Ik had in eerste instantie een andere notebook besteld, maar ik vond de levering te lang duren. Hier kon qplaza niets aan doen, dit had te maken met dhl. Ben toen zelf naar qplaza toe gegaan en daar een andere notebook uitgekozen. Deze had geen Blu-ray drive, zoals ik wilde. Werd er keurig netjes ingezet voor de zelfde prijs!! Dit vind ik nou service! Thuis gekomen alles geinstalleerd, alles werkt perfect. Dit alles een stuk goedkoper dan in de winkel. Zou er zeker weer kopen. Aanrader!!
Niet van toepassing. Ik heb de notebook zelf opgehaald.
Aftersales
Nog geen ervaringen mee. Hopelijk ook niet nodig.
Ik heb in Maart de Acer Aspire 7730G-584G32Mn besteld bij QPlaza, omdat zij hem op voorraad hadden. Twee andere belangrijke aspecten waren dat zij prijstechnisch goed zaten ze een goede beoordeling hadden. Mooie duidelijke website met overzichtelijke menu's. Betaling kan naar ieders zin en grrot voordeel is track & trace van TPG.
Na twee dagen kreeg ik een mailtje dat mijn bestelde laptop door site problemen bij hen niet meer te leveren was, maar dat ze me voor hetzelfde geld wel een andere laptop wilden doen toekomen, de 7730G-644G32Mn. Vervolgens ben ik akkoord gegaan met het voorstel om de 7730G-584G32Mn te vervangen door de7730G-644G32Mn, dit heb ik mede beslist omdat het er goed uitzag en omdat ik asap een computer nodig had, en ik had de laptop twee dagen later in huis. Nu ik de computer in gebruik heb, ben ik nog steeds positief, ook over het adequate handelen.
Na kleine conflict met het niet kunnen leveren van initieel bestelde laptop had ik na confirmatie van tweede laptop de laptop binnen 36 uur in huis. Goede service.
Aftersales
Na levering had ik nog wat persoonlijke vragen en opmerkingen aan het adres van dhr Verhagen. Ik moet zeggen dat hij deze zeer discreet en pragmatisch afgehandeld heeft waardoor hij erop kan vertrouwen dat hij er een nieuwe klant bij heeft. Well Done.
Het is alweer even geleden dat ik een poging heb gedaan bij Q-Plaza iets te bestellen. Ik had de Asus M50VN-AK065C besteld, levertijd was volgens de website ongeveer 2 weken. Daar ben ik mee akkoord gegaan omdat Q-Plaza en erg goedkoop was en omdat het een van de weinige winkels in Nederland was die deze laptop nog kon leveren.
Even een mailtje gestuurd over de precieze levertijd, meteen een nette reactie, alles leek dus koek en ei. Wel werd me uitgelegd dat ook Q-Plaza op nieuwe levering van dit model zat te wachten, maar daarom stond er immers ook een levertijd van ongeveer 2 weken voor.
Toch de bestelling gedaan, geld overgemaakt, meteen bevestigd, helemaal top. Nu maar wachten tot mijn begeerde laptop binnen zou komen. Na iets meer dan een week even een mailtje gestuurd met de vraag of ze al meer wisten van de levering van hun leverancier. Vrijwel meteen een mailtje terug dat zij helaas ook nog niks gehoord hadden, maar dat als er meer duidelijk werd ik meteen op de hoogte zou worden gesteld.
2,5 week na mijn bestelling nog maar een mail gestuurd. Ik had nog niks gehoord en hij zou nu toch weer binnen moeten zijn. Krijg dezelfde avond een mail dat zij net die dag een mail van hun leverancier hadden gehad dat de laptop helaas niet meer geleverd werd en of ik dan eventueel interesse had in een alternatief exemplaar, ongeveer dezelfde specs en ongeveer dezelfde prijs. Dit was echter niet wat ik wilde, dus helaas ging het hele feestje niet door.
Aftersales
Ik heb na het bericht dat de M50VN-AK065C niet meer leverbaar was direct aangegeven dat ik niet geïnteresseerd was in het alternatief dat Q-Plaza bood. Dit was ook precies het moment dat de communicatie begon te verslechteren.
