Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer 013 - 8 20 01 68
KVK 18079786
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Belgie, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Paypal, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard Visa € 0,- + 1,50% v.d. prijs + 1,50% v.d. kosten
Paypal € 0,- + 1,95% v.d. prijs
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 4933 prijzen, 11692 unsortedprijzen
Prijsindex 93,4 (6,6% onder gemiddeld)

Reviews en reacties

Score: 1 2 8 6
Totaal 26 21 17

«  1  2  3  4  5  6  7  8  »Resultaten 1 t/m 20 van 154
Gepost door fubar6, maandag 21 mei 2012 13:06

Na review op kieskeurig en tweakers heeft Redcoon contact opgenomen. Nu heeft men de oplossing voorgesteld die eigenlijk vanaf moment 1 had moeten worden aangeboden. Desalniettemin punten voor het persoonlijk terugbellen en oplossen.

Gepost door fubar6, maandag 21 mei 2012 10:07
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales:

Slechte afhandeling door klantenservice. Op de eerste 2 e-mails werd gereageerd met exact dezelfde standaard/sjabloon e-mail.

3 weken geleden een Canon Selphy CP800 bestelt inc cartridge. Site vermelde op voorraad en spoedige levering. Tot op heden niks ontvangen. Iedere week krijg ik een mail dat het na het weekend zal binnenkomen maar na het derde mailtje geloof je dat natuurlijk niet meer. Op jouw mailtjes komt in eerste instantie een standaard sjabloon email terug. Na aanhouden toch uiteindelijk een persoonlijke reactie gekregen. Op mijn verzoek om één van de twee producten alvast te versturen, kreeg ik als antwoord dat ik dan NOG een keer verzendkosten moest betalen. Gezien de vertraagde levertijd lijkt het mij niet meer dan normaal dat redcoon deze "verzendkosten" op zich neemt en het bestelde product verzend. Redcoon blijft echter halsstarrig en wil eerst verzendkosten voordat ze overgaan tot het verzenden van hetgeen ze WEL op voorraad hebben.

Beste heer, mevrouw,

Je mening over én ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens via feedback@redcoon.nl zodat ik je klacht nader kan bekijken en hierop inhoudelijk kan reageren.

Gepost door HoppyF, woensdag 16 mei 2012 23:00
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 2 Aftersales: Score: 2

Website voldoet, de gewenste producten (auto luidsprekers) waren goed terug te vinden. De omschrijving was verder prima.
De prijs was scherp en dit was ook de reden om te bestellen.

Ondanks dat ik van tevoren wist dat één van de twee bestelde producten niet op voorraad was vond ik de levertijd absurd lang (2 maanden!). Op een gegeven moment heb ik gevraagd om het deel wat wel op voorraad was te laten versturen omdat ik dit wilde inbouwen.
Het tweede product schoof iedere keer op in levertijd. Eerst was het 2 a 3 weken wat uiteindelijk 2 maanden is geworden.
Zending was wel goed verpakt.

Aftersales

Afspraken met de telefonische helpdesk en chatbox werden niet nagekomen. Pas na een aantal keren bellen heeft men het eerste product verstuurd. De levertijd van het andere product schoof men op maar ook die gegevens bleken onjuist.
De helpdesk biedt wel excuses aan maar heeft blijkbaar onjuiste informatie over levertijden. Jammer wel, dit doet afbreuk aan het imago van Redcoon.

Gepost door hulliex, donderdag 10 mei 2012 09:06
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 2 Aftersales: Score: 2

Ik moest perse een aantal camera's snel hebben. Dus ik kijk op de website. Op voorraad, dus hoera! Voor de zekerheid nog maar even gechat met een medewerker, deze verzekerde mij, dat het zeker op tijd werd verzonden. Ze kon alleen niet zien hoeveel het er waren, maar dan moest ik maar deellevering aangeven. (Wat overigens later niet bleek te kunnen.)

Bestelling zou direct verstuurd worden, duurde echter bijna 2 weken.

