Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer 0900 255 38 38
KVK 30185331
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Opsturen
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal
  Regels voor bijkomende kosten
Transportkosten Pakketpost € 1,95
Betalingskosten iDeal € 0,-
Vooruitbetalen € 0,-
Mastercard € 0,-
Visa € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1227 prijzen, 1811 unsortedprijzen
Prijsindex 100,3 (0,3% boven gemiddeld)

Shopomschrijving

Score: 1 0 1 0
Totaal 4 2 1

Gepost door MrRobers, maandag 21 mei 2012 14:34
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales:

Heb in januari een pre-order geplaatst voor diablo 3 CE.

12Game heeft een overzichtelijke site, makkelijke bestellen en afrekenen met ideal. Vervolgens een bevestigingsmail met een duidelijk overzicht.

Op de dag van release is de game niet geleverd, ook de dag er na nog steeds geen pakket of verzend bevestiging.

Telefonisch onbereikbaar (waarschijjnlijk wegens drukte), vandaag na het weekend gebeld en bleek mijn CE niet verstuurd te zijn, reden onbekend.

Gepost door DrHaXX, vrijdag 11 mei 2012 12:56
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik had om 10 uur 's ochtends op 10 mei het spel Call of Duty 4 GOTY voor de PC gekocht. Op de website stond dat als je besteld vooor 4 uur 's middags, het spel de volgende dag thuis is. En dat klopte helemaal, om ongeveer half 1 's ochtends kreeg ik het spel vandaag binnen. Helemaal perfect dus.

De website is overzichtelijk en bevatte in mijn geval dus de juiste informatie. Ik kreeg na mijn bestelling ook nog een mailtje dat de order bevestigt is en verwerkt wordt, daarna geen mails meer. Een mailtje dat de bestelling verzonden is zou op zich geen kwaad kunnen, maar omdat ik gewoon mijn bestelling goed op tijd heb binnengekregen vind ik dat helemaal niet erg.

De bestelling is op tijd binnengekomen, eigenlijk nog wel eerder dan ik verwachte. Vaak worden pakketen bij mij thuis na 4 uur 's middags geleverd, en heel vaak pas na 6 uur. Dus ik ben ruim tevreden hierover.

Het spel zit in het dunne type plastic wat je ziet als je het spel gewoon in de winkel koopt. De factuurbon zit er ook in. Verder zit het geheel in een papieren zakje met aan de binnenkant de bekende bubblewrap. Het pakket ziet er ongeopend en goed verzorgd uit, geen beschadigingen en dergelijke. Helemaal in orde dus.

Over de aftersales kan ik geen oordeel geven want die heb ik hopelijk ook niet nodig.

Gepost door kadooosh, zaterdag 28 april 2012 10:28
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales:

Heb op 25 april het spel besteld Guild Wars 2 Pre-Purchase Edition waarbij stond dat het direct leverbaar was en op voorraad.
Nou mooi niet dus.
Krijg de volgende dag een mailtje dat mijn bestelling is geannuleerd omdat de voorraad op was.

Vind dat zo jammer altijd dat webshop geen goed voorraadsysteem hebben.
Moet toch niet zo moeilijk zijn om een juiste voorraad op de site te hebben?

En nu zit ik met ¤45 aan Paypal tegoed omdat ik met Paypal betaald heb...

Gepost door Blue_Entharion, vrijdag 6 april 2012 11:04
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales: Score: 5

Geen problemen ondervonden bij bestelling zelf, wel had ik later mijn account gemaakt dan dat ik besteld had, deze bestelling kon niet meer gekoppeld worden aan de account.

Bij de pre-order van Diablo 3 kon de key niet op release doorgemailed worden, wel beloofden ze dat hij op tijd geleverd zou worden. Ik had de pre-order echter elders al gevonden met een lagere prijs en waar ze hem wel door wilden mailen.

Aftersales

Ik heb mijn bestelling geannuleerd aan de hand van het bovenstaande, ik kreeg binnen 24u communicatie en er werd niet moeilijk gedaan, ik heb mijn rekeningnummer doorgegeven en nu moet ik nog wel even wachten op terugbetaling.

Al met al was het wel een positieve ervaring, maar ik heb gekozen voor een alternatief omdat het me beter uit kwam.

