« 1 2 »Resultaten 1 t/m 20 van 28
Zeer nette en duidelijke website, Heb een Intel E8400 besteld bij hun. Na een paar weken wachten toch maar de order geannuleerd vanwege de lange levertijd van de processor.
De processor is al reeds betaald.
Nog niets mee te maken gehad.
Aftersales
Heb dus de order geannuleerd, had eerst een email gestuurd of het mogelijk was, kreeg hierop een reactie dat het geen probleem was, dus weer een mail terug gestuurd dat de order geannuleerd kon worden.
Verder heb ik niets meer van hun gehoord, heb nog 2 keer een mail gestuurd , ze hebben ze gelezen (leesbevestiging)maar geen reactie terug gestuurd.
Videokaartje besteld, had de laagste prijs in de pricewatch en dus hier besteld. Uiteindelijk heb ik 6 mailtjes gehad over betaling, levering en verzending. Wat slordig en geen goeddoordachte teksten, maar het voldoet. Komt over als een 'zolderkamerverkoper' (wat op zich niet erg is).
Levering heeft 11 dagen geduurd, wat lang doordat je met een overschrijving vooruit moet betalen en ivm koninginnedag enzovoorts. Goede tijd dus.
Doos met schuimzooi, niks mis mee. Stickertjes erop 'alleen op huisadres leveren'.
Ik was op zoek naar een SB X-Fi Xtreme Audio NoteBook Xpress geluidskaart voor mijn Toshiba P200-1CN. Kwam via de pricewatch bij Dicecomputers terecht, omdat zij de geodkoopste waren.
Op de (overigens zeer overzichtelijke) site stond een keurige omschrijving met plaatje erbij. Meteen besteld en via vooruitbetaling het bedrag overgemaakt.
Op 25-3 de bevestiging dat de betaling ontvangen was en op 26-3 een keurig mailtje van verzending met de track&trace gegevens.
Op 27-3 het pakketje ontvangen. Degelijke doos en de geluidskaart prima verpakt met schuimrubber vulsel.
Echter bij het openmaken van de doos, bleek dat Dice me de dongle (5.1 uitbreiding) in plaats van de geluidskaart hadden gestuurd.
Aftersales
Direct een mailtje de deur uit en alles uitgelegd.
De volgende dag werd ik door Dice gebeld met de mededeling dat er door een verkeerde koppeling tussen de database en de site van Dice, de verkeerde omschrijving en plaatje bij de artikelcode waren terechtgekomen. Om me tegemoet te komen, kon ik de dongle kosteloos retour sturen en dan zou ik korting krijgen op de geluidskaart. Alle verzendkosten voor rekening van Dice. Dit vind ik UITSTEKENDE service!!!
Helaas voor Dice kon ik de kaart bij cool-prices toch wat goedkoper krijgen en heb ik hem uiteindelijk daar besteld.
De dongle heb teruggestuurd naar Dice en dezelfde dag had ik mijn geld teruggestort, incl. de kosten voor het retourzenden.
Al met al, jammer dat er een foutje op de website stond, maar wel zeer goede service.
Zal hier in de toekomst zeker nog eens kopen.
Eerste indruk was goed. Site ziet er overzichtelijk uit en de voorraadindicaties zijn ook handig. Heb er 2 webcams besteld (Logitech & Creative), en een Logitech 2.1 speakersetje. De Creative webcam bleek volgens de voorraadindicatie niet op voorraad te zijn, dit werd ook bevestigd in een mail nadat ik de betaling had overgemaakt. Het leveren zou meer dan 5 dagen (kunnen) duren. Na 5 dagen heb ik gemaild voor statusupdate, hierin werd mij verteld dat de webcam 8 april weer binnen zou komen. Slecht dat ik om deze update zelf moet vragen, terwijl ze de datum van binnenkomst al weten. Maargoed, heb dus gewacht tot 8 april (inmiddels 21 dagen na ontvangst betaling) maar niets meer vernomen. Heb dus weer gemaild voor een statusupdate maar tot nu toe weer niets meer van vernomen. De communicatie is naar mijn mening dus erg slecht en heb na 21 dagen ontvangst betaling nog niets mogen ontvangen.
*update: Telefonisch contact gehad. Mijn mail was namelijk niet ontvangen, waarschijnlijk in de spambox kreeg ik te horen. Medewerker bood aan om de rest al eerder op te sturen en de webcam later zonder extra kosten. Een goed aanbod van Dice, maar heb besloten om de webcam te annuleren.
Personeel is er vriendelijk, site is overzichtelijk, de prijzen zijn laag, maar de communicatie kan beter om onnodige vertragingen te voorkomen. Ik pas mijn oordeel dan ook aan omdat het toch nog is opgelost.
Ik heb op 4 maart een bestelling geplaats van twee harde schijven. Beide waren ruim op vooraad. Na ontvangst van de bevestiging heb ik het geld (electronisch) overgemaakt. Bij de bestelling had ik de vraag gesteld of het snel geleverd kon worden. De volgende dag kreeg ik netjes een berichtje terug dat ze waarschijnlijk de volgende dag verstuurd zouden worden. Na een week had ik nog niets ontvangen waarop ik een mail heb gestuurd. Hierop kreeg ik geen enkele reactie. Bijna twee weken daarna heb ik nog een keer gemaild met de vraag om aan te geven of de schijven geleverd kunnen worden en dat ik anders liever mijn geld terug wil. Ook hierop kreeg ik geen reactie. Intussen zijn we een maand verder en heb ik nog steeds niets gekregen en/of gehoord. Vandaar mijn (in eerste instantie) negatieve beoordeling.
Update: intussen ben ik benaderd door dicecomputers waarbij zij aangeven een fout te hebben gemaakt. Leveren kunnen ze nog niet maar ze geven met een heel aardig gebaar toch de kwaliteit van hun shop aan. Iedereen maakt wel eens een fout; maar hopelijk niet te vaak...
Ik heb een "Core 2 Duo E8400" processor de vrijdag voor het paasweekend besteld, wat heeft gezorgd voor een volledig begrijpelijke vertraging van de verzending (het heeft slechts 1 dag geduurd voordat ik hem in huis had na de betaalbevestiging te hebben ontvangen, dus prima!!!). Heb de eerst volgende werkdag gebeld om me ervan te verzekeren dat hij leverbaar was en ben toen prima geholpen. Het enige minpunt dat ik kan noemen is het feit dat de voorraadaanduiding op de website wat verwarrend in elkaar zit...: Producten moeten ofwel worden betaald in de winkel of per overschrijving. In het tweede geval moet je de mazzel hebben dat het product nog leverbaar is als het geld ook daadwerkelijk is ontvangen... dus niet op het moment dat je de bestelling op de website afrond! Een beetje eng dus en net iets anders dan bij veel van de wat grotere winkels. Hoe dan ook ging mijn bestelling *vlekkeloos*. Zal er zeker vaker kopen!
Heel goed verpakt. Kan niets anders zeggen dan dat ik geen enkel moment heb getwijfelde over de goede staat van de processor, enz. ivm met het vervoer. Ruimde doos met meer dan voldoende schuimbolletjes en de (iig door mij) o-zo-geliefde "enkel op aangegeven adres afleveren" stikker van de TNT op de doos ;-)
Was op zoek naar een nieuw moederbord de GA-X38-DS5 en een nieuw toetsenbord (logitech wave).
Kwam uit bij deze shop. Hier was hij nog op voorraad. Site was/is zeer overzichtelijk en gauw hier mijn order geplaatst. Helaas ging er de eerste keer wat mis. Had hier voor gemaild naar Dice. Ik heb het nog een paar uur later geprobeerd en toen werkte de order verwerking wel. Kreeg netjes een mail dat het bevestigd was. Alles tegelijk betaald via internet bankieren.
maandag morgen heb ik de offerte ontvangen over wat ik besteld heb en dat het betaald was. Paar minuten later kreeg ik opnieuw een mail met zelfde onderdelen alleen een andere offertenummer. Hiervoor netjes een mail gestuurd wat ik moest doen met deze order aangezien ik al 1tje had betaald. Paar uur later een nette mail dat het 2e order geannuleerd was.
Zoals ik hier boven aangaf heb ik die zondag alles betaald. Het was nu netjes wachten tot de verzending. Dit bleek helaas een beetje vertraagd te zijn wat geen probleem is.
Heb even een mailtje verstuurd hoe ver mijn order was.
Kreeg netjes mailtje terug dat het wachten was op het toetsenbord (2x) en dat moederbord aan de kant lag. De verwachting was dat alles maandag en of dinsdag binnen kwam.