Aftersales

Nadat ik een melding kreeg, dat de levering was vertraagd, contact opgenomen. (Dat was op zich wel goed)
Aangegeven dat mij verzekerd was, dat e.e.a. zeker op voorraad was. Hier werd volledig niet op ingegaan en kreeg een standaard knip en plak antwoord. Nogmaals geprobeerd, krijg je een klets verhaal, dat zij ook afhankelijk zijn van de leverancier??? Hoezo? Zij geven aan mij aan dat ze direct kunnen leveren, aangezien ze het op voorraad hebben? Wat heb ik dan met hun leverancier te maken?

Beste heer,

Je mening over én ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Graag wil ik je klacht nader onderzoeken. Hiervoor ontvang ik graag je redcoon klant- of ordernummer. Deze kan je sturen naar feedback@redcoon.nl

Bij voorbaat hartelijk dank voor je medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Namens jouw redcoon Service Team
Gepost door bartheijt, dinsdag 1 mei 2012 09:39
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 5

Ik heb al vele malen eerder iets in deze winkel besteld. Ik ben meestal erg tevreden. Ik vind de website redelijk/goed overzichtelijk en de klantenservice heeft mijn nog nooit teleurgesteld. De verzending aan de andere kant mag voor een/de product(en) af en toe wat vlotter zijn. Zeker voor producten die op voorraad zijn.

Helaas Was dit maal de verzending een dag later dat dat ik had verwacht (4 dagen ipv 3 dagen). Ik vind het jammer dat Redcoon niet aan "voor 5 uur besteld de volgende dag in huis" doet. Hiermee lopen ze naar mijn menig achter op andere internetwinkels.

Aftersales

De aanleiding van deze userreview is de bestelling van een Garmin S1 Gps horloge. Dit horloge werkt perfect. Ik heb daarom niet recent contact gehad met de klantenservice.

In het verleden heb ik vaker wat prijzigere apparatuur aangeschaft. Ik had het eerste 32" Full HD paneel van Sharp aangeschaft. Deze LCD Tv gaf een soort na-schimmen in het beeld. Ik heb hier toen der tijd foto's van gemaakt en naar de klantenservice gestuurd. Ze zijn de Tv meteen komen ophalen en hebben deze omgeruild met een nieuwe. Helaas mankeerde die hetzelfde. Ik heb toen keurig netjes mijn geld teruggekregen.

Gepost door z999, woensdag 25 april 2012 11:30
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Het artikel was volgens de website direct leverbaar, dit bleek echter een farce. Artikel bleef "op de verzendafdeling liggen" zoals bij zovelen die dit vermelden hieronder.

Ik heb zelf contact met hun op moeten zoeken om te vragen wanneer de muis geleverd zou worden, dit bleek langer te duren dan verwacht.

De muis is nu elders bestelt.

Niet op tijd, bestelling geannuleerd. Ze vermelden ook geen verwachte leveringstijd.

Aftersales

Via de chat alles afgehandeld en mijn geld uiteindelijk terug gekregen. Het geld zal binnen enkele werkdagen op mijn rekening staan, ben benieuwt.

Dit laatste verliep wel redelijk soepel gelukkig, je hebt genoeg bedrijven die hier lastig over doen. Dit was echter totaal geen probleem bij redcoon, 1 keer vragen was genoeg.

*Nadien hebben ze alsnog de muis verstuurd, ondanks dat hij geannuleerd was. Geweldig, dit gaat me dus toch weer geld kosten aan het retourneren.

Gepost door Mgear, woensdag 25 april 2012 09:08
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales: Score: 1

Was op zoek naar een nieuwe homecinemaset voor mijn slaapkamer. Na lang zoeken kwam ik uit op de Philips hts 5563. Al snel kwam ik uit bij redcoon. Deze boden hem aan voor 399 euro excl. verzendkosten en had als status direct leverbaar. Heb hem gelijk besteld en betaald per ideal. S avonds nog geen status update ontvangen dus bellen met klantenservice.

