eigenlijk ben ik helemaal klaar met deze shop.

Aftersales

Op zich blijft belsimpel vriendelijk en staan je ze direct te woord als je ze bellen maar ze komen hun beloftes niet na en laten je "simpel" in de kou staan op het moment dat ze door eigen fouten niet kunnen leveren. Volgens mij is vertrouwen belangrijk voor een shop en dat is nu niet te paard weggegaan maar met een vliegtuig voor belsimpel. Dit maken ze niet meer goed..

Gepost door hellfire_ultd, donderdag 2 februari 2012 14:41
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Mijn vrouw was toe aan een nieuwe mobiele telefoon. De keuze is gevallen op een Nokia Asha 300. Belsimpel.nl was de shop die hem binnen 24 uur kon leveren en zat daarnaast maar enkele euro's boven de laagste prijs. Via de link in de pricewatch kom je meteen op de productpagina bij Belsimpel.nl terecht.

De site ziet er verzorgd uit, maar ook een beetje druk. Niettemin is de mogelijkheid om de telefoon los te bestellen duidelijk in beeld en het bestellen is zo gepiept: op de volgende pagina je gegevens invullen en een betaalwijze kiezen. Pluspunt: je hoeft bij Belsimpel.nl geen account aan te maken. Ik hou daar niet van.

Als betaalwijze heb ik voor iDeal gekozen. Belsimpel.nl brengt daar geen extra kosten voor in rekening. Het voordeel van iDeal is dat je betaling meteen wordt bevestigd, waardoor je niet hoeft te wachten tot de bank je betaling heeft verwerkt.

Bij het plaatsen van de bestelling ontving ik een e-mail met daarin een mogelijkheid om met mijn e-mailadres en het bestelnummer op de site van Belsimpel.nl de voortgang van mijn bestelling in de gaten te houden. Vrijwel meteen daarna kreeg ik een mail met de bevestiging van de betaling. 's Avonds kwam tenslotte het bericht dat de telefoon is verzonden. So far, so good.

Al met al voldoet Belsimpel.nl aan mijn verwachtingen: de voorraadindicatie is correct, iDeal is gratis en ik hoef geen account op de website aan te maken.

De verzendmail bevatte het Track&Trace-nummer van PostNL en een link naar de Track&Trace-website. Een leuke verrassing was dat die link meteen de barcode en de postcode invult, ik hoefde er verder niets voor te doen.

De volgende dag vind ik bij thuiskomst na mijn werk een briefje van PostNL in de brievenbus. Aha, het pakketje heeft vannacht ruim 400km afgelegd en is dus op tijd aangekomen. Groot was mijn verbazing toen om 18:00 de bel ging en de bezorger het pakketje opnieuw probeerde aan te bieden. Ik had inmiddels al via postnl.nl aangegeven dat ik het pakketje op het postkantoor wilde afhalen.

De telefoon zat verpakt in een klein blanco transportdoosje dat verder gevuld was met luchtkussens. In het transportdoosje zat ook de factuur en een pen met het logo van Belsimpel.nl. Naar mijn mening is daarmee de telefoon voldoende beschermd verpakt om goed aan te komen en dat is dan ook gebeurd.

Ook bij verzenden heeft Belsimpel.nl voldaan aan mijn verwachtingen: het juist product is op tijd en onbeschadigd aangekomen.

Gepost door Ricepuppet, woensdag 1 februari 2012 23:13
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Ik schrok eigenlijk van het feit dat deze shop zo slecht beoordeeld word. In 2009 heb ik hier eerder een Motorola Milestone met grote tevredenheid besteld.

Het leek mij dus vreemd dat er 2 jaar later zulke gruwel verhalen opduiken.

Het heeft mij wel heel even terug gehouden; zal ik hier nog wel bestellen? Aangezien ik toch een eerdere positieve ervaring heb gehad, toch maar een nieuwe verlengingsorder geplaatst. Ik bestelde in het weekend, dus verwachtte ik geen spoed. Die maandag kreeg ik direct alles opsommend met positieve mailtjes terug over goede ontvangsten en later die avond kreeg ik al een Track en Trace nummer van Post NL.

Bij het lezen van de negatieve reviews hier en daar kwam al naar voren dat sommige toestellen die door Belsimpel worden geleverd geïmporteerd zijn uit naburige landen met alle drama instellingen van dien.

En ook mijn Nokia Lumia kwam blijkbaar uit Duitsland, gezien de geheel Duitse handleiding, Duitste instellingen op het toestel, de Tmobile Germany bloatware apps die erop zaten en het Tmobile Germany splash screen.

Nou heb ik als provider Tmobile NL, dus erg veel maakt het niet voor mij uit. Maar je zal maar een andere provider hebben en constant met Tmobile rommel worden geconfronteerd. Gelukkig start de Lumia op met de taalkeuze, maar als je een telefoon hebt waar je eerst door menu's moet bladeren in een vreemde taal is dat wel heel vervelend (en slordig van Belsimpel)

Als pluspunt bij de Lumia is wel dat de Tmobile bloatware apps met een druk op de knop zo te verwijderen zijn. Makkelijk, maar toch zijn het vele extra onnodige handelingen die niet nodig zijn omdat je een vers, unbranded toestel verwacht te krijgen.

