« 1 2 3 4 »Resultaten 1 t/m 20 van 72
De website is redelijk overzichtelijk, maar had wat beter onderverdeeld kunnen zijn, ook bij het afrekenen en voordat je bij ideal bent zitten er nog wat foutjes in. Gelukkig krijg je een bevestigging. De statusupdates zijn te zien via de webwinkel.
Vrijdags besteld, 's maandag verzonden, dinsdag ontvangen. Zeer goed verpakt in een ruime doos vol met kartonsnippers, de doos was weer in zwarte folie verpakt, jammer genoeg geen Track&Trace, maar tussen de statusupdate verzonden en de levering was ongeveer 12 uur. Erg goede ervaring.
Aftersales
Nog geen gebruik van gemaakt.
De website ziet er goed uit, alleen had ik het wel makkelijker gevonden als ze subcategorieën hadden aangemaakt. Als je op geheugen klikt krijg je nu namelijk alles van hun te zien (ddr/ddr2 enz). Als je de bestelling geplaatst hebt kan je door in te loggen zien wat je besteld hebt. Het is jammer dat je hierbij de status van de producten niet kan zien. Maar doormiddel van een mail kunnen hun je meteen vertellen op welk product het wachten is. Verder wou ik later mijn bestelling wijzigen. Eerst had ik een P5Q besteld maar dit wou ik graag omzetten naar de P5Q-E. Dit was allemaal geen probleem. Het verschil moest bijbetaald worden en daarna is het pakket meteen verstuurd. Super!
Alles was goed verpakt. Ze hadden alles in 1 groot pakket gedaan wat tot de rand gevuld wat met piepschuim.
Het was alleen iets langer wachten op het pakket dan wat vermeld stond op de website. Daarom goed ipv zeer goed.
Aftersales
Nu is het moederbord wat ik besteld heb (P5Q-E) defect. Dus het is nog even afwachten hoe ze hier mee omgaan.
Fijne overzichtelijke website, maar werkt af en toe wat langzaam. Hier besteld vanwege de scherpe prijzen en de goede reviews.
Nette orderbevestiging met daarin een factuur in PDF formaat, alle artikelen op rij met de juiste prijs daarbij en ook niet onbelangrijk, de betaalgegevens.
De verzendkosten worden gebaseerd op het gewicht en het aantal artikelen wat voor mijn bestelling uitkwam op bijna ¤25. Als opmerking bij de bestelling geplaatst dat ik dit aan de hoge kant vond, maar wel gewoon betaald. Volgende dag een mailtje gekregen dat de verzendkosten terug waren gebracht naar ¤15. Zeer schappelijk.
Bij een andere shop hoorde ik dat mijn bestelde videokaart niet meer leverbaar was en bij Electronicagigant stond de levertijd op 11+ dagen. Heb daarom deze verwijderd uit de order en gevraagd om een restitutie van het teveel betaalde bedrag. Op mijn eerste mail werd niet gereageerd, daarom de volgende dag nogmaals hierom gevraagd. Duurde even, maar de bestelling werd aangepast.De volgende dag was het geld al terug op mijn rekening, inclusief de korting op de verzendkosten.
Op hun website zag ik bij 'mijn orders' het track&trace nummer op vrijdagmiddag. Hiervan kreeg ik geen bericht in de mail, wat toch jammer is. Als ik niet op hun website zou kijken zou het kunnen dat ik de volgende dag geen rekening zou houden met de postbode en daardoor mijn pakket pas maandag op zou kunnen halen.
Verpakking bestond uit 2 dozen die aan elkaar zaten en ingepakt in een zwarte folie waardoor niet herkenbaar was wat er in de zending zat, daar hou ik van.
Hardware in een doos met daarin piepschuim, goed verpakt. Zo zouden alle shops het mogen doen.
Woensdag besteld gelijk geld overgemaakt. Dit was gelijk de volgende dag al verwerkt en verzonden. Deze winkel heeft mij goed geadviseerd maar de bezorging mag wel eens wat anders..
___________________
Er staat ook blijkbaar een foutje bij het email-adres van pakket service noord info@pakketsoervice-noordoost.nl moet natuurlijk zijn pakketservice-noordoost.nl..
