Hoofdcategorieën

NL
Website http://www.chear.nl
E-mailadres info@chear.nl
Telefoonnummer Onbekend
Betaalmogelijkheden Creditcard, iDeal, Rembours (contant), Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Alle verzendingen algemeen € 6,50
Creditcard algemeen € 9,99
iDeal algemeen € 6,50
Rembours (contant) algemeen € 11,50
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 195 prijzen
Prijsindex 92,6 (7,4% onder gemiddeld)
92,6 (7,4% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Chear!

Bij Chear! kun je topelektronica kopen tegen scherpe prijzen, gemakkelijk te bestellen, te betalen en snel geleverd. Chear! is een onderdeel van een groot Nederlands retailnetwerk. Dat is handig, want daardoor zijn we in staat altijd als eerste de nieuwste producten direct uit voorraad te leveren. Het gaat daarbij altijd om goede producten en voornamelijk a-merken, geleverd met standaard fabrieksgarantie.

Waarom moet je bij Chear! zijn?

Kopen bij Chear! is een goede deal afsluiten. Want:

• Diverse betaalmethodes: iDeal, MasterCard, VisaCard en Rembours
  • Nederlandse garantie
  • Goede en snelle service
  • 10 dagen bedenktijd
  • Geen verzendkosten indien reparatie onder garantie

Ga dus snel naar www.chear.nl voor jouw hot deal!

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
18 Algemeen Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed
17 Verzending Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed
4 Aftersales Beoordeling: goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed

Gepost door adslben, donderdag 17 juli 2008 22:24
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: geen

Website overzichtelijk en werkt goed en snel.
Heb om 9:30 een Canon Eos 450 D Kit, 8GB SD en een Metz 48 AF-1 flitser besteld.

Om 17:45 mailtje metTtrack & Trace nummer. Volgende dag postbode aan de deur om 14:00 met de doos.
De spullen in de doos hoorde ik schuiven, bij het openmaken van de omdoos was deze niet helemaal gevuld met papier en de Canon lag onderin op de bodem.
Daar was ik even niet zo gelukkig mee, maar er waren geen beschadigingen en alles werkt bij het testen.
Even iets beter opletten bij het inpakken dus!

Niet nodig

Gepost door Marijkezwolle, maandag 23 juni 2008 19:29
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Wat ik erg prettig vind aan deze site is dat alles wat er op staat op voorraad is. Wat echter apart was dat in de algemene voorwaarden werd vermeld dat het soms langer kan duren wanneer iets niet op voorraad is, je kan echter alleen zaken bestellen die op de site staan en die zouden dus op voorraad zijn... Dat is dus nogal tegenstrijdig, Ik vind de website ook niet echt oeverzichtelijk, en in Firefox (weet niet of dat browser afhankelijk is) kreeg ik geen prijzen bij de producten te zien. Communicatie is duidelijk en snel, ik had binnen een paar uur antwoord op een mail.
Het verliep allemaal erg vlot en de communicatie rondom mijn bestelling was uitstekend.

Ik wilde al erg lang een EEE pc 900, maar wilde hem niet in het buitenland bestellen. Hier hadden ze de witte op voorraad, en ik heb hem vrijdag betaald: zaterdagochtend stond de postbode al aan de deur.

Geen ervaring mee.

Gepost door MisterData, zondag 15 juni 2008 15:42

De website is niet zo overzichtelijk, maar who cares, beetje Tweaker zoekt via de Pricewatch. De prijzen zijn dus goed! Bestelling verloopt vlekkeloos, via iDeal uiteraard. (ik had een iPod besteld)

Binnen een dag geleverd als je voor 14:00 besteld hebt. Ik had dat niet, dus het werd een dag later, maar dat wist ik dus van tevoren. iPod zat goed verpakt in de doos.

Niet nodig gehad.

Gepost door hemiparo, vrijdag 23 mei 2008 09:01
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Ik was op zoek naar een EEE PC en i.v.m. vakantie wilde ik hier niet lang op wachten (iets wat ik sowieso niet graag doe!).
Chear geeft aan dat alles op de site ook daadwerkelijk leverbaar is. Voor bestellen nog even bevestigd per e-mail.
Duidelijk en snel in communicatie.

Goed verpakt en zoals beloofd woensdag besteld en betaald en donderdag geleverd.
Op een of andere manier heb ik de verzendbevestiging niet gekregen maar na even mailen had ik deze ook binnen.

Aftersales

Gelukkig nog niet nodig gehad. Pakketje is goed aangekomen en de EEE PC loopt als een zonnetje!