Hoewel het pakket snel werd aangeboden ter verzending, het pakket goed verpakt was en eigenlijk de tevredenheid all round hierop is, kan ik niet de bezorging van Post NL toejuichen. Zij kwamen rond 21.00 uur langs met het pakket, terwijl zij al om 17.15 het pakket moesten afleveren. Ik heb hun ook zien rijden in mijn straat. Als klap op de vuurpijl moest er officieel getekend worden voor het pakket. Dit is niet gebeurd. Toen ik de pakket bezorger hierop aansprak leek het meer alsof hij zo snel mogelijk wilde wegwezen omdat het al zo laat was. Enfin, het hoefde niet volgens hem. Ik had dus ook naar Belsimpel kunnen toe stappen en verklaren dat ik het pakket nooit had ontvangen.

Gepost door hellbringer, maandag 30 januari 2012 15:27
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 5

Heb de vorige keer hier ook besteld en dat beviel toen zeer goed. Daarom (en omdat product op voorraad was én de laagste prijs had) hier weer besteld.
Site is overzichtelijk en ze hebben (bijna?) alle providers en telefoons in hun assortiment. De Samsung Galaxy Nexus was op voorraad, dus gelijk besteld & betaald via iDeal.
Status updates bij iedere verandering van de bestelling: prima.
2 keer gebeld en iedere keer binnen 20 seconden iemand aan de lijn.

Zondag 1-1 bestelling gedaan voor een verlenging van m'n T-Mobile abonnement, die zou vanaf 6-1 verlengd kunnen worden, dus dat in de omschrijving erbij gezet.
Na het ondertekenen van het contract, inscannen en terug mailen ervan kreeg ik netjes een bevestigen en telefoon was gelijk na betaling 'gereserveerd'.
Helaas maandag 9-1 nog steeds niets ontvangen, en telefoon stond nog steeds op 'gereserveerd', bellen: was iets mis gegaan gewenste leverdatum was op 6-2 gezet, even laten aanpassen: klaar, wordt vandaag of morgen nog verstuurd.
Helaas donderdag 12-1 nog steeds niet ontvangen en op de site stond nog steeds 'gereserveerd' & niet 'verzonden' weer bellen (16:45): sorry collega heeft het niet goed gedaan, gaan we gelijk regelen (ik nog: nu echt?).
Donderdag zag is de status van 'gereserveerd' naar 'klaar om in te pakken' naar 'verzonden' gaan en vrijdag inderdaad het pakket ontvangen.
Was goed verpakt, voorzien van pakbon en track & trace.

Aftersales

Kreeg een paar dagen (dinsdag 17-1) nadat de telefoon binnen was eerst een telefoontje, die ik op dat moment niet kon aannemen, maar daarna een mail van hoofd klantenservice dat hij te horen had gekregen dat er door een fout van een van zijn medewerkers de bestelling langer geduurd heeft dan nodig was.
Hij zou dit opnemen met de betreffende medewerker en of ik daarom een compensatie zou willen aannemen.
(wat precies laat ik mij even niet over uit)
Zeer netjes, coulant en snel afgehandeld.

Gepost door d-guru, maandag 30 januari 2012 09:30
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Site zoals je ze veel ziet. Overkill aan info. Maar als je het toestel gevonden hebt (simpel door link op Pricewatch) klopte de info wel en was zelfs zeer uitgebreid.

Erg netjes verpakt op het niveau van grotere concurrenten. Telefoon was binnen de beloofde 24uur binnen, maar ik kocht dan ook een toestel zonder abonnement.

Gepost door corprook80, donderdag 26 januari 2012 11:46
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 1 Aftersales:

Heb op 5 januari een Iphone 4S besteld bij Belsimpel i.c.m. een Vodafone verlenging , tot op heden nog niks geleverd gekregen.
Heb gekozen voor deze webwinkel omdat er 24u levering bij de telefoon vermeld stond.
Netjes alle contracten ingevuld en per mail verzonden tevens direct betaald.
Werd de volgende dag terug gebeld met de melding dat er vanuit Vodafone een nieuw systeem geimplementeerd moest worden en dat hierdoor mijn bestelling max. 2 weken vertraging zou oplopen , ter compensatie voor het wachten is een 1/5 staatslot aangeboden. Prima , keurige oplossing ik was bereid 2 weken te wachten.

2 weken verder , geen telefoon , weer gebeld met Belsimpel en te horen gekregen dat het nog max. een week kan duren. Erg vervelend maar ok kan gebeuren , ik wacht nog even. Week verder nog geen telefoon , weer gebeld : kan nog tot het einde van de maand duren... Pfff heb ik dat , heb nu toch het idee een beetje aan het lijntje gehouden te worden , hoe lang kan het vanuit Vodafone duren als dit al waar is.... Lang verhaal kort , ik zit nog steeds op mn Iphone te wachten..... zal niet snel meer zaken doen met dit bedrijf !