Dit top bedrijf wat niet rekening houdt met werkende mensen mag wel eens wat partners aanstellen zodat dit gezeur van niet aankomende pakketjes (die momenteel in Hoogeveen liggen en ONDER_WERKTIJD worden aan geboden! ) Wel gaven ze als optie om het pakketje op te halen. Waarom betaal ik 9.95 voor de verzendkosten dan! Me eerste en LAATSTE keer dat ik hier wat bestel.
Geef mij maar TNT zodat je het pakketje nog ergens in de buurt kan ophalen. OF op zaterdagen kan ophalen.
Je weet pas wat je mist als het er niet meer is.
had meerdere slechte reviews gelezen over deze webshop waardoor ik ben gaan twijfelen wel of niet bij deze firma iets te bestellen. Aangezien het prijsverschil erg groot was (de prijs = het bewijs) heb ik besloten het risico te nemen.
Al met al moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben op de manier van afhandelen. Ze zijn weliswaar niet telefonsich bereikbaar, maar als je een berichtje achter laat wordt je zeer snel teruggebeld. (althans dat was bij mij zo).
De levertijd duurde iets langer dan geplanned maar met zulke prijzen kan je niet verwachten dat ze allles op voorraad hebben. (voorraad kost geld)
Ik zou andere mensen kunnen aanraden hier iets te kopen.
goed verpakt
gelukkig nog niet benut
Binnen de website is zeer makkelijk te navigeren. Het lettertype is net iets groter dan standaard en er wordt veel gebruik gemaakt van plaatjes. De bestelling wordt bevestigd, daarna moest ik via het account de status zelf in de gaten houden.
De reactie tijd over de mail kan allicht iets sneller, maar misschien was de reactie tijd van enkele dagen eenmalig.
Ik had niet door dat de bestelling al verstuurd was en werd daarom gister met een pakket verrast, vooral omdat de componenten in een Grolsch doos waren gestopt haha. De doos was stevig genoeg en was rijkelijk bijgevuld met beschermingsmaterialen.
Blijkbaar werd er niet via TNT verzonden waardoor er geen Track&Trace beschikbaar was, maar dat is ook maar een extra natuurlijk.
Over het algemeen is Electronicagigant wel ok. De site werkt degelijk. De prijzen zijn goed. Per mail wordt je goed op ge hoogte gehouden. Wat ik jammer vind is de leverbaarheid van producten. Ze hebben regelmatig producten niet op voorraad waardoor ik naar een ander leverancier ga. (aan de andere kan is het wel te begrijpen vanwege de lage prijzen).
Wat ik erg jammer vind is de klantenservice per telefoon. Ik heb in een aantal weken tijd stuk of 10-15 keer gebeld. En geen een keer kreeg ik iemand aan de lijn. Persoonlijk vind het het veel fijner om mensen te spreken waardoor je direct feedback krijgt. Ik raad Egigant aan om de telefoon te verkopen omdat deze toch niet wordt gebruikt.
Per mail gaat de service wel goed. Soms krijg je snel bericht terug en soms een halve dag later. Wat ik als nadeel zie (het hele mailgebeuren bedoel ik hiermee). En soms krijg je wel snel bericht terug maar je ben ondertussen alweer iets anders aan het doen waardoor je 's avonds de mail pas ziet en een dag vertraging hebt omdat je nog moet antwoorden voor bepaalde zaken.
De verzending ging gewoon zoals het hoort. Niets bijzonders. Wel had ik liever nog iets meer bescherming gezien aan de onderkant aangezien daar de videokaart lag.
Ik kon me geen track & trace herinneren, maar dat is voor mij ook niet zo belangrijk. Wat belangrijk is dat de producten heel aan komen en uiteraard op tijd.
Aftersales
Hetgeen wat mij uiterst teleurgesteld heb is de aftersales. Ik wacht namelijk al een +/- maand op mijn geld. Dat is rond de 480 dacht ik. Deze heb ik nog steeds niet terug. De reden van geldteruggave is dat zij een product niet op voorraad hebben en ik deze heb geannuleerd. En Ik heb het product terug gestuurd binnen de afkoelingsperiode. De reden heb ik hun gegeven maar daartoe ben ik uiteraard niet verplicht.
Mij werd belooft dat het geld zo spoedig mogelijk komt. Maar nu een maand later heb ik het geld nog steeds niet. Niet echt klantvriendelijk lijkt mij. Hierdoor krijg je het gevoel dat je niet serieus wordt genomen!!!