Gepost door macondo, donderdag 22 mei 2008 15:18

Op woensdagmiddag besteld, op donderdagochtend geleverd. Supersnel dus met duidelijke mailtjes in de tussentijd over de status van de order.

Gepost door ivanke, donderdag 8 mei 2008 22:46
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: goed

goedkoop, snel

Op de dag na de bestelling geleverd. Beter kan niet.

Aftersales

Ik heb de Nederlandse handleiding in eerste instantantie niet gevonden, en daarover gemaild. Binnen enekel minuten kreeg ik een bevredigend antwoord.

Gepost door Unknown, dinsdag 6 mei 2008 09:58

Op vrijdag GTA4 voor de PS3 besteld, hij was lokaal nergens meer op voorraad.

Tijdens bestelling werd al aaangegeven dat hij vermoedelijk zaterdag al werd afgeleverd.

vrijdag besteld, zaterdag ochtend al via TNT ontvangen. Vrijdagavond ook een track en trace nummer ontvangen per email

Gepost door Pjerry, dinsdag 22 april 2008 01:21
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Een zeer vriendelijk ogende website met voldoende productinformatie. Jammer (gezien de kwaliteit van het bedrijf) dat hun assortiment niet groter is. De prijzen zijn scherp, daarenboven worden nog combinatiekoopjes aangeboden met extra korting.
Ik heb daar, voor mijn dochter, een Casio EX-Z77 zilver incl. een fototasje gekocht.
Gezien hun taalgebruik, richt Chear zich duidelijk op het jeudiger publiek, maar dat kan een ouwe rot als ik ben, absoluut niet storen, omdat alles correct binnen de grenzen blijft.

Veel betalingsmogelijkheden, met wel ieder een eigen verzendkosten, maar daar heb ik geen problemen mee, omdat het allemaal duidelijk van te voren gecommuniceerd wordt.

Kortom een fantastisch bedrijf die ik iedereen kan aanbevelen!

Eén dag na de afhandeling van zaken ontvingen wij het pakketje, netjes verpakt via TNT. TNT d.w.z. T&T informatie bij de verzending, waarvan je ook tijdig op de hoogte wordt gebracht.

Aftersales

Hier komen we wellicht op het sterkste onderdeel van het bedrijf. De Casio ging onlangs stuk. Op site staat perfect omschreven welke handelingen je moet ondernemen. Echter voordat het defect goed was ingevuld werd al op de verzendknop gedrukt, zodat ze bij Chear zeer onvolledige informatie kregen. Daarvan werden we per e-mail direct in kennis gesteld. Toen liep het even fout, want nadat we de informatie hadden aangevuld, was per abuis de RMA als niet geaccepteerd in hun systeem gezet. Toen we dit ontdekte wederom via e-mail (want tefoonnummer krijg je niet, het enige zwakke punt van Chear) om uitleg gevraagd. Met excuses werd het direct verholpen. RMA formulier ontvangen met daarbij wederom instructies. O.a. dat je de rekening mee moest sturen, maar die konden we niet meer vinden (wel orderbon en pakbon, maar geen rekening). Geen probleem bij Chear, ze stuurde zo een neiuwe rekening op. Allemaal klasse!! Nog meer klasse is dat je de zending naar een antwoordnummer stuurt, dus geen verzendkosten voor reparatie, daar mag menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Zoals gezegd een topklasse bedrijf wat mij betreft!

Gepost door alvarfnl, zaterdag 5 april 2008 09:28
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Dit is mijn tweede bestelling bij Chear. Nadat ik een HP Multifunction printer als eerste bestelling de deur uit had gedaan heb ik kort daarna een tweede bestelling gedaan, namelijk een HP laptop met nog een HP Multifuction printer. Reden om deze bestelling ook te doen is de prijs en de keurige levertijden. De spullen worden netjes verpakt verzonden. Gelukkig nog geen ervaring gehad met het terugsturen van spullen want alles functioneerde prima Misschien ook niet onbelangrijk, ik had het geld met iDeal vooraf overgemaakt en de spullen zijn gewoon afgeleverd. Dus Cheap is betrouwbaar

Gepost door Patrick72, zaterdag 22 maart 2008 14:33

Inmiddels 4 bestellingen gedaan bij deze webshop en tot nu toe alleen maar zeer positieve ervaringen. De website is duidelijk, goed communicatie omtrent bestellingen en verzending, snel antwoord op vragen via e-mail, prijzen zijn goed, etc.

