« 1 2 3 »Resultaten 1 t/m 20 van 49
De website is niet geheel mijn smaak, maar het maakt wel gebruik van standaard shop-software en daarom gewoon bekend en gebruiksvriendelijk. De producten zijn scherp geprijsd en alle informatie klopt. De statusemails waren erg snel en duidelijk.
Goede shop.
Goed verpakt, geen problemen mee gehad.
Na het betalen was het binnen een uur al verzonden, en kreeg ik een T&T nummer zodat ik mijn zending kon volgen.
De dag erop werd het bestelde product netjes afgeleverd.
Aftersales
Ik heb geen ervaring met de aftersales omdat de harde schijf die ik besteld heb gewoon doet wat hij moet doen.
Op 16 Juni (22:00) een aantal artikelen besteld (netwerkspul met name) en betaald met iDeal. Duidelijke shop, groot assortiment en bijna alles met foto's en relevantie informatie per product.
Na bestelling en betaling direct een (automatische) statusupdate/bestelbevestiging per e-mail ontvangen.
Na verzending een e-mail met verzendbevestiging + T&T nummer ontvangen. Alles stevig verpakt en klemgezet in de doos, niets op aan te merken.
geen ervaring mee.
Eindigt en staat dan wel vaak bovenaan als minst dure in de pricewatch, maar blijkt ruim 3 euro duurder dan volgende in lijst vanwege bijkomende BTW (en iDEAL), die niet zijn verwerkt in de verzendkosten op pricewatch. Informatique was 3,45 goedkoper bij exact dezelfde ventilatoren-koop. Just sayin'
Trap er niet in.
Goedenavond,
Graag zouden we willen weten op welk artikel dit betrekking heeft?
De prijzen die hier op Tweakers staan vermeld zijn allemaal INCLUSIEF BTW ! Het vermelden van prijzen op Tweakers moet verplicht inclusief BTW. Dat hier geen vergissing over bestaat.
Ik ga er vanuit dat u op onze site heeft gewinkeld tot aan de bestelmand, en daar de vergissing heeft begaan welke helaas vaker voorkomt : onderaan staat aangegeven : Inbegrepen BTW ¤ ... (bedrag) , en dan denken sommige mensen dat dat bedrag er dan nog bijkomt, maar dat is niet zo ... dit is enkel een vermelding van het BTW bedrag dat in het totaalbedrag zit , vandaar het woord INBEGREPEN BTW.
Mvg MNM Computers
Op zoek naar een geheugenkaartje kwam deze website goed uit de PW en ShopSurvey.
Website ziet er prima uit, beetje dertien-in-een-dozijn, maar dat betekent in ieder geval dat het bestel proces makkelijk en bekend is. iDeal kost een klein beetje extra, da's wel jammer. Bij verzenden is de goedkoopste optie "onverzekerde brievenbuspost". Voor zover ik weet kan een winkel niet zomaar onder z'n verantwoordelijkheid uitkomen als er bij verzending iets mis gaat. De verzekering is daarom vooral voor de verkoper en niet voor de koper. Beetje raar dat MNM het daarom zo aanbiedt. Maar het drukt wel de minimale verzendkosten zonder extra risico voor de koper
Standaard bevestiging kwam direct na bestelling. Niet veel later kwam ook de verzend-bevestiging. Het PDFje met de rekening kwam tegelijk met een andere email, al had die email als onderwerp enkel het ordernummer. Dat kan wat beter, misschien iets in de vorm van "Rekening voor bestelling bij MNM Computers, ordernummer XXXXX".
Verzending was prima, simpel bubbelenvelopje is meer dan genoeg voor een geheugenkaartje. Er zat helemaal geen teken bij dat de verzending van MNM Computers kwam, in of op de envelop. Het is gewoon een blanco envelop met het product. Niet verkeerd ofzo, maar kan beter met een klein beetje begeleidend schrijven ofzo.
Geachte klant,,
Wij bieden verschillende verzendmethodes aan, met of zonder verzekering. Wanneer er nadrukkelijk wordt aangegeven dat de zending niet verzekerd is, en ook een verzekerd alternatief aanbieden, is het risico bij onverzekerde verzending toch echt voor de koper.
