« 1 2 »Resultaten 1 t/m 20 van 38
Overzichtelijke website en breed aanbod aan producten. Ik was op zoek naar UTP wandcontactdozen, die bij veel andere webshops onduidelijk of niet gefotografeerd waren. Aangezien enkele in m'n woonkamer komen te hangen is het toch wel handig om te zien hoe ze er uit zien
Prettig is ook de directe indicatie van levertijd (volgende dag binnen, in magazijn dus max 3 dagen, etc.). Was voor mij doorslaggevend om hier te bestellen aangezien andere webshops het niet of niet duidelijk aangeven.
Een uur na plaatsen van bestelling een Track & Trace nummer gekregen waarmee ik aan het einde van de dag de bestelling kon volgen. Werd de volgende dag geleverd.
Helaas een missend product, maar dat is goed opgelost (zie aftersales).
Aftersales
Door een fout zijn er in eerste instantie maar twee in plaats van drie wandcontactdozen verstuurd, ondanks dat de pakbon wel 3 stuks aangaf.
Na contact direct een antwoord gekregen dat het missende product alsnog nagezonden werd. Dat is vandaag gearriveerd, dus al met al uitstekende service
Na 2 jaar begaf mijn BeQuiet 850 voeding het en zie dan maar eens de factuur terug te vinden om aanspraak te maken op de 3 jaar geldende garantie! Vond gelukkig nog een mail in het archief met de inlog code van de site waar ik blijkbaar deze voeding had aangeschaft.
Gelukkig hadden ze daar een online factuur en zodoende een RMA gestart. Na ca 5 weken een status navraag gedaan aangezien ik nog in afwachting was. Blijkbaar is de procedure bij de leverancier van de leverancier om 75% van het betaalde bedrag te betalen ipv een reparatie of vervanging.
Na enige communicatie heeft Maurice van Hardware Winkel zich hard gemaakt bij de leverancier en vandaag mocht ik een nieuwe voeding ontvangen. Niet het zelfde type maar de laatste versie!
Kortom een aanrader!
Artikel: http://tweakers.net/price...ermal-grease-zm-stg1.html
Omdat dit de goedkoopste winkel was had ik niet besteld. Tevens heb ik gekozen voor onverzekerde verzending (verzekerd = +¤2). Volgens de wet draagt ver verkopende partij ten alle tijden het risico op verzenden, die ¤2 gaat dus rechtstreeks naar hun zakken zonder dat ik er iets aan heb.
[b]Update:[/] die aftersales
De verzending is nooit aangekomen. Zie aftersales.
Aftersales
Enige tijd later sommeerde ik ze het product opnieuw te verzenden. Wat schepte mijn verbazing: ze verschuilen zich achter een maas in de wet. Ik had gekozen voor onverzekerde verzending. Volgens deze winkel heb ik dan een verzendmethode gekozen, en in dat geval ligt het risico voor de verzending bij mij.
Niet dus. Zoals je op http://blog.iusmentis.com...ding-bij-koop-op-afstand/ kunt lezen ligt dat toch anders, ik heb geen verzendmethode gekozen, ik heb een methode gekozen uit een selectie van jullie. Na wat heen en weer gemail bleek dat ik inderdaad gelijk had, en dat de website om die reden 'binnenkort' wordt aangepast. Ik had al besloten de koop te ontbinden (met een dergelijke winkel doe ik geen zaken).
Het aanpassen van de website? Dat is nog steeds niet gebeurd. Een terechte 3x 1-ster voor deze winkel. Een webshop behoort zich te houden aan de wet, als je dat niet van plan bent kan je beter geen webshop beginnen.
Het duurde ook telkens enkele dagen voordat mijn mail werd beantwoord. Iemand die waarde hecht aan een snelle garantieafhandeling kan beter een andere winkel kiezen.
[b]update[/] na verder contact bleek dat de site wel aangepast is, de AV was ongewijzigd, maar het was inmiddels onmogelijk om nog een artikel te bestellen wat niet-verzekerd word verzonden.
Dat betekent dus dat er wel naar mij geluisterd is, en daarvoor gaat de waardering een paar puntjes omhoog.
Geachte heer of mevrouw,
Graag verzoek ik u contact met ons op te nemen daar wij niet ons van onze verantwoordelijkheden onthouden. Ik kan echter zo 1,2,3 niet reproduceren wie u bent maar normaal gesproken lossen wij alles keurig op zoals het hoort anders zou het hier wel vaker besproken zijn. Dus graag even contact zodat we dit even recht kunnen zetten.
Maurice van Rooij
Team Hardwarewebwinkel.nl
Product was volgens de website op voorraad en kon de volgende dag geleverd worden.
