| Shopgegevens | ||
| Prijsvermeldingen | 141 prijzen | |
| Prijsindex |
Shopomschrijving
Historie
Voortgekomen uit een traditioneel bedrijf in de foto/electronicadetailhandel, heeft Digideals.nl de ideale basis om ook in deze tijd succesvol met internet en winkel actief te zijn in het centrum van Harderwijk. De initiatiefnemer en investeerders hebben reeds via een groot aantal landelijke ketens en internetbedrijven ervaringen opgedaan op het gebied van inkoop, verkoop en klantbenadering. Vanaf 2002 is er voor gekozen om beschikbare ervaring om te zetten in een, voor toen vernieuwende combinaties van winkel- en internetverkoop in Nederland.
Dichtbij het Dolfinarium, de haven en tegenover de bekende rondvaartboten, vindt u aan de Havendam 16a, de jongste telg Digideals.nl.
Assortiment
Digideals.nl is gespecialiseerd in verkoop van diverse artikelen en toebehoren in de electronica brache (fotografie-, navigatie en video). In onze winkel staat een selectie van het aangeboden assortiment demonstratieklaar opgesteld. Digideals.nl kiest ervoor om alleen voorradige modellen op onze website te communiceren. Zoekt u iets wat niet op onze site staat, kunt u ons een mail sturen, wij zullen dan snel reageren.
Prijsstelling, NL/EU aanduiding:
Als vooraanstaand lid van de grootste Foto- Video inkoopvereniging van Nederland, heeft Digideals.nl de ideale basis om met een sterke prijsstelling gewoon dat te bieden, wat op de website wordt vermeld. Fabrieksnieuwe artikelen voor de beste prijzen van Nederland.
Digideals.nl koopt zowel in Nederland(NL), als in Europa(EU) massaal foto-apparatuur in. Voor alle bij ons ingekochte artikelen dekken wij de garantie en service met de Nederlandse importeur af.
Is in Nederland een veelgevraagd model slecht te leveren of is er een prijsvoordeel via een Europese collega te behalen? Dan kiest Digideals.nl vaak in overleg met de Nederlandse importeur, voor inkoop bij europeese collega. Bij de artikelen wordt duidelijk vermeld of het om een Nederlands(NL) of Europees(EU) ingekocht artikel gaat.
Verkoopmethode:
In onze filosofie kunt u prima zelf keuzes maken, mits u kunt beschikken over kwalitatieve informatie en begeleiding. Met behulp van onze medewerkers en internet wijzen wij u graag de weg om meer over het door u gewenste artikel te weten te komen. Internet is tenslotte een onuitputtelijke bron van informatie over bevindingen, prijzen en testen. Onze partnersites Vergelijk.nl, Kieskeurig.nl en Tweakers.net helpen daarbij, maar ook buitenlandse websites spelen een waardevolle rol in de informatievoorziening.
Reserveerservice:
U kunt op de website de leverbaarheid van onze artikelen up to date terugvinden(status staat bij het betreffende artikel gemeld). Echter... Digideals.nl is een gewone inloopwinkel. Dit kan er voor zorgen, dat een artikel waarvoor u speciaal naar ons wilt komen, tijdens uw reistijd wordt uitverkocht.
Vandaar dat wij als extra service de mogelijkheid bieden een artikel geheel vrijblijvend te reserveren. U krijgt dan van ons snel op de door u gewenste wijze bericht om details rond de afwikkeling van uw reservering door te nemen.
Veel plezier bij Digideals.nl en graag tot ziens in onze winkel!!
Het Digideals.nl verkoopteam