Hoofdcategorieën

E-mailadres info@belsimpel.nl
Telefoonnummer 050-2103404
KVK 02093714
Transportmogelijkheden Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Creditcard american express, Creditcard mastercard, iDeal, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard Mastercard € 4,50
Creditcard American Express € 4,50
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 150 prijzen, 39429 telecomprijzen, 66 unsortedprijzen
Prijsindex 92,8 (7,2% onder gemiddeld)
92,8 (7,2% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Wie zijn wij?

Belsimpel.nl is een webwinkel die zich volledig richt op het vergelijken en verkopen van telefonie abonnementen. Bij Belsimpel.nl kunt u de verschillende abonnementen handig vergelijken en tevens het meest geschikte abonnement direct afsluiten. Daarnaast biedt Belsimpel.nl een groot assortiment telefoons met bijbehorende accessoires aan.

Contact

Onze enthousiaste klantenservice staat 5 dagen per week van 9.00-22.00 voor u klaar voor alle vragen die u hebt over bijvoorbeeld mobiele telefoons, abonnementen en bundels. U kunt via onze klantenservice ook telefonisch uw bestelling plaatsen. Buiten de openingstijden treft u onze voicemail. Laat gerust een bericht achter en wij bellen u dan direct de volgende werkdag terug. Wij helpen u graag met al uw vragen! De verschillende manieren waarop u ons onder andere kunt bereiken:

E-mail: info@belsimpel.nl
Telefoon: 050-2103404
Fax: 050-2103405

Levertijd

Belsimpel.nl streeft er naar uw bestelling binnen 48 uur bij u te hebben afgeleverd. Bestellingen, mits geen rembourszending, worden ook bezorgd op zaterdag. Op de dag dat het ondertekende contract plus bescheiden door ons zijn ontvangen, wordt uw abonnement doorgaans ook verwerkt en verzonden. Indien u een telefoon, evt. in combinatie met een abonnement, heeft besteld die niet op voorraad is, dan levert dit doorgaans niet meer dan 1 werkdag vertraging op. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 48 uur bezorgd te hebben en zullen trachten u altijd te berichten indien dit onverhoopt niet mogelijk is.

Betaalmethodes

Er zijn bij Belsimpel.nl vier methodes mogelijk om uw betaling te verrichten voor uw geplaatste order:

• iDEAL: Voor betaling via iDEAL rekent Belsimpel.nl geen extra kosten.
  • Vooruitbetaling: U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar dient er wel rekening mee te houden dat de overboeking een tot twee werkdagen kan duren.
  • Rembours: Voor remboursverzendingen worden 10,- extra verzendkosten berekend.
  • Creditcard: Voor een creditcard betaling worden ¤4,50 extra transactiekosten berekend.

Verzenden

Belsimpel.nl hanteert voor alle verzendingen, ongeacht de grootte, dezelfde verzendkosten van ¤9.50 (incl. BTW). Als u onder rembours wilt betalen, betaalt u ¤10 extra. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u hiervan automatisch een bevestiging per e-mail. Hierbij treft u ook de barcode van uw pakket aan, waarmee u de locatie en status van het pakket op de website van TNT post kunt volgen.

Verlengingen

Bij een verlenging van uw huidige abonnement ontvangt u doorgaans geen nieuwe simkaart aangezien het abonnement zal doorlopen op uw huidige simkaart. Er worden dan ook geen verzendkosten in rekening gebracht.

Garantie, vragen en klachten

Belsimpel.nl hoopt vanzelfsprekend dat uw abonnement of telefoon u goed bevalt. Wij staan echter altijd tot uw beschikking mocht er iets niet geheel naar wens zijn. Lastige vragen gaan wij daarbij niet uit de weg. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige service en zijn altijd bereid u te assisteren. U kunt voor al uw vragen contact opnemen met de klantenservice. Wij ontvangen tevens graag suggesties voor het verbeteren van onze dienstverlening!

Mocht uw toestel binnen de garantieperiode onverhoopt defect raken, dan dient u contact op te nemen met de klantenservice van Belsimpel.nl op het nummer 050-2103404 . U kunt hier een vereist RMA nummer aanvragen om de reparatieprocedure in werking te stellen. Indien u belt met de klantenservice van Belsimpel.nl, dan is het van belang om uw ordernummer van Belsimpel.nl en het IMEI-nummer van uw GSM bij de hand te hebben. Deze gegevens zijn beiden vereist om een RMA aanvraag te plaatsen.

Reparatiestatus

Belsimpel.nl zal de reparatieprocedure verder voor u afhandelen. De normale doorlooptijd van de procedure is 5 tot 10 werkdagen. U kunt tijdens kantooruren de huidige status van uw reparatie opvragen. Let er wel op dat u het RMA nummer en uw ordernummer van Belsimpel.nl bij de hand houdt. Zonder deze gegevens kunnen wij u niet helpen.

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
5 Algemeen 4.5 3.5 3.5
3 Verzending 4 4 4
1 Aftersales 5 5

Gepost door M3 SMGII, vrijdag 11 september 2009 17:14
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

Heb een HTC Hero bij Belsimpel gekocht omdat ze die op voorraad hadden. Levertijd was 2-5 dagen. Had hun hiervoor nog gebeld op voorhand voor de zekerheid en ze zeiden me dat die op voorraad was. Daarom heb ik hem dan meteen daar besteld.
Prijs was zeer netjes. Niet de goedkoopste, maar wel de betere.

Verzending duurde iets langer dan ik had verwacht. Had gehoopt dat ik de telefoon zaterdag nog kreeg, maar het werd dinsdag. Dus lang weekendje wachten, maar het was het waard. Zo een mooi toestel dat je in je handen krijgt!

