« 1 2 3 4 5 6 7 »Resultaten 1 t/m 20 van 122
Keuze van webshop:
Kijkende op de productpagina van de EVGA GTX570 Superclocked is een dip te zien in de minimale prijs, ongeveer 260. Toevallig spotte ik die prijs op de avond van 1 februari, dus omdat ik al een tijd op zoek was naar een 2e handse OC'ed of OC-capabele GTX570 (waarvoor ongeveer 250 voor wordt gevraagd tegenwoordig) heb ik deze natuurlijk maar besteld.
In het verleden eerder vanwege prijzen van het incidentele product bij hun site terechtgekomen, maar vanwege de reviews en mijn algemene indruk steeds maar ontweken. In dit geval vond ik het het risico waard, voor 2e handse prijs een volledig nieuwe snelle GTX570 van een goed merk.
Website:
Deze is overzichtelijk maar de info erop niet echt te vertrouwen. Áls je besluit hier toch te bestellen, informeer voor te bestellen, of direct erna, naar de leverbaarheid als je niet 100% zeker bent.
Onduidelijke orderstatus:
"Order verzonden naar externe leverancier: Uw order is doorgestuurd en zal door onze leverancier direct naar uw adres worden verzonden. Vanwege deze directe levering ontvangt u geen verdere updates of verzendbericht." (daarbij een verwachte leverdatum en een afbeelding van DPD bestelbusje)
Dit betekend dus niet dat je pakket daadwerkelijk onderweg is, maar dat eraan wordt gewerkt je producten te verzamelen. Dit is dan ook verkeerd geinterpreteerd door mij.
Contact:
De snelheid is opzich aardig, maar als het op klantvriendelijkheid aankomt zwaar ondermaats naar mijn mening.
GTX570 Superclocked besteld met EVGA productnummer 012-P3-1572-ER (10 jaar EVGA garantie) die toen ik hem bestelde (naar vermoeden per ongeluk) heel goedkoop was, ongeveer 260 ipv 310 zoals de prijs gemiddeld is. Waren er 17 op voorraad, zelfs na hun updateknop gebruikt te hebben. De bovengenoemde orderstatus is het verste wat ik ben gekomen, 7 februari contact op genomen over de levertijd omdat die ineens "Onbekend" was ipv "6 februari". De kaart bleek niet meer leverbaar (EOL) te zijn. Als vervangend product de GTX570 Superclocked 012-P3-1572-KR (3 jaar EVGA garantie) aangevraagd.
Hiervoor werd om 60 euro bijbetaling gevraagd. De prijs hiervan was intussen blijkbaar weer bijgesteld tot de normale gemiddelde prijzen en ik moest maar bijbetalen dus om dezelfde videokaart te krijgen qua specificaties maar met 7 jaar minder garantie bij EVGA.
(Zie topic "MaxICT: Een al verzonden videokaart blijkt EOL te zijn..?" op het Shopping Forum)
Klantvriendelijkheid/coulance:
Nul komma nul dus.
Aftersales
Aftersale is bij mij een afterdiscussie geworden, en gebleven helaas.
Ik bestel voor spotprijs een videokaart waarvan ik vermoed dat per ongeluk de exclusief BTW prijs als inclusief is weergegeven o.i.d. Dit zou namelijk kloppen met de prijzen die normaal voor de kaart gerekend worden. Hoe het ook moge zijn, ik koop voor die prijs een GTX570 Superclocked. Ik heb betaald, de order is geaccepteerd en in behandeling genomen. Vanaf dit punt heb ik volgens mij recht op mijn product.
De bestelde videokaart met nummer 012-P3-1572-ER wordt EOL geconstateerd. Logische vervanging is 012-P3-1572-KR, exact dezelfde kaart, die geloof ik op hun site toen dezelfde prijs had, misschien een paar euro goedkoper. Dit is dus helaas niet te checken gezien beide kaarten onder hetzelfde kopje "EVGA GTX 570 Superclocked" staan in de tweakers pricewatch.