Na 2 maal duidelijk en vriendelijk te hebben aangegeven dat ik geen alternatief model wilde en graag mijn bestelling wilde annuleren, kreeg ik nog geen reactie van Q-Plaza. Terwijl deze daarvoor nog zo goed was, vreemd. Ik heb ze bij elke mail ruim anderhalve dag gegeven om te reageren. Na bijna een week niks meer te hebben gehoord, heb ik ze even gebeld. Persoonlijk contact is toch vaak wat makkelijker en sneller.
Meneer aan de telefoon doet een beetje lacherig over mijn niet beantwoorde mailtjes. Als ik aangeef dat ik mijn bestelling wil annuleren en vraag of ze mijn geld terug willen storten, ziet meneer 'toevallig' nog een of twee 'modelletjes' die mij ook wel zouden bevallen. De specificaties waren vrijwel gelijk aan de laptop die ik had besteld en bovendien scheelde ook de prijs niet veel. Wederom geef ik aan dat ik mijn geld gewoon terug wil, maar hij wil me toch even vertellen wat het verschil is tussen de laptop die ik wilde en de laptops die hij 'toevallig' voor zich had. Nadat ik weer aangeef dat ik mijn bestelling wil annuleren, gaat hij toch verder met vergelijken en zegt hij dat het 'natuurlijk allemaal vrijblijvend is'. Dat lijkt mij inderdaad ook en na NOG een keer aandringen geeft hij zich eindelijk gewonnen, mijn bestelling zal geannuleerd worden. Eindelijk gelukt! Ondertussen was het 3 april. Mijn rekeningnummer doorgegeven (waarom? die hebben ze toch al?) zodat het geld terug gestort kon worden, zou helemaal goed komen.
Ik heb na een week wachten, rond 10 april, nog een mail gestuurd waar mijn geld bleef. Meer dan een week om iets over te schrijven lijkt me toch wat gortig. Wederom duurde het dagen voordat ik een antwoord had en nog eens dagen voordat ik mijn geld terug had. Uiteindelijk zie ik dat ik vandaar (meer dan 2 weken later) mijn geld echt terug op mn rekening heb gekregen. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.
Q-Plaza staat bij mij nu te boek als een opportunistische internetwinkel. Ze beantwoorden mail die ze niet uitkomt duidelijk later, of gewoon niet. Dit in tegenstelling tot de prima dienstverlening en informatie die wordt geleverd als het niet tegenzit. Vooral het constante aandringen op een alternatieve laptop terwijl ik heel duidelijk was dat ik mijn geld terug wilde is me helemaal verkeerd gevallen. Daarbij was ook de manier waarop ik te woord werd gestaan ('jaja meneertje, dan geven we uw geld wel weer terug hoor'... kleinerend) verre van vriendelijk. Tot slot vind ik het geen stijl dat het meer dan 2 weken duurt voordat ik mijn geld terug heb gekregen en dat hier verschillende mail onbeantwoord op is gebleven.
Ik ben terecht gekomen op de website van deze shop doordat de laptop die ik zocht hier het goedkoopste was. Na het lezen van de al bestaande reviews had ik een goed gevoel bij deze shop gekregen, en zodoende ook hier mijn bestelling geplaatst.
De website is erg overzichtelijk, alle informatie lijkt juist en ook te vinden. Na het bestellen kreeg ik gelijk een e-mail met het overzicht van mijn bestelling (ik moest wel eerst een account aanmaken). Tot mijn verbazing kreeg ik een 20 minuten later al een persoonlijk mailtje dat de bestelling klaar zou liggen om afgehaalt te worden. En dat op zondag avond (1e paasdag), dat noem ik toch wel netjes!
De eerst volgende dag nadat ik mijn bestelling heb geplaatst ben ik mijn bestelling zelf gaan AFHALEN (dus niet verzonden). Het magazijn(tje) was makkelijk te vinden, de verkoper kon mij gelijk helpen en ik stond zo weer buiten met mijn nieuwe laptop, super!
N.v.t.
Bij mij na het bestellen pas gemeld dat de Sony AR-51SU niet meer leverbaar is. Dit terwijl voordat ik ging bestellen het artikel in voorraad was volgens de website. Ze boden via e-mail een alternatief waar ik geen interesse in had en heb. Ik vroeg mijn geld terug en zij vroegen nog naar mijn bankrekeningnummer.
Uiteindelijk mijn geld terug ontvangen.
Op 9 februari de Acer Aspire 7720G-604G64MN besteld bij QPlaza, omdat zij hem op voorraad hadden, en de goedkopere zaken niet. Daanaast hadden ze een goede beoordeling, dus die 2 tientjes konden er wel bij.