Gelukkig gaat het zelden mis en maken elk jaar vele duizenden klanten naar volle tevredenheid gebruik van deze goedkope verzendmogelijkheid.
Om dit goedkoop te kunnen blijven aanbieden is er gekozen voor een snel en efficiënt inpakproces, vaak zonder begeleidend schrijven. De factuur krijgt u daarbij zelf in uw mailbox, uit milieu - kosten- en tijdbesparende overwegingen wordt er niet altijd nog een extra schrijven uitgeprint. Vandaar. De envelop is blanco met alleen de frankeermachine afdruk met ons adres, om zodoende niet kenbaar te maken wat er in de envelop zou kunnen zitten, dit om te zorgen dat uw zending zo veilig mogelijk overkomt.
Ik hoop hiermee één en ander verduidelijkt te hebben, bij vragen horen wij graag van u.
Mariëlle van Rooij
MNM Computers
Kantwerkerwei 13
5551 RA Valkenswaard
L.S.
in reactie op Uw opmerking over het onverzekerd verzenden: Het Burgerlijk Wetboek (boek 7, artikel 11) is hier vrij duidelijk in:
"Indien bij een consumentenkoop de zaak bij de koper wordt bezorgd door de verkoper of een door deze aangewezen vervoerder, is de zaak pas voor risico van de koper van de bezorging af, zelfs al was zij reeds eerder afgeleverd in de zin van artikel 9."
(bron:
Vandaar dat ik de optie om onverzekerd te verzenden prima vind. Het zal inderdaad zelden fout gaan, maar als het fout gaat, dan staat de wet aan de kant van de klant. Maar goed, de verzending is prima verlopen, dus het is voor mij een vrij academische discussie. Maar het is voor U als bedrijf wellicht de moeite waard om dit nader te onderzoeken.
Mvg.
Gideon
Na flink rondneuzen bleek dat MNM voor mijn bestelling (2x AC 80 mm fan PWM en een tube AC MX-2 koelpasta) inclusief verzendkosten de goedkoopste winkel te zijn. Qua productprijzen niet de goedkoopste, maar zeker goedkoper dan gemiddeld. Op de site aangekomen kwam deze in eerst instantie wat rommelig en goedkoop over, maar bleek inwerkelijkheid prima werkbaar te zijn. Bestelling geplaatst en gekozen voor betaling via ideal, omdat dit ook de snelste verzending op zou leveren. Minpuntje is dat er 75 cent betaald moet worden voor een betaling via ideal. geen inmens bedrag, maar toch jammer aangezien dit bij veel shops toch gratis is. Daarom geen zeer goed.
Verzending was perfect. Mijn bestelde onderdelen waren allemaal op voorraad. Nadat ik betaald had kreeg ik een bevestiging van mijn bestelling. Nog geen 3 kwartier later kreeg ik een orderupdate met de melding dat mijn pakketje was verzonden. Hierbij werd een track & trace code mee gestuurd. Vandaag het pakketje binnen gekregen. Alles zat in een klein doosje met van die plastic opgeblazen dingen boven de fans, zodat deze redelijk vast in de doos zaten, opzich prima, maar aangezien de bestelde fans fluid dynamic bearing hebben en dus gevoelig voor schokken zijn had ik liever gezien dat er ook wat beschermingsmateriaal aan de zijkanten van de fans was gestopt.
Aftersales
nvt, mocht dit van toepassing worden zal ik het laten weten.
Prima, simpele en overzichtelijke website.
Wat op voorraad is blijkt ook op voorraad te zijn, bestelling krijgt netjes een bevestiging en betaling via iDeal is mogelijk.
Statusupdates worden direct verstuurd en ook opmerkingen worden gelezen.
4 juni 's avonds laat (22:00) nog twee cpu-heatsinks besteld (thermalright HR01) en 2 bijpassende 120mm fans, de site gaf aan dat ze uit eigen voorraad leverbaar waren.
Omdat ik er haast mee had er een opmerking bijgeplaatst dat ik er stiekem heel erg om te springen zat en dus hoopte dat ze inderdaad uit eigen voorraad kwamen, die hebben ze Duidelijk gelezen!