Het verschil is dus 7 jaar minder garantie bij EVGA. Ik lever dus eigenlijk al in op het door mij bestelde product (discussies of die garantieplicht dan bij webshop of fabrikant ligt daargelaten, zie mijn topic). In de tijd dat het kost om de EOL te constateren (geinitieerd door mijn contact als reactie op de overschreden aangegeven levertijd) zijn de prijzen bij MacICT natuurlijk al bijgesteld en eisen ze dat ik bijbetaal.
Argumenten helpen niet, antwoorden zijn kortaf en reageren eigenlijk niet op mijn daadwerkelijk aangedragen argumenten.
Algehele conclusie:
Vermijd deze webshop, liever een tientje extra betalen bij een winkel die met klanten om kan gaan en schappelijke oplossingen bedenkt die ook voor de klant gunstig/acceptabel zijn. Lees ook de andere reviews eens door, het gemiddelde mag dan nog in het groen staan, dit wordt ook maar tenauwernood bereikt en de kans op gedoe bij je bestelling is dus een stuk groter als je hier besteld dan bij een shop die overtuigende goede scores haalt.
Sinds 20 december 2011 aan het wachten op een Samsung HW-D570 Soundbar. Vandaag, 10 februari, de order geannuleerd. Meerdere keren zelf contact opgenomen met MaxICT en elke keer het zelfde verhaal, Samsung stelt de levering uit. Geen excuses, niets.
Wat mij het meest irriteert is de dat zelfs vandaag na annuleren het apparaat op direct leverbaar staat met 5 stuks op voorraad en "voor 16:30 besteld, morgen in huis". Niet dus. Eerste en laatste keer, helaas.
Website is goed. Product snel gevonden. Besteld: 2x Extrerne HDD + 2x 4Gb intern geheugen. Beide op voorraad. HDD werd drie dagen later geleverd, geheugen 5 dagen later.
Harddisks waren verpakt in karton zonder bescherming, ze konden schuiven in de doos. Aan de buitenkant geen beschadiging maar voor een HDD is t niet goed als die door de doos stuitert tijdens transport. Geheugen kwam 5 dagen later in een envelop, eveneens zonder extra bescherming.
Aftersales
Levertijd: zeer slecht. Op de website stond dat alles op voorraad was. Desondanks, HDD 1 dag later dan beloofd geleverd, geheugen drie dagen later dan beloofd. Deellevering was ook niet de afspraak. Dan blijk ik het verkeerde geheugen te hebben besteld dus ik neem contact op. Ik krijg geen verzendkosten vergoed en er wordt 10,- in rekening gebracht voor de retour. Schandalig.
Ik ben nog NOOIT door enige webshop zo onheus behandeld! Ik had een bestelling geplaatst voor een compacte HTPC rig met toch de nodige gaming mogelijkheden inclusief een Intel Core i5-2300 processor. Ik heb mijn mandje dan ook nog EXPLICIET laten nakijken door Max-ICT via hun online chat waarbij bevestigd werd dat alles correct en in orde was.! Bij levering echter, bleek de processor echter foutief op hun website te staan en in werkelijkheid bleek het een G630 te gaan.
Bij het starten van de assemblage (voeding, kast en videocard uitgepakt omdat ik een beetje vreesde of deze wel goed zou passen) dus tot de conclusie gekomen dat de "verkeerde" processor geleverd werd. Vervolgens volgende acties ondernomen:
* Gevraagd om de correcte processor te leveren: geweigerd wegens prijsverschil (ondanks eigen fout)
* Gevraagd voor commerciële geste: geweigerd, enkel terugsturen wegens "ongewenst product" werd voorgesteld (waar het een foutief geleverd product was!!)
* Op zijn minst retourneerkosten terugbetaald: Geweigerd gezien zij geen schuld zien van hun fout (!!!)
* Uiteindelijk RMA aangevraagd en heel het zaakje teruggestuurd
* Geen terugbetaling gezien (ook mijn fout, niet in het oog gehouden) ... ze zouden hebben gebeld en er stond inderdaad nog een oud nummer in mijn gegevens, tot daar aan toe
* Niet automatisch terugbetaald wegens restocking fee van 15% voor de geopende producten!!!
