« 1 2 3 4 ... 14 15 »Resultaten 1 t/m 20 van 298
De website is overzichtelijk en geeft voldoende productinformatie. Maar de doelstelling van een webshop is lijkt mij om te verkopen.
Een 19 inch tv besteld via de website met als direct leverbaar. Omdat de eerste avond geen tracenummer gemaild is, de volgende dag maar is een navraag gedaan voor de orderstatus want deze blijft "Uw opdracht bevindt zich in de verzendafdeling".
Bij navraag via chat wordt er toegezegd dat de tv vandaag verzonden gaat worden en u ontvangt in de avond een trace code. Nou mooi niet, dag later weer via chat nagevraagd.
Nee, meneer uw zending wordt door drukte maandag pas verzonden. Ja lekker. Hoe zo direct leverbaar status? Of is het direct leverbaar binnen een week een betere status voor deze firma. Als je het zo druk hebt, neem dan extra personeel aan.
Heb je haast met je order. Koop hier dan niet!
Werd er maar verzonden, dat is nu nog steeds het probleem. Mocht de tv geleverd worden, zal dit veld aangevuld worden. Voor nu alsnog een zeer slecht.
HTC tablet was obv verschillende vergelijkingen laagst in prijs en volgens website direct leverbaar. Gelet op de andere reviews vroeg ik me wel af of dat echt zo was. Gezien eerdere positieve ervaring met Redcoon toch maar besteld. De tablet werd daadwerkelijk binnen 2 werkdagen geleverd dus prima.
Ideal betaling is kosteloos maar creditcard kost 1,5% extra.
De website is niet heel gebruiksvriendelijk maar voldoet. Ook ontbreekt informatie over het produkt maar dat kan je elders wel vinden.
Wordt van begin af op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Wordt geleverd via TNT post en die is te volgen via Track & Trace.
Ik bestelde op 25-01 de Humax iHDR-5200c.
Vanwege de prijs (op dat moment 308,- nu 299,-) en de levertijd (3 dagen)
Deze stond als 'verwachte binnenkomst magazijn: 3 dagen'.
Maar kreeg een bericht dat de levering vertraagd was.
Wachten dan maar. Opnieuw vertraagd.. En wederom op de datum dat deze zou binnenkomen geen bericht, ook niet daarna.
25-01 Besteld;
28-01 Vertraging, zou binnenkomen 31-01;
01-02 Vertraging, binnenkomst onbekend;
04-02 Zou binnenkomen op 09-02;
10-02 Nog geen reactie.
Mail contact gehad met de klantenservice waarom de verwachte levertijd steeds op 3 dagen stond, terwijl dat incorrect is.
Pas dat dan aan, als dit niet klopt.
Nog geen verzending geweest.
We wachten af.
Nog onvolledig.
Klantenservice maakt zich er makkelijk af:
"Als een artikel niet op voorraad is, moeten wij dit product bestellen bij de leverancier. Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt. Deze datum gebruiken wij op dat moment om de levertijd in te schatten. "
>> Echter word dit niet op de website aangepast.
"Onze excuses voor de vertraging, wij doen ons uiterste best om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je te bezorgen. Mocht het te lang duren kunt u natuurlijk de order ook annuleren. Dan zullen wij het bedrag aan u retourneren."
>> Wees gewoon duidelijk over de levertijden.
Redcoon is zeker geen slechte webshop, het product word geleverd zoals afgebeeld en komt ook in goede staat aan.
Wel is de website ietwat verouderd waardoor het winkelen/bestellen niet zo gebruiksvriendelijk gaat als je zou hopen.
De verzending is een ander verhaal. Op de website word aangegeven dat het product "Direct leverbaar" is, dit was voor mij de belangrijkste reden om hem hier te bestellen. In de F.A.Q. is te lezen dat "Direct leverbaar" refereert aan: product wordt binnen 24 tot 48 uur na verzending vanuit ons magazijn aan je geleverd.
Al bedoelen ze er iets anders mee, de indruk word gewekt dat je het product binnen 48 uur in huis hebt. Dit was dus niet het geval, het heeft 3 dagen geduurd voordat het zelfs pas verzonden werd (terwijl er gewoon betaald is via IDeal), waarna het wel een dag later binnen kwam.
Kortom, ik had wel een snellere levering verwacht.
Ik was op goed naar een Blu Ray speler combo. Ik ben netjes op de hoogte gebhouden en hij was goedkoper dan bij de concurenten.
Ook hier niks over te klagen. Alles was netjes verpakt en goed aangeleverd. De Blu Ray werkt nmog steeds perfect!
Redcoon was de enige winkel in heel Nederland die de pta 516
3d max bril kon leveren. Bij alle winkels staat dat de bril op voorraad is maar na contact opgenomen te hebben met iedere winkel bleek Redcoon de enige te zijn die ze ook daadwerkelijk op voorraad had. Bij elke winkel kreeg ik eenzelfde excuus over leveringsproblemen terwijl er op de site stond: voorradig.Bovendien vond ik de chatfunctie op de site van redcoon erg handig .Ik werd vriendelijk en straight forward geholpen.
De verzending Verliep fantastich! De Contactpersoon garandeerde me binnen een week, binnen 2 dagen arriveerde de brillen in een keurig verpakte doos met voldoende bescherming.Ik wil daarom elke slechte review over kapotte leveringen verwerpen. Redcoon verpakt zijn producten meer dan uitstekend.
Hallo,
Dit is de eerste keer dat ik op een blog iets negatiefs schrijf over een bedrijf, maar de service ervaring bij redcoon was iets te schandalig, waardoor ik behoorlijk kwaad ben.
Ik heb bij redcoon augustus 2010 (6 maanden geleden) een flatscreen tv besteld. Deze zou na enkele dagen geleverd als ik mij niet vergis.
Na bijna een paar weken niets te hebben ontvangen, nam ik contact op en beweerden zij dat die wel geleverd was. Uiteindelijk bleek dat die geleverd was in limburg ergens (ipv Rotterdam), en zij beweerden dat ik had gebeld om het adres te veranderen (naar adres in limburg). Na wat heen en weer gemaild te hebben bleek de vergissing bij hen te liggen.
Geen probleem de tv zou geleverd worden (bijna maand na bestelling). Ik was toe net op vakantie en dus deed de tv pas open na 14 dagen. Bleek de tv stuk te zijn.
Dit melde ik 1 of 2 dagen te laat (volgens hun policy), dus ik kreeg geen nieuwe maar ze wilden deze wel repareren, maar ik moest deze terugsturen.
UIteindelijk na verschillende mails en vragen van mijn kant zeiden ze in januari dat ze de tv hadden teruggestuurd en alles in orde zou zijn.
Midden januari kreeg ik de tv terug, nog steeds stuk!
NAdat ik hen weer vroeg wat er aan de hand was, zeiden ze dat ik de verkeerde schroeven had gebruikt bij montage (nota bene de schroeven die zij er hadden bijgeleverd!) en dat die daarom stuk was.
Ik had maar met de handleiding moeten checken of de schroeven de goede waren.
Kortom: KOOP NOOIT BIJ REDCOON. Er zijn genoeg andere sites die veel snellere en betere service geven tegen dezelfde prijzen (ik noem geen namen, want dan lijkt dat ik voor de concurrentie werk wat niet het geval is)
Ik hoop dat dit bericht veel ellende bij andere zal besparen.
maand te laat, eerst ergens anders geleverd
Aftersales
Zoals gezegd, moet je zelf achter hun aangaan (reageren laat of niet). Maken fouten (tot tweemaal toe: verkeerde zending + tv stuk geleverd) --> schuiven steeds schuld af op jou.
Uiteindelijk na 6 maanden nog steeds geen tv, heel veel tijd geinvesteerd en krijg ik mijn geld niet terug.
Zelden meegemaakt.
Maak uw eigen conclusie en koop ergens anders
Je mening over én ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!
Je geeft in je review aan dat de TV beschadigd zou zijn door schroeven welke bij de TV waren meegeleverd. Dit wil ik graag verder onderzoeken.
Graag ontvang ik je redcoon klantgegevens via
feedback@redcoon.nl
Bij voorbaat hartelijk dank voor je medewerking.
Namens jouw redcoon Service-Team
Bij deze een review over Redcoon.nl. Ik vond het mijn inziens nodig mijn ervaring met jullie te delen over deze winkel.
