weer besteld bij deze shop, ze hebben op het moment wat mooie aanbiedingen dus weer een paar games gekocht. waren de goedkoopste van nederland op het moment.
verzending zoals altijd razendsnel, had s'avonds besteld voor 9 uur en kreeg het de dag erna gewoon binnen. prima op de hoogte gehouden met status mails. bestel hier al meer dan 2 jaar en zal dit blijven doen, prima shop.
Website is overzichtelijk en goed geordend. Kon alles prima vinden. Had een Xbox Supersize pack besteld die inmiddels niet meer leverbaar is.
Goede en snelle verzending. Helaas maakte TNT een foutje waardoor ik een dag langer moest wachten. Geen fout van Xboxhome.nl
De Xbox doos was omhuld in een te zwakke kartonnen doos. Xbox doos was een klein beetje beschadigd. Verder geen problemen.
Aftersales
Nog even over vóór de bestelling: Ik had verschillende vragen over de levertijd. Dit werd binnen het uur (ik kreeg 3 responses!!) opgelost en ik kreeg een gratis code voor 500 microsoft punten vanwege mijn compliment op de service!
Top!
Al een enkele keer wat games en hardware besteld bij deze winkel en ik ben erg tevreden.
Games worden voor een scherpe prijs verkocht, daarnaast worden er geen verzendkosten in rekening gebracht (er zal vast een mooie bedrijfseconomische oplossing voor zijn
De laatste keer op 27-01 een Xbox harddisk besteld van 120 GB voor ¤75 inclusief verzenden, dit uiteraard voor de zeer scherpe prijs. Ik werd de hele dag netjes op de hoogte gehouden middels status mailtjes. Uiteindelijk kreeg ik die middag de bevestiging dat het pakketje was verzonden (inclusief track & trace nummer).
Pakket werd op 28-01 afgeleverd. De doos was gevuld met hard papier, wat goed genoeg was aangezien de harddisk door Microsoft al goed is verpakt.
Overigens is de chat functie op de internet site ook handig, je kunt direct en gratis een medewerker spreken.
Zoals hier boven is beschreven, goed.
Edit: even als reactie op onderstaande reviews. Het lijkt mij vrij logisch dat je bij een game (brievenbus post) geen track & trace code krijgt. Dit omdat het anders een extreem dure grap wordt om die paar honderd gram te versturen
Niet nodig gehad.
Eerst extra informatie opgevraagd; hier werd zeer snel per e-mail op gereageerd.
Op dinsdag 16 december, Gears of War 2 besteld. Een paar uur later een bevestiging gehad dat bestelling was verzonden.
Bestelling werd 2 dagen later geleverd.
Twee (kleine) minpunten:
- Men zegt op de website (net als Bol.com): voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis. Helaas haalde Xboxhome dit niet.
Of dit ligt aan TNT Post kan ik natuurlijk niet bepalen. In de verzendbevestiging staat wel terecht "Naar verwachting komt de zending binnen 2 werkdagen bij u aan"
- Geen Track & Trace.
Helaas wel nodig gehad.
- Men was per abuis een artikel vergeten wat bij de Game / actie hoorde: een kraskaart met code voor ingame item.
De reactiesnelheid was overigens goed: men stuurde binnen enkele uren de code alsnog (per e-mail) toe.
Overzichtelijke website en zeer nette prijzen. Xboxhome heeft de COD WaW bundel aantrekkelijk geprijst en dan geld ook nog eens de cashaback actie vandaar mijn keuze voor xboxhome.nl.
Netjes in een grote doos met zakjes lucht verpakt. Voor 21.00uur bestellen de volgende dag is huis
Aftersales
Op de doos van mijn xbox zat geen cashback actie, gelijk even een mailtje gestuurd over hoe en wat. Het blijkt dat de stickers op dat moment nog niet waren aangeleverd, deze krijg ik dus nagestuurd. Prima service ook erg snel op de mail geleverd.
De website gaf aan dat het spel dat ik besteld had leverbaar was, en ik ontving na betaling via iDeal een betalingsbevestiging. Hierin stond geen bestelnummer, waardoor ik niet kon zien hoe het stond met mijn bestelling. Er kwamen ook geen statusupdates per mail, en op mijn e-mail (een week later) met de vraag hoelang het zou gaan duren werd niet gereageerd.
Na twee weken heb ik gebeld en werd mij verteld dat het product niet meer leverbaar was, en dat ik de werkdag erop het geld terug zou krijgen op mijn rekening. Nu, anderhalve week later, heb ik het nog altijd niet teruggekregen. Ik heb wederom gebeld en mij is uitgelegd dat ze alleen op woensdag crediteren (onzin, want ik heb vóór vorige week woensdag gebeld). Men kon mij geen tijdsspanne geven waarin dit wél zou gebeuren. Ze vonden het aan de andere kant van de lijn nogal leuk allemaal, maar ik vind het schandalig. Ik bestel hier nooit meer.
De site is overzichtelijk. Je kan bij alles makkelijk komen. Vaak akties, goedkopere spellen dan bij andere zaken.
Nja ik wou dus COD4 GOTY bestellen. Heb het via Ideal gedaan. Kreeg gelijk een mailtje erna van de mail-factuur.
Dacht vandaag 18/11/2008 het spel in huis te hebben ivm dat ze zeggen voor 21:00 morgen in huis. Maar helaas. Ik kreeg wel wat een positieve punt is gelijk een mailtje terug met.'
Bij deze willen wij u informeren over uw bestelling die gisteren helaas niet is verstuurd.
Wij versturen tegenwoordig tot 21:00 maar gisteren stond de TNT al om 20:30 voor de deur en wilde de chauffeur niet wachten, terwijl wij wel de afspraak hebben dat zij pas na 9 uur alles ophalen.
Wij hebben dus helaas uw zending niet mee kunnen sturen gisteren maar zullen dat vandaag alsnog doen, onze excuses voor deze vertraging.
Dus ik verwacht de spel elke moment morgen dat die kan kan komen.
Aftersales
Nog niks gemaild, gebeld of wat dan ook. Pas als ze hun beloftes niet na komen.
Inmiddels zit ik al 3 maanden op Guitar Hero 3 te wachten. Begint een beetje belachhelijk lang te duren zo
De website is overzichtelijk, maar de voorraad indicatie is niet up to date en dat is heel vervelend, want daardoor werd de levering vertraagd zonder dat ik daarvan op de hoogte werd gesteld. Ik heb daarvoor enkele dagen later zelf een email gestuurd die wel dezelfde dag nog werd beantwoord.
De status update is een krappe voldoende, want dat gaat via email en niet via een inlog op de website.
Betalingswijze via iDeal gaat vlekkeloos. De prijzen zijn normaal voor zover ik kan nagaan.
Na de mail-wisseling (zie Algemeen) werd er direct een deelverzending aangemaakt zodat ik de spullen die wel op voorraad waren de volgende dag in huis had dus dat is dan wel weer netjes. De deellevering koste mij niets.
Verpakking was uitstekend en de track & trace code heb ik via email ontvangen.
Aftersales
De 2e deellevering werd door een fout van TNT onvindbaar via track & trace en een dag te laat bezorgd. Mijn klacht per email daarover werd naar tevredenheid afgehandeld.
Inmiddels vaste klant bij deze winkel, gisteren weer een bestelling gedaan van aan game, site nog steeds prima en leuke aanbiedingen, altijd snel met mail en zeer vriendelijk.
besteld op donderdag middag, zojuist binnen met de post in een bubblewrap enveloppe , prima dus
games ook altijd gewoon in de seal en geen rare stickertjes ofzo wat ik persoonlijk wel op prijs stel altijd
Aftersales
geen oordeel, alles goed verlopen.
Ze hebben de meeste spellen wel, hebben leuke acties, bijvoorbeeld GTA4 10 euro goedkoper als je hem pre-ordert.
Spellen worden sowieso gratis verzonden, de meeste andere dingen ook wel.
Reageren goed op e-mails, en willen je problemen goed oplossen, je hebt wel het idee dat ze daadwerkelijk iets doen daar.
De site vindt ik goed, niks mis mee, je wordt voor de rest ook goed over alles ingelicht.
Hoe graag ik hier ook goed zou in willen vullen, dit was bij mij niet het geval.
De eerste keer, met GTA4, lag het aan TNT, die zoveel problemen had dat het echt pas 1½ week later kwam.