TNT post leverde het pakje af, keurig met Track&Trace.

Gepost door springtouwtje, woensdag 26 augustus 2009 15:18
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales:

overzichtelijke website, duidelijk wat en hoe geleverd wordt.
De Nokia telefoon werd geleverd in originele, ongeopende doos. Sailant detail is dat de beijgevoegde (papieren) handleiding oin het Pools was :-) Maakt voor mij niet uit, de telefoon startte in het Nederlands op en de software en manuals haal ik toch altijd van het web, om de laatste versie te hebben.

werd afgeleverd met een "normale" koerirersdienst, niet zo'n low-budget dienst waardvoor je de hele dag thuis moet blijven. Was de eerste keer niet thuis, briefje door de bus en de volgende dag kwamen ze weer langs. zo hoort het.

Aftersales

geen problemen, alles was zoals verwacht, dus geen aftersales nodig gehad.

Gepost door wwwhizz, vrijdag 24 juli 2009 14:43
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Overzichtelijke website met direct toegang tot alle informatie. Geen verborgen kosten, overal direct en helder de prijzen bij vermeld. Alle technische kennis is aanwezig. Bevestiging van de bestelling wordt meteen per e-mail gestuurd. Je wordt snel en handig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling per e-mail, dus geen account nodig. Hanidge, goedkope en snelle website.

Snelle verzending, helemaal voor een gloednieuwe mobiel. Mail gekregen over het versturen van de bestelling. T&T is beschikbaar en het correcte product is geleverd. Pakketje was stevig verpakt in een doosje.

Aftersales

Door een actie zou ik 10 euro korting krijgen welke ik door een foutje in de website niet kreeg. Na één mailtje werd het direct gecrediteert. Prima service dus.

Gepost door Sjors81, dinsdag 21 juli 2009 16:38
Algemeen: 1 Verzending: Aftersales:

Website is overzichtelijk en de bestelprocedure is duidelijk. Ten eerste waren ze met mijn combinatie (gsm + verlenging abo) een van de goedkoopsten. Gekozen voor belsimpel.nl vanwege de goede ervaringen die ik op internet had gelezen.

Nadeel is dat je niet op de website de status van je order kunt terugvingen, uberhaupt kun je nergens inloggen om je gegevens ed te beheren.

na de bestelling afgerond te hebben (met een indicatie van 2-4 werkdagen als leveringstermijn), een email ontvangen waarin de bestelling wordt bevestigd. Aangezien ik de telefoon snel nodig had, de volgende dag even gebeld wanneer het toestel daadwerkelijk verzonden zou worden. Zij gaven aan uiterlijk zaterdag maar waarschijnlijk eerder.
4 dagen later, nog steeds geen mail met verzendgegevens, toch maar weer eens bellen; er was een fout door de leverancier gemaakt en het toestel zou pas maandag aankomen wanneer hij direct zou worden doorgestuurd naar mij.

Op maandagmiddag nog steeds geen bericht ontvangen, toch maar weer bellen, de leverancier had nog steeds problemen en het toestel kwam pas woensdag binnen.
Ik had er inmiddels genoeg van en heb gevraagd de order te annuleren. Zonder tegengas, deden ze dit. De betaling (die ik via ideal had gedaan) kan ik binnen 2 dagen op mijn rekening verwachten (toegezegd door de desbetreffende medewerker). Daarnaast duidelijk gevraagd of ik nu direct elders een abo kon aanvragen, dit was geen probleem.

Nadat ik elders een abo had aangevraagd, toch problemen, ze hadden me niet afgemeld bij de provider....

Al met al, een webshop die wellicht iets goedkoper is maar nog niet alle zaakjes goed voor elkaar heeft.

Heb trouwens 2x een email gestuurd waarop niet gereageerd is. daarnaast had ik het netjes gevonden als ze mij op de hoogte hadden gebracht van de verlate verzending, ipv dat ikzelf er achteraan moet bellen.

Gepost door MaPzel, dinsdag 7 juli 2009 10:55
Algemeen: 3 Verzending: Aftersales:

Bij een verlenging van mijn T-mobile abonnement (1jr relax 150 + onb sms) wilde ik graag een N82. Bij Belsimpel.nll was deze combinatie het goedkoopst.
Ze hebben bovendien een erg goede site, de volgorde eerst telefoon kiezen en dan kijken welk abonnement daarbij het goedkoopst is vind ik ook de meest logische volgorde!

De betaling heb ik vervolgens gedaan via Ideal. Na al een halve dag werd ik door belsimpel gebeld met de opmerking dat zij de Nokia N82 black niet meer op voorraad hadden en dat de levertijd daardoor onbekend was (14+ dagen).

Daar wilde ik natuurlijk niet op wachten en liet de order annuleren. Maar gezien ik via Ideal betaald had, moest ik de reeds betaalde ¤57,10 nog terug vorderen.

Bij de voorwaarden op de site zocht ik op dat ze bij annuleren een reeds betaald bedrag binnen 30 dagen terug storten, dit zijn normaal gangbare betalingsvoorwaarden voor bedrijven.

Na twee weken kreeg ik mijn geld daadwerkelijk terug. Persoonlijk vind ik dat niet erg netjes tegen over klanten, gezien ik de order geannuleerd had door een fout (niet meer kunnen leveren van een telefoon) van Belsimpel.

Ik heb wel eens vaker orders geannuleerd bij internetwinkels, waar ik altijd mn geld binnen een week of gewoon de volgende dag terug had!

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2009 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden - Uw Privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van: