Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer 0900-5667537
KVK 09154712
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Op rekening, Pinnen, Rembours, Vooruitbetalen
  Regels voor bijkomende kosten
iDeal € 0,-
Afhalen € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 587 prijzen, 1857 unsortedprijzen
Prijsindex 96,1 (3,9% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Elektrokoopjes.nl is een online winkel waar u kwaliteitsapparaten kunt aanschaffen tegen zeer scherpe prijzen. Met een uitgebreid assortiment uiteenlopend van plasma tv's, afwasautomaten, koelkasten tot fitnessapparatuur. Naast een scherpe prijs onderscheid elektrokoopjes.nl zich eveneens met een altijd hoogwaardige service. Zo kunt u bij ons gebruik maken van uitgestelde betalingsmogelijkheden, online serviceaanvragen plaatsen en kiezen uit afhaal- of diverse bezorgmogelijkheden.

Reviews en reacties

Score: 1 0 0 0
Totaal 1 1 0

Gepost door RBM, zondag 13 mei 2012 13:39
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Overzichtelijke site. Je hoeft je niet eerst te registreren, maar kan gelijk door het betaalproces lopen. Daarbij is telkens aangegeven hoeveel een bepaalde betaalmethode/bezorgmethode kost.
Na bestelling krijg je een mail van je orderbevestiging en dat je product is verstuurd. Bij de orderbevestiging wordt je netjes op je wettelijke rechten (zichttermijn) gewezen en bij de verzendbevestiging krijg je tevens de factuur.

Je kan op meerdere manier betalen, echter vraagt men voor de meeste een meerprijs. Alleen Ideal is gratis, maar voor Paypal betaal je al snel een euro meer.

Verzending via de post gedaan. Enig nadeel is dat deze winkel geen handtekening vereist voor ontvangst en ik mijn pakketje bij de deur vond toen ik thuis kwam. Ik vond het al vreemd op het track-and-trace systeem te lezen dat het product bezorgt was op een moment dat ik niet verwacht dat er iemand thuis was.

Gepost door bouwfraude, woensdag 15 februari 2012 13:12
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Website is redelijk overzichtelijk, de productcategorie is snel gevonden (wasmachines in dit geval) In het overzicht mis ik wel hoeveel kg was er in kan maar dit staat weer wel bij de details. De plaatjes zijn wat aan de kleine kant.
Na de bestelling een e-mail dat de order is ontvangen, de rest van het verloop kan je op de site bijhouden bij mijn account / mijn orders.
De wasmachine was op voorraad en kon de volgende dag geleverd worden als extra optie wel aangeklikt dat deze naar de tweede verdieping moest.
(Handig zo'n wasmachineaansluiting op zolder en beneden nergens plek)

's Avonds een SMS met het tijdvenster waarbinnen deze geleverd zou worden. Bezorging geschied door post.nl extra@home. Pinnen bij de bezorger.
Oude wasmachine nemen ze mee als deze afgekoppeld bij de voordeur staat.
(zelf maar beneden neergezet)
De nieuwe wasmachine wordt in de vrij grote doos naar boven getild om beschadigingen te voorkomen, dat is met (na later bleek) 74kg wasmachine en 5 kg verpakkingsmateriaal nog een hele opgave. De bezorgers werden er niet echt vrolijk van.
Het is handig om van te voren alle lijstjes weg te halen en het traject zo begaanbaar mogelijk te maken.

Gepost door L.Maas, woensdag 11 januari 2012 12:37
Algemeen: Score: 3 Verzending: Aftersales: Score: 3

De website is duidelijk en overzichtelijk, jammer dat er 25ct p/m betaald moet worden voor informatie en leverdatum van bestelde goederen.
Ik had bij elektrokoopjes 2 artikelen besteld omdat deze daar het meest voordelig zijn. Ik hoopte mijn cadeau's binnen twee weken binnen te hebben.
Ik had voor afhalen in Hoofddorp gekozen, vanwege de afstand en om zelf het afhaalmoment kunnen bepalen.
Op de website stond dat een artikel niet voorradig was en daarover werd ik ook netjes telefonisch geïnformeerd. Als ALLES binnen was, zou ik telefonisch een bericht krijgen.
Dat bericht kwam: één artikel liet op zich wachten dus ik zou opnieuw een telefoontje krijgen.
De jarige had ik al op de hoogte gebracht dat haar cadeau's later gingen komen.
na ruim 2 weken kreeg ik een netjes ingesproken voicemailbericht dat mijn bestelling binnen was.
In Hoofddorp aangekomen bleek juist het artikel dat wél voorradig zou moeten zijn, niet aanwezig te zijn. Vreemd, toch? Mijn bestelling zou toch binnen zijn?
Het ander artikel wordt, "zonder extra verzendkosten" nagestuurd, als ik het complete bedrag zou betalen.
Ik heb betaald, enigszins mokkend, maar ik vertrouw erop dat dat ene artikel binnen een paar dagen ook geleverd is. Nu is het weer afwachten.