Dat werd ook waargemaakt.
De website ziet er érg simpel uit, wellicht enigszins afschrikwekkend voor Tweakers, maar het feit dat ik er een account bleek te hebben en er al meerdere bestellingen had geplaatst in het verleden was voor mij voldoende om er nog een keer te bestellen.
Product was zoals gezegd ook daadwerkelijk op voorraad aangezien de order de volgende dag meteen werd verzonden.
Erg leuk om te zien dat er een optie is voor gratis verzending met de gewone briefpost, wat prima kon met mijn bestelling.
Netjes volgende dag afgeleverd.
In navolging van de goede recensies heb ik een bestelling van diverse items geplaatst. De website is duidelijk, maar achteraf bleek de voorraadinformatie van 1 item niet correct.
Op de website stond aangegeven dat de goederen direct werden verstuurd, maar dat bleek bij mij niet het geval. Ik heb er meer dan 10 dagen op moeten wachten. Na een week heb ik getracht contact op te nemen, maar daarop werd niet gereageerd. Op de tweede klacht (28 dec) reageerde de winkel met excuses wel (op 30 jan) . De bestelde cardreader bleek niet beschikbaar en een alternatief werd geboden. Ik heb daarvan afgezien. Na deze late reactie kwam het geheel in een stroomversnelling, ik had de bestelling de volgende dag in huis. Jammer dat het zo lang had moeten duren.
Ditmaal de juiste Artic Alumina besteld en twee weerstandjes van Zalman.
Artikelen zijn netjes geprijsd en de verzendkosten zijn ook zeer redelijk voor brievenbuspost (2 euro).
Gewoon een prima webshop die zijn klanten uitstekend op de hoogte houdt en doet wat er beloofd wordt.
De volgende dag is alles geleverd in een stevige envelop (eigenlijk zelfde succesverhaal als hier beneden).
Weer binnen 24 uur geleverd. 5 sterren!
Artic Alumina aangeschaft voor een South Bridge chipje waar een koeler op moet... Tenminste dat dacht ik... De pricewatchlink verwees naar het verkeerde artikel... Had ik niet door op de donderdagavond.
De website is goed overzichtelijk en je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling.
Ik had mijn bestelling zaterdag in huis (zoals voorspelt).
De zending kon in de brievenbus en was netjes in een stevige bubbelenvelop verpakt.
Ondanks dat ik het verkeerde artikel heb besteld... Ik kan dit vast nog wel eens gebruiken en had geen zin om het terug te sturen (ging om een tientje aan hardware).
Verzending was snel en goed verpakt dus. 5 sterren
de webwinkel is onderdeel van mnm en de site is prima. voor mensen die iets zoeken op de site zou een betere zoek functie handig zijn. ik heb zelf via tweakers gezocht en dat vind je wat je nodig hebt. zou hier zo weer bestellen.
de verzending is precies zo als afgesproken in een bubbel envelop verzonden binnen 24 uur
Nog nooit wat bij deze webshop besteld. Ik zocht een 1u koeler en deze was op voorraad en goed geprijsd (laagste in de pricewatch).
Bestellen voor 15.00 uur... Volgende dag in huis.
Ik heb om 13.29 uur besteld... Betaald met iDeal (kost 75 cent) en kreeg netjes een melding dat mijn bestelling was betaald.
Die zelfde middag al melding dat mijn pakketje met de post ging (precies om 17.00 uur).
En ja hoor! Vandaag netjes afgeleverd en al in gebruik.
Dit zal ik onthouden... Prima webwinkel!
Erg netjes verpakt, super snel geleverd en product in perfecte staat (zoals je mag verwachten).
Track&trace krijg je automatisch per mail.
Volle mep sterren dus!
De website van HardwareWebwinkel.nl ziet er goed uit. Net ontworpen en goed ingedeeld. Het assortiment (wat behoorlijk uitgebreid is) is goed ingedeeld in categorieen waardoor je makkelijk naar je ideale product kan doorklikken. Dit scheelt weer een te algemene zoekopdracht met 100+ hits. De getoonde productinformatie is vaak zeer uitgebreid in vergelijking met andere shops.
Ik heb zelf iets besteld wat niet bijzonder veel winkels konden leveren, en de prijzen waren zeer acceptabel. Na het bestellen netjes een bevestiging, en na het verzenden de tracking info in mijn mail. Precies zoals het hoort. Al met al een prima winkel.