Dit bedrijf komt z'n beloftes na. Wat je bestelt hebben ze ook op voorraad en wordt binnen nekle dagen geleverd. Dit heb ik nog bij weinig webshops zo meegemaakt. Bestellingen zijn goed verpakt en correct geleverd.

Aftersales

Na 2,5 maand gebruik van de Canon Pixma 970 multi-functional die ik had besteld, werd plots de zwarte cartridge niet meer herkend door het apparaat. Eerst contact opgenomen met Canon, maar die verwezen me door naar Chear. Er bestaat nl. een regeling mbt defecte cartridges tussen Canon en hun leveranciers. Ik heb dus contact opgenomen met Chear en zij maakten hier absoluut geen probleem van (mits het natuurlijk wel om een cartridge ging die bij hun was besteld of bij de printer was geleverd). Ik kon de defecte cartidge kosteloos terugsturen (antwoordnummer) en binnen een paar dage had ik al weer een vervangende cartridge binnen. Pefecte service!

Gepost door graziemille, maandag 17 maart 2008 09:30

Mooie, duidelijke website met herkenbare huisstijl.
Na bestelling krijg je een bevestigings e-mail en track en trace info na verzending.
De webwinkel is niet per telefoon bereikbaar. Er wordt wel snel op e-mail gereageerd.
De prijzen zijn zeer concurrerend en ook de verzendkosten zijn niet te hoog.

de communicatie, zowel op de website als met klanten, is informeel; in de 'jij en jouw' stijl dus.

Chear geeft je 10 dagen de tijd om het product eventueel terug te sturen. Dat is langer dan de wettelijk verplichtte 7 dagen.

De doos (Canon printer) was met papier omwikkeld en goed dichtgeplakt. Het heeft ook weinig zin om zo'n grote doos nog eens in een nog grotere doos te doen.
Door een fout van de TNT (naar verkeerd sorteercentrum gestuurd) kwam mijn bestelling een dag later aan. Anders keurig de volgende dag geleverd.
Na verzending werd een e-mail met track en trace info verstuurd. Zo kon ik ook al snel zien, dat de TNT in de fout ging.

Gepost door beert19, woensdag 5 maart 2008 13:24

Gister besteld (voor 14h) en vandaag stond de postbode voor de deur. Met een hele grote doos, met daarin een klein Ipodje :-)

Overzichtelijke website, aansprekend. Goede prijzen en duidelijke bestelprocedure. Alles netjes steeds bevestigd per e-mail (ook de verzending).

Netjes afgehandeld! Al was het wel een grote doos voor de bestelling, maar het was goed verpakt. Ik had niet eens tijd voor het Track and Trace, want de postbode was er eerder dan dat ik eraan dacht te 'tracen'.

Gepost door arnem_, maandag 18 februari 2008 21:26
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Prima website. Ik kan de prijzen alleen zien als ik een prijs selecteer maar dat zal aan mijn exotische configuratie liggen.
Automatische mailtjes werden door mij provider tegen gehouden. Chear! reageert echter zeer vlot op handmatige mailtjes en is goed bereikbaar.

Goed. Vlot ontvangen en goed verpakt.

Aftersales

Na en gefaalde firmware upgrade heb ik mijn Samsung P2 terug moeten sturen. Je moet even wat dingen doorlezen en een reparatie aanvraag indienen voordat je het apparaat kan toezenden. Ze beoordelen je aanvraag en indien deze terecht lijkt kun je het apparaat opsturen.
Ze reageren op de aanvraag echter vlot en als ze op deze manier kunnen voorkomen dat mensen hun apparaat toesturen zonder dat deze kapot is lijkt het me een service ipv een opstakel.

Nog voordat ik bij mezelf kon bedenken dat er een nieuwe P2 zou komen stond de postbode al voor de deur. (Verzenden plus ontvangen was slecht een paar werkdagen). Kortom, top!

Gepost door dikke_tinus, dinsdag 25 december 2007 16:12

De website van Chear is ontzettend overzichtelijk. En zoals ik hier ook heb kunnen lezen: producten staan alleen op de website als ze beschikbaar zijn! Voorkomt een hoop teleurstellingen!

De prijzen van Chear liggen in het algemeen ook ontzettend laag. Al snel verwacht je dan wat minder professionele 'dingetjes', maar niets van dat alles. Een professsionele factuur, alles erg netjes verpakt en vooral ook snel. En daarbij nog eens een prijs die zo'n 15 euro (chearprijs was 55 euro, tel zelf maar uit hoeveel procenten dat is ) goedkoper was dan de 2e goedkoopste mogelijkheid!

