Hoofdcategorieën

14 Verzending 5
2 Aftersales 5

Gepost door TweakWouter, dinsdag 25 november 2008 17:25
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

Duidelijke website, jammer alleen dat de voorraad-indicatie mist. Maar met een telefoontje of mailtje is daar zéér snel duidelijkheid over.
Verder scherpe prijzen en toch een persoonlijk en goede service.
Communicatie over de bestelling via email is snel en helder.
En ook is het zeer prettig dat het mogelijk is zelf de bestelling af te halen.

Ik heb de lens zelf afgehaald, dus geen oordeel.

Nog niet nodig gehad.

Gepost door Leech_NL, donderdag 23 oktober 2008 18:07
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Dit is mijn tweede bestelling bij Touchdown. Na de goede ervaring van de vorige bestelling besloot ik m'n nieuwe Canon 17-55IS USM bij Touchdown te bestellen ipv een dozenschuiver. De site vindt ik zeer prettig ogen, en is ook heel duidelijk. Betalingsmogelijkheden en post mogelijkheden staan duidelijk omschreven. Enige puntje is dat je geen voorraad indicatie kunt zien. Maar deze bestelling was wederom gewoon uit voorraad leverbaar. (Ik hoefde de lens niet perse snel te hebben, maar als je nog snel iets nodig hebt binnen een bepaald tijdsbestek kan ik me voorstellen dat je mischien liever ergens anders gaat kijken.)
Na de bestelling automatisch een mailtje ter bevestiging van je bestelling, en zodra Micheal het pakket samenstelt ook een mailtje dat het wordt klaargemaakt voor verzending. Aan het eind van de dag krijg je een mailtje met een TrackTrace nummer.

De lens in originele doos netjes met verpakkingsmateriaal vastgezet in een grotere doos. Lensen zijn toch wat fragiel (en duur) dus ik was heel tevreden over de zorgvuldige verpakking. TNT kwam het natuurlijk brengen terwijl ik aan het werken was, dus de dag erna naar het postkantoor.

Aftersales

Alles prima, dus niet nodig gehad.

Gepost door Leech_NL, maandag 6 oktober 2008 22:06
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Het eerste wat me opviel was een erg duidelijke en overzichtelijke website. Een andere zaak waar ik vaak kijk heeft laatst alles "vernieuwd" maar naar mijn smaak niet ten goede. Ik kon hier tenminste alles wat ik wilde weten snel vinden. Ik was opzoek naar een 430EXII Speedlite flitser voor m'n 40D. Ik ging er vanuit dat deze op voorraad was, hoewel je geen voorraad indicatie op de site ziet. Dat zou mijn enige minpuntje zijn van de site.
Betaling kan via iDeal en alle handelingen worden netjes met een mailtje gevolgd. Na de levering nog een mailtje gestuurd voor wat info, en heel snel een goed en duidelijk antwoord gekregen.

De levering was erg snel. Donderdag eind van de middag besteld, en vrijdag kreeg ik de verzendbevestiging met tracktrace nummer. Helaas zat zaterdag het TNT busje afgeladen vol, zodat mijn batterijen die ik besteld had bij een andere zaak wel geleverd werden maar de flitser niet. TNT kwam het maandagmiddag brengen, en helaas maar 1 poging tegenwoordig. Dus dinsdag een machtiging afgegeven en het laten ophalen van het postkantoor. Maw, touchdown: snel, TNT: niet zo snel.

Verpakking was erg netjes, en er zat nog een leuke attentie in de doos.

Niet nodig gehad.

Gepost door m.leeman, vrijdag 18 juli 2008 12:02
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

De vernieuwde website is erg overzichtelijk, de informatie voorziening bij de produkten is erg compleet! Op email wordt snel gereageerd, vaak zelfs al binnen een uur.