* Gevraagd om - gezien de voorgeschiedenis - dit te laten vallen van hun kant: uiteraard geweigerd!
Nog NOOIT heb ik zulk een arrogant, klant-onvriendelijk bedrijf gekend dat bovendien eens dringend de wetgeving rond kopen op afstand moet leren. Producten openen om te bekijken mag steeds (!!), men is verplicht te leveren wat op hun eigen factuur staat (doen ze dus NIET) omdat een factuur zelf bindend is, terugsturing van producten wordt automatisch verlengd tot 3 maanden wanneer een leverancier niet of niet volledig heeft voldaan aan zijn informatieplicht (waaronder de belangrijkste kenmerken van het aangeboden product of de dienst vallen, wat bij een verkeerd geleverd of afwijkend product per definitie al niet gerespecteerd wordt), enz enz ...
De manier van communiceren, het totaal negeren van mogelijke tegemoetkomingen, het niet correct omgaan met zelfs wettelijke verplichtingen ... maken dit wat mij betreft veruit mijn slechtste ervaring met online buying ooit. Ik kan dan ook niet anders dan iedereen absoluut afraden ooit met dit bedrijf zaken te doen!
Simpelweg schandalig!
---
het gaat in mijn geval niet om het (totaal correct) ontvangen van de producten, dan wel om het terugsturen van de goederen. Hier gaat men - ondanks het heen en weer sturen van emails en voorstellen - het plots op termijnen proberen te spelen, op geopende doch ongebruikte producten enz enz ...
Zoals reeds aangehaald: absoluut schandalig!
Aftersales
Je kan - gezien bovenstaande - eigenlijk niet eens spreken van enige aftersales naar de klant toe. Max-ICT is ENKEL geïnteresseerd om te zorgen dat zij bij een verkeerd gelopen verkoop er op elke manier uitkomen als winnaar, ongeacht het hun (hier zeer duidelijk!!) eigen fout is, er gepoogd wordt een aanvaardbaar compromis te bereiken enz enz.
Zij zijn enkel geïnteresseerd in eigen gewin en het woord 'klantvriendelijkheid' is hen duidelijk totaal ongekend. Nogmaals, nog nooit zoiets met een online shop meegemaakt.
Eindconclusie: BLIJF ABSOLUUT WEG VAN DEZE WINKEL; ALS HET VERKEERD GAAT, BEN JIJ ALS KLANT DE PINEUT!!
De website ziet er goed genoeg uit, maar het kan wat "cleaner" en georganiseerder. Ik bedoel dit als opbouwende kritiek want het huidige ontwerp is prima bruikbaar. Je wordt bij het plaatsen van een bestelling uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang middels emails.
Op zich was de verzending zeer goed, maar ik geef toch een goed omdat de verzending in 2 delen plaasts vond via DPD en PostNL.
Via tweakersprijsvergelijker bij Maxict uitgekomen voor een 2 TB WD Caviar green sata 600 . Zondags besteld, dinsdagochtend bezorgd: prima.
degelijk verpakt, geen beschadigingen
was bezig om een uber gaming rig in elkaar te zetten en door de prijzen ben ik uiteindelijk bij Max ICT beland.. Nooit eerder daar wat gekocht maar algemene reviews waren ok en levertijd was priority#1 voor mij.
Site is overzichtelijk, search functie werkt goed. de chat functie tijdens het plaatsen van een bestelling is ook heel goed.
Ik heb mijn bestelling op 06-01 geplaatst (vooruitbetaling op 10-01 overgemaakt en kreeg daar netjes een bevestiging mail over.. aparte mail met mijn factuur enz. Nou was het alleen maar een kwestie van wachten.. EN HOE! hang bijna elke dag met ze aan de lijn en het zijn smoesjes na smoesjes... gisteren (19-01) werd mij verteld dat het verzonden was. echter kreeg ik geen track&trace dus vandaag (20-01) gebeld en bleek dat het een fout was en dat het pas vandaag verzonden zou zijn. Aangezien dit via DPD gebeurt wordt het pas 23ste bij mij gelevert omdat ze alleen op werkdagen leveren.
