| Shopgegevens | ||
| Alle verzendingen | algemeen | € 6,- |
| # | Laatste 3mnd | Laatste 6mnd | Totaal bereik | |
|---|---|---|---|---|
| 4 | Algemeen | Beoordeling: geen | Beoordeling: goed | Beoordeling: goed |
| 2 | Verzending | Beoordeling: geen | Beoordeling: goed | Beoordeling: voldoende |
| Gepost door kieros, dinsdag 13 mei 2008 09:57 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: goed | Verzending: | Beoordeling: goed | Aftersales: | Beoordeling: geen |
Nadat ik hier de beoordelingen had gelezen, en met name de laatste dat het wel aardig was verlopen, was mijn vertrouwen groot genoeg hier wat te bestellen. Ik had toevallig een nieuwe telefoon nodig en had ook wel behoefte aan een laptop. Kwaliteit laptops waar je ook nog wat op kan gamen zijn moeilijk te vinden op sites. De meeste sites prijzen telefoons aan met b laptops met shared geheugen etc.
Bij castle electronics was een zeer goede keuze uit een aantal laptops die ik nergens vond.
Ik vond de site overzichtelijk en de informatie was correct. Het shoppen leverde me geen problemen op en voldeed naar mijns inzien aan de meeste sites waar ik wat besteld heb.
Naar mijn idee een prima website. Het enige wat mij irriteert is loze beloftes niet nakomen. Als je op de site beweert een mail te sturen met verwachte levertijd van de producten, dan verwacht ik dat ik die krijg. Na het te vragen kreeg ik uiteindelijk wel antwoord. Ik vond de mail reactie overigens redelijk snel. niet langer dan 24 uur of soms vrijwel direct.
Eerst kreeg ik geen reactie op mijn mail over levertijd. Maar toen ik het onderwerp in de mail ging veranderen en starte met vraag levertijd bestelling .... kwam er vrij snel een antwoord. Dus het lijkt mij selectie van mail. Ik heb dit aangehouden als ik vragen had.
Al met al een goede site en alles is netjes afgehandeld
er is een track en trace systeem. Alles ontvangen zonder problemen. Ze hadden alleen wel mogen vermelden dat ik 2 afzonderlijke pakketjes zou krijgen de laptop werd op 5 mei geleverd en de mobiel op 6 mei. Dit voorkomt onnodige irritatie en bellen. Op de site kreeg ik namelijk 1 link voor track en trace. Dit was die van de laptop en van het ander pakket wist ik niets totdat ik ging bellen.
| Gepost door BolkHeiter, vrijdag 28 maart 2008 20:21 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: voldoende | Verzending: | Beoordeling: geen | Aftersales: | Beoordeling: geen |
Voor een nieuw gsm-abo mét een 17" laptop kwam ik uiteindelijk bij caste-e terecht. Ze hebben ook een fysieke shop in Deventer; daar woon ik vlakbij en dat vond ik ivm de laptop handig en wat vertrouwder.
De website is wat onoverzichtelijk. Niet altijd duidelijk wat nu waar bij hoort en veelal ontbreekt er info bij de artikelen.
Op 3 maart 's avonds een abo met een acer 17" laptop besteld. Op 4 maart bevestiginsmail. Op 5 maart per mail het verzoek om gegevens op te sturen. Dezelfde dag alles doorgemaild. 2 dagen later op 7 maart een mail bevestiging ontvangst gekregen en een bericht dat de abo- aanvraag was goedgekeurd en de laptop in bestelling was.
Vervolgens niets meer..... ook geen reactie op mijn vraag of er wellicht extra geheugen in de laptop geplaatst kon worden.
Omdat Castle aangeeft binnen 3 dagen te leveren, ben ik op 12 maart maar eens gaan bellen. Mij werd verteld dat leveranties van Acer-spullen 2 weken kunnen duren maar dat alles goed was doorgekomen. Ik besloot nog een paar dagen te wachten. Op 15 maart maar 's gemaild met de vraag wanneer de laptop geleverd wordt; geen reactie van castle-e. Op 18 maart nog 's gemaild. Wederom geen reactie.
Op 20 maart had ik nóg niets gehoord. Weer gebeld: iemand anders aan de telefoon die me wist te vertellen dat er leveringsproblemen waren met de laptop. Dat ie eigenlijk helemaal niet meer leverbaar was. Waarom ik daar dan niet even van op de hoogte was gebracht wist hij niet te vertellen. Maar goed, de jongen zou overleggen en dezelfde dag of de dag erna mij bellen met een voorstel voor een vervangende laptop.
Omdat ik inmiddels het vertrouwen in deze toko kwijt was besloot ik de dag erop zelf maar weer te bellen voor het aanbod van een vervangende laptop. Werd aanvankelijk nogal ijzig afgewimpeld: "als wij zeggen dat wij u terugbellen, dan bellen wij u terug. Moet u nog maar even wachten." Vervolgens gezegd dat ik geen vertrouwen had in hun communicatie met klanten en dat ik inmiddels 3 weken zit te wachten op een bestelling waaronder een simkaart die al 2 weken actief is. Uiteindelijk besloot de medewerker samen met mij online een andere laptop uit te zoeken omdat hij dan toch ook wel vond dat ze wat steken hadden laten vallen. Binnen 10 minuten samen een andere 17" laptop uitgezocht met wat zwaardere specs tegen een kleine meerprijs (kreeg wat extra korting vanwege de ervaren problemen). Dit ging ineens prima. Hij keek online of de laptop op voorraad was bij de leverancier, dat was ie. Ik zou het ding dan 25 of 26 maart kunnen ophalen. Ik zou worden gebeld als hij binnen was.