De verzending vond volgens afspraak de volgende dag plaats, om nog een dag later te arriveren. Status van bestelling wordt keurig bijgehouden, waarbij je ook een track&trace nummer krijgt nadat de verzending plaats gevonden heeft.

Aftersales

Aftersales had ik niet nodig, kan ik dus ook niets over zeggen.

Gepost door Skulllord, donderdag 20 maart 2008 20:04
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

De site is overzichtelijk en de zoekfunctie werkt ook goed. Wel jammer dat na een poosje alles uit je winkelmandje gegooid wordt, dus dat kostte me weer een paar minuutjes verzamelen extra.
Over de e-mail word je persoonlijk gemaild (iets wat dan ook hoog in het vaandel staat van de shop), en dit bevalt me goed. Duidelijke mails met alle info die je nodig hebt.

Alles goed ingepakt. Dit kon de behandeling van een 5-jarige wel overleven denk ik.
Ik moet hier trouwens nog even bijzeggen dat mijn bestelling in twee delen is opgestuurd, waardoor ik zo snel mogelijk mijn bestelde lensje en omnibounce binnenhad. Handig!

Gepost door DaMarc1964, woensdag 9 januari 2008 15:46
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Overzichtelijke en goed ingedeelde website, zonder overbodige fratsen. Bestelling kan zeer vlot verwerkt worden en nagenoeg realtime volgt de bevestiging per e-mail. Reactie op vragen zeer snel en netjes. Prijs niveau is scherp. Status opvolging is keurig netjes en vlot.

Verkoper is bijzonder flexibel. Afhaal afspraak werd snel gemaakt. Aflevering ging vlot en soepel.

Aftersales

Van de aftersales heb ik (nog) geen gebruik hoeven maken.

Gepost door reinier68, donderdag 20 december 2007 09:58
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

nette website, overzichtelijk , goede beschrijvingen, geen overbodige zaken (pop-ups, iconen, kleuren ed ).
Bijna direct Email ter bevestiging van de bestelling. Reageert ook vlot op Email met vragen, ook telefonisch goed bereikbaar, en advies is goed.

zending zat in een stevige doos met voldoende vulmateriaal.
bij verzendklaar zijn van je bestelling meteen een Email met trace nummer.

niet nodig gehad.
Per mail werd er nog wel even gewezen op de Cash back van Canon. En dat is erg netjes.

Gepost door Fonzie27, dinsdag 18 september 2007 20:28
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Overzichtelijk site, makkelijke bestelprocedure en je wordt netje up to date gehouden middels mail.

Lens was zeer goed verpakt, van alle kanten zat beschermingsmateriaal en dat is zeker een compliment waard. Veel shops doen het product onderin de doos en "vergeten" dat de onderkant niet van gewapend beton is.

Aftersales

niet nodig gehad en ik hoop dat zo te houden.

Gepost door Swinden, dinsdag 4 september 2007 21:01
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

Overzichtelijke site, na bestellen binnen 2 uur al reactie met voorstel afhaal tijdstip. Afhandeling correct. Voor een webwinkel zie ook de ontvangstruimte (afhalen) er supernetjes uit.

Afgehaald

Aftersales

Kleine vraagjes per mail werden binnen een halve dag naar tevredenheid beantwoord

Gepost door bluesparkle, maandag 27 augustus 2007 16:36
Algemeen: 4 Verzending: Aftersales:

Heel lang zitten dubben om over te gaan op een digitale spiegelreflex. De knoop doorgehakt en besloten deze te bestellen bij Michael gezien de prijzen van TouchDown en de goede reviews die hij op tweakers en andere sites krijgt.

De Webshop is overzichtelijk je kunt snel vinden wat je zoekt.
Tip: Telefoonnummer en adresinformatie zou bij contactgegevens erbij moeten staan ipv alleen een emailadres.
Status update is goed.

Betaling door vooruitbetaling per bank. Betalen via Ideal zou een fijne extra mogelijkheid zijn om te betalen.

Reactie op email is snel en accuraat.