Dit is onacceptabel. Ik vind dat als je 1600+ eu neerlegt dat je zeker een bepaald niveau van service kan verwachten maar blijkbaar denken ze bij Max ICT daar heel anders over.. Dit is in elk geval de eerste en laatste keer dat ik daar wat bestel. Prijs was mooi meegenomen maar ik deed het meer voor de levertijden..die blijkbaar geen F*CK voorstellen bij hun..
Aftersales
inmiddels al 20x ofzo met ze aan de lijn gehangen of via mail/chat contact gehad hierover en ik heb het idee dat ze dit heel normaal vinden bij Max ICT. ik snap echt niet dat je als bedrijf dit kan doen en verwachten dat het allemaal goed komt. het zijn fouten na fouten en elke keer heel leuk en aardig doen maar zo komen we nergens! een ding is zeker als je spullen snel nodig hebt ben je bij Max ICT niet aan het juiste adres.
Ik had liever 2000+ neergelegd zodat alles gewoon op tijd geleverd zou worden..
EDIT: Heb toch zelf via Mikropakket geregeld dat het vandaag (20-01) opgehaald wordt bij MAX ICT en ook vandaag bij mij geleverd wordt. Max ICT heeft de assemblage kosten er af gehaald van het totale bedrag en dat vind ik dan wel weer netjes! dus toch even wat sterretjes bij!
Ik was op zoek naar een kast en extra ventilators. Via Tweakers.net kwam ik uit bij MaxICT.
De snelle levertijd en het hebben van specifieke ventilators hebben mij ondanks de hoge verzendkosten en de vele nietszeggende keurmerken bewogen om hier te bestellen.
Omdat er aardig wat negatieve ervaringen over MaxICT op het internet circuleren, heb ik besloten om met mijn Credit Card te betalen mocht het toch mis gaan.
Voor 16:30 besteld, de volgende dag geleverd. De producten waren ruim op voorraad en werden meteen de volgende dag door DHL geleverd.
De verzend status op de website komt niet overeen met de werkelijkheid. Helaas ook geen track&trace of iets vergelijkbaars in mijn geval.
Wel staat er in de bevestiging E-mail 'Door een beperking van systemen bij onze leverancier(s) geven we niet altijd tracking informatie online door. Wel kun je via onze verkoopafdeling telefonisch of per e-mail navraag doen.'
In mijn geval was dit niet nodig.
Eén doos was beschadigd maar het product gelukkig niet. De producten waren goed verpakt, zoals men mag verwachten.
Bij Tweakers Pricewatch geeft de leverancier aan te kunnen leveren binnen 24 uur. En omdat haast geboden is, slik ik het prijsverschil van ongeveer ¤ 50,-. Ook op de website van MAX ICT staat een voorraad van 11 stuks, direct leverbaar.
Mijn bestelling wordt echter doorgestuurd naar een externe leverancier. Uit een telefonisch contact is gebleken, dat die externe leverancier in Duitsland zit.
Ik heb gebeld hierover en krijg dan te horen dat op de website niet staat dat die voorraad bij hen zelf ligt. Dit is op zijn minst misleidend.
Ook op dit moment staat op de website een voorraad van 10, direct leverbaar.
Dit is dus gewoon niet waar.
Op 5 januari zou het product geleverd worden. Omdat ik de bezorger niet wil missen, is er vanaf half acht 's morgens tot 's avonds laat steeds iemand aanwezig geweest. Het product wordt echter weer ingeleverd bij MAX ICT, zogenaamd omdat het pakje niet afgeleverd kon worden. Mijn adres lag zeker te ver uit de route! Of de chauffeur kan geen kaart lezen.