Zeer goedkoop, meerdere malen kom ik bij hun uit als de goedkoopste. Net als toen ik mijn Creative X-Fi Soundblaster Titanium HD wou bestellen, ¤25,- goedkoper dan mijn normale adres, vandaar dat ik maar voor het eerst bij Redcoon wou bestellen.
Van te voren had ik al reviews gelezen op Tweakers.net waaruit ik opgemaakt had dat Redcoon regelmatig te laat levert. Echter, vanwege het grote prijsverschil en vanwege het feit dat de bestelling bij mij geen haast had, wou ik hier toch maar eens bestellen.
Helaas, na meer dan een maand wachten (met een levertijd van 3 dagen!) niks mogen ontvangen. Ze leggen de schuld bij de leverancier, hij zou niet leveren. Echter, Redcoon is verantwoordelijk voor de leverancier, aangezien zij het product aanbieden. Redcoon blijft echter ''passief''.
Het was een standaard patroon, ik kreeg een mail met vertraging. 2 dagen na de vertraging had ik nog niks ontvangen dus nam ik contact op (veelal tussen de 0-2 dagen nadat het product niet geleverd was), men zei dat de levertijd volgens hun informatie 3 dagen was en de tweede dag ná ik het product hoorde te ontvangen ontving ik een geautomatiseerde mail met een nieuwe ontvangst datum, drie dagen na de datum dat ik het bericht ontving. Twee dagen hierna echter nog steeds niks ontvangen en ik kreeg opnieuw een geautomatiseerde mail. Enzovoorts. Zo ging het maar door, een maand lang. Totdat bij mij de maat vol was en ik het maar annuleerde.
Mijn geld was overigens wel precies op verwachte tijdstip terug, dus dat is weer een pluspunt.
Ik zal even uitleggen wat ik bedoel met passief zoals ik hiervoor beschreven heb. Een vertraging, is soms niet te voorkomen. Ik heb hier ook geen problemen mee. De eerste keer dat ik mail ontving kreeg ik te horen dat het product uitverkocht was. Kan gebeuren natuurlijk. Echter, na 15 dagen (vijfmaal de 'verwachte' levertijd op de site), moet Redcoon toch denken, er is hier iets aan de hand. Ik heb ook vaak genoeg contact gehad via de chat en/of mail om duidelijk te maken dat ik al erg lang wachtte. Ze beweren dat ik meer dan een nummertje ben, als ik daadwerkelijk meer dan een nummertje zou zijn, had Redcoon het volgende kunnen doen:
1. Persoonlijk contact met mij opnemen. (Dit kan via de mail of iets dergelijks, in ieder geval niet een geautomatiseerd bericht)
Vervolgens zou hierin bijvoorbeeld een excuus gegeven kunnen worden, met daarbij de oorzaak. Een oorzaak als ''uitverkocht'' wat ik drie keer er voor al heb gehoord, is dan natuurlijk niet voldoende.
2. Redcoon had contact moeten opnemen met de leverancier. Redcoon snapt hopelijk dat zij verantwoordelijk gesteld worden voor de slechte levering en heeft daarom reden om contact op te nemen met de leverancier. Deze zou dan op zijn plaats met een goed excuus moeten komen waarom het product nog niet geleverd is. Na 24 dagen (8 maal de 'verwachte' levertijd) Zou Redcoon dan op z'n minst moeten bepalen of het product nog geleverd gaat worden, of dat ze mij eindelijk het bericht kunnen sturen dat het product niet meer aanwezig is, of zal komen. Om deze ontevredenheid bij de klant te compenseren, had Redcoon hiervoor een korting kunnen geven bij een alternatief product, of hetzelfde product bij een andere leverancier weghalen zonder extra kosten in rekening te brengen.
3. Redcoon wijzigd de 'verwachte' levertijd op de site niet. Ik heb herhaaldelijk naar voren gebracht dat als ik het product na zo'n lange tijd niet binnen heb, de levertijd op de site natuurlijk ook aangepast hoort te worden. Hieraan wordt geen gehoor gegeven.
EDIT: Ik zie dat ze de leveritjd hebben veranderd naar een week. Ik vraag me echter af in hoeverre deze nageleefd wordt omdat ik meer dan 4 weken heb moeten wachten en nog niks had.