Gepost door hildebrandk, zaterdag 21 januari 2012 23:59
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Ondanks dat pricewatch aangeeft dat binnen 24 geleverd kan worden zal dit in de praktijk bij Belsimpel nooit gebeuren. Bij Belsimpel krijg je eerste een contract wat geretourneerd en verwerkt dient te worden, waardoor de claim van 24 uur nooit gehaald kan worden.
Bij een bestelling enkele weken vooraf had ik het eigenlijk al moeten beseffen wat voor een ongeregeld zooitje het daar bij Belsimpel is. Op het contract stond een datum waarbinnen de paperassen terug moesten zijn echter bij het opsturen van het contract bleek ineens dat er niet meer geleverd kon worden.
Helaas later toch weer daar besteld vanwege de mondelinge toezegging dat we ook konden afhalen in Groningen.

Qua algemeenheden is het bedrijf prima. Je moet bij het plaatsen van de bestelling wel direct betalen, veelal geen probleem als je het toestel daadwerkelijk de volgende dag hebt. Maar zoals eerder besproken kan bij Belsimpel de hele bestelling tussentijds nog worden geannuleerd.

Ondanks een verzoek om af te halen, welke was gehonoreerd, werd het pakket verzonden via de post.
Over de TNT verder geen klachten.
Wel bied Belsimpel de mogelijkheid om je pakket 'extra' te verzekeren waarmee je m.i. weinig meer voor krijgt en mij als klant een eigenlijk alleen onbehaaglijk gevoel geeft, wat ik middels een paar euro extra kan afkopen.
Omdat ik niet thuis was terwijl de TNT langs kwam kon ik na drie dagen het pakket ophalen bij een postkantoor.
Bij opening bleek de doos van de telefoon zelf te zijn geopend, het zegel was verbroken middels een dikke kras met een ballpoint. Bij verdere inspectie van de doos bleek het toestel herkenbaar te zijn gebruikt: Alle folies verwijderd, vuiligheid op het toestel, slecht herpakte handleidingen (alleen Duits) en kabels.

Aftersales

Na het aantreffen van de gebruikte telefoon heb ik direct gebeld met Belsimpel voor uitleg en vanzelfsprekend een echt nieuw toestel.
Toen ik de telefoniste aan de lijn kreeg vroeg zij mij of ik 'even' wilde wachten zodat zij het betreffende protocol kon doorlezen, ik snap dat je niet alles kunt weten dus prima. Maar dat het dan vervolgens echt meer dan 5 minuten moet duren voordat ik haar weer aan de lijn heb vind ik niet kunnen.

Vervolgens gaf de dame mij twee keuzes:
- de telefoon retourneren binnen de 8 dagen afkoelperiode, maar het was dan wel de vraag wat voor bedrag ik zou krijgen want dat was nml. lastig met een abonnement of;
- de telefoon inleveren, dan zou de 'technische dienst' er na kijken. Deze dienst, die te pas en te onpas genoemd werd, zou dan beoordelen wat er met het toestel gedaan zou worden.

Mijn voorstel om het toestel om te ruilen zodra deze bij hen op voorraad was (en ik had gezien dat ze nog altijd binnen 24 u claimden.) was niet mogelijk.

Ofwel met beide opties was ik overgeleverd aan hun willekeur.
- bij afzien van de koop wist ik niet hoeveel geld ik terug kreeg
- bij retourneren aan de 'technische dienst' kon ik volgens de dame aan de andere kant van de lijn maar zo hetzelfde toestel weer krijgen ook kon ze niets zeggen over verdere afwikkeling, ze bleef herhalen dat de 'technische dienst' er na zou kijken. Volgens mij gewoon een smoes om klanten hun kop te laten houden, want je kan ze niet spreken.

Omdat ik ze bij Belsimpel niet meer vertrouwde was ik bijna zover om het toestel te houden. Bij het opstarten verwachte ik al dat de gegevens van de vorige gebruiker er nog op zouden staan. Dit was niet zo. Bij het opstarten stond het toestel op Duits en bij verder opstarten bleek het een T-mobile branded toestel! En ik had KPN Hi verlening!
Toen direct lopend naar hun kantoor gegaan, ik was zwaar over de zeik en dit heeft mijn vriendin maar even vertaald wat ik kon ze niet langer normaal te woord staan.
Diezelfde avond hebben ze zonder eerst contact op te nemen weer een pakket aangeboden bij de TNT, terwijl er weer overeengekomen was dat we het zouden afhalen, zodat ik nu direct zou kunnen beoordelen of de doos was verzegeld.
Op de (positieve) mails die ik hierna heb gestuurd met vragen over het toestel dat ze gestuurd hadden werd niet gereageerd. Want als dit hetzelfde of een ander T-mobile toestel was zou ik het direct bij de deur weigeren. Maar hierop geen reactie. De volgende dag heb ik alles maar opgenomen vanaf het moment van ontvangst tot aan het opstarten van de telefoon.

- Doos was goed verzegeld;
- telefoon was voorzien van folie, maar deze was duidelijk opnieuw erop geplaatst (stof onder de folie)
- Weer anderstalige handleiding, Frans meen ik.
- Het toestel bevatte vele Franse app's die ook niet te verwijderen zijn (gele gids van Frankrijk bijv,)

Omdat ik er geen vertrouwen in heb dat ik ooit een toestel ga krijgen die werkelijk nieuw is en ook voor de Nederlandse markt bedoelt is via Belsimpel heb ik deze gehouden. Ik hoop echt dat we nooit garantie hoeven claimen. Maar als het zover is zal ik dat graag hierop in aanvulling brengen.