Donderdagavond om 22u besteld, de volgende dag in de middag een verzendbevestiging met T&T en op zaterdag het pakketje al in huis. Je vraagt je bijna af waar die T&T nog goed voor is, voordat je kunt checken waar je pakketje is, ligt het al in je handen (pakketjes die vandaag verzonden worden, zijn pas 's nachts vanaf 00.00 te traceren).

Het zaakje was goed verpakt (Zen Stone Plus) en een erg nette factuur was bijgevoegd.

Aftersales

Niet nodig gehad: heb betaald met iDeal en doe dit al een hele tijd intensief. Nog nooit foutgegaan. iDeal is in mijn ogen de fijnste betaalwijze op internet.

Gepost door P_de_B, woensdag 31 oktober 2007 20:37

Goede duidelijke website met een overzichtelijk bestelproces. Duidelijke orderbevestiging en een verzendbericht per email als de bestelling verzonden is. Netjes!

Zondags besteld, dinsdag in huis. Veel meer kun je je niet wensen denk ik. Het bestelde product (een HP printer) zat netjes verpakt.

Gepost door Bart Meerdink, maandag 8 oktober 2007 00:35

Voorlopig nog niks gekocht na een valse start dus geen cijfers.

Mijn iDeal betaling (Postbank) was blijkbaar niet goed doorgekomen bij Chear, zodat mijn iPod aan iemand anders verkocht werd (artikel verdween weer van de site wegens geen voorraad meer, op zich een goed systeem).

Echter, dit was nergens te zien bij mijn orderstatus en ik kreeg gewoon een emailtje dat de volgende dag bezorgd zou worden. Na een paar dagen toch maar geinformeerd en toen bleek de storing bij Chear. Vervolgens een week later het bedrag teruggestort gekregen, maar exclusief verzendkosten. Na opnieuw reclame hierover nog een week later ook de verzendkosten teruggestort gekregen.

De storing wordt bij Chear opgevat als "Feit is dat het heel erg lastig was om dit probleem te voorkomen."

Ik raad iedereen dus aan om bedacht te zijn op de nukken van hun systeem.

Gepost door TDB, maandag 10 september 2007 07:16

overzichtelijk website: als het produkt er op staat dan is het op voorraad. Simple as that. Ik wilde eerder die week de laptop al bestellen maar was toen nét te laat. Binnen 3 dagen stond de latop weer op de site.

Donderdag besteld, melding dat vrijdag dan bezorgd zou worden. Vrijdagmiddag is inderdaad bezorgd: twee grote pakketten, stevig ingepakt.

nog niet van toepassing.

Gepost door Gedje, woensdag 27 juni 2007 22:48

De site ziet er fantastisch uit, en de prijzen zijn lekker laag. Ik kon fijn met iDeal betalen, en kreeg vrijwel direct bevestigingen (inclusief een T&T-code).

Vanaf de eerste e-mail werd al een geplande afleverdatum genoemd, en inderdaad had ik het product binnen 48 uur in huis. Alles zat goed beschermd verpakt, en de pakbon was gedrukt op zonnig oranje papier. Wat wil een mens nog meer!

Gepost door erikw, donderdag 24 mei 2007 10:03

Maandagavond besteld, betalen kan met diverse middelen. Deze keer Credit kaart gebruikt daar dat diverse voordelen kan hebben. (Verzekering, terug boeken...)

Direct email bevestiging, betaling bevestiging en de volgende dag een keurige verzendbevestiging met track&trace (TNT)

Verzendkosten zijn $6.50 en dat is ook een prima prijs.

Goed verpakt in neutrale doos met voldoende dempings opvulling.

Binnen 2 dagen in huis,prima levering

Gepost door bat266, dinsdag 1 mei 2007 09:17
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Alles op de website is duidelijk weergegeven. Kreeg direct orderbevestiging via email. Mijn aankoop waren oordopjes. Enig minpunt hier was dat ik in de algemene voorwaarden niet geheel kon lezen omdat er geen scrollbar was is mijn browser(FireFox) Maar door te kopieren wel leesbaar.

Ik kreeg een mail toen het verzonden werd en een dag later lag het thuis. Netjes verpakt in een nog al grote doos voor mijn oordopjes. Maar alles zat erin en de doos was voldoende opgevuld met papier.

Aftersales

(nog) geen ervaring mee gelukkig

VNU Media logo Powered by True