Channels

iDeal algemeen € 15,65
Vooruitbetalen bij verzenden algemeen € 15,65
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 8188 prijzen
Prijsindex 89,5 (10,5% onder gemiddeld)
89,5 (10,5% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

4AllClients.com®, Saving people money so they can live better lives™, wil de beste online retailer zijn, voor al onze klanten, wat hun wensen mogen zijn, op ieder gewenst moment en waar zij zich ook bevinden. Onze toewijding aan de klant is groot als altijd. Wij zijn verbonden met onze klanten. Wij willen klanten waar voor hun geld bieden, een breed assortiment van kwaliteitsproducten, de laagst mogelijke prijzen en een vriendelijke, deskundige service.

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
37 Algemeen Beoordeling: slecht Beoordeling: slecht Beoordeling: slecht
20 Verzending Beoordeling: voldoende Beoordeling: voldoende Beoordeling: voldoende
15 Aftersales Beoordeling: zeer slecht Beoordeling: zeer slecht Beoordeling: zeer slecht

«  1  2  3  »Resultaten 1 t/m 20 van 42
Gepost door SpiderTex, woensdag 2 juli 2008 15:10
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Vista Premium gekocht bij hen.

Na check-out van de winkelwagen vroeg het systeem mij een account aan te maken (nieuwe gebruiker), bestelling geplaatst, betaald... en dan niets meer...

Tussen bestelling/acount aanmaken en de bevestiging van bestelling en de userid zijn wel 15 minuten verstreken. Als eerste ervaring is dit niet heel gerustellend.

Dit gezegd zijnde, de communicatie is wel volledig: e-mail voor bevestigen van bestelling, e-mail voor bevestiging van betaling, e-mail waneer goederen verzonden.

3 werkdagen later netjes afgeleverd op het gewenst adres.

Bijna zeer goed dus... een beetje vijlen aan het accunt aanmaken process en we zijn der.

op tijd, netjes en ruim verpakt.

niet van toepassing

Gepost door Bits!, woensdag 2 juli 2008 13:41

Mensen, bel in plaats van 0900 2738446 (0,45 cpm) naar het alternatieve nummer: 074 2501357 (normale kosten)

Gepost door riley, maandag 30 juni 2008 20:26
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Zoals wel meer mensen hieronder een Samsung 1TB schijf besteld, omdat deze heel goedkoop was bij deze winkel. Levertijd was 1-2 dagen, maar al gauw bleek dit ruim een maand te zijn. Na betaling via overschrijving bleef de status van de order een week lang op 'wacht op betaling' staan. Een vraag hierover werd niet beantwoord. Pas na de tweede mail kreeg ik een standaardmail terug dat als de order betaald is, ik een bevestiging krijg. Op mijn antwoord dat deze al een week geleden was betaald, kreeg ik ineens de bevestiging met de verwachte aankomstdatum.

Omdat ruim een maand later de schijf nog niet geleverd was, en ondertussen fors in prijs was gezakt bij andere winkels, de order geannuleerd. Om een lang verhaal kort te maken: pas na dreigen met rechtsbijstandverzekering en shop review op tweakers.net werd het bedrag ineens zeer snel terugbetaald op 25 juni. Het lijkt wel of ze het niet erg vinden om klanten kwijt te raken. In het begin probeerde ik ze er met zachte hand toe te bewegen snel terug te betalen, maar dat deert ze absoluut niet.

Verder kom ik op andere sites en eerlijk gezegd ook hier (eentje) reviews tegen die erg verdacht zijn. D.w.z. ze hebben allemaal dezelfde schrijfstijl en zijn opvallend positief (lyrisch). Het taalgebruik bevat opvallend weinig fouten en is nogal netjes (woorden als: evenwel, nadien). Af en toe doet het Vlaams aan. Kijk maar eens bij de reviews op ciao shopping en lees de reviews met het volledig aantal sterren...het contrast met de negatieve reviews is zo groot dat het eigenlijk wel grappig is om te lezen.

Maar vooruit, omdat mails, op één uitzondering na, snel beantwoord werden (wel met standaardmails waarin vaak niet ingegaan wordt op de vraag wanneer er terugbetaald zal worden) en omdat er uiteindeljk überhaupt is terugbetaald, krijgt 4allclients het oordeel slecht en niet zeer slecht van mij.