Gepost door 737vogel, dinsdag 17 januari 2012 11:47
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 1

Ik bestelde een Samsung Duo Sim toestel en dat voornamelijk op basis van de beste prijs en goede score van shopsurveys van Belsimpel.nl. Bovendien stond er dat nederlandse garantie van toepassing was. Dat bleek slechts gedeeltelijk te kloppen (zie aftersales). Toestel werd snel geleverd en bleek, na opening van de doos, een Pools toestel te zijn. De taal kon worden omgezet naar nederlands dus dat leek geen probleem want er zat tenslotte nederlandse garantie op, nietwaar ... ???

Bij het invullen van de shopsurvey worden enige vragen gesteld waaronder "is het correcte product geleverd?". Nu is dit juridisch gezien ook wel zo, maar toch voel ik mij op het verkeerde been gezet wanneer er op de website staat "nederlandse garantie" en het een Pools toestel blijkt te zijn. Ik interpreteer "nederlandse garantie" als garantie op een nederlands toestel, maar tja, volgens belsimpel is het natuurlijk garantie in nederland en dat klopt. Toch hou ik hier een dermate vervelend gevoel aan over dat ik er niet meer dan voldoende voor kan geven.

Aftersales

Al meteen vanaf het begin waren er problemen met het toestel. Het viel onregelmatig uit of er vond een re-boot plaats al dan niet met opnieuw vragen van de pincodes van de sim kaarten. In eerste instantie heb ik het toestel naar KPN in A'dam ZO gebracht want dat is een Samsung servicepunt en werd daar naar toe verwezen door Belsimpel. Na een week kon ik het toestel ongerepareerd retour halen. Men kon/wilde niets doen omdat het een Pools toestel is. Daarna naar Dynafix gestuurd (volgens opgave Belsimpel). Inmiddels heb ik dat nu 3 keer gedaan. Eerste keer software update, 2e keer boardswap en nu is het er voor de derde keer. Na de 2e keer met Belsimpel gebeld of het nu zo langzamerhand niet genoeg was, maar kreeg te horen dat opnieuw naar Dynafix sturen de enige optie was. In totaal ben ik zo al zo'n kleine 40 euro kwijt door de problemen en ben ik het toestel een kleine 2 maanden kwijt. Ieder keer moet het toestel aangetekend verstuurd worden naar Dynafix, je rijdt nog eens wat kilometertjes naar Amsterdam of het postkantoor en wanneer je Dynafix belt voor een status-update hang je minimaal 10 minuten voor 0,45 euro in de wacht te luisteren naar muziek,
Eerlijk gezegd heb ik het door al dit gedoe wel gehad met Belsimpel. Ik wordt er simpel van ...

Gepost door YBinnenweg, woensdag 11 januari 2012 14:50
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 3

Toen ik voor de eerste keer op de belsimpel website kwam had ik een goede indruk. Het zag er allemaal erg goed uit en ik had het idee dat deze winkel mij snel en professioneel zou kunnen helpen. Alles werkte op de website, geen dode links, goed taalgebruik. Top.

De eerste indruk bleek echter niet te kloppen.

Toen ik het toestel bestelde, een HTC Evo 3D, ging er meteen al iets mis. Het toesten was 2x besteld ipv. 1x. Dit kan natuurlijk gebeuren, en na met de klantenservice gebeld te hebben was ik na 4 minuten geholpen en kon ik beginnen aan het betalen van mijn telefoon.
Omdat er op dat moment problemen waren met ING werkte iDeal voor mij niet goed, ook nadat de problemen opgelost waren gaf de iDeal pagina een soort verwerkingspagina aan waarmee ik vrij weinig kon, ook helemaal niet erg, zelf het geld overgemaakt naar belsimpel. Nadat ik op de ING site had gekeken zag ik dat als je het geld na half 4 overmaakt, het pas de volgende dag bij hun op de rekening staat, no problem, 1 dag wachten kan wel.
Belsimpel heeft een hele mooie status pagina waarop je kan zien of je geld is aangekomen, het product verzonden is etc. toen ik de volgende dag keek rond een uurtje of 3 zag ik dat mijn geld niet was aangekomen. Ik gebeld naar belsimpel en zij hadden mij verteld dat het langer kon duren omdat ze een zakelijke rekening hadden. Op vrijdag nog niks binnen bij belsimpel. Naar de ING gebeld, zij vertelden mij dat het geld gewoon was overgemaakt naar hun rekening. Naar de ABN amro gebeld, zij konden mij echter niet verder helpen. Gezien het hier niet over een bedrag van 10 euro gaat wil ik graag weten waar mijn geld is. Dus nog maar een keer bellen naar belsimpel en toen kwam ik in een soort standaard verkooperspraatje terecht "Ja onze medewerkers zijn er druk mee bezig" "Nee ik kan niet precies de status doorgeven" bla bla bla. Het hele weekend de status pagina in de gaten gehouden, en weer geen bericht dat mijn geld was binnengekomen. Maandag nog steeds geen bericht, nog een keer gebeld, ik kreeg een mevrouw aan de telefoon, die eigenlijk een goede indruk wekte, en het idee gaf mij echt te helpen met mijn probleem. Ik had ze inmiddels al een screenshot van mijn bankafschrift toegestuurd, en zij heeft deze toen doorgestuurd naar de financiële afdeling. Toen ik echter later in de avond keek, en er nog steeds stond dat ik niet betaald had heb ik boos opgebeld en kreeg ik weer een zwak verkoperspraatje. Daarna nog een keer gebeld, en ik kreeg weer dezelfde verkoper aan de telefoon, dit had hij (gelukkig) ook door. Toen ik naar zijn manager vroeg werd het moeilijk voor hem "Uhmm.. ja er is op het moment geen leidinggevende maar ik zal wel even voor je kijken". Na 5 minuten gewacht te hebben heeft ie blijkbaar toch iemand gevonden die wel verstand van zaken heeft en was mijn betaling opeens binnengekomen?! Toen ik op hun statuspagina keek stond er inderdaad dat het geld er toen wel was. Ik heb toen rustig kunnen ophangen. En aangezien je bij belsimpel tot 8 uur kan bestellen, stond er om 8 uur dat het toestel verzonden was. De volgende dag om 12 uur in huis.