Aftersales
Omdat een en ander zo gelopen is en men bij MAX ICT hier niet blij mee was, mocht ik ook al was dat dan niet gebruikelijk de bestelling op 6 januari in Tilburg komen ophalen. Anders zou het pas op 9 januari opnieuw bezorgd worden.
Dus 24-uurs levering? Geloof er maar niet in!
En ook al was men mij op het laatst ter wille, ik zal bij MAX ICT nooit meer iets bestellen. Als je op Pricewatch verkeerde informatie geeft, als de informatie op de eigen website niet klopt, wie wil er dan nog zaken doen met hen?
Had de bestelling gedaan via de website.
Alles verliep vlot en de bestelling werd eerder geleverd dan de bedoeling zou zijn.
Dus in 1 woord perfect voor mij.
Zou zo weef bestellen bij deze winkel.
-----
Heb nog geen reden gehad om de klantenservice te benaderen dus kan daar niet echt een oordeel over geven.
Kreeg wel netjes tijdens en na de bestelling elke keer mailtjes met statusupdates van heg produkt.
Daarom vind ik deze winkel een prima zaak om bestellingen bij te doen in het vervolg als de prijs goed blijft.
Zending kwam direct via leverancier (in Duitsland).
Verpakt in de originele doos van de leverancier.
Alles degelijk verpakt.
Tot 2x toe kan Max ICT spullen leveren die bij andere winkels niet meer leverbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een net wat oudere type processor (Amd X4 605e) of een hardeschijf bezuizing voorzien van firewire800.
De levering komt overeen met de opgegeven levertijd, netjes verpakt en de spullen werken probleemloos. Geen ervaring met de aftersales.
Uitstekend verpakt en geen beschadigingen aan de behuizing.
Na een lange tijd te hebben gezocht voor een nieuw notebook kwam ik door een voorraad bij max ICT via de chat in contact bij max. Mede door een goed advies op een aktie welke afliep besloot ik het hp notebook aan te schaffen. om 1600 besteld en volgende dag om 10.00 stond de chauffeur van dpd voor de deur sneller kan bijna niet. helaas kreeg ik Bluetooth niet werkend. Na een telefoontje met De verkoop is het alsnog gelukt. Voor mij is Max ICT een betrouwbare partij gebleken.
Om 1600 besteld en vanochtend ontvangen. de laptop zat goed verpakt met bubbelvulling in een bruine omdoos.Buitenkant zat via bruine tape rondom goed dicht
Aftersales
Via de telefoon met de verkoop het Bluetooth probleem kunnen oplossen door een update van de driver. Dave heeft mij goed geholpen waardoor ik deze review met mijn nieuwe laptop heb kunnen schrijven.voor mij is max ICT een betrouwbare partij gebleken waar ik vaker zal bestellen
Wij Als zakelijke klant zijn zeer tevereden over de geleverde producten en diensten die Maxict leveret. De bestelling is vaak zlefs de volgende dag binnen mits op voorraard. mog dat niet het geval zijn gaan ze alsnog hun best doen om het gewenste product binnen een week geleverd te hebben. ook voor advies zijn zij hierin zeer deskundig en behulpzaam met verschillende vragen.
Qua prijs is Maxict zeker ook een van de goedkoopste op de markt.
Overal een zeer tevreden kant!
geleverde producten zijn altijd netjes geleverd mits op voorraad
zeer goed dus
Aftersales
Hier ook erg tevreden over. Mooi netjes geholpen met RMA's of naleveringen. Wel echter maar 2 keer voorgekomen. Maar beide keren erg goed geholpen.
We hadden bijvoorbeeld desktop modellen besteld die gerolen moesten worden omdat er towers werden geleverd. Dit was geen probleem. Maxict heeft ons andere desktop modellen aangeboden tegen een lagere prijs dan oorspronkelijk
erg goed geregeld
De website geeft voldoende informatie al is het zoeken naar een specifiek produkt niet snel en eenvoudig. De koppeling via Tweakers scheelt in dat opzicht een hoop werk.