Dezelfde dag kreeg ik nog een keurig mailtje dat mijn fel begeerde laptop niet aanwezig was, maar dat ze me voor hetzelfde geld wel een goedkopere (tragere CPU) laptop wilden aansmeren.
Teruggemeld dat dit geen goed alternatief was, maar ze mochten nog met iets beters komen.
In plaats daarvan werd het goedkopere alternatief nomaals aangeprezen als echt veel beter.
Na nogmaals aangeven dat het geboden alternatief voor mij niet voldeed, en wat hints gegeven wat ze dan wel aan konden bieden, maar daarna hoorde ik niets meer.
Even nabellen, en ze geven aan dat ze het bedrag gaan terugboeken, omdat ze niet konden bieden wat ik wilde.
Heel redelijk allemaal, maar nu 3 weken na dat telefoontje heb ik m'n geld nog steeds niet terug. Helaas is er geen slechtere beoordeling dan 'zeer slecht'.
In mijn ogen heeft Qplaza service hoog in het vaandel staan. Ze hebben bij mij er alles aan gedaan om het mij naar het zin te maken.
Zoveel moeite en inspanning, ik vind dit echt een sterk pluspunt van het bedrijf! Zeker een aanrader!
Ik had een laptop besteld, de HP HDX16-1060ED. Ik had deze zondag middag besteld en zondag avond meteen een melding dat de betaling binnen was. Echter na een week kreeg ik te horen dat deze niet meer op voorraad was. Ik natuurlijk flink balen.
Ik kreeg een tegen aanbod. De Acer Aspire 6935G-944G32BN. Deze was ruim 20 euro duurder maar mocht deze ontvangen voor dezelfde prijs als de HP. Ik akkoord en ik had de laptop nog geen drie dagen later in huis.
Ik de Acer aanzetten, wat blijkt, geluid kapot. Toen heb ik nieuwe drivers geinstalleerd, contact gehad met Acer maar niks lukte. Het bleek later een hardware probleem.
Ik opnieuw contact gehad met Qplaza en de laptop terug gestuurd. Ik wilde niet langer zonder zitten dus samen met hun naar een oplossing wezen zoeken.
De HP HDX16-1060ED bleek niet meer leverbaar bij HP en ik kreeg de nieuwe variant HDX16-1160 aangeboden. Deze was zelfs 200 (!) euro duurder. Ik hoefde wederom niks bij te betalen.
Ik vond dit wel jammer want het nieuwe type is in mijn ogen slechter dat het oude type. Dat heb ik ook gemeld.
Wil Verhagen van Qplaza heeft er alles aangedaan om alsnog aan de HP HDX16-1060ED te komen. Op een zaterdag belde hij dat hij er net eentje binnen had gekregen.
Ik was echt blij dat ik alsnog de laptop kreeg die ik besteld had.
Ik vind het echt een top service wat ze leveren, hoeveel moeite hij heeft gedaan om mij te helpen. Echt, petje af!
Qplaza, ga zo door!
Top! Alles was bij mij binnen 2 a 3 dagen bezorgd (helaas was ik vaak de eerste bezorgdag niet thuis)
Aftersales
Perfect, ook na het afleveren en incasseren doen ze alles om de klant tevreden te houden!
zeker een aanrader en ik ga er zeker nogmaals bestellen!
De website leek een beetje gedateerd, maar na een paar reviews hier te hebben gelezen heb ik toch maar mijn HP DV5-1160ed besteld. Al snel kreeg ik een e-mail dat deze niet meer leverbaar was en werden er een aantal alternatieven voorgesteld.
Uiteindelijk toch voor een andere HP laptop gekozen.
Twee dagen later werd ik op vrijdagmiddag opgebeld dat ze toch nog een 1160ed konden leveren. Dit stelde ik erg op prijs. Het mooiste vind ik dat er op vrijdagmiddag 16:30 contact met ze heb gehad en zaterdag ochtend stond TNT voor de deur met mijn laptop.
Waarschijnlijk wist QPlaza al dat ze de 1160ed misschien nog binnen zouden krijgen en daarom niet mijn 2e keus direct hebben opgestuurd.
Ik vind dat QPlaza netjes heeft gehandeld. De website is overigens ook vernieuwd.
De laptop zat gewoon in de doos van HP en werd netjes overhandigd na het tekenen. Ik heb nog wel gecontroleerd of de verzegeling niet verbroken was. Die bleek nog heel te zijn.
Aftersales
Heb ik gelukkig niet nodig gehad.
Ik heb afgelopen zaterdag een Sony Vaio AW11Z/B gekocht bij Qplaza.
Vanwege de vele positieve reviews (ook met afterservice) en het feit dat Qplaza de goedkoopste (niet alleen met de laptop die ik voor ogen had, maar ook met andere laptops) was besloot ik om de laptop zelf op te gaan halen in Uden.
Eenmaal aangekomen in Uden bleek het duidelijk niet om een winkel te gaan, maar vooral een webshop opslaglocatie van waaruit de producten verzonden worden. Er staat nog net een bureau met een pin apparaat
Ik mocht de laptop uit de nog verzegelde doos halen en bekijken. Na een globale inspectie op beschadiging en compleetheid van de verpakking ging de notebook weer netjes de doos in en werdt er een factuur gemaakt. Eventjes pinnen en binnen 10 minuten stond ik weer buiten om weer op weg naar huis te gaan.
Wat ik nog even wilde melden was dat ik deze laptop op zaterdagavond om 19.45 op ben wezen halen, geen gebruikelijke openingstijd voor een winkel, en al helemaal niet voor een webshop. Ik was dus erg blij dat ik hem nog dat weekend kon ophalen/installeren omdat ik de week erop alweer druk aan het werk moest en geen tijd had hem op te halen.
Al met al erg tevreden.
nvt: laptop is opgehaald
nvt
Even voor alle mensen die hierbij lezen dat de laptop / tv al open is geweest / aangeweest ... Ik bestel al jaren trouw bij Qplaza en mensen zouden dit moeten zien als een service. Wat doet de beste man, Hij test de schermen op Dode Pixels, en andere gebreken. Hierbij betaal je bij andere shops al snel 40 tot 140 euro voor (hangt van de schermgrote af) dit noemen hun Dode Pixel Garantie. Dat je dit bij Qplaza voor niets krijgt lijkt mij een enorme PRE! vanplaats een reden om de beste man een dik slechte beoordeling te geven.
Mijn vader zei vroeger in mijn jeugdjaren altijd tegen me : "jongen, iets wat goed is, daar moet je zuinig op zijn en bewaren........" .
En al is dat al ruim 45 jaar geleden toen op de markt de gulden nog ècht een daalder waard was en de melboer bij ons nog op het dorpse land de litertjes met de hand uit de melkbus schepte bij mijn moeder aan huis in de pan, hij had daarin 100% gelijk en DAAROM BEN EN BLIJF IK ZUINIG OP Q-PLAZA!
Een rare beeldspraak? Neen heus niet wat mij betreft en ik leg u uit waarom:
- Q-Plaza is net als die melkboer een man met productkennis
- Q-Plaza is net als die melkboer goed bereikbaar en reageert snel
- bij Q-Plaza kun je net zo gemakkelijk shoppen als vroeger op de markt, overzichtelijk en in een goede sfeer
- Q-Plaza's prijzen zijn zéér concurrerend en de service is TOP
Sinds ik ruim 3 jaar geleden per toeval op de website van Q-Plaza terecht ben gekomen is een soort van kettingreactie ontstaan waardoor ik inmiddels al een tiental laptops en plasma t.v.'s heb aangekocht bij Q-Plaza.
Niet allemaal voor mij persoonlijk, want ook familie en kennissen zijn inmiidels "aangenaam besmet" met de vakkundigheid, de klantvriendelijkheid, de service-gerichtheid en de uitbundigheid van deze KANJER LEVERANCIER.
Daar mag Wil het dan mee doen.....
Mijn jongste aankoop in oktober 2008 bij Q-Plaza was een Sony Vaio VGN-TZ21XN. Een uitermate fraai en chicque 11 inch subnotebook uit de bekende stal. Een apparaat wat inmiddels al de overkant van de grote plas heeft gezien en inderdaad als intelligente, super lichtgewicht reisgenoot me nu al zoveel plezier heeft gebracht in de laatste 2 weken dat ik eigenlijk al veel eerder bij Q-Plaza ook zo'n kleine reus had moeten kopen naast de HP Pavilions en de Toshiba's die al waren voorgegaan.
Toen ik allereerst telefonisch om advies vroeg bij Q-Plaza in verband met een mini-notebook was Wil éénduidig met zijn uitspraak: die Sony biedt je véél goede techniek en een niet te evenaren beeldkwaliteit met daarnaast een super lange batterij-tijd (inmiddels zelf kunnen vaststellen dat dit inderdaad ca 5 uur is!)
De knoop was snel doorgehakt, en enkele dagen later was de afname ter plaatse onder het genot van een Udens bakje koffie. Voordat ik met het kleinood naar huis reed had Wil inmiddels al weer zeker 6 mensen telefonisch te woord gestaan, zowel voor product informatie als ook voor after sales service, dit voor zover ik ongewild de gesprekken meehoorde.
Kortom: een allrounder pur sang.
Er wordt wel eens gezegd dat goede wijn geen krans behoeft, maar is juist niet deze shop-review de plaats waar je dan toch even je goede ervaringen mag ventileren?
Dacht het wel..................!
Voor mijn volgende aankoop staat Q-Plaza in ieder geval weer op het lijstje!
niet van toepassing, zelf afgehaald
Aftersales
De aan de aankoop toegevoegde 3-jaar on-site business garantie bleek on-line niet te kunnen worden geactiveerd.
Even gebeld naar Q-Plaza (Wil ) en na 3 dagen had ik per post de juiste papieren die via Sony op de juiste manier ter beschikking waren gesteld. Prima geregeld dus!
Ik had een laptop nodig voor mijn studie. Mijn oog was gevallen op de HP DV5-1050ed. Op de website van Qplaza stond echter dat de levertijd hiervan 2 à 3 weken was. Ik heb hem even gebeld en hij raadde mij aan de DV5-1032eg te kopen. Deze was 30 euro duurder, maar had een betere videokaart en garantie.
Later kwam ik er trouwens achter dat de gegevens op zijn website over de laptops niet helemaal kloppen. Zo staat er bij de DV5-1140eg dat deze bluetooth heeft, maar dat heeft 'ie niet.
Ik heb mijn laptop 16 sep besteld. Naar zijn verwachting kwamen deze binnen 2-3 dagen weer binnen bij Qplaza.
vr 19 sep heb ik een mail gestuurd wanneer ik mijn laptop kon verwachten. Hierop heb ik nooit een reactie gehad.
Ma 22 sep heb ik hem gebeld waar de laptop bleef. Aan het eind van de volgende week had ik 'm vertelde hij.
Do 25 sep nog steeds niets verzonden. Weer even gebeld, en hij zou vrijdag opgestuurd worden, dus had ik 'm zaterdag.
Ma 29 sep nog geen laptop, weer gebeld waar de laptop bleef. dinsdag werd 'ie opgestuurd, woensdag zou ik 'm hebben.
Di 30 sep, nog steeds niet verzonden (status website). Weer even gebeld. Hij wachtte nog op de leverancier. woensdag of donderdag had ik 'm.
Wo 1 okt is de status op de website eindelijk veranderd naar Verzonden.
Do 2 okt. Eindelijk mijn laptop binnen. Maar het valt me gelijk op dat het zegel van de doos al verbroken is. In de doos een briefje dat de DV5-1140eg was gestuurd i.p.v. de DV5-1032eg, maar die had volgens de brief een betere videokaart en scherm (na het even opgezocht te hebben bleek de videokaart overigens hetzelfde). Verder waren alle bijgeleverde handleidingen in het duits. Daarnaast had iemand overduidelijk al achter de laptop gezeten. De voetjes waren al een beetje vies, er zaten enkele kleine krasjes aan de onderkant, en er zaten kleine (gelukkig weg te poetsen) vlekjes en vuiltjes op de laptop.
Ik heb maar besloten deze laptop te houden omdat ik hem hard nodig had voor mijn studie. Ik zal echter NOOIT meer wat bestellen bij Qplaza.
Aftersales
Naleveringen en/of aftersales waren niet van toepassing. Wel werd ik elke keer op een vriendelijke manier afgescheept.
Goedendag,
Naar aanleiding van uw review op tweakers.net wil ik toch even hier op reageren.
De DV5-1140EG heeft zeker een zwaardere videokaart ze hebben allebei de Geforce 9600M GT alleen de 1032 had een maximaal videogeheugen van 1791MB en de 1140 heeft een maximaal videogeheugen van 2303MB daarnaast heeft de 1140 het nieuwste scherm gekregen Brightview Infinity wat een totaal glad scherm is zonder een rand wat de 1032 wel heeft.