Nog een klein puntje waar ik me aan erger zijn de statusupdates. Normaliter als je besteld, weet je de verwachte tijd voordat het binnenkomt. De status hier is alleen maar 'betaling is ontvangen'. Ook al ontvang ik een mail met daarin een datum wanneer ze beweren dat het aankomt door vertraging, wordt dit nergens opgenomen in statusupdates. Erg jammer, het lijkt me een goede ontwikkeling om verwachte aankomsttijd ook weer te geven.
Al met al, als je een product goedkoop wilt bestellen, kan ik je Redcoon aanraden! Tenzij je ook daadwerkelijk verwacht het binnen te krijgen, dan raad ik je het ten sterkste af.
De pluspunten op een rijtje:
- Personeel 'klinkt' vriendelijk in de mails
- Snelle reactie op mails
- Handige snelle chatfunctie die ook daadwerkelijk 'helpt' bij vragen over de levering*
- Regelmatig het goedkoopst in de pricewatch
- Geld wel weer op verwachte tijdstip terug
De nadelen op een rijtje:
- Ontwerp in menu kan m.i. handiger
- ''Je bent voor ons meer dan een nummertje'' Helaas niet waar.
- Levert niet
- Passieve manier van werken
*Tenzij je klachten hebt, tijdens de chat (en mail) worden deze genegeerd en wordt er hooguit sorry gezegd en doorverwezen naar de leverancier. Ook als ik het heb over het passief zijn.
De prijs was goed, artikelen op voorraad en snel geleverd.
Een zichtbare voorraad vind ik heel belangrijk. Ik wil de dingen graag snel in huis hebben.
Goed verpakt en snel geleverd.
Via track & trace kon ik zien waar het pakketje was.
Wegens de goedkope prijs en voorraad heb ik hier besteld, al wetende van de slechte reviews toch maar geprobeerd.
Het viel in alle opzichten mee, overzichtelijke website, duidelijke mail updates en prima levering en after sales.
Product was direct leverbaar maar werd 1 dag later verzonden wat jammer is maar niet heel erg. Product was goed verpakt.
Aftersales
Product voldeed niet aan verwachting, RMA aangevraagd binnen de afkoelperiode en kreeg de retourprocedure per mail toegestuurd. Vervolgens heb ik het product verzonden waarna snel een ontvangtbevesting verzonden werd vanuit Redcoon.
Het geld liet vervolgens lang op zich wachten waarna ik contact opnam met Redcoon. Ik had een mail over het hoofd gezien waarin mij om mijn rekening nummer werd gevraagd. Nadat ik deze verzonden had werd het geld binnen een week terug gestort, prima dus.
Ik heb een week geleden wat voor het eerst besteld bij Redcoon. Nadat er bij een betreffend artikel een levertijd van 4 weken stond, zag ik tot mijn verbazing dat er opeens een levertijd van 2 tot 4 werkdagen stond en later zelfs direct leverbaar. Ik blij, zeker toen mijn order van het 'Open order' tabblad naar het 'Verzonden orders' tabblad verhuisde.
Nu ik echter hier wat reviews gelezen heb, ben ik erachter gekomen dat die verhuizing van tabblad niet betekend dat de order ook daadwerkelijk verzonden is. Anders had ik een Track&Trace nummer moeten ontvangen. Ik moet zeggen dat de termen erg misleidend zijn. Ik heb nu dus nog altijd geen idee wanneer het verstuurd wordt. Dat kan zeker wel beter!
Deze webwinkel is zonder meer goedkoop en de website is zeer duidelijk. De keuze voor deze winkel was dan ook snel gemaakt. Bestellen liep soepel. In totaal voor ruim 1000 euro aan producten besteld en het merendeel werd redelijk vlot geleverd. De aftersales is echter minder. De TV bleek defect en moest retour. Later bleek dat ik ook had kunnen kiezen voor een monteur aan huis. Staat zelfs op de site van Redcoon toegelicht (weet ik inmiddels), maar de medewerkers hadden er nog niet van gehoord.
Kleine producten worden via de normale post verzonden. Grote producten via PostNL waarbij je de avond van te voren te horen krijgt dat ze de volgende dag komen binnen een bepaalde tijdspanne. Ofwel - als je de dag van bezorging vooraf weet moet je de hele dag vrij houden in je agenda tot de avond van te voren. Helaas laat Redcoon echter niet altijd tijdig weten wanneer er bezorgd wordt en is het dus helemaal een gok wanneer er bezorgd wordt.
