Duidelijk website, makkelijk bestellen, persecte prijs, en dan ook nog eens op voorraad!
Na het bestellen keurig een bevestiging, betaald via iDeal en binnen de kortste keren kreeg ik al mail dat het item verzonden ging worden. Donderdag besteld en betaald, vrijdag in huis! Prima verpakt! Zo zouden meer het moeten doen!!
Bij bestellen had ik gekozen voor de optie voorruit betalen.
Met het daadwerkelijke betalen heb ik gewacht tot ik elders ook wat anders besteld had. Over deze andere bestelling heb ik nog een tweetal weken gedaan, waarop ik van deze winkel een e-mail kreeg of ik nog steeds geïntereseerd was in het door mij bestelde artikel.
Uitleg retourgestuurd, en na het andere artikel besteld te hebben, op een avond betaald, diezelfde avond nog een bevestiging ontvangen dat de betaling ontvangen was.
De volgende dag is het artikel direct al verzonden, en de daaropvolgende dag netjes door de TNT afgeleverd.
Niets op aan te merken, prima service, ik had er duidelijk geen haast mee, en toch zo een snelle afwikkeling van deze bestelling!
Goed verpakt, goed ontvangen, niets op aan te merken.
website ziet er goed en duidelijk uit.
was op zoek naar een Tvix HD M-6500A en deze winkel en nog een paar winkels hadden hem, maar aangezien deze goede reviews had hier besteld.
kreeg keurig een bevestiging van de bestelling en betaling
kreeg ook een mail omdat er leverings problemen waren, allemaal erg netjes.
ga hier zeker meer bestellen.
pakje goed verpakt met de TNT verstuurd, niks op aan te merken
kreeg van te voren een mail met track en trace erin
Hele duidelijke website, up-to-date met de voorraad. Heb mijn bestelling telefonisch gedaan, kon hem direct binnen een uur ophalen op zaterdagmiddag; erg fijn!
zelf wezen ophalen in Veenendaal, kreeg nog een leuke attentie erbij vanwege sinterklaas :-)
Aftersales
Gemaild dat 1 van mijn harde schijven tikte van mijn NAS (Synology) en of daar op korte termijn een oplossing voor gevonden kon worden omdat het risico. Binnen paar uur antwoord terug dat de NAS opgestuurd kon worden of langs kon worden gebracht. Aangezien ik die week in de buurt was de Synology langsgebracht en dezelfde middag weer opgehaald met 2 nieuwe (betere) harde schijven erin met alle data behouden. Hulde! mijn volgende bestelling gaat weer daar plaatsvinden want het persoonlijke contact en service beviel mij absoluut!
Omdat ik een NAS wilde, kwam ik uiteindelijk bij Digita terecht. Deze webshop is gespecialiseerd in Nas en verwante toepassingen. Zoek je iets op het gebied van netwerk-gerelateerde zaken als streaming of opslag dan zit je hier goed!
De website is duidelijk en overzichtelijk.
Het bestelproces spreekt voor zich, en werkt soepel en eenvoudig. Prima!
Eventuele vragen worden telefonisch of per mail correct en vakkundig afgehandeld.
Alle stappen van de bestelling werden per mail bevestigd; in de vorm van een orderstatus. Een dergelijke directe manier van op de hoogte gehouden worden werkt erg prettig, ik vind dat zeer klantvriendelijk.
Na overmaken van het geld werd het bestelde (een synology DS107+) direct verstuurd.
Heb je trouwens meer info nodig over een Synology product dan is er een actief forum op de website van de fabrikant / importeur.
Later bleek dat (medewerkers van) de webshop hier ook actief hulp en informatie biedt!
Ik vermoed dat ze ook iets dergelijks doen met de andere producten die ze verkopen. Prima, getuigt van betrokkenheid en kennis van zaken!
Het pakketje werd de volgende dag door TNT gebracht. (over de service van tnt zullen we het hier niet hebben...)
Ook dit was door track en trace te volgen.
Het pakket was goed verpakt; de meebestelde harddisk was ingebouwd, het apparaat was zo te zien getest en daarna was alles weer in de originele verpakking gestopt. Deze zat weer in een grotere doos met piepschuimsneeuw, degelijk verpakt dus!
Nog niet nodig gehad.