N.V.T. heb de bestelling 2 dagen later zelf opgehaald.

Aftersales

Direct na aflevering een email over de gewijzigde status van de bestelling.
Camera werkt naar behoren dus geen problemen.

Gepost door Angeloonie, donderdag 9 augustus 2007 18:18
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

Was op zoek naar de Canon EF-S 17-85mm, en die was hier het goedkoopste. Even gevraagd of hij ook op voorraad was, en dat was zo. Dit moest ik weten ivm een CashBack actie van Canon die 30 juni afliep.

Heb via de mail en telefoon contact gehad, en ik moet zeggen dat ik daar enorm tevreden over ben. Snel antwoord en goed bereikbaar.

Omdat ik familie heb in Amersfoort had ik er voor gekozen om af te laten halen, en dit is zonder problemen gebeurd. De verpakking was misschien wel wat minder (bubbeltjesfolie), maar alle belangrijke gegevens waren daar aanwezig (barcode stickers). Al met al een hele goede ervaring.

Gepost door DNF-Style, maandag 23 juli 2007 11:14
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Via de pricewatch vonden we deze winkel. Door de overzichtelijke, eenvoudige opbouw van de site, vonden we snel de Canon 70-200 2.* USM waar we naar op zoek waren. Onze vragen omtrent dit artikel werden snel en vakkundig beantwoord.
Ook advies aangaande een goed filter werd goed en snel op gereageerd. De prijzen zijn, voor zover te beoordelen, de scherpste in de markt. De bestelling werd snel gedaan en per mail bevestigd. Zowel middels statusmails als middels persoonlijke mails van Michael van der Mee werd de hele bestelprocedure goed gevolgd.

De enige reden waarom een bestelling van deze shop vertraagd kan worden is dat er op het afleveradres niemand thuis is. Dat was bij ons het geval en dat resulteerde in een hele dag achter de PTT aanrennen om erachter te komen op welk verzamelpunt het pakket lag, om het uiteindelijk na uren op het orginele servicepunt te vinden waar men had aangegeven dat het niet binnen was gekomen. Dit had overigens niets met de afhandeling van Touchdown te maken. De bestelling is direct nadat het geld was overgemaakt verstuurd en hij zat dan ook een dag later op ons toestel.
De verpakking was degelijk zodat er niets met de ionhoud mis zou kunen gaan.
het pakket omvatte alles wat er besteld was.

Aftersales

Michael informeerde al heel snel naar de aankomst van de bestelling en onze tevredenheid.Ondanks dat hij via track and trace wist dat het pakket afgeleverd was. Dit komt heel prettig over. Geeft je het idee dat je als klant belangrijk blijft, ook nadat je betaald hebt. We twijfelen er niet aan dat mocht er ooit iets met de lens misgaan dat Michael ons snel en accuraat op weg helpt om het probleem op te lossen.

Gepost door manzana, vrijdag 29 juni 2007 15:28
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Ik zocht een Canon 30D body en volgens de pricewatch is deze bij Touchdown het gunstigst geprijsd. Daarnaast zijn de beoordelingen goed, dus de beslissing was snel genomen. De website is simpel en overzichtelijk, een pluspunt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je order per e-mail. De orderstatus is tevens te zien als je inlogt op de site. Snelle reactie per telefoon en e-mail.

Maandagmiddag een 30D met 2GB Sandisk Extreme III besteld. Eerst even gebeld of de 30D op voorraad was, dit was ook zo. Heb dezelfde dag het geld overgemaakt en een bevestiging van betaling gekregen. Het pakket met de 30D werd dinsdag verzonden, de geheugenkaart was niet voorradig, maar deze zou woensdag binnenkomen en z.s.m. verzonden worden. De camera had ik woensdag al in huis, de geheugenkaart is zojuist (vrijdag) bezorgd. Verpakking is ok. Keurig met factuur die ik kan gebruiken voor de cashback. Al met al een nette en snelle levering.