Aftersales
De aftersales is het punt waar deze winkel wat minder goed is. De plasma TV die ik besteld had bleek defect. Vervelend, maar op zich kan dit gebeuren. Ik moest de TV retour sturen. Pas wanneer deze bij hen binnen was zou er een nieuwe opgestuurd worden. PostNL levert binnen 1 a 2 werkdagen, echter pas na een week gaf Redcoon aan de TV ontvangen te hebben. Daarna duurde het nog weer bijna een week voor ik de nieuwe TV binnen had. Daarna bleek dat ik ook Samsung had kunnen bellen, dan was er een monteur aan huis gekomen.
Per ongeluk heb ik bij de retourzending mijn digitale TV-module en kaart van Ziggo in de TV laten zitten. Direct gemeld, nog voordat zij de TV weer binnen hadden. Toch zijn ze de module alsnog kwijt geraakt. Ben 2 weken bezig geweest om uiteindelijk een definitief nee te krijgen. Alle voordeel om bij deze goedkope winkel te kopen dus direct verdwenen. Jammer.
Beste heer D.,
Je mening over én ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!
Als je een TV ontvangt welke defect is, dan kiezen de meeste klanten ervoor om de TV om te ruilen voor een nieuw exemplaar. Natuurlijk is er ook de keuze om de TV te laten repararen, echter in veel gevallen geeft een fabrikant ook aan het toestel om te ruilen, gezien het feit dat deze bij ontvangst al defect was. Ze verwijzen je in dat geval vaak weer terug naar de winkel.
Omdat de cammodule, welke is kwijtgeraakt, niet bij ons is gekocht, stond deze ook niet op je retourenformulier. Het retourenmagazijn is er dan ook niet vanuit gegaan dat er een module in zat.
Wij hebben er alles aan gedaan om te achterhalen waar uw cammodule is. Helaas hebben wij , noch de leverancier de deze nog kunnen terugvinden.
Omdat wij het erg vervelend vinden dat dat de module kwijtgeraakt is, willen wij je alsnog een module toesturen.
Exuses voor de vervelende ervaring. Wij hopen dat we je desondanks een goede oplossing hebben geboden.
Namens jouw redcoon Service Team
Gelokt door erg goedkope prijzen. Maar pas op: zeer slechte service en de producten worden kapot en onvolledig geleverd!
Aftersales
Koop hier niet!! Tv gekocht bij Redcoon en bij aflevering hadden we een aantal problemen: 1. De doos en het verpakkingsmateriaal was beschadigd. 2. De onderdelen waren niet compleet 3. De Nederlandse TV stond in het Deens geïnstalleerd. 4. Er waren een aantal dode pixels. Vervolgens de klantenservice gebeld en na tien minuten in de wacht gestaan te hebben een enorm onvriendelijke telefoniste die zonder hun excuus aangeboden te hebben alleen aanbood een formulier in te vullen waar we onze schades konden melden. Vervolgens moeten we de tv opsturen en weer weken wachten tot we een nieuwe zouden krijgen. ZEER slechte service dus. Koop hier dus niet!
Je mening over én ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!
Ik snap dat je ontevreden bent als je een TV ontvangt op de wijze zoals je die in je review schetst. Het zou niet mogen voorkomen dat je een TV in deze toestand ontvangt, echter waar mensen werken kunnen ook fouten worden gemaakt.
Op de doos van de TV vind je een groene sticker met een nummer, welke begint met LB. Deze sticker vind je in de buurt van de streepjescode van de verpakking. Met dit nummer kan ik de gehele historie van de TV bekijken. Dus ook of deze al eens retour gekomen is.
Graag wil ik je klacht zo snel mogelijk voor je oplossen. Ik zou het dan ook op prijs stellen als je mij je redcoon ordergegevens en het LB-nummer wilt sturen. Dit kan naar
feedback@redcoon.nl
Mijn excuses voor deze vervelende situatie.