Op 26 maart 2e helft vd middag zelf maar weer even gebeld en zowaar: de laptop was binnen. Later die middag alles opgehaald in Deventer.
Conclusie: Castle-e is een slordig bedrijf dat niet reageert op emails, niet terugbeld en pas in actie komt wanneer je zegt dat je er nu genoeg van hebt. Dan is het allemaal snel en eigenlijk op een best prettige manier geregeld. Aardige en goedwillende jongens dus die hun business niet op orde hebben en daar verlies je klanten mee. Nu (28 maart) is mijn bestelstatus op castle-e.nl nog steeds "Contract goedgekeurd, wachtend op producten"; terwijl ik de producten eergisteren al heb afgehaald. kenmerkend voor deze zaak.
Dat ik een voldoende geef heeft vooral te maken met de uiteindelijke afwikkeling, maar het is een winkel waar ik geen 2e keer iets zal bestellen.
geen ervaring.
(nog) geen ervaring.
| Gepost door mellow_dtc, donderdag 10 januari 2008 09:49 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: voldoende | Verzending: | Beoordeling: slecht | Aftersales: | Beoordeling: geen |
Ik heb een vodafone abonnement plus een Tatung LCD genomen van 32 inch. Castle was zoiezo veel goedkoper dan ander concurrenten, zoals GSM.nl (219 euro) en nog een andere, waar hetzelfde pakket voor 300 euro werd aangeboden. Via Castle was het 185 euro inclusief verzendskosten. Na de eerste verzending bleek het contract niet gearriveerd te zijn. Na een aantal telefoontjes en mailtjes, waar soms geen reactie op werd gegeven, besloot Castle toch maar een keer om mij te bellen. Na een prettig gesprek gehad te hebben met Castle, bleek het contract niet gearriveerd te zijn. Volgens de medewerker zou het komen door de grootte van de bestanden. op 24-12 had ik het contract weer aangeboden en er meteen een mail achteraan gestuurd. Daarna bleek er nog een kopie van de bankrekening te missen. Op verschillende websites had ik gezien dat het niet nodig was, als er een kopie van de bankpas er bij geleverd zou worden. Uiteindelijk heb ik het wel opgestuurd. 4-1 was de bestelling gereed om verzonden te worden. 8-1 was de bestelling verzonden.
Het verzenden van een Apparaat van 600 euro, verwacht ik dat het niet achtergelaten wordt bij de buren. Dit is wel gedaan. Gelukkig bij de Apotheker naast mijn huis, maar in een achterstandswijk, waar ik als student woon is het niet verstandig om het bij de buren achter te laten. Wat beter was geweest is dat het bedrijf het LCD mee had terug genomen en op afspraak had verzonden. Dit gaat natuurlijk buitenom Castle, maar Castle had wel kunnen doorgeven aan GLS dat het om een duur apparaat gaat en dat dat niet bij de buren kan afgeleverd worden. Als dit bij de drugs dealer om de hoek was geleverd. Kon ik mijn LCD scherm wel vergeten.
| Gepost door ThaDude, maandag 13 november 2006 10:50 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: goed | Verzending: | Beoordeling: geen | Aftersales: | Beoordeling: geen |
Op 26 september mijn eerste bestelling gedaan een Orange abonnement met een Acer 5043 laptop. Mijn abonnement werd 1 dag later door een vage manier door Orange afgewezen.
De heren van castle hebben mij dezelfde dag gebeld met een nieuw aanbod, een Vodafone 27.5 abonnement met dezelfde laptop, deze werd gelukkig wel goedgekeurt. Achteraf gezien zelfs nog goedkoper ook ![]()
2 dagen later kwam Castle tot mijn verbazing met een nieuwe aanbieding, een Acer 5101 met betere specificaties. Hierop een mailtje gestuurd met de vraag of ik niet kon wisselen. Dezelfde dag ben ik teruggebeld met dat dit geen probleem was.
De levertijd van de laptop is wel extreem lang geworden, enerzijds mijn eigen schuld door het wisselen van laptops anderzijds is dit gekomen doordat Acer op dat moment leveringsproblemen had met AMD cpu's. Acer kon dus niet aan de 2 weken levertijd voldoen. Toen Castle hier hoogte van kreeg hebben ze een deal gesloten met Dell en kon iedereen die dit wilde over naar een Dell Inspiron 6400. Dit aanbod kon ik niet natuurlijk niet weigeren omdat de specs van deze laptop nog beter zijn dan de Acer 5101. Wel had de Dell weer 2 weken levertijd. Bovenop de 2 weken die ik al aan het wachten was. Op dat moment was de levertijd van de Acers onbekend.
De Acers bleken later wel met 1 week te worden geleverd. Al met al dus wel lang moeten wachten op een laptop maar ben er in die tijd alleen maar beter op geworden. Als ik voor de Acer 5101 had gekozen had ik die dus wel 2 weken eerder gehad dan de Dell.
Castle-e kon aan de leverproblemen weinig tot niks doen, toch hebben ze door met Dell een deal te sluiten geprobeerd om gedupeerden tegemoet te komen.
Telefonisch waren ze altijd goed bereikbaar, heb 1 keer meer dan 5 min in de wacht gestaan. Al met al dik tevreden over de service en verloop van contacten.
Toen de laptop eindelijk binnen was ben ik meteen gebeld met de mededeling dat ik hem kon ophalen. Afgelopen zaterdag heb ik hem in Deventer opgehaald, woon zelf in Zwolle dus dit was te doen. In de winkel meteen geholpen, was niet druk. Laptop even uit de doos gehaald en bekeken.