Aftersales

tot dit moment een voldoende voor aftersales: ik werd steeds vriendelijk geholpen, zowel via de mail, telefonisch als aan de bali. Logistiek schijnt het allemaal niet te vlotten. Een artikel dat volgens website, email en telefoon wel op voorraad is, ligt te wachten totdat het artikel dat niet voorradig is, binnen is zodat de bestelling in één keer uitgeleverd kan worden. Logisch, begrijpelijk maar juist dat artikel dat voorradig zou zijn, ontbreekt.

Gepost door javro72, maandag 11 juli 2011 20:04
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Omdat op diverse vergelijkingssites elektrokoopjes als goedkoopste uit de bus kwam en ik de bestelling in mijn woonplaats Groningen af kon halen heb ik op 5 juni jl (ruim 5 weken geleden) een order geplaatst voor een Whirlpool ADP 2300 Afwasautomaat bij elektrokoopjes.nl. Verwachte levertijd volgens de website 5 werkdagen. Ik kreeg per ommegaande een mailtje waarin mij werd gevraagd de bestelling definitief te maken wat ik uiteraard direct heb gedaan. Nadat ik de bestelling had bevestigd kreeg ik geen definitieve bevestiging van mijn bestelling en ben er maar van uitgegaan dat het wel goed zou komen en dat ik op 11 juni mijn bestelling af zou kunnen halen op de vestiging Groningen.

Op 11 juni kreeg ik een mailtje van elektrokoopjes met daarin de mededeling dat ik op 14 juni mijn bestelling af zou kunnen halen. 7 ipv 5 werkdagen maar okay, mijn bestelling stond in Groningen.
Even later werd ik gebeld door elektrokoopjes dat "wegens familie omstandigheden" ik mijn bestelling niet op 14 juni kon afhalen maar pas op 16 juni. Erg sneu natuurlijk maar de laatste keer dat ik "wegens familie omstandigheden" niet bij een winkel terecht kon was in mijn jeugd bij de plaatselijke bakker. Voor een landelijk opererend bedrijf als elektrokoopjes is dit op z'n zachtst gezegd zeer amateuristisch.

Maar goed 16 juni was dan eindelijk de grote dag vanaf 10 uur kon ik mijn bestelling eindelijk afhalen! Om 10.30 uur kreeg ik echter een mailtje waarin stond:
"Nu blijkt dat het apparaat beschadigd geleverd is, wat duidelijk zichtbaar is en niet verkoopbaar. En heb ik het apparaat meteen retour gestuurd. Nu hebben wij voor u meteen een nieuwe besteld en wanneer deze in Groningen is nemen wij weer contact met u op."
Uiteraard was ik zeer teleurgesteld.

Volgens de website was de verwachte levertijd wederom 5 werkdagen maar omdat ik na 8 werkdagen nog steeds niets had gehoord van elektrokoopjes heb ik ze een mailtje gestuurd met daarin de vraag of ze aan konden geven wanneer ik de bestelling kon verwachten. Tot op heden geen reactie.

Op 7 juli heb ik ze nogmaals een mailtje gestuurd met daarin dezelfde vraag. Ook hierop heb ik tot op heden geen reactie ontvangen.

Samenvattend: Elektrokoopjes staat op diverse vergelijkingssites vaak bovenaan als goedkoopste wat ongetwijfeld behoorlijk arbeidsintensief is. Wellicht een idee om een gedeelte van deze tijd te besteden om te reageren op klachten en/of ook daadwerkelijk te gaan leveren.

Gepost door E.M., dinsdag 21 juni 2011 14:40
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Bellen met elektrokoopjes kan alleen tegen 25t ct per minuut!!!!
Dus pas op, als er iets mis gaat, ben je alleen aan telefoonkosten al een kapitaal kwijt.
Helpdeskmedewerkers Cindy Hartjesveld en Iris (weet haar achternaam niet) is niet mee te werken: zijn totaal niet bereid om aan een oplossing te werken, begrip te tonen of excuses te maken. Hun collega Roy Roos gaf mij gelukkig wel gelijk en beloofde mijn geld terug te storten. Vervolgens ontving ik echter geen geld retour en bleek hij met vakantie zonder mijn dossier aan een collega over te dragen....

Wasmachine is nooit afgeleverd; was zoek geraakt en Elektrokoopjes had geen idee waar het apparaat was ren wanneer het eventueel nog geleverd zou worden.

