« 1 2 »Resultaten 1 t/m 20 van 22
Prijs en levertijd waren mooi meegenomen, ik heb vooral hier besteld omdat ik de behandeling door de concurrent zat was en dit de enige andere winkel was waar ik het product kon vinden.
Vrijdagavond laat besteld, dinsdag in huis (24 uurs levering).
Op het pakje stond "alleen huisadres" terwijl ik daar niet om had gevraagd. Uiteindelijk is het toch bij de buren bezorgd.
Je wordt redelijk goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Nadat we uitgebreid op kieskeurig hadden gezocht naar een nieuwe TV, uitgekomen op Q-Plaza aangezien hier de laagste prijs vermeld stond. Maar dat wil nog niet zeggen dat je de TV dan ook krijgt!
Op 25 jan. de TV besteld, zou op zaterdag 28 jan. geleverd worden met PostNL. Helaas werd deze niet geleverd. Op de track & trace stond dat de TV geleverd zou worden op maandag 30 jan. Ook op deze dag geen levering. Na veel bellen met PostNL en Q-plaza waar onze TV bleef, en ze beiden niet konden zeggen waar deze zich bevond, kregen we een TV thuis via PostNL, de blijdschap was van korte duur want het was een andere TV met onze track & Trace bon op de doos !! Verwisseld misschien ?? We hebben de levering geweigerd en terug laten sturen.
Verzonden via PostNL. Mijns inziens moet dit niet gebeuren met grote televisies. Dit moet de winkel zelf verzorgen om problemen van zoekgeraakte post stukken te voorkomen.
Aftersales
Na 1,5 week hadden we bij Q-Plaza aangegeven dat we van de koop afzagen en dat wij het gestorte bedrag terug geboekt wilden hebben op onze rekening. (De doos was kwijt geraakt bij PostNL). Ze beloofden ons dat ze dit gingen doen maar het bleef alleen bij beloftes. Na weer een aantal dagen kregen we een credit nota in de mail maar het geld stond nog steeds niet op onze rekening, dus hebben we op 6 jan. even iemand langs gestuurd in Uden. Daar aangekomen blijkt het om een loods te gaan en geen winkel. Aangebeld en de deur ging open. Na een vriendelijk 'goedemiddag kan ik u helpen' volgde onze naam. Direct werd de deur gesloten en het slot erop gegooid. De medewerker riep vanachter de deur dat we hem met rust moesten laten. Maar niet eerder dan dat we ons geld terug hadden! Op Dinsdag 7 jan. hadden we eindelijk het geld op onze rekening terug. Misschien lag het aan het bezoekje de dag ervoor.
Voor ons was dit de eerste slechte ervaring met een bestelling via internet. Dit was ook onze eerste kennismaking met Q-Plaza; mooie woorden en beloftes maar er gebeurde weinig om ons probleem opgelost te krijgen. (Hierin was PostNL ook gedeeltelijk schuld, maar dit hoeft niet ten koste te gaan van de klant)
Q-Plaza is wel goed telefonisch bereikbaar maar mail antwoorden ze niet. Voor ons nooit meer Q-Plaza! Een gewaarschuwd mens telt voor 2.
Via Qplaze een samsung PS51D8000 bestelt. Ik had nog wat vragen over het systeem en over de cam card die Qplaze ook levert. Dit is een Smit card. Als mijn vragen werden keurig beantwoord.
Accessoires waren in de verpakking van de TV gestopt. Dit stond keurig met grote sticker op de doos aangegeven. De TV was helemaal nieuw en zat in de oorspronkelijke verpakking.
Productpagina van de bestelde Samsung UE40D6530 LED tv vermeldt niet dat het om een Duits (WSXZG) model gaat en niet het Nederlandse (WSXXN). Dit betekend dat de CI+ module niet werkt en ik alsnog een aparte Mediabox moet gebruiken.