O ja, nog één goede grap van 4allclients: ze hebben nu een internationale website voor veel landen, maar ze vermelden alleen het 0900-nummer, dat alleen in NL is te bereiken :-D Gelukkig kan via sidn.nl en detelefoongids het 'normale' telefoonnummer opgezocht worden, dat veel goedkoper is.

Gepost door DJDaaf, maandag 30 juni 2008 20:03
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: slecht Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Had wat besteld, een voeding voor mijn computer.
Prijs viel nog best mee.

Had de bestelling wel geannuleerd!
En tot mijn verbazing kwam het pakket toch nog aan na een mail terug te hebben gekregen dat de zending inderdaad geannuleerd was.

Duurde echt te lang voordat de zending werd verzonden,
zonder dan nog enige notificatie van enig Tracking code oid.

Daarbij was de verzending ge-annuleerd met daarna nog een mail ontvangen ter bevestiging.

Aftersales

Jammer dat er geen zeer zeer slecht optie is voor dit onderdeel.

Ik wacht nu namelijk al meer dan een maand op mijn geld.

Is dit wettelijk toegestaan??

Daarbij wouden ze ook nog kosten aan mij toeleggen voor de "restock" en mijn verzendkosten niet terugbetalen.

Wat wel in hun overeenkomst was gezet.

Uiteindelijk ervoor gezorgd dat de volle 100% zou krijgen.
Met daarbij weer een mail dat het behandeld wordt.

En ja, dat was al weer bijna 2 weken geleden.

4allClients?? voor mij nooit meer.

Gepost door Hann1BaL, zondag 29 juni 2008 12:11
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Ondanks de slechte reviews heb ik een telefoon besteld bij 4allclients, omdat deze echt zeer scherp geprijsd was. De levertijd zou volgens de website 1 tot 3 werkdagen bedragen. Direct via iDeal betaald, maar de dagen erna hoorde ik niets meer van 4allclients behalve dan dat mijn order geaccepteerd was en verwerkt zou worden.

Van dat accepteren blijkt weinig te kloppen, want na 2 weken ben ik toch maar even gaan uitzoeken hoe de vork in de steel zat. Het bleek dat 4allclients mijn order had geannuleerd zonder mij daarvan op welke wijze dan ook op de hoogte te stellen. Het product was "ineens" niet meer leverbaar, terwijl op het moment van bestellen het product nog gewoon op voorraad was. De werkelijke reden was, denk ik, dat het product voor een te lage prijs werd aangeprezen en dat ze op deze manier eenvoudig kunnen voorkomen dat ze de telefoon alsnog moeten opsturen.

Na mailen met 4allclients werd mij beloofd mijn geld terug te storten. Ik vind het opmerkelijk dat ze dat niet uit zichzelf gedaan hebben aangezien ze de order ook al geannuleerd hadden. Maar goed, een vergissing is mogelijk, al lijkt het bij 4allclients meer regel dan uitzondering te zijn, bij het lezen van alle reviews (op tweakers maar ook op andere websites.)

Nu zijn we al weer een paar weken verder en is er nog geen stuiver teruggestort op mijn rekening. Een zeer slechte afhandeling van de zaak dus. Een firma die de zaken toch wel behoorlijk ondermaats regelt.

Gepost door owevers, zaterdag 28 juni 2008 14:18
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: geen

Na alle reviews te hebben gelezen, twijfelde ik wel in eerste instantie, het product wat ik wilde hebben hadden ze wel, was wel goed te vinden via de zoek functie, alleen de website is wel onoverzichtelijk wat betreft de talen, de ene keer heb je nederlands en de andere keer is het weer engels. De bestelling is via Ideal gegaan en kort daarop meteen een bevestiging via de mail gehad. De maandag erop was de order verwerkt en werd er aangegeven dat de verzending woensdag verstuurd zou worden, echter hij was woensdag al binnen. Goed dus.
Prijzen zijn gunstig ten opzichte van andere leveranciers.

De bestelling was dus een dag eerder binnen dan op het internet stond. Wel een mail gehad met een track en trace nummer en werd netjes afgeleverd. Gezien de waarde van de bestelling vond ik het niet stevig verpakt, gewoon de doos van de leverancier gebruikt. Dus niet een extra doos erom heen met verpakkingsmateriaal.

