« 1 2 3 »Resultaten 1 t/m 20 van 44
Nette winkel, lekker goedkoop en een goede service, altijd vriendelijk en behulpzaam, zowel in de winkel als over de telefoon. Ze hebben ook lekker veel op vooraad waardoor de levering snel plaats kon vinden!
Digitique is sinds de oprichting hiervan altijd zeer goed geweest met zowel de service, de oprechte vriendelijkheid in de winkel, en de prijzen. Altijd als ik iets bestel (deze bestelling is de 11de alweer), klopt de voorraadindictatie. Subliem, hier kan een aantal webshops nog een voorbeeld aan nemen!
Helaas, geen oordeel. Ze zitten érg dichtbij mij in de buurt
Aftersales
Ik heb nog nooit RMA's moeten indienen, hoewel ik het volste vertrouwen heb dat digitique dit goed en professioneel af zou handelen!
Ben naar Digitique gegaan omdat ik daar mijn Asus moederbord had gekocht. Deze vertoonde kuren met de keyboard en muis aansluiting.
Ik heb hem in de winkel afgegeven, vertelt wat eraan mankeerde en ze zouden hem in behandeling nemen.
Ongeveer een half uur later werd er al contact met me opgenomen dat het moederbord inderdaad defecten vertoonde, en ik zou de volgende dag een compleet nieuw moederbord kunnen afhalen!
Ook de verzending loopt bij Diqitique uitermate goed, ik had namelijk nog een Fatality headset nodig, echter was ik deze week amper thuis dus moest het verzonden worden.
Bij Digitique is de ene dag besteld, ook echt de volgende dag in huis.
Aftersales
De garantie afhandeling was zeer goed, was erg blij dat ze zo snel al een conclusie hadden getrokken, en dat ik zonder gezeur gewoon een nieuw moederbord kreeg.
Heb bij deze webshop een bestelling voor een headset gedaan. Omdat ik in de omgeving woon, heb ik de bestelling zelf opgehaald.
Bestelde op zaterdagochtend, kreeg na ongeveer een half uur een bevestiging dat het bestelde klaar lag om afgehaald te worden.
Prima afhandeling en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de bestelstatus.
Zelf afgehaald, dus kan geen beoordeling geven.
Aftersales
Niet mee te maken gehad nog.
Vragen via de mail worden snel en goed beantwoord.
Besteld: CREATIVE SOUNDBLASTER X-FI XTREME GAMER BULK.
Op 20/10: Besteld via Paypal.
Op dezelfde dag kreeg ik een mailtje waarin stond dat ze nog op de betaling wachtte.
Op 21/10: hierbij doen wij u toekomen uw faktuur behorende bij uw bestelling met ordernummer.
Niet veel later kon ik het volgen op Track and Tray.
Maar voordat ik dit kon lezen, was het pakket al besteld.
Als het klopt dat de bestelling de volgende dag thuis wordt bezorgd, dan waren ze 1 dag te laat. In dit geval hinderde het niet.
Aftersales
Hardware was goed en veilig ingepakt.
Zat in een klein kartonnen doosje met vele luchtzakjes, .
Hardware zat in (denk ik) statisch zakje dat weer verpakt was.
In een ander zacht materiaal (plastic luchtbelletjes).
Bijgeleverd CD en factuur.
Ik heb hier mijn nieuwe pc in onderdelen besteld.
Ik wou graag wat artikelen hebben die niet op de website stonden vandaar dat ik per e-mail een offerte heb aangevraagd.
Donderdagavond 22:00 heb ik akkoord gegeven op de offerte en kreeg binnen 10 minuten een reactie terug dat alles zaterdag was op te halen.
Ik dacht "ja dat zal een wonder zijn", mijn ervaring met computer winkels is dat de levertijd indicatie op de website en die de winkel afgeeft nooit klopt.
Zaterdagmorgen kreeg ik een keurige mail dat alles binnen was behalve mijn computerkast.
Deze was tegelijkertijd met de andere artikelen opgestuurd maar was niet uitgeleverd, dinsdag stond hij wel voor me klaar.
In het weekend heb ik dus wel alles kunnen installeren en dinsdag heb ik alles in de kast ingebouwd.
opgehaald in de winkel.
Aftersales
Niet mee te maken gehad maar ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam in de winkel.
Had al een paar goede ervaringen met de shop, en aangezien die om de hoek zit was het ook mijn eerste keus weer nu om naar toe te gaan voor een low-budget grafisch kaartje. Uiteraard was ik weer es ongeduldig; ik stond al voordat ik reactie had gekregen van de webshop in de winkel. Ik wou heel graag het laatste bouwsteentje voor mijn lowbudget systeem hebben, zodat ik er dit weekend mee aan de slag kon om hem inelkaar te zetten.