De knop om de voorraadstatus te controleren werkt bijna perfect. Als de voorraad 1 is, is er ook echt maar 1! Omdat er bij de verwerking van een order enige vertraging optreedt kan ereen foutmarge zijn. De laatste harddisk die ik bestelde en betaalde via I-Deal stond 15 minuten later nog als voorradig, daarna was dit bijgewerkt: voorraad 0, levertijd 1 tot 2 weken en de nieuwe prijs die bijna verdubbeld was!
Ondertussen had ik al een bevestiging gekregen per e-mail. Op de website kun je ook volgen hoever de afhandeling van de bestelling gevorderd is. Zodra het magazijn de zending klaar heeft staan krijg je de tracking informatie.
De door mij bestelde Hitachi 7K3000 3TB harddisk was de laaste die op voorraad was. Rond het middaguur had ik de bestelling geplaatst en betaald via I-Deal. Kort daarna kun je volgen hoever de afhandleling staat. Eind van de middag ontving ik de tracking informatie. De volgende ochtend om 10:30 stond de bezorger van DPD al voor de deur.
De harddisk zat in de originele sealbag flink ingewikkeld in bubblewrap folie in een keurig doosje. Precies goed dus.
De bestelling heb ik geplaatst vlak voor de "sluitingstijd" waarbij het product nog dezelfde dag verzonden zou worden. Daarover telefonisch contact gehad en de medewerker heeft direct het product klaargezet voor verzending.
(Helaas was ik vergeten dat de koeriersdienst niet op zaterdag leverde dus moest ik alsnog een paar dagen wachten.)
Het product was dus zoals verwacht op direct na het weekend afgeleverd. De bestelling werd enkel in de originele verpakking aangeboden. Op zich meer dan stevig genoeg maar aangezien het een (prijzige) monitor betrof, was een was discrete extra omhulsel wenselijk geweest.
Scherpe prijs,
Op voorraad,
Snelle levering,
1 artikel schoot in backorder, maar na 1 belletje, kan ik het artikel toch nog morgen binnen verwachten.
Goede ervaringen, wordt over het algemeen snel verstuurd.
Vandaag bestellen = morgen in huis !
Aftersales
Backorders worden behandeling door er extra naar te kijken door de leverancier, zodat er toch uitgeleverd kan worden.
RMA's worden snel afgehandeld door de RMa afdeling en worden direct gecrediteerd. Heb verder geen DOA ervaringen, maar denk wel dat die correct afgehandeld worden.
Website is redelijk overzichtelijk.
Prijzen staan standaard vermeld exclusief BTW, maar gelukkig is er de mogelijkheid de prijzen ook te tonen inclusief BTW.
Via creditcard product besteld welke volgens de website op voorraad was. Product de volgende dag goed verpakt ontvangen.
Aftersales
Het bestelde apparaat bied niet de oplossing welke wij voor ogen hadden.Een technisch verhaal wat pas bij het ingebruik nemen naar voren kwam.
Op de site staat op de frontpage vermeld: 30 dagen niet tevreden, geld terug.
Vreemd dat er bij het aangeven dat het product niet werkt naar verwachting meteen geantwoord wordt met een geirriteerde ondertoon.
ik citeer: "Let wel dat wij geen probeerbedrijf zijn, enig onderzoek vooraf stellen wij wel op prijs"
In tweede mail, waarin de rma procedure vermeld staat wordt dit nogmaals aangehaald.
Al met al apparaat compleet en in originele verpakking retour gestuurd.
Echter na een week nog niets vernomen, dus een mailtje over status naar RMA afdeling gestuurd.
1,5 week later nog steeds geen reactie van de RMA afdeling dus nogmaals een mailtje, nu wel direct een reactie.
Het product is retour naar leverancier welke hem nog moet controlleren op gebruikssporen.
Een maand na het retour sturen van het product nog steeds niets vernomen van creditatie en/of mail.
Dus wederom een mailtje waarop ik het verlossende antwoord krijg dat het product volledig gecrediteerd zal worden.
Al met al dus een aftersales/retour traject van 42 dagen.