Gepost door Feyva, donderdag 17 november 2011 19:38
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 2

Ik ben altijd tevreden geweest met het assortiment van 12game.com. Uitstekende keuze voor een goede prijs. Niet bizar laag, maar zeker niet te duur.

In de verwachting een pakketje te ontvangen wachtte ik af. De game was een pre-order en kwam niet op de dag van release. Helaas, kan gebeuren. Oorzaak is waarschijnlijk PostNL geweest. De game was met de reguliere post mee verzonden en waarschijnlijk enkele dagen zoek geweest.
Tip voor het vervolg, ik weet dat pakket post 1/2 euro per zending meer kost, maar dan krijg je waarschijnlijk minder snel zeurende klanten!

Aftersales

Ik heb i.v.m. de te late ontvangst van Skyrim geconverseerd met de werknemers van Nextic. Deze vertelde me dat ik gewoon moest wachten en gingen niet in op de vragen die ik stelde.
Na herhaaldelijk aandringen werd me verteld dat het pakketje met de reguliere post mee was gestuurd en dat ik dus minimaal 10werkdagen moest wachten. Ik heb daar zelf slechte ervaring mee maar ach, dat moest dan maar.

Gepost door sohopunk, donderdag 17 november 2011 17:59
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 3

Algemene kenmerken zijn naar behoren.
Website is overzichtelijk en goed ingedeeld. Shoppen gaat makkelijk en bestellen kan zonder het aanmaken van een account. Spijtig is wel dat pas nadat je besteld hebt, en voor de optie hebt gekozen dat je geen account wilt, je te zien krijgt dat als je een account had aangemaakt je punten had gekregen waarmee je kon sparen. Dit is niet vooraf aangegeven, had wel netjes geweest.

Prijzen kan ik kort over zijn; zijn goed/concurrerend.

Bereikbaarheid is niet goed, telefonisch is het lastig om de leverancier te bereiken. Per mail is het wat beter, maar er wordt aangegeven dat het tot wel 7 dagen kan duren voordat er antwoord wordt gegeven en dat is iets te lang genomen.

Het grootste probleem is dat de site het Thuiswinkel Waarborg ( www.thuiswinkel.org) logo hanteert terwijl het niet lid is van deze organisatie. Hopelijk passen ze dit z.s.m. aan want het voeren van dit logo wekt ongegrond vertrouwen.

Mijn klacht hier is het te laat afleveren. Mijn product heb ik op 08.11.11 besteld en het zou er 10.11.11 of uiterlijk 11.11.11 zijn. Dit stond op de site aangegeven en is ook telefonisch aan mij bevestigd toen ik contact heb gezocht.

Het product is echter pas 15.11.11 afgeleverd, 4/5 dagen te laat!
Meermaals contact opgenomen met de winkel maar iedere keer schoven ze de leverdatum een datum op als bleek dat ik het pakketje nog niet heb gehad. Zeer frustrerend en zorgt er zeker voor dat ik niet meer zal bestellen bij deze leverancier. Een product hoort op tijd te komen.

Het ergste is ook nog dat ze zelf geen enkel initiatief nemen om je hiervan op de hoogte te stellen. Als je een bestelling plaatst krijg je één mailtje met de bevestiging en daar houdt het contact vanuit hun kant op. Bij vertraging is er geen service zoals het sturen van een berichtje dat het product enige tijd vertraging heeft opgelopen. Alles moest op mijn initiatief en dat werkt zeer frustrerend.

Aftersales

Hierover kan ik nog geen uitspraak doen, ben bezig met het indienen van een klacht. Ben erg benieuwd op welke manier dit zal worden afgehandeld, ik hoop dat ze mijn woede en wantrouwen deels kunnen wegnemen.

Over het algemeen zeer ontevreden over deze bestelling bij deze winkel, hopelijk dat dit een incident is en geen gewoonte...

Gepost door JuriaanBakx, donderdag 17 november 2011 14:16

mail gehad, snelle afhandeling binnen 10 dagen kan ik geld verwachten op mijn rekening.