Hoewel dit de zeer scherpe aanbieding verklaard, was deze voorkoombare verrassing niet welkom.
Levering vond plaats binnen aangegeven 24 uur. Geen bijzonderheden.
Nieuwe bestelling bij dit bedrijf:
Zeer scherpe prijs en goede voorraadindicatie website.
Service nodig gehad, maar TOP Service
Heel prettig afleverbedrijf, goede tijdsindicatie.
Aftersales
Service nodig gehad, maar TOP Service !
Model ontvangen binnen 24 uur!, bleek niet volledig goed te werken.
Gebeld, mogelijk probleem met dat model was bekend en dat werd me ook meteen eerlijk verteld. Ook werd er meteen toezegging gedaan dat er de volgende werkdag voor een oplossing zou worden gezorgd.
Dit is ook meteen door hun intern besteld en binnen twee dagen via dezelfde fijne bezorgdienst afgeleverd.
Nieuwe bestelling bij dit bedrijf:
Zeer scherpe prijs en goede voorraadindicatie website.
Bestelling probleemloos verlopen, erg prettige vervoerder met ook een twee tot drie uur tijdsblokindicatie wanneer ze langskomen.
Service dus ook goed, meteen boetekleed aan en toezeggingen gekregen (zonder er om te hoeven zeuren) en die werden ook niet eens goed nagekomen.
Enige minimale minpuntje was dat toezegging van de service nog even kort per email bevestigd had kunnen worden, dat neemt dan nog iets onrust bij de klant weg.
Scherpe prijs en goede voorraadindicatie hadden ze dus al.
Tien met een griffel voor de service zoals ik hem ervaren had.
Duidelijke website, lekker simpel en makkelijk te navigeren.
Ik heb contact opgenomen met de winkel om twee televisies (Samsung UE40 & UE55 D7000) en twee surround sets (Samsung HT-D5200 en HTD-6500) te bestellen. De surround sets werden niet op de website vermeld, maar werden direct voor mij besteld.
Tijdens het telefoon gesprek werden de producten direct voor mij gereserveerd en de volgende dag na order bevestiging direct betaald.
Alle producten behalve de UE40D7000 werden binnen 2 werkdagen geleverd.
Er deden zich wat problemen voor bij de leverancier waardoor de UE40D7000 wat later binnenkwam als beloofd, uiteindelijk is de televisie op vrijdag 30 December door de webwinkel persoonlijk afgeleverd op locatie. Klasse!
Aftersales
Helaas bleek de UE40D7000 DOA, dit zaterdag 31 December gemeld (de winkel was de hele dag telefonisch bereikbaar!)
Er werd direct een vervangbon aangemaakt en Dinsdag 3 Januari stond er een nieuwe televisie.
Niets anders dan lof over de snelle en adequate afhandeling!
Website is overzichtelijk, prijsinformatie wordt duidelijk getoond. Bij de TV die ik gekocht heb stond geen link naar de site van de fabrikant. Ook handig zou een overzicht van vergelijkbare producten zijn. Bestellen gaat snel, betalen via allerlei verschillende methoden. Na bestelling direct een aantal emails met de factuur en de bevestiging van de bestelling en betaling.
Melding bij verzending van het product. Prijs was een zeer belangrijk criterium, de TV is immers overal wel te krijgen. Via email is men snel in het beantwoorden van vragen. Telefonisch niet de hele dag bereikbaar, maar dat wordt duidelijk aangegeven.