Geen probleem, de bestelde kaart was toch even niet op voorraad maar er werd terplekke een bulk kaartje uit de kast getrokken met betere specs en die mocht ik voor een paar euro minder nog meenemen. Geweldig gewoon!
Als ik weer iets nodig heb, ga ik zeker naar Digitique!
Tijdlijn:
24 augustus 2009, 14:43 : Offerte aangevraagd voor een aantal onderdelen voor een complete pc.
25 augustus 2009, 20:06 : Een reactie terug, ik zou de volgende dag een offerte ontvangen.
27 augustus 2009, 08:57 : Maar even gevraagd of het lukt met de offerte.
31 augustus 2009, 19:53 : Reactie van Digitique -> Men is bezig, morgen moeten ze de distributeur bellen over de twee TFT schermen.
Tot op het moment van het plaatsen van deze shopreview nog geen offerte ontvangen.
Regelmatig heb ik op hun website gekeken. De Live Chat Support is eigenlijk altijd offline.
Bovenstaande heeft mij een goed beeld gegeven van Digitique. Wanneer ik bijv. een beroep zou doen op garantie, dan vermoed ik dat alles niet zo snel geregeld zal zijn.
Ondertussen ergens anders een offerte aangevraagd (zelfde dag ontvangen), spullen besteld en al geleverd.
Vandaag (06/09), naar aanleiding van mijn berichtgeving (van gisteren) een email ontvangen van Digitique:
-----------------------------------------------------------------------------
Beste Johan,
ik lees net een reaktie op Tweakers inzake een offerte. Afgelopen dinsdag, 1 september is er een offerte gestuurd (bijlage).
T.a.v. de Live Chat, door het weg gaan van een collega afgelopen week hebben wij hier geen gebruik van gemaakt, echter de voorgaande
weken was de Live Chat toch daadwerkelijk tijdens kantooruren grotendeels bereikbaar en hebben er ook veel mensen gebruik van gemaakt.
Overigens zijn wij wel per telefoon en email bereikbaar wanneer de live-chat off-line is.
Ik bied mijn excuses aan voor het ongemak maar kan niet achterhalen waar het fout is gegaan omdat de offertes worden verstuurd met het
geintegreerde emailprogramma in de softwaremodule.
Digitique
-----------------------------------------------------------------------------
In mijn ogen is het jammer dat het toch ergens fout gegaan is. Want ze zijn scherp geprijst en de offerte week niet zo heel veel af van de prijs van de ander. En omdat ze dicht in buurt zitten (Apeldoorn tov Zutphen) hadden ze mijn voorkeur.
Gezien de positieve beoordelingen verder op Tweakers.net, zou ik ondanks mijn 'ongeduldige' (?) ervaring, toch Digitique overwegen als serieuze leverancier.
Bij een volgende aanschaf zal ik zeker de shop van Digitique weer bekijken.
@Digitique: bedankt voor je uitleg. Wellicht tot een volgende keer.
Zat vanochtend op de fiets en me standaard iPod dopjes gingen het begeven na 3 jaar trouwe dienst.
Had gehoord dat ze leuke Sennheiser oordopjes, MX50 street, hadden voor een leuke prijs, heb een setje gehaald.
Had geen 5 cent wisselgeld meer dus wat centjes erbij gegeven zodat ik toch die 5 cent terugkreeg ;-)
Opgehaald in de winkel
Niet mee te maken gehad
Ik was op zoek naar een Samsung 640GB schijf voor een raid setup, bij Digitique was deze op voorraad. Op zondag 23-8 besteld en betaald via een overschrijving. Maandag kwam de ene na de andere orderwijziging binnen en die dag is de schijf ook nog verzonden. Dinsdag is deze netjes afgeleverd.
Goede prijs, voorraadindicatie gaf aan dat de schijf op voorraad was. Dit klopte ook.
Goed verpakt. Mailtje met track en trace code bij verzenden. Prima gang van zaken!
Aftersales
Nu niet mee te maken gehad.
order gezet voor 2* SCYTHE SHURIKEN SCSK-1100 REV. B, volgens de indicator op voorraad. Zelfde dag afgehandeld, alleen door TNT problemen pas pas vandaag 22 AUg afgeleverd.
perfect verpakt is een ander doosje met luchtkussentjes.
enige probleem was TNT , daar die problemen / vertraging hadden. Hierover contact gehad met de online chat op de website die gelijk TNT belden op 21 AUG perfecte afhandeling
Website is simpel, maar effectief. Bevestiging van order en wijzigingen van de order keurig per email. Betalingsmogelijkheden zijn in orde met o.a. Ideal.