Vanmiddag (12:00 uur) reeds een verzendbevestiging van MnM ontvangen, morgenochtend zijn ze, mits de TPG meewerkt, al op locatie.
Al met al, bedankt voor de perfecte service MnM, dat zouden meer webshops mogen doen
Uit eerdere orders bij MnM weet ik onderhand hoe de verpakking is, die is meer dan afdoende en erg netjes.
Track en trace wordt aangeleverd, direct met de status/verzendingsupdate mee.
Zaterdag bestelde ik een Creative Headset die op voorraad was. Kreeg meteen een orderbevestiging per mail. Site is ziet er niet echt popie jopie uit, maar hij werkt perfect en ik kan altijd alles vinden en dat vind ik toch wel het belangrijkste.
Maandag een track en trace code gemaild gekregen dat het pakketje verstuurd was en dinsdag netjes bezorgd. Sneller kan volgens mij niet echt.
Netjes verpakt, doos was wel een keer gebruikt maar daar hou ik wel van een shop die aan het milieu denkt en niet alles weggooit en nieuw de wereld in helpt. Track en trace gehad dus goed verzorgd. Bezorgt door TNT.
Aftersales
Ik had even pech dat de headset defect was na aankomst. Na een korte mailwisseling kon ik het pakketje terugsturen en werd me een nieuwe toegezonden. De verzendkosten van het terugsturen werden netjes vergoed omdat het een DOA. Al met al dus een zeer prettige ervaring met deze shop. Ik zal hier zeker vaker bestellen. Dikke plus MNM!
4 GB Extreme II geheugen besteld voor mijn digitale camera. Overzichtelijke simpele website, snel te vinden.
Keurig verpakt ineen bubbeltjesenveloppe.
Aftersales
Order-update ontvangen op moment van verzenden.
De website ziet er goed uit. Het is vrij simpel opgezet, wat het naar mijn ogen, effectief maakt. Geen rare legenda's, de levertijden staan gewoon vermeld.
Had bij MNM 4 fangrills besteld. Deze had als enige de fangrills en de verzendkosten waren vrij laag in vergelijking met andere shops (beetje zonde om 16 euro verzenden en minimale orderkosten te betalen voor zo'n klein bedrag). Dat was dus een groot pluspunt.
Een paar grills waren niet op voorraad, levertijd zou 1 tot 5 dagen zijn. Uiteindelijk was het 2 weken, maar ik had er geen haast mee dus eigenlijk geen probleem vond ik.
Noodgedwongen moest ik veranderen van email adres, en dit had ik ook ruim voor de verzending aangepast in mijn account. Echter ik heb nooit een bevestiging gehad dat het product verzonden was. Maar ik kan me voorstellen dat als je je email adres aanpast, het niet veranderd in je order. Wellicht is dit nog een tip voor verbetering.
De producten waren prima verpakt, geen problemen.
Na 1 goede ervaring maar weer wat besteld.
Een Scythe Mugen 2 koeler voor mijn CPU.
Heel snel verzonden, goed verpakt, en extra:
Een plastic casing om de stock intel koeler in te doen!
Wat een service.
In de middag besteld, de dag erna ongeveer rond hetzelfde tijdstip van bestelling binnen gekregen.
NVT
15-05 bestelling geplaatst, levering uit eigen voorraad. Nagevraagd via site (geen telnr of mail) of levering dan binnen 24 uur zou kunnen. Geven binnen 1u(!) eerlijk terug dat 92% binnen 24u is, maar dat soms 2 werkdagen nodig zijn. Bestelling geplaatst, overzichtelijke site, makkelijk te bedienen en geen foutmeldingen. 15.00 u melding dat de zending verzonden is, dag later binnen. Mailwisseling loopt goed, ze komen na wat beloofd wordt en zijn eerlijk in hun verwachtingen. Prijzen liggen redelijk goedkoop en ze communiceren duidelijk of iets op voorraad is of niet.