Gepost door JuriaanBakx, donderdag 17 november 2011 13:33
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 2

Site ziet er wel goed uit, registratie gaat soepel en makkelijk, antwoord komt gelijk en ook na bestelling van 4 games (bestelstatus: Voor 13:30 besteld, morgen in huis) wel pas besteld om 23.00 op 10/11, kreeg ik gelijk ontvangst bevestiging. Reviews over deze shop waren positief en negatief, maar de laatste reviews waren positief. Betalen gaat makkelijk, ik heb via iDeal betaald, geen problemen, ging snel en goed. Tot zover een goede indruk, natuurlijk ook niet zo moeilijk, maar toch.

Verzending was op zich prima, 3 van de 4 games werden geleverd (13/11) als afgesproken in de brievenbus verpakt in een bubbeltjes envelop. Er wordt echter geen gebruik gemaakt van status emails of track & trace. Het is dus gissen of het nu wel verstuurd is of niet. Helaas ontbrak 1 van de games zonder toevoeging waarom.

Aftersales

Communicatie kan beter denk ik. Antwoord op vragen per email komt na zo'n twee werkdagen in mijn geval. Op mijn eerste mail (11/11) of het nu wel of niet verzonden was kwam antwoord (14/11) dat 1 van de games niet op voorraad was en deze 15/11 in mijn brievenbus zou vallen. Helaas bleek dit niet zo te zijn en stuurde diezelfde dag een email dat de 3 van de 4 games wel bezorgd waren maar de vierde nog niet. 17/11 kreeg ik antwoord dat de game niet meer op voorraad is en ze niet weten wanneer dat wel het geval zou zijn, einde bericht. Tjaa dan maar annuleren, heb het verzoek om het geld van die ene game terug te storten verstuurd. Ik zal deze review updaten wanneer dit achter de rug is.

Gepost door vpm, zaterdag 12 november 2011 18:08
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales:

De site ziet er netjes en verzorgd uit en is qua indeling wel oké. Normaliter krijg je snel updates wanneer een betaling ontvangen is of wanneer je bestelling wordt verzonden.

Telefonisch contact is vrij waardeloos. Daar zit zo'n persoon, die klinkt als een depressieve puber, zeer ongeďnteresseerd lukraak wat smoesjes te verzinnen over waarom een order dan wel vertraagd zou kunnen zijn. Ook wanneer je vervolgens wordt voorgelogen dat je artikel de volgende dag wél bezorgd zal worden, hoef je nog niet te juichen. Er klopt toch geen snars van!

Gewoon annuleren van een bestelling via de website is niet mogelijk!

Het zijn voornamelijk de prijzen die de klanten lokt, maar durf toch eens toe te happen...! Had ik maar eerder gelezen van het faillissement, dan had ik daar echt niet besteld.

Sowieso te laat! Geen track & trace, geen duidelijke bevestiging zodra het fout gaat, geen service what so ever.

Ik bestel Skyrim op 20/10, hij zou 11/11 (release) worden geleverd, maar nee hoor. Telefonisch contact (zie boven) laat weten dat het direct wordt verzonden. Nee hoor! Mijn weekend naar de zak! Ik vraag me af of ik het maandag wel krijg (kan ik het vrijdag spelen...).

Normaliter worden dvd boxen in een kussen-envelop verstuurd dus dat zit wel goed.

Gepost door Xenius, dinsdag 1 november 2011 16:08
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Ik heb voor deze winkel gekozen vanwege de prijs en snelle levertijd. Heb hier de collector's edition van Arcania voor een mooie prijs kunnen kopen, was maar een paar euro duurder dan de gewone versie.

Op zondag had ik de bestelling geplaatst, het was op voorraad dus zou het op dinsdag geleverd worden. Ik had geen bevestiging van de verzending gekregen via e-mail en de bestelstatus is ook nooit veranderd. Dus wist ik niet wanneer het thuis bezorgd zou worden.

Toen heb ik contact opgenomen met de winkel via een formulier op de website. Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag, de bestelling zou inderdaad op dinsdag afgeleverd worden. Communicate van de winkel is prima.

Geen verzendbevestiging gekregen, dus wist niet wanneer ik het moest verwachten. Gelukkig was het alsnog op tijd geleverd.

