Hoofdcategorieën

KVK 31047435
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, Pinnen bij afhalen
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 141 prijzen
Prijsindex 89,1 (10,9% onder gemiddeld)
89,1 (10,9% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Historie
Voortgekomen uit een traditioneel bedrijf in de foto/electronicadetailhandel, heeft Digideals.nl de ideale basis om ook in deze tijd succesvol met internet en winkel actief te zijn in het centrum van Harderwijk. De initiatiefnemer en investeerders hebben reeds via een groot aantal landelijke ketens en internetbedrijven ervaringen opgedaan op het gebied van inkoop, verkoop en klantbenadering. Vanaf 2002 is er voor gekozen om beschikbare ervaring om te zetten in een, voor toen vernieuwende combinaties van winkel- en internetverkoop in Nederland.

Dichtbij het Dolfinarium, de haven en tegenover de bekende rondvaartboten, vindt u aan de Havendam 16a, de jongste telg Digideals.nl.

Assortiment
Digideals.nl is gespecialiseerd in verkoop van diverse artikelen en toebehoren in de electronica brache (fotografie-, navigatie en video). In onze winkel staat een selectie van het aangeboden assortiment demonstratieklaar opgesteld. Digideals.nl kiest ervoor om alleen voorradige modellen op onze website te communiceren. Zoekt u iets wat niet op onze site staat, kunt u ons een mail sturen, wij zullen dan snel reageren.

Prijsstelling, NL/EU aanduiding:
Als vooraanstaand lid van de grootste Foto- Video inkoopvereniging van Nederland, heeft Digideals.nl de ideale basis om met een sterke prijsstelling gewoon dat te bieden, wat op de website wordt vermeld. Fabrieksnieuwe artikelen voor de beste prijzen van Nederland.

Digideals.nl koopt zowel in Nederland(NL), als in Europa(EU) massaal foto-apparatuur in. Voor alle bij ons ingekochte artikelen dekken wij de garantie en service met de Nederlandse importeur af.

Is in Nederland een veelgevraagd model slecht te leveren of is er een prijsvoordeel via een Europese collega te behalen? Dan kiest Digideals.nl vaak in overleg met de Nederlandse importeur, voor inkoop bij europeese collega. Bij de artikelen wordt duidelijk vermeld of het om een Nederlands(NL) of Europees(EU) ingekocht artikel gaat.

Verkoopmethode:
In onze filosofie kunt u prima zelf keuzes maken, mits u kunt beschikken over kwalitatieve informatie en begeleiding. Met behulp van onze medewerkers en internet wijzen wij u graag de weg om meer over het door u gewenste artikel te weten te komen. Internet is tenslotte een onuitputtelijke bron van informatie over bevindingen, prijzen en testen. Onze partnersites Vergelijk.nl, Kieskeurig.nl en Tweakers.net helpen daarbij, maar ook buitenlandse websites spelen een waardevolle rol in de informatievoorziening.

Reserveerservice:
U kunt op de website de leverbaarheid van onze artikelen up to date terugvinden(status staat bij het betreffende artikel gemeld). Echter... Digideals.nl is een gewone inloopwinkel. Dit kan er voor zorgen, dat een artikel waarvoor u speciaal naar ons wilt komen, tijdens uw reistijd wordt uitverkocht.

Vandaar dat wij als extra service de mogelijkheid bieden een artikel geheel vrijblijvend te reserveren. U krijgt dan van ons snel op de door u gewenste wijze bericht om details rond de afwikkeling van uw reservering door te nemen.

Veel plezier bij Digideals.nl en graag tot ziens in onze winkel!!

Het Digideals.nl verkoopteam

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
8 Algemeen Beoordeling: geen Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed
1 Aftersales Beoordeling: geen Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed

Gepost door HoppyF, zaterdag 17 mei 2008 17:29
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Overzichtelijke website, met goede informatie over de apparatuur die op voorraad is en welke is uitverkocht. Ik wilde eerst een compacte digitale camera bestellen maar deze was helaas net uitverkocht, later werd ik hierover gebeld en kon ik een andere keuze maken uit de camera's die wel op voorraad waren.