Dinsdag kreeg ik de bevestiging dat mijn onderdelen verzonden werden. netjes track and trace erbij. Helaas 1e dag van levering niet thuis. En de donderdag gelukkig wel iemand thuis.
Verpakking:
Alles netjes verpakt in een grote doos van logitech. stikkers erop dat het breekbaar is en alleen op huisadres geleverd mag worden.
Na open maken zie ik 2 toetsenborden netjes naast elkaar en het moederbord. Erom heen luchtkussen zodat alles stevig op zijn plaats blijft.
Toetsenborden waren correct, enige wat mij verbaasde was het moederbord. Dit bleek niet de GA-X38-DS5 te zijn maar de nieuwe versie GA-EX38-DS5. Dit stond namelijk anders op hun site (waarschijnlijk moet die naam nog geupdate worden.)
anyway toch blij er mee.
Aftersales
Deze nog niet nodig gehad. Alles werkt naar behoren. En ben ontzettend te vreden hierover.
De website is overzichtelijk ingedeeld en het zoeken op de website van Dicecomputers gaat gemakkelijk en werkt allemaal prima. Bij zoekopdrachten kom je bij de juiste producten uit. Er is voldoende informatie bij de producten beschreven.
Het bestelproces verloopt soepel en je ontvangt verschillende keren een statusupdate via de mail en een Track&Trace-nummer aan het eind.
Ik had de bestelling binnen 3 dagen in huis.
De Samsung DVD-speler en de Belkin SATA kabels waren zorgvuldig in een doos, opgevuld met piepschuim, verpakt.
Alles draait perfect in men computer!
Via een vriend van mij ben ik bij Dice terecht gekomen. Ik had een moederbord, geheugen en een cpu nodig. Gelijk een bevestiging in mijn mail en kon ik de producten na 3 werkdagen ophalen.
De website ziet er netjes uit, alles is erg overzichtelijk. De prijzen zijn concurrerend met andere webshops.
Gebeld of mijn bestelling klaar lag en deze de zelfde middag opgehaald.
Aftersales
Thuisgekomen bleek dat er een pin van de cpu socket scheef stond, dus de hele handel zou nooit kunnen werken. De volgende dag terug naar Dice, moederbord teruggebracht en mag ik morgen een nieuw bordje ophalen.
Wat mij betreft PRIMA service en zal hier zeker weer mijn spullen bestellen wanneer ik wat nodig heb.
Ik heb hier al meerdere malen een bestelling geplaatst. Omdat m`n vader in Almere werkt, kan hij de spullen meestal ophalen dus heb ik geen ervaring met de verzending. M`n pa was erg te spreken over de service bij het ophalen van de bestelling.
Prijzen zijn scherp en de levering altijd snel! Ik vind de site redelijk overzichtelijk.
Ik had in het begin m`n twijfels omdat er een tijdje nogal wat negatieve reacties over de aftersales waren. Gelukkig zie ik dat de reviews inmiddels beter worden. Hopelijk doet Dicecomputers er alles aan om de service op een hoog niveau te houden (in mijn ogen 1 van de succesfactoren voor een goede webshop).
Eindoordeel: goed. Zeer goed geef ik alleen aan webshops waar ik al jaren bestel en die een goede aftersales leveren (waar ik ervaring mee heb).
Duidelijke site, goed advies, makkelijk bestelling plaatsen, goede informatie over bestelstatus en snelle levering.
Kortom: TOP !
Al een bestelling of 5 gedaan, wordt netjes op mails beantwoord en snelle levering. 1x duurde het wat lang met een drietal linksys switches maar die waren overal slecht leverbaar.
Enige puntje van kritiek is dat de website af en toe wat langzaam reageert.
Verder echt een aanrader
Ik heb tot nu toe alleen afgehaald
Niet nodig gehad
Ben weer zeer tevreden over dit bedrijf.
De prijs is altijd wel een van de laagste
Het bestellen op de website gaat zeer gemakkelijk, al zou de website een veel mooier uiterlijk moeten hebben want ik vind het er niet echt uit zien, maar dat ter zaken.
Gewoon een zeer fijne webshop
Verzenden gaat supersnel.
Alle handelingen krijg je een mail over dus je weet welke status je verkeerd.
Tracktrace gebruik is zeer fijn. Nou kreeg ik net weer een tracktrace mail binnen en toen had ik het pakje 2 min geleden al ontvangen. De switch was goed verpakt hier kan webshop Afutere nog wat van leren. Het zat in een doos waar de switch genoeg ruimte had en ook genoeg flokken in zat.