De game (kartonnen doosje met daarin het dvd doosje en CE extra's) zat verpakt in een veel grotere doos, zonder opvulmateriaal, dus kon het gewoon rond schuiven/bewegen in de doos. Verpakking was dus niet helemaal in orde, maar gelukkig is het zonder beschadigingen aangekomen.

Gepost door RutgerB, donderdag 27 oktober 2011 12:49
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Goede prijs, al eerder met plezier besteld.

Nette prijs. Destijdens Starcraft 2 besteld, kreeg toen netjes op tijd de beta key gemailed. Verder deze keer geen contact nodig geweest omdat alles vlekkeloos verliep.

game zou vandaag pas uitkomen, gisteren al in de bus.

Verplakking gewoon standaard bubbel envelop. Niks op aan te merken.

Gepost door J0ey, woensdag 26 oktober 2011 16:33
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Battlefield 3 Limited Edition bij deze webshop besteld, op aanraden van een vriend de "gok" gewaagd, omdat de reviews op Tweakers niet extreem goed waren. Wel een mislukte iDeal betaling wat denk ik door iDeal zelf kwam, maar een uur later kreeg ik een mailtje dat de betaling niet ontvangen was met alsnog een betaallink: prima!

Verzending zat in een bubbeltjesenvelop, kon niets mee gebeuren. En het belangrijkste: een dag te vroeg zelfs! Battlefield 3 komt eigenlijk pas morgen uit.

Aftersales

Ik Had nog even gebeld of mijn betaling was binnen gekomen omdat de betaling de eerste keer mislukt was. Ik werd vlot geholpen door de medewerker, en deze kon snel zien dat alles goed was binnen gekomen. Erg goede webshop! Zou er zeker weer bestellen!

Gepost door Sinus_rhythm, maandag 10 oktober 2011 20:19
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales: Score: 1

Moeilijk overzicht op website. Geen order informatie, geen inzicht eerdere bestellingen. Onterechte vermelding van Thuiswinkelwaarborg. Ik zie wel dat het logo ervan is verwijderd.

Aftersales

Op 06-06-2011 heb ik hier Battlefield 3 gepreorderd. Maar besloot op 22-09-2011 deze te annuleren. Via het contactformulier op de website een annuleeraanvraag gestuurd. En hierop ook een reactie ontvangen, mij was gevraagd mijn rekeningnummer te sturen zodat het snel afgehandeld kon worden. Daarop weer een reactie gekregen dat de volgende maandag (26-09-2011) binnen maximaal tien dagen het bedrag kon terug verwachten. Op zaterdag (08-10-11) een email gestuurd dat ik het bedrag nog niet ontvangen heb. Nog geen antwoord hier op.

--UPDATE 14-10-2011--

Op 11-10-2011 heb ik ze gebeld. Toen gaven ze aan dat ze geen rekeningnummer hadden ontvangen, terwijl ik dit wel gemaild heb. Maar nog een keer door gegeven. En binnen 2-3 dagen zou ik het bedrag op mijn rekening kunnen terug verwachten. En dat is ook gebeurd.

Gepost door stamp, vrijdag 7 oktober 2011 15:52
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales:

Ik heb een tijd terug Battlefield 3 hier gepreorderd en betaald via ideal maar ik kan mijn bestelling nergens meer terugvinden op hun site als ik met mijn account inlog.
Diverse keren support gemaild maar die reageren gewoon niet

Update 10-10-11
Heb eindelijk een mailtje van ze gehad waarin ze aangeven dat mijn bestelling nog steeds actief is

Gepost door Tjeerd84, zaterdag 1 oktober 2011 11:12
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales: Score: 1

De website heeft een onhandige manier van zoeken in het grote aanbod van games. De tags onderaan de site vind ik persoonlijk ook bijzonder doelloos. Ik kom een produkt zoeken en niet at random in een groot vlak met letters een willekeurig spel te vinden.
Het volgen van bestellingen via je account is beperkt en niet erg duidelijk. Ik heb alleen maar gezien wat ik had besteld, wat het kost en of ik betaald had. Verder zag ik geen opties, waaronder bijvoorbeeld een link naar de productpagina, informatie over de status en mogelijkheden voor annuleren of wijzigen. Informatie over bestellingen en service zijn meer verstopt dan nodig is.
Wat mij ook opviel is dat de site erg langzaam is in verhouding met andere vergelijkbare sites. Het enige pluspunt is dat je via de site gemakkelijk een bericht kan sturen naar de medewerkers.

Aftersales

Mijn bestelling heb ik geplaatst en betaald op 22 september, ondertussen 9 dagen geleden. Vanaf 22 september is de levertijd voor dit produkt 'voor 13:30 besteld, morgen in huis', met andere woorden, op voorraad. Over deze bestelling heb ik na een week twee emails gestuurd, waarbij op de eerste een antwoord kwam wat mij verder niet heeft geholpen. Op de tweede email kreeg ik helemaal geen reactie en tenslotte heb ik het met een telefoongesprek geprobeerd. In het telefoongesprek is afgesproken dat de afdeling inkoop zou worden gevraagd naar de leverbaarheid van mijn bestelling. Op het moment van bellen was die afdeling 'in vergadering'. Ik vraag mij af waar een afdeling inkoop over moet vergaderen, maar goed.

De persoon die ik sprak aan de telefoon klonk erg depressief. Daar zal ik verder niks van zeggen, alleen is dat niet erg bevordelijk voor de klant-relaties. Ik kreeg te horen dat 12game mij in een email op de hoogte zou brengen van de leverbaarheid van de game.
Drie dagen na het telefoontje heb ik nog geen bericht gekregen. Wel heb ik gezien dat de prijs van F1 2011 op een gegeven moment met drie euro is gestegen. Ondanks de leveringsproblemen waar ik drie keer op heb gewezen, blijft de status voor dit produkt gewoon hetzelfde, dus goed leverbaar en op voorraad. Zo'n manier van werken vind ik gewoon bedriegerij. Je krijgt niet datgene wat je op basis van de informatie verwacht. Helaas, maar dit was mijn laatste bestelling bij 12game. Ik kan me ondertussen goed voorstellen waarom een bedrijf als 12game een tijd geleden failliet is gegaan, en het voelt alsof ze alweer failliet gaan. Depressief klinkende werknemers, niet kunnen leveren, misleidende informatieverstrekking en niet houden aan afspraken. Signalen zijn echt niet goed.

Ik heb nog een andere game in pre-order staan bij 12game.
Voor die bestelling wacht ik nog even af, maar mocht daar ook iets misgaan dan wordt ook die bestelling geannuleerd. Dat is geen dreigement, maar een kans voor 12game om te laten zien dat het beter kan.

Gepost door HaX0r, zondag 14 augustus 2011 20:41
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Nette website, aanbod wel kleiner dan bij andere webshops. De prijzen zijn erg laag. Dat is de enige reden waarom ik hier bestelde. Ze hebben er echter een klant bij. Door die lage prijs en goede service koop ik hier mijn budget titels en spellen waar ik de normale versie van wil hebben.
Nu hebben ze niet een erg groot aanbod dus moet ik een hoop elders kopen, dat vind ik wel jammer.

Verzending was erg goed. Kreeg netjes mijn spel binnen in bubblewrap in een discrete enveloppe. Was ook 1 dag na de release van het spel al geleverd. Had het liever op de dag zelf gehad maar ze hadden al aangegeven dat dat niet kon.

Ik kreeg zelfs een gratis power unlimited bij mijn bestelling. Niet dat ik daar veel aan had maar vond het wel een leuke actie van ze.

Gepost door TrisBe, zaterdag 30 juli 2011 02:09
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 2 Aftersales:

Website is overzichtelijk.
De leverdatums, of de verwachte verzenddatums staan er op. Alleen irritant dat je moest registreren, persoonlijk een hekel aan. Makkelijk via paypal betaald, en overzichtelijke automatische berichtjes.

De leverancier is goed bereikbaar over de email.
Prijzen zijn, zoals van een webshop verwacht concurrerend

Ik had een spelletje besteld op 8 mei, welke een release datum had op 27 mei.
Hiervoor betaalde ik 24.99.

Daarna is 2x de release datum verrandert, alleen ik moest dat zelf uitzoeken. Omdat ze me daarmee niet informeerde. En dus ook niet de kans gaven om eventueel te annuleren. Ik heb namelijk zelf een mailtje moeten sturen op 3 juni of dat hij al verzonden was, of hoe het met me bestelling zat.

Ik kreeg hierop een klein emailtje terug, welke me weinig opties bood dan wachten.

zie hier het bericht:
"Geachte heer Benschop,

Bedankt voor uw email. De game Williams Pinball Classics is uitgesteld. De nieuwe releasedatum is 17 juni. Wij verwachten de game rond die datum te kunnen leveren.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geďnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met customerservice@12game.com

Customerservice 12Game.Com
www.12game.com
"

Ik ben er daarna nog een keer zelf achter gekomen door te zoeken dat het spelletje nog een keer was uitgesteld, waarvan ik dus weer geen mailtje heb binnengekregen.

Waarna het spel op 22 juli uitkwam (kleine 2 maanden later dan verwacht). Dus ik weer deze hele week gewacht. Waarna ik op hun site heb gekeken en zag dat dit op hun site stond:

"Normale prijs:¤ 24,99

12Game prijs:¤ 22,49

Je Bespaart:¤ 2,50

Voor 13:30 besteld, morgen in huis"

Zie dat de prijs verlaagd is, ondertussen dat ik als preorder meer heb moeten betalen. En dat mensen die hem nu kopen hem ook eerder hebben.

Na het wachten de hele week op het pakketje, toch maar op 28 juli weer gemaild van waar hij nu bleef. Ik kreeg een mailtje terug weer (van de nieuwe eigenaars Nexic):

"Beste Tristan,

Bedankt voor je reactie.

Onze excuses voor de vertraagde zending. Deze behoorde inderdaad al de deur uit te gaan. We hebben deze vandaag verzonden en je ontvangt deze binnen 1-2 werkdagen.

Mocht je nog vragen hebben dan helpen we je graag.

Met vriendelijke groet / With kind regards,

Shiva Ajodhia
helpdesk@nextic.nl

+31(0)10 284 98 63"

Dus ik moet ook nog zelf achter het verzenden aangaan.
Ik heb nu een mailtje terug gestuurd, met de vraag of ik een eventuele vergoeding kan krijgen. Want dit is natuurlijk belachelijk.

Ik zal btw waarschijnlijk het pakket niet zelf in ontvangst kunnen nemen i.v.m. vakantie. Dus over de verpakking kan ik nog niks zeggen, als hij daadwerkelijk binnen 2 werkdagen binnenkomt

::update::
Mailtje binnengekregen , en een kleine vergoeding binnengekregen voor de overlast. Wel zo netjes natuurlijk. Reden om van zeer slecht naar slecht te veranderen.

Gepost door leuk_he, woensdag 25 mei 2011 11:04

Failliet 20-5-2011 en overgenomen...25 mei 2011...

lees

forum:Faillissement 12Game.com

Gepost door heho, zaterdag 19 februari 2011 20:14
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Prima site met genoeg filters zodat je snel kunt vinden wat je zoekt.
Prijzen zijn ook goed te noemen. Verder dus niets op aan te merken.

Op de site wordt gemeld: voor 21.30 besteld, de volgende dag in huis.
Dit hebben ze helaas niet helemaal waar kunnen maken. Ik heb donderdag 17.44 uur besteld en vandaag het spel ontvangen. Verder wel keurig afgeleverd, dus dat was wel voor elkaar.

Gepost door Essenbasch, dinsdag 19 oktober 2010 17:04
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Game besteld, op tijd uitgeleverd: binnen 5 dagen
De game was niet in cellofaan verpakt. De buitenkant zag eruit, alsof deze 1 jaar in de boekenkast had gestaan. Niet schoon, fris, 'beschadigingen' om dit maar zo uit te drukken. De dvd had paar krasjes. zat los in de doos.
Boekje had een grote kruloor.

Dan ga je toch denken dat de game al eerder is gebruikt.
Is dit zo,, dan had het op de site moeten staan: 2ehands.

Bovendien: hoe moet je eventueel reclameren, wanneer je een game in originele verpakking terug moet sturen, wanneer er geen cellofaan om heen zit?

Op de site staat op voorraad, maar tussen bestelling en uitlevering zit toch nog een aardige tijd.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011