Aftersales

Ik heb tot nu toe geen problemen gehad met mijn toestel, alles werkt, alles zit erbij. Na dit gezeik met belsimpel is dit voor mij een reden om ook nooit meer contact met ze te hebben. Mocht mijn toestel kapot gaan, dan zoek ik wel iemand die in zijn garage telefoons repareert, want van belsimpel moet ik echt helemaal niks meer hebben!

In het begin lijkt het bij belsimpel allemaal mooi & aardig maar uiteindelijk is dit niet zo! Laat je niet voor de gek houden, en betaal die 5 euro meer voor een winkel die WEL normaal geld kan verwerken wanneer je dit overmaakt.

Nogmaals, iedereen die dit leest, vermijdt belsimpel!

Gepost door hellbringer, maandag 9 januari 2012 19:17

Zo, net ff met Belsimpel gebeld: letterlijk binnen 1 seconde iemand aan de lijn.
Die wist ook precies wie ik was (dmv nummerherkenning) en kon gelijk zien dat ik een bestelling had open staan. (Geen gedoe met klantnummers, ordernummers of andere onzin)
Blijkbaar was er iets mis gegaan bij het voeren van de bestelling en de gewenste leverdatum op 6-2 gezet, even laten aanpassen: klaar, wordt vandaag nog verstuurd.
WOUW zo kan het dus ook! Geen ellenlange keuzemenu's met wachtmuziekjes en invoeren of inspreken van order of klantnummer's, maar direct iemand aan de lijn die je ook gelijk kan helpen. Ga zo door mensen!

12-1 16:45, nog steeds niets ontvangen. Net ff gebeld, ook weer in minder dan 1 min iemand aan de lijn, maar blijkbaar heeft de vorige persoon niet echt iets gedaan, abonnement is vandaag pas verlengd 'de provider deed moeilijk' en ze gaan het toestel vandaag of morgen opsturen. Dat wordt dus pas volgende week. Toch jammer voor een bestelling die al 2-1 gedaan is.

Gepost door Johanson16, maandag 9 januari 2012 15:39
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Heb hier een telefoon (los toestel) besteld, de website ziet er netjes uit. Had voor de zekerheid nog even gebeld of het toestel wat ik wilde bestellen op voorraad was, kreeg een vriendelijke medewerker aan de lijn (Thom) die me vertelde dat het toestel op voorraad was.

Tijdens bovenstaand telefoontje heb ik het toestel meteen (telefonisch) besteld. Medewerker heeft alles keurig uitgelegd en de volgende dag lag het toestel al op de mat (verzending via DPD)

Aftersales

Ik heb bij deze webshop eerder een telefoon besteld (HTC Desire), deze viel na verloop van tijd regelmatig zonder reden uit en kwam dan terecht in een bootloop terecht. Ik kon het toestel kosteloos retour sturen waarna zij het hele verhaal verder afgehandeld hebben. Dit is prima verlopen, na 5 werkdagen had ik mijn toestel al weer in huis, sindsdien heb ik met het betreffende toestel geen problemen meer gehad.

Gepost door budi, vrijdag 6 januari 2012 15:16
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 4

Ik heb twee jaar geleden een Motorola Milestone besteld. Dit is naar tevredenheid verlopen en omdat Belsimpel weer als een van de goedkoopste naar voren kwam, heb ik besloten hier de Samsung Galaxy Note te bestellen.

De site is duidelijk, de informatie klopt en het bestel proces loopt zoals je mag verwachten.

De telefoon was goed verpakt en is heelhuids aangekomen. Het pakket is met DPD verstuurd en hoewel er iemand de dag van bezorging thuis was, lag er toch een briefje in de bus dat er niemand thuis was. Hier kan Belsimpel natuurlijk niet zoveel aan doen. Wel jammer dat ik toen tot na kerst moest wachten.