Nog geen oordeel dus.
Na enige tijd en het nodige gemail heen en weer mijn bestelling geannuleerd. Door een fout aan hun kant toch de producten toe gestuurd en het geld terug gestort gekregen. In overleg een mooie prijs gekregen voor de producten, erg netjes!
Prima stootvast verpakt en track&trace netjes verstuurd.
Goede indruk van de winkel, overzichtelijk en concurrerende prijzen.
Correcte mail.
Telefonisch goed bereikbaar.
Ik heb hier meerdere systemen besteld o.a. moederbord besteld waarbij ik heb aangegeven dat het ook een ander bord mocht zijn mits dezelfde chipset, 1 dag later werd ik terug gebeld dat mijn bord niet meer leverbaar is en wat korting gekregen op een ander bord.
Als je goed leest zie je dat ze met een (centraal) magazijn werken, positief is dat ze scherpen prijzen kunnen hanteren, nadeel iets meer levertijd en voorraad indicatie niet altijd correct.
Het is alg. bekend dat als je dingen de zelfde dag wilt hebben dat je naar een myxxx of zo moet lopen en veel meer geld moet betalen.
Correct verpakt.
Volgens verwachting geleverd.
Enkeld track&trache werkte niet
Ik ben op zoek naar een andere configuratie en kwam zo doende op de website van hun terecht. Ik een PC geconfigureerd met het verzoek om een offerte te geven. Ik had mijn naam en mijn emailadres opgegeven. Op een gegeven moment een email terug met de volgende mededeling:
Geachte heer/mevrouw,
Helaas word deze offerte niet in behandeling genomen.
Dit omdat er geen gegevens zijn ingevuld omtrent adres tel en postcode.
Het verkoop team
Bij het scherm stond nergens dat alle gegevens moesten worden ingevuld. Niet erg klantvriendelijk zou ik zo zeggen.
***Update*** Dice heeft mij het volgende bericht gestuurd:
Geachte klant,
Het is niet mogelijk om een offerte in ons systeem te zetten als de gegevens niet compleet zijn.
Dit is niet om klant onvriendelijk te zijn maar het kan gewoon weg niet wij zullen dit gaan vermelden bij de PC configuratie.
Excuses als u dit ervaart als klant onvriendelijk.
Wij zijn zeker bereid om een offerte uit te brengen wat wij kunnen doen is hem dan gratis te assembleren.
Wel dat vind ik nu weer sterk van ze. Jammer, dat zij hun toonzetting in eerste instantie niet zo was. Overigens gaat het mij niet om iets voor niets gedaan te krijgen. Ik zal mocht ik de configuratie bij hun bestellen geen gebruik maken van hun aanbod. Het is wel netjes van hun. Ik zal daarom mijn oordeel aanpassen...
Het verkoop team
Sinds november bezig geweest bij Dice een computer samen te stellen. Telkens wilde ik weer wachten op nieuwe aangekondigde processoren en videokaarten. Ik koos voor Dice omdat zij de meeste onderdelen onder de gemiddelde prijs aanboden. Misschien niet de aller goedkoopste maar omdat ze bij mij in de buurt zitten heb ik de evt. meerprijs ten opzichte van andere shops er wel voor over.
Na verschillende email vragen (snel antwoord) en offertes de knoop doorgehakt en een systeem met een Asus Ati HD3870 videokaart besteld. Ik wist dat de kaart op zich zou laten wachten en dat ik het systeem pas begin januari zou hebben , op zijn vroegst.
De eerste week januari zag ik dat de Club3D 3870 op voorraad was gekomen dus heb gelijk mijn order telefonisch aangepast en binnen een week kreeg ik bericht dat ik het systeem kon ophalen.
Alles dezelfde dag afgehaald en als goedmaker voor het lange wachten een 2GB USB stick meegekregen. Leuk gebaar vooral ook omdat ik gewoon op een lange levertijd had gerekend.
Tijdens de in gebruik name kwamen er toch wat schoonheidsfoutjes aan het licht waardoor ik geen "zeer goed" kan geven op dit onderdeel.
Zo waren de HDDs op de verkeerde controller aangesloten en bleek de geluidskaart half los te zitten in PCI bus omdat ie niet goed pakte in de case. Kabel management was verder wel netjes afgewerkt.