Namens jouw redcoon Service-Team
Op de site van Redcoon was de HTC Evo voor een goede prijs te bestellen. Op de site staat een foto van de Evo met een rode sierlijst met daaronder de tekst foto kan afwijken van origineel. Ik wist dat er ook een met goede sierlijst was dus had van te voren contact met Redcoon gezocht om te vragen welke hun op voorraad hadden. Ze zouden me ervoor terug bellen maar dat is tot op heden niet gebeurt. Toch na deze slechte start en vele matige tot slechte reviews over Redcoon heb ik de telefoon besteld vanwege de korte leverdatum ten opzichte van de concurrentie. Bij Redcoon vertelde ze me dat de telefoon verzendklaar zou zijn binnen 3 dagen en bij T-online shop 7 dagen dus voor mij was de keuze duidelijk, omdat ik de telefoon snel nodig had.
-----
Ik heb van Redcoon nog een mail ontvangen met een dank dat ik bij hen heb besteld. Tot nu toe lijkt alles goed te gaan en daarom geef ik de aftersales ook een goed. Als er iets in de toekomst mag gebeuren in positieve of negatieve vorm zal ik dat vermelden en de score er naar aanpassen.
Op de site van Redcoon stond dat de telefoon verzendklaar zou zijn binnen 3 dagen. Maar in plaats van verzendklaar binnen 3 dagen had ik de telefoon ook binnen 3 dagen een meevaller dus! De telefoon was goed verpakt in een stevige doos met lucht zakjes. De Verzending werd gedaan door Post-nl en dit alles is foutloos gegaan, niks op aan te merken dus!
Bestelproces was goed en duidelijk. Hier geen problemen ondervonden. De site en het betaalsysteem werkt goed.
Op tijd geleverd. Ook hier geen problemen ondervonden.
Aftersales
Anderhalve maand na de levering van de koffiemachine (Philips Saeco) gaf deze geen hete koffie meer. Alles was lauw en zonder smaak.
Eerst twee keer machine via Philips laten repareren zonder resultaat. Zij gaven aan dat ik de winkel moest benaderen om daar een oplossing te verzinnen voor de kapotte machine.
In eerste instantie goed gevoel bij de klantenservice van Redcoon. Ze zijn vriendelijk en blijven netjes. Ze wilden het apparaat retour hebben omdat ze zouden zorgen dat de machine nu echt gerepareerd zou worden. Inmiddels is de machine al twee keer retour gekomen en nog steeds is de koffie niet heet en te drinken.
Ik heb aangegeven dat ik nu een andere oplossing wil, nieuwe machine, tegoedbon om andere machine te kunnen kopen bij hen, of op zijn minst een leenmachine als ze persé weer willen "repareren".
De reactie is dat dit niet mogelijk is. Ik ben er helemaal klaar mee en het moet al heel gek gaan wil ik er nog eens iets kopen.
[UPDATE] Vandaag 2-2-2012 via mail aantal malen contact gehad en op aandringen van Redcoon machine nogmaals aan hen toegezonden. Wordt de vijfde keer dat de machine onderweg is. Zal update plaatsen zodra er meer bekend is.
[ 09.02.2012]
Beste heer D,
Zoals afgesproken hebben hebben wij je apparaat getest.
Gedurende 4 dagen hebben collega's regelmatig koffie gedronken uit je apparaat. Ook hebben wij regelmatig de temperatuur gemeten welke uitkwam op een gemiddelde van 82 graden.
De koffie werd door collega's als voldoende warm ervaren en ook de smaak was prima. (wij hebben DE roodmerk koffiebonnen gebruikt).
Ondanks dat wij van mening zijn, net als de diverse reparatie bedrijven die het apparaat hebben gestest, willen wij je toch graag de mogelijkheid bieden om het apparaat om te ruilen voor een nieuwe. Dit mag hetzelfde type zijn, maar je mag ook een ander merk en/of type uitzoeken.
Graag ontvang ik je keuze via
Namens je redcoon Service Team
_____________________________________________
Beste heer, mevrouw,
Bedankt voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!
Graag wil ik jouw kwestie onderzoeken en uiteraard het probleem voor je oplossen.
Hiervoor ontvang ik graag je redcoon ordergegevens en de reparatierapporten van de uitgevoerde reparaties. Deze kan je sturen
Namens je redcoon Service-team
Beste Gert-Jan,
Alle gegevens, rapporten en dergelijke zijn in het bezit van Redcoon. Het RMA nr. waaronder je de data kunt terugvinden is: RMAR043491R20.