De website is rommelig opgezet met weinig echte informatie. Maar als je via Tweakers komt heb je dat eigenlijk niet echt nodig. Maar er zijn vele voorbeelden van nette websites.
Bestellen ging vlot en netjes. Wel erg jammer dat je 1 euro moet betalen voor iDeal. Mijn inziens zou dat gewoon "gratis" moeten zijn want het is tenslotte de standaard manier van betalen.
Ik had voor 16:30 besteld en alles was op voorraad dus ik verwacht alles de volgende dag. De status pagina is op zich veel belovend omdat er volgens de website veel verschillende statussen zijn waarin de order zich bevind.
Op de bestel pagina staan verschillende vervoerders. Gek lijkt me want als leverancier zou je toch met de 1 of de andere leverancier moeten werken. Maar waarschijnlijk werkt men volgens de dropshipping methode.
Ik blijf de status pagina in de gaten houden maar de status blijft staan op dat de order ontvangen is in het magazijn. Ik had op donderdag besteld dus vrijdag zou alles binnen moeten kunnen komen.
Van 1 artikel veranderd opeens de status dat deze waarschijnlijk pas na het weekend wordt geleverd. Ik controleer de product pagina nogmaals en er staat toch echt dat het artikel nog op voorraad is en de volgende dag geleverd zou kunnen worden (en dus niet na het weekend pas).
Alle andere artikelen stonden nog op ontvangen in magazijn. Tot mijn verrassing krijg ik die vrijdag wel een levering ook al stond dat niet aangegeven.
Op zaterdag krijg ik nog 2 artikelen binnen. En maandag dus nog 1. Maar ik mis nog steeds een BD-speler. Ook al is die nog steeds op voorraad hij komt niet de volgende dag binnen.
Ik verwacht van een leverancier dat als er voldoende voorraad is en voor tijdstip X besteld is dat het dan ook de volgende dag geleverd wordt. Uiteraard kan TNT altijd wel een keer een pakketje te laat bezorgen. Ik had de artikelen met spoed nodig dus dan bestel ik waar ik het het snelst kan krijgen en in dit geval was dat dus iets duurder.
Van de verzend status klopt geen bal, en waarschijnlijk van de actuele voorraad ook niet anders had ik alles wel op vrijdag binnen gehad en niet nu nog zitten wachten op een artikel.
Heb je iets snel nodig? Niet hier bestellen.
ik heb bij deze shop tegen beter weten in toch een bestelling geplaatst van ongeveer 600 euro voor een HTPC samen met 2 ssd's. nou zag ik al bij de bestelling van de ssd's dat deze redelijk goedkoop waren maar deze waren dan ook al zo oud en zonder trim enz. dat dat wel redelijk was. echter na contact op te hebben genomen met max ict (meerdere malen) wordt gewoon gezegd dat ze gewoon nageleverd worden vervolgens vertrouw je het zelf niet en dan bel je nog een keer en dan blijkt dat ze gewoon niet geleverd worden. dan bied je nog een compromis aan om ipv 2x 128gb dan maar 1x 60 en 1x 120 te nemen maar dat nemen ze dan ook niet want dan moeten hun 15 euro zelf bijleggen.
het bovenstaande verhaal heeft zich afgespeeld in een periode van 2 weken met ongeveer 6 telefoontjes van mijn kant en geen van hun kant.
om het af te ronden kan ik iedereen aanraden om deze winkel te vermijden, de 2 euro die je minder betaald krijg je terug als slechte service en lange levertijd.
verzending maar deels aangekomen aangezien verkeerd geleverd en ook nog niet eens compleet. bestelling waar alles op 1-4 dagen stond heeft ook 2 weken geduurd.
Aftersales
als je een mail stuurt dan duurt het meestal 1-3 dagen voordat er een reactie is. een telefoon nummer van de rma service is er echter ook niet dus snel afhandelen zit er dus ook niet in. in mijn ervaring wordt er ook nog eens niet gereageerd op een e-mail nadat ze om een reactie vragen.
in 1 woord mijden deze webwinkel
Deze review schrijf ik, omdat ik zie dat er te veel negatieve reviews zijn. Als ik dan de reviews lees, dan zie ik dat er in de meeste gevallen onterechte lage scores worden toegewezen aan deze leverancier.