Aftersales
Tot nu toe zeer goede service. Ondanks de initiele teleurstelling dat niet alles gelijk 100% werkte is het naar alle tevredenheid opgelost.
Na 1 telefoontje kon ik gelijk langskomen en zou er naar het geluidskaart probleem gekeken worden, het is toen ter plekke opgelost. Toen ik terloops melde dat ik 1 van de case-fans toch wel veel geluid vond maken werd er zonder probleem gratis een beter exemplaar in gezet.
Zoals eerder vermeld vanwege de lange levertijd (wat niet de schuld van Dice was) een USB stick gratis gekregen.
Website geeft duidelijke informatie en wat je zoekt kun je makkelijk vinden.
De geheugens die ik kocht (Kingston), daarvan vind je de Kingston typenummers niet als zoekcriterium maar wel in de detail informatie als je doorklikt. Voor de vele soorten geheugen is dat niet zo handig, omdat je vaak een aantal verschillende moet aanklikken voor je precies de goede hebt.
Voorraadindicatie klopte, bestelling is na 1 week thuis.
Bevestigings email voor order-betaling en verzending.
Klein doosje, met 4 reepjes geheugen. Wel herkenbaar, maar niet dat er veel ¤ aan waarde in zit.
Verstuurd via TNT.
Tack & trace email met barcode.
Geleverd op de aangegeven dag.
Aftersales
De Rammetjes doen het prima.
De website is duidelijk en het assortiment is compleet. Na de bestelling ontving ik de orderbevestiging en na de betaling ontving ik een betalingsbevestiging met een vermelding van producten die op dat moment niet op voorraad waren.
Een dag werkdag na de order heb ik de order nog uitgebreid (via mail en telefoon) met 2 artikelen die gewoon op voorraad waren. Hiervan heb ik geen orderbevestiging ontvangen. Pas op de dag van verzending, 2,5 week later, is deze verzonden. Ook van de extra betaling heb ik geen bevestiging ontvangen.
Reacties op e-mail duren langer dan een werkdag (i.e. 24u) wat ik voor een bestaande order vrij lang vind. Om die reden heb ik ook een aantal keer gebeld met ze. Ze zijn goed telefonisch bereikbaar, dus dat is op zich geen probleem. E-mail is echter duidelijker en zal misverstanden makkelijker voorkomen.
Pakket is netjes verpakt. Compact doosje met daarin schuimpjes tegen het schokken en ter opvulling.
Track & trace wordt op verzoek verzonden. Het zou een verbetering zijn als dit automatisch zou gebeuren.
Levertijd is echter een slecht punt. In eerste instantie had ik een videokaart besteld die slecht leverbaar bleek. Deze heb ik geannuleerd. Een dag na de annulering zou het product dus thuis bij mij kunnen zijn aangezien alle producten op voorraad waren (of gekomen waren) ten tijde van de bestelling. Uiteindelijk werd dit 3 werkdagen later. Dus ook hier zelf weer moeten bellen waar mijn pakket bleef.
Aftersales
Door de annulering zou ik nog ruim 200 euro terugkrijgen. Dit zou binnen een week binnen zijn. Een week na mijn annulering was het nog niet binnen waarop ik een e-mail heb gestuurd. 24 uur later kreeg ik de bevestiging dat ze het geld nog die dag hebben overgemaakt.
Goed dat het na iets meer dan een week terug was. Benieuwd of dit ook zo geweest was als ik niet had gemaild.
Geachte klant,
Excuses voor de misverstanden die zijn ontstaan omtrent uw bestelling.
Wij gaan er vanuit dat de bestellingen volledig geleverd moet worden, mits er een deel levering moet plaats vinden moet de klant dat aangeven.
Wij hanteren 7 tot 14 werkdagen retour tijd om geldbedragen terug te storten, de meeste webshops hanteren 30 dagen
Het verkoop team
Ik dacht voor het kerst in huis zouden hebben maar werd pas op 4 januari geleverd te meer omdat door mij bestelde geheugen volgens de site zelf direct leverbaar was.
Er werd pas op 31/12 en op de mail gereageer met de mededeling dat ze hun best deden en de telefoon werden niet opgenomen.
Verklaring van Dice was dat dit door kerst drukte kwam.
Pas op 2 januari werd iets concreets genoemd, namelijkt dat de bestelling de deur uit was.
er werd een track&trace link per email verzonden. Waarna ik het door mij bestelde dag later in de handen had, keurig verpakt overigens.
n.v.t.