DPD heeft een zeer nauwkeurig tracking systeem, je kan precies zien hoe laat het pakket was aangeboden, vandaar dat ik ook zeker wist dat er iemand thuis was.

Aftersales

Voor de Samsung Galaxy Note geen aftersales nodig gehad, maar kan wel wat zeggen over de Milestone: die was naar het verkeerde huisnummer gestuurd (garagebox) en werd daardoor geretourneerd. Gelukkig deden ze er niet moeilijk over om hem zonder kosten nog een keer te versturen naar het nu wel juiste adres.

Gepost door incredi-man, donderdag 5 januari 2012 10:41
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 2 Aftersales: Score: 1

Duidelijk website en webshop, de bestelling is goed te volgen. Bij het product staat voldoende informatie. Ik heb een losse HTC Sensation gekocht. Op de website staat niet dat losse toestellen mogelijk Provider versies zijn (branded). Het toestel heeft dan een opstart logo en er staan extra app's op die je er niet af kan halen.Bovendien bij je bij updates vaak afhankelijk van de Provider.

Uitleg Belsimpel: Wij hebben een leverancier die ook toestellen aan Vodafone levert. Zodoende zijn een aantal toestellen die eerst voor Vodafone bedoeld waren bij ons terecht gekomen. Helaas zijn deze instellingen niet te verwijderen.

En bedankt! Ik ben T-mobile klant, de app's werken dan niet.

Ondanks dat er 24 uur levering staat heb ik de telefoon twee dagen later ontvangen. Omdat hij bestaande toestel was overleden was juist een snelle levering belangrijk.

Aftersales

Het toestel de HTC Sensation (niet de goedkoopste!) bleek Vodafone branded te zijn. Ik bestel juist een los toestel omdat ik geen branded toestel wil. Geen logo's of apps die ik niet kan gebruiken (ik ben immers geen Vodafone klant.) En ik wil niet afhaneklijk zijn van systeem software updates van een Provider. Vaak duren die langer dan updates die je direct van HTC krijgt. Ik heb gelijk bij het constateren een mail gestuurd en hier ook snel antwoord op gekregen. Belsimpel: "U kunt het toestel eventueel retourneren, maar ik kan niet garanderen dat het toestel wat u dan ontvangt volledig unbranded is. Dat zou eventueel nog meer hinder kunnen veroorzaken. Mijn excuses voor het ongemak."

Mooie boel, dan maar geld terug. Hopen dat dat snel gaat want ik wil wel eerst mijn geld terug voordat ik bij een beter bedrijf een unbranded toestel koop.

Ik heb het toestel vandaag 5-1 aangetekend teruggestuurd. Ik zit dus nog steeds zonder telefoon en ben de verzendkosten kwijt. Advies: als je een los toestel koopt bij Belsimpel.nl vraag dan wel eerst of hij unbranded is. Of bestel gewoon simpel bij een andere beter bedrijf.

Gepost door Grumpy91, donderdag 5 januari 2012 00:13
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 1

Het ging goed met bestellen, alleen op het moment dat ik het geld bij elkaar had was er een levertijd van 3-5 dagen. Okee, prima, kan gebeuren, niks mis mee, ik had toch geen haast. Maar na 2 dagen stond de levertijd ineens op 2 tot 3 weken. Hmm, minder maar okee. Verder werd ik zelf niet geinformeerd, het is dat ik zelf geregeld op de site keek. Uiteindelijk gebeld met waardoor het zo lang duurde. Maar ergens was iets mis gegaan. Uiteindelijk kreeg ik de telefoon. Mooi en keurig verpakt en alles.

Het duurde wat lang maar wel gekregen uiteindelijk

Aftersales

Na 4 dagen deed de oplader het ineens niet meer. Ik gemaild van dat de oplader het niet meer deed: Ik moest maar zelf naar Dynafix toe gaan om de oplader te laten maken of te laten vervangen. Ik heb geen vervoer en met het openbaar vervoer is dat ook niet echt een optie. Dus maar voor ¤8,- een nieuwe lader gekocht bij de Belcompany.

Na een week of 6 in gebruik deed mijn telefoon helemaal niks meer. Ging niet meer aan, zelf niet als de accu vol was of als hij op stroom stond. Ik heb de telefoon toen via The Phone House kunnen laten opsturen naar Dynafix want ik had geen zin in het gedoe met Belsimpel van "zie zelf maar dattie gemaakt wordt" Na 5 weken kreeg ik hem ongerepareerd helaas. Ik direct contact opgenomen met Belsimpel over dit voorval maar zij schoven mij door naar hun reparatie procedure: ofwel zelf zorgen dat Dynafix deze krijgt. Nadat ik er ook eens de wet op heb losgelaten ben ik tot de conclusie gekomen dat er netjes in de wet geregeld staat dat de verkopende partij (Belsimpel) moet zorgen voor reparatie bij defect in garantieperiode, en waar Belsimpel dan contacten mee heeft voor reparatie is niet relevant. Na heel veel gedoe toch kunnen opsturen naar Belsimpel en zij sturen deze naar Dynafix. De telefoon is de week voor kerst daar naartoe gegaan en tot op de dag van vandaag niks gehoord erover.