Opsturen kan niet, maar reserveren wel zodat je het zelf ter plaatse kunt gaan ophalen in de winkel.

Ik kreeg binnen 2 minuten na het reserveren al een telefoontje van Digideals dat mijn bestelling gereed lag. Netjes.
Ter plaatse nog een korte uitleg gehad en werd de digitale camera netjes uitgepakt en gecontroleerd op compleetheid.

niet van toepassing, alleen afhalen

Gepost door fotogek, vrijdag 28 maart 2008 23:16
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

2e Keer de winkel bezocht, na een zeer goede ervaring met deze winkel nog eens langs geweest om een spiegelreflexcamera te kopen.
Binnen een paar minuten werd ik al gebeld met de bevestiging dat het produkt klaar lag.
Dat noem ik nou scherp reageren...

Ook voor uitgebreide informatie kun je daar terecht, je kan het zo gek niet bedenken of ze leggen het geduldig uit.

n.v.t.

Aftersales

Bij thuiskomst bleek dat de Alpha 200 in mijn ogen niet goed te functioneren. Meteen heb ik gebeld en er werd mij uitgelegd dat het hoogstwaarschijnlijk aan een instelling zou liggen.
Direkt ben ik weer langs gereden en ben uitstekend geholpen. Het bleek inderdaad een instelling te zijn, ik heb waarschijnlijk een knopje verkeerd in gedrukt en dat gaf dus te donkere foto's. Vakkennis van hun kant en gebrek van mijn kennis hahaha.
Nee zonder dollen, heel prettig wederom dat je ook voor vragen en echte informatie terecht kan, geen dozenschuiver die je geen vragen hoeft te stellen want ze weten het toch niet (doet me denken aan die reclame met die oma en die telefoonverkoper met al die opties opratelen) maar mensen met kennis van zaken en die weten waar ze mee bezig zijn.

Gepost door HoppyF, maandag 24 december 2007 12:20

Kleine bestelling (reservering) geplaatst op zondag 23 dec. Kreeg op maandag ochtend een telefoontje dat de reservering afgehaald kon worden. Keurig!
Het is ook een "echte" winkel met vitrines e.d. zodat ook video camera's, en digitale foto toestellen bekeken kunnen worden. Wat mij opviel toen ik mijn reservering kwam ophalen is dat men keurig uitleg geeft aan klanten en er alle tijd voor neemt. Deze shop is dus geen afhaalbalie maar geeft ook serieus advies.

Niet van toepassing, kan alleen afgehaald worden.

Gepost door TMW, zondag 25 november 2007 11:02

Ik heb een Nikon D80 gekocht. Apparaat was op voorraad en werd voor me achtergehouden. Ik werd professioneel te woord gestaan, en een mogelijk te dure aankoop werd me afgeraden.

Men denkt ook mee; er werd direct een kopietje van de bon gemaakt, (waar ook body en lens nummer op waren gezet) om te voorkomen dat ik evt in de toekomst bij de douane problemen zou krijgen.

Voor mijn volgende aankopen ga ik weer naar Harderwijk.

Nvt = ophalen

niet nodig gehad

Gepost door Sneezzer, woensdag 26 september 2007 12:09

Nadat ik er al een filmcamera had gehaald kwam ik weer bij digideals uit voor mijn ixus 70 fotocamera. De prijs die ze hanteren was al vrij scherp volgens de pricewatch en in harderwijk kom ik regelmatig dus kon er makkelijk even langs.

Ik wilde de "zilveren" uitvoering van de ixus 70 maar daar hadden ze enkel nog het showmodel van en daar zat 1 klein krasje op. Direct kreeg ik de keus om deze mee te nemen tegen een korting van 20 euro, uiteraard meteen gedaan.

