| Shopgegevens | ||
| E-mailadres | info@belsimpel.nl | |
| Telefoonnummer | 050-2103404 | |
| KVK | 02093714 | |
| Transportmogelijkheden | Opsturen, Rembours | |
| Betaalmogelijkheden | Bankoverschrijving, Creditcard american express, Creditcard mastercard, iDeal, Rembours | |
| Regels voor bijkomende kosten | ||
| Prijsvermeldingen | 127 prijzen, 32323 telecomprijzen, 47 unsortedprijzen | |
| Prijsindex |
Shopomschrijving

Wie zijn wij?
Belsimpel.nl is een webwinkel die zich volledig richt op het vergelijken en verkopen van telefonie abonnementen. Bij Belsimpel.nl kunt u de verschillende abonnementen handig vergelijken en tevens het meest geschikte abonnement direct afsluiten. Daarnaast biedt Belsimpel.nl een groot assortiment telefoons met bijbehorende accessoires aan.
Contact
Onze enthousiaste klantenservice staat 5 dagen per week van 9.00-22.00 voor u klaar voor alle vragen die u hebt over bijvoorbeeld mobiele telefoons, abonnementen en bundels. U kunt via onze klantenservice ook telefonisch uw bestelling plaatsen. Buiten de openingstijden treft u onze voicemail. Laat gerust een bericht achter en wij bellen u dan direct de volgende werkdag terug. Wij helpen u graag met al uw vragen! De verschillende manieren waarop u ons onder andere kunt bereiken:
| E-mail: | info@belsimpel.nl | ||
| Telefoon: | 050-2103404 | ||
| Fax: | 050-2103405 |
Levertijd
Belsimpel.nl streeft er naar uw bestelling binnen 48 uur bij u te hebben afgeleverd. Bestellingen, mits geen rembourszending, worden ook bezorgd op zaterdag. Op de dag dat het ondertekende contract plus bescheiden door ons zijn ontvangen, wordt uw abonnement doorgaans ook verwerkt en verzonden. Indien u een telefoon, evt. in combinatie met een abonnement, heeft besteld die niet op voorraad is, dan levert dit doorgaans niet meer dan 1 werkdag vertraging op. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 48 uur bezorgd te hebben en zullen trachten u altijd te berichten indien dit onverhoopt niet mogelijk is.
Betaalmethodes
Er zijn bij Belsimpel.nl vier methodes mogelijk om uw betaling te verrichten voor uw geplaatste order:
- iDEAL: Voor betaling via iDEAL rekent Belsimpel.nl geen extra kosten.
- Vooruitbetaling: U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar dient er wel rekening mee te houden dat de overboeking een tot twee werkdagen kan duren.
- Rembours: Voor remboursverzendingen worden 10,- extra verzendkosten berekend.
- Creditcard: Voor een creditcard betaling worden ¤4,50 extra transactiekosten berekend.

Verzenden
Belsimpel.nl hanteert voor alle verzendingen, ongeacht de grootte, dezelfde verzendkosten van ¤9.50 (incl. BTW). Als u onder rembours wilt betalen, betaalt u ¤10 extra. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u hiervan automatisch een bevestiging per e-mail. Hierbij treft u ook de barcode van uw pakket aan, waarmee u de locatie en status van het pakket op de website van TNT post kunt volgen.
Verlengingen
Bij een verlenging van uw huidige abonnement ontvangt u doorgaans geen nieuwe simkaart aangezien het abonnement zal doorlopen op uw huidige simkaart. Er worden dan ook geen verzendkosten in rekening gebracht.
Garantie, vragen en klachten
Belsimpel.nl hoopt vanzelfsprekend dat uw abonnement of telefoon u goed bevalt. Wij staan echter altijd tot uw beschikking mocht er iets niet geheel naar wens zijn. Lastige vragen gaan wij daarbij niet uit de weg. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige service en zijn altijd bereid u te assisteren. U kunt voor al uw vragen contact opnemen met de klantenservice. Wij ontvangen tevens graag suggesties voor het verbeteren van onze dienstverlening!
Mocht uw toestel binnen de garantieperiode onverhoopt defect raken, dan dient u contact op te nemen met de klantenservice van Belsimpel.nl op het nummer 050-2103404
. U kunt hier een vereist RMA nummer aanvragen om de reparatieprocedure in werking te stellen. Indien u belt met de klantenservice van Belsimpel.nl, dan is het van belang om uw ordernummer van Belsimpel.nl en het IMEI-nummer van uw GSM bij de hand te hebben. Deze gegevens zijn beiden vereist om een RMA aanvraag te plaatsen.
Reparatiestatus
Belsimpel.nl zal de reparatieprocedure verder voor u afhandelen. De normale doorlooptijd van de procedure is 5 tot 10 werkdagen. U kunt tijdens kantooruren de huidige status van uw reparatie opvragen. Let er wel op dat u het RMA nummer en uw ordernummer van Belsimpel.nl bij de hand houdt. Zonder deze gegevens kunnen wij u niet helpen.