Als de Laptops bij ons binnen komen van HP Duitsland dan word de doos geopend om het keyboard te verwisselen naar de QWERTY uitvoering, zodoende kan er vuil aan de voetjes zitten verder komt er niemand aan en kunnen we nog aantonen doormiddel van de pakbon dat de laptops op 30-09 bij ons zijn binnen gekomen.
De duitse handleiding is onze fout zijn we vergeten om te wisselen naar de Nederlandse, maar kunnen we als nog doorsturen.
De levertijd heeft in totaal 14 dagen geduurd vanwege de overgang van de 1000 serie naar de 1100 serie van HP, en volgens onze algemene voorwaarden moeten wij een order altijd binnen 30 dagen hebben geleverd
Wij betreuren deze ervaring van u met Qplaza maar wij hebben de gedachte gehad dat we u een veel betere laptop hebben gestuurd als de DV5-1050ED en als u niet tevreden bent over uw aankoop dan kan het produkt altijd zonder enige redenen retour gestuurd worden.
Wij vinden het dan ook heel zuur als we uw reactie op deze manier via Tweakers.net moeten lezen omdat wij altijd als in het werk stellen om een tevreden klant te hebben.
Wij zullen deze reactie ook doorsturen naar Tweakers.net omdat wij van mening zijn dat we u op een correctie manier hebben geholpen.
Qplaza BV
Wil Verhagen
Prima zaak, aardige meneer die je telkens te woord staat en iedere keer als je belt zeer vriendelijk vertelt dat de bestelling onderweg naar hem is of dat hij op telefoontje van zijn leverancier wacht aangaande de levertijd.
Ik noem dit omdat als je een moeilijk leverbaar nieuw product besteld, zoals in mijn geval, je wel wilt weten hoe lang het nog gaat duren voordat je bestelling binnen is. Bij een zeer vriendelijk en net antwoord kan ik wel leven bij een vertraging ook al werd zelden de toezegging hierover terug te bellen nagekomen. Maar nogmaals, voor mij was dat geen probleem verder. Ik heb ook een telefoon en iedere keer als ik belde was er iemand aanspreekbaar.
Maar het allermooiste: Toen uiteindelijk bleek dat de bestelde notebook, een Asus m51sn-018c niet op korte termijn meer leverbaar was kwam Qplaza met een perfecte oplossing: de Asus Pro57SN-AP091C. Een identiek notebook, maar net wat beter en nog voor minder geld! En vanaf dat moment ging levering trouwens wel heel snel.
Kortom een perfecte zaak. Als het op voorraad is denk ik dat ze snel leveren. Alleen in mijn geval viel mijn bestelling op internet net samen met een levering aan iemand in hun fysieke "winkel".
Verder een nette en overzichtelijke site. Goede toelichting op producten.
Want tenslotte vind ik dat je dit als je voor heel erg goedkoop gaat voor lief moet nemen: dat je het risico loopt dat de levering niet zo gaat als bij de gemiddelde winkel. Maar daar is de prijs ook naar: Uiteindelijk scheelde het mij destijds ruim 150,- ! En dan vind ik het echt niet erg wanneer er vertraging ontstaat en niet de leverancier mij belt om dat te melden, maar dat ik degene ben die daarover moet bellen.
Eén kleine tip alleen voor Qplaza: zeg iets minder snel dat het eraan komt of dat jullie leverancier er ’s avonds over terug belt. Zeg gewoon waar het op staat, dat je het simpel weg niet weet of dat het langer dan verwacht gaat duren. Ik denk dat wanneer je het net zo vriendelijk als tegen mij verteld de meeste klanten het wel zullen accepteren (tenminste mag ik hopen).
Verder dus niets dan positief over deze zaak.
Eenmaal eindelijk bij hem binnen is het pakketje vrijwel direct naar mij opgestuurd, inpakken kon beter, maar ach, de transporteur was er netjes mee om gesprongen dus geen enkele schade.
Alles was via track 'n Trace te volgen en had geen enkele vertraging. Een dag na het bericht dat de notebook mijn kant op zou komen had ik de Asus in mijn handen
Aftersales
Hier heb ik gelukkig geen enkele ervaring mee. Notebookje werkt perfect.