De tweede keer lag het aan TNT en Xboxhome, de eerste keer dat hun het verstuurd waren kwam het zonder reden terug bij hun, toen ze het terug stuurden hebben ze dit onder rembours gedaan, terwijl dit niet de bedoeling was, en probeer dan maar eens het mee te krijgen van TNT... Maar na een e-mail hebben ze het wel opgelost, dat is dan wel weer netjes, ik heb al meer besteld hier, waaronder Halo 3: LE, dit kwam goed aan, zeer goed zelfs.
Aftersales
Ze willen je wel helpen, en ik snap ook wel dat dat niet in 1 dag kan, ze hebben daar ook wel meer te doen, maar het is leuk dat ze wel willen, en ziet zoals sommige shops net zo lang zeuren totdat ze er niks meer te maken hebben...
Ik heb hier begin juli een Xbox 360 met BenQ-drive besteld. De website werkt goed en er werd snel geleverd. Alleen werd er GEEN Xbox 360 met BenQ drive geleverd. Omdat dit specifiek op de website vermeld stond, en ik na de bestelling een mailtje heb gestuurd dat de order geannulleerd kon worden als er toch geen BenQ drive in zat, heb ik er een e-mail naar de shop aan gewaagd met de vraag om een oplossing.
Het antwoord was 'het kan gebeuren dat de hardware van de Xbox verandert' en 'het is moeilijk om de website up-to-date te houden', maar geen oplossing. Dat de Xbox 360 met BenQ drive niet meer leverbaar is begrijp ik, maar een voordelige aanbieding of terug sturen misschien? Dit laatste werd waarschijnlijk moeilijk omdat ik hem al open gemaakt had, en de garantie er dus af is.
Als ik dit van tevoren had geweten, had ik hem gewoon bij de concurrent (Consoleshop) besteld voor dezelfde prijs (en dat is inclusief verzendkosten). En waarschijnlijk op een later tijdstip met een mooie aanbieding.
De verzending was prima. Goed ingepakt en snel geleverd.
Aftersales
Ze staan je netjes te woord, maar lossen mijns inziens klachten niet netjes op.
Ik heb hier al eerder besteld, inmiddels was dit mijn 5e bestelling.
GTA 4 besteld net als vele. Op 6 januari besteld en kreeg direct een bevestiging per mail. Met iDeal betaald, gratis verzending op games is echt super ! Had hem toen ook nog eens in de aanbieding besteld voor 50 euro.
Site ziet er prima uit, je wordt goed op de hoogte gehouden via e-mail, ze zijn goed te bereiken via telefoon en chat.
prima verzending, mail lag er toevallig uit op de dag van verzenden waardoor de verzendbevestiging niet was aangekomen. Op de dag van levering kreeg ik in de ochtend alsnog een hamdatige e-mail met daarin de bevestiging van verzending en de mededeling dat de mailserver problemen had waardoor het eerdere mailtje niet was verstuurd.
Zat netjes verpakt in bubblewrap enveloppe met pakbon erbij.
Aftersales
geen oordeel, spel is goed aangekomen en werkt prima.
De website maakt op zich geen slechte indruk, alleen is het erg vreemd dat je geen account nodig hebt om een bestelling te plaatsen. Nadeel hiervan is dat je geen status van je order op kunt vragen of eventuele mutaties uit kunt voeren. Ik heb GTA IV ruim twee maanden van tevoren besteld, maar het is niet op tijd aangekomen.
Er was beloofd dat het spel op de release dag op de mat zou vallen, maar dit was echter niet het geval. Ik kreeg het mailtje dat het spel was verzonden ook een dag te laat. Omdat er op Koninginnedag en Hemelvaart niet gewerkt wordt door TNT, zal ik waarschijnlijk vrijdag pas mijn game krijgen.
Ik zal hier niet snel meer een bestelling plaatsen.
Website is prima, overzichtelijk en duidelijk. Het enige dat ontbreekt is de mogelijkheid de status van je order te bekijken. Hiervan wordt je echter wel op de hoogte gestelt via e-mail.
Alle verzendingen worden via verzekerde pakketpost gezonden. Dit is natuurlijk prima, maar voor spellen enigszins overdreven aangezien er MOET worden getekend voor pakketjes, terwijl doorgaans spelletjes zo door de brievenbus kunnen worden gegooid!