Bestelling op tijd. Verwachting was dat het mogelijk binnen 24 u zou komen, maar een keline kans van niet. Levering is vervolgens binnen 24 u, dus goede indruk. Doos onbeschadigd met voldoende schokbeveiliging. T&T liep achter op de werkelijkheid. T&T gaf aan dat het nog gesorteerd werd, de deurbel ging al. Prima mogelijkheid om afleveradres af te laten wijken van factuuradres.
Niet nodig gehad
Ik bestel wel vaker bij deze shop. Dit keer een aantal inbouwdozen voor netwerk en netwerk/coax besteld. De site vind ik duidelijk en snel. Ook is goed te zien of iets op voorraad is of niet. Mijn ervaring is dat deze informatie erg betrouwbaar is.
Op het moment van mijn bestelling waren de netwerk/coax inbouwdozen jammer genoeg niet op voorraad. De meeste netwerkspullen hebben ze wel standaard op voorraad zodat ze erg snel kunnen leveren. Verwachte levertijd stond op 1-7 werkdagen. Gezien dat feit is het erg netjes dat ze binnen 7 dagen konden leveren.
Meestal wordt de verzending netjes verpakt met voldoende beschermingsmateriaal.
Bij deze bestelling was de verpakking een klein doosje, zonder beschermingsmateriaal in de doos, waardoor een kleine kans op beschadiging aanwezig is. Vandaar mijn beoordeling 'goed' en niet 'zeer goed'.
De zending was overigens geheel intact.
Niet nodig gehad.
Overzichtelijke website met goede prijzen. Een groot voordeel vind ik dat je geen account hoeft aan te maken wanneer je besteld.
De D-link Dir655 was op voorraad waardoor ik besloot hem te bestellen (dit was om 17:15). Direct betaald met Ideal en na 10 minuten had ik al een email dat mijn bestelling verzonden was!
De bestelling was netjes met bruin papier om de orginele doos verpakt. De levertijd was super, 10 minuten na het bestellen was het pakketje al verzonden en binnen 24 uur had ik de bestelling in mij handen.
Ik wilde een fan controller voor in mijn Antec Twelve Hundred en ik was aan het kijken naar de Scythe Kaze Master 5.25"
Er zijn 2 versies, de 'normale' en de ACE.
Ik kon niet echt een groot verschil zien en heb daarom MNM gemaild met mijn vraag.
Ik kreeg netjes binnen 24 uur antwoord en het enige grote verschil was dat de frontplate van de ACE van aluminium is.
Vrij snel daarna mijn bestelling geplaatst op vrijdag middag.
Ik dacht dat ik het pakketje maandag pas zou zien.
Maar ik kom thuis zatersagmiddag en er ligt een pakketje op mij te wachten!
Super netjes en snel verzonden dus!
Echt top service!
NVT
Heb bij MNM Computers op 7 maart een geheugenkaartje besteld. Helaas werd deze nooit bezorgd.
Veel mailcontact met MNM Computers gehad. Allemaal netjes beantwoord. Ze hebben uiteindelijk een onderzoek bij TNT post laten uitvoeren. Helaas bleek dit niks op te leveren, omdat er iets was misgegaan in de communicatie naar TNT toe.
MNM Computers is toen zo coulant geweest om het kaartje, bij uitzondering, nogmaals te sturen.
Het heeft even geduurd voordat ik het kaartje had, maar ik ben erg tevereden over de manier waarop ze met hun klanten omgaan!
Duidelijke website, alles is goed te vinden. Levertijd indicatie lijkt ook goed: Dir855 stond op 1 tot 7 dagen levertijd, en werd inderdaad ook netjes de volgende dag verzonden, waarna ik het weer een dag later in huis had. Klopt dus goed.
Router was in bruin papier omwikkeld en in originele doos verzonden. Sinds de router zelf in een goed schok bestendige verpakking zat was dit voldoende. Verzending was netjes via TrackTrace te volgen, waarbij ik erg blij was dat een link naar de TT werd meegestuurd via de mail. Veelal krijg je alleen de code, en moet je zelf op de tracktrace website alles invullen. Dit terwijl het dus ook gewoon netjes via een link kan.
(nog) Niet nodig gehad.