De bestelde producten zijn via TNT verzonden en de dag daarna afgeleverd. Algemene indruk hiervan was prima, maar wellicht had de doos zelf iets groter gemogen om de kans op beschadigingen nog kleiner te maken. De producten waren wel afzonderlijk van elkaar ingepakt zodat ze elkaar niet konden raken in de doos.
Overzichtelijke website waarin makkelijk te zoeken is.
Optie om kosten te besparen door zelf geld over te maken ipv gebruik maken van ideal is een mooie optie
Heeft zich gehouden aan levering binnen 24 uur, conform informatie op website.
Materialen waren goed ingepakt.
Ik wilde nog snel twee Scythe Mugen's kopen voordat ze niet meer leverbaar zijn; ik wil mijn hardware bij voorkeur in de buurt kopen, bleek MNM cq de HardwareWebwinkel.nl (wat mij betreft was de oude naam beter) ook nog eens de goedkoopste. Aangezien het op vooorraad was kon ik meteen deze ophalen dit vind ik ook een prima service vaak kan dat gewoon niet bij een webwinkel.
Verder vind ik het een prima website met een goede indicatie of iets daadwerkelijk op voorraad is dit is bij andere websites wel eens anders.
Keurige website, makkelijk bestellen en betalen - jammer dat de iDealkosten aan de klant worden berekend, aan de andere kant: veel winkels doen dit niet en nemen het toch op in de prijs natuurlijk, dus hier heb je de keus.
Twee reepjes laptopgeheugen besteld op zaterdagavond, waarij aangegeven op de site dat deze op voorraad waren.
Ik heb handmatig overgemaakt en niet via iDeal dus
en kreeg op maandag prompt een mail dat de betaling was ontvangen: vlot en netjes.
En toen bleef het stil. Op de site was het geheugen nu op voorraad bij de leverancier, 1-3 werkdagen. Na 1,5 week heb ik er dus maar eens een mailtje aan gewaagd. Vervolgens kreeg ik snel antwoord, en ook meteen een bevestiging dat de bestelling nu (10 november) was verzonden. Dat TPG post het pakje dan toch pas 2 dagen later aflevert is de winkel natuurlijk niet aan te rekenen, postdatum is wel degelijk de 10e.
Dus ondanks de iets vertraagde verzending, toch snel en klantvriendelijk afgehandeld en daarmee hebben ze het helemaal goed gemaakt bij mij.
Verder netjes verpakt, niks op aan te merken.
Aangezien ik vanwege een slechte ervaring bij een andere webwinkel tegenwoordig graag mijn onderdelen afhaal en ter plekke afreken zoek ik mijn toevlucht graag tot winkels in de regio. Dan blijven er een paar opties over waarvan Hardwarewebwinkel in mijn ogen een van de betere is.
Ik ken ze al wat langer via mond-tot-mond reclame (klein dorpje dat Valkenswaard) en mijn ervaringen tot nu toe zijn ronduit positief. Ook de nieuwe site (voor mij althans) vind ik een flinke vooruitgang ten opzichte van de oude situatie.
Bij voorgaande bestellingen werd er altijd snel en correct gereageerd op e-mails (telefonisch contact heb ik nooit gehad dus daar kan ik niet over oordelen) en er zijn flexibele afhaaltijden mogelijk in overleg. Ook orderupdates komen via de mail binnen: prima!
Qua prijzen zitten ze aan de goedkopere kant en een mooie verbetering ten opzichte van mijn vorige bestelling is dat er tegenwoordig betaald kan worden met de PIN.
Verzending en aftersales zijn niet van toepassing aangezien ik mijn producten heb afgehaald en ik tot op heden nog geen problemen heb gehad met leveringen/defecte producten etc.
Heb zondag een bestelling gemaakt en heb die keurig volgens plan dinsdag in huis gekregen. Ook hebben ze een erg snelle en vriendelijke klantenservice, dus ik raad deze winkel zeker aan.
Alles op tijd en volgens plan!
Aftersales
Ik had eerst een bestelling gemaakt voor één fan en een fan filter. Later op die dag kwam ik erachter dat ik er nog een nodig had. Ik moest echter opnieuw de verzendkosten betalen voor mijn tweede bestelling, iets wat mij overbodig leek, en ik stuurde zondag een e-mail of de twee bestelorders samen verstuurd konden worden en of ik de verzendkosten van de tweede verzendkosten terug kon krijgen. Die maandagochtend heb ik keurg een e-mail ontvangen dat ze het samen zouden versturen en ik heb diezelfde dag nog de dubbele verzendkosten teruggestort gekregen. Helemaal perfect!