Heb een Synology DS207+ besteld. (Met 2 seagate 500 GB disks) Kreeg binnen 20 minuten een mailtje dat de bestelling klaar voor verzending was en dat ze deze de volgende dag zouden versturen. (betaald met IDeal)
De mail die ik kreeg was elke keer erg netjes en vriendelijk.
Mailtje met de Track en Trace gegevens ontvangen.
Het produkt was netjes ingepakt en voorzien van piepschuim stukjes.
Niet nodig gehad.
Duidelijke, snelle website die intuïtief werkt. Aanbod niet supergroot, maar Digita heeft zich gespecialiseerd in NAS oplossingen en biedt hier de A-merken van aan.
Bestelproces is super. Van elke statusverandering krijg je keurig een e-mail en de afhandeling is zeer snel. 's ochtends besteld en geld overgemaakt, 's middags was mijn geld binnen en werd de bestelling verstuurd.
Alleen jammer dat die klojo's van TNT post weer liepen te prutsen, maar dat is Digita niet aan te rekenen.
Niet nodig gehad
Een overzichtelijke website met relevante informatie waarbij onder andere aangegeven stond of producten op voorraad zijn, ik heb hier een Synology 207+ met 2 WD 500GB harde schijven besteld, en een Netgear EVA 8000 deze stonden op voorraad op de website ik zag dat er ook kon worden afgehaald en heb ze gelijk gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan door een mevrouw die me vertelde dat ik de spullen direkt kon afhalen. echt een geweldig snelle service.
Het afhalen was geen enkel probleem wel moest ik eerst even langs de pinautomaat die overigens bijna om de hoek zit, ik moest even goed kijken maar zag toen al snel een duidelijk naambordje van het bedrijf zitten naast de deur, de mevrouw die ik trouwens ook via de telefoon gesproken had handelde netjes de geldzaken af terwijl iemand anders de spullen klaarzette. Ik zag net op tweakers dat er nu ook gepint kan worden.
Niet nodig gehad.
De website is goed verzorgd en overzichtelijk waardoor je snel het juiste produkt kunt vinden. Op emails wordt snel gereageerd. Een Synology DS-207 besteld welke dezefde dag nog werd verstuurd. Door middel van diverse emails wordt je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Het product was goed verpakt in een stevige doos om de oorspronkelijke verpakking en goed opgevuld. Via track en trace was de zending goed te volgen. Ondanks de lage verzendkosten worden paketten verzekerd verzonden.
Aftersales
Helaas ging binnen enkele dagen 1 van de 2 harde schijven stuk. Na contact opgenomen te hebben met Digita werd dezelfde dag nog een nieuwe harde schijf opgestuurd.
Perfecte service.
Snelle, duidelijke website. Inderdaad een beperkt assortiment, maar dat lijkt in de afgelopen weken iets toegenomen te zijn.
Ik heb de bestelling afgehaald en dan kan alleen contant worden afgerekend. Gelukkig is er een geldautomaat (van de postbank) zo'n 100 meter verderop.
Op een vraag via e-mail werd binnen het uur gereageerd.
Zo'n minuut of 10 nadat ik had besteld ging de telefoon om door te geven dat de bestelling gereed was. Toch mooi voor een zaterdagavond om een uurtje of 8
. Kon het ook meteen afhalen. Helaas is het even kijken of je wel goed zit, want herkenbaar is het afhaaladres niet van buiten.
De bestelling afgehaald
(Nog) niet nodig gehad
Nette overzichtelijke website, assortiment is (nog) niet erg groot. De webwinkel werkt handig, net zoals de gemiddelde andere webwinkels. Bestellingen en statusupdates gaan netjes via de mail. Op de website kun je je orderstatus volgen. Wel jammer dat er alleen meldingen van status-updates in je mailbox komen, maar in deze mail staat niet wat de status zelf is, daarvoor moet je op de website inloggen. Was makkelijker geweest als de statusmail ook daadwerkelijk de status weergeeft. De leverancier belt én mailt je als de bestellingklaarstaat (in mijn geval om af te halen.)
De bestelling was op tijd binnen, zoals via de statusupdates was beloofd.
Ik heb de bestelling afgehaald, gewoon op een huisadres. Wel jammer dat er geen mogelijkheid is om te pinnen. Over de snelheid van verzending en verpakking heb ik dus geen oordeel.