Het allerergste is nog dat ik hierdoor in problemen kom met verschillende prive betalingen.
Geachte heer Li,
Door een fout van onze administratie was uw betaling inderdaad nog niet gedaan het spijt ons dat u hier door in de problemen komt. Het geld is vanmorgen direct naar uw rekening overgemaakt.
Over het telefonisch bereikbaar zijn het volgende: zodra u ons een mail stuurt met daarin een terugbel actie, bellen wij u binnen 24 uur terug.
Electronicagigant
Het e-mail contact verliep goed met electronica gigant. Ik kreeg vrij snel reactie op de vragen over levertijd etc.
Pakket was netjes ingepakt in de cylefaan foly.
Aftersales
Hier ben ik zeer tevreden over. Nadat ik 9 juli contact had gezocht met de transporteur kreeg ik te horen dat ze het pakket waren ''kwijtegraakt''. vervolgens heb ik een mailtje gestuurd naar electronica gigant en ik kreeg binnen 1 uur een mailtje terug dat ze een andere videokaart hadden opgestuurd via de TNT. Ik ben dus zeer tevreden over de goed service en de snelle afhandeling van dit probleem.
Ik had een Asus P5E moederbord besteld en een Q9450 proccesor.Nadat ik mijn onderdelen besteld had kreeg ik gelijk een bevestiging.Na 2 dagen wou ik toch een andere moederbord(asus maximus formula) waardoor ik een mail verzond naar electronicagigant die goed en duidelijk werd beantwoord.De dag erna heb ik het geld overgemaakt en mijn producten werden dezelfde dag verzonden.In totaal heb ik rond de 6 emails verzonden over bepaalde vragen zoals garantie etc en ze werden allemaal keurig beantwoord.
Conclusie:Ik zal 100% nog een keertje een product bij deze winkel bestellen
Electronicagigant bedankt nog voor deze goede en snelle afhandeling van mijn bestelling
Binnen 1 dag had ik mijn producten binnen en ze waren erg goed verpakt.10 euro verzendkosten maar dat vind ik eigenlijk normaal:)
Aftersales
Kan mijn producten nog niet testen want de rest van mijn onderdelen zijn nog niet binnen
Vrienden van mij wilden een nieuwe computer hebben, dus heb ik aangeboden deze voor hun samen te stellen en te monteren/installeren. Na het zoeken naar de juiste combinatie van onderdelen kwam ik voor de gunstigste totaalprijs uit bij electronicaGigant. Na het lezen van de shop surveys, waarbij ik veel goede reviews heb gezien en helaas ook enkele hele slechte, besloot ik de onderdelen toch te bestellen.
De nieuwe shop is een stuk overzichtelijker dan ik verwachte na de reviews van andere tweakers. Duidelijk dat er geinvesteerd is in de klanten.
Direct na de bestelling kreeg ik al een email met daarin de bevestiging van de bestelling en de bijbehorende factuur in PDF. Tot dan toe ging het allemaal nog goed.
Er is veel geautomatiseerd bij electronicaGigant. Zo ook de support afhandeling. Daar kreeg ik direct reply op. Wat ik mij wel afvraag is waarom ik geen email krijg over een wijziging in de status van de bestelling. Een kleine moeite lijkt mij.
Vandaag (25 juni) is het pakketje binnengekomen. Volgens de bestelling moesten het 2 colli zijn (ik moest 14,95 betalen ipv 9,95).
Helaas, het is 1 pakket!? Dat zou dus betekenen dat ik als klant te veel heb betaald voor de verzending. Die 5 euro zie ik waarschijnlijk niet meer terug.
De doos zag er wel redelijk uit: niet al te slap, maar ook niet al te stevig; dichtgemaakt met bruine tape en printed labels op de bovenkant, direct over de naad van de doos. Alles zag er goed uit, dus ik heb het pakketje aangenomen.
Aftersales
En toen kwam de ellende: Het duurste onderdeel van het pakketje is afwezig. Een duo core 8400 a 133,-. Behoorlijk slordig. Hierop heb ik direct getracht te bellen, maar de beweringen hierin zijn waar. Ze zijn vrijwel niet te bereiken via de telefoon, hoewel ze dit volgens het gevoerde Q-shops keurmerk wel horen te zijn. Naar mijn idee is het hebben van een beantwoorder zonder inspreekmogelijkheid niet hetzelfde als telefonisch bereikbaar zijn. De email werkt daarentegen wel goed, in tegenstelling tot eerdere berichten. Ik blijk binnen 15 minuten antwoord gekregen te hebben. Toppie!