Ik had wat telefoonaccessoires besteld voor mijn nieuwe Galaxy S II, deze shop had gelukkig alles op voorraad en zou versturen als je voor 15.00 uur bestelde. Ik was helaas wat aan de late kant, maar na een mailtje om 15.45 uur kreeg ik binnen een kwartiertje bericht van Mariëlle dat het nog wel mee kon.
Ik kreeg keurig een track en trace van TNT en de zending werd vandaag al keurig bezorgd. Het was keurig verpakt en afgevuld met luchtkussentjes.
Aftersales
Ik had de verkeerde batterij besteld dus gauw even gemaild of ik die nog kon ruilen. Geen probleem, kon de verkeerde batterij terugsturen, ze sturen vandaag nog de juiste op en storten het bedrag van de foute batterij aan me terug. Klasse! Precies hoe het hoort. Wat betreft dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn maakt me dus niets uit, mail wordt keurig en snel beantwoord!!!
Duidelijke overzichtelijke website. Bestellen ging zonder enige problemen. Direct na bestellen kreeg ik een bevestiging in mijn email.
Ze zijn erg lastig bereikbaar. De telefoon wordt niet opgenomen, na drie dagen proberen heb ik enkel een voicemail van ze gehoord. Op email wordt wel gereageerd, maar vragen ze bijvoorbeeld om extra informatie wanneer dat duidelijk niet nodig is, waarmee het hele proces vertraagd wordt.
Volgens de website was het artikel bij de leverancier voorradig en zou het maximaal zeven werkdagen duren totdat dit afgeleverd werd. Dit werden er uiteindelijk twaalf.
Om die reden heb ik een aantal dagen geprobeerd om ze per telefoon te bereiken, om te informeren waar mijn artikel bleef. Dit lukte niet, aangezien ze nooit de telefoon opnemen. Toen ik uiteindelijk via de website in ben gelogd en daarna via het contactformulier een vraag heb gesteld kreeg ik een halve dag later het verzoek om een ordernummer.
Aangezien mijn emailadres aan de order gekoppeld is, had dit natuurlijk makkelijk even opgezocht kunnen worden, i.p.v. per mail weer opnieuw gevraagd.
Nadat ik gereageerd heb met het ordernummer kreeg ik geen reactie, maar werd het product de volgende dag verstuurd. Ik heb dus ook geen reactie of enige vorm van uitleg gekregen over waarom de levering zo lang duurt.
Goedemorgen,
Allereerst mijn excuses voor de problemen rondom uw verzending.
Ordernummers worden niet voor niets afgegeven. Als dit op basis van emailadres zou gaan dan zou dat een veel te ingewikkelde zaak gaan worden voor ons voor mensen met meerdere orders. Het is voor u als klant neem ik aan een kleine moeite om dit nummer even te vermelden dan had u sneller een reactie gehad, wat u uiteindelijk wilde.
Daarnaast kiezen wij er inderdaad vaker voor om eerst de verzending van de order te doen voordat we gaan reageren op de vraag wanneer de order verstuurd gaat worden. De verzendbevestiging is immers het antwoord op uw vraag.
Jammer dat u niet wat meer gegevens geeft zodat we kunnen kijken waar dit specifiek over ging en waar we dingen kunnen verbeteren, op deze manier wordt het hier alleen een mopperplek met frustratie alom terwijl we serieus willen proberen om dingen te verbeteren.
Maurice van Rooij
Team HardwareWebwinkel.nl
Mooie en duidelijke website, heb contact gehad met Maurice voor wat vragen doordat ik een 5 tal systemen wilde bestellen met wat afwijkende wensen voor op kantoor.
Systemen waren keurig en snel voorgeinstalleerd geleverd, alle drivers waren ook netjes geupdate dus niet alleen een kale Windows.
Werd netjes en goed verpakt in doos afgeleverd
Aftersales
We hadden nog een set oudere Dell monitoren die we in een dual screen setup wilde gaan gebruiken op een nieuw systeem.
Helaas gaf dit onvoorziene problemen op een nieuw systeem, hier had Maurice van HardwareWebwinkel een passend oplossing voor bedacht en na wisseling van hardware werkte alles perfect.
Niet bij ze bestellen, ze zijn van de aardbodem verdwenen.
Ik heb hier een paar kabeltjes besteld. Mijn keuze voor hardwarewebwinkel was omdat ze als een van de weinigen de goede kabeltjes in het assortiment hadden. Voor een deel gold dat ze niet op voorraad waren, dus een wat langere levertijd zouden hebben. Kreeg meteen een bevestiging van mijn betaling en dat een deel niet op voorraad was. Prima tot zo ver.