Aftersales

Totaal klantONvriendelijk deze club; vinden het normaal dat je je geld niet terugkrijgt, dat als een collega met vakantie is je maar gewoon moet wachten tot deze terug is. Hele houding straalt uit dat zij in hun recht staan en NIETS voor hun klanten hoeven te doen.

TiP: BESTEL NOOIT IETS BIJ ELEKTROKOOPJES.NL

Gepost door Cro-Cop, maandag 23 mei 2011 01:14
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 2 Aftersales:

Ik had bij Elektrokoopjes een Zanussi ZOB341X oven besteld op 24 april (zondag), de levertijd werd op de website aangegeven van 5 werkdagen, dus in eerste instantie niets vreemd mee. Maar tot op 29 april (vrijdag) had ik niets van hen gehoord, op 30 april (zaterdag) was het Koninginnedag dus ik dacht, het is een feestdag het kan wel maandag (2 mei) worden voordat ik iets hoor.

Maar nee hoor, geen statusupdate. Op 3 mei (dinsdag) begin ik toch wat ongerust te worden. Ik heb maar besloten om tegelijkertijd te gaan bellen en de chatsessie te openen via de site. Na minutenlang telefonisch in de wacht te hebben gestaan, vond ik het wel genoeg en hing ik op. De venster van de chatsessie bleef open, ik ging maar iets anders doen, want het duurde ca. meer dan 20 minuten voordat ik iemand te spreken kreeg.

Uiteindelijk kreeg ik een medewerker van de vestiging Groningen te spreken, op mijn vraag hoe het stond met de order kon de medewerker mij niet veel vertellen dat deze nog niet binnen zou zijn, en hij een navraag zal starten bij zijn collega en zij hierop de volgende dag (woendsag 4 mei) terug zullen komen.

Ik heb op die dag bijna tot 18 uur gewacht, maar niet van hen vernomen, dus besloot ik maar erachteraan te gaan door een mail te sturen naar de vestiging grongen en naar de algemene info-mailadres waarom ik niet hoorde.

Op donderdag 5 mei 's ochtends kreeg ik antwoord op mijn mail van dezelfde medewerker vanuit de vestiging Groningen. Daarin werd mij verteld dat zij op diezelfde dag definitief een antwoord zullen krijgen vanuit de leverancier, met een (nep) excuses voor het wachten.

Van een andere medewerker van de klantenservice (info@elktrokoopjes.nl) kreeg ik te horen dat zij de levertijd zullen opvragen en mij zullen antwoorden zodra ze aan antwoord hebben.

Later op de middag kreeg ik wederom een mail van de medewerker uit de vestiging groningen dat de oven op vrijdag 6 mei bij hen in magazijn verwacht werd en zij contact met mij zullen opnemen voor het inplannen van de leverdatum.

Omdat ik toch al een slecht gevoel had en ik zeker wilde weten dat deze order niet vergeten werd nogmaals een mail gestuurd op vrijdag 6 mei of er al iets meer bekend was over deze order. Daarop kreeg ik het antwoord dat de oven op dinsdag 10 mei bij hen in magazijn verwacht werd. Ze spreken elkaar gewoon tegen, de ene medewerker zegt dat deze over op 6 mei bij hen binne zal komen de ander weer op 10 mei. Maar ik besloot maar te wachten tot dinsdag 10 mei, op die dag nogmaals een mail verstuurd over statusupdate.

Ik kreeg een antwoord dat de oven bij hen nog niet binnen was en het die week verwacht werd, en wederom een excuses voor de vertraging.

Op 12 mei werd ik dan uiteindelijk in de middag door een medewerkster gebeld om de levertijd af te spreken, gelukkig kon de oven direct al op vrijdag 13 mei geleverd worden.

De verzending was wel ok, ik kreeg de avond voordat de oven werd uitgeleverd een SMS dat TNT bij mij in de middag zal komen om het product af te leveren.

De oven was verpakt met piepschuim en plastic verpakking eromheen. Helaas geen kartonnen doos o.i.d. eromheen, er kon gemakkelijk transportschade ontstaan.

Gepost door Noxa, maandag 9 mei 2011 17:52
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 1

Bij bestellen en afleveren hadden wij geen problemen. De wasmachine is keurig op tijd geleverd en werd zoals afgesproken netjes geïnstalleerd en aangesloten.

Ik kan hier niks op aan merken.

