« 1 2 3 4 5 »Resultaten 1 t/m 20 van 83
De website is simpel opgezet wat als voordeel heeft dat je snel door de producten kunt zoeken en kunt zien welke producten verkocht worden. Ik deed navraag naar de aanwezigheid van de processor die ik wilde hebben en stuurde 's avonds om 20:00 een mail. De volgende dag om 12:00 had ik antwoord dat het product op voorraad was. Ik vroeg of de processor apart gelegd kon worden en ook dat werd gedaan.
Op vrijdag kreeg ik een mail dat de bestelling opgehaald was door de pakketdienst en dat ik deze maandag kon verwachten. Het is jammer dat je de bestelling niet verder kunt volgen maar het pakketje werd inderdaad op maandag afgeleverd. De processor zat verpakt in een dikke laag bubbeltjes plastic met veel tape er strak omheen om alles netjes bij elkaar te houden. Ik heb de processor nog niet draaien maar de doos ziet er ongeschonden uit.
Heb een Asus S37E 13.3" besteld bij deze webshop. De bestelling is op maandagavond gedaan, dus kon pas dinsdagochtend behandeld worden. Ik had gevraagd me terug te bellen omdat ik de laptop vóór zaterdag nodig heb omdat ik dan op vakantie ga.
Ik ben dinsdagochtend netjes gebeld en FC kon mij vertellen dat mijn configuratie (T2370,2GB,160GB) niet op voorraad was, maar wel een 250GB voor dezelfde prijs en een T5550 voor de upgradeprijs, wat mij ongeveer 40 euro duurder uit zou komen. De laptop zou dezelfde of de volgende dag verstuurd kunnen worden, mits ik eerder betaalde.
Ik had op de site nog een op voorraad 160GB 7200RPM schijf gezien. Deze stond niet bij de configuratie van de laptop. Ik heb voorgesteld deze te nemen en het prijsverschil van 6 euro bij te betalen, dat was akkoord. Ik heb daarna ¤496,- overgemaakt.
De volgende dag kreeg ik een e-mail bericht waarin stond dat het pakket verzonden was, maar geen TnT code afgegeven kon worden omdat ze niet gebruik maken van TNT. Geen probleem zolang het pakketje aankomt
Vandaag is het binnengekomen. Ik kon eerst Windows niet installeren omdat de HDD niet gevonden kon worden. Ik heb gebeld en ben meteen geholpen (was een nog niet veranderde BIOS instelling). Verder ziet het er goed uit. Een minpuntje is wel dat er een FCB logo ipv een Asus logo op de laptop geplakt is, maar dit is niet zoo heel erg vind ik. Verder zit alles erbij, een aparte 6-cells batterij, een Bluetooth module, installatie CDs etc.
Hij is nu nog bezig met de Windows installatie, maar zal het updaten wanneer dat klaar is.
Kortom heb ik een goede ervaring met FC. Snelle en goede communicatie, zéér goede prijzen en goede hulp.
Heb hier goed gegeven, en dat komt alléén wegens het ontbreken van Track en Trace. Want voor de rest was het perfect.
De laptop zat in een laptopdoos. Daarin zat hij verpakt in een hoesje, die goed ingesloten was tussen twee kartonnen stukjes. Verder zitten overal op de laptop laagjes beschermplastic. De laptopdoos was verder verpakt in een dikke laag folie en dat was weer verpakt in een zwarte omhulsel om de identiteit te verbergen.
Verder is de laptop meteen de volgende middag (om 12.30) na verzending afgeleverd, dus ook erg snel.
Site is redelijk goed navigeerbaar en de prijzen erg laag. Ik had mijn oog op een laptop van HP, maar de prijs fluctueerde, net voordat ik bestellen klikte was hij opeens weer wat duurder. Mailtje gestuurd en ik mocht hem voor de lage prijs bestellen (top!).
Direkt betaald, dag erna mailtje dat het verstuurd was en de dag daarna dus binnen.
Wordt verstuurd met GLS. Alles goedgegaan, maar ik zou liever gewoon TNT zien. Dan heb je namelijk wel tracking, en kun je je pakketje ophalen op het postkantoor ipv bij een of ander gek depot. (doet natuurlijk niets af aan friesland computers zelf)
Niet nodig gehad.