De website wint geen schoonheidsprijs, maar is wel duidelijk en ze boden de telefoonbatterij die ik zocht het goedkoopst aan (absoluut gezien niet, maar de gratis verzending maakte het verschil), dus heb ik die hier besteld, ook in verband met eerdere goede ervaringen. Ik vond ¤0,75 voor iDeal een beetje veel, dus ik maakte het maar ouderwets over. Na bestelling kreeg ik een bevestiging, de volgende dag melding dat de betaling binnen was en daarna bericht van verzending. De volgende dag had ik m'n batterij dan ook. Zonder originele verpakking wel, maar dat mag de pret niet drukken. Het moet tenslotte ergens vandaan komen.
Snelle en kostenloze verzending. Kan niet beter.
Prima website, alles is goed te vinden met een voor mijn NAS en schijven zeer nette prijs. Prijs van harde schijven wordt actueel gehouden. De NAS was niet op voorraad en ik kreeg daar ook bericht van, verder wordt je bij elke statuswijziging (besteld, betaald, verzonden, etc) op de hoogte gehouden.
Telefonische bereikbaarheid is niet geweldig (staat ook met reden op de site), maar per e-mail werd er zeer snel en netjes gereageerd, ook bv. op een zondagmiddag.
Prima verpakt, het pakket is via Track & Trace te volgen.
Aftersales
Ik had 3 Samsung schijven bij de Synology NAS besteld, maar deze bleken niet goed door de NAS ondersteund te worden en gaven ook grote problemen (uitvallende en niet startende schijven). Dit stond ook op de site van Synology, maar had ik niet gezien.
BIj MNM aangegeven en zij boden zelf aan om deze schijven te retourneren, 3 andere (WD) schijven te bestellen en alles te verrekenen. Uiteraard graag gebruik van gemaakt, dus perfecte service en uitstekend afgehandeld!
Ondanks de wat matige website, zeer degelijk bestelproces. Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang via e-mail. Ook direct een antwoord na een vraag per e-mail over de verzending die iets langer duurde i.v.m. de kerstdrukte.
De aftersales bleek echter waardeloos (zie hieronder).
Degelijk verpakt en supersnel binnen. Het product werd op de dag van bestelling reeds verstuurd. Via Track&Trace ook prima te volgen waar het was.
Aftersales
Toen het product defect bleek te zijn, begon de ellende. In plaats het bieden van service werd ik verwezen naar de fabrikant. Na enige e-mails wordt ik weer terugverwezen naar MNM om het apparaat in te ruilen omdat het echt defect blijkt te zijn. RMA nummer werd snel gegeven, maar helaas geen sprake van inruil. Na twee weken nog geen ander exemplaar ontvangen.
Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar: erg lastig bij dergelijke problemen. Herhaalde verzoeken om mij dan s.v.p. terug te bellen worden genegeerd. Hierdoor ontstaan ook misverstanden in de communicatie per e-mail.
MNM laat een starre en bureaucratische houding zien: er wordt gewezen op de procedures en er is helaas niets mogelijk. Ook wordt geen enkele moeite gedaan om het probleem wellicht op een andere manier op te lossen.
Na 6 (!) e-mailtjes van mijn kant blijkt het dan ineens tóch mogelijk om per direct een vervangend exemplaar te sturen. Dat dit niet eerder is gebeurd, is mijn eigen schuld volgens MNM: ik had in één van de mailtjes in plaats van 'vervangend exemplaar' gevraagd om een 'nieuw exemplaar'. Dat ik in alle andere mailtjes toch duidelijk vroeg om een vervangend exemplaar wordt voor het gemak maar even vergeten.
Kortom: aftersales is echt waardeloos, met name door het gebrek aan goede telefonische support, maar ook door de slechte service/klantgerichtheid.
De website is niet de beste website die ik gezien heb. Maar ik kan er op vinden wat ik zocht. Tijdens het zoeken en winkelen geen problemen ondervonden.
Over de kennis van de leverancier kan ik geen oordeel geven.
Na het bestellen en betalen kreeg ik een bevestiging en een Track and trace code via email.
Goede zending goed in gepakt, track and trace code aanwezig. Zeer snelle zending, gisteren besteld vandaag binnen.
kan ik niks over zeggen