Aftersales

Onze wasmachine heeft het 1 jaar prima gedaan. Maar 3 maart dit jaar is onze machine volledig geëxplodeerd en dan bedoel ik niet een deurtje stuk of iets dergelijks, maar echt met een enorme dreun ontploft. (zie: http://www.flickr.com/pho...e/sets/72157626682721448/). De hele kast is ontzet, de trommel opengescheurd en de was en beton blok lagen naast de machine.
Dit is natuurlijk een uiterst gevaarlijk situatie, wij hadden er niet aan moeten denken wat er was gebeurd als iemand naast de machine had gestaan. Of wat als we niet thuis waren geweest en er was brand uitgebroken (de motor draaide nog na de ontploffing)
Direct hierop hebben wij contact opgenomen met Candy welke ons doorverwees naar de verkopende partij Elektrokoopjes. Beide partijen hebben meerdere dagen op zich laten wachten om iets van zich te laten horen. Met als gevolg dat wij in de tussen tijd een nieuwe wasmachine hebben aangeschaft.

Dat was niet de weg die hadden moeten bewandelen, wij hadden immers elektrokoopjes.nl in gebreke moeten stellen en daarop volgens zouden wij een nieuwe machine kunnen krijgen. Maar daar was geen tijd voor want de was stapelt zich immers op. En wij willen nooit meer een Candy wasmachine in ons huis.

Na een uitvoerige procedure met de rechts-bijstandsverzekering is Elektrokoopjes inmiddels zo ver dat ze niets willen betalen en blijkbaar zijn ze ook niet geïnteresseerd in het geen met onze wasmachine is overkomen laat staan dat ze enige moeite ondernemen om dit soort voorvallen in de toekomst te voorkomen.

Alstublieft koop nooit maar dan ook nooit een Candy wasmachine, spaar even door voor een goede. En ik ben van mening dat je maar beter geen zaken kan doen met Elektrokoopjes.nl want echt klantgericht zijn ze er niet.

Gepost door D.Mor, zaterdag 16 april 2011 21:44
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Afgaande op de review wat er al stond twijfelde ik om hier te bestellen. Maar na betaling netjes een aantal emails met de status en binnen een dag thuis. Aangegeven wordt voor 12 uur besteld (middag) volgende dag in huis. Ik heb het product nu 12 uur besteld en kreeg hem de volgende dag netjes geleverd, voor mij dus een top winkel!

Zeer goed via TNT netjes en zelfs binnen de tijd.

Gepost door DutchMKL, dinsdag 8 maart 2011 16:16
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Ik werd totaal niet op de hoogte gehouden wat betreft de status van mijn bestelling. Ik heb twee weken gewacht en ging toen maar even bellen. Wat me 25 cent per minuut heeft moeten kosten..! Ik kreeg te horen dat ze het nespresso apparaat een week later ''verwachten''. Een week later ging ik maar nog een keer bellen, omdat de nespresso nog niet binnen was. Ze verwachtte het apparaat dit keer over twee weken. Ik had het gehad en bestelde bij Racoon. Ik had de nespresso binnen twee dagen binnen.

Gepost door MacOn, woensdag 5 januari 2011 14:10
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Mijn scheerapparaat was kapot en ik had direct een nieuwe nodig. Elektrokoopjes.nl zit lekker dicht in de buurt en heeft zeer scherpe prijzen.

Omdat de review matig was, heb ik vooraf telefonisch contact opgenomen met de vraag of mijn bestelling ook te plekke af te halen was. Kreeg eerst een medewerker uit Groningen aan de lijn die me perfect heeft geholpen. Apparaat was voorradig en is voor mij apart gelegd in Wijchen.

Door personeel zeer vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen. Webshop zag er goed ingericht een netjes uit. Mede hierdoor en door de nette behandeling ter plekke heb ik ook zeer veel vertrouwen in het online bestellen bij deze onderneming.

Gepost door Booster, vrijdag 3 september 2010 12:43
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 2 Aftersales: Score: 1

De website werkt prettig en wekt een vertrouwde indruk van een wat groter bedrijf dat zonder veel problemen zijn bestellingen kan verwerken. Voorraadindicaties zijn... grove indicaties.

Statusupdates mbt het ontvangen van bestelling, betaling, en verzending worden verzonden via e-mail, maar los daarvan wordt er weinig actie ondernomen om de klant te informeren. Reactiesnelheid via e-mail is wisselend.

Alle ellende begint echter pas na het daadwerkelijk plaatsen van een bestelling.

Op 11 februari 2009 heb ik mijn bestelling geplaatst bij Elektrokoopjes. De bestelling bestond uit meerdere onderdelen die volgens de website allemaal op voorraad waren, twv 123 euro.

Na bestelling gaf de site meteen aan dat de artikelen "Spoedig in het filiaal verwacht worden".
Na twee weken geen enkel bericht te hebben ontvangen, contact opgenomen. Twee dagen later kreeg ik te horen dat mijn bestelling pas aan het eind van die week klaar zou zijn voor verzenden.