Bij aankoop van zowel de video als foto camera werd de doos gecontrolleerd op inhoud (of alles aanwezig was), en de mogelijkheid geboden tot het uitbreiden van de garantie met 3 jaar.

De website is duidelijk en de winkel zelf netjes. Mensen zijn vriendelijk en niet opdringerig.

al met al een prettige zaak!

Verzenden doen ze niet, dit staat ook duidelijk op de site vermeld.

Niet nodig gehad.

Gepost door Dappa, maandag 9 juli 2007 12:51

Zeeer prettige zaak, ben er goed geholpen. Ik kreeg om te beginnen snel en duidelijk antwoord op mijn e-mail, met een vraag over een bepaald product.
Weliswaar vergiste de persoon zich toch, maar dat werd in de winkel keurig erkend, toen er nog een keertje naar dit product gekeken was.
De behandeling in de winkel zelf was zeer persoonlijk, de medewerker wist na het noemen van met product al precies over welke order we het hadden, en pakte even het juiste doosje van de plank. Niks geen gedoe met zoeken in systemen, of door een geheimzinnig deurtje moeten om de zooi te pakken.
Er werd uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen, hierbij werd gezellig een babbeltje gemaakt. Iets waar ook de tijd voor was, aangezien het rustig was in de winkel.
Al met al: prettige kleine zaak, waar je zeer eerlijk en persoonlijk behandeld wordt, zonder dat de volgende klant al in je nek staat te hijgen.

Verzening wordt niet aan gedaan, bij het afhalen werd ik uiterst prettig behandeld, zoals bij algemeen beschreven.

Aftersales

Nog geen ervaring mee, maar gezien de arvaring die ik bij aankoop had, lijkt het me zeer waarschijnlijk dat hier ook alles gedaan wordt om de klant op prettige wijze te helpen.

Gepost door fotogek, donderdag 21 juni 2007 01:34

De actuele voorraad is zeer goed weergegeven op de website. Bij de vraag of iets op voorraad was werd bevestigend beantwoord, indien op de site op voorraad daadwerkelijk op voorraad en niet zoals velen pretenderen. Dan mail je en dan is het ineens niet op voorraad. Super eerlijke zaak met kennis van zaken.

Niet, ze verzenden niet.
Alleen afhalen maar dat is niet erg met een locatie als harderwijk. De boulevard is net om de hoek, lekker paling halen. Ook het dolfinarium is op 2 minuten lopen dus een dagje uit kan je er zo aan vast koppelen.

Aftersales

Nog niet mee te maken gehad gelukkig.
Wel kreeg ik de mogelijkheid om voor een zeer klein bedrag de garantie te verlengen met 3 jaar. Heb ik meteen gebruik van gemaakt want al zou je het zelf niet nodig hebben, dan kan je altijd de boel verkopen mét garantie en dat is toch wel een meerwaarde.

Gepost door -Baco-, maandag 14 mei 2007 14:51

Vrijdag 11 mei via de site een reservering gedaan voor een 400D body. De prijs was de scherpste in de pricewatch. Bij de reservering meteen paar vragen gesteld bij opmerkingen. Zeer snel kreeg ik een reactie met een bevestiging en antwoord op mijn vragen. De 400D werd enkele dagen achter gehouden. De volgende dag zijn we de camera gaan ophalen en alles lag netjes klaar. Goede service door mensen met verstand van zaken. Nog wat benodigdheden erbij gehaald voor goede prijzen. Zeer tevreden over alles.

(nog) Geen verzending mogelijk, maar wel een reserveringssysteem. Hierdoor konden we zonder zorgen de camera uit de winkel ophalen zonder kans dat ie uitverkocht was. Het reserveringssysteem werkt uitermate goed.

Aftersales

Nog niet nodig gehad en hopelijk ook niet nodig in de toekomst.

VNU Media logo Powered by True