Ik bestel sinds een half jaar voor iedereen die ook maar een laptop nodig heeft bij Q-Plaza,
Het begon allemaal een half jaar geleden toen mijn maatje een nieuwe laptop nodig had en hij wou perse een HP. Na enig zoeken kwamen we via tweakers.net uit bij Q-plaza, Die was verreweg de goedkoopste en had ook nog een model wat in Nederland niet te verkrijgen was met veel betere specificaties dan het vergelijkbare model/prijs wat in Nederland door HP werd aanbevolen!
ook de reacties van andere klanten waren goed op die winkel dus ik dacht is even bellen.
Het leuke was dat het al 21.xx was en naja ik dacht wie niet waagt wie niet wint ik bel gewoon nu, je weet het tenslotte nooit. Tring Tring.... En bingo er nam gewoon iemand op! Vriendelijke man die ook echt de tijd voor me nam ondanks het tijdstip! Na wat dingen doorgesproken te hebben, besloten we direct de volgende dag in Uden 500km heen en weer de boel op te halen want dan hadden we de laptop de volgende dag al en hoefde we niet een dag langer te wachten (ja ja hebben hebben hebben dachten we).
Nadat de Tomtom ons netjes voor de deur afleverde kwamen we in zijn toko (met schoon toilet).
De beste man liet de mooie waar zien en we mochten natuurlijk even proberen en checken of alles naar wens was. Dit was het geval even pinnen inpakken en weer terug. Mijn maat werkt hier nog steeds naar alle tevredenheid mee!
Later heb ik verschillende laptops voor vrienden en kennissen via hem laten bestellen. Allemaal altijd op voorraad, direct verstuurd verzekerd etc. Zelfs netjes een telefoontje van Q-plaza de volgende dag of alles goed was aangekomen en in orde was. Altijd de laagste prijs in Nederland en bij niet voorradig vaak een model wat nog niet op de site stond en nog beter was voor bijna dezelfde prijs of soms nog goedkoper.
Zo fijn om een persoon aan de lijn te krijgen die kennis van zaken heeft, de modellen die hij verkoopt ook zelf kent en heeft gezien, maar nog belangrijker iemand die tijd voor je neemt hoeveel vragen je ook stelt.
Tegenwoordig als ik bel weet hij meteen wie ik ben en zo heb je toch een goeie relatie met het bedrijf wat ook fijn is (en een lokaal nummer zonder computer of wachtrijen).
Ik kan tot zover maar 1 ding zeggen 200% tevreden kijk niet verder voor je laptop en bel als je een laptop zoekt die niet standaard op zijn site staat want hij kan ze allemaal regelen (maar meestal heeft hij ze gewoon staan).
Altijd in de orginele doos aangetekend en verzekerd.
Het is nog nooit voorgekomen dat hij niet aankwam waneer was afgesproken!
Aftersales
1x een DOA gehad, geen gezeur geen ingewikkelde rma procedures, maar direct terugsturen (moet ook verzekerd) en de volgende dag ging de nieuwe alweer op de bus. Dus 2 dagen later had ik alweer een vervanger in huis wederom brand new in de originele verpakking.
Enkele maanden na eerdere diverse aankopen van laptops bij deze zéér vakkundige en sympathieke ondernemer in Uden N.Br. (neen, we mogen volgens de tweakers.net spelregels geen persoonsnamen noemen) nu eens een andere specialiteit van webshop Q-plaza aangeboord: LCD-TV's
Na telefonisch overleg zeer onlangs werden kosten noch moeite gespaard om de tot nu toe in Nederland nog slechts mondjesmaat verkrijgbare Panasonic TX 37LZD800 op voorraad te krijgen.
Na een bevestigend telefoontje juist voor het afgelopen weekend zijn mijn dochter, schoonzoon en ik op j.l. zaterdagmiddag 18.45u (ja, u leest het goed, dit is geen schrijffout) naar de Neutronenlaan in Uden getogen.
Dat het EK-voetbal voor de deur staat was er mede de oorzaak van dat de zaak gevuld stond met de fraaiste LCD en Plasma TV's.
Ondanks het late tijdstip aan het einde van de zaterdagmiddag was er volop tijd om het toestel ter plekke op te stellen, te testen en te bewonderen. En dat alles nog steeds op basis van "niet tevreden, dan géén verplichting tot koop" .