Simpel gezegd: Zolang je telefoon het doet is er niks mis mee. Zogauw er iets mee is begint het gezeik en dat begint al dat hun garantie/reparatie procedures in strijd zijn met de Nederlandse Wetgeving. Ik heb ze dit proberen duidelijk te maken maar volgens mij hebben ze me niet begrepen.

Dit was de eerste en laatste keer dat ik bij Belsimpel iets kocht, want het kopen is simpel, de rest niet!

Gepost door Ocmer-traallos, woensdag 4 januari 2012 06:31
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Samsung Star mini pink besteld voor mijn vriendin. Op het moment van bestellen was de levertijd onbekend, maar had geen haast, dus toch besteld, de prijs was gewoon goed (iets van 57 euro)
ca 4 weken later is de bestelling door belsimpel geannuleerd, met als reden: niet meer leverbaar helaas. kan gebeuren, dan maar de witte.
Tot mijn grote verbazing is de roze variant nu weer prima leverbaar voor een hogere prijs (83 euro). dat geeft toch een een beetje nare nasmaak. is hij niet gewoon geannuleerd omdat hij duurder werd?

De witte versie was gewoon binnen 24 uur in huis: prima.

Gepost door martijnaj, vrijdag 30 december 2011 20:28
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 2

Website ziet er duidelijk uit, alleen de informatie is niet volledig. Ik heb een Sony Ray besteld, de website doet sterk vermoeden dat het om een NL exemplaar gaat. Echter, nu deze is afgeleverd blijkt dat het een Grieks exemplaar is. Wel voorzien van de Nederlandse taal, maar inclusief Griekse apps in de ROM waar je dus niet meer van af komt (bijvoorbeeld Daily Secret in het Grieks). Jammer, ik heb tevens een Sony Experia Mini Pro besteld, dit betreft wel een NL exemplaar.

Volgens afspraak verzonden, op tijd en netjes verpakt. Wel opmerkelijk dat de zegel van beide verpakkingen reeds is verbroken.

Aftersales

Ik heb aangegeven dat de Sony Ray geen Nederlands maar een Grieks exemplaar is. Zij geven alleen via de e-mail aan dat ik maar op de Sony website moet kijken voor een software update waarmee het vast wel goed zal komen. Geen link, geen verdere uitleg en geen oplossing.

Gepost door DenXD, donderdag 29 december 2011 20:29
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

HTC Titan icm iSmart 150 besteld. Toestel + (verzekerde) verzending kostte nog 128 euro ofzo.

Besteld op 21 december in de avond. 22 december contractgegevens opgestuurd en (nadat ik had gebeld pas) geaccepteerd. Had nog 23e nog teruggebeld omdat ze mij hadden gebeld smorgens, ging over dat ze het "CONTRACT GOED HADDEN ONTVANGEN".

Met kerst niets gehoord natuurlijk dus ik besloot nu 1 dikke week later maar eens te bellen met een update. Had blijkbaar een of andere pipo mij moeten informeren dat Tmobile mij niet accepteerd als klant. Ik snel nog TMobile bellen (1 voor 8uur) kwam er gelukkig meteen door. Daar vertelde mevrouwtje dat het een fout was en ik een brief moest gaan schrijven. Zij vertelde mij dat ik een betalingsachterstand zou kunnen hebben; wat nooit kan want ik ga nu van Prepaid naar Abbonnement.

Ontzettend slecht van Belsimpel dat zij mij niet op de hoogte houden en ik maar zit te wachten op mijn telefoon.

UPDATE 30-12-2011
Met T-Mobile nogmaals gebeld, het zou nu blijkbaar met meerdere dingen te maken kunnen hebben. Nu woon ik in een appartement waar ik nog steeds aanmaningen/betalingen van de vorige bewoners ontvang van KPN. Daarom ben ik dus waarschijnlijk geblokkeerd bij T-Mobile.

Belsimpel gebeld en moest opnieuw bestellen. Adresgegevens gewijzigd naar ouderlijk huis, hopelijk krijg ik mijn telefoon voor 2012 nog. Ik heb er echter een hard hoofd in...

UPDATE 31-12

Telefoon binnen, toch wel een geweldige snelle levering van Belsimpel.

In het algemeen door de snelle levering + aftersales toch na een goede ervaring gekomen met Belsimpel .

De verzending was zeer snel, na 1 dag (nieuwe bestelling) binnen.

Aftersales

Vanwege het feit dat ze mij dus de 23e hadden moeten informeren, en ik dus een week langer heb moet wachten was na al die ellende ook de telefoon nog 25 euro goedkoper geworden. Daarom stuurt Belsimpel mij zelfs nog een gratis Pouch op, als dat geen service is!

Gepost door Tristan.vdb, dinsdag 27 december 2011 15:37
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 2 Aftersales:

Ik heb mijn Samsung i9100 Galaxy S II i.c.m. met een 2-jarige Sizz Friend abonnement waarbij het toestel gratis is besteld bij Belsimpel.nl, omdat ik hier het goedkoopste uitkwam. De website is overzichtelijk en, zoals ik eigenlijk al gezegd heb, de prijzen goed zijn. Er staat voldoende informatie over het toestel en het abonement. Ook waren er goede reviews over de webshop.