Op het moment van bestellen hadden beide producten een verwachte levertijd van ongeveer 2 weken, wat ik niet erg vond gezien de relatief lage prijs. Na 2 weken geen wijzigingen in de order en geen contact heb ik zelf contact opgenomen per email. Dezelfde dag nog keurig antwoord dat de verzending na het weekend plaats zal vinden.
De order bevatte o.a. een XFX 4870 XXX graka. Toen de bestelling binnenkwam bleek er een ipv daarvan een Sapphire Vapor-X in te zitten. Toen ik op de site keek was de XFX niet meer te vinden. Ik ben er maar vanuit gegaan dat deze EOL is en dat dit een vervanger is. Heb er geen problemen mee, zeker gezien de Sapphire een paar tientjes duurder was en een native HDMI poort heeft. Alleen wel slordig dat dit niet even wordt gecommuniceerd.
Update: nog geen half uur na het plaatsen van de shopreview kreeg ik een telefoontje van Digitique. Na wat blijkt was het niet de bedoeling de Sapphire kaart te leveren. Er werd mij netjes gevraagd of ik hiermee akkoord ging, waarop zij een nieuwe bon zullen toesturen ivm eventuele garanties. Top!
De bestelling zou op dinsdag of woensdag verzonden worden. Op donderdag kreeg ik een telefoontje dat ze het pakketje zonder (of met de verkeerde) adressticker hadden verstuurd. Hierdoor zou het pakketje een dagje later, maar nog wel voor het weekend worden geleverd. Dezelfde dag kreeg ik nog een Track&Trace code waarop te zien was dat deze ondertussen al halverwege zou moeten zijn. Eenmaal aangekomen was het pakketje was prima verpakt. Al met al weinig klachten.
Ik heb een systeem samengesteld via de Tweakers winkelmand. Digitique was de goedkoopste winkel die alles kon leveren en maar een beetje duurder dan bestellen bij meerdere shops.
De bestelling ging makkelijk, de website is duidelijk. Van elke stap in het proces krijg je een update per mail en ik had alles (8 onderdelen) binnen 3 of 4 dagen in huis.
De track and trace was wat onduidelijk, maar dat lag aan TNT volgens mij.
Meer valt er niet over te zeggen, alles verliep gewoon goed.
Ik heb van de week een Antec 500 watt voeding gehaald. Ik had al binnen enkele minuten het afhaalbericht binnen. Maar ik kon hem helaas pas op zaterdag ophalen. Ik werd door een vriendelijke meneer te woord gestaan. En de deal was vrij snel rond.
Ik wou tevens nog een Foxconn R10 barebone hebben als server. Is wel zo energie zuinig. Deze hadden ze ook op voorraad. Volgens de specs moest er DDR2 533 in. Ik wou zelf DDR2 800 hebben. Ik ging er wel van uit dat het zou werken. De meneer vertelde mij dat de kans groter is bij DDR2 667 dat het zou werken. Hier hadden ze ook 1 latje van 2GB op voorraad. Deze waren blijkbaar net binnen gekomen want toen ik de foxconn barebone op de website zag was het nog niet op voorraad. En aangezien deze barebone maar 1 slot heeft was ik er al vrij snel uit.
Wederom een geslaagde aankoop. Ik kom zeker weer terug. Digitique blijft zeker mijn vaste shop.
Hoewel op sommige onderdelen niet echt veel keuze, is het me toch gelukt een combinatie van onderdelen voor een complete computer bijeen te verzamelen die aan mijn wensen voldeed. Ik zocht een combinatie van een vlotte proc (C2Q 9550), veel geheugen (8Gb 1066MHz), een passend moederbord (Asus P5Q serie) met PCIe en minstens 2x PCI, een stevige kast met een krachtige voeding (450W) en een snelle videokaart (4850). In vrijwel alle onderdelen hadden ze hele scherpe prijzen.
Aan het eind van de dag van bestelling kreeg ik bericht dat de spullen verzonden werden en de volgende dag was het binnen. Alles was samen in een doos verpakt met voldoende schokdempend vulmateriaal. Door middel van het TnT nummer was het pakket te volgen en ook die informatie was uitermate actueel.
Aftersales
Helaas gaf het geheugen met memtest86 telkens op dezelfde plek een error, zelfs met "onderklokken". Een RMA indienen lukte de eerste 2 dagen niet omdat degene die daarover ging er niet was. Uiteindelijk is er met wat handwerk toch een RMA nummer gegenereerd en kon ik het geheugen opsturen. Mijn fout was om het (wel in de originele verpakking) gewoon in een stevige bubbel-envelop met een partij postzegels te versturen. Na een aantal dagen was er bij Digitiqe nog niets aangekomen (al zei men eerst van wel, maar dat bleek een vergissing). Na ruim een week wachten en regelmatig contact hebben ze me nieuw (werkend) geheugen gestuurd.