Ongeveer anderhalve week later; geen bericht, en geen pakket.
Nogmaals contact opgenomen. Ik wilde een artikel van mijn bestelling laten schrappen. Dit was mogelijk. Het artikel was toevallig ook het item waarop nog gewacht werd voor verzending.

Even later stelt men vervolgens dat men niet direct uit kan leveren na het schrappen van dit artikel, maar toch pas de week erop (vreemd, want op dit artikel werd toch nog gewacht?)

Een week later krijg ik inderdaad een e-mail over het verzenden van mijn pakket - maar dan niet over de daadwerkelijke verzending, maar dat deze "drie dagen later waarschijnlijk plaats zal gaan vinden".

Weer twee dagen later ontvang ik een daadwerkelijke verzendbevestiging. Op 19 maart krijg ik het pakket pas afgeleverd.

Aftersales

Mijn bestelling bevatte een universele afstandsbediening met touchscreen. Ik had hoge verwachtingen van het apparaat. Echter, na een test van amper enkele uren viel hij mij toch tegen.

Ik nam daarom binnen 3 werkdagen na ontvangst van het pakket contact op met Elektrokoopjes met het bericht dat ik het artikel kort had geprobeerd maar dat ik hem terug wilde sturen. Het artikel was keurig compleet, met verpakking, boekjes, etc.

Elektrokoopjes verzette zich echter met man en macht tegen mijn aangemeldde retour. Allerlei non-redenen werden aangehaald waarom ik mijn artikel niet terug mocht sturen:
- "U heeft het artikel gebruikt, dus u kunt het niet retourneren" - kletskoek
- "Het apparaat is geactiveerd, dus u kunt het niet retourneren" - kletskoek
- "Doordat het apparaat is gebruikt bent u de koop aangegaan" - kletskoek
- "U kunt dit artikel in een normale winkel niet testen, dus mag u dit ook niet retourneren" (wtf?)
- "Een artikel uit een blisterverpakking mag u na openen niet retourneren" - wederom, kletskoek

Volgens de wet koop op afstand was alles echter zeer, zeer helder; ik mocht mijn artikel gewoon terugsturen. Zonder RMA-nummer zou mijn retour waarschijnlijk gewijzigd worden en ik wilde dat risico niet voor mijn rekening nemen.

Elektrokoopjes bleef vasthoudend. Uiteindelijk stelde een van de medewerkers van Elektrokoopjes voor om mijn zaak door te sturen aan een jurist van de stichting Thuiswinkel.
Ik was blij met dit voorstel, omdat de medewerker van de stichting Thuiswinkel in mijn voordeel zou oordelen.

Het mailtje aan de jurist werd aan mij geCC'ed en wat blijkt? Elektrokoopjes liegt daar gewoon dat ik het apparaat al 1,5 week in gebruik zou hebben (puur toevallig net wat langer dan toegestaan volgens de wet koop op afstand) en dat ik mijn artikel "uitvoerig in gebruik genomen zou hebben".
Leugens, welke ik in een direct aan de jurist verzonden e-mail gerectificeerd heb.

Als klap op de vuurpijl, komt na enkele dagen de uitspraak van Thuiswinkel.org waar de supportmedewerker van Elektrokoopjes aan toevoegd: "Onderstaand vind u de uitspraak van thuiswinkel.org waarin Elektrokoopjes.nl in haar gelijk word gesteld."

Uit de reactie van de jurist blijkt vervolgens helemaal niet dat elektrokoopjes in het gelijk wordt gesteld, maar *ik*. Werkelijk schandalige arrogantie van Elektrokoopjes!

Nog een sailliant detail:
Volgens de wet koop op afstand ben ik niet verplicht een reden op te geven voor de retourzending. Waarom is deze rede dan verplicht op de website van Elektrokoopjes?

Werkelijk *schandalig* - het is dat ik geen geld had voor een procedure, maar anders hadden ze echt een rechtzaak kunnen verwachten. Door al het onrecht vanuit Elektrokoopjes was het voor mij een principezaak geworden en ik kan mij tot op de dag vandaag opwinden over iets simpels als het retourneren van een feitelijk ongebruikte afstandsbediening.

De afstandsbediening heb ik inmiddels verkocht via eBay.