De website is simpel maar wel overzichtelijk, bij de meeste producten een foto en duidelijke informatie. De optie van het samenstellen van laptop naar eigen smaak is helemaal geweldig. Prijzen varieren wel vaak goedkoper duurder goedkoper. Bij bestellen direct bevestigings mail alleen geen mail van dat het geld is ontvangen. maar na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik gelijk daar antwoord op, ook krijg je een mail van als het product is opgestuurd. Ik heb bij elke mail nog reactie gehad en meestal een dag later of zelfs direct.
Product was goed verpakt, orgineledoos met daarom nopjesfolie en daaromheen zwarte folie. verzendingen kun je niet tracen. heb 2 dagen moeten wachten op het pakketje en ze geven ook af bij de buren had een papiertje aan de voordeur geplakt, dus ook niet wachten op 2de aanbieding of zelf ophalen of die ellende.
Aftersales
Had een laptop besteld waarbij een extra accu als optie was maar ik had die er niet bij besteld. Blijkt die toch snel leeg te gaan. Daarop een mail gestuurd naar hun en kreeg een optie om deze nog na te bestellen voor een mooi prijsje incl. verzending.
Als iemand het telefoon nummer nodig heeft dit is het telefoon nummer: 0511-424252.
De website ziet er opzich goed uit. Maar je kan niet inloggen checken hoe de status is van je bestelling. Het is er wel goedkoop. De comminucatie is voor de rest goed verlopen. Alles is goed gekomen. Er is heen en weer gemailt en gebeld. Goed en duidelijk alles uitgelegd.
De verzending kan alleen met GLS je kan niet kiezen met wie je het wil verzonden hebben. GLS is een rot bedrijf. Ze hebben alleen maar depot's waar je dingen kan afhalen wanneer je niet thuis was. (omdat ik werk ben ik nooit thuis). Mijn postcode valt onder utrecht en daar kom ik nooit. Ik werk in Amsterdam dus het zou handig geweest kunnen zijn dat je kon kiezen waar je het kon halen. Dan had ik gekozen voor amsterdam want daar ben ik elke dag. De doos was goed verpakt alleen is er onderweg wat mis gegaan. Dit was alleen op GLS gericht en niet op friesland-computers.
Aftersales
Na veel gemail en gebel is alles wel goed gekomen. Processor en geheugen zijn opnieuw verstuurd. Ik ben tevreden over de goede service van dit bedrijf.
Positief:
- duidelijke site
- niet duur
Negatief:
- reageren zeer slecht op e-mails en zijn niet telefonisch bereikbaar
- onbetrouwbare verzending
- trage garantieafhandeling, veel herinneringsmails moeten sturen
- ze zoeken dingen over je op die ze niet zouden moeten opzoeken *
Voor mij was het de eerste en ook meteen de laatste aankoop.
* Friesland-Computers heeft een aantal maal e-mail gestuurd naar een ander e-mailadres dan wat ik heb opgegeven, namelijk naar het info-adres van mijn website. Blijkbaar trekt Friesland-Computers hun klanten na.
Ik heb het in eerste instantie afgehaald, maar bij de aftersales heb ik toch nog met de verzending te maken gehad: het pakket is niet aangekomen.
Aftersales
Produkt ging na nog geen half jaar stuk. Ik heb het persoonlijk teruggebracht, waarna Friesland-Computers beloofde een nieuwe toe te sturen. Pas anderhalve maand later lag er een briefje (eigenlijk meer een papiersnipper) door de deur dat er een pakket bij de buren was afgeleverd. Dat was het niet, oftewel het was zoekgeraakt.
Na diverse mails waarop ik steeds geen antwoord kreeg, kreeg ik uiteindelijk te horen dat ze een nieuwe zouden sturen. Omdat ik er inmiddels weinig vertrouwen meer in had heb ik voorgesteld deze zelf op te halen. Herinneringsmails haalden niets uit, ik kreeg geen reactie. Ik heb uiteindelijk in het telefoonboek het privénummer van de eigenaar moeten opzoeken en heb uiteindelijk toch een nieuwe kunnen ophalen.
Garantieafhandeling heeft uiteindelijk drie maanden geduurd en ik ben er absoluut niet tevreden over. Dat ik ze niet "zeer slecht" beoordeel is alleen omdat ze toch zo vriendelijk waren na het zoekraken een nieuwe te sturen.
heb inmiddels de hoop al opgegeven dat ik het geheugen wat ik eind april naar ze opgestuurd heb ooit nog terug krijg, emails worden niet beantwoord
mijd deze shop mensen
Over het algemeen maakt deze webwinkel geen goede indruk op mij.
Aftersales
Waardeloze afhandeling van de garantie.