Mijn bestelling werd op 29 december gemeld voor verzending met een verwijzing naar de site van de vervoerder. Daar was nog niets te vinden over mijn bestelling, ook niet na 22.00 uur. Op 30 december contact gehad met Qplaza, men gaf aan dat men de zending niet op tijd bij de vervoerder had gekregen, de zending was nu bij TNT aangeboden, ik kreeg een track&trace nummer. Helaas lukt het blijkbaar niet om de verzending op 30 dec geregeld te krijgen, echter op 2 januari was er nog steeds niets te vinden. Weer contact gehad met Qplaza, waar men aangaf dat de TV dan toch uiterlijk dinsdag bezorgd zou worden, en dat gebeurde ook. Het was natuurlijk druk rondom oud en nieuw, en dan is het niet altijd gemakkelijk om zaken te verzenden. Qplaza heeft z'n best gedaan om de zending op tijd bij mij te krijgen en heeft steeds snel gereageerd op mijn vragen. Score is voldoende omdat men de stelling dat wanneer voor 16.00 besteld wordt het artikel de dag erna in huis zou zijn, niet waargemaakt heeft.
Website ziet er gemakkelijk en overzichtelijk uit, alle benodigde informatie stond beschreven, in tegenstelling tot andere aanbieders kreeg ik bij Qplaza zelfs 2 3D brillen ipv van 1 en dat tegen een zeer lage prijs.
Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd, vrijwel direct na het plaatsten van mijn bestelling krijg ik een berichtje met het nieuws dat mijn bestelling als was overgedragen aan de transporteur. Super!
Aftersales
Nadat ik het toestel had ontvangen, had ik nog wat problemen om Ziggo in te stellen, bleek uiteindelijk door een fout van mij te zijn, Qplaza had me duidelijk door alle stappen heen geholpen direct aan de telefoon. Het toestel wat ik heb ontvangen werkt perfect en ook Ziggo werkt nu helemaal naar behoren.
Ik heb bij QPlaza een 46PFL9705 aangeschaft, dit liep allemaal volgends afspraak tot ik de TV in mijn bezit had.
Bij istallatie van mijn netwerkgegevens ondekte ik een e-mail van iemand anders in de TV, na contact te hebben gezocht bleek dit toestel al eerder door iemand gekocht te zijn bij de Mediamarkt. na anderhalve maand was het toestel defect geraakt, het Ambilight functioneerde niet meer. De eerste eigenaar heef het toestel vervolgens teruggebracht naar de Mediamarkt en een ander gekregen. Op een of andere manier is het toestel gerepareerd en bij Qplaza terecht gekomen, Qplaza verkoopt het toestel vervolgends als nieuw aan mij. zeer opmerkelijk is mijn mening. nadat ik Qplaza hiermee confronteerde ontving ik aan mailtje met de tekst"zeer vreemd, u toestel word morgen omgeruild" verder is er niet gecommuniceerd over heo dit kan etc.. dit geeft mij het gevoel dat dit een bewuste actie van Qplaza was, gewoon ff proberen! ik heb er nog een mail achteraan gestuurd met de vraag of ik uitleg kon krijgen maar hier reageren zij niet op. nieuwe tpestel is afgeleverd en voldoet maar een rare smaak hou ik hier zeker aan over. niet betrouwbaar dus, dat Qplaza!
De website ziet er opzicht wel redelijk uit en ze zijn 1 van de goedkoopste. je hebt verschillende betaalmogelijkheden.
Aftersales
Kort samengevat: Indien je annulleert of retour stuurt, duurt het verschrikkelijk lang voordat je iets van hun hoort om je geld terug te krijgen. Dus liever hier niet bestellen!!!!!!!!!
Dit is een van de goedkoopste shops dus besloot ik hier mijn TV te kopen. Via een Duitse website zag ik een veel groter formaat tegen een scherpe prijs dus besloot ik mijn aankoop te annuleren. Dit heb ik nog dezelfde dag gedaan.
Op 2 september heb ik deze TV gekocht en volgens de wettelijke algemene voorwaarden en hun klantenservice, zou ik het binnen 30 dagen terug krijgen.
Ik wacht inmiddels nog steeds op mijn geld en krijg geen reactie ! Het is heel raar dat zij gewoon geen update geven dat zij het geld terug gaan storten!
Ik ga nog een ingebrekestelling brief versturen en vervolgens gewoon alles via een advocaat afhandelen als dit geen oplossing biedt.