Ik had gewoon zin om het toestel in mijn handen te hebben.

Ik heb hem op zondag 18 december besteld en volgens de website duurde de levering 2 tot 5 werkdagen. Dat vond ik goed want dan zou hij voor Kerst geleverd worden.

Maar dat was niet zo. Wat er over de levertijd staat bij het toestel klopt dus niet. Ik heb nu, op 27 december, mijn S II nog steeds niet binnen. Dat is dus 4 dagen buiten de beloofde leveringsdatum...
Ik ken ondertussen het ordernummer al uit mijn hoofd omdat ik bijna om het uur de orderstatus check. Er blijft maar staan: "Het toestel is in backorder bij onze leverancier."

Ik heb verder niets van de winkel gehoord.
Ik heb dus gebeld en ze zullen me over een paar dagen terug bellen...

Ik had liever 18 euro voor het toestel besteld en hem de volgende dag binnen te hebben.

Normaal ben ik totaal niet ongeduldig, maar ik werd verkeerd geïnformeerd over de leveringsdatum en kreeg niets te horen.

Ik ben dus zeer ontevreden over de levering van Belsimpel.nl.

Deze review heb ik eigenlijk alleen geschreven om mensen te zeggen geen Samsung Galaxy S II te kopen bij Belsimpel (als je een duidelijke en snelle levering wilt).

Gepost door Lord Igor, vrijdag 16 december 2011 12:27
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 2

Via de Pricewatch bleek dat de Sony Ericsson Xperia Ray het goedkoopst was bij Belsimpel.nl. Belsimpel heeft een duidelijke website. Alle informatie is voorhanden en ook de bestelprocedure is goed te volgen. Ik had alleen even een aanvaring met het 'Verified by Visa' systeem, maar dat is Belsimpel niet aan te rekenen.

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik verschillende mailtjes met een bestel-, betalings- en verzendbevestiging. Dit is ruim voldoende informatie.

De verzending was prima op tijd en op het juiste adres aangeboden. Ook track & trace was voorhanden.

Er waren echter twee pijnpunten:

- De verpakking was eigenlijk te krap; het doosje van de telefoon paste er eigenlijk net niet in, waardoor de bovenkant van de doos tegen de bovenkant van de verpakking aan zat. De telefoon zelf zit met het scherm naar boven weer direct tegen de bovenkant van de doos aan. Er zit dus een heel klein beetje karton tussen het scherm en de boze buitenwereld. Het leverde geen problemen op, maar het is wat gevaarlijk.

- Het toestel bleek een verkeerde uitvoering te zijn; zie het kader 'Aftersales'.

Aftersales

Belsimpel had het juiste toestel had geleverd, maar in een versie met simlock voor de Duitse T-Mobile. Het toestel gaf een groot T-Mobile logo bij opstarten en een 'Simkaart geblokkeerd' melding op de Hi simkaart van mijn vrouw. Ook was al het meegeleverde papierwerk (handleiding, garantiekaart etc) in het Duits.

Op de website stond dat het een simlockvrije versie zou zijn. Ik heb geprobeerd telefonisch contact op te nemen, maar kreeg alleen een antwoordapparaat dat claimde dat het druk was, waarna werd opgehangen. Een mailtje over het probleem werd binnen 24 uur beantwoord, maar daarin werden niet al mijn vragen goed beantwoord. Vooral de vraag over ontbinding van de koop werd niet beantwoord.

Vervolgens heeft mijn vrouw gebeld met metjelaptoponline.nl. Deze site is van hetzelfde bedrijf en zit op hetzelfde adres. Daar werd wel opgenomen en na enig aandringen wilde de medewerker haar alsnog helpen; haar werd aanvankelijk verzocht op te hangen en het nummer van Belsimpel te bellen. De clown die ze aan de lijn kreeg vond in eerste instantie dat ze de simlock maar moest laten verwijderen bij een toko als 'GSM dokter'.

Dat wilden we natuurlijk niet, waarop hij aanbood dat we het toestel terug konden sturen en dan zouden zij 'het onderzoeken'. Dit zou 10 werkdagen duren na ontvangst van het toestel. Ook hier hadden we geen zin in; het duurt te lang en omdat ik bang was dat ze zelf de simlock er af zouden halen en het toestel terug zouden sturen.

Daarop heb ik de koop ontbonden via de wet koop op afstand. Dit verliep verder wel goed; Belsimpel zou alleen wat vaker (of beter) de postbus mogen legen omdat dat 48 uur heeft geduurd volgens de track & trace website van PostNL. Daarna werd ik gebeld door een medewerker die mijn bankrekeningnummer vroeg, omdat ze geen geld terug konden storten naar een creditcard. Anderhalve dagen later stond het gehele bedrag keurig om mijn rekening.

De eindbeoordeling is alsnog 'slecht' omdat de klantenservice eigenlijk alle steken heeft laten vallen tot op het laatste moment waarop er geld teruggeven moest worden; daar scoren ze de enige paar puntjes.

«  1  2  3  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011