Toen echter de aangegeven levertijd royaal overschreden was, heb ik ze gemaild of ze niet een deel alvast konden opsturen: ik zit namelijk op een van de kabels met smart te wachten. Nooit reactie gehad op de mail. Daarna regelmatig en op verschillende tijdstippen gebeld, alleen het antwoordapparaat met de mededeling dat ik moet mailen. Right.
Nu, na vier weken, ben ik mijn vertrouwen in deze club helemaal kwijt en ga ik kijken of ik mijn geld terug kan halen. Die kabeltjes laat ik, tegen astronomische verzendkosten, wel uit Duitsland komen...
*update 2 november 2011*
Inderdaad, zoals de reactie van HardwareWebwinkel al beloofde, twee dagen na het plaatsen van deze review, werden de bestelde artikelen alsnog verzonden. Toch kom ik in mijn oordeel niet hoger uit dan dan slecht. Dat heeft vooral met de aftersales te maken (zie hier onder).
*update 2 november 2011*
De bestelling is uiteindelijk correct en goed verpakt verstuurd.
Aftersales
Er is geen aftersales, ze zijn niet bereikbaar. Ze reageren niet op mijn mail. Ik probeer ze al twee weken telefonische te bereiken, maar ik krijg steeds hetzelfde antwoordapparaat met de de mededeling dat ik moet mailen. Nergens op de site of op het antwoordapparaat is te vinden waarom ze niet bereikbaar zijn.
*update 2 november 2011*
Na deze recensie zijn de bestelde spullen verstuurd. Toch zijn er een paar redenen waarom dit niet mijn vertrouwen in HardwareWebwinkel hersteld heeft:
- HardwareWebwinkel beweert dat de levertijd op meer dan 7 dagen stond. Dat is incorrect. Hij stond, en staat nu nog, op 1-7 werkdagen.
- HardwareWebwinkel gaf aan geen mail ontvangen te hebben. In een privé mail hebben ze aangegeven "dat mensen anders wel een tweede mail sturen". Ik heb gecontroleerd: de mail is bij mij vandaan correct verzonden. Waar het ook mis is gegaan, wat mij betreft mogen ze niet zo laconiek doen over een gemiste mail van een klant.
- Ik ben gaan bellen om er zeker van te zijn dat ik contact zou krijgen. Ook weer in de privé mail gaven ze aan inderdaad slecht telefonisch bereikbaar te zijn. Als dat zo is, prima, maar geef dat dan wel duidelijk aan op de site.
Hoe goed ze sommige dingen misschien ook doen (de site is een van de beste die ik ooit heb gezien, een mooi assortiment, de verzending was goed), bij de aftersales verspelen ze wat mij betreft hun punten weer. Het draait gewoon niet om de klant.
Goedemorgen,
Wij zijn nagegaan om welke bestelling dit gaat. Een van de onderdelen in uw order was niet op voorraad ten tijde van uw bestelling, tevens waren de betreffende kabels niet op voorraad bij de groothandel, er staat dan ook duidelijk bij aangegeven dat de levertijd 'langer dan 7 werkdagen' bedroeg.
Wij verzenden de bestelling als deze compleet is, indien u de kosten voor een deellevering wilt dragen dan is dat uiteraard mogelijk ,We hebben echter van u geen email gekregen met de vraag om een deellevering te doen anders hadden we dit natuurlijk aan u voorgesteld.
Ik begrijp dan ook helaas niet waar dit is meegegaan, we zijn absoluut niet 'van de aardbodem verdwenen' , maar gewoon in afwachting van binnenkomst van de laatste kabels uit uw bestelling die hopelijk morgen binnen zullen komen.
Mariëlle van Rooij
HardwareWebwinkel
i purchased an HTC handsfree set (HTC HS U350) from hardwarewinkel.nl. It stopped working a few months latter. I contacted them to get it replaced according to the warranty. received RMA, sent the faulty adaptor, and following their instructions, included the accesories (haeadset completelly new). a few days latter, received a replacement. then the problems started. I sent the headset, but did not received one. the handsfree, was different than the one that i originally purchased from them, i can not even plug it to my HTC. Also, it looked anything but new, refurbished at best, but it was even dirty. Contacted hardwarewinel again, and they told me that i have to send the incorrect handsfree set and they will take care of it. I did it and never heard of them again. I sent several emails asking about it but did not get any answer from them. I will never buy again from them.
-27-nov-2011
they contacted me after posting this review, and send the correct stuff, thanks.
Aftersales
they send wrong stuff when you send a defective item to be replaced under warranty. when you contact them, they tell you to send it back again and then do not ever answer again. I will not buy from them again and i will suggest you to do the same.
maybe now they will answer my emails
-27-nov-2011