Aftersales

Geen ervaring tot nu toe.

Gepost door DrAg, woensdag 25 juni 2008 00:56

De levertijd van deze winkel was in mijn geval om te janken. Als indicatie geven ze 3 dagen op, in werkelijkheid heb je na 2 week nog niets. Na annuleren vond ik bij een concurrent hetzelfde product en dat was binnen na 1 dag.

Veel nette emails in reactie op mijn vragen maar geen echte oplossingen. Frustraties alom!
1. De website (klanten login) geeft geen gebruikersnummer af. (dus geen tracking mogelijk, gelukkig was dat na een mail opgelost)
2. Het klanten gedeelte werkt niet in Firefox 3.0, ik zie bestellingen van andere klanten...
3. Ook in IE 7 niet lekker werkende seller-feedback functie.
Kortom, geen fijne ervaringen.....

Gepost door Peco, vrijdag 20 juni 2008 18:51
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Na bestelling van een laptop gewacht en gewacht. Mail gestuurd. Kreeg 3 keer een Track and Trace mail, maar er werd niets gestuurd.
Weer gemaild. Laptop werd niet geleverd en geld zou teruggestort worden. Na 2 mails en 2 weken later geld terug (gelukkig). Echter de zogenaamde (onduidelijke)kosten die een percentage vormen van het totaalbedrag niet teruggekregen. Twee keer een mail gestuurd. Geen antwoord en geen geld. Was maar een paar euro, maar het gaat om het principe.
Voor mij een shitbedrijf. Ik koop er niets meer

Aftersales

In eerste instantie op tijd een reply op je mail. Daarna vinden ze het kennelijk genoeg en reageren zij niet meer op vragen, klachten of opmerkingen.

Gepost door fhdumay, zondag 15 juni 2008 23:15

Op 3 mei een logitech toetsenbord besteld (wist op dat moment (nog) niet dat mijn CPU's bij 2 weken vertraagd zouden zijn). De site was enigszins verwarrend om dat er twee keer het zelfde artikel met een verschillende prijs stond. Nadat ik mijn keuze had gemaakt de bestelling gedaan, met ideal betaald en binnen een paar minuten de bevestiging. (gek dat bij shops die een niet al te goede reputatie hebben het ontvangen van geld van de klanten nooit problemen oplevert.....) per email ontvangen.

Op 5 mei een mail met de verwachte leverdatum: 7 mei. En u raad het al - op 8 mei een mail dat de leverdatum niet gehaald zou worden (laat ik dat nou al op 7 mei gedacht hebben) en het zou 16 mei worden...

Maar het wordt nu echt leuk... Op 16 mei niets ontvangen, ook geen mail van verzending of vertraging ontvangen. Ik heb ze nog een dag het voordeel van de twijfel gegeven (waar mensen werken gaat wel eens iets mis). Maar ook zaterdag 17 mei niets ontvangen, en daarom op 18 mei een mail gestuurd en daarin mijn ongenoegen geuit over de gang van zaken, en daarbij ook mijn bestelling van de CPU's aangehaald en geeist dat levering binnen 5 werkdagen zou plaatsvinden.

Op 19 mei een mail dat het bestelde artikel in back order stond bij de leverancier... Ik werd er ook op geattendeerd dat ik de order altijd nog kon annuleren. Stom dat ik daar zelf niet op gekomen was.

Op 21 mei krijg ik een mail dat het artikel niet meer leverbaar is, en dat e.e.a. door de financiele afdeling in order gemaakt zou gaan worden...

Op 26 mei een mail gestuurd waar het geld blijft. Ik denk dat als je in 2 minuten een betaling kan onvangen, 5 dagen toch niet onredlijk zijn als termijn om je geld TERUG te krijgen...

Op 27 mei een mail ontvangen dat het bij de afdeling financien ligt en dat deze voor de afhandeling zal gaan zorgdragen (waar heb ik dat eeerder gehoord).

Op 30 mei een laatste mail gestuurd en ze tot dinsdag middag de tijd gegeven om te betalelen. Als dan nog niets is ontvangen, zal er niets anders op zitten dan ze in gebreke te stellen. Dit levert geen betaling op (sterker nog - er volgt niet eens een reactie).

Op 10 juni heb ik ze per aangetekende brief formeel in gebreke gesteld. Op 12 juni is het geld teruggestort op mijn giro rekening

n.v.t, daar artikel niet meer leverbaar was.

Aftersales

Knullig amateuristisch, laks, traag, slordig en alles op de automatische piloot.

Op vragen die je stelt krijg je een standaard excuus, een standaard antwoord, en ook de standaard behandeling. Ik heb naar aanleiding van e.e.a een mail gestuud met daarin het verzoek om de levertijden van zaken reeeler te maken. Ik heb liever een bedrijf dat zegt dat iets 3 weken zal gaan duren, als een die zegt 2 dagen en daarna ook 3 weken nodig heeft. Zonde. Deze manier van werken zal er op de duur voor gaan zorgen dat ze geen klanten meer overhouden.

Dat is de indruk die ik krijg van de manier waarop men met klanten omgaat. Ik ga er vanuit dat 4allclients graag een brede en trouwe kring van klanten heeft die regelmatig terugkomen om zaken bij 4allclients te bestellen.

De manier waarop nu met klanten wordt omgegaan zal daar in het geheel niet bijdragen. Proberen contact te krijgen en een duidelijk antwoord te geven op mijn vragen leverde niets op. Ik vind het beschamend voor een bedrijf dat ik ze blijkbaar per aangetekende brief in gebreke moet stellen en dreigen met deurwaarder/advocaat voordat met zo'n simpele handeling als het terugbetalen van een (relatief gering) vooruitbetaald bedrag....

Wat mij betreft

NOOIT MEER ZAKEN MEE DOEN !!!

Gepost door SgtStrider, zaterdag 14 juni 2008 21:31

Site is onoverzichtelijk, traag, en amateuristisch-ogend. Slogan is gejat van de Amerikaanse firma WalMart, maar dat terzijde. Toch maar een bestelling geplaatst voor een monitor vanwege de lage prijs. Dit doe ik dus nooit meer bij deze winkel. Bij het plaatsen van de order kwamen (hier zijn ook meerdere topics over) verborgen kosten naar boven. Bleek helaas toch niet meer de goedkoopste te zijn, maargoed ik vond het wel prima vanwege dat het artikel op voorraad was. Na de bestelling geplaatst te hebben en betaald heb ik ongeveer 1,5 week moeten wachten op een daadwerkelijke orderbevestiging van een product wat werd aangegeven als voorradig. Via mail heb ik 4AC verzocht om status, werd vrij laat op gereageerd en direct werd mijn order geannuleerd zonder verdere uitleg. Ik zou mijn geld terugkrijgen omdat het product niet meer leverbaar was. Wat? Het product stond ook ineens niet meer op hun website. De volgende dag stond het product weer op hun website, dus blijkbaar klopt die hele administratie van geen kanten! Ik raad deze shop ten strengste af, puur en alleen omdat ze klantonvriendelijk zijn, verborgen kosten rekenen, en zeer traag zijn met reageren en dan ook nog kortaf zijn...

Aftersales

Tot op heden nog geen cent ontvangen van het verhaal hierboven. Ik hoop serieus dat ik mijn geld terugkrijg want ik heb helemaal geen zin in rompslomp.

Gepost door Hwg, woensdag 11 juni 2008 20:11
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

De website is niet al te overzichtelijk, de prijsopbouw is erg onduidelijk vooral al de bijkomende kosten...
Er wordt niet heel erg snel op e-mail gereageerd (meestal duurt het een dag of 3).
Er zit een fout in het systeem, ik had namelijk een aantal bestellingen van het zelfde product niet afgerond, omdat ik de werkelijke kosten wilde vergelijken. Maar dit leidde tot wel 6 orderbestigingen met 2 track-tace codes respectievelijk 2 maal en 4 maal.
Verder ontbrak een papieren rekening bij de levering.

Snelle verzending na betaling via iDeal

Aftersales

Het ging om 4 reepjes geheugen, waarvan ik er 2 geprobeerd heb, maar helaas werkten ze niet in de beoogde laptop, dus heb ik ze binnen 8 dagen terug gestuurd met een print van de rekening. Na een tijdje keeg ik 2 repen terug gestuurd in de zelfde doos, zonder begeleidende uitleg, na contact opgenomen te hebben met 4allclients bleek dat ze geopende verpakkingen niet terug nemen, ok had ik de voorwaarden maar beter moeten lezen.
Maar voor de andere 2 repen heb ik ook naar herhaaldelijke beloftes nog steeds geen terugboeking ontvangen.

Gepost door Boeie, woensdag 11 juni 2008 16:29
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: voldoende

Website erg onoverzichtelijk, informatie is zoals eerder vermeld verradelijk vanwege bijkomende verwerk- en verzendkosten.

op 6juni een Samsung G800 besteld voor het ogenschijnlijk lage bedrag van 40,- (vermeld hier op pricewatch!). Uiteindelijk werd dit 53,24.

Aanmelden en aanmaken van account gaat erg rommelig en onduidelijk. Maar ik wilde het proberen, dus besteld.
Volgende dag ben ik gaan kijken in mijn account en de bestelling staat al gelijk op 'geannuleerd'. Maar omdat de levertijd 1-3 werkdagen was, gewacht tot dinsdag.

Aftersales

Reactie op e-mail was redelijk snel, woensdag reactie gehad. Met de melding dat mijn bestelling helaas niet meer leverbaar is en dat de afdeling financien het geld op mijn rekening (betaald met iDeal) terug zal storten.

Edit: op de 12e een e-mail ontvangen dat het volledige bedrag retour gestort zou worden. Dit is ook daadwerkelijk gebeurd op de 12e, toch nog een redelijk snelle afhandeling.

Erg jammer alleen dat de webshop zijn lage prijzen en de daarmee aangeboden producten niet waar maakt.

Gepost door l30n, maandag 9 juni 2008 12:37
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: zeer slecht Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

3 maart 2008 een 25packs kensingtonslot laten bestellen door de afdeling inkoop bij ons.
14 maart 2008 een verzendbewijs per email verkregen voor een item die op voorraad zou moeten zijn volgens de website.
Twee dagen later een verdacht klein pakket (25x20x10cm) ontvangen en derhalve niet geaccepteerd.
Mocht men van 4allclients meelezen; indien ik voor het eind van de maand juni nog geen reactie verneem, dan nemen wij gerechtelijke stappen. De stukken liggen reeds bij de advocaat. Wellicht dat een claim van e500,- aan gerechtelijke kosten jullie aanspoort om net als de rest eerlijk te werken voor je geld.

Klantnummer: 11151060

Update(s):
1) 09/06 een mail ontvangen met een excuus en 'Wij zullen dit alsnog op korte termijn voor u uitschrijven. '.

Twijfelachtig formaat van de doos en derhalve maar niet geaccepteerd aangezien deze ruim twee weken erover heeft gedaan. Doos was overduidelijk te klein om het gevraagde te bevatten.

Aftersales

Al enkele weken telefonisch niet bereikbaar op het algemeen en 0900 nummer. Op mails reageert men absoluut niet. Een leesbevestiging kost blijkbaar ook al teveel moeite.

2)02/07 nog steeds geen betaling ontvangen en derhalve maar besloten juridische stappen te ondernemen. Ook al gaat het om een luttig bedrag, de bijkomende kosten zijn inmiddels totaal te verhalen op 4allclients. Een ieder die zich geroepen voelt om een collectieve zaak hiervan te maken is van harte uitgenodigd contact op te nemen. Enkel indien je reeds per aangetekende brief hebt aangegeven dat je per ommegaande een creditering verwacht en langer dan een maand hebt gewacht.
Gepost door BeFresh, zondag 8 juni 2008 14:48
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: zeer slecht Aftersales: Beoordeling: geen

4AllClients mag dan bij veel producten in Pricewatch als goedkoopste naar voren komen, maar laat je niet verleiden hier iets te kopen. Het prijsmodel is zodanig opgebouwd als goedkoopste in de lijst te staan, maar krijg je tijdens het afronden van je order te maken krijgt met allerlei extra kosten, wat het prijsvoordeel grotendeels teniet doet.

Levertijden van producten kloppen niet, de website is een grote chaos, het bedrijf is telefonisch zeer slecht bereikbaar, communicatie per email zoals orderstatus, gestelde vragen en gemaakte afspraken worden niet of nauwelijks verstrekt, teruggekoppeld of op gereageerd.

Ik kreeg na mijn bestelling direct het gevoel te zijn opgelicht en dat ik kon fluiten naar mijn centen. Ik heb de afgelopen jaren veel zaken online gekocht, maar heb nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt.

Op 15 april 4 Samsung 1TB schijven besteld, op dat moment volgens Tweakers en de eigen website ruim voorradig. De producten zouden binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd worden. Nog diezelfde dag zag ik dat mijn orderlijst ineens leeg was en het product van de website was gehaald. Na veel heen en weer bellen, waarbij van alles werd beloofd, maar geen enkele (lever)afspraak is nagekomen.

Eind april kreeg ik een email dat mijn order pas 20 mei zou worden verstuurd. Ik heb gevraagd een alternatief product te leveren, maar dat was niet mogelijk, dan moest ik mijn order maar annuleren.

Begin mei nog maar een keer gebeld waar mijn bestelling bleef, maar tot mijn grote ergernis had 4allclients uit eigen beweging de order maar geannuleerd. De medewerker kon me niet vertellen waarom de order was geannuleerd, door wie en waarom ik niet op de hoogte ben gesteld. Hierna vaak geprobeerd telefonisch contact op te nemen, maar de telefoon werd niet opgenomen, of ik kreeg te horen dat het hele team op "cursus" was. Ook email werd niet meer beantwoord. Op een gegeven moment kwamen emails terug en was de website zelfs offline. Toen kreeg ik het benauwd en heb Arag rechtsbijstand ingeschakeld.

Op 20 mei nog steeds niks binnen, weer bellen, na ettelijke pogingen eindelijk iemand aan de lijn. Nu zouden de harde schijven pas 12 juni geleverd kunnen worden. Tot 10 geteld, en geprobeerd rustig te blijven, te vragen wat de oorzaak was, na een half uur a 45 cent per minuut en 4 medewerkers later wanneer mijn vragen te moeilijk werden kon geen van hen mij vertellen wat er aan de hand was en weigerden ze me door te verbinden naar de directeur zelf (Tom Lunding). Wel zou ik de volgende dag bericht van hem ontvangen. In dit bericht natuurlijk weer geen enkele concrete afspraken, alleen maar gezwam in de ruimte. Ik had eigenlijk ook niks anders verwacht. Ik had de moed al opgegeven en had mijn hoop gevestigd op Arag rechtsbijstand. Dit ging werkelijk alle perken tebuiten.

Na lange mediastilte ontving ik tot mijn verbazing op 4 juni een mailtje met daarin de melding dat mijn order verzonden was met TNT en ein-de-lijk, 40 dagen later dan gepland, op 6 juni mijn order ontvangen!
Wat een martelgang!

Aftersales

Los van het feit dat de bestelling oneindig veel later werd geleverd, vind ik dat een bedrijf je zo uitvoerig mogelijk moet informeren bij mogelijke vertragingen, betaling, afspraken en dergelijke. Dit geeft je het gevoel dat een bedrijf alles in het werk stelt je order in alle tevredenheid te leveren. 4allclients doet dit niet en steekt zijn energie liever in andere zaken

Wel heb ik het idee dat dit bedrijf alles in het werk stelt om zich voor te doen als de goekoopste en de beste. Er zijn op verschillende shop review sites talloze dubieuze reviews te lezen wat een argeloze consument moet doen geloven dat klanten zeer tevreden zijn. Trap hier niet in! Ookal haalt dit het gemiddelde cijfer voor een bedrijf omhoog, wanneer je hier wat verder in duikt zal je vrij snel een patroon ontdekken in de positieve reviews, wat erop zou kunnen duiden dat deze reviews er alleen voor zijn het waardeoordeel van het bedrijf wat op te vijzelen.

Dit in combinatie met de ogenschijnlijk lage prijzen trekt de klant over de streep. Heel slim, ook ik ben hier ingetuind, maar wel voor de eerste en tevens laatste keer. Ik koop hier niets meer en raad het iedereen af hier iets te kopen, ook niet wanneer het product veel goedkoper is dan bij alle andere bedrijven.