Aftersales
Een keer in het verleden een order gecanceled. Dit ging zonder gesputter. Geld stond vrij rap weer op de rekening.
Prima site met een zeer uitgebreid assortiment.
Heb hier al vaak allerlei randapparatuur voor mijn xbox gekocht, gewoon voor de fun.
Best veel voorraad.
Had een faceplate en zo'n vage lader van Nyko gekocht. Alletwee verschillende producten (ene langwerpig, andere gewoon een doosje) en er was dus veel open ruimte in het doosje. Dit was stevig vastgeklemd met inpakpapier. prima!
Aftersales
Mijn originele xbox was heel snel kapot, nog voordat heel de heisa eromheen bekend werd.
Microsoft was toen nog niet zo coelant maar heb via xboxhome gelukkig zo een nieuwe gekregen.
Op dit moment loopt wel alles via Microsoft geloof ik, maar ik vraag me af of die service van hun net zo goed is als die van xboxhome TOEN was.
Overzichtijke site. informatie mbt levertijd was in mijn geval niet correct.Betalen gaat gemakkijk.
Je krijgt netjes een bevestiging van je bestelling, echter als het product niet op tijd leverbaar blijkt hoor je niets, totdat je zelf eens informeerd. Prijzen zijn goed.
Op 18 december 2007 een Xbox game besteld bij deze firma.
Via Ideal betaald en meteen een berichtje van de bank dat het bedrag ingehouden was. Echter na 4 dagen eens geinformeerd, waar mijn pakketje blijft. Ik kreeg hierop een beetje slap bericht dat het wegens de feestdagen druk was en dat mijn pakketje pas verzonden zou worden na oud en nieuw, dus 20 dagen later.En dit terwijl op er op de site zelf toch echt een levertijd stond van 1-3 dagen.
Voor mij was dit de eerste keer bij dit bedrijf, maar ook beslist de laatste.
Website ziet er overzichtelijk uit en bestellen gaat gemakkelijk.
betalen kon via IDeal, credit card of vooruit per bank. Bij alle producten staat netjes de voorraad indicatie.
Ze hadden een leuke deal, een xbox 360 met gears of war en splinter cell voor nog geen 370 euro dus meteen besteld. Hoefde geen verzendkosten te betalen wat ik zeer netjes vindt. alle spelletjes worden ook gratis verstuurd blijkt
Nadat ik had besteld kreeg ik netjes een orderbevestiging en echt 10 minuten later al een verzendbevestiging !!! nog nooit zo snel meegemaakt. en dat terwijl ik om 17:10 besteld had..
Verzending was enorm snel, om 10 uur vanmorgen stond de postbode bij de deur met het pakket, een bruine doos met daarin mijn bestelling, goed stevig verpakt met papier en luchtkussens en een nette factuur.
Aftersales
Aftersales ook zeer over te spreken, er zat namelijk een deukje in 1 van de hoesjes van mijn spel, dit was in de fabriek gebeurd warschijnlijk aangezien het spel in de bundel zat bij de xbox en die was niet open geweest. Even gebeld en ze hebben direct een hoesje nagestuurd ter vervanging. Echt top !
Op 5 juni 's avonds twee xbox360 spellen besteld.
Meteen daarna kreeg ik een automatisch gegenereerd mailtje als orderbevestiging.
Helaas heeft de website geen plek waar je de bestelstatus kunt zien.
Op 8 juni ontving ik 1 van de 2 spellen. (Forza2)
Aangezien de officiele release datum van Forza2 8 juni was is het erg netjes te noemen dat ik het spel ook daadwerkelijk op 8 juni ontvangen heb.
Het andere spel(dead rising) zat er niet bij en werd ook niet vermeld op de factuur. Ik had hier echter al wel voor betaald!
Aftersales
Na dat ik zelf een mail had gestuurd met de vraag waar het tweede spel bleef, kreeg ik al vrij snel een reactie terug dat het spel moelijk leverbaar was en dat de levertijd onbekend was.
Toen ik daarna op hun website keek stond de levertijd indicatie ook inderdaad op "onbekend". Dit was echter op het moment van bestellen nog niet zo!
Ik heb "dead rising" nu geannuleerd en ze hebben toegezegd het geld terug te storten.
Mijn belangrijkste opmerking voor xboxhome is dus:
Houd de klant op de hoogte!