| Shopgegevens | ||
| Bijkomende kosten | ||
| Alle verzendingen | algemeen | € 8,95 |
| # | Laatste 3mnd | Laatste 6mnd | Totaal bereik | |
|---|---|---|---|---|
| 13 | Algemeen | Beoordeling: zeer goed | Beoordeling: zeer goed | Beoordeling: zeer goed |
| 11 | Verzending | Beoordeling: zeer goed | Beoordeling: zeer goed | Beoordeling: zeer goed |
| Gepost door casper1987vd, donderdag 19 juni 2008 18:46 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: zeer goed | Verzending: | Beoordeling: geen | Aftersales: | Beoordeling: geen |
En ook ik heb een 500Gb Samsung hardeschijf besteld voor een zeer aantrekkelijke prijs!
Er ging iets fout tijdens het bestellen door een popup van een andere website die ik wegklikte evenals de orderverwerking, waardoor de orderafhandeling verbroken werd, maar wel had betaald (de laatste fase van afhandeling).
Ik heb een mailtje gestuurd en werd even later opgebeld om het probleem te rectificeren.
Zeer goede service tegen een uitstekende prijs.
Echt een aanrader!
| Gepost door Grimmie, donderdag 8 mei 2008 22:14 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: zeer goed | Verzending: | Beoordeling: goed | Aftersales: | Beoordeling: geen |
25 april jongsleden een 500Gb Samsung hardeschijf besteld voor een zeer aantrekkelijke prijs!
Volgens de website zou deze vanaf 6 mei pas weer leverbaar zijn.
En jawel hoor 8 mei (2 dagen later) netjes afgeleverd zoals beloofd!
Dat is wel eens anders bij webwinkels die een product niet op vooraad hebben, als er staat 5 dagen, maak er maar 2 weken van! Maar niet bij Advansis, 6 mei binnen is 6 mei binnen, en dus 8 mei bij mij thuis.
Pakket was in een ruime doos verpakt met schuim blokken en noppen folie.
| Gepost door mrnopants, woensdag 30 april 2008 14:31 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: goed | Verzending: | Beoordeling: zeer goed | Aftersales: | Beoordeling: geen |
Heb hier een Tagan500 watt voeding besteld. Ze waren de goedkoopste en hadden goede reviews van mede tweakers dus maar besteld.
De website is niet heel geweldig, missen een hoop plaatjes en omschrijvingen. Het menu is wel goed uitgebreid.
Wat voor mij altijd belangrijk is is dat er een telefoonnummer en adres zichtbaar is en dat was hier het geval.
Voldoende dus om een bestelling te plaatsen voor mij.
Na de bestelling kreeg ik netjes een orderbevestiging, vervolgens een betaal bevestiging ( had met ideal betaald ) en een verzendbevestiging.
Prima verzending, had op zondag besteld en betaald, levertijd was 1 tot 5 werkdagen en maandag was hij al verstuurd. Prima verpakt zodat hij niet beschadigen kon.
Geen ervaring mee gezien de voeding prima werkt dus ook geen oordeel.
| Gepost door WilBoman, zondag 13 april 2008 12:03 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Voor mij ook een (nog) niet al te bekende shop maar toch nette prijzen.
Website is sober en soms even zoeken maar de info en levertijden waren wat mijn bestelling betrof correct. Je krijgt kort en bondig e.mail over de status van je bestelling,van betaling tot verzending.
Betaling kan per ideal of vooruit,ideaal is +1 euro.
Prijzen waren voor mij aantrekkelijk genoeg om hier te bestellen.
Wat de verzendig betreft kan ik niet anders dan zeer goed.
O.a. een hd besteld en deze zat behalve in zijn plastic boxje ook nog eens geheel in bubbelfolie gewikkeld. De gehele bestelling zat keurig in een doosje gevuld met "chips" en een paar luchtkussens.
Doos zelf was nog voorzien van fragile plakband. Men had er dus genoeg aan gedaan om de zending stootvrij te verpakken.
Verder kreeg je via de mail een T&T nummer toegestuurd maar mijn zending was sneller dan tnt hun site kon updaten.