Nvt.

Gepost door jlcv, donderdag 14 juni 2007 00:36
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

De website is inderdaad simpel maar doeltreffend: je vindt er de informatie die je nodig hebt. Reactiesnelheid op e-mails is uitmuntend te noemen: <5 min (...!). Op ma 11 juni een Canon EF 16-35 F/2.8 L II besteld. Direct bevestiging gekregen en ook veel en accurate updates via e-mail; er wordt de indruk gewekt dat men er zich persoonlijk met je bestelling bezig houdt: een prettig gevoel.
Missschien enige minpuntje: slechts te betalen via vooruitbetaling, echter dit lijkt voorlopig onlosmakelijk verbonden aan kleine internetshops.

Na een mysterieuze Amersfoortweidse storing bij TNT (...?) werd de bestelling een dag later verzonden. Twee dagen totale levertijd inclusief overboeking van bank naar giro lijkt me nog prima in orde.
Verpakking was simpel maar deugdelijk. Enige wat ontbrak: iets van een pakbon of een factuur. Dit was ook niet meegeleverd met de verstuurde e-mails (slechts een link naar de bestelling op de site), en dit vond ik wat ongebruikelijk.

Aftersales

Geen ervaring, maar ik heb het sterke vermoeden dat dit juist bij deze shop dik in orde is!

Gepost door HarryG, woensdag 30 mei 2007 11:20
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

Bestelling 's avonds opgegeven en volgende dag al gereed. Koos voor afhalen gezien de hoge waarde van de levering. Vriendelijk ontvangen met kopje koffie en persoonlijke uitleg gekregen over de apparatuur. Michael is duidelijk iemand die weet wat belangrijk is.
Website is voldoende. Terugkoppeling over status van order is snel en accuraat. Prijzen zijn zeer scherp (laagste voor mijn 30D).

Afgehaald in Amersfoort. Geen probleem. Goed geregeld. Dus geen gegevens over verzending.

Aftersales

Filters waren niet direct leverbaar. Gratis tijdelijk een leenexemplaar. Vragen gesteld over diverse onderwerpen die allemaal snel en accuraat werden beantwoord. Niets dan lof.

Gepost door MartijnGizmo, maandag 7 mei 2007 19:10
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Een paar weken geleden een tweede 580EX aangeschaft, en daarvoor gewoon blindelings de goedkoopste uit de Pricewatch gekozen. Naja, niet helemaal blindelings, ik had her en der al wat positieve verhalen gehoord over Touchdown Photo. De flitser was zonder problemen anderhalve dag later in huis.

Toen ik besloot om mijn 70-200 f/2.8 L te verwisselen voor een 135 f/2 L koos ik dan ook wederom voor Touchdown Photo. Wederom werd ik verrast door de enorm snelle reacties op mijn mails, zowel 's avonds laat als op zaterdagochtend! Daar kunnen enkele andere leveranciers nog een lesje van leren. Ook waren alle mails gewoon persoonlijk, geen slecht knip&plak-werk.

Zeer scherpe prijzen, een snelle afhandeling én prettig persoonlijk contact. Ik heb iig een nieuwe huisleverancier gevonden!

Verzending gebeurd onmiddelijk en mocht TNT aan het stunten zijn word je daar onmiddelijk over op de hoogte gebracht. Nette neutrale verpakking met ruim voldoende opvulling, wederom prima voor mekaar.

Aftersales

Ook na het ontvangen van mijn zending meteen een mail of alles naar wens is verlopen. Het wordt haast saai, maar op alle punten scoort Touchdown Photo bovengemiddeld. Dankzij mijn kooplust op fotogebied heb ik ook ruime ervaring wat betreft het kopen op internet, zowel bij de grotere ketens als bij o.a. de concurentie uit Woudenberg. Al met al geeft deze shop me een tevreden gevoel zoals ik dat nog niet eerder ervaren heb. Ik weet wel waar mijn volgende artikelen vandaan gaan komen..... en dat geldt denk ik voor meer mensen binnen mijn foto-kennissenkring.