Heb een pc overgekocht met een MSI 8800 GTX die niet helemaal bleek te werken.
Had nog 7 maanden garantie dus ik heb de kaart naar FC opgestuurd.
De communicatie is waardeloos, als je geen reactie ontvangt op je mailtje dan moet je niet raar opkijken.
Ik ga volgende week op vakantie, als ik terug ben en ik heb nog geen reactie voel ik mij toch genoodzaakt om naar friesland te rijden.
Ik las hieronder namelijk dat de verkoop vanuit een huis word gedaan en ik vrees dat langsgaan de enige oplossing zal zijn voor mijn probleem.
Op 3 mei de volgende onderdelen besteld:
- Corsair 4096MB XMS2-6400 DDR2 TWIN2X4096-6400C4DHX
- Zalman CNPS7700-Cu Socket 478/754/775/939/940
- Gigabyte GA-EX38-DS5 X38 Sockel 775
- Asus EN8800GTS/HTDP/512M DDR3 2xDVI-I 90-C3CFQA-JUAY00T
- Intel Core2 Duo E8400 2x 3.00GHz S775 tray
Gedaan op basis van prijs. Prijzen zijn goed, shop is overzichtelijk, assortiment is niet heel erg uitgebreid, maar ze hebben de juiste spullen is mijn mening.
Ervaring met bereikbaarheid en afhandeling is ronduit slecht. Zie ook hieronder.
Ik ga hier zelf niet zo snel meer zaken bestellen, ook al is de prijs OK. De tijd die ik nu bezig ben geweest om de spullen te krijgen en om geld terug te krijgen, maken een paar tientjes extra bij de concurrent die alles wel netjes afhandelt zeker gerechtvaardigd.
Op 3 mei bestelling geplaatst, 8 mei gemaild, geen reactie..
10 mei nog maar eens een mail gestuurd of mijn bestelling wel correct was ontvangen. 13 mei reactie terug; moederbord was niet meer op voorraad, of ik een alternatief wilde.
Heb gekozen voor de EX38-DS4 als goedkoper alternatief. Zelfde dag doorgegeven. Ook mijn rekeningnummer aangegeven, waar het verschil op kon worden teruggestort.
15 mei nog eens een mail gestuurd hoe het stond met mijn bestelling...
16 mei reactie terug dat de bestelling was afgehaald door de pakketdienst.
Uiteindelijk had ik het pakketje 20 mei in huis. Prima verpakt, compleet, maar zonder factuur...
Dat kan volgens mij een stuk sneller...
Aftersales
Bevestiging van de bestelling is prima, nette mail met overzicht bestelde producten en duidelijk aangegeven het rekeningnummer waar naartoe overgemaakt kan worden.
Nadat het geld is overgemaakt maakt de afhandeling van de bestelling een duikeling...
Bereikbaarheid is slecht. Ze hebben geen telefoonnummer, dus alle correspondentie gaat per mail. Sommige zaken gaan nu eenmaal handiger via de telefoon, maar goed.
De reactiesnelheid op mail is slecht. De volgende dag vind ik acceptabel, maar een paar dagen ertussen vind ik niet OK.
Het resterende bedrag (vanwege het goedkopere moederbord) heb ik na ruim 1,5 maand nog steeds niet retour ontvangen; dit kan gewoon echt niet. Ik heb hier al een aantal maal over gemaild (13-05, 01-06 en 21-06), maar ook hierop wordt niet gereageerd. Diefstal is een groot woord, maar het begint erop te lijken!
Factuur heb ik ook nog niet ontvangen, dus ik hou m'n hart vast wat er gebeurt als ik gebruik wil maken van de garantie..
De site ziet er wel goed uit, overzichtelijk en artikelen zijn makkelijk te vinden.
Of de voorraad indicatie op de site juist is kan ik niet zeggen.
Prijzen zijn zeer goed, vaak nergens goedkoper te vinden.
Maandag 2 juni, 's avonds een Intel E8400 besteld, meteen geld overgemaakt.
Dinsdagochtend om 8 uur een mailtje gestuurd naar info@friesland-computers.nl, met de vraag of ik de bestelling nog kon wijzigen naar een quad core, indien ik het verschil zou overmaken.
Disdag 3 juni kreeg ik om 10:56 een mailtje met daarin de melding dat het pakketje is opgehaald daar de pakketdienst en dat ik woensdag de bestelling kon verwachten. Op mijn vraag werd niet gereageerd.
Ik heb daarop gereageerd, niet zo heel vriendelijk, dat ik de processor terug zou sturen omdat ik de quad core wou hebben, ook hierop werd niet gereageerd. (niet zo vriendlijk omdat ik pas naderhand de minder positieve reviews hier had gelezen en ik zag de bui al hangen)
Woensdag vrij genomen (ik verwachtte tevens andere bestellingen die er die dag bezorgd zouden worden), geen processor. Al de andere onderdelen kreeg ik wel binnen, die ik bij Max-ICT had besteld.
Maandag 9 juni nog steeds geen processor, ik stuur nogmaals een mailtje, dit keer met de vraag of ze weten wat er met mijn bestelling aan de hand is en dat ik mijn geld terug wil als ik de volgende dag nog steeds niet heb ontvangen, of als ik geen reactie op mijn mailtje zou krijgen.
Hierop kreeg ik antwoord en wel dat ze de bestelling kennelijk toch nog op tijd tegen hebben kunnen houden en met de vraag of ik nog altijd de quad core wou hebben, waarvan de levertijd 2-5 werkdagen zou zijn.
Ik heb geantwoord dat ik het toch bij de E8400 wou houden. Ik wou niet nog langer wachten.
In het antwoord daarop werd vermeld dat ik de volgende donderdag (12 juni dus) de bestelling kon verwachten.
Weer is er niets of niemand aan de deur geweest, ook vrijdag niet en ook zaterdag niet.
Maandag 16 heb ik wederom een mailtje gestuurd met daarin de eis om mijn geld terug te storten met als reden dat ze zich niet aan de afspraak houden. Ik heb tevens gedreigd om rechtshulp in te schakelen als ik de volgende dag geen antwoord zou ontvangen hierover.
Geen antwoord, de volgende dag ook geen antwoord.
Woensdag 18 juni lag er ineens een papiertje van GLS in de brievenbus, waarop stond dat er niemand thuis was en dat het om de 2e aflever poging ging. Het pakketje kon ik de volgende dag ophalen bij het depot bij mij in de buurt.
Dit was echter de 1ste poging, niet de tweede, maandag en dinsdag was ik nl. thuis.
Op de website van GLS heb ik aangegeven om het pakketje opnieuw aan te bieden en deze bij niet thuis bij mijn buren af te geven.
In een bevestigingsmailtje van GLS stond dat er een nieuwe poging gedaan zou worden op donderdag 19 juni.
Vandaag heb ik gebeld met GLS en zij vertelden mij dat het pakketje gisteren in de loods direct retour afzender is gestuurd, in plaats van het opnieuw aan te bieden of te laten liggen. Als ik langs was gegaan was het pakketje dus ook niet aanwezig.
Ik heb vandaag ook een mailtje gestuurd naar Friesland-Computers met daarin deze informatie en dat ik nu toch echt mijn geld terug verwacht en dat ik het zat ben.
Ik heb inmiddels een mailtje ontvangen waarin ze hun excuses aanbieden voor het ongemakt en de melding dat het geld is overgemaakt naar mijn rekening.
Aftersales
Geen telefonisch contact mogelijk. Er wordt niet of zeer slecht gereageerd op emails.
Site is overzichtelijk en snel. Voorraad indicatie klopt! Helaas geen telefoonnummer maar op email wordt wel correct gereageerd.
Vandaagochtend spullen besteld (4 verschillende artikelen) en direct het geld overgemaakt, vanmiddag spullen opgehaald.
n.v.t. , bestelling afgehaald
Aftersales
nog niet nodig gehad, alles werkt
De site is best aardig, niet goed en niet slecht. Redelijk overzichtelijk en je kan wel aardig zoeken.
Mail wordt helaas vrij traag op gereageerd, of helemaal niet meer.
De verzending (van in mijn geval een Build To Order laptop) in de originele doos met daaromheen zwart bubbelschuim. Gezien ze het met een eigen koerier doen, is dat voldoende om het pakket heel aan te laten komen.
De aftersales...
Ik heb hier dus een BTO laptop gekocht, eentje die goede specs had en niet te duur was. Er zat geen OS bij, maar dat had ook de voorkeur.
Nadat ik de laptop had ontvangen wilde ik enthousiast aan het installeren gaan met een Vista dvd. De dvd bootte, maar daarna gelijk een BSOD. Ik dacht nog even dat het aan mij of de dvd lag, en heb het met XP geprobeerd. Dit ging wel, maar met moeite. Ik vermoede een memory probleem, maar het gekke ding wilde niet van floppy bootten... (2 verschillende drives die zeker werkten)
Ik gemaild en na een dag kreeg ik antwoord of ik memtest wilde draaien. Teruggemaild dat dat niet kon, mail terug of ik de laptop wilde opsturen.
Dat gedaan, er is na gekeken en een so-dimm was idd defect. De laptop is toen weer netjes verpakt opgestuurd.
Bij terugkomst en installatie blijkt er geen Bluetooth in te zitten, althans Windows detecteerd het niet. Tevens gaan de indicatieledjes van het WiFi en het BT niet branden.
Hierover gemaild, of er wel BT in zat (Ik wist haast zeker van wel, maar op de site was de laptop in mijn config verdwenen..) en daarop kreeg ik een positief antwoord met een tip waar te kijken (knopje op laptop). Dit deet niets of nauwelijks iets. Ik heb dit gemaild, maar tot op heden heb ik niets mogen vernemen van FCB..
Al met al heb ik de verzendkosten zelf moeten betalen, doordat zij de laptop niet (goed) hebben getest nadat deze gebouwd was. Dat ie tot de BIOS post betekend natuurlijk niet dat ie goed is. En nu zit ik zonder BT in een laptop, waar ik wel voor heb betaald.
Een beetje wrang allemaal.. Ik hou er dan ook geen lekker gevoel aan de aankoop over.
Ik ga niet roepen dat je er niets moet kopen, maar ik zou het bij componenten houden zodat wanneer er gebruik van de aftersales gemaakt moet worden, je alleen het onderdeel mist en niet een compleet systeem.
edit
Vanmiddag mail gehad, en BT blijkt niet standaard in de laptop te hebben gezeten, in tegenstelling tot gedacht werd. Nu krijg ik een mini BT module (usb) toegestuurd. Toch prettig.
ze reageren erg slecht of helemaal niet op emails, heb al sinds begin mei een rma bij hun lopen over wat team geheugen, zie ook mijn posts eerder bij deze winkel
Prima service; Seagate HD Momentus 7200.2/200GB 2.5''SATA7200rpm 16 MB cache besteld, bedrag overgemaakt via internetbankieren (op vrijdag), maandag bericht dat 'ie verstuurd zou worden, dat is ook gebeurd. De volgende dag had ik een koerier op de stoep met mijn harddisk. Jammer alleen dat je niet online kan betalen in de shop, dat zou weer een dag schelen.
Harddisk was netjes in een doos verpakt met voldoende luchtzakjes en noppenfolie eromheen. Harddisk zelf zat in een antistatisch zakje dat geseald was.
Niet van toepassing
Enkele onderdelen besteld bij Friesland Computers. Omdat ik in de buurt woon en FC in enkele gevallen gewoon erg goedkoop was heb ik besloten hier eea te bestellen. FC valt op door het feit dat hij vooral de populaire hardware verkoopt. (Lees: de hardware.info en tweakers.net BBG's) Het assortiment is dus niet enorm groot.
Het bestellen verloopt simpel. je doet een bestelling in een uiterst eenvoudig uitgevoerd shop systeem, en thats it. FC kent geen inlog op de website om de status van je order te bekijken. Je krijgt een ordernummer, en ik heb via de bank betaald onder vermelding van het ordernummer.
Het moederbord ( Gigabyte GA-X48-DQ6) was niet op voorraad en daar heb ik even een paar dagen op moeten wachten. Via de mail was ik afgesproken dat FC mij zou bellen als alles compleet was, en dit gebeurde dan ook netjes.
Toen ik de spullen afhaalde bleek dat ik met een verkoper te maken had die gewoon vanuit huis verkoopt. Geen winkel o.i.d. Dit verklaart wellicht ook waarom FC deze prijzen kan hanteren.
Werd vriendelijk binnengelaten door de vrouw des huizes en heb de spullen in ontvangst kunnen nemen. Bij de bestelling zat een aankoopbon waarop de garantie netjes wordt aangegeven per product.
Al met al helemaal geen rare ervaringen met deze verkoper.
-Heb het opgehaald, dus geen verzending
Aftersales
-Niet noodzakelijk. Heb de pc gebouwd en alles draaide prima.
Op 6 april een aantal onderdelen bij Friesland computers besteld, oa de toen zeer moeilijk leverbare Q9450, die als 'op vooraad' stond aangegeven.
Ik had hierbij ook de vraag gesteld of er een korting mogelijk was aangezien ik ook een Zalman koeler had besteld en er vanuit ging dat er bij een dure tray cpu een koeler geleverd zou worden. Na deze vraag voor de tweede keer via mail gesteld te hebben, kreeg ik korte tijd later mijn eerste en tot nu toe enige teken van leven van FC: bij een tray CPU wordt geen koeler geleverd, we verwachten alles komende maandag of dinsdag alles binnen te hebben.
Prima dacht ik nog, maar daarna dus NOOIT meer wat gehoord van FC, ook niet na herhaaldelijke mails van mijn kant
Gelukkig woon ik in de buurt dus had ik de optie "Contant betalen bij ophalen" aangevinkt, mijn geld ben ik dus niet kwijt, maar wel een illusie armer....
Al met al een zeer negatieve ervaring, men komt afspraken niet na, is totaal niet te bereiken, de vooraad indicatie klopt niet en als het puntje bij paaltje komt wordt er gewoon niet geleverd .... Voor mij dus geen FC meer en ik heb de boel dan ook maar her en der ergens anders besteld!
Op 21 mei heb ik een bestelling geplaatst voor een E8400 en een superclocked 8800GT van EVGA. Omdat beide producten op voorraad waren wilde ik ondanks de forse 15euro aan verzendkosten en de negatieve shopreviews hier op tweakers deze producten wel bij FC.nl kopen.
Nadat ik de orderbevestiging (zeer netjes) per email binnen kreeg heb ik het geld per direct over gemaakt (21 mei). Ik wil immers dat de producten zsm bij mij afgeleverd worden.
Helaas heb ik tot op heden niets meer van Frieslandcomputers vernomen. Ik heb meerdere malen ge-emailed om te vragen naar de status van mijn bestelling: is mijn betaling binnengekomen? Helaas, dit is tevergeefs want er is geen één reactie op geweest. Aangezien het om een flink bedrag gaat is enige vorm van commununicatie wel gewenst (schept zekerheid, vertrouwen).
Dit is de reden dat ik nu een begin maak van deze review om mijn eerste ervaring te delen. Uiteraard zal deze nog veranderen aangezien de bestelling nog niet afgerond is.
**update 29 mei:
Vandaag heb ik een bevestiging van mijn betaling gehad. Helaas is de videokaart, ondanks de voorraad-indicatie dat van 2-5 werkdagen, niet direct beschikbaar. Mijn bestelling wordt daarom dinsdag 2 juni verzonden. Dit kan bij iedere shop voorkomen dus ik wacht geduldig af. Het feit dat er iig gereageert en geinformeerd is heeft mij wat meer vertrouwen gegeven. Ben benieuwd of alles verloopt zoals aangegeven.
**update dinsdag 2 juni
Vandaag een nieuwe update per email gehad. Doordat de leverancier het product pas laat heeft aangeleverd bij FC-computers.nl wordt de zending morgen verstuurd en donderdag bij mij aangeboden.
**update donderdag 5 juni
Zoals aangegeven is het pakketje vandaag netjes bij mij afgeleverd.
Conclusie: mijn eerste ervaring met FC-computers begon negatief (reden = communicatie) maar is uiteindelijke positief afgesloten. Als Frits Bergsma (eigenaar) de status van zijn orderbestellingen netter gaat afhandelen kan dit een goede shop worden.
Goed verpakt, netjes afgeleverd door GLS.
Aftersales
nog geen ervaring mee en hoop dat dit ook niet nodig zal zijn
Een update van mijn ervaring met Friesland Computers:
Mede door de lange wachttijd op een goede levering is besloten de koopovereenkomst te ontbinden. M.a.w. ik krijg mijn geld terug.
Netjes afgerond door Friesland Computers, maar wel jammer dat ik nooit van mijn dure aankoop heb kunnen genieten.
Website duidelijk. Assortiment niet groot maar alles wat ik nodig had was op voorraad. De meeste andere artiklen stonden op 2-5 dagen. Kreeg een bestellingsbevestiging waarna ik het geld heb overgemaakt. De dag daarna een mail gekregen met de mededeling dat de koerier de bestelling had opgehaald. Vandaag bezorgt in een goed verpakte doos.
Het gaat om een gigabyt-x48-DQ6, e8400 en ocz 4 gig pc2 ddr.
Geen track en trace maar snelle koerier nml GLS.
Stond om 8 uur ! sóchtends aan de deur.
Goed verpakt.
Aftersales
Moet alles nog inbouwen. geen ervaring