In de email verklaart electronicagigant echter dat ze de opname bekeken hebben en dat de processor echt wel geleverd is. Aangezien ik deze niet aangetroffen heb, duidt dit op diefstal.
Na nogmaals de doos grondig geinspecteerd te hebben, ben ik tot de conclusie gekomen dat de doos tussentijds nooit open geweest kan zijn. Bruine tape is vrijwel niet netjes los te maken en hoewel er meerdere lagen tape over de doos liggen, kan ik duidelijk zien dat die nergens onderbroken is geweest.
Hierop heb ik nu betrokkene nogmaals een bericht gestuurd. Ik hoop nog steeds op een goede afloop. Het verhaal mag echter verteld worden. De huidige score voor de shop kan dus nog wijzigen mits dit op de juiste manier afgerond wordt. Ik ga er nog steeds van uit dat ik 2 colli geleverd moet krijgen en dan moet de 2e dus mijn processor zijn.
edit (26-06):
Vandaag heb ik direct weer een email terug gekregen. Electronicagigant is bereidt een nieuwe zending te verrichten en verzoekt om foto's te nemen van de doos. Aftersales verhoogd tot voldoende.
Geachte heer Dorfel,
Het is heel vervelend als u bestelling niet compleet geleverd word, inderdaad volgens de beelden in ons magazijn is de processor wel in de doos gegaan. wij gaan hier een onderzoek voor starten en ik heb u vanmorgen al gemaild dat wij vandaag de processor nasturen zodat u de computer kunt afmaken.
Wel wil ik even ingaan op wat u hier nog meer schrijft: De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht en volume, op de site onder klantenservice word dit duidelijk beschreven.
Als u telefonisch contact met ons wilt hoeft u alleen maar een mail te sturen met het verzoek om terug te bellen ook dit word duidelijk beschreven onder klanten service
Ik ga er vanuit zo alles duidelijk te hebben uitgelegt en onze excuses voor het ongemak.
Electronicagigant
Gezien de prijzen die Electronica Gigant hanteerd zal ik niet de eerste zijn die via 'de pricewatch' op de overzichtelijke en keurige site van deze web-shop terecht komt.
Het was voor mij de eerste keer dat ik zelf een computer samenstelde, daarom heb ik al de benodigde producten uitgebruikt vergelijken en ook de reviews ervan grondig doorgelezen. Vervolgens heb ik het grootste deel van besteld bij Electronica Gigant. Pas na het plaatsen van mijn bestelling en het doen van de betaling las ik de reviews van de gene die mij hierin voorgingen. EN JA OOK IK BEGON HET LICHTELIJK TE KNIJPEN.
Ok, ook ik zie in dat er eerder een review geplaatst wordt als er iets niet helemaal lekker verloopt, even afwachten dus.
Op ZONDAG heb ik de order geplaatst en per Ideal betaald.
MAANDAG nog (per mail) een aanpassing door laten voeren en hier vervolgens per bankgiro nog een klein bedrag voor bij betaald. Dinsdag kreeg ik na verzoek te horen dat mijn besteling woensdag of donderdag verstuurd zou worden.
Dit werd donderdag.
Helaas maken zij ondanks de hoge verzendkosten geen gebruik van een landelijke koeriersdienst. Hierdoor is maandag het geheel afgeleverd. Ik zie liever dat bedrijven gebruik maken van TNT ook gezien de mogelijkheid van zaterdagse levering.
Anyway ik was zeer ter vreden. En bleek mijn wantrouwen, die nooit richting Electronica Gigant heb geüit, voledig ongegrond. Het geheel was hier maandag netjes verpakt in ontvangen.
Belangrijkste minpunten:
- geen telefonische contact mogelijk
- het slecht hanteren van 2 order statussen
- het niet ontvangen van een track en trace nummer na verzenden
Volgende keer voor een paar tientjes meer liever bij een andere leverancier bestellen. Cool-Prices kent meer service voor een kleine meer prijs.
Voor iedereen die graag de laagste prijs betaald is dit uiteraard wel een top shop! Ben je net als ik iemand die graag volgt hoe de order er voor staat etc. dan kun je beter elders iets meer betalen.