Een erg onvriendelijke vrouw wees me erop dat ik maar beter moest lezen op de site en dat het nog wel een aantal dagen kon duren. De term direct leverbaar had ik niet goed begrepen. Ik gaf aan dat als het zo moest gaan ik geneigd was te annuleren, mevrouw was er als de kippen bij dit snel te doen, achteraf zou ze dit wel weer herstellen. Toen was het product ineens binnen 2 dagen te leveren. 18:05 de klantenservice gesloten, product geannuleerd.

Volgende dag via een klacht formulier en de chat weer contact gezocht, nu wordt me verteld dat het product niet op direct leverbaar had gestaan en hoe ik hier toch bij kwam. Kortom ik moest maar wachten tot er een datum bekend werd voor levering. Als ik wilde kon ik de bestelling annuleren en het geld terug krijgen maar dat zou minimaal 2 werkdagen duren.

M.a.w. men biedt iets aan dat direct leverbaar is, daarna annuleert men en de klant mag wachten op een nieuwe datum. Daarna als de klant het geld, dat onder valse voorwendselen is overgemaakt terug wil moet hij een aantal werkdagen wachten. Bij een bedrag van 418 euro vind ik dat volstrekt onacceptabel. Voor mij nooit meer redcoon. Zware afrader! Let op, de status direct leverbaar zegt dus helemaal niets!

Aftersales

Men geeft de klant niet bepaald de indruk serieus te nemen, men neemt het geld in ongvangst onder valse voorwendselen en daarna mag de klant het uitzoeken en maar afwachten. Men is niet bereid iets te doen behalve standaard opties en men moet vooral niet de illusie hebben dat indien Redcoon zelf verkeerd zit men deze fout wil en zal herstellen.

*update*

Uit ongeloof gebeld met de klantenservice, hier kreeg ik voor t eerst een redelijke uitleg over het hoe en waarom. Maar inplaats van een bekende systeemfout bij Redcoon te herstellen en de klant hierin tegemoet te komen moet de klant het gewoon doen met de standaard opties. Geld terug binnen een aantal dagen want dat kan nu alleen eenmaal zo, of afwachten tot men een nieuwe leverdatum heeft. Kortom als je op een product zit te wachten, aub betaal iets meer bij een andere leverancier en krijg service. Redcoon heeft hiervan nog nooit gehoord. Ik heb honderen artikelen besteld online via webshops maar dit nog nooit meegemaakt!

Gepost door Deboltie, maandag 23 april 2012 11:43
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales: Score: 5

Ik zocht een navigatieradio voor in de auto. Bij Redcoon goede keus en prima prijzen. De bestelling loopt vlot, de bevestigingsmail is er snel en de verzendinformatie incl. track and trace werkt prima.

Aftersales

Door omstandigheden kon ik het ontvangen pakket pas 3 weken na ontvangst openen. Er bleek een onderdeel te missen. Redcoon heeft dit prima opgelost en mij een nieuw, nu wel compleet product geleverd. En als het dan met het terugzenden en vervolgens weer opzenden van het nieuwe pakket eens een dagje langer duurt dan je hoopt neem ik dan graag voor lief. Prima gedaan Redcoon.

Gepost door 25stars, vrijdag 20 april 2012 15:02
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 4

Niet altijd is alles op voorraad. Het is beter dit eerst telefonisch te controleren, om teleurstellingen te voorkomen.

Goed verpakt. Verzending via TNT, met track & trace

Aftersales

In eerste instantie had ik wat problemen die wat stroef verliepen, echter na wat contact over en weer met het call center heeft redcoon dit via de sales voor mij opgelost. Een goed alternatief is aangeboden, waardoor iedereen tevreden is. Elk probleem is een gelegenheid en daar heeft Redcoon op ingespeeld.