Zeer profesionele winkel , heb voor de aankoop 2 keer gebeld om goed advies te krijgen aangezien ik erg aan het twijfelen was tussen meerdere toestellen.
Zelfde dag dat ik de bestelling plaatste is de tv ook verzonden , de volgende dag is hij al afgeleverd. Sneller kan toch niet .
Aftersales
Nadat de tv geleverd was en ik hem opgehangen had , kreeg ik problemen met het instellen van de CI+ module van UPC. Ik heb contact opgenomen met Wil en hij heeft mij perfect geholpen om alles in te stellen. ( dit heeft zeker 45 minuten geduurd en dat terwijl hij het druk had.
Ik ben helemaal blij en zal voortaan altijd bij Qplaza blijven bestellen. Snap niet dat deze persoon slechte reacties ontvangt want ik vind dit 1 van de beter zaken op internet.
Heb een Samsung UE D467000 aangeschaft bij deze winkel. Heb voor Q-Plaza gekozen vanwege de prijs en de locatie, het is bereikbaar binnen een half uur en dat vind ik prettig.
Dus de tv zelf opgehaald en thuis geïnstalleerd. Na controle van wat gegevens bleek dat ik een Hongaars model mee had gekregen. Tweede toestel was een Zwitser, derde toestel is een Duitser/Oostenrijker weet ik veel, in ieder geval geen Nederlander. Mocht je perse een NLD toestel willen, dan moet je dus niet naar Q-Plaza gaan.
Los daarvan was Q-Plaza wel zeer attent door mij een 2e 3D bril voor niks te geven, dat moet ook gezegd worden.
Maar, na deze ervaring ben ik even genezen van het goedkoopste willen hebben. Ik bestel daar niets meer, geen zin meer in al dat gezeik.
Aftersales
Goed, het eerste toestel had last van clouding, dus contact gezocht via de telefoon. Ik moest mailen en dan zou er vanzelf contact met me opgenomen worden.
Niet dus. Dus weer gebeld en maar weer op en neer gereden naar Uden om te ruilen. Blijkt thuis dat ik geen D7000 had gekregen, maar een D7080, een Duits model. De landcode sticker was van de doos afgescheurd, dus ik kon dat ter plekke niet controleren.
Dit toestel had echt bizar veel last van clouding, niet om aan te zien, ook niet na het afstellen van de tv met de AVS HD 709 DVD.
Dus, weer contact gezocht en ik moest weer mailen. Gedaan, weer een week niets gehoord en dus maar zelf gebeld. Aangegeven dat deze indien mogelijk ook geruild moest worden. Geen probleem, transport wel, dus weer zelf op en neer. Opzich geen ramp, maar na 2 keer zelf rijden had ik het fijn gevonden als ze nu naar mij toe waren gekomen. Telefonisch was mij tevens beloofd dat ik nu wel weer een D7000 zou krijgen!
Geruild, wederom, dar had ik daar al gezien, was de landcode sticker van de doos afgescheurd. Thuis uitgepakt en het bleek een D7090 te zijn. Om eerlijk te zijn werd ik toen wel goed pissig, ik was er al bang voor toen ik daar weg reed. Als je iets beloofd dan kom je je afspraken na, simpel.
Ik heb deze tv nu een week maar het viel me direct op dat deze echt minimaal last had van clouding, het ziet er echt super uit.
Na al dat gebel, gemail zonder ooit enige respons (wat ik echt gruwelijk irritant en ook erg onbeschoft vind) en op en neer rijden heb ik echt geen zin meer om nog een punt te gaan maken van zijn belofte een D7000 te leveren. Ik laat het hierbij en ga genieten van wat ik gekocht heb.