Score een zeer goed:
- lage prijs
- goede site
- geen snelle maar nette service
Electronica Gigant doet zaken met Pakketdienst Noord Oost, zij bezorgen binnen de postcodes 7000 tot 9999. Val je hier niet onder dan dragen zij het over aan DPD koeriers.
Electronica Gigant beschikt zelf dus niet over track en trace nummer van DPD, deze heb ik van een zeer vriendelijke klantenservice van Pakketdienst Noord Oost verkregen.
Belangrijke min punten:
- verzendkosten hoog
- geen track en trace nummer
Score een goed:
- alles netjes verpakt
- levering normaal na 1 werkdag (vrij normaal)
Aftersales
Al mijn producten werkte goed, dus ik heb niets hoeven retourneren. Wel vond ik de wijze waarom ik na het plaatsen van mijn order nog een wijziging door kon voeren zeer netjes.
Een goed dus!
Wees gerust deze jongens hebben het beste voor met de klant..
De website is prima, de prijzen zijn laag en het aanbod is goed.
Desondanks is mijn oordeel vooralsnog slecht. Slechts op mijn aandringen wordt ik op de hoogte gehouden van de status van ijn bestelling. Iedere keer komen de goederen toch echt 'morgen', maar duurt het toch weer langer.
De shop is niet telefonisch te bereiken.
Zodra ik meer weet zal ik deze review updaten.
Update 25/6:
Niet vanwege de reactie hieronder; maar vanwege het feit dat de producten geleverd gaan worden, na een update van de leverancier, stel ik mijn waardering bij. Ik heb begrip voor de overmachtssituatie van een leverancier.
Er is nog niet verzonden
Geachte heer,
Al uw mail word snel en netjes beantwoord, u heeft een moederbord besteld wat niet op voorraad is en ik heb u dit verteld ook heb ik u verteld dat de levertijd weer verschoven is en gevraagd of u hier op wilt wachten en of ik de rest al moest afsturen. Ik kan begrijpen dat wachten niet leuk is maar u moet ook begrijpen dat wij hier ook niets aan kunnen doen, omdat wij afhankelijk zijn van leveranciers.
Ik vind het dan ook jammer dat u hier een review plaatst die een verkeerd beeld geeft van de werkelijkheid.
Electronicagigant
Op 17 mei heb ik bij deze shop via tweakers.net een Logitech headset besteld en direct middels ideal betaald. Daarna niets meer gehoord. Zat een vakantie tussen en na de vakantie diverse pogingen gedaan om in contact te treden met de shop. Dit alles zonder enig resultaat. Telefoon wordt niet opgenomen, je kan geen bericht achter laten en email wordt niet beantwoord. Ik hoop echt dat ik mijn bestelling nog zal krijgen. Het gaat maar om 75 euro maar dan nog.
Volgens mij is het pakket helemaal niet verzonden.
Aftersales
Tot nu toe niets gehoord dus op dit moment dit oordeel. Ik hoop dat dit zal veranderen.
Geachte heer Hemert,
Ik heb u nu een paar dagen de tijd gegeven om uw verhaal hier aan te passen, maar blijkbaar wilt u de moeite niet nemen.
Deze meneer heeft een Logitech Clearchat PC Wireless besteld die niet leverbaar is door logitech. Hij heeft verschillende malen een orderstatus gehad maar als wij deze meneer hier naar vragen dan krijg je als antwoord" Daar kijken mensen niet naar". Email word niet beantwoord zegt deze meneer, als ik hier op doorvraag krijg ik als antwoord" Ik had ook gebeld". deze meneer neemt totaal niet de moeite om op onze site te kijken hoe het werkt. De order is netjes geannuleerd en het geld is direct weer terug gestort.
Het verhaal is dus niet zo als deze meneer zegt, wij vinden het jammer dat deze verhalen hier zo neer gezet worden terwijl wij er alles aan gedaan hebben.
Electronicagigant
De website is goed overzichtelijk, en bevat voldoende informatie.
De leverancier heeft m.i. voldoende technische kennis. We hebben wat zitten dimdammen over de compatibiliteit van het bestelde geheugen (1GB Kingston DDR2 800MHz) en het moederbord (Asus P5B-MX), maar uiteindelijk denk ik dat ik juist ben geadviseerd.
Shoppen ging doodsimpel, bestelling werd bevestigd, statuswijziginen zijn zowel op internet te volgen als per email kenbaar gemaakt.
Ik heb gekozen voor betalen via iDeal. Ging prima, kost wel EUR 1. Dat lijkt niet klantvriendelijk, maar het is een enorme prijsvechter en dat betaal ik graag voor afgenomen services, dan dat allerlei kosten in de algemene marges worden versleuteld.
De bereikbaarheid vind ik wat matig, maar ook hier: Je betaald er ook niet voor. Telefonisch is de levancier (door mij) niet benaderbaar (geweest). Maar wanneer je een terugbel verzoek emailt belt hij (binnen 24 uur) terug.
Uiteindelijk heb is e.e.a. ontvangen en geinstalleerd in mijn systeem (mobo, proc, geh, HDD). Bij het inschakelen van de spanning ging het echter mis. Kleine rookwoljes en een vervelend geurtje...
De oorzaak hiervan kan ik niet met zekerheid vaststellen. Het zou het mobo kunnen zijn (testen ze dat niet bij Asus?), of mijn voeding is defect (in mijn vorige systeem deed hij het echter wel ok).
Anyway, ik ben een handige doe-het-zelver, maar geen hard-core tweaker. Ik had op dat moment dus nog niet door dat mijn mobo defect was. Dat was vervelend. Ik heb twee avonden zitten internetten en zoeken totdat ik door had wat het nou eigenlijk was, en dan is het heel vervelend dat de shop niet beter bereikbaar is.
Uiteindelijk met een locale winkel gebeld, die wel wat duurder is en die hebben gezegd dat het mobo waarsch defect was. Ik had het toen behoorlijk gehad, dus ik heb daar direct een nieuw mobo gehaald, en geheugen, want eerder dacht ik dat het systeem niet opstartte omdat het geheugen niet compatible was.
Ook een nieuwe voeding gehaald, want dat oude ding vertrouw ik natuurlijk niet meer. Aangesloten, draait als een zonnetje.
Nu had ik thuis dus twee setjes geheugen en twee mobo's.
Openkaart gespeeld met de Electronicagigant en ik kan alle defecte onderdelen terugsturen en krijg mijn geld terug! Echt geweldige service, dus vandaar, ondanks mijn frustratie van dit project, een zeergoede beoordeling van de Electronicagigant.
Verbeterpunt is de telefonische bereikbaarheid, maar dat zal kostenconsequenties hebben dus dat is een keuze van zowel de shop als de klant.
Prima
Aftersales
ZEEER GOED!!! (zie algemeen)
Ondanks de matige reviews toch een poging gewaagd. (vanwege de goede prijs en omdat alle klachten over aftersales gingen) Mijn idee was om het zelf af te halen en het ging om een product dat niet zo aftersales afhankelijk is. Omdat er stond dat afhalen ook op andere dan de vermeldde tijden kan (op afspraak) was ik er van uit gegaan dat ook wel op zaterdag kan (kon niet) Nadat dit duidelijk werd volgde er een snelle mail wisseling waarbij we uiteindelijk tot een overeenkomst kwamen: vooruitbetalen maar verzending met Tnt-post. dit liep allemaal zeer soepel. specifieke afspraken werden goed nagekomen.
website: voldoende,
betalingsmogelijkheden: slecht: geen cc geen rembours
afhaalmogelijkheden: matig
communicatie, bevestigingen, statusupdate: goed (allen per mail)
netjes verpakt, verzonden met afgesproken instructies. track en trace.
Hier nu voor de tweede keer besteld omdat ze goedkoop zijn, de site is vernieuwd en ziet er goed uit. ik had nog wat vragen over een aantal onderdelen en ik mailde naar support met de vraag of ze terug wilde bellen, netjes dezelfde terug gebeld en mijn vragen beantwoord. bestelling betaald en deze werd snel verstuurd. paar dagen later netjes geleverd. de goedkope prijzen en snelle levering zijn echt geweldig een aanrader dus.
Bestelling zat goed verpakt en is snel geleverd suprer dus.
Gepost door makn,
maandag 26 mei 2008 10:41
| Algemeen: |
Verzending: |
Aftersales: |
Hallo
Ik heb de Samsung SyncMaster T220 22inch besteld omdat ik er helemaal weg van ben.
Electronicagigant had de laagste prijs die ik in de pricewatch kon vinden.
Er werd erg snel gereageerd op een bestelling en mijn vragen werden ook erg snel beantwoord. waar ik erg blij mee was en mede door de erg lage prijs heb ik mijn bestelling geplaatst
De monitor was erg goed verpakt en werd al na 3 dagen bezorgd. Ik ben helemaal blij met de goede service en natuurlijk de monitor.
Ik begrijp niet dat deze shop negative reacties krijgt alles is erg goed afgehandeld en met snelle response. Ik ga hier zekers nog eens bestellen als ik iets nodig heb en ik raad het iedereen aan. De prijs service combinatie heb ik erg goed ervaren.
De verzending was erg goed verpakt en werd de 3e dag al aangeboden. Super snel.
Aftersales
Ook nadat ik mijn bestelling in huis had heb ik nog even contact gehad met een aantal vragen en ook deze werden snel beantwoord.
Geheugen besteld van Kingston voor mijn laptop (2 x 1024 MB). Deze zaak had de laagste prijs die ik in de pricewatch kon vinden. Er wordt erg snel gereageerd op een bestelling.
De website is overzichtelijk en de verkopers beschikken in mijn mening over genoeg technische kennis.
Het geheel was goed verpakt en kwam op tijd aan. Geen aanmerkingen dus
Aftersales
Heb hier al vaker wat besteld en vooral met iets terug nemen doen ze totaal niet moeilijk, snap dan ook niet waar al die negatieve reviews vandaan komen....
Ik zocht een nieuwe harde schijf en kwam door de Best Bey Guide van Tweakers uit bij mijn harde schijf. Deze was het goedkoopst bij Electronicagigant. Meteen maar besteld dus. Achter las ik pas enkele verhalen hier en begon me dus een beetje zorgen te maken. Temeer omdat ik een bestelling had gedaan, betaalt via Ideal, maar verder geen bevestiging had ontvangen. Sterker nog, hij kwam niet eens voor bij 'mijn orders' in de webwinkel.
Hierna had ik meteen een mailtje gestuurd of alles wel goed ging. Nog binnen een uur werd ik gebeld dat ze kleine problemen hadden en dat ik het nog een keer moest bestellen, maar dan kiezen voor vooruit betalen.
Ze zouden het voor mij op betaald zetten.
Zo gezegd, zo gedaan.
En vandaag heb ik het pakketje ontvangen.
Ik heb het pakket dus binnen twee dagen binnen en het zat ook nog er goed ingepakt. Absoluut niets op aan te merken.
Aftersales
Hier heb ik nog geen ordeel over en hoop het natuurlijk niet nodig te hebben. Wel moet ik even zeggen dat ik van een hoop reacties hier wel eens denk of ze niet wat overdreven zijn. Zelf heb ik ook een webwinkel en als ik het commentaar hier zo zie dan ben ik blij dat ik geen computer onderdelen verkoop.
Sommige zijn wel heel hard in hun oordeel, terwijl je hele goeie prijzen hebt. Gaan zeuren over 5 euro meer verzendkosten? Ga dan maar naar de winkel!
Ik had een defecte videokaart en kon deze terug sturen.
Ik kreeg binnen een dag een reactie terug. Op het aanvragen van de RMA voor het hele verhaal zie aftersales
Afgelopen zaterdag stond de TNT al voor de deur met mijn videokaart.
De videokaart zat verpakt in een kartonnen omhulsel en alles zat goed dichtgetaped.
Het heeft in totaal 5 dagen geduurd van RMA tot dat de postbode voor de deur stond.
Aftersales
Enkele maanden geleden had ik diverse onderdelen besteld.
Alles was goed gegaan. Tot dat ik vorige week horizontale strepen in mijn beeldscherm zag staan.
Het was mijn videokaart. Ik keek op de site en ik zocht naar RMA. De site is vernieuwd dus het was even zoeken.
Ik had een mail gestuurd naar support@electronicagigant.nl wat ik nu moest doen.
Ik kreeg de zelfde dag nog een mail terug. Met daar in, dat ik de videokaart terug kon sturen in de originele verpakking.
Gelukkig had ik de originele verpakking nog en ik kon de videokaart terug sturen.
Inmiddels werkt alles weer goed zo als het hoort