Ik heb weinig trek om jullie nogmaals van alle gegevens te voorzien. Je mag gerust zien wat je voor ons kunt doen, maar ik heb op dit moment erg weinig vertrouwen.
Ondanks de slechte reviews van andere Tweakers hier, toch hier m'n nieuwe Asus netbook/notebook besteld.
Is hier als enige nog leverbaar en de prijs is ook prima!
Zondag besteld, kreeg meteen orderbevestiging en maandag kreeg ik een mailtje dat het verzonden was en kon ik het pakketje al volgen via Track&Trace code.
Woensdagochtend ontvangen, allemaal prima!
Erg tevreden
Verzending was zoals net al gezegd ook gewoon prima.
Waarom ik het pakketje dinsdag nog niet ontvangen had weet ik niet (aangezien hij maandag al verstuurd werd), maar dit lijkt me niet de schuld van Redcoon.
Goed verpakt met luchtkussens, te volgen via Track&Trace dus ik ben content!
ik plaats deze review omdat ik veel negatieve dingen over ze hoor,
ik vindt het tot nu toe een perfect bedrijf, site overzichtelijk, prijs zijn zeer laag, (wat ik besteld heb de helft goedkoper)
ze houden je goed op de hoogte, duidelijke uitleg
perfect gewoon
maandag besteld, woensdag binnen, perfect dus. goed verpakt verzekert verzonden
Ondanks de vele slechte beoordelingen op tweakers heb ik toch iets besteld bij deze webshop, gewoon omdat ze de goedkoopste waren. De website ziet er goed en overzichtelijk uit, erg duidelijk en voldoende mogelijkheden om te betalen. Na het bestellen kreeg ik netjes een order bevestiging.
De bezorging ging eigenlijk gewoon zoals ik gewend ben bij andere webshops, ondanks alle slechte beoordelingen op tweakers. Ik had vrijdag laat in de avond iets besteld wat dinsdag netjes bezorgd is.
25 januari een bestelling geplaatst voor 2 speaker standaards voor Philips.
Ze waren hier het goedkoopst en volgens de website op voorraad.
Kreeg net een mail dat de order in verwerking was direct na de bestelling.
26-01-2012 : Krijg ik een mail dat het desbetreffende product verlaat binnenkomt....pas over 1 maand!
27-01-2012 : Order laten anuleren en gevraagd geld terug te storten omdat als ik de standaard rechtstreeks bestel bij Philps ze direct kan verwachten.
Komt nog een update wanneer het geld binnen is(hoop op tijd)
-Site is wel overzichtelijk
-prijzen zijn ook prima
- levertijd indicatie is erg slecht (en ik lees dat ook terug bij andere mensen)
Redcoon is een overzichtelijke website en producten zijn gauw vindbaar. De prijzen zijn daarnaast zo nu en dan ook nog erg redelijk. Ondanks de slechte reviews op tweakers, wou ik toch een bestelling plaatsen. Het ging om de Cyborg R.A.T 9 die ik wou bestellen. Omdat zij paypal ondersteunden was voor mij de keuze niet zo moeilijk aangezien paypal ondersteuning heeft om je geld terug te krijgen als je het product nooit hebt ontvangen.
Bij het product stond dat de verzending 1-3 dagen zou duren. Ik had hem op woensdag (11-01-2012) besteld en hoopte hem voor het weekend te ontvangen. Mooi op vrijdag (13-01-2012) ontvangen in een goed verpakte doos.
Ik ben nu een trotse bezitter van een Cyborg R.A.T 9 en heb eigenlijk het hele weekend levenloos zitten gamen. Dus ondanks de vele slechte reviews, heb ik momenteel een goeie ervaring gehad met Redcoon.
Ik had de bestelling geplaatst rond 10 uur en kreeg in de avond een mail met een trackntrace code maar die bleef op de status 'Voorgemeld' staan. Wat betekend dat het product is aangemeld maar nog niet in het bezit was van de leverancier. Donderdag (12-01-2012) avond was de status veranderd en was het pakket bij de leverancier beland. De volgende dag (vrijdag) mooi ontvangen.