Mensen, als jullie problemen hebben en de leverancier kan niet te veel aan doen, dan moet je dat eerlijk melden, ga alsjeblieft niet alles onterecht op de leverancier schrijven.
Hierbij mijn review.
Ik moest een HTPC als cadeau voor een familielid van mij bouwen. ik moest alles natuurlijk voor kerst binnen hebben. Ik had alles pullen bij een andere leverancier besteld. Alles zou op tijd binnen komen, behalve de moederbord. Deze heb ik toen bij mijn vorige leverancier opgezegd. Ik zag op Tweakers.net dat Max ICT de goedkoopste was voor de moederbord, de moederbord kon binnen 24uur geleverd worden en de verzendkosten was van Max ICT. 3 mooie pluspunten. De keuze was snel gemaakt.
De site is overzichtelijk en de bestelling kan je met een paar klikken afmaken. Betaling is met verschillende manieren mogelijk.
1 probleem was dat de bestelling volgende dag thuis is, mits deze voor 4 uur besteld was. Ik had het Donderdag om kwart over vijf besteld, net te laat, maar ik nam aan dat deze wel op Zaterdag binnen zou zijn. De statussen van je bestelling wordt zeer goed weergegeven. Waar bij meeste winkels je maar 3 stappen statussen krijgt, krijg je bij Max ICT veel meer. Bij meeste winkels is het: Bestelling ontvangen, bestelling klaar voor verzending, bestelling verzonden. Bij Max ICT was het: Bestelling ontvangen, bestelling is uit de magazijn opgepikt, bestelling ingepakt, bestelling staat klaar voor verzending, bestelling is afgegeven bij de bezorgers, bestelling verzonden, om het zomaar te zeggen. Dit was wel prettig.
Als laatst kreeg ik de vrijdag bericht dat mijn bestelling 4 dagen later afgeleverd kon worden, dit kwam doordat DPD niet op zaterdag leverde, zondag en maandag was kerst en de bestelling kon alleen op dinsdag geleverd worden. Meeste mensen gaan hier flippen en schrijven de meest negatieve reviews op. De leverancier kan in dit situatie niks doen, omdat DPD lui is en zaterdag niet leverde. Ik heb op de site van Max ICT bekeken en daar staat duidelijk als je spoed leveringen wilt, dan kan je deze aangeven en dan zorgt Max ICT hiervoor, maar dit moet voor de bestelling gebeuren. Ik heb toch het verzoek ingediend om mij te helpen, want ik had de onderdelen voor kerst nodig. Alhoewel de bestelling klaar stond om door DPD opgehaald te worden, heeft Max ICT mij geholpen om de zending met TNT te versturen. Ik had aangegeven om ook voor de extra kosten van de zending of wijziging te betalen, hierover heb ik niks gehoord. De zending was kosteloos gewijzigd en verstuurt. En ja de verzending heb ik ook Zaterdag ontvangen. Een top service. Je wordt netjes door de medewerkers geholpen en ze zijn betrokken met hun klanten.
Ik heb bij Max ICT op de site gekeken, deze mensen zijn in verschillende branches van ICT bezig. Ervaring hebben ze zeker wel.
Zoals hierboven vermeld, was ik zeer goed geholpen. Mijn zending is netjes op tijd verstuurt en ontvangen. Hieraan mogen de meeste leveranciers een puntje aan zuigen. Een ruwe voorbeeld is Conrad. Ik heb Ram geheugen besteld bij Conrad. Er stond direct leverbaar, maar het schrijnt dat Direct leverbaar bij Conrad 5 dagen later is.
Max ICT was zeer goed, alles was netjes verpakt, niet te veel niet te weinig. Je krijgt netjes een tracking nummer.
Mensen, Max ICT is een goede leverancier, wees duidelijk en alles komt goed.