Gepost door Ray-zor, dinsdag 3 juni 2008 14:38
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Het begon al bij de bestelling van de printer die op de site een kleine ¤140 als prijs had maar bij afrekening ineens meer dan ¤180 kostte. Omdat ik de printer toch snel nodig had, ben ik (achteraf) de fout in gegaan om de bestelling toch maar te doen.

De verzending verliep wel zoals het hoort. Snel op de post en snel in huis.

Aftersales

Helaas liep het initialiseren van de printer steeds vast en bleek het product defect. Het poduct heb ik diezelfde week nog teruggestuurd en zowel per email als per meegezonden brief duidelijk aangegeven dat ik het geld teruggestort wil. Ik ben niet tevreden over het product en beroep me op de wet koop op afstand. Maar 4allclients weigert mijn situatie te scharen onder die wetgeving en heeft het product na reparatie door HP weer naar mij toegezonden. Ik was toen wel thuis en heb het pakket niet geaccepteerd. Weer vaak contact proberen te leggen met duidelijk argumenten waarom ik aan de wet én hun algemen voorwaarde voldoe. Maar ik krijg óf geen reactie óf één zinnetje dat de wet "koop op afstand" niet op mijn situatie van doen is (vinden zij onterecht).
Enfin en paar weken later vond ik een brief van de pakketboer in de bus dat er een pakket bij de buren was afgeleverd. De printer dus Maar die wil ik niet.
Ben nog in dubio of het de moeite is er verder werk van te maken of toch maar Martkplaats in te schakelen om nog een deel van mijn kosten terug te verdienen.

In ieder geval het advies om niet met deze winkel in zee te gaan als je een beejte service wilt. De prijstelling op de site is onbetrouwbaar en de aftersales is wettelijk gezien crimineel.

Gepost door fhdumay, zondag 1 juni 2008 17:49
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Op 28/4 twee XEON E5405 processoren besteld; Ik heb naar deze CPU's gezocht, en uitendelijk leek 4allclients de goedkoopste en beste keuze (1-2 dagen levertijd). Direct met iDeal betaald, en ook direct een mail met bevestiging ontvangen. Op 29 april een mail ontvangen met daarin een verwachte aankomstdatum van 3 mei....

Voor de trouwe lezers van de reviews van deze shop zal het volgende geen verrassing zijn, maar op 6 mei nog niets ontvangen, dus maar een mail gestuurd met de vraag waar mijn spullen zijn. Helaas - het was niet op voorraad, en zal vermoedelijk 15 mei geleverd worden.

Ik heb daarop als antwoord gestuurd dat als het er 15 mei niet was ik dan de order zou cancellen. Op 15 mei is het dan ook daadwerkelij geleverd.

Wat mij stoorde aan het verhaal is dat ik zelf iedere keer (letterlijk) achter de feiten aan moest hollen, vanuit 4allclients was er weing van een pro-actieve benadering te merken. Door dat de uiteindelijke levering bijna 2 weken te laat was, heb ik nu het probleem dat mijn mainboard een vermoedelijke doa is, maar omdat ik pas zo laat heb gereageerd (ik kon tenslotte niets testen zondeer CPU....) moet ik nu een garantie traject in, en de kans is groot dat ik een week of acht verder ben voordat ik eindelijk mijn nieuwe workstation kan gaan bouwen....

De verzending en verpakking is prima in orde - de spullen waren goed verpakt.

Aftersales

Geen echte ervaring mee - maar ik weet niet zeker of ik defecte CPU's of een defect main board heb.... Ik hoop niet dat ik een after sales traject in hoef hiervoor....

Gepost door KeepThemGoing, zaterdag 24 mei 2008 16:51

Aanbieding besteld, samen met andere artikelen. Op laatste scherm komen er dan hoge extra kosten bij. Omdat het een aanbieding betrof, maar geaccepteerd. En dan komt de truuc, de aanbieding kan opeens niet meer uitgeleverd worden.... en jawel hoog, de hoge kosten worden doodleuk doorberekend voor de rest van de spulletjes. Tot op de dag van vandaag nog niet eens alles ontvangen, maar contact is niet mogelijk. Niet getreurt, klacht ligt nu bij rechtsbijstand. Mijn advies: deze shop gewoon MIJDEN !!! Er zijn genoeg goede andere internetshops.