Het zeer fraai gestyleerde toestel bevond zich na een uurtje echter al in de laadbak van de auto, om vervolgens nog dezelfde avond als een nieuw pronkstuk in de woonkamer van mijn dochter te staan stralen.
Beeldkwaliteit om de vingers bij af te likken, tevreden klant en tevreden leverancier dus!
OPNIEUW GELDT HIER: Q-PLAZA, THE PLACE TO BE!!!!
enne......kwaliteit in die zin dat niet de producten, maar de klanten terugkomen!
Voor ons geldt in ieder geval: see you soon Wil!
niet van toepassing daar afgehaald in Uden.
Aftersales
goede instructies ontvangen inzake de 2-jaar garantie....
Fantastische webshop, van de week de HP dv9780eg besteld, de volgende dag binnen! Ik wilde eigenlijk de dv9790 maar die was niet voorradig, maar ik mocht hem altijd opruilen als ik toch niet tevreden was.
Vandaag gebeld dat ik hem toch wil omruilen oa door ontbreken van fingerprint beveiliging, kleine beschadiging. en afgesproken dat ik hem kan omruilen voor de dv 9890eg. geweldige service, niks was een probleem.
zo zouden meer webshops moeten zijn!
De prijs van Qplaza-produkten is echt wel ok.
En om die reden heb ik er medio 2007 een HP notebook gekocht. Nadat deze 6 maanden later kapotging werd ik door Wil meteen doorverwezen naar HP. Hij 'mocht er toch niet in gaan schroeven van HP' en ik moest het dan ook met HP oplossen. Uren (niet gratis) in de wacht aan de telefoon gehangen. En ruim twee maanden later heb ik mijn laptop nog steeds niet terug.
Qplaza was 'vergeten' product- en servicetag-stickers op de computer te plakken, waardoor HP in eerste instantie geen garantie kon verlenen. Daarna troubles bij de Aftersales van HP.
Volgende keer koop ik weer gewoon bij een echte winkel om de hoek. Dan kan ik daar mijn kapotte zooi inleveren en klagen tegen een persoon ipv duur, door de telefoon, afgescheept en doorverzwezen te worden.
Na de laptob besteld te hebben kon deze niet meer voor de genoemde prijs geleverd worden. De nachtmerrie van een leverancier. Gelukkig werd de prijs van de 8710 door HP flink naar beneden bijgesteld en kwam dus toch in het bezit van een van de snelste main stream labtops...
Via de post en een aangetekende verzending, verder OK
nog niet nodig gehad
Website is netjes voldoende informatie. Alleen werkt de search niet, hiervoor moest ik telkens naar uitgebreid zoeken gaan, maar dat mag de pret niet drukken.
Bij de betaling via iDeal ging wat mis, de webiste van hun tussenpersoon die het betalingsverkeer afhandeld chrashte de site toen ik teruggestuurd werdt van de bank en was mijn betaling niet geregistreerd. Na een telefoontje met Wil hebben we afgesproken dat hij dit even in de gaten hield. De dag erna een mailtje dat m'n betaling binnen was, en dat het notebook, mits op voorraad verzonden zou worden. Prima...
Helaas na een week had ik nog steeds niks gehoord. Even bellen. Hij was aan het wachten op z'n leverancier, en morgen (vrijdag) zou hij meer weten. Hij zou me dan even mailen of bellen. Maandag nog steeds niks gehoord.
Even gebeld, bleek dat er problemen waren met de levering van de door mij bestelde laptop doordat HP alle series om aan het gooien was. Hij had er wel binnen gekregen, waaronder de opvolger van de door mij bestelde latop. Deze was echter wel 100,- duurder, maar had ook fiks betere specs.
Afgesproken dat ik direct dat ik direct dat bedrag over zou maken en dat hij vandaag het notebook zou versturen. 's avonds een mailtje met het tracking nummer.
Al met al, op wat kleine puntjes na, prima!
Gewoon netjes verpakt in de doos van HP. Was wel opengemaakt en gecontroleerd door QPlaza zelf en de factuur zat in de doos.
Nog niet nodig gehad.
bestelde nog op de laaste dag een toshiba satellite p100
ik wilde speciaal een laptop met 17"en een XP versie.
De laptop was klaar na de telefonische afspraak en ik kon m meteen meenemen. Ik heb daarna een tweede laptop besteld en daar hoop ik ook positief over te melden
Was een afhaal opdracht
nog niet nodig gehad