Gepost door dj_freak, woensdag 9 juni 2010 17:09
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

De website lijkt overzichtelijk, producten duidelijk met afbeeldingen etc..
Bij vragen kun je gelijk bij hen terecht en denk je een afdoende antwoord te ontvangen.
Mogelijk besluit je hierdoor te bestellen en dan begint de sores..
Na drie maal navraag gedaan te hebben over een artikel leek alles ok, bij aflevering blijkt echter dat het artikel uit de doos is "gestolen" en dat het betreffende artikel niet hetgeen is wat besteld is...
Contact hierover zoekende blijkt er toch iets niet te kloppen op de site (terwijl hierover van tevoren duidelijk navraag gedaan was).
Het artikel is niet meer leverbaar en ik kan hooguit mijn geld terug krijgen.

Het tweede bestelde artikel bleek ook niet aan de eisen te voldoen die via de website gemeld waren (het scheerapparaat bleek niet oplaadbaar terwijl dit op de site tussen de oplaadbare artikelen stond).

Uiteraard kan dit worden opgelost maar tegen meerprijs natuurlijk...
Kortom, via de webshop zou niemand moeten bestellen, tenzij je een grabbelton verwacht (niet wetende wat je voor je geld krijgt)

Erg jammer allemaal want mijn eerste bestelling enkele maanden eerder ging snel en zonder problemen waarna wij zakelijk meer gebruik van hen wilden gaan maken.

Artikel bleek incompleet geleverd en de doos waarin het geleverd wordt bevat geen verpakkingsmateriaal om het tegen stoten te beschermen.

Na bestellen was een artikel toch niet op voorraad waar ik een week extra op kon wachten...

Aftersales

Communicatie is er wel maar duur soms dagen eer je een reactie krijgt.
Daarnaast is de reactie altijd kort en bondig: "we kunnen er niets aan doen, het spijt ons en u kunt iets anders uitzoeken...".
Nou werk ik zelf o.a. in de nazorg van bestellingen bij clienten en dergelijke praktijken zijn bij ons uiteraard "not done".

Gepost door oscar2, donderdag 29 april 2010 17:30
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales: Score: 5

Wereldontvanger besteld na vergelijkende test op de Wereldomroep te hebben bekeken. Bij Elektrokoopjes, want die zit in Wijchen- Nijmegen op het industrieterrein. Na het plaatsen van de bestelling zag ik onmiddellijk dat er drie dagen levertijd voor stond, hoewel op de site stond te lezen: uit voorraad leverbaar. Dat blijf ik vreemd vinden. Er volgde ook mailverkeer; daarin stond vermeld: ophalen in Wijchen vanaf woensdag. Maar op woensdag bleek de bestelling nog niet aanwezig te zijn. Op donderdag was het bingo! Ik vertelde nogmaals wat teleurgesteld te zijn over de gang van zaken; het mailtje (met daarin: vanaf woensdag) had ik helaas niet kunnen uitdraaien door een kapotte printer. Ik kreeg als pleister op de wonde de 4,5 euro administratiekosten cadeau. Later die dag heb ik de betreffende mail alsnog doorgezonden naar de zaak en daarop volgde een hartelijk antwoord met een excuus.
Al met al: na een teleurstelling toch nog een happy end. Ik ben tevreden en durf gerust dit bedrijf aan te bevelen; ik ga er vast meer bestellen.

Aftersales

Ook na het afrekenen werd onmiddellijk gereageerd op een mail. Ik vond dat heel tevredenstellend. Ik had dat niet verwacht.

Gepost door ReseT, donderdag 25 februari 2010 13:58
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales: Score: 4

Wilde eerst een navigatie systeem kopen op hun website, maar toen zag ik dat ze ook een vestiging hebben in Arnhem. Daar, in een enigszins verlaten winkel, zat een zeer behulpzame verkoper. Deed niet moeilijk en nam de tijd om dingen uit te leggen en informatie op te zoeken op het internet. Daarna gelijk een keus gemaakt om een garmin nuvi 1490T te kopen. Het product was direct voorradig. Als ik wat in de toekomst nodig heb, zal ik zeker langs de winkel gaan.

Opgehaald in winkel Arnhem

Aftersales

Had gevraagd of het mogelijk was om deze te retourneren, aangezien het een kado was. Dat was mogelijk binnen 14 dagen, alleen wel even 2 dagen van te voren aangeven dmv mail.

Gepost door Tweakman, zaterdag 28 november 2009 22:01
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Via pricewatch een luchtbevochtiger bij Elektrokoopjes besteld, omdat deze ruim op voorraad was. Website is redelijk overzichtelijk, en betaling via iDeal is mogelijk. Na bestelling en betaling meteen een bevestigingsmail ontvangen met duidelijke informatie over de wettelijke zichttermijn. Vervolgens ook mails met 5 dagen van te voren een aankondiging en 1 dag van te voren de bevestiging van verzending.
Verpakking was matig, om de 'consumentendoos' alleen een stukje bruin inpakpapier met wat tape.
Wat ik zeer slecht vond is dat op de site "ruim voorradig" wordt aangegeven, en vervolgens duurt het anderhalve(!) week voordat de zending wordt verstuurd. Voor mij om deze reden geen Elektrokoopjes meer.

Verzending via TNT, nog nooit problemen mee gehad.

Niet nodig gehad.

Gepost door tvdleur, vrijdag 25 september 2009 11:54
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Via pricewatch en andere sites gekozen voor een 32LG2100 en bij de site elektrokoopjes uitgekomen. Goede overzichtelijke site, makkelijk in gebruik en intuitief.
Na registratie en bestelling krijg je de keus om te verzenden of het af te laten leveren bij 1 van de magazijnen door heel NL. Dit scheelt zo weer een paar tientjes, en aangezien ze in Groningen er ook 1 hebben staan was dat voor mij een snelle keus om het zelf op te halen (¤4,50 administratiekosten??). Ook betalen bij afhalen is een optie, dus dat is allemaal prima geregeld.
Duidelijke mailwisseling met status en dergelijke. Orderbevestiging werd ik over opgebeld, dit ivm betalen bij afhalen. Vriendelijk personeel.

Geen idee, heb het laten bezorgen bij hun afhaalmagazijn Groningen. In ieder geval snelle levering en de doos was heel en prima.

Aftersales

Werd gebeld over dat de 32LG2000 geleverd was ipv de 32LG2100. Men zou het even uitzoeken wat de mogelijkheden waren, anders werd het volgende week. Foutje, kan gebeuren... die TV's lijken ook wel erg op elkaar.

Na 15 min ben ik teruggebeld. Alle verschillen werden me opgenoemd, en hoefde niet de genoemde administratiekosten te betalen als ik de geleverde zou nemen uit coulance. Had zelf ondertussen ook al de keus gemaakt de 32LG2000 mee te nemen aangezien het een tientje scheelt. Zeer correct en vriendelijk allemaal.

Gepost door iglo, zondag 13 september 2009 20:00
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Heb hier mijn Braun 5 series 550 scheerapparaat gekocht: ze waren het goedkoopste. Handig is dat je via de site kunt chatten met een medewerker. Dit heb ik ook gedaan omdat ik een paar vraagjes had. Bijvoorbeeld of het apparaat op de site wel het allerlaatste model was. Dit chatten werkte prima,ik kreeg gelijk antwoord op mijn vragen.

Apparaat was niet op voorraad maar kon ieder moment binnenkomen. Dit duurde dus een week: 3/9 besteld en 10/9 in ontvangs mogen nemen. Betaald met IDeal en kreeg actuele info via de mail.

Goed verpakt en via TNT. Via de mail kreeg ik een bevestigingsbericht met een link naar de Track&Trace: deze werkte niet. Verder prima verpakt.

Geen ervaring mee.

Gepost door Brains11, dinsdag 21 juli 2009 20:26
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 2 Aftersales:

Dinsdag 07-07 een Vogels muursteun besteld omdat deze bij Elektrokoopjes voordelig was geprijsd en bovendien op voorraad was. Zo gezegd, zo gedaan en met iDeal betaald en de status werd veranderd in "In Bestelling - wij verwachten Uw produkt spoedig in ons filiaal". Dezelfde week niets meer vernomen over mijn bestelling....mmm toch vreemd voor een produkt dat op voorraad is, niet waar? Op maandag 13-07 nog niets veranderd behalve dat er bij het produkt stond dat de levertijd nu 3 tot 5 werkdagen in beslag zou nemen. Maar zelfs dan had Elektrokoopjes het al binnen moeten hebben. Toch maar een mailtje gestuurd wanneer ik het produkt kon verwachten. Gelukkig kreeg ik na een paar uur een antwoord dat Elektrokoopjes nog deze week de muursteun verwachtte. Nou goed ok, ik kon wel een paar dagen wachten maar toch vind ik dat de voorraadstatus van een webshop gewoon moet kloppen(er zijn talloze voorbeelden van webshops die gewoon goed hun zaakjes voor elkaar hebben op dit gebied). Op woensdag 16-07 eindelijk op hun website het bericht dat ze de muursteun binnen hadden maar een vreemde melding nl. "Contact Opnemen". Wat is dat nu weer? Ik heb betaald met iDeal en gekozen voor verzending met TNT post en nu moet ik contact opnemen? Ik heb het 0900 nummer gebeld (¤ 0.25 per minuut!!) waarna er een standaard muziekje speelt en wat loze teksten door een dame worden voorgelezen en natuurlijk waren alle medewerkers bezet. Maar goed, na een minuut of vijf kreeg ik een medewerker aan de lijn die me vertelde dat de melding "Contact Opnemen" in mijn geval betekent dat ik niets hoeft te doen maar dat het gewoon verzonden zal worden. Ja zeg, zeg dan gewoon "Staat klaar voor verzending" gevolgd door "Produkt verzonden". Ik weet zeker dat bijna iedereen zal bellen om te vragen hoe of wat. Ja en dat tikt lekker aan als het gemiddelde telefoontje je ¤ 1,50 a ¤ 2,- kost. Ik verdenk Elektrokoopjes er dan ook van dat deze melding niet geheel onbewust is gekozen want het levert toch extra inkomsten op! Vroeg in de avond opnieuw een status update, nl. "Gereed Transport - Uw order is ingepland om verzonden te worden". Gelukkig denk ik, dan heb ik het morgen in huis........uhmmmm ook een Email zie ik .............. Naar verwachting zal Uw bestelling op 21-07 bij U worden aangeboden.......... Haha, het moet toch niet gekker worden zeg, dus wanneer Elektrokoopjes je bestelling binnen heeft doen ze er doodleuk nog eens 3 werkdagen over om het bij TNT post te krijgen zodat je het na 4 werkdagen eindelijk kan ontvangen.
Al met al vind ik Elektrokoopjes dus een zware onvoldoende scoren. Levertijden kloppen niet, er wordt onnodig geld aan je verdiend door verwarrende statusmeldingen en de verzending gaat zo traag als boter.

PS. Elektrokoopjes is een meester zo blijkt in het zich verschuilen als het gaat om de levertijden. "Wij zijn afhankelijk van onze toeleveranciers en kunnen daarom nooit met zekerheid zeggen hoe lang het precies zal duren." ONZIN! Ik heb bij heel veel verschillende webshops uitgebreid gewinkeld en ook zij zijn afhankelijk van hun leveranciers maar daar werkte het systeem ALTIJD goed! Een webshop die zich verschuilt achter de chaos van zijn leveranciers is een slechte webshop want zij zijn uiteindelijk verantwoordelijk. Dan moet je maar betrouwbare leveranciers zoeken en talloze webshops bewijzen het tegendeel, uitzonderingen daar gelaten. Wanneer men echter de tijd neemt om wat meer reviews over Elektrokoopjes te lezen dan ziet men al snel dat dit probleem STRUCTUREEL is om nog maar te zwijgen over de belachelijke lange tijd die het in beslag neemt om de produkten bij TNT post aan te bieden wanneer Elektrokoopjes ze eenmaal binnen heeft (minimaal 3 werkdagen is ronduit hilarisch).

Uiteindelijk heb ik het produkt op 21-07-2009 ontvangen met TNT post. Dit was dus in orde. Alles was goed en netjes verpakt.
Maar 14 dagen voor een produkt dat op voorraad is....tja.

Gepost door Parmenides, maandag 18 mei 2009 22:06
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales:

Heb eind april een Krups nespressoapparaat besteld bij Elektrokoopjes, dat volgens de site voorradig zou zijn. Na betaling met iDeal kreeg ik netjes een orderbevestiging.

Daarna bleef het stil. Een week later maar eens gemaild, hoe lang het nog zou gaan duren (de voorraad van het apparaat stond nog steeds op 'groen'). De inkoopafdeling wist me na een tweede mail (nog eens vijf dagen later) te melden dat er de volgende dag een nieuwe lading zou arriveren.

Intussen ben ik weer een week verder, en heb ik nog steeds geen nespressoapparaat. Als ik dit van tevoren geweten had, had ik nooit bij Elektrokoopjes besteld.

Gepost door robbiesan, vrijdag 27 maart 2009 09:42
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Hoewel niet direct een computeronderdeel, zocht ik een kruimeldief als vervanging van een defecte. Vanwege goede ervaringen wilde ik perse een Black&Decker hebben. Zoekend op internet kwam Elektrokoopjes als verreweg goedkoopste uit de bus en afgaande op de positieve reviews heb ik hier een bestelling geplaatst. De voorraad indicicatie gaf aan "beperkte voorraad" dus ik ging er van uit dat ze kruimeldief wel op voorraad was. Maar blijkbaar betekent "beperkte voorraad" toch dat ze het na moesten bestellen, dat was een klein minpuntje. Verder alleen maar lof voor de diverse mails die je ontvangt over de voortgang van de bestelling, zodat je altijd actueel op de hoogte bent van de voortgang van de bestelling. Na ruim een week kwam de kruimelzuiger zonder problemen aan huis en werkt hij goed.

Via TNT, met track&trace nummer via email, bij 1e aflevering was ik niet thuis, keurig briefje, 2e aflevering wel geslaagd. Product degelijk verpakt.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011