Er zat al een vertraging in de verzending. De afspraak was dat ik de laptop vóór het weekend zou ontvangen. In de betreffende mail van Qplaza stond de naam van de transporteur. Echter na contact opgenomen te hebben met deze transporteur bleek het pakket helemaal niet in zijn bezit. Het bleek ineens aan een andere transporteur afgegeven te zijn. Na het weekend uiteindelijk de laptop ontvangen. Na een dag ploeteren met het draadloos internet, heb ik contact opgenomen met Sony. De draadloze netwerkkaart bleek defect te zijn. De laptop heb ik toen uiteraard retour gestuurd. Het bedrag dient binnen de wettelijke termijn van 30 dagen teruggestort te zijn. Echter is deze termijn nu voorbij en na meerdere mailwisselingen en telefoongesprekken staat het bedrag nog steeds niet op mijn rekening!! Kijk dus maar uit voordat je een bestelling plaatst bij dit bedrijf!
Aftersales
OK echter staat dat het product op voorraad is wat bleek niet het geval te zijn.
Na de bestelling ontvang je een keurige mail met alle gegevens. Ook wordt er hierin aangegeven dat de transporteur contact zou opnemen over de levertijd dit gebeurt niet (tot 2x toe gemeld dat dit wel zou gebeuren)
Tevens reageren ze maar af en toe op mails, ze stoppen zelf gewoon in een conversatie.
En als kers op de taart leveren ze een ander (buitenlands) model 40PFL9705k/02 ipv 40PFL9705H/12
Ik heb speciaal de bestelling gedaan om er zeker van te zijn dat op mijn vrije dag het product zou binnenkomen. Helaas was het product te laat door de leverancier afgegeven aan Qplaza...wat natuurlijk een non excuse is.
Vervolgens kan ik het product zelf vanuit de vrachtwagen naar binnen brengen.
Aftersales
Geen enkele reactie op mijn mails over de afwijking in het setje nummer. Ik heb twee keer om een uitleg gevraagd maar tevergeefs.
Het komt niet over als een erg betrouwbaar bedrijf ze leveren een ander serie nummer dan ze verkopen en weigeren vervolgens om hier uitleg over te geven.
Samsung UE40D6500 bij Qplaze gekocht omdat deze de op een na goedkoopste was (Andere shop scoorde niet zo goed). Tevens was de TV op voorraad en bij me in de buurt.
Ook de CI+-module erbij besteld.
Zondag avond 22.00 besteld en maandag ochtend om 10.30 werd ik gebeld dat de tv klaar stond om afgehaald te worden. Bij het ophalen werd zelfs de TV bij me in de wagen gezet.
Goede service en snelle afhandeling.
De site ziet er redelijk uit en is overzichtelijk. Op het eerste oog niets aan de hand.
Bestellingen gaan via het bekende winkelmandje en je wordt op de hoogte gehouden via de automatische mailing.
Je moet deze mailingen echter wel heel goed lezen. Ondanks de advertentie met voor 16:00 bestelt, werd dit niet nagekomen. Zoals de klantenservice het uitlegde toen ik vroeg naar de actuele status: "Door als een ongeluk in de loterij krijgt u de bestelling niet op tijd geleverd."
Terwijl de dame mij dat vertelde, was op de achtergrond een man bezig zich volledig belachelijk te maken door zich in te mengen.
De verzending was niet op tijd en het proces ervoor was zeer onduidelijk. Eerst moest het bezorgt worden door een speciaal bezorgbedrijf omdat de TV zo groot was. Maar later bleek dat PostNL zelf gewoon zou komen.
Zeer onduidelijk en verwarrend.
Aftersales
De klantenservice, als je het zo mag noemen.., was bijzonder onprofessioneel, zonder enig gevoel van inlevingsvermogen word je te woord gestaan. Voor vrijwel elke vraag wordt ter plekke een excuus bedacht.
Ook loopt er een typisch gevalletje 'Manager' rond. Inbrekend in de telefoongesprekken maak hij zichzelf volledig belachelijk en liep te schreeuwen tegen iedereen in het kantoor en aan de lijn.