Moederbord (P5Q-Pro) besteld bij Digitique.
Zaterdag 11 juli besteld
Zondag geld over gemaakt
Maandag kwamen de emails binnen met bevestiging en smiddags ook meteen track en trace nummer
Dinsdag in huis!.
Waren alle shops maar zo
klasse weer Digitique bij jullie is 2-3 dagen ook echt 2-3 dagen levertijd!
Zeer snel en erg goed verpakt, doos zat netjes in een andere doos ter bescherming.
geen oordeel
In de pricewatch zag ik dat digitique de goedkoopste was voor de artikelen die ik graag wilde.
Heb ze 1 juli besteld en betaald met ideal, 2 juli kreeg ik keurig elke wijzinging in de orderstatus toegemaild en tot mijn verbazing was alles die dag ook al verstuurd - perfecto
Vind de website ook overzichtelijk en makkelijk in gebruik
Alles is goed aangekomen en goed ingepakt en de verzendkosten zijn zeer laag
Aftersales
Ik had per ongeluk 2 koelers in de verkeerde maat besteld en eigenlijk had ik ze ook niet meer nodig, dit was no problem na een telefoontje - heb het weer teruggestuurd en het geld werd teruggestort.
Paar dagen later mijn bestelde mobo laten installeren, die deed het niet
Meteen rma en teruggestuurd, 2 dagen later had ik al een nieuwe, fantastisch
Als ik weer eens wat ga bestellen zal ik zeker als 1e bij digitique gaan kijken
Zondag 28 Juni 2 Raptors besteld bij Digitique
Maandag 29 Juni betaald
Dinsdag 30 Juni een mail met track en trace
Woensdag 1 Juli in huis
2 thumbs up voor Digitique!
Zeer netjes verpakt in een grote doos (moest zoeken naar de schijfjes) gevuld met papier en een soort piepschuim verpakking.
enige kleine minpuntje vond ik dat de schijven tegen elkaar aan lagen
nog geen oordeel over
Website zeer overzichtelijk. makkelijke afhandeling! de website bevat correcte informatie en de leverancier heeft voldoende technische kennis.
ik kon het gewoon ophalen in de winkele, en betalen met de pin. natuurlijk geen verzend- of pinkosten betaald. top!
Ik kon mijn moederbord probleemloos omruilen omdat en (ogenschijnlijk) wat mis mee was! Topservice!
Ik heb de producten immers opgehaald.
Aftersales
Nadat ik mijn pc in elkaar heb gezet, bleek het niet te werken. ik kreeg maar geen beeld op mijn computer. ik wist dat de videokaart het deed, dus dacht dat het aan de PCI-e gleuf van het moederbord moest liggen.
Deze kon ik PROBLEEMLOOS omruilen voor een andere. Hij hoefde de bon ook niet te zien, ding werd gewoon zonder klagen omgeruild. Ik ben nog nooit zo goed geholpen!
dit vind ik wel een complimentje waard!
Later nog telefonisch en mail contact gehad over het mogelijke probleem (want het 2e moederbord vertoonde dezelfde kuren). Heb na advies van digitique moederbord uit de kast gehaalt, en toen nog een keer geprobeert.
Bleek dat de temperatuurmeter van de kast kortsluiting veroorzaakde waardoor ik geen beeld kreeg. Deze temperatuurmeter had ik aan mijn CPUkoeler gemonteerd.
Ik ben perfect geholpen. Bedankt Digitique
Ik heb een vaste winkel waar ik altijd afhaal maar het product wat ik wilde was een beetje duur daar vergeleken met de Pricewatch en het is te warm om te fietsen dus maar via internet besteld en bij Digitique was ie het goedkoopst incl. verzendkosten.
Leuke en duidelijke website, groot assortiment en goede prijzen, website navigeert eenvoudig en producten zijn gesorteerd op naam van fabrikant, daar houd ik van!.
Accountje aangemaakt en product besteld, betaald met iDEAL, bevestiging via de email en even later de bevestiging van verzending. Ik was enorm blij want de voorraad indicatie stond op "Bij leverancier 2 -5 werkdagen". Maar het was dus blijkbaar op voorraad, perfect!
Supersnelle service! Kreeg constant mailtjes met status updates t/m de verzending en de track&trace code.
Product was heel goed verpakt in een stevige doos met factuur erbij (volgens mij is jullie toner op aan het gaan) dus kon niet stuk gaan, top!
Volgende dag postbode aan de deur, wederom binnen 24 uur, dus helemaal super.