Hier gelukkig geen ervaring mee. Alles werkt naar tevredenheid.
| Gepost door jacosoft, donderdag 3 april 2008 23:06 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: zeer goed | Verzending: | Beoordeling: zeer goed | Aftersales: | Beoordeling: geen |
Heb een HP2600n Laserjet besteld. Prijstechnisch de goedkoopste; zelfs met verzendkosten. Gerustgesteld door de eerdere shopreviews via de webshop besteld en betaald via Ideal.
De volgende dag werd ik teruggebeld door de eigenaar: de betaling was wel gearriveerd, maar de order was niet goed binnengekomen. Deze aan de telefoon nogmaals verzonden, waarna de printer 2 dagen later werd afgeleverd in een geweldige doos.
Prima dus.
Zoals boven gemeld werd de printer binnen twee dagen afgeleverd door TNT. Geen problemen, beschadigingen of ander ongerief. De ruime verpakking draagt hier uiteraard wel toe bij.
Nog niet nodig geweest.
| Gepost door Daenney, vrijdag 18 januari 2008 23:14 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Ik ben erg tevreden over deze shop. Ik was op zoek naar een Samsung SyncMaster 305T, Advansis bleek de enige te zijn die na informeren hem op voorraad had en direct kon versturen.
Er werd zeer vlot gereageerd op mijn mails, meestal zelfs binnen de 5min, erg netjes en zeer prettig voor de klant.
Order geplaatst, via iDEAL betaald, nog geen 5min later was de order verwerkt en richting TNT.
De bestelling heeft na 16h00 plaats gevonden, toch is hij diezelfde dag nog verzonden en is hij de volgende dag rond de middag bij mij thuis afgeleverd.
De bestelling zat netjes in de doos van Samsung ingepakt, in piepschuim, met een beschermhoes en al, alle onderdelen waren aanwezig.
Gezien ik erg tevreden ben over het scherm en er verder geen problemen zijn kan ik hier geen oordeel over geven wat ook zeer positief is, hoe minder je gebruik hoeft te maken van de aftersale diensten, hoe beter,
| Gepost door PhoeniXProjects, dinsdag 15 januari 2008 22:02 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Snelle reacties op email. Ik had zelf even niet opgelet dat mijn bestelde processor niet op voorraad was. Ik had meteen geld overgemaakt via iDeal maar ik kreeg maar geen verzend melding. Ik heb een mailtje eruit gegooid waar ik dezelfde dag nog een helder antwoord op had.
Onderdeel zou 11 januari binnen komen. Op 10 januari kreeg ik al de verzend melding dus ik neem aan dat mijn processor eerder binnen is gekomen en gelijk is verzonden.
Kan ik niets over zeggen. Geen gebruik van hoeven maken.
| Gepost door tinip10, vrijdag 11 januari 2008 18:14 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: goed | Verzending: | Beoordeling: goed | Aftersales: | Beoordeling: geen |
Was op zoek naar vista premium, kwam via tweaker terecht bij advansis vanwege de scherpe prijs voor vista, ik heb wat rondgekekn op hun website wat ik eventueel nog nodig had. Ik vond nog twee artikelen tegen een scherpe prijs en heb deze ook besteld. levertijd 1 tot 5 werkdagen, hebben ze ook gehaald, zondag besteld vrijdag in huis. Ik heb een email versuurd op donderdagmiddag of er al zicht was op mijn levering, binnen een uur tot mijn status op verstuurd. Jammer vind ik dat ik hiervan geen email heb ontvangen.(bestelling verstuurd). Verder correct en voldoende geinformeerd. Webside ook oke.
Verpakking oke, afspraak op tijd, Tnt track&trace, alleen jammer van uitblijven email order verstuurd.
| Gepost door Ernie411, donderdag 10 januari 2008 14:00 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Op zondag 30 december een Samsung 226BW besteld en betaald met iDeal.
Betaling met iDeal ging volgens iDeal verkeerd omdat de Postcomputer niet snel genoeg reageerde waarop iDeal de betaling als mislukt bestempelde.
De Postbank gaf echter aan dat het bedrag wel was afgeboekt.
Daarop een email richting Advansis Automatisering gestuurd waarin ik melding maakte van het probleem.
Tot m'n grote verbazing had ik enkele uren later al antwoord (het was dus zondag!!).
De maandags bericht gekregen dat de betaling binnen was en de zaterdags daarop de monitor in ontvangst mogen nemen.
Bestelling is geleverd in de transportdoos van Samsung en was dus zeer degelijk verpakt.
Dit hoop ik niet nodig te hebben.
| Gepost door ReneR1, woensdag 2 januari 2008 22:46 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Op 17/12 een Intel Core 2 Extreme QX9650 besteld, deze was op dat moment nog nergens in NL leverbaar. Gebeld en onmiddellijk iemand aan de lijn die er vestand van had die wist dat de processor de volgende dag binnen zou komen, voor mij belangrijk omdat ik de cpu graag voor de kerst wilde hebben. De cpu werd inderdaad de volgende dag bij Advansis afgeleverd, vervolgens onmiddellijk doorgestuurd en al de 18e bij mij aangeboden ondanks de kerstdrukte. Stel je voor, er stond 7/12 op de Intel label!!! De website is duidelijk, prima statusupdates, via iDEAL te betalen, perfect bereikbaar en supersnel qua verzending. De prijs is zeker redelijk te noemen.
De zending was goed verpakt, uitstekend te volgend via Track & Trace en je kunt een ander afleveradres opgeven.
Nvt
| Gepost door D-mension, zondag 16 december 2007 20:33 |
|---|
Ik heb vorige week 1 Samsung 500GB SATA2 schijf besteld (voor een erg mooie prijs). Ik heb mijn bestelling vrijdagmiddag doorgegeven en betaald via IDeal. Vervolgens kreeg ik op maandagmiddag een mailtje dat de betaling gedaan was en 2 uur daarna een mailtje dat mijn bestelling verzonden was. De dag erop had ik mijn harddisk binnen.
Mijn eerste indruk van deze shop had niet veel beter kunnen zijn.
| Gepost door xs4me, vrijdag 7 december 2007 14:06 | |||||
Bestelling:
2x Samsung 500 GB HD's voor een erg scherpe prijs.
De website ziet er qua kleurgebruik rustig uit wat al zorgt voor een wat prettiger site beleving.
Wat wel beter kan is het met name de navigatie. Alles staat in 1 lange lijst en het zou prettig zijn om dat in hoofdcategorien te plaatsen.
Ook de zoekfunctie is wat onduidelijk. Het veld waar je zoekwoorden in kunt voeren valt niet op en was wel even zoeken. Het lijkt net een balk die bij de interface hoort.
Verder is de site prima en duidelijk.
Bestelling de 5e geplaats, kreeg netjes een mailtje met gegevens en direct geld overgemaakt. Dag later een mailtje dat de betaling binnen was en het product verzonden was. Dag later de order in huis.
Verpakking was goed, alleen een stikker breekbaar oid erop zou niet misstaan aangezien de TNT bezorger er nogal robuust mee om ging.
De producten nog niet getest, maar dat zal ik later nog even updaten.
| Gepost door Eagle888, donderdag 6 december 2007 18:19 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Ik heb bij Advansis de HDD Samsung 500GB SATA II 16MB (die in de aanbieding was voor 84 euro) en wat kabels besteld.
Website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, hoewel er wel wat meer info bij de artikelen mag worden getoond.
Verder ben ik heel blij dat ik deze webshop op Schouwen-Duiveland heb ontdekt.
Ik zou de bestelling afhalen, maar bij het maken van de afspraak voor het afhaaltijdstip melde hij dat hij het wel even bij mijn werk zou afleveren omdat hij toch nog die middag in de buurt zou zijn. Ik ben zeer te spreken over deze extra service!
Geen ervaring mee, ik zou de bestelling afhalen.
Ik hoop dat alles goed werkt, kan er nog niets over melden.
| Gepost door supersatan, maandag 26 november 2007 17:33 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is absoluut positief. Zeer snelle reactie's op mijn vragen (email) en mooie prijzen. Overzichtelijke site met duidelijke informatie.
Aarader!
Produkt is in perfecte staat ontvangen.