Gepost door JozB, zaterdag 14 april 2012 17:47
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Duidelijke website, waarbij je (scherpe) prijzen, voorraad e.d. snel kunt aflezen. Scherpe prijzen.
Ik heb hier twee keer eerder iets besteld, en net als toen is ook deze keer geheel aan mijn verwachting voldaan.

Levertijd en status van je bestelling/verzending zijn op ieder moment te achterhalen, ook als je pakket de winkel verlaten heeft (track&trace).
Ook deze keer werd het product netjes verpakt en op de verwachte dag ontvangen. Gewoon goed dus.

Gepost door hvdwal, donderdag 12 april 2012 12:43
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 1 Aftersales:

Redcoon heeft een prima webshop. Een groot aanbod en vooral scherpe prijzen. Veel producten zijn ook nog eens (volgens de site) vanuit voorraad leverbaar en je kan er op vrijwel elke mogelijk manier online betalen. In theorie dus een prima webshop om iets te bestellen wat je voor een mooie prijs snel in huis wil hebben. In de praktijk blijkt de voorraad indicatie echter weinig te zeggen over de levertijd.

Wilde de Asus O!Play Mini Plus snel in huis hebben, dus zocht naar een webshop die deze uit voorraad leveren kon. Redcoon kon dit en was ook nog eens een van de goedkoopste aanbieders. Dinsdag ochtend de bestelling geplaatst en direct via PayPal afgerekend. De speler was op voorraad dus de kans is groot dat deze nog dezelfde dag verstuurd zou gaan worden. Helaas... Inmiddels 2 dagen later en contact gehad met Redcoon. Waarschijnlijk wordt de speler morgen verzonden (terwijl hij volgens de status al sinds gisterochtend in de verzendafdeling staat). De bezorgdienst van Redcoon bezorgt echter niet in het weekend. Ik zal de speler dus pas maandag ontvangen!? En dat is een grote schande, gezien het feit de speler op voorraad was en ik 's ochtends vroeg al besteld heb; voldoende tijd om de speler uiterlijk de volgende dag te versturen. Kortom: wil je iets snel in huis hebben, kijk dan niet naar de voorraad indicatie van Redcoon. Dit zegt namelijk helemaal niets over de snelheid van levering. Dikke onvoldoende voor Redcoon en 100% zeker mijn laatste bestelling daar.

Gepost door Rob-73, woensdag 11 april 2012 12:14
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Website is erg rommelig, niet makelijk navigeerbaar.

Was op zoek naar 2 externe hd behuizingen.

Stond een Sharkoon usb 3 met een mooie prijs.

Voordat ik bestelde heb ik de chat geraadpleegd
Na 3 maal geen antwoord, kreeg ik een medewerker aan de chat, met de vraag of ze wel echt direct leverbaar zijn.

Dat waren ze en er was ruim voldoende voorraad

Besteld betaald dan een orderbevestiging

Uiteindelijk is er niets verzonden.

Aftersales

Gewoon zeer slecht, nadat ik besteld had rond 11 uur, om 13 uur een orderbevestiging.

Toen stilte, dag erna order stond nog in behandeling website gaf nog steeds ''direct leverbaar aan.

Dus weer de chat geraadpleegt behuizingen zijn niet voorradig er is schijnt er nog ergens 1 te liggen.
Mooie ruime voorraad !
Maar goed dus wachten, dag later kreeg ik een mail dat er een vertraging is.

Dan paar dagen later weer aan de chat waar blijven ze?

3 dagen Meneer dan heeft u ze op zeker.

Nu 3 dagen later levertijd staat in eens op 2 weken zonder ook maar iets te melden aan de klant, je moet altijd er zelf achteraan gaan.

Dus weer naar de chat na een chat die nogal stug verliep order maar geannuleerd.

Voor mij geen Redcoon meer fouten maken is menselijk oplossen ho maar !

Geen aanrader

Beste Rob,

Je mening over én ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Ik wil jouw klacht graag nader onderzoeken. Daarnaast wil ik bekijken hoe we je een passende oplossing kunnen aandragen.

Ik ontvang graag je redcoon ordergegevens via feedback@redcoon.nl

Beste Rob,

Helaas heb ik nog geen reactie mogen ontvangen op mijn verzoek jouw klacht verder te onderzoeken en je uiteraard een oplossing te bieden.

Ik ontvang graag alsnog je redcoon ordergegevens via feedback@redcoon.nl

Gepost door RonaldMones, dinsdag 3 april 2012 18:15
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Tijdens het zoeken naar een laptop. Kwam ik bij deze webshop uit. Volgende pricewatch de goedkoopste en een normale levering.

Hier stond direct leverbaar, dus ik gelijk 3 laptops besteld en betaald.

Direct na de bestelling netjes een mail gehad, het geld ontvangen was en ze het klaar gingen maken voor verzending.

Echter kwam ik er toen ook achter dat ik 3 muizen vergeten was. Opzich niet zo erg, maar had geen zin om daar ook nog eens verzendkosten voor te betalen. Dus ik contact opgenomen met de Chat van Redcoon. En hier ben ik super geholpen. De vrouw achter de chat heeft de muizen toegevoegd aan de bestelling en kreeg de dag erop netjes een mail dat ik nog het resterende bedrag moest overmaken.

echter kreeg ik de volgende dag een mail dat de laptops die ik had uitgekozen door enorme belangstelling uitverkocht waren. Nouja kan gebeuren.

Op de website stond verwachte leverdatum 26-3-2012, dus ik ging er vanuit dat ik 27-3 een mail zou krijgen, de onderdelen zijn binnen en worden verstuurd. Maar op woensdag nog niets gehoord.

Dus nog maar eens contact opgenomen met de chat van Redcoon. Hier werd mij verteld dat er nog op 1 laptop gewacht werd.

En inderdaad, de donderdag krijg ik een mail met een track and trace nummer.
Dus ik vrijdag gekeken naar de status was hij alleen nog maar aangemeld. En 's avonds stond hij nog op aangemeld. Dus ik gewoon nog even gewacht, en zaterdagmorgen stond hij op chauffeur onderweg. En zijn inderdaad de producten in prima staat ontvangen.

Gepost door sfeenstra, dinsdag 3 april 2012 17:46
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales:

Ik heb een autoradio, en een usb-stick besteld.
Redcoon was de goedkoopste hiermee.

Toen ik op het punt stond om te betalen zag ik de slechte reviews. Ik heb de bestelling toen niet verder afgerond.
De tweede in de prijslijst (4launch) die stukken betere reviews heeft, was dus iets duurder en had geen 8 GB usb sticks op voorraad. Ik heb de producten uiteindelijk toch maar bij Redcoon besteld (zondag). Beide op voorraad, en direct leverbaar.

Desondanks toch pas op dinsdag verstuurd per post. Dat vind ik slecht.

Waarom gebruikt redcoon de term "direct leverbaar". Als het zo vaak voorkomt dat ze niet direct leveren.

Ik had achteraf beter voor 4launch kunnen kiezen, ondanks dat ze duurder zijn weet je dan tenminste waar je aan toe bent.

Gepost door Nander__, dinsdag 3 april 2012 13:24
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales: Score: 5

De website is overzichtelijk, uiteraard ook een bestelbevestiging ontvangen en de communicatie verliep goed.

Aftersales

Heb vorig jaar een tablet overgenomen van een tweaker (2e hands). Deze is kapot gegaan, waardoor ik om een reparatie heb verzocht.
Ik moest even bellen om de adresgegevens te veranderen, daarna een RMA gekregen, pakketje op de post gedaan en precies 3 weken later had ik de tablet terug.
Toen ik het pakket opende, bleek dat er een nieuwe tablet inzat. Topservice dus.

Gepost door Hermanleen, donderdag 29 maart 2012 06:53
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 4

De website vind ik na de facelift er een stuk vriendelijker uitzien. De zoekfunctie is nog niet perfect, als ik zoek op een deel van een typenummer dat niet aan het begin van de string staat, dan vindt hij het niet. Bijvoorbeeld een tv met typenummer UE40D6500. Als je UE intikt krijg je netjes een lijst met alles wat met UE begint, maar typ je D6500 in, dan vind je niets.

Verder een erg compleet aanbod tegen scherpe prijzen.

Een bestelde laptop werd prima verpakt binnen 2 dagen geleverd.

Aftersales

De laptop had een defect, de accu wil niet opladen. Via de chatservice om een oplossing gevraagd, zij verwezen me in eerste instantie naar Samsung, maar daar werd terug verwezen naar de leverancier. Aldaar kreeg ik zonder morren een RMA/DOA formulier. Gisteren de laptop op de post gedaan.

Gepost door uwmoeder, dinsdag 27 maart 2012 13:06
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Midden december bestelde ik voor de feesten een Nikon D5100 met 2 lenzen, op de site stond direct geleverd. Dus dacht ik deze komt mooi aan voor de feesten. Niet dus, ondertussen al een kleine 10 mails gekregen dat de verwachte leverdatum is uitgesteld.
Na 4 maanden ben ik het wachten beu en stelde ik voor om mij de Canon 600D te leveren. Hier moest ik dan nog eens 145 euro op opleggen terwijl het prijsverschil op de site 60 euro is, hetgeen ik een mooie compensatie vond voor het lange wachten en het feit dat je al 4 maanden 1000 euro hebt betaald voor niets.
Mijn raad bij Redcoon, als ze een keer het product uitstellen, best annuleren en ergens het gaan kopen.

Product is nooit aangekomen

Aftersales

Communicatie van uitstellen is goed, maar na 10 keer begint het wat veel te worden. Ook zijn ze niet bereid om de klant te helpen, het enigste wat zij verwachten is dat je braaf zit te wachten tot alles er is.
Eén of andere tegemoetkoming hebben ze ook niet gedaan hetgeen ik wel jammer vind, want tot op heden was ik zeer tevreden over Redcoon. Ik heb daar al reeds vele tienduizenden euro's uitgeven door redcoon aan te raden aan familie en vrienden. Dit zal helaas voor hen nu stoppen.

Beste heer, mevrouw,

Je mening over én ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

Graag wil ik voor je bekijken welke oplossing ik je kan aandragen. Hiervoor ontvang ik graag je redcoon ordergegevens. Dit kan je sturen naar feedback@redcoon.nl

Namens jouw redcoon Service Team
Gepost door jlcv, dinsdag 20 maart 2012 12:30
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Website ok, prijzen idem.

Communicatie verloppt dramatisch slecht. Het bestelde product is 'direct leverbaar', maar het woord 'direct' krijgt bij Redcoon een heel nieuwe dimensie.

Het vervelendst is dat er totaal niet pro-actief gecommuniceerd wordt: alle info moet door de klant zélf eruit getrokken worden. Nooit ben ik zelf benaderd door iemand van Redcoon, altijd heb ik zelf moeten bellen, mailen, chatten etc, etc.

Gedurende de order heb ik ~15x zelf gebeld (inclusief telefoontjes naar PostNL à 45ct per minuut), 10x gemaild, en als toppunt:

2x een chatsessie aangegaan op de site van Redcoon (op het advies van Redcoon trouwens): daar werd ik door medewerker 'Jeroen' vervolgens aangesproken met 'waarmee kan ik u helpen' om mij vervolgens de daaropvolgende 6 à 7 minuten volstrekt te negeren, wat ik ook tegen hem 'zei'; een transcript van dit dieptepunt in onbeschoftheid heb ik gelukkig nog in mijn bezit.

Redcoon en PostNL bleven naar elkaar wijzen: PostNL gaf aan de levering nooit ontvangen te hebben (hij was slechts aangemeld); Volgens Redcoon was PostNL het pakket kwijt.

Uiteindelijk is het pakket wél geleverd (ze waren jammer genoeg de eneige betaalbare leverancier van het product...). Ook hier ging het echter weer niet zoals beloofd: ik zou de avond ervoor een SMS en/ of e-mail ontvangen betreft het tijdstip van levering de volgende dag: deze ontving ik pas in de loop van de ochtend erna (toen ik dus niets meer met mijn werk kon regelen).

Kortom: Redcoon neemt het niet zo nauw met z'n eigen beloften (zie ook boven)

Aftersales

Bij het kwijtraken van een pakket is het volgens Redcoon protocol om eerst uit te zoeken of de klant in kwestie de boel niet belazerd heeft = het pakket toch stiekem in z'n bezit heeft.

Een zeer vreemd uitgangspunt voor een service-verlener, om uit te gaan van het slechtst denkbare

Gepost door Nandato, dinsdag 20 maart 2012 11:20
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 2

De website is prima, je kunt er makkelijk een product kopen. De status is makkelijk te checken door in te loggen

Over de verzending ben ik erg ontevreden. Het product zou direct leverbaar zijn. Dit was helaas niet het geval ik kreeg het product 6 dagen later. Op zich is dat geen probleem tenzij je er vanuit gaat dat het product ook direct leverbaar is. Na twee dagen toch maar even gebeld. Bleek dat mijn tv in het magazijn in Duitsland was blijven liggen.

Toen de postbode het pakket kwam afleveren vroeg hij mij of het om een gerepareerde Tv ging. Nadat ik hem vertelde dat het om een nieuwe Tv ging schudde hij een keer verontwaardigt met de doos met de melding dat hij niet zo goed is verpakt voor een nieuwe Tv. De doos was ingescheurd en de Tv zat inclusief bescherm materiaal los in de doos.

Nadat ik de Tv aansloot werd mijn vermoeden al bevestigd. Alle instellingen stonden op Duits wat betekent dat de televisie voordat hij bij mij werd geleverd al aan heeft gestaan.

Na het aansluiten viel de Tv constant uit. Waarschijnlijk een probleem met de voeding.

Ik heb gelijk redcoon gebeld en ik kreeg 2 opties:

- De televisie terug sturen en mijn geld terug krijgen (dit was overigens geen enkel probleem)

- Lg bellen en een reparateur voor mijn net nieuw gekochte tv langs laten komen( op de vraag waarom ik dat zou doen kreeg ik als antwoord dat wel meer mensen een reparateur langs laten komen om de moeite te besparen van het terug sturen(!)

Gekozen voor het terugsturen van de tv. Na een week kreeg ik netjes mijn geld terug.

Ik vermoed gezien de doos waarin het product geleverd is en de tv zelf, dat de tv die ik bij redcoon heb gekocht niet nieuw was.

Nu zal redcoon hier op de site wel op reageren dat mijn klacht in behandeling zal worden genomen, maar dit is geen klacht dit is een constatering van de manier van werken van redcoon.

Gepost door Dogs can fly, donderdag 8 maart 2012 09:07
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Laagste prijs die ik kon vinden. En te koop aangeboden in mijn oude geboortestad.

1 kleine vraag. Bij diverse digi-tech winkels kan ik zonder problemen mijn spullen ophalen (Zercom, 4 Launch). Redcoon had deze mogelijkheid schijnbaar niet op hun site (ook geen navraag gedaan) (verzending was wel bij de prijs inbegrepen).

Netjes afgeleverd. En verpakt

Pakket Track and Trace van post.nl is wat onduidelijk/vaag.
Eerst zou het bestelde product donderdag afgeleverd worden... toen vrijdag .... toen maandag en plotsklaps "ding dong" op zaterdag middag (dus voor maandag) staat er iemand voor mijn deur of ik een TV in ontvangst wil nemen.

Ach kleinigheid.(en kan ik Redcoon niet verwijten).. ik ben blij met mijn aanschaf (tegen een zeer mooie prijs).

«  1  2  3  4  5  6  7  8  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011