Drama, ik heb wel 10 verschillende aankondigingen van verzonden pakketten ontvangen en uiteindelijk 4 dozen met in elke doos 1 of 2 artikelen. Dozen waren verder voor 80% leeg... Chaos alom.

Aftersales

Geen contact mogelijk, geen reacties. Nog steeds niet alles uitgeleverd gekregen en gewoonweg opgelicht qua kosten en niet leveren van betaalde goederen.

Gepost door Gangsteroo, donderdag 22 mei 2008 17:36
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: zeer slecht Aftersales: Beoordeling: geen

Zoals al vaker gemeld, prijzen aan de lage kant maar erg dure verzendings & handlingskosten (en weet ik veel allemaal) al met al nog wel goedkoper dan bij losse webshops bestellen dus ging ik door met de koop. Het o.a. was een chieftec kast met een deurtje waarvan het bovenste pinnetje was afgebroken waardoor de deur niet lekker scharniert maar ik ga daar verder niet meer moeilijk doen, was allang blij dat ik mijn product geleverd heb gekregen.... zoek maar eens op 4allclients op Google, je vind echt allemaal links over oplichterij. Er wordt ook geen garantie/pakbon geleverd.

Zaterdagochtend besteld (alles was ruim op voorraad) en gekozen voor een zaterdaglevering, via iDeal betaald maar in hun ordertrackingsysteem stond gedurende de hele dag "Wachten op betaling". Mailtje gestuurd en niks meer van ze gehoord tot dinsdag in gebrekkig nederlands en een enter na 6 woorden (beetje marktplaats stijl), kwam niet erg professioneel over en mijn vraag was ook nog eens niet beantwoord. Telefonisch contact met ze opgenomen en ze zeiden dat de betaling goed was binnengekomen en 2 dagen later (donderdag) geleverd zou worden. Ik de volgende dag nog netjes een mailtje gekregen dat ik die donderdag mijn spullen zou krijgen. Ik donderdag wachten en wachten totdat er een mailtje binnenkwam dat de verwachte aankomstdatum vrijdag was.
Vrijdag had ik dan het grootste gedeelte van de spullen binnengekregen zonder pakbon, dus ik kon ook niet controleren of er nog een product in backorder was. Aangezien ik hoor dat de TNT bezorgers vaak een pakketje af en toe iets niet kunnen vinden en later dan nog eens terugkomen besloot ik om eerst geduldig te wachten of mijn pakketje later die middag nog kwam of die zaterdag. Toen ik maandag nog steeds niks had ontvangen besloot ik nog maar eens te bellen en volgens hun was het al verzonden. Dinsdag uiteindelijk toch ook nog de rest van de bestelling gekregen.

Gepost door KillerXnl, donderdag 22 mei 2008 17:07

Meer dan 1maand geleden heb ik een LG LCD televisie bij hun besteld, echter bleek de televisie geen hdmi aansluiting te hebben, zoals wel aangegeven stond op hun website.

de tracktrace code die 4allclients had meegeleverd, bestond niet in het systeem van tntpost, we hadden dus geen idee waar het pakket zich bevond

Aftersales

2dagen nadat ik de televisie had ontvangen nam ik contact op over de foute levering, tot op heden hebben ze nog niet gereageerd. Telefonisch contact is ook nagenoeg onmogelijk, ik probeer 4allclients al een paar dagen te bereiken, echter nemen ze niet op of wordt de hoorn erop gelegt!

Gepost door Keyser, donderdag 22 mei 2008 09:16

4 weken geleden heb ik 2x1TB harde schijven besteld, tijdens het bestellen waren ze gewoon op voorraad. Toen kreeg ik een mailtje met de mededeling dat de levertijd ineens 4 weken was geworden (20 mei). En nu op 20 mei krijg ik een mailtje dat de leverdatum weer met 3 weken is verschoven. Nu heb ik het maar afbesteld.

Let op de hoge "handling en verzend" kosten!

Ze mogen dan wel goedkoop zijn in de pricewatch, maar ze neppen je met extra kosten. Ik vind dat eigenlijk niet kunnen, tweakers.net zou dit soort kosten mee moeten rekenen in de prijs.

Al met al: ZEER SLECHT!!!

«  1  2  3  »

Powered by True