Het was voor mij de laatste keer dat ik hier besteld heb.
Samsung PS64D8000 gekocht omdat deze bij Qplaza het goedkoopst was. Scheelde 300,- met de andere shops. Bovendien was de tv bij Qplaza direct leverbaar.
Site ziet er goed en overzichtelijk uit. Informatie over product en levertijd klopt. Na bestelling alleen benodigde mails ontvangen. Status goed te volgen via site.
Qplaza had Spreuwel Transport uit Eindhoven ingeschakeld voor de bezorging. De bezorgkosten waren 29,-. De prijs vond ik redelijk, ook gezien de lage (re) prijs van de tv.
Op de avond voor de levering kon ik na 20.00 uur op www.aflevertijdstip.nl het geschatte tijdstip raadplegen van aflevering.
Ik heb ook het nummer van de transporteur gekregen in geval van problemen met de bezorging. Deze heb ik ook inderdaad moeten bellen om dat zij tussen 13-16u zouden bezorgen en niet kwamen opdagen. Om 16:30 heb ik gebeld en kreeg de helpdesk aan de lijn. Die wist mij te vertellen dat ze via de GPS van de vrachtwagen de locatie hadden getraceerd. De wagen was op ongeveer een kwartier van mij vandaan. Ik was gerustgesteld en besloot nog even te wachten. Na een half uur arriveerde de 64 inch plasma tv. Met 2 man hebben ze de tv netjes bij mij thuis afgeleverd. Een uur vertraging vond ik niet netjes maar is te begrijpen als het druk is op de weg. Ze hadden mijn gegevens ook en konden mij ook informeren. Helaas is dit niet gedaan.
De bezorgtijden van onze transporteur zijn: maandag t/m vrijdag van 8.00 uur – 18.00 uur.
Prima website en de actuele voorraden zijn zichtbaar. De voortgang van de bestelling wordt goed gecommuniceerd, en de afhandeling is volgens planning verlopen.
Voor 1600u besteld, en de bestelling werd inderdaad de volgende dag afgeleverd.
Prima website, nette order status en afhandeling van de bestelling. Eigenlijk een prima webshop ervaring.
Prima bezorging. De TV stond netjes rechtop in de vrachtwagen van de vervoerder.
30 mei besteld, 31 mei betaald. Na een dikke week stond de bestelling nog steeds op "in behandeling". Mail gestuurd, de volgende dag was de bestelling geupdate naar betaald.
Na 2(!) weken wachten krijg ik een mail dat de bestelling verstuurd was en ik ze nu maandag (20 juli) zou geleverd krijgen.
Maandag geen levering.
Dinsdag geen levering.
Ik stuur een mail met de vraag waar de bestelling blijft. Blijkbaar was er een misverstand met de leverancier en zou ik de bestelling de volgende dag krijgen. Inderdaad de volgende een pakje.
Helaas.
In het pak zat de foute(!) bestelling, namelijk een mackbook pro van een oudere generatie dan diegene die ik besteld had. Ook zat er geen OSX install cd bij maar een shady gekopieerde dvd met een met de hand uitgeknipt papieren labeltje "Mac OS X Install DVD" waar nb enkel bootcamp opstaat...
Na de berichten gelezen te hebben over refunds die maar niet komen hou ik mijn hart vast voor de aftersales...
Om toch nog met een positieve noot te eindigen. Op alle mails werd snel en beleefd geantwoord.
Ze adverteren 24 uur levertermein. Heb bijna 3 weken moeten wachten.
Aftersales
Na melding van het probleem heb ik onmiddelijk reactie gekregen met voorstel tot refund van de ontbrekende OSX naar marktwaarde. Na akkoord stond het bedrag na 2 dagen op mijn rekening. Hoewel ik dus eerst twijfelachtig stond hebben ze hun fout toch nog snel en professioneel rechtgezet.