Gepost door Spotter, zondag 6 mei 2007 18:04
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

Was al een tijdje aan het kijken naar een Canon 70-200 F/2.8 L IS USM en na veel rondkijken (en deze shopsurvery) uitgekomen bij Touchdown Photo, tevens de goedkoopste. Een telefoontje met wat vragen werd snel opgenomen, en de lens zou de volgende dag afgeleverd worden. Meteen besteld. De volgende dag werd ik gebeld en kon ik meteen de lens ophalen. De website is basic, maar bied zeker genoeg informatie. Bij een volgende aankoop staat deze shop bovenaan het lijstje!

De lens heb ik opgehaald (woning), werd vriendelijk ontvangen. Werkelijk prima! Enige nadeel is dat er enkel cash betaald kan worden, wat met prijzen voor lenzen als deze een aardig stapeltje papiergeld kan worden. Mogelijk een pin/apparaat voor de toekomst?

Gepost door libeco, vrijdag 13 april 2007 17:44
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

Door de website leek de winkel mij meer een eenmanszaak gerund vanuit een woning. Ik besloot daarom slechts een goedkope lens en enkele benodigdheden hier te kopen als een soort test. Mocht ik in het vervolg nog apparatuur nodig hebben dan overweeg ik als eerste bij deze zaak aan te schaffen. Vooraf contact gehad via e-mail, zeer snel netjes antwoord en de bestelling was ook snel verzonden.

Op zich was met de verzending niet echt wat mis; snel verzonden en netjes tracktrace-code gehad. Echter vond ik de verpakking vrij summier, ik neem toch aan dat bij dure zeer breekbare producten wel meer bescherminsmateriaal in de doos aanwezig is dan bij mij het geval was? Het was niet zo dat er geen berschermingsmateriaal in zat, maar ik vond het wat aan de weinige kant.

Gepost door barticus, vrijdag 9 maart 2007 12:20
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

De website vertelt het een en ander over de webshop en zijn eigenaar, en dat gaf mij een positieve indruk. Even een telefoontje gepleegd om te kijken of de lenzen die ik wilde hebben op voorraad waren. Ik wilde een keuze maken uit twee, en die waren beiden voorradig. Ik kon ze in Amersfoort onder het genot van een kop koffie komen bekijken en heb zo mijn keuze gemaakt. Ik heb een goed advies gekregen, met nog wat tips voor eventuele uitbreiding van mijn collectie.

Zeker iets wat ik niet verwacht had bij een webshop, maar wél in positieve zin!

Telefonisch afgesproken dat ik de spullen zou komen bekijken en ophalen, ik woon immers 5 straten verderop. Werd ontvangen met koffie en kon alles goed bekijken. Prima dus.

Aftersales

Geen ervaring, wel even navraag gedaan over de garantieafhandeling. Dat kon door mijn lens langs te brengen en te laten verzenden, of door het zelf met ETB op te lossen. Correct geinformeerd in ieder geval.

Gepost door Jopie Baksteen, zaterdag 3 maart 2007 15:48
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

De leverancier heeft een overzichtelijke website met een ruime keuze. Artikelen zijn scherp geprijsd. De leverancier geeft technisch goed advies en helpt bij het uitzoeken van het juiste product. Verder wordt er zeer goed gereageerd op vragen per mail.

Al heel snel werd er contact met mij opgenomen om een afspraak te maken voor het ophalen van mijn aankoop (Canon EF 100-400 f4.5/5.6L IS + UV filter). Het product kon ook al heel snel afgehaald worden. Bij het afhalen wederom goed technisch advies en de mogelijkheid om de lens te bekijken.

Aftersales

Ook naderhand wordt er nog steeds goed gereageerd op vragen per email.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2009 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden - Uw Privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van: