Een overzichtelijke site.
Voor kabels is dit een goede webshop met veel keus en goedkoop.
Bestelling geplaatst netwerkkabels en HDMI kabel en betaald met Ideal.
Binnen 24 uur geleverd netjes
Wordt verzonden met TNT en natuurlijk een tracktracenummer ontvangen.
De pakket was goed verpakt.
Ik had een HDMI/DVI kabeltje nodig om mijn PC aan te sluiten op mijn LCD TV.
Via de Pricewatch kwam ik op tergro terecht.
Daar een kabeltje gevonden van 5 mtr en dus besteld.(11-feb)
Netjes een orderbevestiging gehad, geld overgemaakt.
19 feb. een mailtje gestuurd of bekend was wanneer mijn kabeltje bezorgd zou worden.
20 feb. een mailtje terug gehad.
Bleek niet op voorraad te zijn, terwijl op de website staat: "Merendeels van onze producten is op voorraad, maar indien een product niet voorradig is, dan is dankzij onze goede netwerk in de Benelux binnen 5 werkdagen leverbaar. " Niet dus. Opzich niet zo'n probleem, kan gebeuren denk je dan. Had ik ook beter op de voorraadstatus kunnen letten.
27 feb. een mailtje gestuurd om mijn bestelling aan te passen naar een 7.5 mtr kabeltje die WEL op voorraad was. Ook meteen voor een collega een VGA RGB kabeltje erbij besteld.
Was geen probleem, 28 feb. netjes orderbevestiging gehad, geld overgemaakt.
14 mrt (!!!) een mailtje gehad met een verzendbevestiging van GLS. Dat is dus twee weken. Geen 5 dagen, terwijl deze producten volgens de website toch echt goed op voorraad waren.
Afijn, 15 maart was er een pakketje in de bus gevallen met alleen dat VGA RGB kabeltje. Geen HDMI/DVI !
Meteen een mailtje gestuurd waarom mijn kabeltje er niet bij zat.
18 maart een mailtje gekregen dat de kabel waarschijnlijk in de loop van de week verstuurd zou worden.
31 maart mailtje gekregen met verzendbericht van GLS.
01 april niet thuis, netjes een briefje in de bus van GLS waarmee ik op hun website kon aangeven hoe en wanneer het pakketje bezorgd kon worden.
Hier heb ik mijn werkadres opgegeven, netjes met bedrijfsnaam, zodat deze 03 april op mijn werk bezorgd kon worden.
03 april is het pakketje wel bezorgd op mijn werk maar stond de bedrijfsnaam er niet op, waardoor niemand in het gebouw wist voor wie het pakketje was. Wij delen een gebouw met andere bedrijven namelijk.
Gelukkig was er een oplettende buurvrouw die dacht dat het bij ons hoorde, dus eindelijk mijn kabeltje binnen gekregen na bijna twee maanden.
Eerste bezorging ging dus prima, maar bij de tweede verzending had ik dus een bedrijfsnaam opgegeven, maar deze werd door GLS niet op het pakketje gezet, zodat het niet bekend was voor wie het pakketje was. Had beter gekund.
Vrijdagochtend een 30m utp kabel besteld en gelijk via ideal betaald. Website is overzichtelijk en geeft voorraad status goed weer.
Paar minuten later een orderbevestiging via mail gehad.
Maandag mail met betaal bevestiging en melding dat product verzonden werd.
Dinsdag product ontvangen.
prima dus.
via GLS .
Ik kreeg een code om verzendstatus op gls website te checken, maar die werkte niet.
product was prima verpakt.
Aftersales
niet nodig gehad
Ik heb eind november wat bij deze shop besteld, kwam op de website via de pricewatch. Ik had enkele specifieke kabels nodig en heb daarnaast wat andere kleine onderdelen besteld. Het viel me op dat Tergro daarin erg goedkoop is en daarnaast goedkoop verzendt (via GLS).
De website is redelijk geordend, het enige storende vind ik het gebrek aan de mogelijkheid je orderstatus op te vragen, een klein gemis, maar ik kan er mee leven. Op e-mails wordt binnen 24 uur netjes gereageerd; bij ontvangst van order, betaling en verzending van de order.
De verzending geschiedt via GLS, Tergro stuurt een mail als de bestelling de deur uitgaat, de volgende dag wordt het pakket vaak al aangeboden. Het eerste pakket bevatte de kabels die ik besteld had, netjes verpakt, met de pakbon en de mededeling dat er een onderdeel niet op voorraad was. Dat onderdeel is een week later geleverd en is ook keurig via de mail aangekondigd. De verpakking van dat onderdeel was wel ietwat slordig; het betrof een 8cm fanduct, (goed) verpakt in een AMD Sempron CPU-doos, maar met het AMD boekje er nog in... Op zich geen probleem, het geheel was zoals gezegd goed verpakt en netjes afgeleverd.
Aftersales
Geen ervaring mee.